Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να το κρατήσω ή όχι?

Polinaki1983

Recommended Posts

Καλημέρα σας....

Πια είμαι μόνη, χωρίς το μωράκι μου μέσα μου.... Εφυγε, έγινε αγγελακι στον ουρανό...

Χτες στις 17:30 με έπιασε φρικτός πόνος, και η φίλη μου ήταν εδώ μαζί μου μου είπε να με πάει νοσοκομείο μιας και ήταν εδώ για να μείνει ο άντρας μου με τα μωρά. 17:50 φύγαμε από σπίτι και 18:10 ήμασταν στις πρώτες βοήθειες και εγώ με ασταμάτητη αιμορραγία. Μου πήραν αναλύσεις και με στήλαν με ασθενοφόρο στο γυναικολογικό. Εκεί ευτυχώς ήταν εφυμερία η γυναικολόγος μου και κάπου ηρέμισα μόλις την είδα. Με εξέτασε και μου είπε πως θα πάμε αμέσως για χειρουργείο για απόξυση.

20:15 ήμουνα στο κρεβάτι του χειρουργείου, 20:45 στο δωμάτιο ανάνυψης, 21:10 στο δωμάτιο μου μόνη πια....

Ολα τελειώσαν.......

αν και εχω 3 παιδια ,εχω χασει και εγω παιδακι το ενα στην 8 η και τα αλλα στην10η εβδομαδα ,μπορω να σε νιωσω....... απλα λυπαμαι .Τωρα στηριγμα σου τα 2 αγγελακια που ειναι στη ζωη και το αλλο απο τον ουρανο ειμαι σιγουρη οτι θα σας φυλαει ολους.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 108
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρακολουθώ την ιστορία σου απο την αρχή ...Ο Θεος Τα Στέλνει εκει που τα αντέχουν...!! είσαι πολύ δυνατή γυναίκα...πραγματίκα μέσα απο τα βάθη της καρδίας μου σου εύχομαι να πάνε όλα κάλα...!!!θεωρώ πως εσυ πήρες τη σωστή αποφαση ...τώρα ο Θεός ξέρει τι κάνει...!! λυπαμαι ειλικρινα

Ευχομαι ο Θεος να σου δωσει δυναμη και να εισαι καλα μαζι με τα παιδακια σου....και εγω δυστυχως το εχει περασει 2 φορες μια τον περασμενο Αυγουστο και αλλη μια φορα πριν 2 βδομαδες......ειναι πολυ σκληρο και εγω δεν εχω αλλο παιδακι να με "παρηγορησει"....ας ειναι η τελευταια περιπετεια μας αυτη γιατι ξερω οτι ποναει παρα μα παρα πολυ!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Καλημέρα σας....

Πια είμαι μόνη, χωρίς το μωράκι μου μέσα μου.... Εφυγε, έγινε αγγελακι στον ουρανό...

Χτες στις 17:30 με έπιασε φρικτός πόνος, και η φίλη μου ήταν εδώ μαζί μου μου είπε να με πάει νοσοκομείο μιας και ήταν εδώ για να μείνει ο άντρας μου με τα μωρά. 17:50 φύγαμε από σπίτι και 18:10 ήμασταν στις πρώτες βοήθειες και εγώ με ασταμάτητη αιμορραγία. Μου πήραν αναλύσεις και με στήλαν με ασθενοφόρο στο γυναικολογικό. Εκεί ευτυχώς ήταν εφυμερία η γυναικολόγος μου και κάπου ηρέμισα μόλις την είδα. Με εξέτασε και μου είπε πως θα πάμε αμέσως για χειρουργείο για απόξυση.

20:15 ήμουνα στο κρεβάτι του χειρουργείου, 20:45 στο δωμάτιο ανάνυψης, 21:10 στο δωμάτιο μου μόνη πια....

Ολα τελειώσαν.......

ειλικρινα λυπάμαι για την απώλειά σου.. όλα στη ζωή όμως γίνονται για κάποιο λόγο... έχεις 2 παιδάκια τα οποία σε χρειάζονται και κυρίως χρειάζονται μία ευτυχισμένη οικογένεια... μόνη σου αναρωτιόσουν όμως 3 παιδιά σε μία αρρωστημένη οικογένεια ή 2 με υγιή την μητέρα τους?? η ζωή όμως μας δείχνει πως τελικά ότι είναι να συμβεί θα συμβεί άσχετα με το τι θέλουμε εμείς.. ή τι δεν θέλουμε... εγώ θα σε συμβούλευα να το αφήσεις πίσω όλο αυτό και να δουλέψεις την σχέση σου με τον άντρα σου, εάν σε ενδιαφέρει πλέον, γιατί υπάρχουν 2 παιδιά που σε χρειάζονται...

Μόνο του έδωσε τη λύση το μωρό σου! Τώρα εύχομαι να κάνεις το καλύτερο για τα άλλα δύο παιδιά σου ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον!

Εύχομαι να μη ξαναβρεθείς σε τέτοιο δίλημμα αφού είναι και υψηλού κινδύνου οι εγκυμοσύνες σου!

Διαφημίσεις

το ξερω οτι περνας δυσκολα τωρα πωλινακι και λυπαμαι για την απωλεια σου. δυστυχως ο κυκλος του παιδιου εκλεισε. Εσυ εκανες ο,τι μπορουσες...προχωρα μπροστα λοιπον, δυνατα γιατι δεν εισαι μονη, εχεις 2 παιδακια να μεγαλωσεις.

καλη δυναμη !

Πωλινάκι μου πολύ στεναχωρήθηκα!!! Εσύ να ξέρεις ότι έκανες το σωστό γλυκιά μου, έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου!!! Είσαι αξιοθαύμαστη γυναίκα!!!! Καλή ανάρρωση να έχεις!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...