litsar

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  217
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο litsar

 1. Πήγε ο σύζυγος σε δημόσιο ιατρείο διακοπής καπνίσματος. Ξεκίνησε από το Σάββατο θεραπεία με Champix. Έχει μια ελαφρά ζάλη, αλλά ήδη έχει μειωθεί η διάθεσή του για τσιγάρο. Έχετε εμπειρία από τέτοια θεραπεία???
 2. Εχω ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ... Έχω της chicco το διλεπτο ψηφιακό. Ο μικρός δεν κάθεται με τίποτα να το βάλουμε. Μήπως έχετε πάρει κανένα θερμόμετρο από αυτά που τα ακουμπάς στο κεφάλι απλά και δείχνει θερμοκρασία??? Ρώτησα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι υπάρχουν 2 ειδών τέτοια. Το ένα το σέρνεις από την μια άκρη του κούτελου στην άλλη και το άλλο απλά το ακουμπάς στο κούτελο... Το ένα κάνει 58 ευρώ και το άλλο 65 ευρώ... Έχετε παρει κανένα τέτοιο??? Αξίζει τα χρήματα??? Δεν έχω καταφέρει να του πάρω ποτέ θερμοκρασία... Με κλάμματα και οδυρμούς... Τώρα έχει μεγαλώσει και δεν κάθεται κιόλας...
 3. Στο πρώτο μωράκι μου είχα πάθει αποκόλληση πλακούντα από 1.5 μηνών και είχαμε κόψει το σεξ. Τώρα στη 2η εγκυμοσύνη όλα είναι καλά. Μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε σεξ??? Έχει αρχίσει ο άντρας μου και φοβάται μην κάνει κακό στο μωρό. Εσάς τι σας έχουν πει οι γιατροί σας???
 4. Είμαι 4 μηνών έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου και στις τελευταίες εξετάσεις φάνηκε ότι έπεσε λίγο ο αιματοκρίτης μου. Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι στις έγκυες μπορεί να φτάσει μέχρι και 29. Εσείς ξέρετε κάτι τέτοιο???
 5. Ο μικρός μου 16,5 μηνών δεν θέλει με τίποτα να του βάζω καπέλο στο κεφάλι... Τον χειμώνα είχε δεχτεί ένα συγκεκριμένο σκουφάκι και μόνον αυτό.... Τώρα για το καλοκαίρι του έχω πάρει διάφορα αλλά δεν θέλει κανένα... νευριάζει και τα πετάει... του βάζω αντιηλιακό αλλά φτάνει??? τι θα κάνω το καλοκαίρι στη θάλασσα???
 6. Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ τις active fit των pumpers... τον τελευταίο καιρό ο μικρός με δυσκολία κάθεται ξάπλα για να τον αλλάξω... 16 μηνών βλέπεις... αλλά και όρθιος δεν στέκεται για να του βάλω την πάνα βρακάκι... εσείς πότε τισ χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά??? σε ποια ηλικία??
 7. Εχω κάποιο πρόβλημα με τα νύχια όπως έχω ξαναπεί και πιθανόν να χρειαστεί να πάρω αντιβίωση. Σε σας έχει τύχει να πάρετε αντιβίωση και πόσες μέρες??? Είναι επικίνδυνο για το έμβρυο??
 8. Ο μικρός μου 16 μηνών σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα με την περιοχή της πάνας. Χρησιμοποιούσα την Sudocrem και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τον τελευταίο καιρό όμως, επειδή βγάζει δοντάκια (λίγο αργά τα βγάζει βέβαια) ενεργείτε συνέχεια με αποτέλεσμα να εχει ερεθιστεί το πωπουδάκι του πάρα μα πάρα πολύ. Χτες είδα ότι είχε κάνει και πληγή και δεν με άφηνε να τον ακουμπήσω καν γιατί πόναγε. Είχα ρωτήσει πάλιότερα την παιδίατρο και μου είχε πει αν αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα να ΄πάρω μια κορτιζονούχα αλοιφή την ΚΕΝΑΚΟΜ (δεν ξέρω αν γράφετε έτσι). Την έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε πάρει κάποια άλλη καλή και την συστήνεται???
 9. Θηλάζω αποκλειστικα εδώ και 5,5 μήνες. Χτες που πήγα στην παιδίατρο διαπιστώσαμε ότι ο μικρός πήρε μόνο 250 γραμ σε ένα μήνα... Να δώσω ξένο γάλα??? Δεν θέλω
 10. Εγώ από όταν σαραντήσαμε χρησιμοποιούσα φυσικό σφουγγάρι σε κάθε πλύσιμο (και τοπικά στον ποπό και στο μπάνιο)... Με τον καιρό όμως διαπιστώσαμε ότι είναι μικρά σε μέγεθος τα φυσικά σφουγγάρια και ήτανε και ακριβά αφού χαλούσαν πολύ γρήγορα... Δεν το άφηνα ποτέ μούσκεμο αλλά χάλαγε γρήγορα... Μια φίλη μου μου είπε ότι αυτή δεν χρησιμοποίησε ποτέ σφουγγάρι... Εσείς τι κάνετε???
 11. Ο μικρός μου είναι 2 ετών και κάτι και έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να τραυλίζει... Μίλησα στην παιδίατρο και μου είπε ότι μπορεί να είναι από στρες που έκανα και δεύτερο μωρό... ΄΄οτι είναι ψυχολογικό και να μην τον διορθώνουμε και τον αγχώνουμε και άλλο... μου είπε να περιμένω να γίνει 2,5 ετών για να δούμε αν θα υπάρχει ακόμα το πρόβλημα και αν θα χρειαστεί να πάει σε ειδικο.... έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα???
 12. Ο γιατρός στην πρώτη μου γέννα μου πήρε αμοιβή όσο λέει θα πάρει το Ιασώ. Έτσι το έχουν εκεί. Να παίρνουν οι γιατροί όσα πάρει το νοσοκομείο. Με ποια λογική όμως??? Ξέρει καμιά σας να μου απαντήσει??? Δηλαδή άλλη δουλειά θα κάνει αν έχω 6κλινο και άλλη αν έχω 3κλινο??
 13. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου σταμάτησα να κάνω ανταύγειες γιατί φοβόμουν... Αν και ο κομμωτής μου μου έλεγε ότι οι συγκεκριμένες ανταύγειες γίνονται με λάδι και κάσκα οπότε δεν πειράζει το έμβρυο αφού δεν έρχονται σε επαφή με το δερμα...γέννησα στο μαιευτήριο και είδα ότι ήμουν από τις πιο μη- περιποιημένες μαμάδες... όλες είχαν το μαλλί βαμμένο και στην τρίχα... ΒΑΦΗ μιλάμε... για τις βαφές ξέρω ότι δεν πρέπει να γίνονται σίγουρα... τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη το σκέφτομαι για τις ανταύγειες... ο κομμωτής επιμένει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο υλικό... εσείς τι λέτε????
 14. Υπάρχει περίπτωση ο μεγάλος μου γιος να έχει αυτή την ίωση. Περιμένουμε να βγουν οι εξετάσεις αίματος για να δούμε.... Ξέρετε κάτι για αυτό??? Αν είναι σοβαρό???
 15. Και στο δικό μας σχολείο δυστυχώς άρχισαν οι κλοπές.Κασετίνες ολόκληρες χάνονται, χρήματα, ταπεράκια φαγητού, μπουκάλια νερού κ.τ.λ. Μιλήσα με το Διευθυντή...Τους έχουν παραπονεθεί πολλοί γονείς... Θα το διευθετήσει λέει... Η κατάσταση όμως συνεχίζεται...Οι αίθουσες δεν κλειδώνουν και όποιο παιδί θέλει στο διάλειμμα ή στη γυμναστική πάει τουαλέτα...
 16. Φέτος ο μικρός μου γιος είναι τρίτη δημοτικού και έχουμε δάσκαλο, που δεν ξαναήταν στο σχολείο μας για να τον ξέρουμε. Να σημειώσω ότι έχω και έναν γιο στην Πέμπτη δημοτικού. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος δεν διορθώνει καθόλου τις εργασίες των παιδιών (εννοώ δεν σημειώνει κάτι με στυλό πάνω στη φωτοτυπία ή στο τετράδιο). Δεν διορθώνει την αντιγραφή αλλά ούτε τις φωτοτυπίες που κάνουμε στο σπίτι (μόνο την ορθογραφία διορθώνει). Δεν ξέρω αν τα ελέγχει έτσι... Επίσης σηκώνει ένα παιδί στον πίνακα να λύσει τις ασκήσεις και λέει στους υπόλοιπους να διορθώσουν τις ασκήσεις μόνοι τους....οι δασκάλες του μεγάλου μου γιου ποτέ δεν τα κάνανε αυτά....εσείς τα βλέπετε σωστά??? εχουν συμβεί και σε σας???
 17. efi75 τελικά είναι πολλες οι περιπτώσεις δασκάλων!!!! φαντάζομαι τι θα τραβάει η κουμπάρα σου!!! αγώνας μεγάλος φέτος...και ελπίζω του χρόνου να μην τον έχουμε...
 18. Η αδερφή μου εδώ και 3 χρόνια είναι σε διάσταση. Ο πατέρας της μικρής (είναι 4 ετών σήμερα) τη βλέπει κάθε κυριακή μόνος του. Οι σχέσεις των γονιών είναι τυπικές αλλά καλές. Δηλαδή το παιδάκι όταν χώρισαν ήταν 1 έτους. Δεν κατάλαβε οικογένεια, τον μπαμπα και τη μαμά μαζί στο σπίτι. Το παιδάκι εδώ και 2 χρόνια πάει παιδικό σταθμό. Φέτος άλλαξε και τμήμα (πάει προνήπιο)...Κάλεσε η δασκάλα την αδερφή μου και της είπε ότι η μικρή είναι πολύ μαζεμένη, δεν συμμετέχει στα παιχνίδια...Στο σπίτι είναι ακριβώς το ανάποδο...Ομιλητικότατη, ζωηρή, δραστήρια και πανέξυπνη. Βέβαια το κακό είναι ότι εκτός σχολείου δεν συναναστρέφεται άλλα παιδάκια...Η δασκάλα είπε ότι πρέπει οι δυο γονείς να περνούν χρόνο μαζί με το παιδί ταυτόχρονα, να το πηγαίνει και να το φέρνει και ο μπαμπάς στο σχολείο...Το να βγαίνουν όλοι μαζί είναι λίγο άβολο... Για το πηγαινέλα στο σχολείο κανονίστηκε με το μπαμπά θα το κάνει κάποιες φορές...Εσείς βγαίνετε με τους πρώην σας και το παιδί?? Τα παιδάκια σας παρουσίασαν τέτοια συμπεριφορά??? Η αδερφή μου είναι πολύ στεναχωρημένη μετά την κουβέντα με τη δασκάλα. Έτσι ντροπαλή ήμουν κι εγώ στο σχολείο και ας μην ήταν χωρισμένοι οι δικοί μου....
 19. Γράφει στον πίνακα λέει τις απαντήσεις και τα μικρά θα σβήνουν και θα διορθώνουν μόνα τους...εμένα ο μικρός δεν τα καταφέρνει...φέρνει τα βιβλία σπίτι με πολλά ορθογραφικά λάθη... εγώ δεν είπα να μουτζουρώνει...έστω να υπογραμμίζει τα λάθη και μετά να κάνουν την αυτοδιόρθωση.... δεν προλαβαίνει να τα διορθώσει λέει...εχει 16 παιδιά!!! τα παιδάκια όμως αλλιώς έχουν μάθει...τώρα λένε γιατί να κάνω καλά γράμματα???γιατί να γράψω αντιγραφή???αφού ο κύριος δεν τα κοιτάει...δεν είναι χαζά καταλαβαίνουν την διαφορά από την προηγούμενη δασκάλα....
 20. Τελικά έγινε χτες η συνάντηση με τους γονείς...ο δάσκαλος πολύ χαλαρός είπε ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν την αυτοδιόρθωση...εμείς συμφωνήσαμε αλλά αυτό θέλει χρόνο...τον ρωτήσαμε γιατί δεν υπογράφει την αντιγραφή, τις φωτοτυπίες, το τετράδιο μαθηματικών κτλ...μας είπε ότι είναι αδύνατον να ελέγξει τόσα τετράδια....και αν κάνουν ενα λάθος λέει κάποια στιγμή θα το διορθώσουν...δεν θέλει λέει να γεμίζει με κοκκινάδια τα τετράδια των παιδιών για να μην πληγώνονται ψυχολογικά και άλλα τέτοια μας έλεγε...Εμένα που επέμενα με τη διόρθωση μου είπε ότι αγχώνομαι άδικα!!!!! Εντωμεταξύ για σήμερα είχαμε ιστορία και μίλησα με τρεις μαμάδες τηλεφωνικά, τα τρία παιδιά διαφορετικό μάθημα είπαν ότι έχουμε για διάβασμα...κάτι πάει στραβά εκεί μέσα... Έχω απογοητευθεί...μας περιμένει πολύ δύσκολη χρονιά!!!
 21. Ακριβώς αυτό που λες Little Monkey... χάνεται το κίνητρο να κάνει καλά γράμματα, να λύνει τις ασκήσεις , να, να να....έχω απογοητευθεί......
 22. Περιμένω κι εγώ όπως και άλλες μαμάδες από παιδιά της τάξης να μας καλέσει για ενημέρωση...δεν μπορώ να καταλάβω τη μέθοδο αυτή...λύνουν τις ασκήσεις στο τετράδιο της γλώσσας και ο μικρός κάνει ορθογραφικά λάθη...ποιος θα τα διορθώσει??? η φωτοτυπία που κάναμε χτες μαζί με τον μικρό ήρθε πίσω όπως έφυγε χτες χωρίς καμία σημείωση πάνω...ούτε ένα τσεκ να ξέρω ότι την είδε....
 23. http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/10172-dyo-adelfakia-apo-ti-lamia-anevainoun-to-diko-tous-golgotha-yparxei-anthropia-as-to-apodeiksoume
 24. Εγώ έκανα το μισό νύχι αλλά και πάλι συνέχισε να μπαίνει μέσα στο κρέας... εγώ τελικά βρήκα την γιατρειά μου σε γιατρό στην Αθήνα που μου έκανε και πλαστική για να διορθώσει τον όχθο...σε αυτόν πήγε και η αδερφή μου μετά από πολλούς γιατρούς που γύρισε εκεί βρήκε γιατρειά!!!!!
 25. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο "Καλοκαιρινά παιχνίδια. Για παιδιά που ετοιμάζονται για τη Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ" των Μαρίνα Αραπάκη, Μαρία Αντωνοπούλου. Είναι τέλειο. Ενδιαφέρον με χρώματα, τραβάει την προσοχή των παιδιών. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο του είδους. Εσείς έχετε άλλες προτάσεις?