Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρτοπαρασκευαστης


bizoudaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια ειχα παρει τον αρτοπαρασκευαστη του lidl πριν 6 χρονια!δεν μοθ εχει παθει τιποτα και φτιαχνει υπεροχο ψωμι που διατηρειται χωρις να το βαζεις στο ψυγειο για 4 μερες!!!!!!!!!! αξιζει να το παρετε!!εγω εχω βεβαια αυτο που ειναι με δυο θηκες το καθενα φρατζολακι ειναι μισο κιλο!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 700
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αυτο λέω κι εγω. Το μοντέλο που κυκλοφορεί δε δέχεται τις δυο φόρμες.

 

Δεν πειράζει! Μπορείς να το κόψεις και να το βάλεις και στην κατάψυξη αν είναι πολύ για σας. Εγώ και από τις δύο φόρμες που φτιάχνω, επειδή δεν τρώμε πολύ ψωμί και μας αρέσει να το τρώμε φρέσκο κάθε μέρα, το κόβω στη μέση και τα βάζω στην κατάψυξη. Όταν το ξεπαγώνω είναι σαν να βγήκε μόλις απ'το μηχάνημα!

Link to comment
Share on other sites

Δεν πειράζει! Μπορείς να το κόψεις και να το βάλεις και στην κατάψυξη αν είναι πολύ για σας. Εγώ και από τις δύο φόρμες που φτιάχνω, επειδή δεν τρώμε πολύ ψωμί και μας αρέσει να το τρώμε φρέσκο κάθε μέρα, το κόβω στη μέση και τα βάζω στην κατάψυξη. Όταν το ξεπαγώνω είναι σαν να βγήκε μόλις απ'το μηχάνημα!

 

Έτσι κάνω κι εγω. Αλλα αν έπαιρνε τις δυο φόρμες θα είχε πιο πολυ κόρα που μου αρέσει.

1Xckp3.png

 

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Link to comment
Share on other sites

εγώ πλέον τον αρτοπαρασκευαστή εκτός από ψωμί τον βάζω να ζυμώνει και το φύλλο για τις πίτες μου.βάζω το πρόγραμμα που έχει για ζυμαρικά και σε 12' μου το έχει κάνει τέλειο.μετά το φύλλο ανοίγει τόσο εύκολα ,που δε μου παίρνει πάνω από 2' για το καθένα.

Μηπως ειναι ευκολο να γραψεις συνταγουλα εεεεεεε???:D

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ειναι ευκολο να γραψεις συνταγουλα εεεεεεε???:D

μισό κουταλάκι γλυκού αλάτι,μισή κούπα λάδι,μια κούπαι νερό χλιαρό και αλεύρι με το μάτι .φροντίζω να κολλάει ελάχιστα η ζύμη (να μην είναι εντελώς στεγνή -όταν την ζουπάω να μην κολλάει πάνω στο δάχτυλό μου όμως)γιατί κατά τη διάρκεια του ανοίγματος χρησιμοποιώ εκεί λίγο αλεύρι και γίνεται τέλειο:-D

το αλεύρι το βάζω ως εξής.βάζω αρκετό στην αρχή και αφήνω το καπάκι ανοιχτό καθώς ζυμώνει ώστε να βλέπω την πρόοδο.στα 3' λεπτά συμπληρώνω με ένα κουτάλι και το υπόλοιπο του χρόνου το αφήνω ήσυχα να ζυμώσει..το ελάχιστο που θα κολλάει στο τέλος δεν πειράζει,γιατί βάζω αλεύρι στα χέρια μου και λίγο στο τραπέζι κατά το άνοιγμα..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τον πηρα!!!

Λοιπον σημερα το πρωι πηγε ο αντρουλης μου και τον πηρε.

Αγορασε και ετοιμο μειγμα για ψωμι τσιαπατα και εκανε την πρωτη αποπειρα.

Το ψωμακι βγηκε καλο(αν και εμενα μου φανηκε λιγο αλμυρο)αλλα εχω αποριες και θα ηθελα οι πιο εμπειρες να με βοηθησουν.

Στη συσκευασια εγραφε πως για μια φορμα ψωμιου 750γρ επρεπε να ριξω 500γρ απο το μειγμα και 360μλ νερο.

Η απορια(η πρωτη ακομα,στη πορεια θα σας ρωταω κι αλλα:D)μου ειναι αν αντι για 750γρ ψωμι ηθελα να φτιαξω 1 κιλο ή 1250γρ τι επρεπε να κανω???

Α,και αν ηθελα να βγαλω τους ζυμωτηρες για να μην εχει τρυπα το ψωμακι(οχι οτι μας πειραξε βεβαια)επρεπε να το κανω οταν σφυριξε για να ριξω μεσα π.χ.ξυρους καρπους???

Ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

νομίζω οτι οι περισσότεροι αρτοπ/στές δεν φτιάχνουν πάνω από 1κιλό ψωμί γιατί οι θήκες δεν είναι πολύ μεγάλες ,περίπου τόσο χωράνε.εμένα ο δικός μου στις οδηγίες χρήσης έχει έναν πίνακα για κάποια προγραμματα και γράφει δίπλα τις ποσότητες.πχ.για λευκό ψωμί για 1κιλό ,για 750 γρ. και 500 γρ. ,πόσο αλεύρι,πόσο νερό,πόσο αλατι κλπ κλπ.αυτό το έχει για 3-4 είδη (πχ.ασπρο,μαύρο,μισό μισό και πολύσπορο νομίζω).ε σιγά σιγά από την εμπειρια σου θα καταλαβαίνεις κι εσύ τις αναλογίες.

τους ζυμωτήρες τους βγάζεις πριν αρχίσει το φούσκωμα.στην οθόνη του αρτοπ/στή λογικά έχει εικονιτσες.άλλη εικονίτσα όταν ζυμώνει,μετά το βελάκι περνάει στην εικονιτσα της αναμονής,μετά ξαναπάει στο ζύμωμα,μετά στο φούσκωμα..όταν δεις οτι το βελάκι μετακινείται στο φούσκωμα,τον ανοίγεις και βγάζεις το ζυμωτήρα.Αν δεν τον βγάλεις τότε(πχ.τον ξεχάσεις)καλύτερα ασε τον μέσα γιατί θα ξεφουσκώσεις τη ζύμη αν βάλεις το χέρι μέσα μετά(το έχω κάνει).

 

βασικά διάβασε πολύ καλά τις οδηγίες.στην αρχή μπερδεύεσαι λίγο γιατί δεν εχεις ιδέα τι είναι όλα αυτά τα εξαρτήματα,αλλά μετά από 2-3 φορές το έχεις μάθει.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας συνταγή για τσουρέκια την οποία έκανα και ενθουσιάστηκαν όλοι!!

175γρ γάλα χλιαρό

50γρ βούτυρο λιωμένο

150γρ ζάχαρη

1κγ μαχλέπι/1κγ κακουλέ (ή μαστίχα)

1 αβγό και 1/2 κρόκο (τον άλλο μισό τον κρατώ για να αλείψω τα τσουρέκια)

380-390γρ αλεύρι

20γρ μαγιά

Ρίχνουμε στον αρτοπαρασκευαστή τα υλικά με την σειρά που δίνονται στην συνταγή.Πρόγραμμα dough.Μόλις τελειώσει πλάθω τα τσουρέκια στο επιθυμητό σχήμα και τα βάζω σε λαδόκολλα σε ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 50 βαθμούς.Τα αφήνω να φουσκώσουν εκεί για 45 λεπτά.Τα αλείφω μετά με το αβγό και τα ξαναβάζω στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.Μετά 150 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.Και τέλος 170 βαθμούς για 10-15 λεπτά.Στο τελευταίο στάδιο αν δω πως μου αρπάζουν τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο.Οι χρόνοι είναι από την εμπειρία της μαμάς μου (είναι εξπερ) στο ψήσιμο των τσουρεκιών.Με αυτή την αναλογία δεν βγαίνουν πολλά αλλά φοβήθηκα να βάλω την διπλή ποσότητα μην μου χυθεί η ζύμη.Αλλά τελικά δεν έχει τέτοιο φόβο.Την επόμενη φορά θα κάνω την διπλή δόση γιατί τόση ώρα προετοιμασίας δεν αξίζει κατά την γνώμη για τόσο λίγη ποσότητα τουρεκιών!Πάντως την συνταγή την συστήνω ανεπιφύλακτα!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

 

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας συνταγή για τσουρέκια την οποία έκανα και ενθουσιάστηκαν όλοι!!

175γρ γάλα χλιαρό

50γρ βούτυρο λιωμένο

150γρ ζάχαρη

1κγ μαχλέπι/1κγ κακουλέ (ή μαστίχα)

1 αβγό και 1/2 κρόκο (τον άλλο μισό τον κρατώ για να αλείψω τα τσουρέκια)

380-390γρ αλεύρι

20γρ μαγιά

Ρίχνουμε στον αρτοπαρασκευαστή τα υλικά με την σειρά που δίνονται στην συνταγή.Πρόγραμμα dough.Μόλις τελειώσει πλάθω τα τσουρέκια στο επιθυμητό σχήμα και τα βάζω σε λαδόκολλα σε ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 50 βαθμούς.Τα αφήνω να φουσκώσουν εκεί για 45 λεπτά.Τα αλείφω μετά με το αβγό και τα ξαναβάζω στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.Μετά 150 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.Και τέλος 170 βαθμούς για 10-15 λεπτά.Στο τελευταίο στάδιο αν δω πως μου αρπάζουν τα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο.Οι χρόνοι είναι από την εμπειρία της μαμάς μου (είναι εξπερ) στο ψήσιμο των τσουρεκιών.Με αυτή την αναλογία δεν βγαίνουν πολλά αλλά φοβήθηκα να βάλω την διπλή ποσότητα μην μου χυθεί η ζύμη.Αλλά τελικά δεν έχει τέτοιο φόβο.Την επόμενη φορά θα κάνω την διπλή δόση γιατί τόση ώρα προετοιμασίας δεν αξίζει κατά την γνώμη για τόσο λίγη ποσότητα τουρεκιών!Πάντως την συνταγή την συστήνω ανεπιφύλακτα!!:P

 

αν τα αφησεις φουρνο 45λεπτα να φουσκωσουν κ μετα τα βγαλεις να τα αλειψεις με το αυγο δεν σου καθεται η ζυμη μεχρι να τα ξαναβαλεις μεσα;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Αγοράσαμε και εμείς αρτοπαρασκευαστή από το lidl και φτιάξαμε τα πρώτα μας ψωμάκια. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συνταγές σας και διάβασα και τις 12 σελίδες για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Με βοηθήσατε πολύ!

Αύριο θα δοκιμάσω τη συνταγή της πίτσας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αγοράσαμε και εμείς αρτοπαρασκευαστή από το lidl και φτιάξαμε τα πρώτα μας ψωμάκια. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συνταγές σας και διάβασα και τις 12 σελίδες για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Με βοηθήσατε πολύ!

Αύριο θα δοκιμάσω τη συνταγή της πίτσας!

 

Με γειά τον αρτοπαρασκευαστή σας:-D:-D και εγώ από το λιντλ έχω πλέον (μια και τα έπαιξε ο προηγούμενος) και μπορώ να πω ότι πραγματικά αξίζει

 

Μαριτάκι μου αν θες συνταγή για πίτσα αυτή είναι the best http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html :lol::lol: δοκίμασε και θα με θυμηθείς η δόση που έχει είναι για 2 λαμαρίνες φούρνου εγώ συνήθως κάνω την μισή , είναι τόσο εύκολη που δεν χρειάζεσαι καν τον αρτοπαρασκευαστή

Link to comment
Share on other sites

αν τα αφησεις φουρνο 45λεπτα να φουσκωσουν κ μετα τα βγαλεις να τα αλειψεις με το αυγο δεν σου καθεται η ζυμη μεχρι να τα ξαναβαλεις μεσα;;;;;;

Να σου πω την αλήθεια το ίδιο μου είπε και η μαμά μου (που τα ζυμώνει βέβαια στο χέρι),δηλαδή η ίδια τα αλείφει με αβγό πριν τα βάλει για φούσκωμα στο φούρνο!Αλλά κι εγώ που τα άλειψα μετά δεν έπαθαν τίποτα, απλά το έκανα προσεκτικά!Να σου πω την αλήθεια την επόμενη φορά θα τα αλείψω από πριν (η μαμά μου αυτή την συμβουλή δεν μου την είπε εγκαίρως!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

 

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Link to comment
Share on other sites

Με γειά τον αρτοπαρασκευαστή σας:-D:-D και εγώ από το λιντλ έχω πλέον (μια και τα έπαιξε ο προηγούμενος) και μπορώ να πω ότι πραγματικά αξίζει

 

Μαριτάκι μου αν θες συνταγή για πίτσα αυτή είναι the best http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html :lol::lol: δοκίμασε και θα με θυμηθείς η δόση που έχει είναι για 2 λαμαρίνες φούρνου εγώ συνήθως κάνω την μισή , είναι τόσο εύκολη που δεν χρειάζεσαι καν τον αρτοπαρασκευαστή

Μμ ενδιάφερουσα συνταγή και η αλήθεια είναι πως έψαχνα μια καλύτερη συνταγή από αυτή που ήδη έχω!

Πήρα τελικά καινούργιο αρτοπαρασκευαστή εδώ και λίγο καιρό αφού άκρη με ανταλλακτικά για αναδευτήρα δεν βρήκα!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

 

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Link to comment
Share on other sites

μπράβο βρε κοριτσάκι μου λυπάμαι που δεν σας έκανε δουλειά :cry::cry:

Δεν πειράζει καλή μου!Η καλή σου κίνηση και διάθεση μετράει πάνω από όλα!!Χίλια ευχαριστώ και πάλι!Φιλάκια!:P:p

Α..ο καινούργιος έχει ακριβώς τον ίδιο αναδευτήρα μ'αυτόν που μου έστειλες!Οπότε τον έχω κρατήσει για παν ενδεχόμενο,αν και το δις εξαμαρτειν!!!!!!!!!!!:P:p

3ltxp3.png?NMdWW70Y

 

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Με γειά τον αρτοπαρασκευαστή σας:-D:-D και εγώ από το λιντλ έχω πλέον (μια και τα έπαιξε ο προηγούμενος) και μπορώ να πω ότι πραγματικά αξίζει

 

Μαριτάκι μου αν θες συνταγή για πίτσα αυτή είναι the best http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html :lol::lol: δοκίμασε και θα με θυμηθείς η δόση που έχει είναι για 2 λαμαρίνες φούρνου εγώ συνήθως κάνω την μισή , είναι τόσο εύκολη που δεν χρειάζεσαι καν τον αρτοπαρασκευαστή

 

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα!

Sprite? είναι απαραίτητη δηλαδή;Θα το δοκιμάσω..

Εχω ήδη καταγράψει μια δική σου συνταγή για πίτσα που είχες κάποιες σελίδες πίσω και έλεγα να κάνω πρώτα αυτή...αν δε πάω σούπερ σήμερα μιας και δεν έχω το εν λόγω αναψυκτικό σπίτι, θα τολμήσω τη ''παλιά'' σου συνταγή!

Link to comment
Share on other sites

και αυτή είναι καλή αλλά από τότε που το καλαμάρι ανακάλυψε αυτή που σου δίνω την έχω εγκαταλείψει ναι η σπραιτ χρειάζεται λόγω της ζάχαρης που έχει για να ενεργοποιηθούν οι μύκητες (μαγιά) εναλλακτικά την έχω φτιάξει με σουρωτή και 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη στην μισή δόση

(με μπύρα και ζάχαρι δεν έπιασε) :lol::lol:

επειδή η Ε. τρελαίνεται για πίτσα και την φτιάχνω σχεδόν κάθε εβδομάδα αντί για αλλαντικά βάζω κιμά που έχει περισσέψει από τα μακαρόνια και έχω φυλάξει είτε στο ψυγείο είτε στην κατάψυξη και τα υπόλοιπα υλικά είναι τα ίδια

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!

Μεταφερω την ερωτηση μου εδω γιατι ανακαλυψα οτι εδω το θεμα ειναι πιο ολοκληρωμενο:D!!!

Τον πηρα!!!

Λοιπον πηγε ο αντρουλης μου στα lidl και τον πηρε.

Αγορασε και ετοιμο μειγμα για ψωμι τσιαπατα και εκανε την πρωτη αποπειρα.

Το ψωμακι βγηκε καλο(αν και εμενα μου φανηκε λιγο αλμυρο)αλλα εχω αποριες και θα ηθελα οι πιο εμπειρες να με βοηθησουν.

Στη συσκευασια εγραφε πως για μια φορμα ψωμιου 750γρ επρεπε να ριξω 500γρ απο το μειγμα και 360μλ νερο.

Η απορια(η πρωτη ακομα,στη πορεια θα σας ρωταω κι αλλα:-D)μου ειναι αν αντι για 750γρ ψωμι ηθελα να φτιαξω 1 κιλο ή 1250γρ(εχει τη δυνατοτητα αυτη)τι επρεπε να κανω με τις δοσολογιες???

Α,και αν ηθελα να βγαλω τους ζυμωτηρες για να μην εχει τρυπα το ψωμακι(οχι οτι μας πειραξε βεβαια)επρεπε να το κανω οταν σφυριξε για να ριξω μεσα π.χ.ξυρους καρπους???

Ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

sporakos δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα λογικά όμως το τα υγρά και το αλεύρι σαν σύνολο σε γραμμάρια θα πρέπει να πλησιάζουν το επιθυμητό βάρος (αυτό σε συνταγές με κανονικό αλεύρι για τα έτοιμα δεν ξέρω καθόλου)

 

για τους ζυμωτήρες τους βγάζω αφού τελειώσει το δεύτερο ζύμωμα εντελώς (νομίζω ότι έχει λίγο ακόμα ζύμωμα αφού σφυρίξει) περιμένω δηλαδή να πάει το βελάκι στην ένδειξη φούσκωμα και εννοείται ότι δεν σταματάω το μηχάνημα όπως γράφει στις οδηγίες απλά αλευρώνω λίγο τα χέρια μου και τα μαζεύω γρήγορα

την πρώτη φορά νόμιζα ότι αυτό ίσως να επηρεάσει το φούσκωμα του ψωμιού αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα

πάντως θα σου πρότεινα να μην αγοράζεις έτοιμα μίγματα πάρε αλευράκι σκέτο και φτιάξτο, από όσο ξέρω αυτά τα μίγματα έχουν διάφορα μέσα που δεν θα ήθελες να τα φας.... διαφορετικά θα αγόραζες από τον φούρνο :lol::lol:

 

με γειά το μηχάνημα και καλά ζυμώματα :D:D

Link to comment
Share on other sites

Έχω και εγώ μια απορία...έβαλα 700 γρ αλεύρι( 620 άσπρο και 80 καλομποκάλευρο) και 490 νερό και το έβαλα στο πρόγραμμα για 1250 γρ. Το ζύγισα όταν το έβγαλα και είναι 1107...δηλαδή δε γίνεται ποτε 1250 που λέει; Γιατί τα υλικά που έβαλα νομίζω πως είναι υπεραρκετά.

 

Και επειδή κρατάει λίγο από πάνω ενώ γύρω γύρω είναι τέλειο, το έβαλα και λίγο στη κουζίνα για να ξεροψηθεί....για να δούμε!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ που μπηκες στο κοπο να μου απαντησεις.

Εχεις απολυτο δικιο για τα ετοιμα μιγματα απλα απο την ανυπομονησια μας πηραμε ενα για να δοκιμασουμε το "φουρναρη" μας μιας και εγω δεν ειχα κοιταξει για συνταγες.

Οταν παει το βελακι δηλ στο φουσκωμα εγω ανοιγω το καπακι βγαζω τους ζυμωτηρες και κανω μπαλιτσα τη ζυμη και την αφηνω.

Σωστα καταλαβα???

Μια απορια που εχω ακομα ειναι τι διαφορες εχουν τα προγραμματα μεταξυ τους?δηλ το 1 με το 2 γραφουν τα ιδια αλευρια στο ενχειριδιο αρα ποια η διαφορα τους.

Και κατι τελευταιο,οι συνταγες που υπαρχουν ειναι για ολους τους αρτοπαρασκευαστες αρκει να προσαρμοζουμε τα υλικα στα γρ που θελουμε?

Ξερω οτι σας ζαλιζω και ζητω συγνωμη,που θα παει ομως θα μαθω με τη βοηθεια σας φυσικα:D.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα είναι καλό να τρως σπιτικό ψωμάκι. Σε πόσες ώρες τελικά είναι έτοιμο όμως?? Και από κατανάλωση ρεύματος πώς πάει??? Στο φούρνο το ψήνω σε 1 ώρα το πολύ. Είναι δύσκολες οι εποχές και το ρεύμα το υπολογίζουμε!!!

ayTFp3.pngivwvp2.png
Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα είναι καλό να τρως σπιτικό ψωμάκι. Σε πόσες ώρες τελικά είναι έτοιμο όμως?? Και από κατανάλωση ρεύματος πώς πάει??? Στο φούρνο το ψήνω σε 1 ώρα το πολύ. Είναι δύσκολες οι εποχές και το ρεύμα το υπολογίζουμε!!!

 

στο μηχάνημα θέλει γύρω στις 3,5 ώρες. Ο φούρνος όμως καταναλώνει πολύ περισσότερα watt από τον αρτοπαρασκευαστή, οπότε το ρεύμα πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

o δικος μου εχει ενα προγραμμα "super quick" που διαρκει 1 ωρα και 40 λεπτα. μια φορα που βιαζομουν το χρησιμοποιησα και ειδα οτι μου βγαζει το ιδιο ψωμι με το 3ωρο προγραμμα. ετσι, απο τοτε, το φτιαχνω στο γρηγορο.

XI64p2.pngtk60p2.png
Link to comment
Share on other sites

ειχα αγορασει τον αρτοπαρασκευαστη του lidl πριν 5 χρονια, τον χρησιμοποιησα αρκετα αλλα περσι εκανα μια γκαφα και εβαλα περισσοτερο αλευρι με αποτελεσμα να εχω μια υπερχειληση και σαν να μην εφτανε αυτο οταν πεταξα το αχρηστο χωμι μαζι πεταξα και τον αναδευτηρα. Εστειλα εμαιλ στα lidl μεχρι και στα κεντρικα ποτε δεν απαντησε κανεις , πριν απο λιγα λεπτα βρηκα ενα ελληνικο site με ανταλλακτικα και εχει τον αναδευτηρα 6 ευρω . θα επικοινωνησω μαζι του και θα σας πω νεοτερα. Στο ebay ο αναδευτηρας εχει 19

λιρες αγγλιας!!!!!!!

Ξέρει καμιά να μου πει, αν πάθει κάτι αυτός του ΛΙΝΤΛ, υπάρχει κάποιο service στην Ελλάδα για ανταλλακτικά κλπ;
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...