Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση Παιδο-Δερματολόγου

rosaki

Recommended Posts

η μικρή μου - 2 χρονών - έχει θεματάκι με το δέρμα της υπερευαισθησία και πολύ τραχύ δέρμα (σε κάποια σημεία) με σπυράκια .

Την πήγα σε δερματολόγο αλλά οι κρέμες που πρότεινε δεν βοήθησαν. Γνωρίζουμε κανένα καλό και εξειδικευμένο παιδοδερματολόγο?

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα ναι υπαρχει στο αγλαια κυριακου αφου κλεισεις το πρωτο ραντεβού τηλ στο 1535 αργει λιγο αλλα τα επομενα στα κλεινουν μεσα από το παιδοαλλεργιολογικο τμημα αυτό που είναι πολύ καλο κ πολύ πιο συντομα κ το παρακολουθουν συχνα. Εχετε ατοπικη δερματιτιδα δηλ γιατι κ μενα ο δικος μου εχει αυτό και τον εχω παει παντου μεσω καποιων τεστ ειδα τι τον ενοχλεί αλλα δεν βγαινουν σε μικρες ηλικιες παντα αληθη τα τεστ όμως βγαζεις μια ακρη , συνηθως ολοι οι γιατροι συστηνουν κορτιζονη και σιροπι ποσιμο πχ αταραξ , ζιρτεκ για να ηρεμησει από τη φαγουρα. Το πιο βασικο είναι να παρατηρείς τι τρωει να δεις μεσα στο επομενο τριωρο τι το φουντωνει να κανετε αποχηκ οι δυο ανθηλαζει ακομα μονο ετσι θα το λυσεις. Γιατι οι κρεμες κ όλα κουκουλωνουν το πρόβλημα κ το διαιωνιζουν δεν το λυνουν από τη ριζα αμα δε βρεις τι το ενοχλεί γιαυτο θελει παρατηριτηκοτητα κ ημερολογιο να κρατας. Κ αυτά που λενε οι γιατροι να τα φιλτραρεις γιατι δεν είναι παντα όλα σωστα. Εχει κ στο συγγρο ειδικο τμημα για παιδια με αλλεργιες κ δερματικα πολύ καλο κ κει αλλα όχι οσο το παιδων. Επισης δοκιμασε όταν καθαρισει σε μικρα σημεια να δεις αν το κανει καλυτερα το βαλσαμελαιο (αυτό αν μολυνθεί βοηθα κ στα μικροβια αν ξυνεται για να μη πιασει σταφυλοκοκκο κ είναι φυτικο ενώ η κορτιζονη αν πιασει μικροβιο καντιντα το θρεφει χειροτερα κ λεπτενει το δερμα, θελει μετρο γενικα )η η κεραλοιφη χωρις λεμονι αν πιασει δε θα ναι αλλεργικο στη γυρη όπως εμενα που δε του κανουν τπτ όλα αυτά τα φυτικα αλλα τελος κ σορυ για το σεντονι μην πτοησε καπια στιγμη μεγαλωνοντας περναει κ χρονο με το χρονο θα ναι πιο καλυτερα από περυσι συνηθως η ατοπικη είναι πολυσυνθετη αλλεργια κ μπορει ναμην είναι μονο σε τροφες αλλα κ στο καιρο , υγρασία κ κρυο τα επιβαρυνει κ σε αλλα που δε μπορεις να κανεις κατι όπως με τις τροφες οποτε μονο υπομονη και καλη ενυδατωση που λενε. Επισης βοηθάνε πολύ τα μπανια εμας αλλα παιδακια με το ιδιο πρόβλημα καθολου εσυ θα δεις με παρατηριτηκοτητα τι ταιριαζει από όλα στο τροπο αντιμετωπισης του. Αν μπορεις να βρεις ένα πολύ καλο ομοοιοπαθητικο να το πας καντο εχω ακουσει πολλες περιπτώσεις που βοηθηθηκαν αρκει να βρεις καλο γιατρο κ είναι κ πιο φτηνα κ χωρις χημικουρες εγω δεν εχω καταληξει ακομα γιαιτ δε συμφωνει ο συζυξ με αυτους και αυτοι όμως θελουν αρκετο χρονο για να σε βοηθησουν δε βλέπεις με κανεναν τελειο αποτέλεσμα από την αρχη θελει πολύ υπομονη.

age.png

CfYbp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...