Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ

Recommended Posts

Πολύ ικανοποιημένη απο το συγκεκριμένο κάθισμα. Μου το έφεραν δώρο όταν η μπουμπού ήταν 6 μηνών και απο τότε το χρησιμοποιώ συνεχώς!!!! Πολύ ασφαλές και εύκολο στη χρήση και στο καθάρισμά του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είδα ανταπόκριση.

Εγώ θέλω να πάρω αυτό το κάθισμα για το μπέμπη που είναι 20 ημερών και να το χρησιμοποιήσω από τώρα!

Καμιά εμπειρία?

:P κ εγω το εχω κ ειμαι επισης ευχαριστημενη. το χρησιμοποιουσαμε απο 2 μηνων σχεδον για ρηλαξακι ως 5 μηνων επαιζε κ με τα παιχνιδακια ηταν κ ψηλα μας εβλεπε κ του αρεσε. απλα επειδη ειναι μικρουλακι κ το δικο σου βαλτου κ μια πετσετα απο κατω για να μην βουλιαζει το κορμακι του. το ειχε δει η παιδιατρος οταν ειχε ερθει σπιτι κ μου το ειχε πει.

κ τωρα τρωμε σε αυτο μια χαρα!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ πάντως που δεν έχω και πολύ χώρο διαθέσιμο στο σπίτι, έχω βολευτεί το σπαστό της mothercare. Ο νεαρούλης μας χαίρεται πάρα πολύ να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και να είναι μέλος της παρέας!

• 2 εβδομάδες μετά...

Ίσως να είναι λίγο αργά να απαντησω σχετικά με τις καρέκλες chicco, αλλά μια και έχω προσωπική εμπειρία ίσως απαντήσω σε απορία καποιας άλλης μαμάς ή μπαμπά;)

Εχω την polly magic: http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=7958 την οποία πήρα τον Οκτώβρη 140? και σήμερα βλέπω ότι έχει 136?.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη χρήση της και επειδή ο μπέμπης είναι "τσίρος", ήταν πολύ σημαντικό στον 6ο όταν ξεκινήσαμε τις στερεές τροφές, να ακουμπά ο δίσκος στο στήθος του και να μην έχει κενό για να μην πέφτουν οι τροφές πάνω του. Σημαντικό επίσης είναι ότι αν το μωρό είναι λεπτοκαμωμένο, το άσπρο μαξιλαράκι τον κρατάει σταθερό και δεν παλατζάρει εύκολα.

Επίσης για μικρότερα μωρά βολεύει και η οριζοντια στάση για ύπνο, αλλά δεν μπορείς να το έχεις σαν κούνια

Πάντως με βοήθησε στην επιλογή και το παρακάτω site:

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 3 εβδομάδες μετά...
Δεν είδα ανταπόκριση.

Εγώ θέλω να πάρω αυτό το κάθισμα για το μπέμπη που είναι 20 ημερών και να το χρησιμοποιήσω από τώρα!

Καμιά εμπειρία?

Εμας μας εφεραν της peg perego το ΤΑΤΑΜΙΑ εχει τσιμπημενη τμη αλλαειναι τελειο εχει αρκετες θεσεις υψους για το καρεκλακι οποτε μπαινει σε διαφορα τραπεζια εχει διαφορες θεσεις ανακλησης και γινετε και κανονικοτατη κουνια οπου ειμαστε 2.5 μηνων και τρελλαινομαστε μακαρι να μου το ειχαν φερει 'η να το ειχα βρει πριν απο 2 μηνες στο πηλαξ με δονηση και ριλαξ απλο δεν εκατσε και δεν καθεται σε αυτο τρελενετε το προτινω σιγουρα αλλα κανει 270 αν ομως δεν εχεις παρει ριλαξ τοτε παρτο ιδια λεφτα θα σου ερθουν

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γεια σας! Ψάχνω για καρεκλάκι φαγητού που να μην πιάνει πολύ χώρο. Κατά προτίμηση θέλω κάποιο που να έχει τραπεζάκι αλλά να είναι πτυσσόμενο (εύκολα!). Είδα λίγο αυτά που στηρίζονται σε καρέκλες αλλά δεν ξέρω αν μας κάνει γιατί οι δικές μας καρέκλες κουζίνες είναι από το ΙΚΕΑ πολύ ελαφρές και δεν ξέρω αν θα στηρίζεται εκεί το καθισματάκι... Ανάμεσα σε άλλα είδα και αυτό: http://www.pramworld.co.uk/product/5824/Stokke_Tripp_Trapp_Highchair_Cherry

Το έχει δοκιμάσει καμμία;; Έχετε να μου προτείνετε κάτι πλήηζζζ;;;

eMWap2.png?5pVCTyDY

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

και αυτο ειναι καλη ιδεα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει (δηλ. μεχρι ποσα κιλα επιτρεπεται να καθεται το μωρακι σου εκει-με συνεπεια να χρειαστεις να αγορασεις κι αλλο)

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=271&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

Κορίτσια γεια σας! Ψάχνω για καρεκλάκι φαγητού που να μην πιάνει πολύ χώρο. Κατά προτίμηση θέλω κάποιο που να έχει τραπεζάκι αλλά να είναι πτυσσόμενο (εύκολα!). Είδα λίγο αυτά που στηρίζονται σε καρέκλες αλλά δεν ξέρω αν μας κάνει γιατί οι δικές μας καρέκλες κουζίνες είναι από το ΙΚΕΑ πολύ ελαφρές και δεν ξέρω αν θα στηρίζεται εκεί το καθισματάκι... Ανάμεσα σε άλλα είδα και αυτό: http://www.pramworld.co.uk/product/5824/Stokke_Tripp_Trapp_Highchair_Cherry

Το έχει δοκιμάσει καμμία;; Έχετε να μου προτείνετε κάτι πλήηζζζ;;;

αυτο που ειδες δεν εχει κατι για να κραταει το μωρο εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να βρεις κατι με ζωνες και να εχει ευτο το πλαστικο στα ποδαρακια μονιμο γιατι οταν θα βγαζεις το δισκακι(σε πολλα το εχι ο δισκος)να μην σου γλυστραει το μωρο. εμας μας εφεραν το ταταμια της peg perego ειναι αρκετα ακριβο 220 αλλα μαζευει πανευκολα γινετε αρκετα λεπτο τσουλαει με ροδες και τοπας οπου θες εχει 4 θεσεις για πλατη οπου γινετε μεχρι και ριλαξ εχει κουνια και πολλες σκαλες υψους

αν θες να σου στειλω απο που μας το εφεραν στειλε πμ. ααααααα επισης ειναι βαρυ ωστε το παιδι δεν μπορει να τουμπαρει ειναι σταθερο σα καρεκλακι γιατι ο δικος μου κουναει συνεχεια ποδια χερια και το φοβομουν

• 2 months later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΦΤΗΝΟ ΤΑΤΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ 270.

για ψαξτο στο ιντερνετ κοιτα στο perfecttoys.gr sto amazon.co.uk kai sto ebay.co.uk καποια κοπελα εχει αναφερει 'η σε αυτο το τοπικ ή σε αυτο που ειναι μονο για το συγκεκριμενο καρεκλακι καποιο site στο ιντερνετ που το βρηκε πιο φθηνα

το βρηκα στο http://www.mytoys.de το ειχε βρει 246 μαζι με τα μεταφορικα οποτε για κοιτα και εκει οτι θες ρωτα

Διαφημίσεις

• 2 months later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΦΤΗΝΟ ΤΑΤΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩ 270.

το ΤΑΤΑΜΙΑ μου αρέσει πολύ, είχα ακούσει και καλά λόγια και ψάχνοντας το είχα βρεί στο ebaby περίπου 230+20 μεταφορικά (δλδ όχι και πολύ φτηνά).

Τελικά ΔΕΝ το πήρα γιατί μετά από πολύ αναζήτηση στο ιντερνετ, βρήκα στην αμερικάνικη σελίδα της εταιρίας και με ψιλά γράμματα ότι το κάθισμα κάνει για μέχρι 10 κιλά παιδί, το οποίο μου φάνηκε πολύ λίγο για τόσα χρήματα.

Πήρα το papa diner της peg perego που ήταν καμιά 100στη ευρώ φτηνότερο, κάνει και για πιο βαρύ παιδάκι, είναι καλή ποιότητα, έχει πολλές ρυθμίσεις και εμας μας βόλεψε πολύ.

7Y7np3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια!

θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καμια χρησιμποποιησει αυτο το καρεκλακι φαγητου

http://www.concord.de/en/#/products/living/products/spin

το βρισκω στυλατο, πιστευω θα καθαριζεται ευκολα κ εχει κ ασφαλες δεσιμο για το παιδι. ειναι ομως ακριβουλι γι αυτο θα ηθελα καμια γνωμη αν το ξερετε..

wxbup3.png

• 4 months later...

ΚΑλησπέρα, και εγώ θέλω να αγοράσω ένα καρεκλάκι που μου άρεσε πολύ και τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως και η τιμή. Ξέρει καμία ή έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο? http://www.beboulino.gr/p.Kareklaki-fagitoy-Primo-1102.301195.html Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες μετά...

...ειμαστε 4,5 μηνων...σε λιγο θα ξεκινησουμε να τρωμε και εμεις!!!!

θελω να παω να αγορασω καρεκλακι για το φαγητο...αλλα δεν ξερω πιο...!!

εχω ακουσει για καρεκλακια που μετα γινονται και σαν ριλαξακια και κοιμαται μετα το μικρο...καρεκλακια πλαστικα???...τι να προσεξω???...

να ειναι μικρα...μεγαλα???...με παιχνιδια????

εχετε να μου προτινεται κατι???

ευχαριστωωωω!!!!

Εμείς εδώ και 2.5 χρόνια έχουμε αυτό. Οικονομικό, το πας παντού και πολύ εύκολο στο καθάρισμα! Το μόνο κακό είναι που σου "τρώει" μία καρέκλα.Αααα και για να προστατέψεις την καρέκλα βάζεις μία μεγάλη πετσέτα μπάνιου πάνω.

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43334&pcat=bgh

Διαφημίσεις

Κι εμείς το Chicco Polly έχουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι μεγάλο βέβαια αλλά όσο μεγαλύτερο το άνοιγμα τόσο και πιο σταθερό το κάθισμα. Έχει και ανάκλιση και ρυθμιζόμενο ύψος. Να προσέξεις τα εξής:

1. Να είναι επώνυμο, θέμα ασφάλειας και αξιοπιστίας.

2. Να είναι πλαστικό και αδιάβροχο με αφαιρούμενο κάλυμα. Αν σου λερωθεί με ένα βετέξ τα πήρες τα φρούτα και τα φαγητά και δεν πλένεις όλη την ώρα. Εγώ μια φορά το δίμηνο το πλένω.

3. Ο δίσκος να αφαιρείται για να μπορέσει το παιδί να κάτσει κανονικά στο τραπέζι αργότερα.

4. Να έχει ρυθμιζόμενο ύψος για να το έχει το παιδί και όταν μεγαλώσει.

Την ανάκλιση ποτέ δεν την χρησιμοποίησα πάντως. Δεν κάθεται ξάπλα, θέλει όρθια να παρατηρεί.

Εμείς εδώ και 2.5 χρόνια έχουμε αυτό. Οικονομικό, το πας παντού και πολύ εύκολο στο καθάρισμα! Το μόνο κακό είναι που σου "τρώει" μία καρέκλα.Αααα και για να προστατέψεις την καρέκλα βάζεις μία μεγάλη πετσέτα μπάνιου πάνω.

το ιδιο.πιανει λγιο χωρο κ το παιρνεις κ στις διακοπες

Κι εμείς αυτό το βολευτήκαμε πάρα πολυ.

Έχουμε πάρει την καρέκλα της stokke

http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/stokke_tripp_trapp_chair_with_babyset.html

γιατί εκτός οτι μου άρεσε πάρα πολυ οτι θα την έχει μέχρι να γεράσει, είχα εντυπωσιαστει με τη φιλοσοφία οτι το παιδί δεν απομονωνεται πίσω απο το δίσκο φαγητού και είναι στο ίδιο ύψος.

ΑΛΛΑ σε αυτές τις ηλικίες με τα αλεσμενα κάτι τέτοιο δεν βολεύει. Η καρέκλα γινόταν μαύρο χάλι κάθε φορά που έτρωγε!

Μας έκαναν δώρο αυτό της fisher price και πραγματικά βολεύει πολυ περισσότερο. Και στα ταξίδια και σε αλλά σπίτια, παντού το παίρνουμε. Και το παιχνιδάκι μπροστά μας έχει σώσει!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

εμείς έχουμε αυτό σε άλλο χρώμα

http://www.amazon.co.uk/Chicco-Polly-Highchair-Mrs-Owl/dp/B004JALZUG/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1325925190&sr=1-2

κάθεται για τι φαγητό του, λίγο όταν κάνω δουλειές στην κουζίνα και τον έχω δίπλα μου να μην γυρίζει ελεύθερα στο σπίτι και όταν κοιμάται το μεσημέρι-δεν θέλει με τίποτε στο κρεβάτι του. Μπορώ να πω για τους παραπάνω λόγους μας έχει βολέψει πολύ.Επίσης όταν αναποδογυρίζει το κουτάλι με το φαγητό καθαρίζει πολύ εύκολα το κάθισμα(πλαστικό γαρ).

Το άμαζον έχει δωρεάν μεταφορικά από 25 λίρες και άνω οπότε μας ήρθε δωρεάν στο σπίτι. Στοίχισε περί τα 92?(ανάλογα την ισοτιμία λίρας-ευρώ) ενώ εδώ στην Ελλάδα ζητούσαν 139 ακατέβατα. Είδα παρόμοια σε αγγελίες περί τα 100? μεταχειρισμένα εδώ στο φόρουμ.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η maiden1.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας!

Περιμένω το τρίτο παιδάκι τον Μάρτιο και ο τρίχρονος μικρός μου δυο πράγματα δεν θέλει να παραχωρήσει στην αδελφούλα του...Το ένα είναι το ριλάξ (fisher price, αυτό που γίνεται κουνιστή πολυθρόνα είναι) και το καθισματάκι φαγητού (επίσης fisher price). Και πώς δηλαδή που ειδικά το καθισματάκι φαγητού το έχει καταβολευτεί! Εκεί τρώει, πολλές φορές παίζει στο τραπέζι καθισμένος εκεί (τον δίσκο τον έχω αφαιρέσει εδώ και ενάμιση χρόνο) και γενικώς το χρησιμοποιεί καθημερινά πολλές φορές ακόμα και για...σκάλα!

Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω στην μπεμπούλα κάποιον συνδυασμό ριλάξ και καθίσματος φαγητού. Μέχρι στιγμής βρήκα το chicco polly magic που συνδυάζει άψογα και τις δυο λειτουργίες, κι επίσης βολεύει και για όταν μεγαλώσει το μωρό, αντίστοιχα όπως βόλεψε το κάθισμα τον μικρό μου, αλλά

1. είναι ακριβούτσικο και δεν είμαστε για πολλά πολλά (ειδικά αν σκεφτείς πως ξεχωριστά ριλάξ και καθισματάκι φίσερ πραις μας είχαν παει 140 ευρώ) και

2. άκουσα οτι το κάλυμμά του δεν πλένεται στο πλυντήριο όπως του F.P. που το έχω τσακίσει στις πλύσεις, πράγμα που δεν μ' αρέσει καθόλου.

Βρήκα κι ένα της BREVI που συνδυάζει αυτές τις λειτουργίες, λίγο οικονομικότερο (150 ευρώ) http://www.ebaby.gr/brevi-1-2-3/eueeoia-oeaacoiy-b-fun-brevi.html

Το έχει καμία να μου πει εντυπώσεις;

Και τέλος....Μήπως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καθισματάκι με τρείς θέσεις ανάκλισης θα έκανε τη δουλειά του ριλάξ; Γιατί σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να επιλέξω απο διάφορες τιμές....

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συγγνώμη για το τεράστιο ποστ.

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Και τέλος....Μήπως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καθισματάκι με τρείς θέσεις ανάκλισης θα έκανε τη δουλειά του ριλάξ; Γιατί σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορώ να επιλέξω απο διάφορες τιμές....

Όχι, χρειάζεσαι απαραίτητα καθισματάκι με ειδικό μαξιλαράκι (το οποίο στο Polly Magic πλένεται - το υπόλοιπο καθισματάκι είναι πλαστικό και απλά το σκουπίζεις με μωρομάντηλα ή το πλένεις με σφουγγαράκι) για να μπορεί το νεογέννητο να ξαπλώσει χωρίς να κάνει το σώμα του γωνία.

Εγώ θα έλεγα να μην βιάζεσαι να κάνεις αγορές, γιατί μπορεί όταν γεννηθεί με το καλό το μωρό, ο γιος σου να αλλάξει γνώμη!!! Έτσι κι αλλιώς το ρηλάξ καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μετά τον τρίτο μήνα, και το καθισματάκι φαγητού μετά τον έκτο. Έχετε χρονο μπροστα σας!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

κανένα καλό sait που αξίζει να μπω να δω για καρεκλακια φαγητού (καλές τιμές-οχι πανακριβα μεταφορικά).

να αγοραζα από καταστημα ή με συμφερει απο ιντερνετ?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...