Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

PROFERTIL

Recommended Posts

ninaki τι έγινε τελικά;

oly λέω να πάρω και ινοσιτόλη τελικά! φαντάζομαι δεν θα μου πέσουν πολλά ε; και προφερτιλ και q10 και ινοφερτ και βιταμινη d που παίρνω! θα ρωτήσω κιόλας αλλά πρέπει να είναι υπερ αρκετά ε;

Κράτα το

Καλησπέρα λουκουμαδάκι.Μια χαρά είναι.Και εγώ τα έπαιρνα όλα αυτά εκτός από το q10.Tώρα μου τελείωσαν τα profertil,τα πήρα για ένα τρίμηνο και δε τα ξαναπήρα για οικονομικούς λόγους.Επειδή όμως ξεκίνησα την Πέμπτη την επόμενη προσπάθεια,συνεχίζω όλα τα υπόλοιπα και επιπλέον βιταμίνη c 1000mg.Νομίζω ότι τα profertil θα έκαναν δουλειά.Θα φανεί στη πορεία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα λουκουμαδάκι.Μια χαρά είναι.Και εγώ τα έπαιρνα όλα αυτά εκτός από το q10.Tώρα μου τελείωσαν τα profertil,τα πήρα για ένα τρίμηνο και δε τα ξαναπήρα για οικονομικούς λόγους.Επειδή όμως ξεκίνησα την Πέμπτη την επόμενη προσπάθεια,συνεχίζω όλα τα υπόλοιπα και επιπλέον βιταμίνη c 1000mg.Νομίζω ότι τα profertil θα έκαναν δουλειά.Θα φανεί στη πορεία.

πολύ ωραία! άντε να δούμε! ένα μικρό λιθαράκι πιστεύω βάζουν και αυτά σε όλη την προσπάθεια! έστω και σαν placebo ψυχολογίας! καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθεια! πάτε για ωοληψία ή ετοιμάζεσαι για μεταφορά;

Κράτα το

Κράτα το

ninaki τι έγινε τελικά;

oly λέω να πάρω και ινοσιτόλη τελικά! φαντάζομαι δεν θα μου πέσουν πολλά ε; και προφερτιλ και q10 και ινοφερτ και βιταμινη d που παίρνω! θα ρωτήσω κιόλας αλλά πρέπει να είναι υπερ αρκετά ε;

Κράτα το

Δυστυχώς το ενδομητριο την δωδεκατη μερα ήταν 7mm συνεχίζω 1 cyclacur την μέρα μέχρι να τελειώσουν τα άσπρα και μου είπε να πάω να με ξαναδεί την 17 η μέρα αλλά δεν ήταν και πολύ ζεστός ότι θα γίνει κάτι αυτό τον μήνα είχα δύο πολύ καλά ωαρια 18 και 26 αλλά με λεπτό ενδομητριο δεν έχω ελπίδα

Δυστυχώς το ενδομητριο την δωδεκατη μερα ήταν 7mm συνεχίζω 1 cyclacur την μέρα μέχρι να τελειώσουν τα άσπρα και μου είπε να πάω να με ξαναδεί την 17 η μέρα αλλά δεν ήταν και πολύ ζεστός ότι θα γίνει κάτι αυτό τον μήνα είχα δύο πολύ καλά ωαρια 18 και 26 αλλά με λεπτό ενδομητριο δεν έχω ελπίδα

μην απογοητεύεσαι και συνέχισε κανονικά τα φάρμακα! μέχρι να γίνει ωορρηξία και να φτάσει η ώρα να εμφυτευθούν αν γονιμοποιήθηκαν τα ωάρια δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει! αν δεν έχεις αποτέλεσμα συζήτησε τις ανησυχίες σου με το γιατρό και θα σου πει τι και αν πρέπει κάτι να κοιτάξετε! έχε στο μυαλό σου και αυτό που σου είχε πει η άλλη κοπέλα στο άλλο θέμα για υστεροσκόπηση έστω απλή διαγνωστική αν συνεχίσεις έτσι!

Κράτα το

Κράτα το

πολύ ωραία! άντε να δούμε! ένα μικρό λιθαράκι πιστεύω βάζουν και αυτά σε όλη την προσπάθεια! έστω και σαν placebo ψυχολογίας! καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθεια! πάτε για ωοληψία ή ετοιμάζεσαι για μεταφορά;

Για ωοληψία μάλλον τέλη του μηνός και ετ μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.Ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο.

Διαφημίσεις

μην απογοητεύεσαι και συνέχισε κανονικά τα φάρμακα! μέχρι να γίνει ωορρηξία και να φτάσει η ώρα να εμφυτευθούν αν γονιμοποιήθηκαν τα ωάρια δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει! αν δεν έχεις αποτέλεσμα συζήτησε τις ανησυχίες σου με το γιατρό και θα σου πει τι και αν πρέπει κάτι να κοιτάξετε! έχε στο μυαλό σου και αυτό που σου είχε πει η άλλη κοπέλα στο άλλο θέμα για υστεροσκόπηση έστω απλή διαγνωστική αν συνεχίσεις έτσι!

πολύ το φοβάμαι λουκουμαδάκι μήπως χρειαστεί να κάνω υστεροσκοπηση την Τρίτη που θα πάω να με ξαναδεί θα τον ρωτήσω τουλάχιστον να ξέρω τι μου γίνεται και να μην χάνω απλά τον καιρό μου μακάρι σε Σένα να πάνε όλα καλά και σύντομα στο εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου

• 2 εβδομάδες μετά...
kalimera se oles . 8a i8ela plirofories gia to profertil femele an kapoia kopela to exei xrisimopoihsei as mou pei giati skeftomai na to parw . euxaristw

τιτι αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα (πας πχ για σπερματέγχυση ή εξωσωματική) ή απλά θέλεις κάτι σαν συμπλήρωμα γιατί κάνεις προσπάθειες έχει φτηνότερα προιόντα πχ pregnacare conception και άλλα τέτοιου στυλ που σε καλύπτουν απόλυτα! τώρα για το προφερτίλ, μέχρι πρόσφατα ήταν ένα πολύ καλό συμπλήρωμα (το σύστηνε η ίδια η εταιρία με μελέτες πριν τις προσπάθειες για εξωσωματική πχ) με συστατικά που δεν τα έβρισκες μαζεμένα αλλού (διοσγενίνη-dhea, νταμιάνα κτλ)! πλέον έχει αλλάξει σαν προιόν (έφυγαν αυτά και προστέθηκε q10) και δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η τιμή του σε σχέση με αυτά που έχει μέσα! τα βρίσκεις και ξέχωρα σε καλύτερες τιμές! επίσης άλλαξε και η περιγραφή του σαν προιόν. εκεί που ήταν συμπλήρωμα προγεννητικό και μέχρι το πρώτο τρίμηνο έγινε σχεδόν αποκλειστικά για πολυκυστικές! (έτσι γράφει το παλιό και το καινούριο κουτί μη παρεξηγηθώ ότι τα λέω εγώ) στην ελλάδα πλέον το παλιό (μετά από έρευνα) το έχουν λίγα φαρμακεία επειδή σαν ακριβό προιόν δεν το έχουν σε στοκ και πρέπει να το ψάξεις εκτός αν σε ενδιαφέρει και το καινούριο. ξέρω κοπέλα που το προμηθεύεται από την γερμανία και από εκεί ακόμα στέλνουν το παλιό αν ανατρέξεις στις δημοσιεύσεις θα βρεις το γερμανικό σάιτ!

Κράτα το

Κράτα το

kalimera se oles . 8a i8ela plirofories gia to profertil femele an kapoia kopela to exei xrisimopoihsei as mou pei giati skeftomai na to parw . euxaristw

Καλησπέρα Titi blue

Μπορείς να βρεις το pregnotrend το οποίο είναι ενισχυτικό της γυναικείας γονιμότητας. Εμείς είχαμε χρησιμοποιήσει το spermotrend για το σύζυγο και είχαμε άριστα αποτελέσματα.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας,

σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν κάποια είχε πρόβλημα σύλληψης που προερχόταν απο την κακή μορφολογία του σπέρματος του συζύγου (εμείς έχουμε ανώμαλες μορφές 99%) και τελικά κατάφερε να μείνει φυσιολογικά εγκυος μετά απο χρήση Profertil (για τον άνδρα)? Μας τα συνέστησε ο γυναικολόγος αλλά κβασικά ήταν απαισιοδοξος και μας προέτρεψε σε εξωσωματική.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σας,

σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν κάποια είχε πρόβλημα σύλληψης που προερχόταν απο την κακή μορφολογία του σπέρματος του συζύγου (εμείς έχουμε ανώμαλες μορφές 99%) και τελικά κατάφερε να μείνει φυσιολογικά εγκυος μετά απο χρήση Profertil (για τον άνδρα)? Μας τα συνέστησε ο γυναικολόγος αλλά κβασικά ήταν απαισιοδοξος και μας προέτρεψε σε εξωσωματική.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν οντως ισχυουν αυτα τα ποσοστα που λες κ σε επανεξεταση κ δεν ειναι τυχαια ειναι πολυ δυσκολο να βοηθησουν τα profertil για φυσιολογικη συλληψη. Θα δεις ομως σιγουρα μεγαλη βελτιωση μετα το τριμηνο κ πποε δεν ξερεις αν δεν σε καιγεσαι να κανεις παιδακι δοκιμασε κ βλεπεις. Ολες οι κοπελες με πολυ κακο σπερμα ειδαν βελτιωση με αυτες τις βιταμινες ομως ολες καναν εξωσωματικη τελικα ο γιατρος σου εχει δικιο σε αυτο.

Διαφημίσεις

Τον Ιούλιο ήταν 25% φυσιολογικά αλλά σε επαρχιακό μικροβιολογικό. Τώρα στο κέντρο που μας συνέστησε ο γιατρός ως σύγχρονο ήταν 1% φυσιολογικά. Μεγάλη πτώση, που στην τελική μπορεί να υπήρχε, και να μην φάνηκε λόγω αλλων κριτηρίων.

Σε γενικές γραμμές και εγώ βλέπω ότι δεν έχει πει κάποια ότι τα κατάφεραν μόνο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, χωρίς εξωσωματική.

Είμαστε 36 ετών, με ένα γιο 7 ετών, καλή σαλπιγγογραφία και καλές ορμονικές. Πως με βλέπεις, έχω περιθώριο να το παλέψω?

Τον Ιούλιο ήταν 25% φυσιολογικά αλλά σε επαρχιακό μικροβιολογικό. Τώρα στο κέντρο που μας συνέστησε ο γιατρός ως σύγχρονο ήταν 1% φυσιολογικά. Μεγάλη πτώση, που στην τελική μπορεί να υπήρχε, και να μην φάνηκε λόγω αλλων κριτηρίων.

Σε γενικές γραμμές και εγώ βλέπω ότι δεν έχει πει κάποια ότι τα κατάφεραν μόνο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, χωρίς εξωσωματική.

Είμαστε 36 ετών, με ένα γιο 7 ετών, καλή σαλπιγγογραφία και καλές ορμονικές. Πως με βλέπεις, έχω περιθώριο να το παλέψω?

Εχεις μια χαρα περιθωριο ενα εξαμηνο σιγουρα μην ανχωνεσε αφου εχεις παιδακι καλο ειναι να δοκιμασεται ενα εξαμηνο τις βιταμινες σας ειναι λιγο ακριβουτσικες βεβαια αλλα θα δειτε βελτιωση χωρις ανχος ομως αφου εχετε παιδακι δεν σας κηνυγαει κανεις αφου ολες οι αλλες εξετασεις ειναι καλες αξιζει να περιμενετε μερικους μηνες ακομα.

Γενικά είμαι αισιοδοξος άνθρωπος, αλλά και τρελά αγχώδης (δεν ξέρω πως συνδυάζονται αυτά τα δύο). Φοβάμαι μήπως με την τόσο κακή ποιότητα σπέρματος μείνω εγκυος αλλά καταλήξει παλι σε παλίνδρομη. Πέρσι τέτοιο καιρό παλινδρόμησε η δευτερη μου εγκυμοσύνη μετά απο προσπάθειες σύλληψης 5 μηνων φυσιολογικά. Έτσι δεν λένε, συνήθως η παλίνδρομη οφείλεται σε κακή ποιότητα ωαρίου-σπερματοζωαρίου? Θα μου πεις αν ήταν τυχαίο και την προηγούμενη φορά, τι πιθανότητες έχω να ξαναγίνει? Α, εχω και θυροειδή ρυθμισμένο, το ανακάλυψα τον Ιούνιο.

Πες μου κι άλλα αν έχεις χρόνο, σε παρακαλώ :):) (σου κάνω γλύκες τώρα!)

Εν τω μεταξύ ο αντρας μου ακούει τον ουρολόγο ανδρολόγο "αφού αυτός είναι ο ειδικός για εκείνον", ο οποίος λεει ότι έχει δει αποτελέσματα σε πελάτες με τις βιταμίνες. Και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να καταλήξουμε στην εξωσωματική. Ως πότε να δούμε.

Εν τω μεταξύ ο αντρας μου ακούει τον ουρολόγο ανδρολόγο "αφού αυτός είναι ο ειδικός για εκείνον", ο οποίος λεει ότι έχει δει αποτελέσματα σε πελάτες με τις βιταμίνες. Και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να καταλήξουμε στην εξωσωματική. Ως πότε να δούμε.

Ναι υπαρχουν αποτελεσματα με τις βιταμινες ειδικα στην περιπτωση σας που εχετε φυσιολογικες συλληψης οι πιθανοτητες να εχετε θετικο αποτελεσμα ειναι παρα πολυ μεγαλες μετα απο τις βιταμινες γιαυτο αξιζει να τις δοκιμασετε!!! Ενταξει παλλινδρομες τυχαινουν κ φταινε φυσικα τα ωαρια κ τα σπερματοζωαρια αλλα καθε φορα δεν θα γινεται το ιδιο τυχαια ειναι αυτα κ συμβαινουν κ σε ανθρωπους με καλη ποιοτητα!!! Ενταξει πες κ σρον αντρα σου να εχει ελπιδες αλλα μην περιμενει κ αυτος 2 χρονια για να το ξαναεξετασετε το θεμα!!! Οι βιταμηνες θα δειξουν μετα το εξαμηνο κ απο εκει κ περα ξαναεξεταζοσαστε κ αλλαζετε μεθοδο!!!

Διαφημίσεις

Το βραδάκι θα κάτσουμε να ψάξουμε για τις βιταμίνες για αγορά απο Γερμανία ή Αυστρία (online πάντως). Και θα βγω να δω για βασιλικό πολτό.

Αχ γελάω με τον εαυτό μου, μόνο μέλι και καρύδια δεν επιστρατεύσαμε ακόμη, ή τα φουντΟΥΚΙΑ του Βουτσά!

Το βραδάκι θα κάτσουμε να ψάξουμε για τις βιταμίνες για αγορά απο Γερμανία ή Αυστρία (online πάντως). Και θα βγω να δω για βασιλικό πολτό.

Αχ γελάω με τον εαυτό μου, μόνο μέλι και καρύδια δεν επιστρατεύσαμε ακόμη, ή τα φουντΟΥΚΙΑ του Βουτσά!

Πω πω σου απανταω σε ολα τα θεματα με μπερδεψες μια απο εδω μια απο εκει!! Παρε κ εσυ βιταμινες υπαρχουν πιο οικονομικες για εσενα εχω ακουσει τις pregnacare κ τις wellwoman οτι ειναι καλες σιγουρα θα βοηθησουν αν περνεις κ εσυ κατι!!!

Πρωτα θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε παρόμοιο θέμα με μας, δηλαδή κακή μορφολογία, αν τελικά είχατε βελτίωση και αν καταφέρατε φυσιολογικά σύλληψη. Εμείς πάντως τα βρήκαμε με 90 ευρώ περίπου τις 180 ταμπλέτες. Λογικά σημαινει για 3 μήνες. Συν κάποια μεταφορικά. Απλά είναι στα γερμανικά και θα βρουμε κάποιον να μας βοηθήσει με την παραγγελία.

Πρωτα θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε παρόμοιο θέμα με μας, δηλαδή κακή μορφολογία, αν τελικά είχατε βελτίωση και αν καταφέρατε φυσιολογικά σύλληψη. Εμείς πάντως τα βρήκαμε με 90 ευρώ περίπου τις 180 ταμπλέτες. Λογικά σημαινει για 3 μήνες. Συν κάποια μεταφορικά. Απλά είναι στα γερμανικά και θα βρουμε κάποιον να μας βοηθήσει με την παραγγελία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΑΣ ΟΙ PROFERTIL ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ THN KATATMHΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Q10, FELICINE,NEVROBION,

Καλησπέρα.Εμάς τα profertil μας έχουν βοηθήσει πολύ.Είμαστε σε διαδικασίες εξωσωματικής,ο σύζυγος έχει ολιγοασθενοσπερμία.Είχε υψηλό ποσοστό κατάτμησης dna σπέρματος,αλλά με 5 μήνες profertil έπεσε πολύ.Βέβαια και η κινητικότητα βελτιώνεται.Όταν είναι να κάνουμε εξωσωματική τα παίρνει πάντα,όπως και εγώ.Και εμείς από Γερμανία τα παραγγείλαμε,μπορείς να βάλεις μετάφραση και να σου τα γράψει στα ελληνικά,είναι εύκολο.Καλή επιτυχία.

• 4 εβδομάδες μετά...

θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματα και οποιος γνωριζει, ευχαριστω εκ των προτερων.

1)Μπορουμε να παρουμε profertil χωρις καποια συμβουλη γιατρού ?

2) Για ποσους μηνες μπορουμε να τα παρουμε (καπου ειδα οχι πανω απο 3 μηνες, δεν ξερω γιατι το εγραψαν αυτο)

3) 2 χαπια την ημερα για οσους μηνες χρειαστουν ?

ευχαριστω

θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματα και οποιος γνωριζει, ευχαριστω εκ των προτερων.

2) Για ποσους μηνες μπορουμε να τα παρουμε (καπου ειδα οχι πανω απο 3 μηνες, δεν ξερω γιατι το εγραψαν αυτο)

ευχαριστω

Οταν λες χωρις συμβουλη γιατρου δηλαδη να μην εχεις καποιο προβλημα?? Τα profertil τα περνεις το λιγοτερο 3 μηνες για να δεις αποτελεσμα κ μετα βλεπεις αναλογα το προβλημα που υπαρχει. Παντως αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπορεις να βρεις οικονομικοτερες βιταμινες. Δεν ειναι φαρμακο για να μην μπορεις να τα παρεις χωρις συμβουλη γιατρου αλλα κ αν δεν υπαρχει προβλημα δεν χρειαζετε να τα περνεις κ οι βιταμινες θελουν προσοχη χωρις συμβουλη γιατρου κ αυτες επιβαρυνουν τον οργανισμο κ δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται αλογιστα.

ευχαριστω

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Επειδή έχουμε πάρει τα profertil με το σύζυγο πολλές φορές,ξέρω να σου πω ότι μπορείς να τα πάρεις και για ένα χρόνο συνεχόμενα.Ο σύζυγός μου έχει ολιγοασθενοσπερμία και ο ουρολόγος τον είχε πει να τα παίρνει μέχρι να μείνω έγκυος.Τα πήρα και εγώ για καλύτερη ποιότητα ωαρίων και όντως μας βοηθάνε πολύ.Τα σταματάμε για ένα μήνα,συνήθως μετά από αποτυχημένη εξωσωματική και μετά τα ξαναρχίζουμε.Ναι δύο κάψουλες τη μέρα παίρνεις μετά από φαγητό.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και σκέφτεστε να τα πάρετε?

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Επειδή έχουμε πάρει τα profertil με το σύζυγο πολλές φορές,ξέρω να σου πω ότι μπορείς να τα πάρεις και για ένα χρόνο συνεχόμενα.Ο σύζυγός μου έχει ολιγοασθενοσπερμία και ο ουρολόγος τον είχε πει να τα παίρνει μέχρι να μείνω έγκυος.Τα πήρα και εγώ για καλύτερη ποιότητα ωαρίων και όντως μας βοηθάνε πολύ.Τα σταματάμε για ένα μήνα,συνήθως μετά από αποτυχημένη εξωσωματική και μετά τα ξαναρχίζουμε.Ναι δύο κάψουλες τη μέρα παίρνεις μετά από φαγητό.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και σκέφτεστε να τα πάρετε?

Εμεις εχουμε ολιγοασθενοσπερμια, ειμαστε στα 13.000.000 με ελαχιστη κινητ. Τα εχουμε ψαξει ολα, δεν υπαρχει αλλο προβλημα, οποτε φτασαμε στην σπερματεγχυση και μετα εξωσωματικη,απλα μηπως με τις βιταμινες εχουμε καλυτερα αποτελεσματα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...