Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 1 month later...

πολύ θα με ενδιέφερε κι εμένα για Λάρισα. Αυτή που έχουμε τώρα είναι για τα μπάζα. Κι από άλλες μανούλες που συζήτησα, όλες τα ίδια παράπονα έχουν με τη συγκεκριμένη. Έχει το ταμείο δικηγόρων επαρχιών. Αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω να πάω την μικρή μου σε χειρότερο παιδίατρο τώρα που είναι 5 μηνών. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για μια Δημητρίου, αλλά προσωπική άποψη δεν έχω. Μόνο ότι έχει κάνει μεταπτυχιακό στο θηλασμό και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος. Αλλά δεν πήγα ακόμη.

Επίσης άκουσα ότι έχει πολύ κόσμο. Αυτό λέει πολλά, νομίζω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας.

Έχω ένα κοριτσάκι 3 χρονών και σήμερα ο γιατρός του ΙΚΑ διέγνωσε βρογχοπνευμονια και μου έδωσε αντιβίωση για 10 μέρες. Επειδή δεν είμαι υπέρ της αντιβίωσης μήπως ξέρει καμιά σας κανέναν καλό ομοιοπαθητικο για να πάω την μικρή?

Ευχαριστώ πολύ.

amarillis, sorry κιόλας, αλλά η βρογχοπνευμονία δεν μου ακούγεται σαν κάτι απλό! Σε καμία περίπτωση δεν σνομπάρω την ομοιοπαθητική (ξέρω περιπτώσεις που τους έχουν κάνει πολύ καλό) αλλά μήπως πρώτα να έβλεπες κανέναν ακόμα παιδίατρο? Πριν χειροτερέψει δλδ το παιδί. Α, νομίζω υπάρχει ένας παιδίατρος που λέγεται Χριστόπουλος κάπου στο Χαλάνδρι που είναι & ομοιπαθητικός. Αν μπεις στο site της ομοιοπαθητικής πρέπει να έχει λίστα.

Γειά σας κορίτσια,

Νέα μαμά ψάχνει για παιδίατρο στα Άνω Πατήσια ή Γαλάτσι. Έχω ακούσει για τον Γιαμούρη Μανώλη, Βλασερού Φωτεινή, Κώστα Βλάχο αλλά και για το Κέντρο Παιδιατρικής Μέριμνας στην γαλατσίου. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει πληροφορίες;

Κορίτσια γεια σας.

Έχω ένα κοριτσάκι 3 χρονών και σήμερα ο γιατρός του ΙΚΑ διέγνωσε βρογχοπνευμονια και μου έδωσε αντιβίωση για 10 μέρες. Επειδή δεν είμαι υπέρ της αντιβίωσης μήπως ξέρει καμιά σας κανέναν καλό ομοιοπαθητικο για να πάω την μικρή?

Ευχαριστώ πολύ.

Εμείς είχαμε περάσει 1,5 ετών αλλά νοσηλευτήκαμε, κάναμε ενδοφλέβια αντιβίωση...

Μάσκες δεν σας εδωσε ?

Περαστικά

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Μηπως καποιος εχει παιδιατρο στο Μοσχατο με το ονομα ΤΣΙΛΙΒΑΚΟΣ??? Περιμενουμε το πρωτο παιδακι μας και μας τον συστηνουν αλλα θα ηθελα και μια γνωμη απο εσας αν καποιος τον γνωριζει. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Χμ... Το πιθανοτερο ειναι μετα απο εναν χρονο να εχεις ηδη καταληξει σε παιδιατρο, ωστοσο ποτε δεν ειναι αργα.Λοιπον εμεις εχουμε τον συγκεκριμενο γιατρο εδω και 5,5 μηνες που γεννηθηκε η μπεμπα μας. Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι, ειναι ηρεμος ανθρωπος και μας ενεπνευσε εμπιστοσυνη. Βεβαια πριν απο εμας τον ειχε και το μισο σοι, οποτε πηγαμε εκ του ασφαλους. Επισης ειναι συμβεβλημενος και με το δημοσιο στο οποιο εχουμε ασφαλιση, οποτε η επισκεψη στο ιατρειο μας κοστιζει ελαχιστα.:P. Αυτα. Να σας ζησει το μωρακι !!

uslPp3.png

• 1 month later...

Κοριτσια helppppp!!!

Ειμαι καινουρια στην περιοχη της Μεταμορφωσης Αττικης και δεν εχω καθολου γνωστους-φιλους.

Ψαχνω παιδιατρο που να ειναι συνεννοησιμος και αν γινεται να κανει επισκεψεις στο σπιτι

JQcsp3.png?7EEjBkUh

wmRjp3.png?r32XiA7l

• 1 month later...
ΑΜΠΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αυτός όμως έχει σταματήσει να δουλεύει δεν είναι έτσι?

azHYp2.png

vwuep3.png

ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ - ΝΙΚΑΙΑ ??... ΕΛΕΟΣ ... κάποιος καλός κοντά στα Ιλίσια ??? Έστω και με αμάξι να πηγαίνεις αλλά να είναι κοντά? Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς και δε βρίσκω κάποιον να μου ταιριάζει.

Θέλω πρώτα απ' όλα να είναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ (να μην έχει πχ το παιδί πνευμονία και να του ξεφύγει!!!!) και καλός γιατρός! Θέλω να μη δίνει εύκολα φάρμακα! Και θέλω να είναι και άνθρωπος, δλδ να τον βρίσκεις στο τηλ και να μη σου μιλάει ειρωνικά και υπεράνω κάθε φορά που ρωτάς κάτι χαζό!!!!!!!!!!!!!!!!! (κι αν είναι δυνατόν σε μια επείγουσα ανάγκη να μπορεί να έρθει σπίτι)

Οι 3 βασικές μου παιδίατροι κάθε μία δεν είχε κάτι από αυτά!!! Η πρώτη σε έπαιρνε ακόμα και πίσω τηλ, της μιλούσα στον ενικό, ήταν γαμώ τα άτομα (δεν ξέρω αν έδινε εύκολα φάρμακα) αλλά ήταν άσχετη!!!! Η δεύτερη ήταν πολύ καλή γιατρός, την έβρισκες και στο τηλ αλλά κάθε λίγο μας έδινε εντιβίωση! Η τρίτη που έχω τώρα και θα τη στείλω είναι καλή γιατρόςμ δε δίνει εύκολα φάρμακα αλλά δεν τη βρίσκεις ποτέ και είναι απίστευτα ειρωνική. Αφήστε τα!!!! Έχω απελπιστεί!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Καλησπέρα! Κι εγώ σε αναζήτηση παιδιάτρου βρίσκομαι... τελικά δεν είναι απλό, το αντίθετο θα έλεγα. Ψάχνω έναν καλό/ή παιδίατρο ο οποίος να συνεργάζεται με το νοσοκομείο Παίδων, να έρχεται στο σπίτι, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες και να είναι κοντά στο κέντρο ή προς νότια προάστια. Άν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, ας το κάνει χωρίς να σκεφτεί οτι ίσως να μη μ' αρέσει. Τουλάχιστον να έχω να ξεκινήσω και μετά θα κρίνω αν μου κάνει ή όχι. Σας ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! μηπως ξερετε και για λαρισα καποιον παιδιατρο?!

πολύ θα με ενδιέφερε κι εμένα για Λάρισα. Αυτή που έχουμε τώρα είναι για τα μπάζα. Κι από άλλες μανούλες που συζήτησα, όλες τα ίδια παράπονα έχουν με τη συγκεκριμένη. Έχει το ταμείο δικηγόρων επαρχιών. Αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω να πάω την μικρή μου σε χειρότερο παιδίατρο τώρα που είναι 5 μηνών. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για μια Δημητρίου, αλλά προσωπική άποψη δεν έχω. Μόνο ότι έχει κάνει μεταπτυχιακό στο θηλασμό και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος. Αλλά δεν πήγα ακόμη.

Επίσης άκουσα ότι έχει πολύ κόσμο. Αυτό λέει πολλά, νομίζω.

κοριτσια εγω οταν γεννησα ειχα τον μπουσμπουκη πολυ καλος γιατρος φαινεται οτι δεν ειναι της λεπτομερειας αλλα ειναι γατα δεν κανει πολλα χαδια στα παιδακια αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.αλλα και η γκαγκα που ετυχε να τον παω μια φορα πολυ καλη πολυ ευγενικη και υπομονετικη

6Eujp3.png svAfp3.png

ψάχνω παιδιατρο στη θεσσαλονικη συμβεβλημενο με το ταμειο στρατιωτικων, γνωριζει κανεις?

Στελίνα υποθέτω πως μέχρι τώρα έχεις βρει συμβεβλημένο παιδιατρο. Στην περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένη εγω ψάχνω εδω ολους τους συμβεβλημένους ιατρούς. http://www.army.gr/default.php?pname=ContractDoctors&la=1, τώρα για το αν ειναι καλοί ή οχι μπορείς να ρωτήσεις στο καφέ των γυναικών στρατιωτικών http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=806&page=16 εδώ, ή να ρωτήσει συναδέλφους ο άνδρας σου!!

Κοριτσάκια μου ειστε ολη μου η ζωή!!!! Σας ευχαριστώ που είστε στην ζωη μου!!!

a%3E

• 2 εβδομάδες μετά...
Σε λίγες ημέρες έρχεται το μωράκι μας... :D Ψάχνουμε για καλό παιδίατρο στην περιοχή του Γαλατσίου. Αν γνωρίζετε κάποιον θα μας βοηθήσετε πολύ...

να σου ζησει το μωράκι σου! εμενα η δικιά μου μπεμπούλα είναι 3,5 μηνών αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάποιον παιδίατρο που να πω ότι είμαι ικανοποιημένη απόλυτα. Γαλάτσι μένω και έχω επισκεφτεί τον Ανδρέου ( δε μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του, με έβλεπε σαν ευρώ και το μόνο που μου έλεγε ήταν πώς θα μου κάνει καλή εντύπωση για να του φέρω και άλλη πελατεία!!!). Τώρα πηγαίνουμε στην Ανδρή στην Τράλλεων αλλά μου φαίνεται λίγο "παλιά" και δε με στηρίζει πολύ στο θηλασμό. Εσυ βρηκες κάποιον καλό; Συγγνώμη για το θάρρος που πήρα αλλά είναι ένα ζήτημα που με ενδιαφέρει πολύ.

μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας για παιδίατρο, όταν η γνώμη μας είναι αρνητική; φαντάζομαι όχι, αλλά πώς αλλιώς θα προστατέψουν άλλες μανούλες τα μωράκια τους από κακοτοπιές;

η δική μας λέγεται Άννα Κ. και έχει το ταμείο υγείας δικηγόρων επαρχίας. πιο χάλια δεν γίνεται! μακριά!

να σου ζησει το μωράκι σου! εμενα η δικιά μου μπεμπούλα είναι 3,5 μηνών αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάποιον παιδίατρο που να πω ότι είμαι ικανοποιημένη απόλυτα. Γαλάτσι μένω και έχω επισκεφτεί τον Ανδρέου ( δε μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης του, με έβλεπε σαν ευρώ και το μόνο που μου έλεγε ήταν πώς θα μου κάνει καλή εντύπωση για να του φέρω και άλλη πελατεία!!!). Τώρα πηγαίνουμε στην Ανδρή στην Τράλλεων αλλά μου φαίνεται λίγο "παλιά" και δε με στηρίζει πολύ στο θηλασμό. Εσυ βρηκες κάποιον καλό; Συγγνώμη για το θάρρος που πήρα αλλά είναι ένα ζήτημα που με ενδιαφέρει πολύ.

αχ κ εμεις σε αναζητηση ειμαστε κοριτσια κ μενουμε γαλατσι..εμεις θα θελαμε να δεχεται κ του δημοσιου ομως..ξερετε κατι καλο??

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...