Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ME ESPROXE,DE NTREPETAI????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειλικρινά δεν έχω λόγια!Προσπάθησε να βρεις άμεσα μια λύση. Αν δεν μπορείς να το κάνεις για σένα κάντο για την κόρη σου και το παιδί που κουβαλάς. Λυπάμαι πολύ. Βρες δύναμη, υπομονή και όπως είπα λύση γρήγορα!

Ένα θα σου πώ. Στη θέση σου θα έπαιρνα το παιδί και την κοιλίτσα μου και θα πήγαινα στους δικούς μου. Απαράδεκτος!!! Δεν αξίζει σε καμία γυναίκα τέτοιος άνδρας. Πίστεψέ το...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Γλυκιά μου 2 λόγια και από μένα

1) Το πρώτο που έχει σημασία είναι να ηρεμήσεις!Αν μπορείς πηγαινε στους γονείς σου για λίγες μέρες να σε περιποιηθούν, να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις κυρίως ψυχολογικά.Κάντο για το αγέννητο παιδί σου! Πρέπει να είσαι ήρεμη σε αυτή την φάση.

2) Κάποια στιγμή που θα είστε κι εσύ κι ο σύζυγος ήρεμοι, μιλήστε.Δεν είναι κακό να επισκεφτείτε και έναν οικογενειακό σύμβουλο γάμου. Δεν είναι ντροπή.

3) Σε καταλαβαίνω στο γεγονός που λες ότι ο σύζυγος λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς. Ο δικός μου δυστυχώς λείπει τις.. άπειρες ώρες λόγω δουλειάς και πρέπει να σου πω ότι όσο λιγότερο βλέπεται μεταξύ του το ζευγάρι, τόσο περισσότερο καβγαδίζει. Κι εμείς καβγαδίζουμε και μάλιστα γερά πολλές φορές (όπως όλα τα ζευγάρια) αλλά ξέρουμε τα όρια του εαυτού μας. Εγώ τα δικά μου κι αυτός τα δικά του. Με το που νιώθω ότι θέλω να του ρίξω σφαλιάρα, συγκρατούμαι και πάω να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου, ή αυτός με το που τον βλέπω έτοιμο να μου ρίξει σφαλιάρα φεύγει για λίγο από το σπίτι.

Βασικά η γιαγιά μου έλεγε όταν στενοχωριέσαι φύγε από εκεί που είσαι, άλλαξε παραστάσεις και όταν μετά γυρίσεις, θα δεις ότι θα είναι πολύ καλύτερα.

Απλά να μάθετε να διαχειρίζεστε το θυμό σας κι εσύ κι ο σύζυγος. Μην δραματοποιείς καταστάσεις, μην παίζεις το θύμα, απλά να είσαι περήφανη κι όταν νιώθεις ότι ξεφεύγεις απλά να λες ότι 'δεν μου αξίζει' και να φεύγεις για λίγο. Έτσι και γλυτώνεις τον καβγά και μετά από λίγο θα συνεννοηθείς πολύ καλύτερα με το σύζυγο. Σκέψου ένα μωρό το βράδυ που γκρινιάζει γιατί θέλει να κοιμηθεί. Όσο δεν το κοιμίζεις τόσο χειρότερα γκρινιάζει, δεν ηρεμεί.Sorry για το μεγάλο post αλλά ειλικρινά στενοχωρήθηκα πάρα πάρα πολύ. Στείλε τα νέα σου.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις μου. Δεν γνωριζόμαστε όμως σας θεωρώ κοντά μου και οι συμβουλές σας μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες.

Τα νεότερα είναι πως τον Ολυμπιακό τον είδε στο σπίτι τελικά και το μεσημέρι που γύρισε ήταν ένα ράκος. Έκλαιγε και μου έλεγε πως δεν είναι έτσι και έχει αρκετή υπομονή και οτι δεν το πιστεύει για τον εαυτό του οτι έκανε αυτό το πράγμα.

Οτι έχει πολύ άγχος γιατί κάνει πάρα πολλά πράγματα και τον πιέζουν απο παντού και σκέφτεται να πάει σε ψυχολόγο να μιλήσει.

Τον συγχώρεσα, τώρα είμαστε καλά, πρέπει κι εγώ να είμαι πιό ήρεμη για να μην προκαλώ τόσο ακραίες αντιδράσεις. Δεν νομίζω οτι θα ξανασυμβεί.

Την άλλη εβδομάδα κανόνισα να πάω στην μαμά μου για καμια 10αριά μέρες για να τους δώ. Πιστεύω οτι θα μας κάνει καλό και ένα διάλλειμα.

Διαφημίσεις

Για μένα είναι πολύ σημαντικό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι να υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Ίσως να ήταν λίγο υπερβολική η αντίδραση σου, όμως αυτό δεν δικαιολογεί με τίποτα τον σύζυγό σου. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να φερθεί βίαια μια φορά, σίγουρα θα το ξανακάνει και ίσως με χειρότερο τρόπο. Αυτήν την στιγμή φρόντισε πάνω από όλα για το μωράκι σου.. Μετά πιστεύω θα πρεπει να ξανασκεφτείς τα πράγματα. Βάλε πάνω από όλα την ψυχική υγεία των παιδιών σου..Και πραγματικά μην επαναπαύεσαι σε μια συγνώμη και ότι δεν θα ξανασυμβεί. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

Τα νεότερα είναι πως τον Ολυμπιακό τον είδε στο σπίτι τελικά και το μεσημέρι που γύρισε ήταν ένα ράκος. Έκλαιγε και μου έλεγε πως δεν είναι έτσι και έχει αρκετή υπομονή και οτι δεν το πιστεύει για τον εαυτό του οτι έκανε αυτό το πράγμα.

Οτι έχει πολύ άγχος γιατί κάνει πάρα πολλά πράγματα και τον πιέζουν απο παντού και σκέφτεται να πάει σε ψυχολόγο να μιλήσει.

και καλά κάνει, να πάει και σε ψυχολόγο και σε σύμβουλο γάμου και σε ό,τι άλλο θέλει αρκεί να μην υπάρχει βιαιότητα και να μην σε ξανακουμπήσει!!!!!Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση......να προσέχεις....

To να σε σέρνει από τα μαλλιά, από μόνο του είναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένας άντρας.Το να το κάνει σε μια έγκυο όμως είναι εγκληματικό.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!

Υποτίθεται ότι οι σκακιστές έχουνε κι αυτοέλεγχο... :?

αυτοέλεγχο σίγουρα δεν έχει ελπίζω να έχει όμως ένα αυτοκίνητο να το πάρεις και να σηκωθείς να φύγεις !

υ.γ: και για να μην παρεξηγηθώ , ελπίζω να μην είναι αληθινά τα όσα διάβασα ... αλλά αν είναι κάνε αυτο που σου λέω ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

και καλά κάνει, να πάει και σε ψυχολόγο και σε σύμβουλο γάμου και σε ό,τι άλλο θέλει αρκεί να μην υπάρχει βιαιότητα και να μην σε ξανακουμπήσει!!!!!Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση......να προσέχεις....

Ενταξει αλλα και η κοπελα βιαια αντεδρασε και ξεσπασε τον θυμο της. :roll:οπως και να εχει αυτα ειναι πολυ προσωπικα θεματα και σιγουρα δεν εχουμε και πληρη εικονα της σχεσης.Ειναι λαθος να αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα και να λεμε ποιος φταει και ποιος δεν φταει.Και οι δυο φταιτε,καθηστε να τα πειτε γιατι εχετε δρομο μπροστα σας.Καλο ειναι να μην στεκουμε ανυπερασπιστοι σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε.Δεν ειναι θεμα δυναμης,ειναι θεμα σεβασμου ως προς τον εαυτο μας.Βρειτε τα.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να πω. Εχω μεινει αφωνη.

Αλλα μου κανει εντυπωση το οτι βαλατε μπρος για 2ο παιδι όταν η σχεση σας είναι ετσι.

Εχει ξανασυμβει κατι τετοιο? Ειναι γενικα βιαιός?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ενταξει αλλα και η κοπελα βιαια αντεδρασε και ξεσπασε τον θυμο της. :roll:οπως και να εχει αυτα ειναι πολυ προσωπικα θεματα και σιγουρα δεν εχουμε και πληρη εικονα της σχεσης.Ειναι λαθος να αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα και να λεμε ποιος φταει και ποιος δεν φταει.Και οι δυο φταιτε,καθηστε να τα πειτε γιατι εχετε δρομο μπροστα σας.Καλο ειναι να μην στεκουμε ανυπερασπιστοι σε οτιδηποτε και οποιονδηποτε.Δεν ειναι θεμα δυναμης,ειναι θεμα σεβασμου ως προς τον εαυτο μας.Βρειτε τα.

έχεις πολύ δίκιο Αθηνά, αλλά άλλο το ποιος φταίει και άλλο το ποιος χτυπάει...

zoitheodos Τι ώρα της Κυριακής έγινε αυτό που μας περιγράφεις ????

Ρωτάω γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει καλά!!!!

Ειλικρινά λυπάμε για ότι συνέβη.

Εχουμε και τον αστυνομο Μπέκα μεσα σε όλα!! :lol::lol:

Αν κατι υποψιαζομαι γιατι το ρωταει!!!Αλλα εισαι και πολυ καχυποπτος!! :lol:

Διαφημίσεις

Σημασια δεν εχει η ωρα ουτε ομως νομιζω οτι ειμαστε ολες οι ψυχολογοι που μπορουμε να δωσουμε τη σωστη συμβουλη, μπορουμε μονο να συμπαρασταθουμε......... Η Ζωη εχει ενα σημαντικο ψυχολογικο μειον απο τις περισσοτερες, ειναι μακρια απο τους δικους της. Αυτο μπορει να τη σπρωξει να κανει κατι ακραιο οπως να ριξει το λαπτοπ κατω, το ξερω το συναισθημα αυτο γιατι κι εγω εφυγα μακρια απο την πολη και τους δικους μου και ζω στην πολη του αντρα μου, ευτυχως ομως εχω τον περισσοτερο καιρο μαζι την μητερα μου. Η συμπεριφορα του αντρα της ηταν ακραια αλλα ας μην τον σταυρωσουμε και τη βαλουμε με τη μια να παρει διαζυγιο...... Εκεινη ξερει τι εχει γινει αλλες φορες, τι μπορει να ανεχτει και τι οχι και τι ειναι καλυτερο για εκεινη και τα παιδια της. Να ξερει ομως οτι οποτε εχει αναγκη να μιλησει θα βρει εδω αυτια ανοιχτα και μια εστω cyber αγκαλια.....

Χριστινα

Δεν θα ανεχόμουν ούτε τρίχα μου να πειράξει!

Και εννοείται ούτε των παιδιών!

Τα πραγματάκια του και έξω από το σπίτι μην σου πω και χωρίς τα πραγματάκια του.

Είναι κάτι που δεν θα το διαπραγματευόμουν με τίποτα!

Η συνήθεια είναι κακό πράγμα, δυστυχώς είναι σπάνιο κάποιος να μην το ξανακάνει εάν τη πρώτη φορά πάρει συγχωροχάρτι!

Αυτό θα έκανα εγώ και ίσως μιλώ εκ του ασφαλούς. Αλλά πραγματικά μπορώ να συγχωρέσω σχεδόν όλα τα ανθρώπινα πάθη όμως:

Την βίαια και την αγνωμοσύνη ποτέ!

Και να μην το ξαναέκανε θα ζούσα με το άγχος και έαν, τέτοια ζωή για έμενα όχι.

Εύχομαι ο συζυγός σου να ανήκει στις εξαιρέσεις και εγώ τάσσομαι στο πλάι σου για ότι στήριξη χρειαστείς!

Σε φιλώ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

έχεις πολύ δίκιο Αθηνά, αλλά άλλο το ποιος φταίει και άλλο το ποιος χτυπάει...

ναι συμφωνω,αλλα και το να πετας πραγματα επανω στο θυμο σου ειναι κι αυτο βια...αρα τα πραγματα ηταν εκτος ελεγχου εκεινη την ωρα.Ας μαζεψει ο καθενας τα κομματια του λεω και οχι να γινεται απολογισμος για το ποιος ηταν ο πιο βιαιος. :roll:

είναι αλλο να σπας ένα βαζο ή το λαπτοπ και άλλο να κοπανάς έναν άνθρωπο.......

και ειδικά μία εγκυο γυναίκα που τυχαίνει να κυοφορεί το παιδί σου....

είσασταν και οι δύο τυχεροί που δεν είχατε χειρότερα.....

εύχομαι να μην ξαναπεράσετε κάτι τέτοιο.

(αν και απο την εμπειρία μου μπορώ να πω οτι αν συμβεί μια φορά,κάποια στιγμή θα ξανασυμβεί)

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

θα συμφωνήσω με αυτά τα λόγια

Ίσως να ήταν λίγο υπερβολική η αντίδραση σου, όμως αυτό δεν δικαιολογεί με τίποτα τον σύζυγό σου. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να φερθεί βίαια μια φορά, σίγουρα θα το ξανακάνει και ίσως με χειρότερο τρόπο. Αυτήν την στιγμή φρόντισε πάνω από όλα για το μωράκι σου.. Μετά πιστεύω θα πρεπει να ξανασκεφτείς τα πράγματα. Βάλε πάνω από όλα την ψυχική υγεία των παιδιών σου..Και πραγματικά μην επαναπαύεσαι σε μια συγνώμη και ότι δεν θα ξανασυμβεί. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

μακάρι να ισχυει αυτό που είπε οτι θα παει να δει ψυχολόγο.

λόγω της εγκυμοσύνης σου πρέπει να μπορεί να σε στηρίξει

ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ αν δε μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του.

ένας άνθρωπος που μπορεί να φερθεί βίαια μια φορά, σίγουρα θα το ξανακάνει
εάν δεν καταπολεμήσει την αιτία η οποία τον οδήγησε στο να ξεπεράσει όρια που πραγματικά,

είναι απαράδεκτο να ξεπερνιούνται. (είσαι δεν είσαι έγκυος)

έχεις κακοποιηθεί απο τον άντρα που αγαπάς.

αυτό δεν είναι φυσιολογικό, και εάν δεν πάτε πιθανώς και οι δυο στον ψυχολογο -

εσυ να αντιμετωπίσεις τα δικά σου συναισθήματα τα οποιά προκλήθηκαν απο αυτό το σκηνικό -

- υποτιμητικό μειωτικό και απάνθρωπο -

και αυτός τα δικά του όποια και αν είναι αυτά.

μην αφήσεις να περάσει ο χρόνος χωρίς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

οτιδήποτε άλλο, είναι υποταγή σε κάποιον ο οποίος στην δύσκολη στιγμή,

δεν σκέφτηκε με σεβασμό προς εσένα και την σχέση σας,

και στα παιδιά σας.

τι θα γίνει εάν το παιδί σας κάνει κάτι που θα τον εκνευρίσει και χάσει την ψυχραιμία του?

θέσε όρια, ξεκάθαρα, και οπωςδήποτε να πάτε συμβουλευτική, και αυτός και μαζί.

ειναι θέμα κακοποίησης αυτό, και μετά απο κακοποίηση υπάρχει συνήθως και μετατραυματικό στρέςς.

και όλα αυτά, τα λούζεσαι όχι μόνο εσύ, αλλά και το αγέννητο μωρό σου που εχεις στην κοιλίτσα σου.

είναι ύβρις αυτό το πράγμα να συμβαίνει.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Λοιπόν το σκηνικό έγινε το πρωί στις 8 πριν καν πιούμε καφέ.

Μου γράφετε να κάνω υπομονή και οτι και οι άντρες σας δουλευουν και πως το έχετε δεχτεί κτλ. Ο καβγάς δεν ξεκίνησε γιατί θα έλειπε όλη μέρα Κυριακάτικα, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά γιατί ήμουν άρρωστη και έγκυος με ένα 2χρονο στο σπίτι.

Δεν του είπα να μην πάει στον αγώνα γιατί είναι προπονητής και δεν γίνεται, αλλά του είπα πως δεν γίνεται να πάει να δεί τον Ολυμπιακό εκτός σπιτιού που ήταν το βράδυ στις 9 για να μπορέσω να πάω να ξαπλώσω, να ξεκουραστώ. Απλά να τον έβλεπε απο το σπίτι και να ήταν και με την κόρη μας. Μου είπε πως 'θέλεί' να τον δεί με αντροπαρέα. Εκεί φόρτωσα κι εγώ και πέταξα το laptop και του είπα οτι κι εγώ θέλω κάτι άλλο.

Ήμουν κι εγώ πολύ νευρική σίγουρα, αλλά ένιωσα πως κάνουμε το δεύτερο παιδί μας και εκείνος είναι στον κόσμο του.......Ανευθυνος...

Τώρα είναι σαν βρεγμένη γατούλα.. Συνέχεια με ρωτάει αν το θυμάμαι ακόμα και πως ήταν απαράδεκτος.

Εγώ πλέον το έγω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου και προχωράω. Δεν ξέρω τι θα γίνει.... Υπάρχει πολύ πίεση, έχουμε πολλά σχέδια και ξεχνάμε να ζούμε την καθημερινότητα. Εκείνος κάνει 3 δουλειές. Εγώ δουλεύω, έχω την μικρή, το μωρό στην κοιλιά και σπουδάζω. Ο χαμός ο ίδιος. Είναι και το σεξουαλικό στην μέση... Το έχω ξεχάσει τελειώς, εκείνος όμως όχι και τον απορρίπτω συνεχώς. Στην άλλη εγκυμοσύνη είχα γίνει σαν τρακτέρ. Τώρα ακόμα δεν φαίνεται καν, ούτε έχω πάρει πολλά κιλά.

Ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Το χεις ψαξει για το οικογενειακο του περιβαλλον?

Μπορει να αναπαραγει εικονες συνπεριφορας των γονιων του......

Μου θυμισες την ιστορια μια φιλης......

Παντρευτηκε εγκυος μετα απο μια σχεση 6 μηνων........με το που παντρευτηκαν αυτος ξεκινησε να της μιλαει και να της φερεται ασχημα......

Αρχικα ηταν λεκτικη η κακοποιηση, της φεροταν σαν σκουπιδι......την μειωνε συνεχως.....

Πρωτη φορα την εσπρωξε ενω ηταν εγκυος και κοντεψε να πεσει απο την σκαλα......

Την χτυπησε και την εριξε κατω με κλωτσιες και γροθιες στην κοιλια (αφου γεννησε), μια μερα που το μωρο εκλαιγε και τον εκνευρισε που δεν τσακιστηκε να τον ηρεμησει.........

Καλα το βρισιδι επεφτε καθημερινα......

Οταν μιλησε για το σκηνικο με το χτυπημα στην πεθερα της, εκεινη της εκμυστηρευτηκε οτι τα ιδια ακριβως εκανε ο αντρας της και τον σταματησε οταν πηρε τα παιδια κι εφυγε απο το σπιτι μπλοφαρωντας οτι εβαλε μπρος για διαζυγιο.......εν ολιγοις συνενστησε στην νυφη της να κανει το ιδιο την επομενη φορα που θα την χτυπουσε ο γιος της......

Τι γινε στη συνεχεια δεν ξερω, μιας και κοψαμε επαφες.........παντως συνηθως αυτα δεν σταματανε τοσο ευκολα......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...