Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπή εγκυμοσύνης εξαναγκαστικά

Recommended Posts

θα σου πω κάτι γλυκιά μου που ελπίζω να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα..θεωρώ μονόδρομο την απόφαση πυ πήρες, τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με "δανεικά" χρειαζονται περισσότερα από καρότσια, ριλάξ κλπ και οι ανάγκες αυξάνονται με μαθηματικό τρόπο. δυστυχώς. δομές το κράτος να στηρίξει τη μητρότητα δεν έχει , αυτό ειναι δεδομένο και η καθεμιά πορεύεται με ό,τι έχει..

φυσικά και είναι το ίδιο η έκτρωση με το χάπι της επόμενης μέρας. το αγκάθι θα υπάρχει παντα, ο πόνος θα απαλύνει όμως..υπάρχουν γυναίκες που κάνουν έκτρωση ελαφρά τη καρδία, επειδή έμειναν κατά λάθος εγγυες σε τρίτο παιδι πχ χωρίς να εχουν οικονομικό πρόβλημα..εσένα καίγεται η ψυχούλα σου. μια μεγάλη αγκαλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ 50 ΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ :'ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ' ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.Κ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 'ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ' ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ

Εχεις δικιο καλη μου σε τετοιο λεπτο και ιδιαιτερο θεμα, δεν μπορει οποιοσδηποτε να σε νιωσει και να σε βοηθησει. Ωστοσο υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν, ειτε ειναι ψυχολογοι,ειτε πνευματικοι, ειτε φιλοι. Πραγματικα ευχομαι να βρεθουν στο δρομο σου κι εσυ να βρεις τη γαληνη σου..

ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ 50 ΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ :'ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ' ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.Κ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 'ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ' ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ

Αστο πέρασε μην βασανιζεσαι!!

Βρες ενα καλύτερο ιερέα αν μπορεις και θέλεις, δεν εχεις καποιον δικο σου;

Η όπως είπε και μια κοπέλα πριν μιληςε σε καλη σου φιλη αν ειναι να σε κανει να νοιωςεις καλύτερα

Κοιτά μπροστά και μην το σκέφτεσαι , αλλιώς θα τρελλαθεις!!

Κοριτσάκι μου, είμαι κι εγώ μανούλα και εν μέρει σε καταλαβαίνω.

Όμως, θέλω πραγματικά να ξεφύγεις από τύψεις κι ενοχές και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που έκανες ήταν 100% σωστό, για το μωρό που ήδη έχεις, για σένα και για τον άντρα σου, για το μωρό που θα ερχόταν στον κόσμο. Τώρα βασανίζεσαι για την απόφασή σου, σκέψου ότι σε ένα χρόνο μπορεί να βασανιζόσουν για το ότι δε θα είχεις γάλα για τα παιδιά σου, ψωμί να τα ταΐσεις.

Προσωπικά, δεν είμαι άνθρωπος που συμμερίζεται την άποψη "όπως μεγαλώνει το ένα από κοντά μεγαλώνει και το άλλο", αυτό μπορεί να ισχύει για κουτάβια, όχι όμως για παιδιά.

Ακόμη κι αν αλλάξουν οι συνθήκες και σε ένα χρόνο είστε με το σύζυγό σου σε καλύτερη μοίρα (που στο εύχομαι ολόψυχα) μη γυρίσεις πίσω αναρωτώμενη τα αν και τα αν.

Εμείς οι άνθρωποι δυστυχώς μπορούμε να εκτιμήσουμε το μέλλον μοναχά με τις δεδομένες κάθε φορά καταστάσεις του παρόντος, και με βάση αυτές οι απόφασή σου ήταν σωστή. Και καλά έκανες και σκέφτηκες με βάση τη λογική, λογικό ον είναι ο άνθρωπος. Και απ' ότι φαίνεται ταλαντεύτηκες, δεν το έκανες ελαφρά την καρδία, πράγμα που δείχνει ότι πράγματι ήταν μονόδρομος για σένα η συγκεκριμένη απόφαση.

Ανασκουμπώσου, αγκάλιασε τη ζωή, πάλεψε (όσο περνάει από το χέρι σου) για ένα καλύτερο αύριο για το παιδάκι σου και την οικογένειά σου και όταν πλέον οι συνθήκες είναι καλύτερες χαρίζεις στο μωρό σου και ένα αδερφάκι, εξασφαλίζοντας για αυτά τη ζωή που αξίζουν να ζήσουν (δεν αναφέρομαι στα πλούτη, στην αξιοπρεπή ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερες στερήσεις αναφέρομαι).

Να 'σαι καλά κι ευτυχισμένη!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.. σε ότι αφορά τον ψυχολόγο, μπορεί να σε βοηθήσει, δεν τίθεται θέμα ... στο λέω γιατί κολλητή μου που είχε θέματα πολλά και είχε κλειστεί στον ευατό της από όταν ξεκίνησε να πηγαίνει έχουμε δει απίστευτη βελτίωση... εφόσον όμως το θέμα είναι οικονομικό το καταλαβαίνω ότι δεν έχεις αυτή την "πολυτέλεια".. υπάρχει όμως και δωρεάν γραμμή υποστήριξης.. τώρα σε ότι αφορά την απόφαση που πήρες δεν έχει κανένα νόημα το πισωγύρισμα που κάνεις.. εάν είχες γραφτεί νωρίτερα στο φόρουμ όλες εμείς θα σου λέγαμε τι θεωρούσε καλύτερο η καθεμιά μας... από εκεί και πέρα εσύ όμως και ο άντρας σου ξέρεις καλύτερα τι έπρεπε να κάνεις... εγώ πιστεύω πως όποια απόφαση και να πάρεις πρέπει να μάθεις να ζεις και με αυτή... σίγουρα λύσεις υπάρχουν ... το θέμα είναι τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις.. η δουλειά π.χ. δεν είναι ποτέ σταθερή και σήμερα την έχουμε αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει... οπότε και με καλές προυποθέσεις να ξεκινήσεις αύριο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.. όπως επίσης εκεί που είναι όλα μαύρα να βρεθεί μια δουλειά και τα πράγματα να αλλάξουν.. το μέλλον είναι αβέβαιο, οπότε βάσει όλων όσων έχουμε στο παρόν, αποφασίζουμε εάν θα πάρουμε το ρίσκο... αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι πήρες μία απόφαση (την καλύτερη που εσύ θεωρούσες) και μέχρι εκεί... μην το αφήνεις πια να σε καταβάλλει .. έχεις ένα μωράκι που σε χρειάζεται και όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις πίστεψέ με νιώθει την θλίψη σου... ότι έγινε έγινε... τώρα ή θα κοιτάς προς τα πίσω και θα στενοχωριέσαι ή θα κοιτάξεις μπροστά.. ξέρω ότι δεν είναι εύκολο... εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.Κ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΑ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ.Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΑ 2 ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ Κ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...