Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

από φίλη φαρμακοπειό έμαθα οτι έφτασε στα φαρμακεία η ανάκληση συγκεκριμένου προιόντος της εν λόγω εταιρείας επειδή από λάθος αναγράφεται στη συσκευασία οτι εμπεριέχεται το συστατικό paraden ενώ δεν περιέχεται, αφορά δε συγκεκριμένη παρτίδα ή οποία αναφέρεται στο ενημερωτικό έγγραφο που έλαβαν τα φαρμακεία.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Χρήστο κι εγώ ενδιαφέρομαι να κάνω παραγγελία! Αν και το βλέπω δύσκολο...

Μαζευτήκαμε πολλοί ε!!!

Θα βάλω την αδελφή μου να περιηγηθούμε στο site που μας έδωσες γιατί κι εγώ ζαλίστικα με τα γερμανικά... Καλά οι διαφορές τιμών από Ελλάδα είναι απίστευτες!

Σ' ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες :wink:

Σκέφτομαι να ψάξω το θέμα της Gamarde και της Weleba μέσω της θείας μου που έχει φαρμακείο. Θα δω αν μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία είτε για μας είτε και για όποιον το επιθυμεί, αλλά σε φυσιολογικές τιμές. Ή ίσως να ψάξω και για άλλες εταιρίες.

Ότι βρω θα ενημερώσω...

.png

Μια χαρα φαινονται αυτα τα καλλυντικα karamelitsa.

Και οι τιμες πολυ λογικες σε σχεση με την περιεκτικοτητα (ml).

Εδω μπορειτε να δειτε τα συστατικα:

http://www.earthfriendlybabyproducts.com/Ingredients.html

http://www.healthquest-brands.co.uk/default.asp?brand=4

(Παντα ριχνω μια ματια στα συστατικα :wink: )

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Διαφημίσεις

Πάντως σήμερα , διαβασα στο χαρτάκι οδηγιών για το Legofer, ενα σκεύασμα σιδήρου που πινω και θα πίνω μήνες... ότι έχει parabens.... το ότι θα περνάει στο εμβρυο ή αργότερα μεσω θηλασμό δεν κάνει την ίδια ζημια με τα προιοντα περιποίησης???

Και είναι πολύ διαδεδομένο σκεύασμα....

e.gifi.gifr.gifi.gifn.gifi.gif

eNeap2.pngNziDp2.png

Κορίτσια, καλύτερα να ρωτήσετε τον γιατρό σας. Εμένα μου έδινε χαπάκια σιδήρου gyno tradyferon. Ρωτήστε τον και γι αυτά, μήπως σας τα αντικαταστήσει αν συντρέχει λόγος.

Galat και εγώ αυτό πίνω και τώρα και στην προηγούμενη!!!! Όποιος/α μάθει κάτι να το πεί γιατί δε νομίζω οτί είμαστε λίγες!!!!!

Για τα καλλυντικά που λέει η καραμελίτσα, και εγώ τα είδα τις προάλλες. τα βρήκα απο το site της greenpeace το οποίο έχει φοβερά ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

πηρα πριν ενα μηνα απο φαρμακειο το frezy lice rep της frezyderm βεβαια.Ειναι απωθητικο για τις ψειρες και το εβαζα στις κορες μου καθε μερα πριν πανε σχολειο.στα συστατικα του υπαρχουν 5 paraben(απο αυτα που διωχνουν τα μικροβια ντε!).Εχει ημερομηνια ληξης 8/2009.εχει γινει και σε αυτο λαθος????ΡΩΤΑΩ!!!

Ναί όντως!Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πολύ καλή! :D:D:D

Mπράβο Καραμελίτσα! που το ξετρύπωσες? και γω θα παραγγείλω δοκιμαστικά να τα δοκιμάσουμε!

από αναζήτηση στο google! :D:lol:

Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα αυτό το site!

:D Εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω! :)

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=categories&category_id=33

έχει και προιοντα του fair-trade. ωραίο σαιτ καραμελιτσα. λεω να ξεκινησω με μια μικρη παραγγελια κι οχι μονο για τη μικρη αλλα και για το σπιτι.

μονο που στο αφρολουτρο πχ. δεν ειναι ολα τα συστατικα του οργανικα. μπορει να με διαφωτισει καποιος σχετικα;

Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα αυτό το site!

:D Εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω! :)

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=categories&category_id=33

έχει και προιοντα του fair-trade. ωραίο σαιτ καραμελιτσα. λεω να ξεκινησω με μια μικρη παραγγελια κι οχι μονο για τη μικρη αλλα και για το σπιτι.

μονο που στο αφρολουτρο πχ. δεν ειναι ολα τα συστατικα του οργανικα. μπορει να με διαφωτισει καποιος σχετικα;

Μην ανησυχείς.Είναι όλα ok! :)

Διαφημίσεις

Εκτός από τα parabens είναι και άλλα τα επικίνδυνα συστατικά που δυστυχώς βρίσκονται τόσο σε καλλυντικά και σαμπουάν-αφρόλουτρα αλλα και οδοντόκρεμες και βρεφικά προϊόντα.

Σχετικό άρθρο υπήρχε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20051112&nid=4415923

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

μου έκανε εντύπωση που σε κρέμα στα mothercare (κρέμα για την μητέρα όχι για το παιδί) ότι είχε πολλά paraben... :?:

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Πάντως σήμερα , διαβασα στο χαρτάκι οδηγιών για το Legofer, ενα σκεύασμα σιδήρου που πινω και θα πίνω μήνες... ότι έχει parabens.... το ότι θα περνάει στο εμβρυο ή αργότερα μεσω θηλασμό δεν κάνει την ίδια ζημια με τα προιοντα περιποίησης???

Και είναι πολύ διαδεδομένο σκεύασμα....

Και εγώ το έπινα το legofer.Mέχρι στιγμής δεν έπαθα τίποτα ευτυχώς! :?

Κορίτσια, καλύτερα να ρωτήσετε τον γιατρό σας. Εμένα μου έδινε χαπάκια σιδήρου gyno tradyferon. Ρωτήστε τον και γι αυτά, μήπως σας τα αντικαταστήσει αν συντρέχει λόγος.

Αυτά είναι πολύ καλύτερα!Τα ξεκίνησα στον έκτο μήνα,όταν πια είχα αναγουλιάσει από τα legofer και το καλό είναι ότι έχουν και φολικό οξύ.Ενώ όταν έπινα legofer,έπαιρνα ξεχωριστό χάπι για φολικό οξύ.

παρεμπιπτοντως στα penaten και prodrem αφρολουτρα που εχω, δεν αναφερουν parabens, εκτος κι αν εχουν και καμια αλλη ονομασια. και τα εχω καιρο

Τα proderm έχουν.

Μια πολύ καλή κρέμα που δεν έχει είναι η sudocrem.Kαι κρατάει πολύ και είναι οικονομική και κάνει δουλειά! :D Αν θυμάστε στο κουτί που μας δίνουν μετά ή πριν τη γέννα είχε μέσα ένα δείγμα σε βαζάκι.

μα σίγουρα δεν παθαίνουμε τίποτα... εξάλλου αν ήταν τόσο επικίνδυνα θα είχαν αποσυρθεί από τον ΕΟΦ...το θέμα είναι τι επιπτώσεις έχουν μακροπρόθεσμα, και ίσως και τι επιπτώσεις στα παιδάκια μας...

Δεν έχω προλάβει να ψάξω καθόλου το θέμα parabens...

Ρε συ κι εγώ το έχω βαρεθεί το LEGOFER αλλα μόλις πρότεινα να το αλλάξουμε ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι το πιο ασφαλες για το στομάχι...μιας και το πέρνεις για τόσο πολύ καιρό... τι να πω...υπομονή! Μαλλον θα το πέρνω και για κανα 2 μήνες μετά το τοκετό από οτι μου είπε όποτε...φουλ στις παραβίνες...

eNeap2.pngNziDp2.png

μα σίγουρα δεν παθαίνουμε τίποτα... εξάλλου αν ήταν τόσο επικίνδυνα θα είχαν αποσυρθεί από τον ΕΟΦ...το θέμα είναι τι επιπτώσεις έχουν μακροπρόθεσμα, και ίσως και τι επιπτώσεις στα παιδάκια μας...

Δεν έχω προλάβει να ψάξω καθόλου το θέμα parabens...

Ρε συ κι εγώ το έχω βαρεθεί το LEGOFER αλλα μόλις πρότεινα να το αλλάξουμε ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι το πιο ασφαλες για το στομάχι...μιας και το πέρνεις για τόσο πολύ καιρό... τι να πω...υπομονή! Μαλλον θα το πέρνω και για κανα 2 μήνες μετά το τοκετό από οτι μου είπε όποτε...φουλ στις παραβίνες...

Πάντως εγώ με το που το έκοψα ξελάφρωσα!Gyno και πάλι gyno! :D

από σίδηρο έπινα fysiofol.κάποια στιγμή είχαν έλλειψη τα φαρμακεία και μου είπε η γιατρός να πιώ legofer.πολύ πιο άθλιο στη γεύση...τώρα 45 μέρες μετά τη γέννα πίνω ακόμα και θα πίνω γενικά όσο θηλάζω!μπλιαχ! :shock:

Εγώ που ήθελα να το αλλάξω, μου είπε η γιατρός μου οτί το δίνει γιατί απορροφάται πιο καλά απο τον οργανισμό. Με τα πολλά το συνήθισα και πλέον σχεδόν μου αρέσει κιόλας!!!!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Εγώ που ήθελα να το αλλάξω, μου είπε η γιατρός μου οτί το δίνει γιατί απορροφάται πιο καλά απο τον οργανισμό. Με τα πολλά το συνήθισα και πλέον σχεδόν μου αρέσει κιόλας!!!!!

Ναι,γιατί εχει φολικο οξυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...