Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

μαλλον δεν καταλαβες οτι λεμε τα ιδια. τις παρανεργειες η καθε μια απο μας μονη της θα αποφασισει να τις υποστει.

οταν παιρνεις ενα depon, δεν μπαινεις σε διαφορα φορουμ να το συζητησεις. διαβαζεις το χαρτακι με τις παρενεργειες που βγαλανε μετα απο πολυχρονες μελετες.

οταν κανεις εμβολια η σφαιρινες, αυτες οι μελετες δεν υπαρχουν.

οταν γραφεις κατι σε ενα φορουμ και σε διαβαζουν πολλοι, εχεις μια ευθυνη.

δεν εχουμε δικαιωμα να ειμαστε απολυτοι για τιποτα, ουτε να προτεινουμε οτιδηποτε.

οσο για τα site που παραθετουμε, κανενας δεν μιλησε για ακινδυνοτητα, και στο λενε ξεκαθαρα - δεν γνωριζουμε τις συνεπειες, και δεν το συνιστουμε. οι περισσοτεροι πλεον προτεινουν τα intralipids.

τα ιδια και τα ιδια λεμε βασικα, απ'οτι βλεπω.

γιατι στα φορουμ ψαχνεις αν θα το παρεις ή οχι?Ειναι δυνατον να παιρνεις ενα ντεπον γνωριζοντας τις τοσες παρενεργειες?ποιος εγραψε οτι δε γνωριζουν τις συνεπειες?αλλο η αποτελεσματικοτητα στην υπογονιμοτητα και αλλο οι συνεπειες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.diagnostikokentro.gr/cytotoxicity/#/cutotoxassay/

και εδω μιλαει για ανοσοσφαιρινη και ιντραλιπιντ.Καθως και για την εμβρυοτοξικοτητα

Aghomeni, σε παρακαλώ πες μας, ποιες ενδείξεις είχες εσύ και σου χορηγήσαν Intralipids? Πόσο καιρό προσπαθούσες να μείνεις έγκυος ή πόσες αποβολές είχες και πότε τα πήρες και μετά έμεινες έγκυος? Σε παρακαλώ να είσαι ειλικρινής όμως γιατί βλέπω μία εμπάθεια η οποία ελπίζω να προέρχεται από άγχος το οποίο καλό θα είναι να αποβάλεις! Aν γράφεις μόνο από κόντρα εδώ μέσα παίρνεις στο λαιμό σου πολύ κόσμο! Εγώ θα άλλαζα και το "παρατσούκλι" μου, γιατί δημιουργεί κακή αύρα!

Εμένα 2-3 γιατροί μου είπαν ότι μπορεί οι ανοσοσφαιρίνες και τα εμβόλια να μην έχουν άμεσα συνέπειες, αυτές όμως μπορεί να φανούν στο μέλλον με νεοπλασματικές ασθένειες, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ, δεν είναι παίξε - γέλασε το πράγμα!

Κατά τα άλλα, επειδή ήμουν στο παρα πέντε και για εμβόλια και για ανοσοσφαιρίνες και χλωρίνη ακόμα θα έπινα για να πετύχω το αποτέλεσμα, καλό θα είναι να χαμηλώσουμε τους τόνους και να μένουμε μόνο στα γεγονότα πχ η Sofi έμεινε έγκυος με εμβόλια σε ένα γιατρό, παρακάτω άλλη για τον ίδιο γιατρό λέει τα χειρότερα. Εσύ έκανες Intralipids πες μας τις συνθήκες και η κάθε μία θα κρίνει θα ρωτήσει, θα σκάσει όπως εγώ και μερικές άλλες και στο τέλος αν θέλει ο Θεός και η τύχη θα μείνει έγκυος.

Aghomeni, σε παρακαλώ πες μας, ποιες ενδείξεις είχες εσύ και σου χορηγήσαν Intralipids? Πόσο καιρό προσπαθούσες να μείνεις έγκυος ή πόσες αποβολές είχες και πότε τα πήρες και μετά έμεινες έγκυος? Σε παρακαλώ να είσαι ειλικρινής όμως γιατί βλέπω μία εμπάθεια η οποία ελπίζω να προέρχεται από άγχος το οποίο καλό θα είναι να αποβάλεις! Aν γράφεις μόνο από κόντρα εδώ μέσα παίρνεις στο λαιμό σου πολύ κόσμο! Εγώ θα άλλαζα και το "παρατσούκλι" μου, γιατί δημιουργεί κακή αύρα!

Εμένα 2-3 γιατροί μου είπαν ότι μπορεί οι ανοσοσφαιρίνες και τα εμβόλια να μην έχουν άμεσα συνέπειες, αυτές όμως μπορεί να φανούν στο μέλλον με νεοπλασματικές ασθένειες, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ, δεν είναι παίξε - γέλασε το πράγμα!

Κατά τα άλλα, επειδή ήμουν στο παρα πέντε και για εμβόλια και για ανοσοσφαιρίνες και χλωρίνη ακόμα θα έπινα για να πετύχω το αποτέλεσμα, καλό θα είναι να χαμηλώσουμε τους τόνους και να μένουμε μόνο στα γεγονότα πχ η Sofi έμεινε έγκυος με εμβόλια σε ένα γιατρό, παρακάτω άλλη για τον ίδιο γιατρό λέει τα χειρότερα. Εσύ έκανες Intralipids πες μας τις συνθήκες και η κάθε μία θα κρίνει θα ρωτήσει, θα σκάσει όπως εγώ και μερικές άλλες και στο τέλος αν θέλει ο Θεός και η τύχη θα μείνει έγκυος.

ειναι δυνατον να δινουν ανοσοσφαιρινη σε καποιον για να τον θεραπευσουν με κινδυνο να εμφανιση κατι χειροτερο?Επειδη η μια ειπε ετσι,η αλλη αλλιως.Εγω απλα εψαξα στο ιντερνετ να δω τι γινεται.Και εφ οσον υπαρχουν ιατροι που τα υποστηριζουν και παραθετουν βιβλιογραφια με δημοσιευση του 2012 απο οσο ειδα.αυτο το θεωρω πιο σημαντικο.Γιατι δεν ρωτατε τους γιατρους που υποστηριζουν τις θεραπειες αυτες?και θεστε τους τα ερωτηματα.Βρηκα το μικροβιολογικο αυτο που λεει για την εμβρυοτοξικοτητα και τα Nk κυτταρα και για ανοσοσφαιρινη g.

και εγω θα εκανα τα παντα ειχα πει.ευτυχως και πετυχε!

Διαφημίσεις

• 6 months later...
gia ανεβασμενα nk.

καλη χρονια κοριτσια σ ε εμας μπηκε με το δεξι :lol:!6 εβδομαδών και 1 ημερα σημερα.ακουσαμε καρδια την παρασκευη και σημερα εκανα επαναλληψη intralipid

καλη επιτυχια σε ολες σας!!!

καλη χρονια κοριτσια σ ε εμας μπηκε με το δεξι :lol:!6 εβδομαδών και 1 ημερα σημερα.ακουσαμε καρδια την παρασκευη και σημερα εκανα επαναλληψη intralipid

καλη επιτυχια σε ολες σας!!!

Μπράβο, κοπέλα μου! Συγχαρητήρια! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να σου πάνε όλα στη ζωή σου κατ' ευχήν!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους! Είχα καιρό να γράψω γιατί δεν είχα νεότερα. Να θυμίσω ότι έκανα τα εμβόλια μετά από 5 αποβολές. Έμεινα έγκυος στο δεύτερο εξάμηνο. Είμαι για πρώτη φορά στην 8.5 εβδομάδα και το μπεμπέ πάει μια χαρά. Βέβαια, ο κίνδυνος δεν έχει φύγει τελείως. Ούτε και εγώ ήμουν σίγουρη για τα εμβόλια. Να πω την αλήθεια δεν τα πάραπίστευα. Έλεγα να μείνω έστω μια φορά έγκυος να δω αν θα με βοηθήσουν και μετά τα παρατάω όλα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν κάποια αποφασίσει να μπει στη διαδικασία να πάει εκεί. Τουλάχιστον οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν και το δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Καλή επιτυχία σε όλους και ο θεός να είναι μαζί μας.

• 8 months later...

Ανταξιος της φημης του λοιπον!Θα χεις δωσει κ θα χεις δωσει αλλα αυτα τα 150 καταλαβαινω ακριβως πως τα κλαις.ετσι ακριβως ενιωσα κ γω σε καποιον Πηχο,γυναικολογο βεβαια το καλοκαιρι που μου πηρε τοσα κ ηθελε με το ζορι να μου πασαρει δανεικο κανοντας μου ψυχολογικο πολεμο...Καλα κανεις κ ενημερωνεις γιατι ειμαστε πολυ πονεμενες ιστοριες κ δεν αντεχουμε αλλο να πεταμε λεφτα κ να μας συμπεριφερονται απανθρωπα.

Διαφημίσεις

Ανταξιος της φημης του λοιπον!Θα χεις δωσει κ θα χεις δωσει αλλα αυτα τα 150 καταλαβαινω ακριβως πως τα κλαις.ετσι ακριβως ενιωσα κ γω σε καποιον Πηχο,γυναικολογο βεβαια το καλοκαιρι που μου πηρε τοσα κ ηθελε με το ζορι να μου πασαρει δανεικο κανοντας μου ψυχολογικο πολεμο...Καλα κανεις κ ενημερωνεις γιατι ειμαστε πολυ πονεμενες ιστοριες κ δεν αντεχουμε αλλο να πεταμε λεφτα κ να μας συμπεριφερονται απανθρωπα.

Μακάρι! Μακάρι να είχα δει κι εγώ τα σχόλια άλλων χρηστών για αυτόν πριν πάω!

• 2 εβδομάδες μετά...

τα εμβολια λεμφοκυτταρων να εχετε κανει;;; και τη επιτυχια ειχαν;;;

μου τα προτεινε ο Δανιηλιδης αλλα ο Παντος ειναι αντιθετος

τι λετε να κανω;;;; αυτο που μου λεει ο Δανιηλιδης;;; ή ο Παντος ;;;

:confused::confused::confused::confused::confused:

μικρο μου καραμελακι σε περιμενουμε ! ! ! !

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια,

Μήπως έχετε κάποια εμπειρία με τη συγκεκριμένη γιατρό (κα Βάρλα στο Έλενα); Ποιος ήταν ο λόγος που την επισκεφτήκατε και ποιο το αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

• 3 χρόνια μετά...

Μετά από χρόνια επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω για ανοσολογο. Ο Παντος μου πρότεινε τον Δανιηλίδη με τον οποίο συνεργάζεται. Εδώ μέσα διάβασα διαφορα και ομολογώ πως μπερδεύτηκα γιατί δεν έχω ιδέα από τα ανοσολογικα. Αν έχει κάποια κοπέλα την καλοσύνη να μου πει κάποια γνώμη για τον Δανιηλίδη ή για κάποιον άλλον θα χαρώ να την ακούσω. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...