Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπή εγκυμοσύνης εξαναγκαστικά

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΎΜΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΆ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΚΑΙ. ΕΙΧΑ ΑΊΜΑ ΕΤΡΕΞΑ ΠΑΝΙΚΌΒΛΗΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΌ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΈΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΈΒΑΛΑ.!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΌ ΑΙΜΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΎ.

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αχ, κοριτσάκι μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αλήθεια, με τη μαμά σου έχεις μιλήσει, ξέρει για την εγκυμοσύνη, είναι κοντά σου αυτές τις ώρες;

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΎΜΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΆ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΚΑΙ. ΕΙΧΑ ΑΊΜΑ ΕΤΡΕΞΑ ΠΑΝΙΚΌΒΛΗΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΌ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΈΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΈΒΑΛΑ.!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΌ ΑΙΜΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΎ.

θα 'θελα να σου πω να μην φοβάσαι και να προσπαθησεις να ηρεμήσεις,αλλα ξέρω πως είναι αδύνατον,

Ειχα κ εγω μια τέτοια περιπέτεια πριν μερικούς μήνες και σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Εύχομαι το μωράκι να είναι ακόμα εδω..,

ποτε πας για χοριακη?

ευχομαι γρηγορη αναρρωση... λυπαμαι πολυ ειτε ηταν να γινει...ειτε ηταν δικη σου η της μαμας σου επιλογη...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΙΡΗ.ΕΙΜΑΙ 25 Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 4,5 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Κ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Κ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΕΡΑ.ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.ΑΦΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ 1ΦΟΡΑ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ Κ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΜΕΣΑ(ΤΟ ΕLLAONE)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 98 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΟΜΙΚΗ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Κ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ Κ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Κ ΑΦΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ.ΟΜΩΣ,ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΦΟΡΗΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Κ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ.ΚΛΑΙΩ...ΣΥΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΦΥΓΕ.ΠΟΝΑΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ Κ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΣΩΣΤΟ' ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ...

Να σου πω και εγώ με τους γνωστούς σου είμαι... Αν η επέμβαση έγινε γρήγορα, προσωπικά δεν βρίσκω διαφορά επί της ουσίας με μεθόδους αντισύλληψης που δρουν στο γονιμοποιημένο ωάριο, όπως είναι το σπιράλ και το χάπι της επόμενης μέρας. Η διαφορά μπορεί να είναι λιγο διαδικαστική, δηλαδή νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς αν κάνεις επέμβαση, να πας κάπου... Για αυτό και πιστεύω ότι θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, πολύ νωρίς, αν ήταν πράγματι ανεπιθύμητη η εγκυμοσύνη για οποιονδηποτε λόγο. Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα.

Αλλά και πολύ γρήγορα να μην έγινε η επέμβαση, να το ζάλισες πρώτα, δεν ξέρω... Πάλι μακροπρόθεσμα αν το δει κανείς δικαιουται ένα παιδί να έρχεται στον κόσμο όταν οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες.

ήταν πολύ υπεύθυνη η επιλογή σου.

θα ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο για σένα, αλλά το σκέφτηκες μακροπρόθεσμα και λογικά και σίγουρα πήρες τη σωστή απόφαση, μην το σκέφτεσα με τύψειςι!!

όταν εχεις ανασφάλεια για το αν θα εξασφαλίσεις τη δική σου επιβίωση, και έχεις ήδη την ευθύνη ενός παιδιού, δεν μπορείς ούτε να διανοηθείς να φέρεις στον κόσμο και να αναλάβεις έναν ακόμη άνθρωπο!! κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου, και θα μου ήταν σίγουρα το ίδιο δύσκολο και στενάχωρο..

όσο για τα οικονομικά.... πραγμάτικά τι άθλια εποχή που ζούμε. εύχομαι να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο, σας το χρωστάει η ζωή!

2t7wp3.png

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 7-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ Η ΟΧΙ.Κ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΜΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙας ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΘΑ' ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ;

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ.Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΗΔΗ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Διαφημίσεις

απορω - ποση αδικια υπαρχει γυρω μας χωρις να φταιμε.

η πρωτη κοπελα ανοιγει θεμα περιχαρης να μας πει για την (μαλλον επιπολαια) εγκυμοσυνη της, και αφου δεν ακουει αυτο που θελει, βγαζει απιστευτη κακια. τελικα ξαναμπαινει να πει τον πονο της.

η εβενινα, που λυπαμαι πραγματικα για το ποσο σκληρη ειναι η ζωη μαζι της, δεν φταει σε τιποτα. και βασανιζεται απο τυψεις, γιατι το κανει για οικονομικους λογους.

εβενινα, δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας. δεν ειχες αλλη επιλογη.

σου ευχομαι να το ξεπερασεις σχετικα γρηγορα, και να σκεφτεσαι οτι ολα γινονται για το καλο.

καλο κουραγιο!

Το 50% των γυναικων εχει κανει αμβλωση για καποιο λογο! Δεν εισαι ουτε η πρωτη αλλα ουτε και η τελευταια!!! Εαυχομαι να ερ8ουν καλυτερες μερες για σενα και την οικογενεια σου για να χαρισεις ενα αδελφακι στο μωρακι σου!!!

Μη στεναχωριεσαι κα8ολου!!!!:P

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ.

Μην κανεις κατι που δε ειςαι 100% σιγουρη γιατι οι τύψεις μετα μπορει να οδηγήσουν σε σκοτεινά μέρη

Αν κανεις κατι τόσο δραστικό οσο αυτο που συζητάμε να ειςαι εντελως σιγουρη οτι δεν υπαρχει τρόπος να στηρίξεις το δεύτερο παιδάκι ... Εδώ στο φορουμ υπαρχουν πολλές κοπέλες που βοηθάνε με ρούχα, καθίσματα κλπ

Και αν στην τελική κανεις οτι κανεις η ακολουθηςε καλύτερη μέθοδο σύλληψης η απλα αποχή!

Ολα να σου πανε καλα

απορω - ποση αδικια υπαρχει γυρω μας χωρις να φταιμε.

η πρωτη κοπελα ανοιγει θεμα περιχαρης να μας πει για την (μαλλον επιπολαια) εγκυμοσυνη της, και αφου δεν ακουει αυτο που θελει, βγαζει απιστευτη κακια. τελικα ξαναμπαινει να πει τον πονο της.

η εβενινα, που λυπαμαι πραγματικα για το ποσο σκληρη ειναι η ζωη μαζι της, δεν φταει σε τιποτα. και βασανιζεται απο τυψεις, γιατι το κανει για οικονομικους λογους.

εβενινα, δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας. δεν ειχες αλλη επιλογη.

σου ευχομαι να το ξεπερασεις σχετικα γρηγορα, και να σκεφτεσαι οτι ολα γινονται για το καλο.

καλο κουραγιο!

Δεν ειναι συγκρίσιμες οι δύο καταστάσεις. Είναι ίσως αν κάποιος είναι υπερβολικά θρήσκος, υπάρχουν όμως πολλές διαφορές. Προσωπικά βγαίνω από τα ρούχα μου με oooops εγκυμοσύνες της εφηβείας, γιατί στις ΗΠΑ προβάλλονται ως πρότυπο κάποιες φορές, γίνονται reality και η ιστορία αυτή πάει ευτυχώς να κάνει τον κύκλο της. Μακάρι να μην προλάβει να γίνει μόδα και εδώ. Υπάρχει πχ τώρα στις ΗΠΑ "μητέρα" 20χρονη με 4 παιδιά από 2 διαφορετικούς "πατεράδες" γιατί την πρώτη φορά δέχτηκε "υποστήριξη" και νόμιζε ότι κάτι έκανε, οπότε το ξαναέκανε άλλες δύο φορές. Τα μεσαία παιδιά είναι δίδυμα. το πρώτο είναι από τον ένα πατέρα, τα άλλα τρία από το δεύτερο, που έχει γίνει τώρα και αυτός μπουχός. Η συγκεκριμένη έχει κανάλι στο youtube και ζει άνετα ακόμα από διάφορα δώρα που της στέλνουν οι φανς και που στη συνέχεια τα εμπορεύεται, πιθανόν και από τις υποχρεώσεις των μπαμπαδων, γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι εκεί διαφορετικές, πιθανόν από εισοδήματα που έχει το κανάλι της στο youtube και πιθανόν και από την πρόνεια εν μέρει. Δεν μοιάζει να συνειδητοποιεί ότι έχει άλλα 18 χρόνια μπροστά της να φροντίσει αυτά τα παιδιά, αν και στην ουσία κυρίως οι άλλοι το κάνουν για εκείνη μέρχρι τώρα και φαντάζομαι ότι έτσι περιμένει να συνεχιστεί... Και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να τυλίξει τον επόμενο, όλοι ξέρουν πια με ποιον τρόπο θα το επιχειρήσει.... OOOOOPSSSSS!!! Δηλαδή τι περιβάλλον είναι αυτό για παιδιά; Μια άλλη έκανε ήδη sex tape για να βρει εισόδημα, εκείνη έμεινε στο ένα παιδί.

Δεν είναι τέτοιες οι περιπτώσεις εδώ, όμως υπάρχει θέμα με το πόσο απενοχοποιημένο είναι να κάνουμε ότι πιστεύουμε ότι πράγματι όλα αυτά ήταν ατυχήματα και στην πιο απλή και βαρετή μορφή του το σενάριο του παιδιού που δεν το έχει προγραμματίσει και υποστηρίξει τουλάχιστον ο πατέρας του είναι άδικο αν μη τι άλλο για το παιδί.

Τέλος παντων, στην ουσία πονάω παιδιά που ερχονται σε τέτοιες συνθήκες και είναι σωστό κάποιος να προσπαθεί να σχολιάσει ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα, αλλά βλέπω και εγώ το πρόβλημα στο να βλέπουν ενδεχομενως στο κοντινό μέλλον οι κόρες μας οι οι σύντροφοι των γιων μας με καλό μάτι κάτι τέτοια σκηνικά! Προσωπικά έχω τέτοιο oops υπόψη και στον κύκλο μας και έχω τη χειρότερη άποψη και για εκείνους που το δοκίμασαν και δευτερευόντως για όποιους τους έκαναν πλάτες και βλέπουν τώρα ότι αντικειμενικά όλα ήταν ένα λάθος. Τώρα αν πιστεύουν ότι κάποιος άλλος το είδε και ότι στην άλλη ζωή θα δικαιωθούν τι να πω... Πάντως σε ΑΥΤΗ τη ζωή τα παιδιά δεν καλοπερνάνε.

Αυτό για την πρώτη περίπτωση. Η δευτερη είναι πολύ πολύ διαφορετική. Μα πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ.

Εβενινα μου τωρα πια δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, και το μονο που θα καταφερεις ειναι να βλαψεις τον εαυτο σου.Προσπαθησε να το ξεπερασεις και να ξεχνιεσαι με το αλλο σου αγγελουδι.

Δεν θα σε κατηγορησω γιατι καποτε και εγω αναγκαστικα να το κανω(για ιατρικους λογους)και ακομα και σημερα 4 χρονια μετα το σκεφτομαι.Ειμαι σιγουρη οτι θα δυσκολευτεις αλλα θα τα καταφερεις να προχωρησεις ,οσες εχουμε παιδια πρεπει τουλαχιστον γι αυτα να στεκομαστε ορθιες.

Δεν ξερω τι σχεση εχεις με την εκκλησια εμενα παντως προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ ενας καλος εξομολογος,θα σε συμβουλευα και εσενα να βρεις ενα καλο πνευματικο ωστε να σε απενοχοποιησει λιγο και να νιωσεις καλυτερα.Απ την αλλη αν δεν θες υπαρχουν και ψυχολογοι,τωρα θα μου πεις που λεφτα για ψυχολογο ,εχεις δικιο ....παντως ανοιξου μιλα ,ακομα και στον αντρα σου μη το κρατας μεσα σου ,γιατι θα σε τρελανει,το ξερω γιατι το περασα.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

BABYCUTE, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΚΥΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Κ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΤΥΧΕ.Η ΑΠΟΧΗ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Κ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.

BABYCUTE, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΚΥΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Κ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΤΥΧΕ.Η ΑΠΟΧΗ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Κ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Κοριτσι απο οτι φαίνεται ουτε στο 50% δεν ειςαι κοντά !

Οτι καταλαβαίνεις αρκεί να ειςαι πιο σιγουρη.. Για το καλο σου

Μιληςε στον άντρα σου για το πως νοιωθεις μην υποκρίνεσαι οτι ολα ειναι τελεια, ποιον θα βοηθήσει αυτο; Μπορει και να προτείνει κατι η τουλαχιςτον μπορει με την συζήτηση να σε κανει να σιγουρευτεις περισσότερο

Οσο για την αποχη αν ο άντρας σου εχει πρόβλημα καλύτερα να κοψεις τον θηλασμο και να πάρεις αντισυλληπτικά

Ολα να σου πανε καλα

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Κ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Κ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙΣ.ΑΠΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΛΙΨΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ

Εσυ είπες πριν οτι δεν του ανοίγεσαι για αυτο το θέμα

Τεσπα όπως είπα και πριν στην τελική κανε οτι πιςτευεις θα σε κανει να νοιωςεις καλύτερα γιατι αν το κανεις και μετα νοιωθεις χάλια για 10 χρόνια (φαινεσαι κοπέλα με συνείδηση ) σκέψου το να ειςαι σιγουρη!

Σε καταλαβαινω οτι ειναι δύσκολη κατάσταση απλα σκέψου τι ειναι το καλύτερο για σενα και την ψυχολογία σου ... Και δες το μακροπρόθεσμα!

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 7-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ Η ΟΧΙ.Κ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΜΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙας ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΘΑ' ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ;

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ.Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΗΔΗ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Ούτε και η απόφαση που τελικά πήρατε είναι τυχαία.

τώρα πέρασε, δεν μπορείς να το αλλάξεις... να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!

Φιλικά

2t7wp3.png

Εβεβινα το έκανες ήδη; Σορυ γλυκέια μου δεν καταλαβα απο αυτά που έγραψες

Αν το έκανες ήδη πέρασε αστο δεν πειράζει, προσπάθησε να δεις καποιον ειδικό να μιλήσεις αν μπορεις για να μην σε βαρεσει αυτη η αποφαςη - το ταμείο σου καλύπτει τιποτα; Στο δημόσιο μπορεις να βρεις κανενα (σορυ δεν ξερω καλα τα σύστηματα στην ελλαδα )

Κατα τα απλα επικεντρωσου στο μωρο σου και στην αντισύλληψη!!! Και οτι έγινε έγινε!!

Ο Θεός μαζι σου!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΕΤΣΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ Κ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Κ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑ ΟΛΑ Κ ΕΦΥΓΑ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΑΛΙ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ Κ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΟ.

ΟΜΩΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ;

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Κοπελα μου δεν εχω βρεθει στην τοσο δυσκολη θεση σου, ομως σαν μανουλα μπορω να νιωσω τον πονο σου.. Το μονο που μπορω να σου πω, ειναι να μιλησεις γι αυτο που νιωθεις, ακομη και σε ψυχολογο αν δεις τα σκουρα, κ οπως ειπε και μια αλλη κοπελα, ενας καλος πνευματικος μπορει να μαλακωσει την ψυχουλα σου, γιατι αυτο νομιζω χρειαζεσαι τωρα. Προσεχε τον εαυτο σου ενα παραπανω που εχεις και μικρο παιδακι και σ εχει αναγκη..

ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ 50 ΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ :'ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ' ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.Κ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 'ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ' ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ