Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ME ESPROXE,DE NTREPETAI????

Recommended Posts

Ola xekinisan me enan sinithismeno kavga.

Simera eimai arrosti exo to laimo mou kai exo kai to moro kai eimai eguos. Afados sto spiti kai stis douleies, pantou, doulevoume kai oi duo. Ego ligotero i alitheia einai.

Ekeinos exei agona skaki, tha leipei apo tis 9 to proi mexri to apogeuma kai to vradu kanonise na paei na dei ton olympiako.

Otan mou eipe oti kanonise gia to vradu ta pira sto kranio kai xefiga i alitheia einai. Erixa kato to laptop.

Ekeinos ekneuristike kai me epiase apo ta mallia kai me eserne sto spiti. To skeftika to moro mou. Ton esproxna. Me erixe ston kanape kai ego ton klotsousa sto stomaxi. Stamatise giati evala ta klamata gia polu ora. Eklaiga eklaiga eklaiga.....

Mou zitise sugnomi. Tou eipa pos den axizei na foraei pantelonia kai pos mia mera tha fugo.

Eutuxos i kori mas koimotan....

Signomi an sas kourasa, kai sugnomi gia tin grammatoseira.

Hthela na miliso kapou...

Διαφημίσεις

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσι μου, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αυτή η στάση είναι απαράδεκτη, ακόμη κι αν δεν ήσουν έγκυος. Όλοι καβγαδίζουμε, είναι λογικό, αλλά περιοριζόμαστε σε λεκτικό επίπεδο και δε φτάνουμε να πιαστούμε στα χέρια.

Αν το έκανε για πρώτη φορά, συζήτησέ το μαζί του ήρεμα. Αν το έχει ξανακάνει, φοβάμαι πως θα το ξανακάνει.

Πρόσεχε πολύ.

5f27b8bd0c.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΛΕΟΣ!ΟΛΟΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ,ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ,ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΑ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!ΜΕΤΑ ,ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ,ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ .ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.... :(

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Τωρα τι να σου πω; Λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτό που έγινε....η αλήθεια ειναι οτι εσείς ξέρετε τα μεταξύ σας όρια και ελπίζω να μην εχει γίνει ποτε κάτι παραπάνω απο αυτό...αλλιώς....φέρεις κι εσυ μερίδιο ευθύνης που εχεις ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές ή και αν έχεις αντιδράσει με ανάλογο τρόπο.

Η βία ειναι άσχημη και απαράδεκτη μέσα στην οικογένεια και οχι μόνο.

Πρεπει να ηρεμήσετε και οι δυο και να συζητήσετε για αυτό που έγινε, ελπίζω το παιδι να μην κατάλαβε τίποτα αν και πολλες φορές νομίζουμε οτι κοιμάται κάποιος ενω δεν κοιμάται.

Βρείτε μια λύση άμεσα παιδιά γιατι δεν ειναι σοβαρό θέμα.

Δεν έχω λόγια ...

Φυσικά ήταν και από μεριά σου απίστευτη ανωριμότητα να ρίξεις κάτω το laptop αλλά η συμπεριφορά του άντρα σου είναι ανεκδιήγητη ... τι πάει να πει σε έσερνε από τα μαλλια μέσα στο σπίτι :shock::shock::shock: ...

Το ότι δεν το άκουσε αυτή τη φορά το κοριτσάκι σου ήταν καθαρά θέμα τύχης ... την επόμενη όμως;;; Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβει;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Dustuxos exo deixei polu upomoni kai sunexeia sumvivazomai me tis uparvolikes ores pou leipei kai me alla pragmata.

Fugame apo tin poli kai exoume erthei stin eparxia makria apo tous dikous mou, konta stous dikous tou.

Entaxei apo olous tous allous den exo apaitiseis, apo ekeinon omos kapoia pragmata ta perimeno...Den me agapaei.. Oi logoi tou pou me pantreutike mallon einai polu rixoi kai stis duskolies den antexe...

Vasika den ta vlepo katholou kala ta pragmata. Niotho apaisia me ton eauto mou, oti ego ftaio kai den axizo na agapitho kai pos kanenas den me agapaei kai oute prokeitai.

Sugnomi an sas stenaxoro stin katastasi sas.

Dustuxos exo deixei polu upomoni kai sunexeia sumvivazomai me tis uparvolikes ores pou leipei kai me alla pragmata.

Fugame apo tin poli kai exoume erthei stin eparxia makria apo tous dikous mou, konta stous dikous tou.

Entaxei apo olous tous allous den exo apaitiseis, apo ekeinon omos kapoia pragmata ta perimeno...Den me agapaei.. Oi logoi tou pou me pantreutike mallon einai polu rixoi kai stis duskolies den antexe...

Vasika den ta vlepo katholou kala ta pragmata. Niotho apaisia me ton eauto mou, oti ego ftaio kai den axizo na agapitho kai pos kanenas den me agapaei kai oute prokeitai.

Sugnomi an sas stenaxoro stin katastasi sas.

NOMIZΩ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΕΞΑΠΤΕΣ ΚΤΛ.ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΟΣΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ,ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΣΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ!ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΔΗ!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ,ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ .....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ,ΜΕΡΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ!ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

zoitheodos όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να αγαπηθούν. Αν νομίζεις ότι δεν βρήκες αυτόν που πραγματικά σε αγαπάει φύγε γιατί σου αξίζει κάτι καλύτερο. Απλώς σκέψου το κάποια ώρα που δεν θα είσαι τόσο θυμωμένη και πέρα απο τους εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να διορθωθούν. Αν πρόκειται να το διαλύσετε μεθόδευσε το ώστε να έχει τις λιγότερες συνέπειες γιά τα παιδιά. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η κατάλληλη για βίαιες συμπεριφορές.

ssttaa

τελικά σε "έσπρωξε" ή σε έσυρε από τα μαλλιά;

Αυτό -για μένα- λέγεται κακοποίηση και ό,τι και να σου πουν οι άλλοι "ναι, ναι πρέπει να ντρέπεται, πρέπει να το συζητήσετε κτλ" αμα δεν το δεις μόνη σου δεν θα αλλάξει τίποτα...απλά θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες καταστάσεις και το κόστος δεν θα το πληρώνεις μόνο εσύ αλλά και τα παιδιά, που ποτέ δεν φταίνε σε κάτι....και όταν μεγαλώσουν θα φέρονται το ίδιο βίαια είτε στον εαυτό τους είτε στους άλλους και πάει λέγοντας...

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8015&start=0

Κακοποίηση γυναικών

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10598&start=0

Πιστεύω ότι θα πρέπει να διαβάσεις τα παραπάνω λινκ ίσως σου φανούν χρήσιμα.......

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

glukia mou skepsou ta morakia sou kai iremise.sizitise mazi tou otan tha eiste pio iremoi kai oi 2.merikes fores pano sta neyra mas kanoume akraia pragamata.elpizo na einai proti kai teleutaia fora.kai mena o antras mou leipei polles ores kai oles theloume na pername xrono mazi me ton suntrofo mas.iremise.an kai den se ksero stenaxorethika para polu na prosexeis

τελικά σε "έσπρωξε" ή σε έσυρε από τα μαλλιά;

Αυτό -για μένα- λέγεται κακοποίηση και ό,τι και να σου πουν οι άλλοι "ναι, ναι πρέπει να ντρέπεται, πρέπει να το συζητήσετε κτλ" αμα δεν το δεις μόνη σου δεν θα αλλάξει τίποτα...απλά θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες καταστάσεις και το κόστος δεν θα το πληρώνεις μόνο εσύ αλλά και τα παιδιά, που ποτέ δεν φταίνε σε κάτι....και όταν μεγαλώσουν θα φέρονται το ίδιο βίαια είτε στον εαυτό τους είτε στους άλλους και πάει λέγοντας...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΑΝΑΗ ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ.ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ......

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το συζητησετε και να του εξηγησεις οτι τωρα των χρειαζεσαι εσυ περισσοτερο απο οτι ο ολυμπιακος.

τωρα αν ειχατε ξανα καβγα με βια τα πραγματα ειναι αλλιως.

ειμαστε και εμεις καπως στην εγκυμοσυνη αλλα οχι και με βια απο τον αλλο

To να σε σέρνει από τα μαλλιά, από μόνο του είναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένας άντρας.Το να το κάνει σε μια έγκυο όμως είναι εγκληματικό.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

για να καταλαβω.....

ήταν η πρώτη φορά που αντέδρασε τόσο βίαια?

ή αντιδρα έτσι γενικως κ τώρα το παρατράβηξε???

(ούτως η άλλως κανέναν τρόπο δεν δέχομαι, απλά να δούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης)

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

δεν ειμαι υπερ της βιας το αντιθετο σαν εικονα αυτο που δινεις ειναι τουλαχιστον τραγικο ομως παιδια παντα φταινε και οι δυο και ξερουμε τα μισα καλο θα ηταν να δεις τι νιωθεις εσυ για αυτον τον ανθρωπο να δεις και τα δικα σου λαθη και τα δικα του και να συζητησεις μαζι του αν μπορει να διορθωθει κατι και απο τους δυο σας και σαφως να σταματησει αυτη την βιαιη συμπεριφορα και πανω απο ολα να διαφυλλαξεις το παιδι σου απο το να ζησει μια τετοια σκηνη που θα το στιγματισει σιγουρα

To να σε σέρνει από τα μαλλιά, από μόνο του είναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένας άντρας.Το να το κάνει σε μια έγκυο όμως είναι εγκληματικό.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!

Υποτίθεται ότι οι σκακιστές έχουνε κι αυτοέλεγχο... :?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

τί είναι αυτα?πού ζούμε επιτέλους??συμφωνω ότι όλοι μαλώνουμε, με λόγια που τσακίζουν κόκαλα μερικές φορές αλλά έλεος πια, όχι και να σε σέρνει από τα μαλλιά!!! ΕΓΚΥΟ γυναίκα!! είναι απαράδεκτος, και πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του..συγνώμη δεν θέλω να σε φορτίζω αλλά δεν ξέρω τί πρέπει να σε συμβουλέψω..καλύτερα να σε συμβουλέψει καμιά άλλη κοπέλα..δεν επιτρέπεται ούτε να σε ακουμπίσει έγκυο γυναίκα..

Μερικοί άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Ε όχι και να σέρνει την γυναίκα του που κουβαλάει και το μωρό του από τα μαλλιά! Πώς έχουν γίνει έτσι οι ανθρώπινες σχέσεις ρε γμτ? Κάνε λίγο υπομονή να γεννήσεις το μωράκι σου και να χαλαρώσουν οι ορμόνες σου και τότε θα δεις πιο καθαρά και αποφασίζεις τι θέλεις να κάνεις. Μέχρι τότε τρίξτου τα δόντια να μη σε ξανακουμπήσει...

oIKlp2.png

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Τωρα τι να σου πω; Λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτό που έγινε....η αλήθεια ειναι οτι εσείς ξέρετε τα μεταξύ σας όρια και ελπίζω να μην εχει γίνει ποτε κάτι παραπάνω απο αυτό...αλλιώς....φέρεις κι εσυ μερίδιο ευθύνης που εχεις ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές ή και αν έχεις αντιδράσει με ανάλογο τρόπο.

Η βία ειναι άσχημη και απαράδεκτη μέσα στην οικογένεια και οχι μόνο.

Πρεπει να ηρεμήσετε και οι δυο και να συζητήσετε για αυτό που έγινε, ελπίζω το παιδι να μην κατάλαβε τίποτα αν και πολλες φορές νομίζουμε οτι κοιμάται κάποιος ενω δεν κοιμάται.

Βρείτε μια λύση άμεσα παιδιά γιατι δεν ειναι σοβαρό θέμα.

συμφωνω :roll: