Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ

Recommended Posts

Εμείς έχουμε ths fisher price αυτό που προσαρμόζεται σε όλες τις καρέκλες. Μας έχει βολέψει πάρα πολύ! Καταρχήν το παιρνουμε μαζί μας στις ταβέρνες και μπορεί και εκείνος να συμμετέχει κανονικά στο τραπέζι. Είναι πολύ ελαφρύ καμία σ΄χεση με τα άλλα τα σταθερά που τρομάζεις να τα μετακινήσεις!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς έχουμε ths fisher price αυτό που προσαρμόζεται σε όλες τις καρέκλες. Μας έχει βολέψει πάρα πολύ! Καταρχήν το παιρνουμε μαζί μας στις ταβέρνες και μπορεί και εκείνος να συμμετέχει κανονικά στο τραπέζι. Είναι πολύ ελαφρύ καμία σ΄χεση με τα άλλα τα σταθερά που τρομάζεις να τα μετακινήσεις!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Εμείς έχουμε το καρεκλάκι της chicco (δε θυμάμαι μοντέλο, μη βαράτε!)

αλλά για να είμαι ειλικρινής περισσότερο έχουμε ευχαριστηθεί το καρεκλάκι που προσαρμόζεται στο τραπέζι.

Εχουμε ένα της chicco και ένα της mothercare (Μόνιμα στο αυτοκίνητο)

Το μεγάλο τελικά χώρο πιάνει, μεταφέρεται δύσκολα, άσε που όταν είμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι, ο γιόκας μου νιώθει μέλος της "παρέας".

εχουμε της fisher price. αρχισαμε 5 μηνων να το χρησιμοποιουμε μεχρι τωρα και το λατρευει. οχι μονο για φαγητο αλλα καθεται και ζωγραφιζει κιολας καμια φορα. φθηνο, πρακτικο και πλενεται πολυ ευκολα, στη μπανιερα ολοκληρο και οκ.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

και εγώ εχω ενα της μοδερκερ που μπαινει σε καρεκλα και το βγαζω οποτε παμε για ταβερνα ή για φαγητο σε φιλικο σπιτι και σιγουρα εινια πολυ καλυτερο απο το αλλο που ειχα το μεγάλο που μονο χωρο επιανε!

Κορίτσια ποια είναι αυτά τα καρεκλάκια;υπάρχει κάποιο site που θα μπορούσα να τα δώ;

http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=1090104&la=1

Εδώ έχει καρεκλάκια που δένονται σε καρέκλες και αυτά που στηρίζονται σε τραπέζια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ποια είναι αυτά τα καρεκλάκια;υπάρχει κάποιο site που θα μπορούσα να τα δώ;

Εγώ εχω αυτο, http://www.mothercare.com/richContent/B002EJ002I το πηρα οταν ακόμη εστελνε στην ελλαδα το μοδερκερ, εχει το ιδιο σε μάρκα πρενατάλ το πρενατάλ στα 35-40ευρώ αν θυμαμαι καλα σε γκρι κ πράσινο χρώμα

και εγώ εχω ενα της μοδερκερ που μπαινει σε καρεκλα και το βγαζω οποτε παμε για ταβερνα ή για φαγητο σε φιλικο σπιτι και σιγουρα εινια πολυ καλυτερο απο το αλλο που ειχα το μεγάλο που μονο χωρο επιανε!

Ευτυχώς σε αυτό το θέμα δεν πάτησα γιατί με είχαν προειδοποιήσει οτι αυτά τα μεγάλα δεν είναι καθόλου πρακτικά. Τέρμα αυτά που μπαίνουν στις καρέκλες είναι τα καλύτερα!

• 2 εβδομάδες μετά...

το δικό μας είναι αυτό που κάνει 15 ευρώπουλα από το ΙΚΕΑ. Πολύ καλύτερο και πιο μαζεμένο από το chicco που είχαμε πάρει για τη μεγάλη (τώρα κάθεται το ένα από τα δίδυμα)

Δυστυχώς δνε υπήρχε ακόμη το ακριβό (26 ευρώπουλα) που είναι πτυσόμενο

• 1 month later...
Φελω να αγορασω κια καρεκλα για το αγορι μου, ειναι τωρα 6 μηνων.

Ξερετε που υπαρχει καρεκλες απο Peg Peregro "Prima Pappa" σε ποιο καταστημα; Αυτη ειναι παρα πολυ καλη, το ξερω επειδι στη Γερμανια υπαρχει τεστ και ειναι παρα πολυ καλη καρεκλα.

χαιρετισματα

:P

Καρεκλάκι φαγητού peg perego prima pappa dinner

Καρεκλάκι φαγητού peg perego prima pappa dinner, πορτοκαλί χρώμα, άθικτο, ιδανικό για νεογέννητο, ζώνη 5 σημείων, κλείνει εύκολα, ρυθμίζεται σε 7 διαφορετικές θέσεις ύψους, τιμή 120 ευρώ 6932/316545

Διαφημίσεις

τι τιμη εχει αυτο το καρεκλακι φαγητου?

Γύρω στα 40 ? και είναι πάρα πολύ βολικό!! Το παιρνουμε μαζί σε όλες τις ταβέρνες και μπορεί να συμμετέχει και αυτός και να τρώει μόνος του. Πάρτο και θα με θυμηθείς.

Γύρω στα 40 ? και είναι πάρα πολύ βολικό!! Το παιρνουμε μαζί σε όλες τις ταβέρνες και μπορεί να συμμετέχει και αυτός και να τρώει μόνος του. Πάρτο και θα με θυμηθείς.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Irida εγώ εχω το δευτερο , το πήρα τοτε ακομα που εστελνε το μοδερ..

Λοιπον μονο ενα θα σου πω το εχουμε λιωσει, το εχω στο σπιτι στο τραπέζι και το παίρνουμε μαζι μας καθε φορα που παμε ταβέρνα ή σε φαγητο σε σπιτι

Ειναι η καλυτερη αγορά που μπορεις να κάνεις, ανθεκτικότατο, κομψότατο, σε ωραιο χρωμα unisex το πρωτο που δειχνεις δεν θα το επαιρνα παρα μονο για την πλακα μου ή αν ειχε και το ενα και το άλλο.... γιατι τι να το κανεις?

καλαμαρακι λες ε? ξερεις μεχρι ποσο βαρος/ηλικια ειναι αυτο το καρεκλακι??? και αν δε σου κανει κοπο μπορεις να δεις ποσο βαρυ ειναι επειδη θα το παρω απο αγγλια? αν και το βλεπω πλαστικο και θα ναι βαρυ............

WLFfp2.png XI11p2.png

Δεν ειναι καθολου βαρυ μην κολλάς...γυρω στο 1μιση κιλο να ναι το πολυ δεν ειναι μασιφ πλαστικο βρε κουφιο ειναι για αυτο.

αν θυμαμαι καλα παει με το βαρος οχι με την ηλικια , γυρω στα 19κιλα θυμαμαι , η μικρη μου ειναι ηδη 13 και ακομα την βαζω και καθεται μια χαρα χωραει μια χαρα και ειναι στοιβαροτατο μπορω να πω δεμενο καλα στην καρέκλα . Οταν παω σπιτι θα βρω το βιβλιαρακι (γιατι τα κραταω οοοοολα λεμε...λοξα που κολλησα απο τον συζηγο) και θα σου γραψω.

Το αλλο θα το επαιρνα για την πλακα μου...δηλαδη δεν ειναι ευρυχωρο το εχω δει απο κοντα..ειναι για λιγο διαστημα, και που να το βαλεις...? Μονο στο σαλονι στο πατωμα ή στο παρκο μεσα ή στον παγκο...Τζαμπα χρηματα για μενα

kalamaraki δε σε προλαβαινω λεμε........!!!!!!!!

λεω να παρω το δικο σου, το χει βαλει και με εκπτωση το μαδερ με 32λιρες και να παρω 2, ενα για μενα και ενα για τη μαμα μου που ειναι το μωρο ολη μερα εκει....

δηλαδη με τα 170 ευρω που κανει της κικο θα παρω 2 καθισματακια και τον ατμομαγειρα-μπλεντερ της avent και ακομα φθηνοτερα!!!!!!

απλα με χαλαει που δε ξαπλωνει η πλατη του, γιατι εινια μωρουλι ακομα η δικια μου.... και τωρα τη ταιζουμε στο καθισματακι του αυτοκινητου! αλλα το χει κανει χαλια με κρεμες κλπ.... και το λυπαμαι......

τωρα θελω να σε ρωτησω και για παρκο αλλα εχουμε κανει τα θεματα μπαχαλοοοοοοοοο

WLFfp2.png XI11p2.png

Και καλα θα κανεις! Εγω παρκο πήρα απο ελλάδα γιατι αυτα που εβλεπα τοτε στα σαιτ δεν ειχαν δευτερο οροφο και το ηθελα ετσι , το πηρα απο κουκου μάρκα Zibos Ιταλική ειναι στα 60ευρώ με ροδες , ανοιγει η μια μερια με φερμουάρ και έχει και δευτερο πάτωμα...για το ιδιο αντιστοιχο σε chicco πχ το είχαν 120 στην ελλαδα και 100 το ειχε το bimbomarket

δε θελω τοσο εξελιγμενο... βασικα επειδη μενω σε μεζονετα θελω κατι για να τη βαζω στο ισογειο που ειναι η κουζινα κλπ ωστε να απασχολειται λιγο και να παιζει, αλλα να χει καλο υποστρωμα.... και να ειναι ολο διχτυ γυρω γυρω να βλεπω........ θα βρω καμια εικονα να σου βαλω....

WLFfp2.png XI11p2.png

Βρε το δευτερο πατωμα ειναι για οταν ειναι πολυ μικρα και δεν κουνιουνται για να το εχεις πχ στην κουζινα ή στο σαλονι και να κοιμαται εκει ή να το αφηνεις εκει το μπεμπε σου , ειναι για μεχρι 9κιλα ο πρωτος οροφος...

και εγω οταν το πήρα η μικρη ηδη ειχε ξεπεράσει τα κιλα που επιτρεπονται για το πανω πατωμα αλλα το πήρα με το σκεπτικο του δευτερου παιδιου. Το δευτερο πατωμα το πουλανε σαν αξεσουαρ και ταιριαζει με ολα τα παρκοκρεββατα αλλα κανει και 30ευρω..

χμ...εγω τοση ωρα μιλαω για παρκοκρέββατο... παρκο πηρα δανεικο απο την κουνιαδα μου και δεν εχω σκοπο να αγορασω θα την βγαλω στο επομενο μπεμπε με τον παρκοκρέββατο που ειναι ποιο συμμαζεμένο σε ογκο και μεγεθος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...