Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από :Αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι της Θεσ/νίκης

ΜΑΡΙΑΛ

Recommended Posts

ΜΑΡΙΑΛ άρχισες πάλι τα ίδια ??? Για χαλάρωσε κορίτσι μου... Εγώ δεν συμετέχω στη συζήτηση γιατι συμετέχεις και εσύ και είμαι σίγουρη πως και οι υπόλοιπες το έχουν μετανιώσει ήδη που γράφουν..

Αν θα είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ψυχολογο και σε ψυχίατρο είμαι σίγουρη πως θα διάλεγες τον δεύτερο...και πολύ καλά θα έκανες.

Οκ κράζουμε την Μαριαλ για την επιθετικότητα και την αγένεια της ενώ οι υπόλοιπες ξεχειλίζουμε από ευγένεια:shock:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ κράζουμε την Μαριαλ για την επιθετικότητα και την αγένεια της ενώ οι υπόλοιπες ξεχειλίζουμε από ευγένεια:shock:

Σόρρυ αλλά δεν άντεξα, ήθελα τόσο πολύ να πέσω στο επίπεδό της και να μιλήσω στη γλώσσα της...

Δυστυχώς εγώ δεν είμαι σαν την jellyfishch, όταν βλέπω αδικία βγάζω νύχια.

demi1981 σε ευχαριστώ που με ταρακούνησες, ήταν λάθος μου να κάνω τέτοιο καυστικό σχόλιο.

Οταν βλέπω όμως αδικία όπως προείπα δεν αντέχω και βγάζω νύχια, όμως και αυτό δεν είναι σωστό και πάντα το μετανιώνω γιατί δεν ξέρεις ούτε πως έχει μεγαλώσει ο άλλος αλλά ούτε και τι βιώματα έχει και αυτή τη στιγμή δεν αναφέρομαι στη Μαριαλ αλλά μιλάω γενικα.

Στην περίπτωση όμως που τον πάρεις με το καλό επανειλημμένα και αρνήται προκλητικά να σε σεβαστεί ...ε τότε τι να πω και ας είμαι λάθος ..πρέπει να τα ακούσει...

Αν συνεχισουμε ετσι θα κλειδωθει το θεμα...:!: και υπευθυνοι θα ειμαστε εμεις. Ειναι αδικο και καθολου ευγενικο για αυτους που θελουν απλα να συμμετεχουν...!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον ευατό του και για τα παιδιά του, που δυστυχώς δεν μπορούν να αποφασίσουν, είναι και αυτός όμως που θα υποστεί και τις συνέπειες.:rolleyes:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς υπάρχουν φαινόμενα σαν κι αυτά που αναφέρει η ΜΑΡΙΑΛ, από υπερβολικά αφελείς ή υπερβολικά πορωμένους γονείς κατά τη γνώμη μου...Θυμάμαι πχ. μέλος του φόρουμ που υπερηφανευόταν ότι το παιδί της ξεπέρασε σοβαρή βρογχίτιδα χωρίς αντιβίωση, παρόλο που είχε πολύ υψηλό πυρετό και παρουσίαζε ταχύπνοια, σε βαθμό που αναγκαζόταν να είναι με το χρονόμετρο στο χέρι...αυτό για μένα είναι οριακή συμπεριφορά.

Ωστόσο όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει την ευθύνη...Και φυσικά, όλα μπορούμε να τα σχολιάζουμε και να τα "κρίνουμε", εφόσον κινούμαστε στα πλαίσια της κοσμιότητας.

Προσωπικά είμαι υπέρμαχος της κλασσικής ιατρικής, χωρίς να αποκλείω το να βοηθάει η ομοιοπαθητική σε συγκεκριμένες περιπτώσεις - ο πατέρας μου πχ. αντιμετώπισε σοβαρή αλλεργική ρινίτιδα με ομοιοπαθητική μετά από χρόνια ταλαιπωρίας με τα συμβατικά φάρμακα (αυθυποβολή; αυτοίαση; πραγματική αποτελεσματικότητα της ομοιοπαθητικής; δεν είμαι σίγουρη...αλλά δεν το αποκλείω).

ΜΑΡΙΑΛ άρχισες πάλι τα ίδια ??? Για χαλάρωσε κορίτσι μου... Εγώ δεν συμετέχω στη συζήτηση γιατι συμετέχεις και εσύ και είμαι σίγουρη πως και οι υπόλοιπες το έχουν μετανιώσει ήδη που γράφουν..

Αν θα είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ψυχολογο και σε ψυχίατρο είμαι σίγουρη πως θα διάλεγες τον δεύτερο...και πολύ καλά θα έκανες.

Ακριβώς!!!

Έχω πάψει να συμμετέχω όπου εμφανίζεται. Απίστευτα αδιάλλακτη και δεν δέχεται κανενός γνώμη.

Αυτή τη στιγμή κάνετε όμως αυτό που κατηγορείτε. Αν κάποιος έπρεπε να θιχτεί, εκείνη είναι η jellyfishch, η οποία βλέπω ότι μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί τι θέμα γύρισε στη ΜΑΡΙΑΛ, η οποία μπορεί να ήταν λίγο απότομη αλλά έθεσε κάποια επιχειρήματα.

καλησπερα και απο μενα

με τον αντρα μου προσπαθουμε 1,5 χρονο να κανουμε ενα παιδακι.δεν μας εχει περασει καθολου απο το νου η γεννα στο σπιτι.προσωπικα δεν συμφωνω με τις γεννες στο σπιτι γιατι παντα θα υπαρχει ο φοβος να παθει κατι το παιδι ή ακομα και γω.....βεβαια απο την αλλη μερια δεν θα κατηγορησω μια μητερα αν θελει εκεινη να γεννησει στο σπιτι....(εχετε ξεχασει και ενα αλλο λογο για τον οποιο πολλες οικογενειες αποφασιζουν να γεννησουν στο σπιτι και αυτο δεν ειναι αλλο απο το οικονομικο κομματι... απ οτι ξερω πλεον και σε δημοσιο νοσοκομειο να γεννησεις παλι θελουν χρηματα τα οποια ειναι αρκετα....)

τωρα για την πλακουντοφαγια παλι σχετικα προσφατα εμαθα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα...δεν σας κρυβω οτι οταν το εμαθα αηδιασα και δεν πιστευα οτι στο ετος 2014 υπαρχουν τετοιες σκεψεις.... αν παλι μια κοπελα θελει να το κανει δεν με ενδιαφερει κι ουτε ειναι η δουλεια μου να πω αν κανει καλα ή οχι αρκει βεβαια να μην μου επιβαλλει την γνωμη της...

ο λογος που ακομα δεν εχουμε κανει ενα παιδακι με τον αντρα μου σε μεγαλο ποσοστο "φταιει" ενας γιατρος...γιατι προσπαθησε να με εκμεταλευτει...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι εγω επρεπε να καταδικασω ολους τους γιατρους και να πω οτι ειναι απατεωνες...καλως ή κακως ειναι επαγγελμα και οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν επαγγελματιες και μη...και να ερθει καποιος να μου πει οτι με την εναλλακτικη ιατρικη θα εχω ενα παιδακι επισης να πω την αληθεια εγω θ ακολουθησω την συμβατικη ιατρικη..γιατι πιστευω οτι η συμβατικη ιατρικη μπορει να βοηθησει στο δικο μου προβλημα...και παλι αν αρχισει μια κοπελα βοτανα κλτ για να κανει παιδιακι ειναι δικαιωμα της και γω δεν εχω κανενα λογο

τωρα για οοοοοολη αυτη τη συζητηση που εχει προκυψει συμφωνω απολυτα με τις αποψεις της μαριαλ..δεν συμφωνω με τον τροπο που τις εξεφρασε... καταλαβαινω οτι απο την δουλεια της εχει δει παρα πολλα σκηνικα ανθρωπων και ισως με τον τροπο της προσπαθει να προφυλαξει καποιους αλλους..η ευγενεια ομως ειναι το παν...

ασχετα αν συμφωνουμε με τον αλλο πρεπει να σεβαστουμε την αποψη του και να μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε τη δικη μας..ακομα και αν ειναι τεκμηριωμενη

αυτα απο μενα και συγγνωμη για τα πολλα λογια

psitp3.png

Διαφημίσεις

H ΜΑΡΙΑΛ έφερε στην κουβέντα περιστατικά που δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο τόπικ, γιατί μίλησε για ανθρώπους που δεν δέχονται την κλασική ιατρική σε καμία περίπτωση. Δεν εμφανίστηκε τέτοιος άνθρωπος εδώ. Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν απολύτως που έχει τέτοια στάση στην πραγματική ζωή. Αν 2-3 περιστατικά μετρημένα στα δάχτυλα έγιναν θέμα κουτσομπολιού, σε έναν κλάδο που θα έπρεπε να δείχνει κάποια διακριτικότητα κιόλας, πάσο. Ενδιαφέρον, πρώτη φορά το ακούω.

Αντίθετα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω μας, που δέχονται ασυζητητί την κλασική ιατρική ως τη μόνη λύση, ακόμα και αν δείχνει να είναι λύση για κάμποσα "προβλήματα" που είναι συζητήσιμο αν είναι ιατρικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολλαπλάσιοι γύρω μας. Ξέρω αρκετούς που το πρόβλημά τους είναι unhappiness και θα μπορούσε να λυθεί με φίλους, μια δουλειά καλύτερη, περισσότερο ύπνο και άλλα τέτοια και αντί για αυτό έχουν μπει σε ένα κυκεώνα φαρμάκων με παρενέργειες. Ιδιαίτερα από μια ηλικία και πέρα, που συνυπάρχουν και φάρμακα για πίεση και τα ρέστα, γνωρίζω ανθρώπους που νοσηλεύονται τακτικά και δεν είναι πλέον προφανές τι ακριβώς είναι τα συμπτώματά τους και ποια από αυτά είναι παρενέργειες από τα κοκτέιλ που παίρνουν. Και όλα αυτά βέβαια αποπροσανατολίζουν από τις πραγματικές λύσεις, ενδεχομένως. Τέλος πάντων, υπάρχουν "προβλήματα" και "προβλήματα".

Άρα κάποιοι άνθρωποι, για διάφορους λόγους, παίρνουν with a grain of salt κάποια σημεία της κλασικής ιατρικής, ειδικά όσα από αυτά δείχνουν να μην προσφέρουν αποτέλεσμα ή προσφέρουν δήθεν αποτέλεσμα σε προβλήματα που είναι ξάπλωσε και θα σου περάσει.

Η ΜΑΡΙΑΛ απευθύνεται σε έναν φανταστικό συνομιλητή, που δεν υπάρχει εδώ και για αυτό και μόνο θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο πώς εκφράζεται.

Και πέθαιναν στα 40 τους...

Σωκράτης (469- 399 π Χ) 70 γιατί τότε είπιε το κωνειο...

Ο μαθητής του Πλάτων (427-347 π Χ)80

Αισχύλος (525-456 π Χ) 70

Σοφοκλής (496-406 π Χ) 90

Ευριπίδης (485-406 π Χ) 79

Ξενοφών (427-355 π Χ) 72

Επίκουρος (341-270 π Χ) 71

Επίκτητος (50-125 μ Χ) 75

ο Ηρώδης ο Αττικός (103-179 μ Χ) 76

Αγησίλαος Β΄βασιλιάς της Σπάρτης (444-361 π Χ) 83

Δημοκριτος (Διάφορες πηγές παραδίδουν ότι έζησε από 90 ως και 109 wikipedia)

Ανακρέων(572 - 485) 87

Ιπποκράτης (460 - 377πχ) 83

σαν ιδέα...το να γεννήσω στο σπίτι μου, είναι δελεαστική,δεν θα το έκανα όμως γιατί δεν νιώθω ασφαλής σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Οσων αφορά την ομοιοπαθητική.....συμφωνώ να ακολουθείται σε μικρά προβληματάκια τύπου:κρυολόγημα-ψύξη-πονοκέφαλο κ.τ.λ

(παράδειγμα προς αποφυγήν.....γνωστή μου διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου πριν 2 χρόνια.φανατική της ομοιοπαθητικής & εναλλακτικής ιατρικής και θύμα στην περίπτωσή της.δεν θέλησε να κάνει χημειοθεραπεία από την αρχή,με αποτέλεσμα να κάνει μετάσταση σε όλη την κοιλιακή χώρα σε χρόνο d t και εν τέλη να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες πολύ αργα για εκείνη)

Η εναλλακτική ιατρική είναι σωτήρια σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις και όταν δεν κινδυνεύεις.εγώ πχ έκανα 1 χρόνο ομοιοπαθητική για νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα και απαλλάχτηκα για 4 χρονάκια.αφού βέβαια είχα δοκιμάσει την κλασσική ιατρική κι ένα κάρο διαφορετικές αγωγές.... που τελικά επέστρεψα ξανά αργότερα.

το 60% των καισαρικών που προαναφέρθηκε είναι κατακριτέο και εννοείται κακό(όχι για τις γυναίκες που την ακολούθησαν,αλλά σαν ποσοστό μιας μικρής χώρας).είναι άλλη μια αρνητική πρωτιά που έχουμε σαν Έλληνες. θεωρώ πως είναι ενας λόγος-φόβος πλέον των γυναικών για να αποφύγουν μια αναίτια καισαρική γεννώντας σπίτι τους.

TBlYp3.png

Βασικά είμαστε σχεδόν όλοι εκτός θέματος...και θέμα δεν υπάρχει!:P Αγαπητή θεματοθέτρια, διευκρίνισε σε παρακαλώ τι θα ήθελες ακριβώς να συζητηθεί σε σχέση με τη δίκη, δεδομένου ότι υπάρχουν ξεχωριστά θέματα στο φόρουμ για τον τοκετό στο σπίτι, τα δικαιώματα της εγκύου στον τοκετό, την ομοιοπαθητική, τον τρόπο γέννησης κτλ...

697577wcowvfyq3s.gif

Σωκράτης (469- 399 π Χ) 70 γιατί τότε είπιε το κωνειο...

Ο μαθητής του Πλάτων (427-347 π Χ)80

Αισχύλος (525-456 π Χ) 70

Σοφοκλής (496-406 π Χ) 90

Ευριπίδης (485-406 π Χ) 79

Ξενοφών (427-355 π Χ) 72

Επίκουρος (341-270 π Χ) 71

Επίκτητος (50-125 μ Χ) 75

ο Ηρώδης ο Αττικός (103-179 μ Χ) 76

Αγησίλαος Β΄βασιλιάς της Σπάρτης (444-361 π Χ) 83

Δημοκριτος (Διάφορες πηγές παραδίδουν ότι έζησε από 90 ως και 109 wikipedia)

Ανακρέων(572 - 485) 87

Ιπποκράτης (460 - 377πχ) 83

Αυτά βασίζονται σε καταγραφές ηλικιών οι οποίες μπορεί να είναι σωστές, μπορεί και να μην είναι.

Επιπλέον αυτοί που αναφέρεις είναι ελίτ, με ό,τι πλεονεκτήματα αυτό συνεπάγεται.

Και στις μέρες μας η Βασιλομήτωρ της Αγγλίας πέρασε αισίως τα 100, δεν μπορείς όμως να στηριχτείς σε αυτό και να πεις ότι οι περισσότερες γυναίκες ξεπερνούν την ηλικία των 100 χρόνων - καμία σχέση.

Η μέση ηλικία των προγόνων μας υπολογίζεται από μελέτες που γίνονται σε σκελετούς και βάσει των μελετών αυτών ο μέσος όρος ζωής στην κλασική Ελλάδα ήταν 28-30 χρόνια.

http://i451.photobucket.com/albums/qq235/guaporense/Lifeexpectancyclassicalgreece.png

Διαφημίσεις

Αυτο που καταλαβα εγω παντως ειναι πως αθωωθηκαν οι κατηγορουμενοι της Θεσσαλονικης οι οποιοι ετρωγαν πλακουντες(ωμους ή και σε χαπια μετα απο αποξηρανση:shock:)...εκαναν ομοιοπαθητικη βαζοντας κομπρεσες μουσταρδας:confused:...εκαναν βελονισμο,γιογκα(πετυχαινοντας μερικη ανυψωση:rolleyes:)..εκαναν καισαρικες οι οποιες αγγιζουν το 60% σε σχεση με τον φ.τοκετο:cool:.....και μετα απο ολα αυτα....ο Σωκρατης πεθανε στα 70 που ηπιε το κωνειο:roll::roll::roll:

Ημαρτον κυριε.......!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...