Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Μαρακι_φ.τι ευχαριστα νεα και τα δικα σου; :lol::lol::lol::lol::lol: ΣΟΦΗ,ΣΟΦΗ διαβασες;;;;; Αχ πολυ χαιρομαι οταν ακουω τετοια νεα!!!!!(για την ακριβεια διαβαζω) :lol::lol::lol::lol::lol:

ΛΟιπον Μαρακι_φ σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

1937042g5nr1v0lge.gif

Μαράκι συγχαρητήρια!!!!!!Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να φέρεις με το καλό στον κόσμο το μωράκι σας!!!!!!!

Διάβασα φιληνάδα :D:D:D Πάντα τέτοια να έχουμε!!!!!Άντε η σειρά σου τώρα.Η προλακτίνη σου έπεσε αρκετα και είμαι σίγουρη στην εξέταση που θα κάνεις τώρα θα είναι ακόμα χαμηλότερη :wink: Καιρός λοιπόν να πιάνεις δουλειά :oops::wink::oops::wink:

PMNYp3.png

Αχ κοπέλα μου σε ευχαριστώ,μου άρεσε αυτό που έγραψες και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα.Σου έδωσα όμως προτεραιότητα γιατί με εμένα ξέρεις ότι είναι μπερδεμένα τα πράγματα.Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας,πολύ και δύσκολο.Μέχρι να κάνουμε όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται,να μαζέψουμε και κανένα ευρώ γιατί η εξωσωματική είναι ακριβή η άτιμη,να κάνουμε θεραπεία και να κάνουμε και την εξωσωματική........εσύ θα έχεις και το δεύτερο χελιδονάκι.Δεν το λέω με παράπονο , μην νομίζεις ότι γκρινιάζω,απλά βλέπω τα γεγονότα έτσι όπως είναι.Και έτσι προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω :wink: Όλες θα τα καταφέρουμε όμως,αφού χάραξε το δρόμο το μαράκι όλες θα ακολουθήσουμε μια-μια!!!!!!!Άλλωστε πριν κάνω μωράκι θέλω να μου δώσεις την "συνταγή" γιατί από ότι είδα με το κουκλί που έχεις την ξέρεις καλά.Τι νομίζεις ,και εγώ ένα τέτοιο αστέρι θέλω.Ετοιμάσου λοιπόν να μοιραστείς το ΜΥΣΤΙΚΟ :D:D:D:D

PMNYp3.png

Αχ σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Ολα θα γινουν με τη σειρα Σοφακι!!Να ειδες;;;;Ενα,ενα παιρνουν τον δρομο τους :lol::lol: Τωρα που θα φυγουμε κι εμεις απο εδω,πιστευω να ερθει και το δευτερο!Ισως να ητανε και ψυχολογικο που δεν εμενα εγκυος!Θα δειξει.Ελπιζω εκει που θα παμε να ειναι πιο γουρλιδικο το μερος!!!!!!!!!(το γκαντεμονησο τους)

οσο για τη συνταγη την εχεις ηδη! :lol::lol::lol::lol:

δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα!!!!!εχω διαβασει πως αναφερεσαι για το παληκαρι σου και σε θαυμαζω!!!!

Αυτη ειναι η συνταγη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παντα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

1743024axv3qrebrm.gif

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν τον αλλάζω για τίποτα.Τουλάχιστον σε αυτό ήμουν τυχερή,πιστεύω ότι βρήκα το άλλο μου μισό.Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι,τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο και αυτό μετράει!!!

Όσο για εσάς χάρηκα πολύ με τα νέα σου :D:D:D Άντε να φύγετε από το γκαντεμόνησο(μου άρεσε ο χαρακτηρισμος!!!!!) και να πάτε σε ένα ωραίο μέρος ,ελπίζω κοντά στην Θεσσαλονίκη , να ηρεμήσεις και να έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλετε.Σίγουρα αν σε ένα μέρος δεν περνάς καλά καταπιέζεσε.Ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις ,υποσυνείδητα το άγχος σε τρώει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.Σου εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο!Είσαι από τα πρώτα μέλη που μίλησα και ένας από τους λόγους που πιστεύω πως το forum έχει (εκτός από μερικά "προβληματικά" μέλη) άτομα που αξίζει πραγματικά να ανταλλάσεις απόψεις,εμπειρίες και ανησυχίες.Είσαι αυτό που λέμε <<καλό παιδί>> :wink::wink::wink:

PMNYp3.png

Γεια σου αρχηγε :lol::lol::lol::lol: .Τι κανεις;;;; πως παει η διαιτα;;;; :lol::lol::lol: Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια :oops::oops::oops: και ανταποδιδω!!!!!!!!!Πραγματι το αγχος που βγαινει υποσυνειδητα ειναι οτι χειροτερο!!!!!Το πολεμαω ομως.Τωρα βεβαια εχω στο μυαλο μου τη μετακομιση και δεν εχω χρονο να σκεφτω την "ανεπιθυμητη"!!!!!Ισως ειναι και καλυτερα να σου πω την αληθεια γιατι δεν γινεται συνεχεια να σκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια!!!!Αλλα αν δεν εχεις και τιποτα να κανεις υποχρεωτικα σκεφτεσαι συνεχως και τις περισσοτερες φορες χαζομαρες!!!!!

Σε φιλω ΑΡΧΗΓΕ και καλη δυναμη!!!!!!!

Καλώς τον υπαρχηγό :lol::lol::lol: Η δίαιτα δεν πάει καλά.Δεν κατεβαίνει η άτιμη ζυγαριά :evil: Τρώω λίγο,προσεκτικά και όσο μπορώ υγειινά αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα.Προχτές στη δουλειά μια συνάδελφος έτρωγε γύρο και εγώ μήλο!!!!Η κοπέλα τρώει τρελές ποσότητες και δεν βάζει γραμμάριο και εγώ με το μήλο δεν λέω να χάσω.Βέβαια είναι και μικρούλα και ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα προλακτίνης.Με κούρασε η κατάσταση,δεν ξέρω πόσο θα πάει ακόμα.Σκέφτηκα για διαιτολόγο αλλά δεν έχω ούτε τον χρόνο να κάνω συγκεκριμένα φαγητά για μένα και τα ωράριά μου είναι τέτοια που δεν μπορώ να φάω όταν πρέπει.Αν δεν τα καταφέρω θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με AVA(ναι ,το γνωστό υγρό για τα πιάτα).Λένε ότι διαλύει τα λίπη στη στιγμή,ίσως με βοηθήσει και εμένα :lol::lol::lol:

Όσο για σένα κούκλα μου σου εύχομαι καλή ευκολία με την μετακόμιση.Η κούραση και η ταλαιπωρία θα βγει και σε καλό γιατί όντως δεν θα έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα άλλο.Άντε όλα καλά να πάνε και σύντομα να πάτε σε ένα υπέροχο,φιλόξενο και ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ μέρος.Και κοίτα μην χαθείς τώρα με την μετακόμιση!!!!!!!

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλήμερα!!!!!!!

Σας στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ για τη στήριξη και για τα όσα μου γράψατε. Επειδή είναι αληθινά "έπιασαν τόπο". Λοιπόν, τακτοποίησα τις σκέψεις μου και κατάλαβα ότι η πραγματικότητα είναι όπως την περιγράφετε.

Έχω ήδη ένα παιδάκι, το οποίο πρέπει να χαρώ, έχω έναν καλό σύζυγο, ο οποίος βοηθάει και προσφέρει και στηρίζει, οπότε με την κατάλληλη θεραπεία θα διωχθεί η "ανεπιθύμητη" και θα έρθει και το δεύτερο μωράκι. Γιατί να χάνομαι σε ανούσιες σκέψεις και να μην χαίρομαι για ό,τι έχω; Άλλωστε, πάντοτε ήμουν αισιόδοξη και πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί και τώρα να μην σκέφτομαι θετικά. Ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να έρθω "στα σωστά μου".

Ακολουθώ τη θεραπεία στις 16-3, θα κάνει αιματολογική και βλέποντας και κάνοντας. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε.

Σας εύχομαι τα καλύτερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!Τι θετικη ενεργεια ειναι αυτη;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο κοπελα μου!Ετσι σε θελουμε :lol::lol::lol::lol: Ευγε!!!!!!!!!!!!!

Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε ειδικα που εμεις εχουμε κι ενα παιδακι.Να μην ειμαστε αχαριστες γιατι υπαρχουν και κοπελες που λογω της "ανεπιθυμητης" δυσκολευονται να κανουν και αυτο το ενα!!!!!!!!!Αλλα που θα παει;;;;;;;;;;;

Θα ερθει η ωρα που θα δουμε τα ονοματα τους στη λιστα...... :lol::lol::lol:

Ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!!!!!!!!!!Εγω ονοματα δεν λεω αλλα απο ΣΟ ξεκιναει και τελειωνει σε ΦΗ :lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως κι εγω ετσι το ειδα και ειμαι σε πολυ καλυτερη διαθεση!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την ζούμε όσο καλύτερα γίνεται.Θα δεις ότι η θετική ενέργεια και σκέψη πάντα βοηθάνε και καλυτερεύουν τα πράγματα.Και για τις δύσκολες στιγμές είμαστε και εμείς εδώ ,η μια να στηρίζει την άλλη!!!!!!!!!!!!!!Και μην ξαναπεις ευχαριστώ,η καλή σου διάθεση είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ δεν καταλαβαίνω για ποια λες :lol::lol::lol::lol: αλλά από το στόμα σου και στου Θεούλη το αυτί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PMNYp3.png

Σημερα δεν μπηκα να ρωτησω πως παει η διαιτα.......(ΣΟΦΗ) αλλα να σας πω πως κι εγω ειμαι πολυ καλα.Εχει πολυ καιρο να τρεξει το στηθος μου γαλα και αυτο ειναι πολυ θετικο!!!Η διαθεση ειναι τελειως διαφορετικη μονο και μονο απο αυτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για να μη παρεξηγουμε ειναι θετικο γιατι αυτο σημαινει πως επεσε η προλακτινη :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν εχω κανει ακομα εξετασεις να δω ποσο επεσε, αλλα οταν θα ανεβω Θεσ/νικη θα τις κανω!!!!!!Λεμε τωρα.....δεν ξερω αν θα τις κανω γιατι επηρεαζει την ψυχολογια μου και πιστευω θα την ανεβασω.Θα δουμε....Τωρα εχουμε αλλα στο κεφαλι μας,οποτε δεν μενει χρονος να σκεφτουμε και την "ανεπιθυμητη"!!Αλλο???Εσεις πως ειστε; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχάριστα τα νέα σου ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου!Πάντα τέτοια :D:D:D:D άντε την επόμενη φορά που θα τρέξει γάλα να είναι για να θηλάσεις το δεύτερο χελιδονάκι :wink: Για τις εξετάσεις καλό είναι να παρακολουθείς που και που τι γίνεται ,αλλά αφού τώρα έχεις τα τρεχάματά σου άστο για όταν ξεμπερδέψεις και ηρεμήσεις.Απλά έχε το νου σου να την τσεκάρεις και μην το αποφεύγεις(καταλαβαίνω την ψυχολογία σου και εγώ όταν πάω για την εξέταση έχω λίγο άγχος να δω που βρίσκομαι)αλλά είναι απαραίτητο για να μην ξεφύγει πολύ.Αλήθεια η μετακόμιση πως πάει?Προχωράει?

Εμείς μπλέξαμε με ουρολόγους εδώ και ενάμισυ μήνα γιατί ο αντρούλης μου ξαναπαρουσίασε ένα πρόβλημα που το είχε και παλαιότερα(ακόμα δεν ξέρουμε που οφείλεται) και έκανε θεραπεία.Μέχρι τώρα πάει καλά αλλά φοβάμαι μην ξαναέρθει αργότερα.Τότε μας είπε ο γιατρός ότι θα πρέπει να κάνει και άλλες εξετάσεις για να δούμε ακριβώς που οφείλεται και ίσως κάνει και επέμβαση.Τόσο ευχάριστα τα πράγματα!!!!!Αυτό μας πάει πίσω και για την προσπάθεια για μωράκι.Αλλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να γίνει αυτός καλά και να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό.Ελπίζω να πάνε όλα καλά αλλά η αλήθεια το έχω συνέχεια στο μυαλό μου γιατί τον ταλαιπωρεί αρκετό καιρό.Κατά τα άλλα έχω πήξει στην δουλειά.Μιλάμε για πολύ τρέξιμο!!!!!!Αυτά τα ολίγα από εμένα :lol::lol::lol:

PMNYp3.png

ναι το εχω υποψιν μου τις εξετασεις!!!!!!!!!

η μετακομιση ακομα δεν αρχισε,κοιτα ξανακοιταω τα πραγματα και λεω θεε μου πως ξαναμαζευουμε;;;;;ειναι και πολλα!!!!!!!!!Θα τα μαζεψουμε ομως θελουμε δεν θελουμε!!!!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα για τον αντρουλη σου καλη μου και υπομονη!!!!!Υπομονη και συμπαρασταση θελει ο καλος σου τωρα!!!!!!

Αχ κοπέλα μου μια φορά έκανα μετακόμιση και δεν θέλω να το θυμάμαι.Κουράγιο!!!!!Σκέψου ότι θα πας κάπου καλύτερα για να το δεις με λίγο καλύτερο μάτι.Όλα θα γίνουν ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου,θα κουραστείς ,θα ταλαιπωρηθείς αλλά αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ για τις ευχές.Κάνω υπομονή και του συμπαραστέκομαι όσο μπορώ.Απλά ελπίζω να τελειώσουν κάποια στιγμή οι αναποδιές.Μας πήραν στο κατώπι και δεν λένε να σταματήσουν.Πάντως για καλό και για κακό σκέφτομαι να κάνω και ένα ευχέλαιο.Χωρίς πλάκα , νομίζω ότι κάποιος μας έφτυσε βρε παιδί μου , και όχι για να μην μας ματιάσει :lol:

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!

ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου, τι όμορφα νέα είναι αυτά;;; Έτσι πρωί - πρωί για να έχουμε καλή διάθεση όλη μέρα. Μπράβο!!! Και με τη μετάκομιση, μη σε ανησυχεί. Εδώ τιθάσευσες την ανεπιθύμητη, αυτό θα σε φοβίσει;;;

ΣΟΦΗ, μην στεναχωριέσαι καθόλου, όλα είναι περαστικά για να γίνουμε πιο δυνατοί. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα μπεις στο club της στρογγυλής κοιλίτσας.

Κορίτσια, πάντα τα καλύτερα. :lol:

Καλώς την!!!

Σωστό αυτό που λες ,όταν ξεπερνάμε τα προβλήματα μας σίγουρα γινόμαστε πιο δυνατοί.Είναι εμπειρίες που μας βοηθάνε να προχωρήσουμε μπροστά και να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε.Απλά εμείς έχουμε γκαντεμιές εδώ και δύο χρόνια και κάπου καταντάει κουραστικό.Πότε θα κάνει ξαστεριά που λέει και το τραγούδι????Με την δύναμη που πήρα αυτά τα δύο χρόνια έγινα superwoman :lol::lol::lol: Φτάνει τόσο , δεν θέλω άλλη δύναμη!!!!!Μην τα παίρνετε σοβαρά αυτά που λέω,μικροπαραπονάκια είναι που βγαίνουν που και που.Έχω βάλει το μυαλό μου στον αυτόματο πιλότο και τα συναισθήματά μου στον πάγο και προσπαθώ να μην σκέφτομαι αυτά που συμβαίνουν γιατί αν τα πάρω σοβαρά θα σαλτάρω.Έτσι τα διακωμωδώ μπας και γελάσει λίγο και σε μας η τύχη.

Εσύ πως τα πας κοπελιά?????Από το μήνυμά σου καταλαβαίνω ότι είσαι καλύτερα.Ελπίζω να μην κάνω λάθος.........!?!?!?

PMNYp3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!

ΣΟΦΗ, ναι είμαι καλύτερα, τουλάχιστον από ψυχολογικής πλευράς. Όπως έγραψα, σκέφθηκα, ό,τι είπατε και πραγματικά με βοήθησαν, ώστε να συνέλθω κάπως. Σχετικά με την προλακτίνη, έχω εξέταση αίματος τη Δευτέρα και θα δούμε, πώς θα πάει και τι θα πει ο γιατρός.

Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα. Όμως, ελπίζω.

Σου εύχομαι, πραγματικά, τα δύο αυτά χρόνια της γκαντεμιάς, να είναι τα τελευταία και να μην έρθει τίποτα άλλο άσχημο. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΑ να βαίνουν.

Όσο για το μωρό, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει. Ένα ζευγάρι, που έχει αγάπη, στήριξη κι υποστήριξη, δεν είναι δυνατόν να μην έχει μωρό. Αυτό δεν το πιστεύω. Να δεις που θα έρθει. Μπορεί να σου φαίνομαι ρομαντική, αλλά όπως έχω ήδη γράψει, ναι είμαι και ρομαντική κι αισιόδοξη-άσχετο, εάν τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα και βασανίζομαι ακόμη, δεν το αρνούμαι. Όμως, πλέον, θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται, όποια είναι αυτά για τον καθένα. Δεν θα μείνετε μόνοι, είμαι σίγουρη.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ, η μετακόμιση; Αλήθεια, πού θα είσαι τώρα; Μάλλον Θεσσαλονίκη, από αυτά που γράφεις. Ωραία πόλη. Δύο φορές έχω πάει κι έχω περάσει θαυμάσια.

Ωχ, πάλι πολυλογία κι έγραψα πολλά. Ελπίζω να μην κουράζω. Τα λέμε.

Αγαπητες ομοιοπαθουσες μου γεια σας!!!!!!!!!!!!

Ειμαι απο Θεσ/νικη katesps και η μετακομιση θα ειναι κοντα στην αγαπημενη μου πολη :D:D:D:D:D:D:D Πολυ χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα(ναι ΣΟΦΗ μου κι εσυ καλα εισαι και δεν το ξερεις ακομα) :lol::lol::lol::lol::lol: και παλευουμαι να ριξουμε την "ανεπιθυμητη" :lol::lol::lol::lol::lol: Εσυ ΣΟΦΗ τα καταφερες :lol::lol::lol::lol::lol::lol: τωρα εμεις katesps!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε νεα απο βδομαδα για να το γιορτασουμε!!!!!!!

Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ(παρεπιμτοντως)

σας φιλω ολες!!!!!!!!

Γλυκές μου κοριτσάρες,μόλις τελείωσε μια κουραστική μέρα.Πρωί δουλειά και μετά μου φέρανε ένα πατάρι που πρόσθεσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.Το πλαϊνό χρώμα δεν το πέτυχαν και είμαι μέσα στα νεύρα.Πως δεν τους το έφερα στο κεφάλι δεν ξέρω!!!!!!Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε.Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναφτιάξουν επόμενως θα το λουστώ :evil::evil::evil: Για να μην τα πολυλογώ έκατσα να σας διαβάσω για να χαλαρώσω :D:D:D

katesps μου τα λόγια σου είναι πολύ γλυκά!!!!!Και εγώ είμαι ρομαντική επομένως πιστεύω ότι πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσε με αυτόν τον τρόπο.Πάντα πίστευα ότι η ζωή είναι κύκλος και γυρίζει και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα καλά.Ναι υπάρχουν οι στιγμές που νευριάζω,θυμώνω και απογοητεύομαι αλλά πάντα μετά το φιλοσοφώ και ανεβάζω την ψυχολογία μου.Απλά βρε κορίτσια μερικές φορές αισθάνομαι(πιστεύω και εσείς το ίδιο) τόσο κουρασμένη.Ξέρω ότι τα καλά έρχονται με κόπους αλλά θυμώνω όταν βλέπω σε άλλους να έρχονται όλα καλά και εμείς να κουραζόμαστε για να πετύχουμε κάτι.Θα ήθελα να έκλεινα τα μάτια και όταν τα άνοιγα όλα να είχαν τελείωσει,να ήταν όπως τα ονειρεύομαι.Αχ πόσο ωραία θα ήταν!!!!!!!!Αλλά αυτό ανήκει μόνο στην σφαίρα της φαντασίας.Επομένως κάνω υπομονή και περιμένω τα καλύτερα που έρχονται όπως λες και εσύ katesps.Πάντως πιστεύω κάπου βαθιά μέσα μου ότι όλα θα πάνε καλά.Δεν ξέρω αν είναι ένστικτο ή ευσεβείς πόθοι αλλά αυτό με βοηθάει να συνεχίζω.Χαίρομαι πολύ που τα λέμε που και που ,μου κάνει καλό να ακούω τα νέα σας και να σας λέω τα δικά μου.Αισθάνομαι ότι δεν βαδίζω μόνη αλλά με παρεα και μάλιστα καλή παρέα!!!!!

katesps είδες λοιπόν ότι ήρθε και η δική σου στιγμή που είπες δυο λόγια που είχα ανάγκη να ακούσω(συμπληρώνεις το ΧΕΛΙΔΟΝΙ που πάντα καταφέρνει και μου φτιάχνει την διάθεση με τα καλά του λόγια).Ελπίζω τα αποτελέσματά σου να είναι ευχάριστα και περιμένω την Δευτέρα να μας ενημερώσεις.Και όσο για το τελευταίο σχόλιο να ξέρεις ότι το μόνο που δεν γίνεσε είναι κουραστική.Έχεις το ελεύθερο να μιλάς όοοοοοοοοσο θέλεις

ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου με την κακιά ζυγαριά :lol::lol::lol::wink: Αχ στείλε την Θεσσαλονίκη να δεις τι θα την κάνω,βίδα δεν θα αφήσω :lol::lol::lol: Ξέρω ότι και εσύ βρίσκεσε σε καλό δρόμο και θα τα καταφέρεις.Άντε τώρα που θα είσαι και κοντά στην Θεσσαλονίκη θα παίρνεις δύναμη και όλα θα φτιάξουν.

:D:D:D

Αυτά τα λίγα :lol::lol::lol: από εμένα.Σας φιλώ και περιμένω νέα σας,μόνο ευχάριστα βέβαια!!!!!!!!

PMNYp3.png

κοριτσαρες να ρωτήσω κατιτις κι εγώ, την προλακτινη την μετράμε με απλή εξέταση αιματος; εχει να κανει με ποια μερα του κυκλου γινεται η εξέταση, ποια ώρα της ημέρας κλπ;

Θηλαζω και μου ηρθε περιοδος πρωτη φορά οταν ο Αλέξανδρος ηταν 14 μηνων, εκτοτε σταμάτησε πάλι, εχω "καθυστερηση" χωρις συμπτώματα περιοδου και χωρίς εγκυμοσυνη. Εχουμε μειωσει τη συχνοτητα των θηλασμων σε 2-3 το 24ωρο αλλά η απουσια της περιοδου μου λέει οτι μαλλον η ορμονη ακομα βρισκεται σε υψηλα επιπεδα... Φυσικα δεν εχω ιδέα για το ποτε και αν κάνω ωορηξια...

Για αρχή θελω να δω τις τιμές της προλακτινης και μετά βλέπουμε...

Λοιπόν κορίτσια η εξέταση της προλακτίνης γίνεται δίνοντας λίγο αιματάκι στον μικροβιολόγο.Δεν χρειάζεται να είσαι νηστική ,μπορείς να πας και φαγωμένη ότι ώρα θες.Εγώ έχω πάει και πρωί και απογευμα.Τώρα για την μέρα του κύκλου εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε να πηγαίνω όποτε θέλω(και η γυναικολόγος εν μου είπε ποτέ να πάω συγκεκριμένες μέρες).Την πρώτη φορά που έκανα όλες τις ορμονικές μου είπε να πάω συγκεκριμένη μέρα αλλά επειδή πέρασε καιρός δεν θυμάμαι για να πω την αλήθεια ποια μέρα πήγα.Με είχε ρωτήσει πόσες μέρες είναι ο κύκλος μου,πόσες μέρες μου κρατάει η περίοδος και υπολόγισε τις μέρες και μου είπε πότε πρέπει να πάω.Τώρα όμως που πάω κάθε 2 μήνες για επανέλεγχο μόνο της προλακτίνης μου λέει να πηγαίνω όποτε θέλω.Απλά εγώ αποφεύγω να πηγαίνω όταν περιμένω περίοδο.Συνήθως φροντίζω να πηγαίνω λίγες μέρες αφού έχω τελειώσει.

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Λοιπόν, για τις κοπέλες που ρωτούν πότε είναι η κατάλληλη μέρα για την εξέταση, θα συμφωνήσω με την ΣΟΦΗ σε όλα. Κι εμένα η γιατρός μου δεν μου έχει πει ποια μέρα να την κάνω, απλώς εγώ φροντίζω, δηλαδή τώρα που έκανα τη δεύτερη εξέταση, να την κάνω, αφού έχω ξεμπερδέψει με την αδιαθεσία κι έχουν περάσει και λίγες μέρες. Καλά αποτελέσματα.

Και ναι, η δεύτερη εξέταση δείχνει ότι έχουν πέσει οι τιμές, φθάσαμε στο 28 και κάτι ψιλά. Σήμερα το απόγευμα θα τηλεφωνήσω στην ενδοκρινολόγοα να δούμε τι θα πει και περιμένουμε.

Τι να πω και πάλι ευχαριστώ για την στήριξη, θα είναι λίγο. Όχι, τώρα είμαι εδώ εγώ για σας, ό,τι θέλετε κορίτσια κι όπου μπορώ θα βοηθήσω.

ΣΟΦΗ και ΧΕΛΙΔΟΝΙ, για μένα, είστε σίγουρα οι επόμενες μανούλες του forum και δεν θέλω αντιρρήσεις.

Όλα θα πάνε καλά, όπως κι ο υπέροχος ήλιος που βγήκε σήμερα στην Αθήνα, μετά από τη χθεσινή βροχή.

Γεια σας κι απο εμενα!!!!!!!!

Ουτε κι εμενα μου ειπε ο γιατρος μου να κανω καποια συγκεκριμενη μερανα κανω την εξεταση και οταν τον ρωτησα μου ειπε απλα οτι πρεπει να ειναι 2-3 ωρες αφου ξυπνησω!!!!!!!!!!Αρκετα ηρεμη και χωρις αγχος.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο!!!!!!!!!εγω οταν ειχα παει και εκανα την πρωτη αιμοληψια ηταν ανεβασμενη,την δευτερη πολυ πιο κατω γιατι ειχα χαλαρωσει.

katesps πολυ καλα νεα!!!!!!Σημασια εχει που κατεβαινει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω θα δωσω τη σειρα μου στη ΣΟΦΗ για bebe :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σ'ευχαριστω παντως για το κουραγιο που μου δινεις και σου ευχομαι οτι καλυτερο.Δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις γι'αυτο ειμαστε εδω αλλωστε γαι να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...