Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω στο μήνα μου είμαι. εχω κλείσει ραντεβου με 5 παιδιατρους χι! δαμιανος - πεντέλη (νευρολογος και είναι και στο παιδων πεντέλης,αν μου κανει το κλικ σε αυτον θα καταλήξω, τον προτειναν και σε forum)

καββαδία στελλα - βριλησσια (την προτειναν σε forum)

κουτσoδημου - βριλησσια (νεα παιδιατρος αλλα πολύ ευγενικη μου φανηκε)

πετρομιχελακη - ν. ηρακλειο ( φίλη του αδερφου μου αλλα με πολλες σπουδές σε ελλαδα και αγγλία, απλά σκέφτομαι το μακρυά)

και θα κλείσω και με μία στ Χαλάνδρι

Μασoύρα Δέσποινα - Πλ. Κεν. Χαλ. (είναι και συμβεβλημένη με το Τεβε αλλά την προτείνουν και σε forum,, απλά φοβάμαι μηπως μεσω ταμείου δεν είναι το ίδιο καλή)

Αυτά!!

Οι περισσοτέροι προτείνουν να τους γνωρίζουμε πριν πάμε με το μωρό αγκαλιά για να βρούμε κάποιον να μας ταιριάζει. Οπότε ακολούθησα τη συμβουλή τους!

γεια σας και απο μια μαμα 2 μικρων αγοριων! Μενω Γερακα και αφου αλλαξα 2 παιδιατρους, βρηκα μια πολυ καλη παιδιατρο στα Βριλησσια, η οποια με βοηθησε πολυ! την συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι σητ Λεωφ.Πεντελης και λεγεται edit admin

Αν θελετε να δειτε κ το πολυ φιλικο ιατρειο της (σαν παιδοτοπος ειναι!) μπειτε στο edit admin

"ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΥ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ.

ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!

Αγαπητή La Pupa τι εννοείς ? Την έχω κι εγώ παιδίατρο! Τι έγινε? Αν θέλεις στείλε μου ΠΜ να ξέρω κι εγώ. Σ'ευχαριστώ.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

εχω κ εγω ερωτηση:τελικά ...υπάρχει ΚΑΛΟΣ παιδιατρος που να δεχεται κ δημοσιο; για κεντρο αθηνας κ ευρυτερες περιοχες...:confused:

ευχαριστω

τελικα δεν υπαρχει καμια υποψιν για κεντρο,περιστερι?εγω ειμαι στο τεβε.αν εχουμε κατι?εεεε?

Διαφημίσεις

καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε κανένα καλό παιδίατρο στο Χαϊδάρι; Διαβασα για την Νικολοπουλου Γεωργία. Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για αυτή την παιδίατρο?

Γνωρίζετε ίσως κάποιον από τους παιδιάτρους Λαγουσάκο Γρηγόριο, Ουζούνη Γεωργία, Μποζίκη Ρουμπάνη Νικολέτα και Διατσέντα Γονη? Περιχές κορυδαλλό-αγία βαρβάρα? Είμαι σε αναζήτηση παιδιάτρου και έχω πελαγώσει λίγο..Αυτούς τους βρήκα από τον κατάλογο των συμβεβλημένων γιατρών με το στρατό αλλά θα προτιμούσα να έχω και κάποιο feedback πριν πάω να τους δω από κοντα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 2 εβδομάδες μετά...

Μπορώ να σας συστήσω το δικό μας. Τον έχουμε 4 χρόνια εμείς, η κουμπάρα δε 10 χρόνια, και σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου στην περιοχή (εγώ φανταστήτε είχα παιδίατρο τον πατέρα του). Λέγεται Γρύλλης και είναι στο Ρέντη. Είναι απίστευτος με τα παιδιά και πολύ πολύ ήρεμος και επεξηγηματικός. Όπως επίσης υπέρμαχος του θηλασμού για όποια ενδιαφέρεται (και τι δε μου έλεγε για να μη σταματήσω το θηλασμό και να σταματήσω το ξένο, από τι μαλάξεις να κάνω στο στήθος μέχρι πως να βάζω το μωρό, τι για αντισώματα και αλλεργίες - απελπισία με είχε πιάσει που θα σταματούσα τον αποκλειστικό- ούτε η μαία μου δεν μου είχε πει τόσα. Ακόμα και όταν νοσηλεύτηκε ο μικρός μου 2 μηνών για 1 εβδομάδα στο Παίδων ερχόταν σχεδόν κάθε ημέρα και τον έβλεπε και ενημερωνόταν από τους γιατρούς.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Ο γιατρός λέγεται Σίμος Γρύλλης, τηλ.210484812268, είναι στο Ρέντη το ιατρείο του και δεχεται καθημερινά Δευτερα με Παρασκευή από τις 6 έως αργά και επίσης Παρασκευή πρωι 11 με 1. Επισκέψεις κάνει και στα σπίτια όποτε του ζητήσεις. Για την επίσκεψη χρεώνει 30 ΕΥΡΩ εκτός αν το ταμείο σου είναι συμβεβλημένο μαζί του (η κουνιάδα μου που έχει ΝΑΤ δεν πληρώνει, εγώ πάλι πληρώνω αλλά τα παίρνω πίσω από ταμείο μου). Στο σπίτι χρεώνει 50 ΕΥΡΩ αλλά και πάλι καλύπτεσαι μέσω ταμείου αν είναι συμβεβλημένο και κόβει κανονικά αποδείξεις είτε στο ιατρείο είτε στο σπίτι. Τα μωρά μου και τα 2 τα είδε με το που βγήκαμε από το νοσοκομείο (του είχα κλείσει από πριν γεννήσω ραντεβου και απλώς το επιβεβαίωσα την ημέρα που βγαίναμε) και ερχόταν σπίτι τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο (στην κόρη μου του είχα ζητήσει και ερχόταν μέχρι και 7 μηνών και έβλεπε και τα 2 παιδιά. Με βόλευε περισσότερο να έρχεται αυτός από το να τρέχω με τα 2 παιδιά στο ιατρείο του χειμωνιάτικα και το ταμείο μου μου κάλυπτε όλο το ποσό). Έχεις καιρό μέχρι να γεννήσεις αλλά αν αποφασίσεις μπορείς να του κάνεις ένα τηλέφωνο πιο νωρίς για να σχηματίσεις και εσύ μία άποψη. Το κινητό του αν το θες μπορώ να στο στείλω (προτιμότερο είναι να τον πάρεις εκεί και μάλιστα πρωί που είναι λίγο πιο χαλαρός.

Γνωρίζετε ίσως κάποιον από τους παιδιάτρους Λαγουσάκο Γρηγόριο, Ουζούνη Γεωργία, Μποζίκη Ρουμπάνη Νικολέτα και Διατσέντα Γονη? Περιχές κορυδαλλό-αγία βαρβάρα? Είμαι σε αναζήτηση παιδιάτρου και έχω πελαγώσει λίγο..Αυτούς τους βρήκα από τον κατάλογο των συμβεβλημένων γιατρών με το στρατό αλλά θα προτιμούσα να έχω και κάποιο feedback πριν πάω να τους δω από κοντα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορυδαλλο ξερω πολυ καλο παιδιατρο αν θελεις σου δινω τηλ. και τα στοιχεια του..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

H κυρία Μποζίκη είναι μια χαρά...εμπειροτατη....έχει μεγαλώσει τον μισό Κορυδαλλό :P

κι εμείς εκεί παμε όπως και όλες οι φίλες μου που μένουν κοντά.

H κυρία Μποζίκη είναι μια χαρά...εμπειροτατη....έχει μεγαλώσει τον μισό Κορυδαλλό :P

κι εμείς εκεί παμε όπως και όλες οι φίλες μου που μένουν κοντά.

Είδα τελικά την Ουζούνη και τον Λαγουσάκο και κατέληξα στον δεύτερο. Να δούμε τώρα πως θα είναι και με το μπέμπη όταν έρθει..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

κι εγω στο μήνα μου είμαι. εχω κλείσει ραντεβου με 5 παιδιατρους χι! δαμιανος - πεντέλη (νευρολογος και είναι και στο παιδων πεντέλης,αν μου κανει το κλικ σε αυτον θα καταλήξω, τον προτειναν και σε forum)

καββαδία στελλα - βριλησσια (την προτειναν σε forum)

κουτσoδημου - βριλησσια (νεα παιδιατρος αλλα πολύ ευγενικη μου φανηκε)

πετρομιχελακη - ν. ηρακλειο ( φίλη του αδερφου μου αλλα με πολλες σπουδές σε ελλαδα και αγγλία, απλά σκέφτομαι το μακρυά)

και θα κλείσω και με μία στ Χαλάνδρι

Μασoύρα Δέσποινα - Πλ. Κεν. Χαλ. (είναι και συμβεβλημένη με το Τεβε αλλά την προτείνουν και σε forum,, απλά φοβάμαι μηπως μεσω ταμείου δεν είναι το ίδιο καλή)

Αυτά!!

Οι περισσοτέροι προτείνουν να τους γνωρίζουμε πριν πάμε με το μωρό αγκαλιά για να βρούμε κάποιον να μας ταιριάζει. Οπότε ακολούθησα τη συμβουλή τους!

Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για την Πετρομιχελακη Ν.Ηρακλειο;

Στην Πετρομιχελάκη πηγαίνουμε κι εμείς.Δεν πήγαινα σε αυτην απο την αρχή,ήθελα να αλλάξω παιδίατρο κ μου πρότειναν τη συγκεκριμένη.Μου φαίνεται πολύ καλή,απαντάει σε όλες μου τις απορίες χωρίς να βιάζεται κ είναι πολύ φιλική με τη μικρή μου!Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Στην Πετρομιχελάκη πηγαίνουμε κι εμείς.Δεν πήγαινα σε αυτην απο την αρχή,ήθελα να αλλάξω παιδίατρο κ μου πρότειναν τη συγκεκριμένη.Μου φαίνεται πολύ καλή,απαντάει σε όλες μου τις απορίες χωρίς να βιάζεται κ είναι πολύ φιλική με τη μικρή μου!Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη;)

Μπορεις να μου δωσεις δνση κ τηλ κ αν ειναι συμβεβλημενη με καποιο ταμειο; Εγω εχω τυδκυ. Αλλιως ποσο παιρνει για επισκεψη.Βασικα απο τη δικη μας παιδιατρο ειμαι ευχαριστημενη μενει διπλα μας εχει ιατρειο διπλα μας.Δε δινει φαρμακα με το παραμικρο ειναι χαμογελαστη φιλικη αγαπαει τον μικρο.....αλλα μου τη σπαει οτι αν τη χρειαστεις νυχτα η σκ δεν τη βρισκεις ποτε.Εχουμε αναγκαστει παλιοτερα να παμε το παιδι 3μηνων στο μητερα γιατι δεν σηκωνε το τηλ.Και οταν την πηρα ενα σαββατο τηλ να της πω τα αποτελεσματα καποιων εξετασεων μου λεει αχ τωρα ειμαι στο εξοχικο μου δεν περιμενες μεχρι τη δευτερα; Και ο μικρος αν κ 21 μηνων δεν εχει αρρωστησει ποτε παρα ενα μικρο συναχι τον τελευταιο μηνα που χρειαστηκε να τον δει τρεις φορες σε δεκα μερες κ σκασαμε 50 ευρω την επισκεψη.Αλλα αυτο που μου τη σπαει ειναι να την χρειαζεσαι κ να μην σηκωνει το τηλ.Εκει τρελαινομαι.

Καλημέρα σας! Γνωρίζετε να μου προτείνετε παιδίατρο στην περιοχή Αργολίδας φιλικότατο προς θηλασμό? Η παιδίατρος που έχω τώρα με έχει απογοητεύσει πολύ σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εχω βρει κάποιους παιδιάτρους κοντά στην περιοχή μου που είναι συμβεβλημένοι με το ΤΥΔΚΥ και θα ήθελα αν υπάρχει κάποια κοπέλα που ξέρει κάποιον από αυτούς να μου δώσει πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι όπως όλες οι μαμάδες να είναι καλός παιδίατρος, να μην δίνει αντιβίωση με το παραμικρό, να ενδιαφέρεται για το παιδί, να λύνει απορίες και το πολύ βασικό να σηκώνει τηλ σ/κ και αν τον χρειαστείς κάποια στιγμή.

Αυτοί που έχω βρει είναι οι παρακάτω

1. Γουρδούπαρης Περικλής, Βυζαντίου 113, Καλογρέζα

2. Γραμμένου - νασιοπούλου Αθανασία, Νεότητος 13Α Νέο Ηράκλειο

3. Κανέλλου - Γκλέτσου Ελένη, Χατζηαντωνίου 13, μαρούσι

4. Μπούζιος Γεώργιος, Χαράς 12, Νέο Ηράκλειο

5. Παχνα - Ξενάκη Κορίνα, Λεωφ. Ειρήνης 14, Πευκη

6. Τεχλεμετζή Ευφημία, Γρηγορίου Λαμπράκη 57, Λυκόβρυση

7. Φράγκου Ελένη, Δαβάκη 2, Λυκόβρυση

8. Χατζηιωαννίδου - Κοσκινά Αναστασία, Πλαπούτα 26, Νέο Ηράκλειο

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ(ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΟΥΛΑ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μαριάς Βασίλης, στο Αγ. Νικόλαο Γλυφάδας.

Ερχεται και στο σπίτι μεχρι 5-6 μηνών.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...