Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χρειάζεται λίκνο/καλαθούνα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω θα σου προτεινα να παρεις, γιατι το πορτ μπεμπε ειναι για εξω και καλο ειναι να μην εχεις το ιδιο κρεβατακι μεσα και εξω απο το σπιτι για λογους υγιεινης. Επισης θα πρεπει να εχεις κατι που να ειναι στο ιδιο υψος με το κρεβατι σου για να εισαι ανετα και να το παρακολουθεις καλυτερα. Απο εκει και περα ειναι και πως βολευεται ο καθενας..

Χρειάζομαι να εξοπλιστώ με λίκνο/καλαθούνα? Το καρότσι μας θα έχει πορτ μπεμπέ, είναι υγιεινό να το κοιμίζω εκεί στην αρχή?

εγώ απ'την άλλη το κοίμιζα για 2 μήνες στο πόρτ μπεμπέ του καροτσιού. Δε θεώρησα οτι έπρεπε να αγοράσω και λίκνο τη στιγμή που υπήρχε το πόρτ μπεμπέ. Οντως έβγαινε και έξω, με το καρότσι, προφανώς βέβαια είχα άλλο σεντονάκι κ κουβέρτα για την βόλτα και άλλα για τον ύπνο του.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Απο τη στιγμή που έχεις πορτ μπεμπέ, είναι περιττό να πάρεις και καλαθούνα... Εμένα και τα δυό μου παιδάκια κοιμήθηκαν στο πορτ μπεμπέ για 3 μήνες...

Θεωρώ οτι δε χρειάζεται να κάνεις παραπάνω έξοδα για τόσο λίγο... και πόσο μάλλον όταν ήδη έχεις και πορτ μπεμπέ!

Διαφημίσεις

Απο τη στιγμή που έχεις πορτ μπεμπέ, είναι περιττό να πάρεις και καλαθούνα... Εμένα και τα δυό μου παιδάκια κοιμήθηκαν στο πορτ μπεμπέ για 3 μήνες...

Θεωρώ οτι δε χρειάζεται να κάνεις παραπάνω έξοδα για τόσο λίγο... και πόσο μάλλον όταν ήδη έχεις και πορτ μπεμπέ!

Συμφωνώ απόλυτα! Και πορτ μπεμπέ και καλαθούνα είναι υπερβολή. Απλά θα αλλάζεις σεντόνι-κουβερτούλα όταν γυρνάτε από τη βόλτα και τελείωσε η υπόθεση. Η κόρη μου τους πρώτους 4-5 μήνες κοιμόταν στο πορτ μπεμπέ καθότι μικροκαμωμένη, μετά στην κούνια της. Στο γιο το χρησιμοποίησα 3 μήνες. Αλλά και η καλαθούνα δεν είναι για περισσότερο καιρό.

• 2 months later...

καλημερα κοριτσια!

εγω για το γιο μου δεν αγορασα ουτε πορτ μπεμπε ουτε καλαθουνα..

κοιμοταν εξαρχης στο κρεβατακι του.

οταν θελαμε να παμε καπου με το αυτοκινητο, απλα τον βαζαμε σε καθισματακι αυτοκινητου, 0-13 κιλα ειχαμε παρει αυτο της φισερ πραις ενα κοκκινο-μαυρο απο τα τζαμπο με 59,99€ που ειναι και ρηλαξ. αλλωστε μας ειπαν απο το μαιευτηριο οτι ο πιο ασφαλης τροπος να το μεταφερεις ειναι με το ειδικο καθισματακι και οχι με το πορτ-μπεμπε.

οσο για τη μεταφορα του γενικοτερα, τον βαλαμε στο καροτσι του, απλα ειχαμε κατεβασμενη την πλατη και σαν υποστρωμα ειχα βαλει μια κουβερτουλα..γιατι μας ειχαν πει απο το καταστημα οτι (και καλα!) το παιδι θα παθει ζημια αμα το μεταφερουμε τοσο μικρο με το καροτσι και οχι με την καλαθουνα..(προκειμενου να πουλησει..)

VAXwp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα κοριτσια.το θεμα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.Αλλα μωρακια τα βολευει αλλα παλι καθόλου και παει αχρηστη η αγορά. Εγω πάλι ειχα αγορασει απο το ιντερνετ http://www.spitokosmos.gr καλαθούνα και μας φανηκε πολυ πολυ χρήσιμη.

Κι εγώ έτσι νομίζω, είναι κυρίως θέμα μωρού αν θα βολευτεί το λίκνο ή όχι (και θέμα γονιών αν θα τους φανεί χρήσιμο). Μια καλή λύση για όσες είσαστε έγκυες είναι να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο ή να το δανειστείτε από φίλους. Δεν είναι ανάγκη όλα τα πράγματα του μωρού να είναι ολοκαίνουρια, άλλωστε χρησιμοποιούνται τόσο λίγο που δεν προλαβαίνουν να κάνουν απόσβεση!

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως πήραμε λίκνο για το μωρό που έρχεται γιατί έχοντας μόνο ένα παιδικό υπνοδωμάτιο θα πάρουμε το μωρό μαζί μας και η κούνια δεν χωράει. Πήρα το λίκνο σε πολύ πολύ χαμηλή τιμή από άμαζον. Σκοπεύω να την κρατήσω κοντά μου κανένα 4μηνο. Θα δείξει..

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

καλησπέρα μανούλες!

μία φίλη με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι να πάρει για το μικράκι, για τόταν με το καλό γεννηθεί.

Και ήμουν ανάμεσα σε ριλάξ και σε καλαθι. Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο και πιο πρακτικό για το μωρό?

2t7wp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...