Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

στην http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?brand_id=1303&&showmore=products&start=50 βλέπω ότι το αφρόλουτρο είναι στο 6. Θα προτιμούσα να ήταν στο 0 ή 1. Μήπως κάνω λάθος και δεν κατάλαβα κάτι καλά; Για δεστο κι εσύ και θα χαρώ να έχω λάθος.

Διαφημίσεις

Το είδα αυτό που λες και νομίζω είναι λίγο μπερδεμένο: αν βάλεις ένα ένα όλα τα συστατικά δεν βγάζει κανένα ύποπτο ή πάνω από 2

αν το βάλεις με το όνομα το βγάζει αλλιώς

Τι να πω και εγώ δεν ξέρω πάντως η weleda είναι εταιρία με βιολογικά από το 1929, τώρα είναι Νο 1 παγκοσμίως και η μοναδική που έχει και βιοδυναμική καλλιέργεια και όπως λέει και μια φίλη μου χαριτολογώντας "αν το φεγγάρι δεν είναι 5 ημερών δεν την φυτέυουν την καλέντουλα"

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

εδώ φαίνεται αναλυτικά η βαθμολογία του αφρόλουτρου από τα συστατικά του http://www.cosmeticsdatabase.com/product/265098/Weleda_Calendula_Shampoo_%26_Body_Wash/ . Μάλλον είναι ο μέσος όρος όλων. Στο αφρόλουτρο βλέπω ότι 3 συστατικά είναι με αστεράκι και λέει ότι είναι από φυσικά αιθέρια έλαια. Στο site δεν πρόσεξα κάτι.

Που μπορώ να δω ένα ένα τα συστατικά;

Πάντως επειδή το αφρολουτρο δεν κάνει και πολύ αφρό σε σύγκριση με αυτά με τα paraben νομίζω ότι είναι καλύτερο από αυτά αλλά με μπερδεύει αυτό το site. Δε ξέρω.

Για τα προϊόντα nadin γνωρίζετε κάτι; Τα βλέπω να διαφημίζονται σε παιδικά περιοδικά και είναι βιολογικά από ρόδι.

Μπιζελάκι είπε:
Καλησπέρα!!Είμαι κι εγώ μαμά μιας μπέμπας 4,5 μηνών και χρησιμοποιώ αποκλειστικά προιόντα της frezyderm για το μπάνιο και περιποίηση της μικρής μου...Ενώ γενικά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι,πριν από 3 μέρες παρατηρήσαμε ότι μετά το μπάνιο η κόρη μας έβγαζε στο σωματάκι της κοκκινίλες,κάτι σαν ερεθισμός...αφού το ψάξαμε καταλήξαμε ότι οφείλεται στο γαλάκτωμα "Baby Hydra Milk" που της βάζαμε μετά το μπάνιο.Πήραμε,λοιπόν,άλλη συσκευασία μήπως έφταιγε μόνο αυτό και ξαναέβγσλε κοκκινίλες στο κορμάκι της...Οπότε καταληξαμε στο συμπέρασμα ότι την πειράζει το συγκεκριμένο γαλάκτωμα...Αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξουμε γαλάκτωμα σώματος...Έχετε κάποιο υπ'όψιν σας να μου προτείνετε??Η παιδίατρος μας είχε γράψει τη frezyderm την "Crystialen" (δεν ξέρω άμα την έγραψα σωστά) αλλά δεν την πήρα τότε επειδή είχε paraben...Τι να πάρω??

Για paraben δε ξερω αλλα η crystalien ειναι αστερι κρεμα...μας ελυσε πολλα προβληματα και αμεσα!

s5V3p2.png

Μπιζελάκι είπε:
Καλησπέρα!!Είμαι κι εγώ μαμά μιας μπέμπας 4,5 μηνών και χρησιμοποιώ αποκλειστικά προιόντα της frezyderm για το μπάνιο και περιποίηση της μικρής μου...Ενώ γενικά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι,πριν από 3 μέρες παρατηρήσαμε ότι μετά το μπάνιο η κόρη μας έβγαζε στο σωματάκι της κοκκινίλες,κάτι σαν ερεθισμός...αφού το ψάξαμε καταλήξαμε ότι οφείλεται στο γαλάκτωμα "Baby Hydra Milk" που της βάζαμε μετά το μπάνιο.Πήραμε,λοιπόν,άλλη συσκευασία μήπως έφταιγε μόνο αυτό και ξαναέβγσλε κοκκινίλες στο κορμάκι της...Οπότε καταληξαμε στο συμπέρασμα ότι την πειράζει το συγκεκριμένο γαλάκτωμα...Αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξουμε γαλάκτωμα σώματος...Έχετε κάποιο υπ'όψιν σας να μου προτείνετε??Η παιδίατρος μας είχε γράψει τη frezyderm την "Crystialen" (δεν ξέρω άμα την έγραψα σωστά) αλλά δεν την πήρα τότε επειδή είχε paraben...Τι να πάρω??

την aderma την ξερεις? βοηθανε πολυ στις κοκκινιλες κ εχει κ σειρα κ για ατοπικη δερματιτιδα

"]00856dd2fe.png

Διαφημίσεις

Eγώ έχω την Εχomega της Α-derma γιατί η μικρή έκανε αλλεργίκό εξάνθημα και είδα αποτέλεσμα...(για το σώμα όχι για την αλλαγή πάνας). Είναι λιγο ακριβή(17 ευρώ) αλλά αξίζει...

• 2 εβδομάδες μετά...

Προχτές μου έδωσε η φαρμακοποιός δείγματα της frezyderm κρεμα για την πάνα και το αφρόλουτρο. Μ αντέψτε είδα τα συστατικά και είχαν και τα δυο methyl-paraben. !!!!!!!!!!!!Την κρέμα την έχω και σε μεγάλη συσκευασία που δεν αναφέρει κάτι τετοιο!!!!!Τα έχω πάρει κανονικά!!!Τι να πιστε΄ψω πια?

• 2 εβδομάδες μετά...
  evita79 είπε:
Προχτές μου έδωσε η φαρμακοποιός δείγματα της frezyderm κρεμα για την πάνα και το αφρόλουτρο. Μ αντέψτε είδα τα συστατικά και είχαν και τα δυο methyl-paraben. !!!!!!!!!!!!Την κρέμα την έχω και σε μεγάλη συσκευασία που δεν αναφέρει κάτι τετοιο!!!!!Τα έχω πάρει κανονικά!!!Τι να πιστε΄ψω πια?

απλα τα δειγματακια ηταν παλια παρτιδα,τουλαχιστον περσινη, που τοτε ειχαν μεσα paraben...

ενω η μεγαλη συσκευασια ειναι καινουρια παρτιδα που δεν εχει paraben...

• 2 months later...

Εγώ έχω πάρει για τον μπέμπη σχεδόν όλη τη σειρά της weleda (αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα για την πάνα, γαλάκτωμα για μασάζ σώματος, λαδάκι για τους κολικούς και κρέμα προσώπου και χεριών). Το μωρό το περιμένουμε από μέρα σε μέρα οπότε δεν τα έχω ακόμα χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Καθ' όλη τη διάρκεια όμως της εγκυμοσύνης μου αγόρασα λαδάκι της weleda για τις ραγάδες. Εβαζα και συνεχίζω να βάζω στην κοιλιά, γλουτούς και στήθος και δεν έχω κάνει καμμιά ραγάδα. Η κοιλιά μου είναι σαν βελούδο. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη χρήση της. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή είναι λαδάκι, αναγκάζομαι και φοράω παλιό σουτιέν και παλιά φανέλα μέσα στο σπίτι για να μην τα λερώνω. Τελευταία πήρα και το λαδάκι από συμίδα για σύσφιξη μετά τον τοκετό. Ακόμα δεν το χρησιμοποίησα βέβαια. Ολη τη σειρά την αγοράζω από μία κοπέλα που γράφει εδώ στο ιντερνετ (όποια κοπέλα ενδιαφέρεται να της δώσω το μαιλ της) και μου τα φέρνει ένα παλικάρι σπίτι, χωρίς έξοδα αποστολής και χωρίς χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Στο ιντερνετ που έψαξα βρήκα ελάχιστες διαφορές στις τιμές στα προϊόντα που αγοράζω από την κοπέλα, συν ότι σου χρεώνουν μεταφορικά κτλ οπότε δεν υπάρχει κανένα όφελος να τα παραγγείλω από ιντερνετ. Μάλιστα τις προάλλες βρέθηκα σε ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα και έριξα μια ματιά στα προϊόντα της weleda για να συγκρίνω τις τιμές που τα αγοράζω εγώ και τις τιμές που τα πούλαγε το μαγαζί. Μεγάλες διαφορές.

Πάντως οι τιμές για τα frezyderm είναι τσουχτερές από τα φαρμακεία, δεν συμφέρει. Εγώ πήρα έναν αφρό της frezyderm (parabens free) για τον καθαρισμό του πωπού του μωρού από το φαρμακείο 14,00 ευρώ και στο ιντερνετ σε φαρμακείο της Πάτρας http://www.farmacy4u.gr το βρήκα 10,47 ευρώ εάν θυμάμαι καλά. Η αποστολή είναι δωρεάν και σου κάνουν και άτοκες δόσεις με πιστωτική από ότι διάβασα. Επίσης, βρήκα μεγάλες διαφορές σε όλη τη σειρά της frezyderm σε αυτό το σιτε.

Διαφημίσεις

eliana_1976_ είπε:
Εγώ έχω πάρει για τον μπέμπη σχεδόν όλη τη σειρά της weleda (αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα για την πάνα, γαλάκτωμα για μασάζ σώματος, λαδάκι για τους κολικούς και κρέμα προσώπου και χεριών). Το μωρό το περιμένουμε από μέρα σε μέρα οπότε δεν τα έχω ακόμα χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Καθ' όλη τη διάρκεια όμως της εγκυμοσύνης μου αγόρασα λαδάκι της weleda για τις ραγάδες. Εβαζα και συνεχίζω να βάζω στην κοιλιά, γλουτούς και στήθος και δεν έχω κάνει καμμιά ραγάδα. Η κοιλιά μου είναι σαν βελούδο. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη χρήση της. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή είναι λαδάκι, αναγκάζομαι και φοράω παλιό σουτιέν και παλιά φανέλα μέσα στο σπίτι για να μην τα λερώνω. Τελευταία πήρα και το λαδάκι από συμίδα για σύσφιξη μετά τον τοκετό. Ακόμα δεν το χρησιμοποίησα βέβαια. Ολη τη σειρά την αγοράζω από μία κοπέλα που γράφει εδώ στο ιντερνετ (όποια κοπέλα ενδιαφέρεται να της δώσω το μαιλ της) και μου τα φέρνει ένα παλικάρι σπίτι, χωρίς έξοδα αποστολής και χωρίς χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Στο ιντερνετ που έψαξα βρήκα ελάχιστες διαφορές στις τιμές στα προϊόντα που αγοράζω από την κοπέλα, συν ότι σου χρεώνουν μεταφορικά κτλ οπότε δεν υπάρχει κανένα όφελος να τα παραγγείλω από ιντερνετ. Μάλιστα τις προάλλες βρέθηκα σε ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα και έριξα μια ματιά στα προϊόντα της weleda για να συγκρίνω τις τιμές που τα αγοράζω εγώ και τις τιμές που τα πούλαγε το μαγαζί. Μεγάλες διαφορές.

Πάντως οι τιμές για τα frezyderm είναι τσουχτερές από τα φαρμακεία, δεν συμφέρει. Εγώ πήρα έναν αφρό της frezyderm (parabens free) για τον καθαρισμό του πωπού του μωρού από το φαρμακείο 14,00 ευρώ και στο ιντερνετ σε φαρμακείο της Πάτρας www.farmacy4u.gr το βρήκα 10,47 ευρώ εάν θυμάμαι καλά. Η αποστολή είναι δωρεάν και σου κάνουν και άτοκες δόσεις με πιστωτική από ότι διάβασα. Επίσης, βρήκα μεγάλες διαφορές σε όλη τη σειρά της frezyderm σε αυτό το σιτε.

Δεν μου ανοιγει το σαιτ. Το εγραψες σωστα ή εχει προβλημα? εσενα στο ανοιγει?

eliana_1976_ είπε:
Λάθος το έγραψα φυσικά !!

www.pharmacy4u.gr

Καλα φοβερο σαιτ! Την κρεμουλα για την πανα της frezyderm την παιρνω 14 και την εχει 11,30! Να σαι καλα eliana και μολις γυρισα απο το φαρμακειο, εσκασα το 14 αρι:evil: και τις βαφες του κορρε τις παιρνω 13 και τις ειχε 9,5!

mpampas37 είπε:
απλα τα δειγματακια ηταν παλια παρτιδα,τουλαχιστον περσινη, που τοτε ειχαν μεσα paraben...

ενω η μεγαλη συσκευασια ειναι καινουρια παρτιδα που δεν εχει paraben...

ωραια προωθηση απο μια εταιρεια που διαφημιζει οτι εχει προιοντα χωρις paraben...

Αμμμ evita εγώ που το ήξερα σαν σιτε μόλις προχθές ανακάλυψα ότι την ενδοεπικοινωνία της Avent την πληρώσαμε στο Λυτώ 179,90 και στο σιτε την έχει 143,00 ευρώ.

Διαφημίσεις

eliana_1976_ είπε:
Αμμμ evita εγώ που το ήξερα σαν σιτε μόλις προχθές ανακάλυψα ότι την ενδοεπικοινωνία της Avent την πληρώσαμε στο Λυτώ 179,90 και στο σιτε την έχει 143,00 ευρώ.

:shock::shock::shock: Τι να πω...για αλλη μια φορα αισθανομαι κοροιδο που πλουτιζουν απο την τσεπη μας ολοι αυτοι:evil: Να φανταστεις οτι μια κρεμουλα μας παει 10-15 μερες το πολυ! Αυριο ετοιμαζω παραγγελια! Ν α σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια!

evita79 είπε:
:shock::shock::shock: Τι να πω...για αλλη μια φορα αισθανομαι κοροιδο που πλουτιζουν απο την τσεπη μας ολοι αυτοι:evil: Να φανταστεις οτι μια κρεμουλα μας παει 10-15 μερες το πολυ! Αυριο ετοιμαζω παραγγελια! Ν α σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια!

Ποιό site λέτε? Ποιό?

novpal είπε:
Ποιό site λέτε? Ποιό?

το http://www.pharmacy4u.gr/

εχει οντως καλες τιμες αλλα τραγικο customer service.τα μεταφορικα ειναι δωρεαν αν πληρωσετε με πιστωτικη η τραπεζικη καταθεση.αν θελετε με αντικαταβολη ειναι 3 ευρω για αγορες μεχρι 49 ευρω και δωρεαν απο 49 και πανω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

sofaki1978 είπε:
το http://www.pharmacy4u.gr/

εχει οντως καλες τιμες αλλα τραγικο customer service.τα μεταφορικα ειναι δωρεαν αν πληρωσετε με πιστωτικη η τραπεζικη καταθεση.αν θελετε με αντικαταβολη ειναι 3 ευρω για αγορες μεχρι 49 ευρω και δωρεαν απο 49 και πανω.

Τι εννοεις? Γιατι θα παραγγειλω αυτες τις μερες...

evita79 είπε:
Τι εννοεις? Γιατι θα παραγγειλω αυτες τις μερες...

ειχα παραγγειλει 5-6 weleda το ενα απο τα οποια ηταν λαδι για κολικους.αντι αυτου μου εστειλαν αλλο λαδι της weleda(το οποιο εκανε 18 ευρω ενω εγω ειχα πληρωσει 12 αν θυμαμαι καλα,εβγαιναν και χαμενοι δηλαδη)και τους πηρα τηλεφωνο μολις παρελαβα .χωρις υπερβολη πρεπει να τους πηρα και στα 2 νουμερα ισα με 35 φορες στον καθε αριθμο,απαντηση ΚΑΜΙΑ.τους εστειλα και e-mail για να τους ενημερωσω και να γινει η αλλαγη και ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα περιμενω.ολα αυτα τον σεπτεμβρη.ε δεν ξαναψωνισα,παραγγελνω απο αλλου weleda πλεον.

δεν θελω να σε αποτρεψω,συμβαινουν και αυτα αλλα ουτε μια απαντηση??????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 5 months later...

καλημερα σας και απο μενα

εκανα μια μικρουλα ερευνα (δεν συγκρινεται βεβαια με την ερευνα που εχουν κανει αλλες μανουλες, απλα ηθελα να σας το δειξω και αυτο) και βρηκα ενα σιτε το

http://safemama.com/2008/02/10/cheat...ree-baby-care/

το οποιο αναφερει μια λιστα με προιοντα που δεν περιεχουν ΠΑΡΑΜΠΕΝΣ καθως και διαφορα αλλα βλαβερα στοιχεια. Οριστε η λίστα:

http://safemama.com/sheets/SafeMama-...CheatSheet.pdf

οπως εχουν ηδη αναφερει πολλες μανουλες του φορουμ, η Weleda εχει μια μεγαλη γκαμα απο "φιλικα" προιοντα

φιλια απο μενα

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...