Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Καλημέρα! Εμείς χρησιμοποιούμε 1 χρόνο αποκλειστικά τις wonderoos. Γνώρισα μητέρες που έχουν άλλων εταιρειών και μου έλεγαν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες και ότι φαίνονται πιο καλές οι baboo. Τις προμηθεύτηκα απο το site monogiapaidakia.com αλλά απ'οτι είδα έχει κατέβει η σελίδα. Δεν ξέρω αν έχουν διαφορά εταιρεία απο εταιρεία.. Τελοσπάντων στα πρακτικά.. Όντως εχουν όγκο. Εγώ χρησιμοποιώ 21 πάνες δλδ για περίπου 7 την ημέρα, ανα 3 μέρες θέλω πάνες.. βέβαια πλένω ανα 10 πάνες περίπου για να δώσω και τον απαραίτητο χρόνο να στεγνώσουν, τον χειμώνα στα καλοριφέρ είσαι μια χαρά, το καλοκαίρι θα τις απλώσω έξω και σε μισή μέρα είναι στεγνές.. το θέμα είναι φθινόπωρο άνοιξη, όπου σίγουρα κάνουν 1,5 μέρα (το μεγάλο πανί μόνο) Βέβαια για παν ενδεχόμενο δεν επηρεάζει τόσο να χρησιμοποιήσεις και μια απλή πετσέτα στη χειρότερη περίπτωση!!! Το εξωτερικό στεγνώνει αμέσως και κάνει φυσικά και για μαγιουδάκι!

Όσο το μωρό είναι μικρό και τα κακά πιο υδαρή, ίσως αντιμετωπίσεις ένα θέμα διαρροών, μόνο όμως σε πάνα που φοριέται αρκετές ώρες, άρα έχει και αρκετά τσίσα, πράγμα σπάνιο, αν έχεις πρόγραμμα και αλλάζεις το μωρό ανά 4ωρο (εκτός φυσικά απο το βράδυ που τη φοράει όλη νύχτα). Η αμμωνία που ενδεχομένως να μυρίζουμε, είναι απο τα τσίσα μας που την περιέχουν!

Το δέρμα είναι πολύυυυ απαλό, εμάς ερεθίστηκε μόνο όταν παρέμεινε αρκετή ώρα λερωμένη (δεν καταλαβαίνεις καθόλου να μυρίζει, αν έχει λερωθεί.. όσο είναι μωρό και πρίν τις στέρεες τροφές) και μετά την αλλάξαμε χωρίς να πλυθεί γιατί είμασταν εκτός σπιτιού.. δλδ σε ακραία περίπτωση και αυτό σε μία μέρα ήταν πάλι μια χαρά.

Πλένονται στους 40, χωρίς πρόπλυση, με διπλό ξέβγαλμα και βγαίνουν σαν καινούργιες. Εγώ πήρα και καρυδοσαπουνάκια οικολογικά και τις πλένω. Μου είχαν πει να αποφεύγω ιδιαίτερα 'δυνατά' απορρυπαντικά .. ειδικά το οικολογικό του εμπορίου (τα παιδικά εννοείται), δε ρώτησα γιατί, πήρα τα soap nuts και ησύχασα και οικονομικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Εμείς χρησιμοποιούμε 1 χρόνο αποκλειστικά τις wonderoos. Γνώρισα μητέρες που έχουν άλλων εταιρειών και μου έλεγαν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες και ότι φαίνονται πιο καλές οι baboo. Τις προμηθεύτηκα απο το site monogiapaidakia.com αλλά απ'οτι είδα έχει κατέβει η σελίδα. Δεν ξέρω αν έχουν διαφορά εταιρεία απο εταιρεία.. Τελοσπάντων στα πρακτικά.. Όντως εχουν όγκο. Εγώ χρησιμοποιώ 21 πάνες δλδ για περίπου 7 την ημέρα, ανα 3 μέρες θέλω πάνες.. βέβαια πλένω ανα 10 πάνες περίπου για να δώσω και τον απαραίτητο χρόνο να στεγνώσουν, τον χειμώνα στα καλοριφέρ είσαι μια χαρά, το καλοκαίρι θα τις απλώσω έξω και σε μισή μέρα είναι στεγνές.. το θέμα είναι φθινόπωρο άνοιξη, όπου σίγουρα κάνουν 1,5 μέρα (το μεγάλο πανί μόνο) Βέβαια για παν ενδεχόμενο δεν επηρεάζει τόσο να χρησιμοποιήσεις και μια απλή πετσέτα στη χειρότερη περίπτωση!!! Το εξωτερικό στεγνώνει αμέσως και κάνει φυσικά και για μαγιουδάκι!

Όσο το μωρό είναι μικρό και τα κακά πιο υδαρή, ίσως αντιμετωπίσεις ένα θέμα διαρροών, μόνο όμως σε πάνα που φοριέται αρκετές ώρες, άρα έχει και αρκετά τσίσα, πράγμα σπάνιο, αν έχεις πρόγραμμα και αλλάζεις το μωρό ανά 4ωρο (εκτός φυσικά απο το βράδυ που τη φοράει όλη νύχτα). Η αμμωνία που ενδεχομένως να μυρίζουμε, είναι απο τα τσίσα μας που την περιέχουν!

Το δέρμα είναι πολύυυυ απαλό, εμάς ερεθίστηκε μόνο όταν παρέμεινε αρκετή ώρα λερωμένη (δεν καταλαβαίνεις καθόλου να μυρίζει, αν έχει λερωθεί.. όσο είναι μωρό και πρίν τις στέρεες τροφές) και μετά την αλλάξαμε χωρίς να πλυθεί γιατί είμασταν εκτός σπιτιού.. δλδ σε ακραία περίπτωση και αυτό σε μία μέρα ήταν πάλι μια χαρά.

Πλένονται στους 40, χωρίς πρόπλυση, με διπλό ξέβγαλμα και βγαίνουν σαν καινούργιες. Εγώ πήρα και καρυδοσαπουνάκια οικολογικά και τις πλένω. Μου είχαν πει να αποφεύγω ιδιαίτερα 'δυνατά' απορρυπαντικά .. ειδικά το οικολογικό του εμπορίου (τα παιδικά εννοείται), δε ρώτησα γιατί, πήρα τα soap nuts και ησύχασα και οικονομικά!

Πόσο στοιχίζουν?

Από που τις αγοράζεις?

Συγνώμη, αλλά εκτός από την πράσινη, που έχει ενσωματωμένο αδιάβροχο κάλυμμα, τις πρώτες 3 για να τις πάρει κάποιος χρειάζεται και το εξωτερικό κάλυμμα? Κατάλαβα καλά? Για να βοηθάμε και τις μανούλες που τώρα μαθαίνουν τα τι και τα γιατί των υφασμάτινων πανών!!!

Ναι φυσικά μαζι στην τιμη ειναι και το ολοκαινουργιο καλυμμα, απλα δεν το εχω στην φωτο/φια. :lol:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=4031

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα σε ολες τις μανουλες,

παρακολουθω το θεμα εδω και καιρο και αρχισα να χρησιμοποιω κι εγω υφασματινες πανουλες μολις προσφατα! Εχω αγορασει λοιπον 4 εσωτερικα και 5 ολοκληρες πανες pop in /close parent τις οποιες βολευτικα αμεσως

γραφωω λοιπον για να σας ρωτησω αν θα πρεπει να παρω κι αλλες μαρκες για να δοκιμασω η να παραγγελω κι αλλες απο αυτεσ που πηρα ηδη; με μια καλη ματια λεω να παρω αυτες για δοκιμη

Your shopping basket

If you want to add or remove items from your basket change the quantity and click 'update basket'.

charlie banana - one size - goodbye disposable, hello cloth - one size remove £12.95 £12.95

gro-via - all in one nappy - mod flower - one size (5-16+kgs) remove £14.00 £14.00

kissaluvs - marvels - safari - One Size (5kg - 18kg approx.) remove £14.95 £14.95

ones & twos - all in one nappy - yellow - one size (3-18kg approx) remove £10.35 £10.35

thirsties - DUO diaper - snaps - warm stripe - size 2 (8-18kg approx.) remove £12.00 £12.00

subtotal £64.25

απο τι kittykins να προχωρισω στην αγορα??

αν εχετε κατι αλλο στο μυαλο σας παρακαλω πειτε μου

ευχαριστω πολυ πολυ

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Κορίτσια καλησπέρα,

σίγουρα ρωτάω πράγματα που έχουν ξαναρωτήσει αλλά είμαι καινούργια με τις υφασμάτινες πάνες βλέπετε...

Μόλις αγόρασα soap nuts για πλύσιμο και ήθελα να ρωτήσω, χύμα τα βάζουμε στο πλυντήριο; και χρησιμοποιούμε μόνο αυτά; γιατί κάποιες κοπέλες αναφέρουν και βόρακα, σε τί αντιστοιχία μπαίνει στο πλυντήριο και από που τον παίρνουμε; και ακόμη tea tree oil ξέρετε που μπορώ να βρω στο internet γιατί μένω επαρχία και δεν έχουμε ιδιαίτερα ενημερωμένα μαγαζιά με βιολογικά. Ακόμη αν γίνεται να μου πείτε και που θα πάρω την τσάντα wet/dry που αναφέρατε και φαίνεται πολύ χρήσιμη!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

Διαφημίσεις

Η lara excel wash ball κάνει αραγε για να πλενουμε τις πάνες?

Οι μπάλες πλυσίματος έχουν αμφισβητηθεί από πολλούς, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα.

Μια επίσημη θέση:

http://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1832&Itemid=237

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Κορίτσια καλησπέρα,

σίγουρα ρωτάω πράγματα που έχουν ξαναρωτήσει αλλά είμαι καινούργια με τις υφασμάτινες πάνες βλέπετε...

Μόλις αγόρασα soap nuts για πλύσιμο και ήθελα να ρωτήσω, χύμα τα βάζουμε στο πλυντήριο; και χρησιμοποιούμε μόνο αυτά; γιατί κάποιες κοπέλες αναφέρουν και βόρακα, σε τί αντιστοιχία μπαίνει στο πλυντήριο και από που τον παίρνουμε; και ακόμη tea tree oil ξέρετε που μπορώ να βρω στο internet γιατί μένω επαρχία και δεν έχουμε ιδιαίτερα ενημερωμένα μαγαζιά με βιολογικά. Ακόμη αν γίνεται να μου πείτε και που θα πάρω την τσάντα wet/dry που αναφέρατε και φαίνεται πολύ χρήσιμη!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

Γεια σου!!!

Μέσα στη συσκευασία των soap nuts λογικά έχει ένα υφασμάτινο σακουλάκι. Εκεί τα βάζεις γιατί ψιλοδιαλύονται αν είναι χύμα κ κολλάνε στα ρούχα.Αν δεν έχει η συσκευασία, βάλτα σε μια κάλτσα κ δεσ'την. Βόρακα εγώ βάζω μια κουταλιά της σούπας σε κάθε πλύση, (ίσως κ λιγότερο) κ κάνει μια χαρά δουλειά. Από το φαρμακείο της γειτονιάς τον παίρνεις, δεν είναι τίποτα φοβερό...Εγώ και το tea tree oil από το φαρμακείο πήρα...Δε χρειάζεται να ψαχνεις σε οικολογικά.

Όσο για την τσαντούλα, ψάξε σε site με πάνες. Ειδικά από το εξωτερικό θα βρεις κ ωραία σχεδιάκια!!!

2sEbp3.png1qpAp3.png

καλησπερα σε ολες τις μανουλες,

παρακολουθω το θεμα εδω και καιρο και αρχισα να χρησιμοποιω κι εγω υφασματινες πανουλες μολις προσφατα! Εχω αγορασει λοιπον 4 εσωτερικα και 5 ολοκληρες πανες pop in /close parent τις οποιες βολευτικα αμεσως

γραφωω λοιπον για να σας ρωτησω αν θα πρεπει να παρω κι αλλες μαρκες για να δοκιμασω η να παραγγελω κι αλλες απο αυτεσ που πηρα ηδη; με μια καλη ματια λεω να παρω αυτες για δοκιμη

Your shopping basket

If you want to add or remove items from your basket change the quantity and click 'update basket'.

charlie banana - one size - goodbye disposable, hello cloth - one size remove £12.95 £12.95

gro-via - all in one nappy - mod flower - one size (5-16+kgs) remove £14.00 £14.00

kissaluvs - marvels - safari - One Size (5kg - 18kg approx.) remove £14.95 £14.95

ones & twos - all in one nappy - yellow - one size (3-18kg approx) remove £10.35 £10.35

thirsties - DUO diaper - snaps - warm stripe - size 2 (8-18kg approx.) remove £12.00 £12.00

subtotal £64.25

απο τι kittykins να προχωρισω στην αγορα??

αν εχετε κατι αλλο στο μυαλο σας παρακαλω πειτε μου

ευχαριστω πολυ πολυ

Εγώ θα σου πρότεινα αφού τις βολεύτηκες όπως λες αυτές που πήρες, να πάρεις από αυτές. Εγώ από αυτές που αναφέρεις έχω τις ones & twos και ενώ στην αρχή μου άρεσαν σαν εφαρμογή, με τη χρήση διαπίστωσα ότι το εξωτερικό τους δεν είναι αδιάβροχο. Μόλις κάνει τσίσα ο μικρός γίνεται μούσκεμα ολόκληρος!

Επίσης έχω grovia, αλλά έχω τις hybrid (all in two) και να σου πω την αλήθεια είναι οι καλύτερές μου πάνες και σαν εφαρμογή, και σαν ποιότητα. Χρησιμοποιώ το εξωτερικό βρακάκι με διάφορα επιθέματα από άλλες πάνες που πήρα κ δεν τις χρησιμοποίησα. Προσωπικά με βόλεψε πολύ το σύστημα all in two. Είχα πάρει κ διάφορες άλλες (και pocket) και τελικά τις περισσότερες τσάμπα τις πήρα γιατί χρησιμοποιώ μόνο τις grovia.

2sEbp3.png1qpAp3.png

Εγώ θα σου πρότεινα αφού τις βολεύτηκες όπως λες αυτές που πήρες, να πάρεις από αυτές. Εγώ από αυτές που αναφέρεις έχω τις ones & twos και ενώ στην αρχή μου άρεσαν σαν εφαρμογή, με τη χρήση διαπίστωσα ότι το εξωτερικό τους δεν είναι αδιάβροχο. Μόλις κάνει τσίσα ο μικρός γίνεται μούσκεμα ολόκληρος!

Επίσης έχω grovia, αλλά έχω τις hybrid (all in two) και να σου πω την αλήθεια είναι οι καλύτερές μου πάνες και σαν εφαρμογή, και σαν ποιότητα. Χρησιμοποιώ το εξωτερικό βρακάκι με διάφορα επιθέματα από άλλες πάνες που πήρα κ δεν τις χρησιμοποίησα. Προσωπικά με βόλεψε πολύ το σύστημα all in two. Είχα πάρει κ διάφορες άλλες (και pocket) και τελικά τις περισσότερες τσάμπα τις πήρα γιατί χρησιμοποιώ μόνο τις grovia.

Eυχαριστω πολυ, να σου πω την αληθεια τελικα τις παρραγειλα απο το Kittykins αλλα δεν μου φαινεται και πολυ σοβαρο μαγαζι εχω παραγγειλει απο την περσμενη τεταρτη και ακομα δεν μου εχει στειλει τα πραγματα! λεω να παραγγειλω και μερικες ακομα pop in απο το Amazon τις Grovia al2 που θα τις βρω???

ευχαριστω κ παλι για την απαντηση

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Διαφημίσεις

Eυχαριστω πολυ, να σου πω την αληθεια τελικα τις παρραγειλα απο το Kittykins αλλα δεν μου φαινεται και πολυ σοβαρο μαγαζι εχω παραγγειλει απο την περσμενη τεταρτη και ακομα δεν μου εχει στειλει τα πραγματα! λεω να παραγγειλω και μερικες ακομα pop in απο το Amazon τις Grovia al2 που θα τις βρω???

ευχαριστω κ παλι για την απαντηση

Καλά, αν έρχονται από Αγγλία αργούν καμιά φορά...εγώ τις grovia τις πήρα από εδώ από το

http://www.bb-cake.com/category-3/category-17-page-2.html

αλλά τις είχα βρει κι απ'έξω:

http://www.fill-your-pants.com/all-in-two-nappies/gro-via-nappies.html

(από αυτό είχα πάρει κ διάφορα άλλα, ωραίο site...)

αυτές που λες εσύ τις είχα βρει κι εδώ:http://www.thecottonnappycompany.co.uk/pop-in-new-generation-bamboo-5-pack.ir?cName=nappies-pop-in

δεν ξέρω πόσο τις πήρες εσύ, απλά στο βάζω μήπως είναι πιο φθηνές...

2sEbp3.png1qpAp3.png

Καλά, αν έρχονται από Αγγλία αργούν καμιά φορά...εγώ τις grovia τις πήρα από εδώ από το

http://www.bb-cake.com/category-3/category-17-page-2.html

αλλά τις είχα βρει κι απ'έξω:

http://www.fill-your-pants.com/all-in-two-nappies/gro-via-nappies.html

(από αυτό είχα πάρει κ διάφορα άλλα, ωραίο site...)

αυτές που λες εσύ τις είχα βρει κι εδώ:http://www.thecottonnappycompany.co.uk/pop-in-new-generation-bamboo-5-pack.ir?cName=nappies-pop-in

δεν ξέρω πόσο τις πήρες εσύ, απλά στο βάζω μήπως είναι πιο φθηνές...

Σε ευχαριστω πολυ!

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

καλησπέρα,

λοιπόν σήμερα παρέλαβα αυτές τις διαφορές που είχα παραγγείλει απο την Αγγλία!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κατι λιγο αφελές μάλλον!!!

Αγχώθηκαν καποιες απο εσας με τις πολλες διαφορετικες πανες??? οταν τις πλενουμε μετα πρεπει να κοιταζουμε και τα ταμπελακια ποια παει με ποια???? τρόμαξα!!!!

Χαιρομαι που διαλεξα να δοκιμασω πρωτα τις pop in γιατι ακομα μου φαινονται οι πλεον εύχρηστες. Ευτυχως είχα ακολουθήσει την συμβουλη της δασκάλας και ειχα παραγγείλει κι αλλες pop in. Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο σκληρες , αλλα μπορει να κανω και κατι λάθος στο πλυσιμο.

Ευχαριστω που με ακουσατε!!!

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Χαχα!μην τρομαζεις καλε!αν θες ταίριαζε τες,μετα απο 2-3 πλύσεισ θα ξέρεις απ'εξω ποιο παει με τι.Αλλα αν θες μπορείς να κανεις κ μίξη...δοκίμασε κ δες τι σε βολεύει...κι αν βρεις λύση για να μη σκληραίνουν τόσο οι πάνες στο πλύσιμο,να μας τη γράψεις γιατι έχω το ίδιο πρόβλημα...;)

2sEbp3.png1qpAp3.png

καλησπερα και παλι!!!

Τheodora η απαντηση σου με ηρεμησε λιγο!!!:-)

τελικα τις δοκιμασα ολες !! τι χαρα να μην εχω να πλυνω το βραδυ για να εχω πανες το πρωι!!! τωρα εχω 11 pop in και αλλες 6 απο τις διαφορες!! 17 ολες μαζι και νομιζω οτι ειναι μαλλον αρκετες!! μου αρεσει πολυ η THIRSTIES και η totbos kai charlie banana!!τι απαλες που ειναι! Ακομα ομως τη νυχτα βάζω μονο ποπ ιν αφου δεν σταζει ποτε!!!

Να ρωτησω και κατι ακομα , η GroVia μου κοκκινισε το μωρο!!! πολυ!!! εκανα κατι λαθος ή απλα το παιδακι μ δεν τις ανεχεται???? Επλυνα ολες τις πανες 3 φορες πριν να της τις φορεσω! να πω εδω οτι πλενω με μπαλα πλυσης και την βρισκω πολυ καλη!

ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τις πολλες πολλες ερωτησεις.

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Διαφημίσεις

καλησπερα και παλι!!!

Τheodora η απαντηση σου με ηρεμησε λιγο!!!:-)

τελικα τις δοκιμασα ολες !! τι χαρα να μην εχω να πλυνω το βραδυ για να εχω πανες το πρωι!!! τωρα εχω 11 pop in και αλλες 6 απο τις διαφορες!! 17 ολες μαζι και νομιζω οτι ειναι μαλλον αρκετες!! μου αρεσει πολυ η THIRSTIES και η totbos kai charlie banana!!τι απαλες που ειναι! Ακομα ομως τη νυχτα βάζω μονο ποπ ιν αφου δεν σταζει ποτε!!!

Να ρωτησω και κατι ακομα , η GroVia μου κοκκινισε το μωρο!!! πολυ!!! εκανα κατι λαθος ή απλα το παιδακι μ δεν τις ανεχεται???? Επλυνα ολες τις πανες 3 φορες πριν να της τις φορεσω! να πω εδω οτι πλενω με μπαλα πλυσης και την βρισκω πολυ καλη!

ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τις πολλες πολλες ερωτησεις.

H Grovia εμένα δε μου δημιούργησε πρόβλημα...μόνο που έχει σκληρύνει πάρα πολύ κ φοβάμαι μήπως τον ενοχλεί! Είδα τα ένθετα bamboo pop-in και μου φαίνεται ότι θα ταίριαζαν και στα βρακάκια της grovia. Αυτά σου σκλήρυναν με το πλύσιμο? Σκέφτομαι μήπως πάρω μερικά...

Εγώ τις πάνες τις πλένω με soapnuts κ είμαι ευχαριστημένη.Καθαρίζουν καλά, μετά στον ήλιο ασπρίζουν κιόλας κ γίνονται σα καινούριες!

Αντε καλές μπουγάδες τώρα!!!:wink:

2sEbp3.png1qpAp3.png

H Grovia εμένα δε μου δημιούργησε πρόβλημα...μόνο που έχει σκληρύνει πάρα πολύ κ φοβάμαι μήπως τον ενοχλεί! Είδα τα ένθετα bamboo pop-in και μου φαίνεται ότι θα ταίριαζαν και στα βρακάκια της grovia. Αυτά σου σκλήρυναν με το πλύσιμο? Σκέφτομαι μήπως πάρω μερικά...

τελικά έχεις δίκιο!! ταιριάζουν ακριβώς!!! Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Ναι αυτες μου σκλήρυναν λιγο αλλα με το απορρυπαντικό, μαλλον εβαζα πολυ. Τωρα με την μπαλα ειναι οκ. Οι pop in εχουν κουμπάκια στην Grovia πως θα πιανουν?? παντως ειναι πολυ απορροφητικά.

Εχω παρει και μια ισοθερμική τσάντα και τις κλεινω μεσα και δεν μυριζει τιποτα!!

Αντε λοιπον , καλες μας μπουγαδες!!

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

• 5 months later...
Εδώ θέλει διάβασμα...

Ηθελα να στο πω και στο άλλο ποστ! εγώ τα είδα διαβάσει στην αρχή, πελάγωσα, νόμιζα πως ήταν πανάκριβες - ότι ήθελε γνώσεις - χρόνο κλπ κλπ κλπ. και τα παράτησα στην αρχή. Μετά τυχαία είδα πάνες στο ebay κι έκανα την αρχή.

Οι κοπέλες εδώ είναι πολύ ψαγμένες, μην τρομάξεις κι εσύ. Ξεκίνα με αυτό που έκανα εγώ (έστω 1-2) για να έχεις μια πρώτη εικόνα και θα τα βρεις όλα!

xena ειμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα αυτό το site γιατί έχει σχεδόν όλα απο αυτα που διάβασα για τις πάνες στο forum αλλά και πάρα πολλά άλλα βρεφικά γάλατα, βιολογικά γάλατα ακόμα και sudocrem με 4.70 Ε Νομίζω συνήθως αγοράζω 6 και

Κορίτσια αυτή η αδιάβροχη τσάντα που βρήκα χρειάζεται για τις υφασμάτινες πάνες ή είναι κάτι σαν πλεονασμός;

Δεν μπορούμε να έχουμε κάτι άλλο για αυτόν τον σκοπό;

:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...