Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπή εγκυμοσύνης εξαναγκαστικά

Recommended Posts

Δεν άλλαξαν γνώμη οι γονείς... η κοπέλα άλλαξε...

Έχει μια αποφασιστικότητα που προφανώς δεν είχε πριν.... και τη χρησιμοποιεί για να επιβάλλει κατά κάποιον τρόπο πλέον τη γνώμη της σχεδόν ανεπηρέαστη.

Κάπου εδώ, να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εγώ συμφωνώ με την ιδέα της έκτρωσης και ούτε θεωρώ πως η επιπόλαιη απόφαση της κοπέλας παλιότερα, είναι κάτι που θα έκανα και επικροτώ.

Αλλά χαίρομαι πολύ και λέω μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αυτή τη φορά, η ψυχούλα θα έρθει στον κόσμο μας. Όλοι κάνουμε λάθη! Πολύ μικρά αλλά και τεράααστια.... ας τα αναγνωρίζουμε έστω και πολύ αργά...[/i][/font][/b]

Δεν κράζει κανένας κατοπιν εορτής..αν δεν κάνω λάθος η κοπελα το ήθελε και την πρώτη φορά και εξαιτείας των γονιών της δεν το κράτησε..αυτος είναι και ο προβληματισμός μου..οταν δεν είσαι έτοιμος,δεν κρατας ήδη ενα παιδάκι για τους λόγους που αναφέρει εεε προσέχεις..δε σου φταιν σε τιποτα οι ψυχούλες..

SEmyp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Επίσης Αλέξια, μπράβο στην αδερφούλα σου που το κράτησε, αλλά μην ξεχνάς οτι στα 15 της, είναι ακόμη παιδί! Δεν είναι λοιπόν το καλύτερο πρότυπο. Είπαμε να κοιτάμε μπροστά, όχι να γυρνάμε 100 χρόνια πίσω.

Τι επαγγελματική εξασφάλιση έχει στα 15 της? Δε λέω, μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, αλλά είναι ακόμη παιδί. Με τι ωριμότητα θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής? Ένα μωρό, δεν είναι μόνο γούτσου γούτσου αλλά και πολλές ευθύνες. Δεν είναι όλα μόνο ροζ, αλλά και σκούρα πολλές φορές.

Γι' αυτό είμαι αντίθετη στις εγκυμοσύνες σε τόσο νεαρές ηλικίες. Δεν κρίνω τα κορίτσια. Αλλά το 2014, που η ενημέρωση είναι τεράστια.... είναι απαράδεκτο και δεν έχει καμία δικαιολογία το "έτυχε".

Εύχομαι σε όλα αυτά τα κορίτσια, απο καρδιάς, όσο εύκολα τους ήρθε η εγκυμοσύνη τους, έτσι εύκολα να τους έρχονται όλα πάντα στη ζωή! Να είναι ο Θεός πάντα δίπλα τους!

sj3dp3.png

Επίσης Αλέξια, μπράβο στην αδερφούλα σου που το κράτησε, αλλά μην ξεχνάς οτι στα 15 της, είναι ακόμη παιδί! Δεν είναι λοιπόν το καλύτερο πρότυπο. Είπαμε να κοιτάμε μπροστά, όχι να γυρνάμε 100 χρόνια πίσω.

Τι επαγγελματική εξασφάλιση έχει στα 15 της? Δε λέω, μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, αλλά είναι ακόμη παιδί. Με τι ωριμότητα θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής? Ένα μωρό, δεν είναι μόνο γούτσου γούτσου αλλά και πολλές ευθύνες. Δεν είναι όλα μόνο ροζ, αλλά και σκούρα πολλές φορές.

Γι' αυτό είμαι αντίθετη στις εγκυμοσύνες σε τόσο νεαρές ηλικίες. Δεν κρίνω τα κορίτσια. Αλλά το 2014, που η ενημέρωση είναι τεράστια.... είναι απαράδεκτο και δεν έχει καμία δικαιολογία το "έτυχε".

Εύχομαι σε όλα αυτά τα κορίτσια, απο καρδιάς, όσο εύκολα τους ήρθε η εγκυμοσύνη τους, έτσι εύκολα να τους έρχονται όλα πάντα στη ζωή! Να είναι ο Θεός πάντα δίπλα τους!

Να σου ζήσει Αλέξια η ανηψιά σου..μπράβο στην αδερφή σου αλλά κυρίως στους γονείς σου..Θα συμφωνήσω mamoulina για ηλικία,ενημέρωση προφύλαξη κτλ αλλά εδώ ναι λέμε μπράβο που κρατήσαν το δώρο Θεού.με ολες τις δυσκολίες..που πάντα ολοι θα έχουμε

SEmyp3.png

Αλεξια εγω δεν θα πω μπράβο στην αδερφή σου ίσα ίσα, αλλα θα πω μπράβο στην μάνα σου που την υποστήριξε και την στήριξε οικονομικά ψυχολογικά και βάλε (αχ αυτη η μάνα!!!!)

οσο για την θεματοθετρια με το συμπάθειο αλλα και την πρώτη φορά το ήθελε!! Οπότε δεν εχει να κανει οτι άλλαξε γνώμη... Οταν ρώτησα πως θα την στηρίξει η μάνα της αφου δεν το εκανε περισυ μου είπε οτι θα την στηρίξει γιατι παντα την στήριζε (ε;;;)

Λοιπόν με το καλο το πιπινακι και ΜΑΚΑΡΙ να γεννηθεί!! Αλλα για του λόγου το αληθές η κίνηση δεν ηταν και η καλύτερη!

Διαφημίσεις

Για μενα το θέμα είναι ποσο αποφασισμένη είσαι εσύ να επιμείνεις στην απόφαση σου να κρατήσεις το μωρό αυτη τη φορά...

απο οτι κατάλαβα έχετε ανάγκη την πλήρη υποστήριξη των οικογενειών σας,

Οπως είπες η μητέρα σου λες σε στηρίζει πάντα,προφανώς όμως οχι στο συγκεκριμένο θέμα, και επειδή έχει μεσολαβήσει μόνο ενας χρόνος,εγω θα σε συμβούλευα να προετοιμαστείς ψυχολογικά για χειρότερη αντίδραση της μητέρας σου αυτή τη φορά,γιατί γι'αυτην θα είναι σαν να μην πήρες το μάθημα σου κ έκανες παλι το ίδιο λάθος....

συζητήστε με τον σύντροφο σου εναλλακτικές οσον αφορά τη βοήθεια, που μακάρι εν τέλει να σας προσφέρουν οι δικοί σας...

δούλεψε το μέσα σου πολύ,ώστε να μην υποκύψεις αυτή τη φορά...

καλη επιτυχία σε ολα!

BabyCute, αν αξίζει ένα μπράβο στη μάνα μου, τότε αξίζουν δύο μπράβο στην αδερφή μου και στον πατέρα του παιδιού...

Αν η μάνα μου τραβάει ένα ζόρι, η αδερφή μου, που είναι και δικό της το παιδί, τραβάει δύο...

Τέλος πάντων..

Συμφωνώ με όλες... αλλά δεν είναι η μόνη κοπέλα που της "έτυχε" ας πούμε, κάτι τέτοιο. Και εφόσον δεν είναι αναστρέψιμο, καλώς που το κρατάει γιατί ακριβώς είναι κρίμα και άδικο να "χάνονται" αθώες ψυχούλες..

Σκοπός είναι από εδώ και μπρος, οι κοπέλες να ενημερώνονται ΕΓΚΑΙΡΩΣ και να προσέχουν όχι μόνο για εγκυμοσύνη αλλά ας μην ξεχνάμε και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα...

Σημαντικό... εγώ ακόμη υποφέρω γιατί δεν ξέρω αν αυτά τα χλαμύδια που κάποτε κάποιος μου κληροδότησε, μου άφησαν βουλωμένες σάλπιγγες..

και πόσες άλλες περιπτώσεις...

Εγώ με την ευκαιρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην αδερφή μου που επέλεξε το δύσκολο δρόμο.. Δεν της το εξέφρασα ποτέ από κοντά..

Και στην κοπέλα, που -αν και απρόσεκτη- κράτησε εν τέλει αυτό το δεύτερο παιδάκι.... τουλάχιστον αυτό.

Συγνώμη αν έγινα κουραστική.

Αποχωρώ ησύχως... ;)

Και εφόσον δεν είναι αναστρέψιμο, ;)

Πού; Στο Αφγανιστάν; Να μην μπερδεύουμε το νόμιμο, το εφικτό, με το ηθικό (για μια μερίδα κοσμου).

Δεν το έχω κάνει, αλλά αν χρειαζόταν, αν δεν ήθελα δηλαδή και δεν ήμουν έτοιμη... Δεν είναι πάντως μη αναστρέψιμο...

Η κοπέλα βέβαια φαίνεται να θέλει και να αισθάνεται έτοιμη... Το πώς, δύσκολα το καταβαίνει η μέση γυναίκα σήμερα, αλλά τελικά δεν είμαστε και όλοι ίδιοι...

Αλλά σε φόρουμ με μανούλες είναι όντως παράξενο να πει κάποιος ότι υπάρχει και περιθώριο από το νόμο τουλάχιστον...

Τέλος πάντων, αφου θέλουν και το αγόρι το θέλει τι να πω...

Πού; Στο Αφγανιστάν; Να μην μπερδεύουμε το νόμιμο, το εφικτό, με το ηθικό (για μια μερίδα κοσμου).

Δεν το έχω κάνει, αλλά αν χρειαζόταν, αν δεν ήθελα δηλαδή και δεν ήμουν έτοιμη... Δεν είναι πάντως μη αναστρέψιμο...

Η κοπέλα βέβαια φαίνεται να θέλει και να αισθάνεται έτοιμη... Το πώς, δύσκολα το καταβαίνει η μέση γυναίκα σήμερα, αλλά τελικά δεν είμαστε και όλοι ίδιοι...

Αλλά σε φόρουμ με μανούλες είναι όντως παράξενο να πει κάποιος ότι υπάρχει και περιθώριο από το νόμο τουλάχιστον...

Τέλος πάντων, αφου θέλουν και το αγόρι το θέλει τι να πω...

Μα δεν είναι αναστρέψιμο... Δε μίλησα ούτε για νόμο, ούτε για ηθική...

Δεν είναι αναστρέψιμο επειδή η κοπέλα δεν άφησε περιθώρια για κάτι τέτοιο...;)

Πάντως ανεξάρτητα από το ποστ της κοπέλας, πλεον αρχίζει κ με ενοχλεί αφάνταστα που νέοι άνθρωποι βασίζουν την ζωη τους στο αν θα τους βοηθήσουν οι γονείς ή όχι. Αυτοί οι γονεις θα πρέπει μια ζωή να συνεισφέρουν;;;; Ποτε θα έρθει κ η δική τους ανταμοιβή; Κ δεν εννοώ οικονομική, ουτε ηθική;;; (Γιατι σαν μάνα ποτέ δεν περιμένω ανταπόδωςη).Δλδ αυτοί οι άνθρωποι πότε θα ξεκουραστούν, θα ηρεμήσουν;;;

Παντού διαβάζω για βοηθεια από γονεις...είτε φύλαξη, είτε συγκατοίκηση, είτε οικονομική βοηθεια. Πριν αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, καλό θα ηταν να μπορείτε να την στηρίξετε κιόλας! Ο καθένας θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Διαφημίσεις

Πάντως ανεξάρτητα από το ποστ της κοπέλας, πλεον αρχίζει κ με ενοχλεί αφάνταστα που νέοι άνθρωποι βασίζουν την ζωη τους στο αν θα τους βοηθήσουν οι γονείς ή όχι. Αυτοί οι γονεις θα πρέπει μια ζωή να συνεισφέρουν;;;; Ποτε θα έρθει κ η δική τους ανταμοιβή; Κ δεν εννοώ οικονομική, ουτε ηθική;;; (Γιατι σαν μάνα ποτέ δεν περιμένω ανταπόδωςη).Δλδ αυτοί οι άνθρωποι πότε θα ξεκουραστούν, θα ηρεμήσουν;;;

Παντού διαβάζω για βοηθεια από γονεις...είτε φύλαξη, είτε συγκατοίκηση, είτε οικονομική βοηθεια. Πριν αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, καλό θα ηταν να μπορείτε να την στηρίξετε κιόλας! Ο καθένας θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.[/quote

Κωνσταντίνα μου.....καλωσηρθες στην ελληνική πραγματικότητα...!

Α!κ η απάντηση στα ερωτήματα σου είναι....ΠΟΤΈ!!!

καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτο γιατι ειμαι μονη μου δυστηχως...ειμαι 19 χρονων και εχω σχεση με εναν φανταστικο ανθρωπο που με λατρευει εδω και 3 χρονια. πριν απο ενα χρονο μπηκα στη διαδικασια να κανω εκτρωση λογω των γονιων μου οι οποιοι ουτε να ακουσουν για το μωρο... ηταν η χειροτερη εμπιρεια της ζωης μου...Σημερα εμαθα λοιπον οτι ειμαι παλι εγκυος και θελω να διωρθωσω εστω και λιγο το μεγαλο λαθος που εκανα...ειμαι τοσο χαρουμενη και δε μπορω να το μοιραστω με την οικογενεια μου γιατι ξερω ηδη τη γνωμη τους. απο την αλλη τα οικονομικα του φιλου μου ειναι ασχημα και εγω ακομα σπουδαζω δεν θα τα καταφερουμε χωρις τη βοηθεια τους...πραγματικα δε ξρω τι να κανω!!!το μονο σιγουρο αν ολα πανε καλα ειναι οτι σε λιγους μηνες θα εχουμε στα χερια μας το μωρακι μας!!!

Δεν θέλω να ηθικολογήσω, αλλά εφόσον τα οικονομικά σας είναι χάλια, εφόσον είστε σε τόσο μικρή ηλικία, εφόσον δεν έχετε στήριξη από αλλού, για ποιον λόγο αφήσατε για δεύτερη φορά να προκύψει εγκυμοσύνη;

Εάν θέλετε τόσο πολύ να γίνετε γονείς σε αυτήν την ηλικία θα πρέπει να αναλάβετε και τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και θυσίες που απορρέουν από μια τέτοια απόφαση.

Από τη μία της δημιουργείς τύψεις για κάτι που δεν αλλάζει και από την άλλη εύχεσαι να μη χαθεί μια αθώα ψυχούλα....; Αποφάσισε...

Έγινε τώρα... πάει. Απο 'δω και πέρα....

Αι γεια σου! Η κοπέλα στη συγκεκριμένη φάση χρειάζεται στήριξη και μια καλή κουβέντα. Οτι έγινε έγινε. Ας μη βγάζει καθε πικραμένη τα απωθημένα της στο κορίτσι. Τώρα είναι ενήλικη τουλάχιστον και έστω και νομικά έχει την ευθύνη εξ ολοκλήρου. Αν δε μπορεί να πει κανείς μια καλή κουβέντα στην κοπέλα ας μην την φορτώνει με τύψεις ε;

Παντού διαβάζω για βοηθεια από γονεις...είτε φύλαξη, είτε συγκατοίκηση, είτε οικονομική βοηθεια. Πριν αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, καλό θα ηταν να μπορείτε να την στηρίξετε κιόλας! Ο καθένας θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Εντελώς off topic τα παραπάνω σχόλια.

Τέλος: Εύχομαι στην κοπελιά καλή δύναμη και με το καλό να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά.

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Ayla αν κατάλαβα καλά, η κοπέλα ανέφερε πως θα την στηρίξουν οι γονεις της. Δλδ εσύ πως την καταλαβαίνεις την λέξη στήριξη;

Κανείς δεν είπε οτι πήρε λάθος απόφαση εφόσον συνέβει το γεγονός της σύλληψης. Οπότε καλύτερα ασε τους χαρακτηρισμούς

Εντελώς off topic τα παραπάνω σχόλια.

Τέλος: Εύχομαι στην κοπελιά καλή δύναμη και με το καλό να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά.

Δεν νομίζω οτι είναι καθόλου off topic. Εκφράζει την αλήθεια.

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω οτι είναι καθόλου off topic. Εκφράζει την αλήθεια.

Ανοιξε τότε ένα νέο θέμα που να ασχολείται με αυτό ακριβώς που σχολιάζεις. Για τους γονείς που στηριζουν τα παιδιά τους και αν είναι σωστό ή όχι αυτό.

Η κοπέλα όμως εδώ δεν πόσταρε ότι πόσταρε για να διαβάζει δημοσιεύσεις που κάνουν focus εκεί. Διότι εσύ το γενίκευσες το πράγμα.

Αυτα φιλικά πάντα.:D

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτο γιατι ειμαι μονη μου δυστηχως...ειμαι 19 χρονων και εχω σχεση με εναν φανταστικο ανθρωπο που με λατρευει εδω και 3 χρονια. πριν απο ενα χρονο μπηκα στη διαδικασια να κανω εκτρωση λογω των γονιων μου οι οποιοι ουτε να ακουσουν για το μωρο... ηταν η χειροτερη εμπιρεια της ζωης μου...Σημερα εμαθα λοιπον οτι ειμαι παλι εγκυος και θελω να διωρθωσω εστω και λιγο το μεγαλο λαθος που εκανα...ειμαι τοσο χαρουμενη και δε μπορω να το μοιραστω με την οικογενεια μου γιατι ξερω ηδη τη γνωμη τους. απο την αλλη τα οικονομικα του φιλου μου ειναι ασχημα και εγω ακομα σπουδαζω δεν θα τα καταφερουμε χωρις τη βοηθεια τους...πραγματικα δε ξρω τι να κανω!!!το μονο σιγουρο αν ολα πανε καλα ειναι οτι σε λιγους μηνες θα εχουμε στα χερια μας το μωρακι μας!!!

Από το πρώτο μήνυμά της ανέφερε την εξάρτηση που έχουν από την οικογένειά της. Οπότε μια χαρά είναι η "γενική τοποθέτηση" της Konstantinadimitris. Δεν είναι καθόλου γενική. Διερωτάται ουσιαστικά, πώς κατέληξε μία κοπέλα 19 ετών να πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση που δε μπορεί να τη στηρίξει μόνη της, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και τη στήριξη της οικογένειάς της.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Δηλαδή, δεν πρέπει να θέλουμε στήριξη από τους γονείς μας?

Δεν το κατάλαβα αυτό.. είτε είναι ηθική, είτε ψυχολογική, είτε πρακτική...

Εγώ, για παράδειγμα, δε ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ στη στήριξη των γονιών μου (δεν την έχω κιόλας ούτως ή άλλως) αλλά θα την ΑΠΟΖΗΤΑΩ πάντα...

Ayla, μάλλον μόνο εσύ κατάλαβες σε τι ακριβώς αναφέρομαι. Απ' ότι κατάλαβα και από άλλες περιπτώσεις, κάποιοι δε διαβάζουν καν ολόκληρη την κοινοποίηση παρά τρέχουν να απαντήσουν σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ ποτέ...

Ευτυχώς που είναι γραπτά... και -ως γνωστόν- τα γραπτά μένουν..

Αν ήταν προφορικά, θα υπήρχε σίγουρα παρεξήγηση...!!

Off topic και αυτά...

Θα το ξαναπώ και θα το λέω συνέχεια: Ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα για την αναγνώριση του λάθους της και τις τελευταίες επιλογές της. Ίσως να μη μας ξαναδιαβάσει μετα από όλο αυτό το παραλήρημα που ακολούθησε, αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω.

Πολλές φορές οι άνθρωποι πάνε πιο μπροστά όταν τους λες μπράβο, παρά όταν τους λες "στα 'λεγα εγώ"...

Ας μην εστιάσουμε, λοιπόν, μόνο στα "άσχημα" της κοπέλας...

Ας κοιτάξουμε και τα δικά μας "άσχημα"... το ότι δεν τα γράφουμε εδώ, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν....:rolleyes:

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατι ενω έχει σκοπό νσ κρατήσει το παιδί άνοιξε θέμα στις δύσκολες στιγμές και μρ τιτλο διακοπή εγκυμοσύνης εξ αναγκαστικά

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Alexia και ayla_ μάλλον έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα...

οι περισσότερες εδω μέσα ή είμαστε μανούλες ή πασχίζουμε για ένα παιδί,δεν νομίζω καμία μας να έγραψε κάτι με σκοπό να δημιουργήσει τύψεις ή οτιδήποτε σχετικό...

όλες σίγουρα χαιρόμαστε με μια εγκυμοσύνη και ποσο μαλλον οταν κ η ίδια η εγκυμονουσα είναι χαρούμενη....

όμως,οπως σωστά παρατήρησε η kisha η κοπέλα τοποθέτησε το θέμα στη συγκεκριμένη ενότητα κ μάλιστα με το συγκεκριμένο τίτλο,

άρα ολο αυτό το ''παραλήρημα'' είναι εντός θέματος κ δεν αποτελεί προσπάθεια καμιάς πικραμένης να κάνει τη θεματοθετρια να νιώσει άσχημα...

όταν τίθεται το θέμα μιας εγκυμοσύνης κ ιδιαίτερα κατω απο αυτές τις συνθήκες μην περιμένετε όλες οι απαντήσεις να είναι ''ουαου,με το καλο",

είμαι σιγουρη πως ακόμα κ οι καλύτεροι της Φίλοι θα της εκφράσουν παρόμοιες παρατηρήσεις,δε σημαίνει οτι δεν χαίρονται...

απλα να θυμάστε οτι πρόκειται για μια ανθρώπινη ζωή..!

Αι γεια σου! Η κοπέλα στη συγκεκριμένη φάση χρειάζεται στήριξη και μια καλή κουβέντα. Οτι έγινε έγινε. Ας μη βγάζει καθε πικραμένη τα απωθημένα της στο κορίτσι. Τώρα είναι ενήλικη τουλάχιστον και έστω και νομικά έχει την ευθύνη εξ ολοκλήρου. Αν δε μπορεί να πει κανείς μια καλή κουβέντα στην κοπέλα ας μην την φορτώνει με τύψεις ε;

Pardon? εγω εκανα την αρχική ερώτηση απο που ως που με λες πικραμενη; Αγενεστατος χαρακτηρισμός!! Ειμαι εγγυος στο δεύτερο με ενα μωρακι που εχω τα λεφτά να μεγαλώσω, χωρις να στηριζομαι σε κανένα πέρα απο τον άντρα μου σου φαίνομαι πολυ πικραμενη;;

Δηλαδη ρωτάμε με ποια λογική έμεινε η κοπέλα εγκυος σε ενα χρόνο χωρις να εχει αλλάξει τιποτα, τι θα κανει αν δεν την στηρίξει η μάνα της οικονομικά σε σημείο που κάποιες κοπέλες την συμβούλεψαν να το κρύψει απο την μάνα της, και η απάντηση σου καλη μου ειναι να με λες πικραμενη;

Τι να πω; Αυτη ειναι η δύναμη του διαλόγου στις μερες μας

σε σημείο που κάποιες κοπέλες την συμβούλεψαν να το κρύψει απο την μάνα της,

Η μορφή της ουπς εγκυμοσύνης στην πλέον εξελιγμένη μορφή της.

Τέτοια ουπς ανακοίνωση έχουμε στον κύκλο μας και δεν κέρδισε κανέναν σεβασμό αυτή που το έκανε με σκοπό να βάλει άλλους να στηρίξουν τα σχέδιά της... Δύο σενάρια υπάρχουν. Είτε εμπαίζει αυτούς που περιμένει να τη στηρίξουν είτε πραγματικά είναι σε βαθειά άγνοια και δεν ξέρει πώς να μετρήσει κάποια βασικά πράγματα. Που κανένα από τα δύο δεν δείχνει άνθρωπο με υπευθυνότητα, αξία που καλό είναι να έχει κάποιος που θέλει να γίνει γονιός. Ούτε και στην πορεία φάνηκε η γνωστή μου περίπτωση να μπορεί να στηρίξει κατά οποιονδήποτε τρόπο, όχι μόνο οικονομικό, αυτό που επέλεξε... Αλλά όλα είναι σχετικά. Περιπτώσεις υπάρχουν πολλές.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι χωρίς ρίσκα.

Όσο για τη ζωή... Επιλέγω να δω ως αυγό το αυγό που παίρνει κανείς από την κλώσσα στις 2 ημέρες επώασης και όχι ως κοτοπουλάκι...

Λάθος και σωστό... πολύ σχετικές έννοιες. Στατιστικά ο κόσμος επιλέγει το "λάθος"... Μια στις τόσες γίνεται το αντίθετο.

Ε βέβαια και μεγαλο ρίσκο να χάσεις την εμπιστοσύνη της μάνας σου!!!

Δεν λέω οπωσδήποτε να το πει εξαρχής ας κανει οτι θέλει αλλα αν η λύση της φαίνεται πως ειναι να το κρύψει ας το σκεφτει καλα!!

Και περυσι στα 18 της ενήλικη ήταν..πικραμένες είμαστε που λέμε τη γνώμη μας??απλά βλέποντας την ανωριμότητα κάποιων που κάνουν παιδια και τα..... και δεν είναι καν σε θέση να τα φέρουν στον κόσμο,ε δε θα πούμε και μπράβο.δε φταιν σε τιποτα τα παιδιά.κ εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας που δεν άλλαξε τιποτα στο λόγο που έριξε το παιδί..με ποια λογική και μυαλό ξαναμένεις έγκυος?κ να μη λέμε έτυχε..οσο για τις τύψεις ο καθένας είναι άξιος των πράξεων του,απλά δε θα χαιδεψουμε κιόλας

SEmyp3.png