Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Χτες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά καρπούς για να πλύνω τις πάνες - μέχρι τώρα δεν ήξερα και είχα χρησιμοποιήσει απορρυπαντικό. Μετά διάβασα εδώ και αφού τις έβαλα στο πλυντήριο να πλυθούν 2 φορές χωρίς απορρυπαντικό για να φύγουν τα υπολείμματα, προμηθεύτηκα καρπούς, βόρακα και σόδα και τις έπλυνα στου 60, με 6 καρπούς, 25μλ βόρακα και 25μλ σόδα...αποτέλεσμα; οι λεκέδες δεν έφυγαν και οι πάνες βρωμάνε:(. Τι έκανα λάθος;;;

KYWPp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας,

δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα, αλλά θέλω να ρωτήσω για υφασμάτινές πάνες η βρακάκια εκμάθησης.....

έχω ένα αγοράκι 3,5 ετών , έχουμε βγάλει την πάνα την πρωινή από αρχές του καλοκαιριού και για το καλοκαίρι και την Βραδυνή.

ξεκινώντας όμως στον παιδικό είχαμε ένα πισωγύρισμα στην βραδινή , ίσως λόγω κούρασης και σίγουρα προσαρμογής στην νέα κατάσταση.

καταλήξαμε στις πάνες βρακάκι για τον βραδινό ύπνο όμως τώρα πια τον ερεθίζουν αρκετά.

βγάζει κοκκινίλες

γι' αυτό και αναφέρθηκα στις υφασμάτινές πάνες.....

τι λέτε οι πιο έμπειρες;;; και ποιες θα μου προτείνατε;;;

ευχαριστώ.

• 1 month later...

Χρησιμοποιεί καμία μαμά υφασμάτινες πάνες one size (all in one cloth diapers); Θέλω να πάρω τώρα για το 2ο και ψάχνω πως λειτουργεί το σύστημα!

Κυρίως πως γίνεται ο καθαρισμός σε αυτού του τύπου πάνες. (γιατί τα inserts μπαίνουν από τη μέσα πλευρά της πάνας). Σκεφτόμουν εκτός από αυτά να βάζω από πάνω (να ακουμπάει δηλαδή στον ποπό του μωρού) χαρτί οικολογικό,υδατοδιαλυτό. Θα μένει όμως στη θέση του;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Χρησιμοποιεί καμία μαμά υφασμάτινες πάνες one size (all in one cloth diapers); Θέλω να πάρω τώρα για το 2ο και ψάχνω πως λειτουργεί το σύστημα!

Κυρίως πως γίνεται ο καθαρισμός σε αυτού του τύπου πάνες. (γιατί τα inserts μπαίνουν από τη μέσα πλευρά της πάνας). Σκεφτόμουν εκτός από αυτά να βάζω από πάνω (να ακουμπάει δηλαδή στον ποπό του μωρού) χαρτί οικολογικό,υδατοδιαλυτό. Θα μένει όμως στη θέση του;

βγάζεις τα εσωτερικά πανάκια από μέσα, τα βάζεις όλα μαζί στο πλυντήριο και τα πλένεις στους 60, όπως όλες τις πάνες. Το χαρτάκι που λές το βάζω και εγώ στις πάνες του γιου μου τις ώρες που ξέρω ότι περιμένω να κάνει κακά και βολεύει πολύ γιατί δε λερώνεται πολύ η πάνα. Αν δεν κάνει κακά πλένεται και το χαρτάκι μαζί με τις πάνες και το ξαναχρησιμοποιώ. Μην το φοβάσαι, δε φεύγει από τη θέση του!

Καλημέρα,

stellamaria με ενδιαφέρει πιο πολύ για τα κακά, γιατί με νεογέννητο σίγουρα θα έχουμε πιο συχνά και δε νομίζω ότι είναι το καλύτερο να βαζω τις πάνες με όλες τις βρωμιές στο πλυντήριο. Γι' αυτό σκεφτόμουν ένα επιπλέον κομμάτι,υδατοδιαλυτό, ώστε να το ρίχνω μαζί με τα κακάκια απευθείας στη λεκάνη. Μετά ξέπλυμα η πάνα και στο πλυντήριο....καλά τα λέω;

Επίσης, πόσα κομμάτια θα χρειαστώ; Αν π.χ. πλένω κάθε 2η μέρα είναι αρκετές 24 πανες; Υπολόγισα 1 πάνα ανά 2ωρο. (για αρχή τουλάχιστον).

Βρήκα στο ebay πολύ καλές τιμές σε all in one πάνες ενός μεγέθους.

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

stellamaria με ενδιαφέρει πιο πολύ για τα κακά, γιατί με νεογέννητο σίγουρα θα έχουμε πιο συχνά και δε νομίζω ότι είναι το καλύτερο να βαζω τις πάνες με όλες τις βρωμιές στο πλυντήριο. Γι' αυτό σκεφτόμουν ένα επιπλέον κομμάτι,υδατοδιαλυτό, ώστε να το ρίχνω μαζί με τα κακάκια απευθείας στη λεκάνη. Μετά ξέπλυμα η πάνα και στο πλυντήριο....καλά τα λέω;

Επίσης, πόσα κομμάτια θα χρειαστώ; Αν π.χ. πλένω κάθε 2η μέρα είναι αρκετές 24 πανες; Υπολόγισα 1 πάνα ανά 2ωρο. (για αρχή τουλάχιστον).

Βρήκα στο ebay πολύ καλές τιμές σε all in one πάνες ενός μεγέθους.

Zaxarenia καλησπέρα! Χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο τις υφασμάτινες πάνες Bumgenius organic all in one! Τις ξεκινήσαμε με τη νεογέννητη τότε κορούλα μου από την 2η εβδομάδα. Χρησιμοποιώ πάντα το βιοδιασπώμενο φύλλο. Στους πρώτους μήνες οι κενώσεις είναι αρκετά ρευστές, οπότε με το φύλλο απομακρύνεις τη μεγαλύτερη ποσότητα, οπότε οι πάνες είναι μεν λεκιασμένες αλλά σχετικά καθαρές. Δεν θα μπορούσα χωρίς το φύλλο... υπάρχουν και συσκευές σαν τηλέφωνο του ντουζ για να ξεβγάζεις την πάνα στη λεκάνη, αλλά νομίζω πως είναι πιο δύσκολο!

Από την εμπειρία μου, ακόμα και σε νεογέννητο, είχαμε πολύ λιγότερες διαρροές σε σχέση με τις μιας χρήσης, που μας έβγαιναν οι κενώσεις μέχρι την πλάτη. Και αυτό παρόλο που η μικρή μου ήταν σχετικά αδύνατη και δεν είχαμε τόσο καλή εφαρμογή... οπότε θεωρώ πώς για αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο!

Ανάλογα με το είδος της πάνας, υπολόγισε και τον χρόνο που χρειάζεται να στεγνώσει. Για παράδειγμα οι οργανικές βαμβακερές θέλουν τουλάχιστον μια μέρα. Για τον λόγο αυτό έχω πάρει και μερικές με microfiber pocket style, ούτως ώστε να έχω για μια μέρα μέχρι να στεγνώσουν οι υπόλοιπες. Εχω 24 organic bumgenius, 2 totbots easyfit (από μπαμπού, στεγνώνουν πιο γρήγορα αλλά δεν είναι τόσο απορροφητικές), μια bumgenius pocket και τώρα περιμένω άλλες τρεις pocket baba+boo (είναι σαν τις φθηνές του ebay, αλλά πιο ποιοτικές, δεν τις έχω όμως δοκιμάσει ακόμα!).

Aυτό που πρέπει να προσέξεις στις φθηνές, είναι πως συνήθως δεν αντέχουν πλύση στους 60 βαθμούς, στους οποίους αποστειρώνονται οι πάνες. Θέλει μεγάλη προσοχή, μπορεί να είναι φθηνές αλλά να σου δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα!!!

zouz φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά! Λοιπόν, έριξα μια ματιά στις οικονομικές πάνες που είχα δει στο ebay και έχεις δίκιο...πλύσιμο μέχρι 30-40!

Οπότε, άκυρο...

Είδα αυτές http://www.amazon.co.uk/Bambino-Mio-Birth-Potty-Mixed/dp/B002CI0ANK/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1326320529&sr=1-5

και αυτή http://www.amazon.co.uk/Bambino-Mio-Miosolo-Peppermint-Cream/dp/B006DCPLNK/ref=sr_1_33?s=baby&ie=UTF8&qid=1326320686&sr=1-33 και με μια σύντομη αναζήτηση στο google είδα θετικά σχόλια (ειδικά για τη 2η που με ενδιαφέρει περισσότερο,μιας και είναι ένα μέγεθος και όλα σε 1!)

Οι bumgenius ακούγονται επίσης πολύ. Εσύ από που πήρες όλες αυτές τις πάνες που λες; Είναι αρκετά ακριβές βέβαια (φαντάσου, ότι οι οικονομικές που κοιτούσα είχαν 5 λίρες περίπου και αυτές εχουν από 13και πάνω) αλλά φαντάζομαι εκτός από πιο όμορφες θα είναι και καλύτερες...εξάλλου το λέει και το ρητό ''ότι πληρώνεις, παίρνεις''!!!

Με το πλύσιμο πως τα πας; Αν πάρω 20 περίπου πάνες με φτάνουν για πλύσιμο μέρα παρά μέρα; Επίσης, είναι απαραίτητο να πλένονται με καρπούς; Με βρεφικό απορρυπαντικό (π.χ, planet) δεν επιτρέπεται;

Ο βασικότερός μου προβληματισμός είναι βασικά το καθάρισμα.....γιατί έχοντας ένα παιδί σχεδόν 3 χρ. και ένα βρέφος που θα έχει και τα ξενύχτια του,φοβάμαι μην τυχόν τα παρατήσω και πάει άδικα η επένδυση.:roll:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

zouz φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά! Λοιπόν, έριξα μια ματιά στις οικονομικές πάνες που είχα δει στο ebay και έχεις δίκιο...πλύσιμο μέχρι 30-40!

Οπότε, άκυρο...

έχω πολλούς μήνες τις φτηνές του ebay και τις πλένω στους 60. Δεν έχουν πάθει τίποτα, είναι σε άψογη κατάσταση. Έχω ξοδέψει γύρω στα 600 ευρώ πριν κυκλοφορήσουν οι κινέζικες και σε διαβεβαιώνω ότι πολλές από τις ακριβές που αγόρασα ήταν παντελώς άχρηστες, σε αντίθεση με τις φτηνές κινέζικες. Δεν είναι για νεογέννητο παιδάκι αλλά ένα μωρό γύρω στα 5 κιλά νομίζω μπορεί να ξεκινήσει να τις φοράει και να μην έχετε πρόβλημα με διαρροές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον πανάκια που μπαίνουν μέσα στην πάνα γιατί αυτοί βάζουν μόνο ένα με κάθε αγορά (ή και κανένα, το λέει στην περιγραφή συνήθως..)

έχω πολλούς μήνες τις φτηνές του ebay και τις πλένω στους 60. Δεν έχουν πάθει τίποτα, είναι σε άψογη κατάσταση. Έχω ξοδέψει γύρω στα 600 ευρώ πριν κυκλοφορήσουν οι κινέζικες και σε διαβεβαιώνω ότι πολλές από τις ακριβές που αγόρασα ήταν παντελώς άχρηστες, σε αντίθεση με τις φτηνές κινέζικες. Δεν είναι για νεογέννητο παιδάκι αλλά ένα μωρό γύρω στα 5 κιλά νομίζω μπορεί να ξεκινήσει να τις φοράει και να μην έχετε πρόβλημα με διαρροές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον πανάκια που μπαίνουν μέσα στην πάνα γιατί αυτοί βάζουν μόνο ένα με κάθε αγορά (ή και κανένα, το λέει στην περιγραφή συνήθως..)

Καλημέρα! Παρότι λένε λοιπόν 30 πλένεις στους 60 και είναι μια χαρά; Μπράβο...

Γιατί όμως σε μωρό άνω των 5κιλών; Η περιγραφή λέει από τη γέννηση (περίπου 3,5 κιλά). Δεν ισχύει δηλαδή αυτό;

Ίσως λοιπόν να πάρω μισά-μισά...λίγα φτηνά,λίγα ακριβά!;) Για τα πανάκια το είχα στο νου μου, είχα δει ότι δίνουν ένα ή και κανένα,όπως λες!

Επιμένω όμως με το πλύσιμο...πλένετε μόνο με καρπούς; Δηλαδή με ένα βρεφικό δεν;:roll:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Καλημέρα! Παρότι λένε λοιπόν 30 πλένεις στους 60 και είναι μια χαρά; Μπράβο...

Γιατί όμως σε μωρό άνω των 5κιλών; Η περιγραφή λέει από τη γέννηση (περίπου 3,5 κιλά). Δεν ισχύει δηλαδή αυτό;

Ίσως λοιπόν να πάρω μισά-μισά...λίγα φτηνά,λίγα ακριβά!;) Για τα πανάκια το είχα στο νου μου, είχα δει ότι δίνουν ένα ή και κανένα,όπως λες!

Επιμένω όμως με το πλύσιμο...πλένετε μόνο με καρπούς; Δηλαδή με ένα βρεφικό δεν;:roll:

Ax stellamaria, δεν μας τα ελεγες νωρίτερα για τις φθηνές, να μην ξοδεύουμε τα ευρουλάκια μας! Εγώ όταν το έψαχνα είπα να μην το τολμήσω γιατί φαντάστηκα πως δεν θα αντέχουν στους 60! θα ξέρουμε από εδώ και πέρα για φίλους και γνωστούς!

Πάντως για τις bumgenius organic, θεωρώ πως αξίζουν 100% τα λεφτά τους, γιατί έχουν απίστευτη απορροφητικότητα (θα έλεγα αντίστοιχη των μιας χρήσης) και απίστευτη αντοχή. Σε ξένα φόρουμ που διαβάζω θεωρούνται τα vw των πανών γιατί φημίζονται για την μεταπωλητική τους αξία :lol:

Zaxarenia από όσα έχω διαβάσει, δεν έχει τόσο σημασία το απορρυπαντικό, όσο το να βάζεις μικρή ποσότητα και να μη χρησιμοποιείς μαλακτικό. Για τους καρπούς γιατί με αυτούς πλένω, μπορώ να πω πως είναι πολύ εύκολο και απίστευτα οικονομικό. Αρκεί να σου πω πως είμαστε ενός και τώρα ανοίξαμε το δεύτερο κουτί, έχουν περίπου 13 ευρώ το κιλό, αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους! Και έχουν και πολλές άλλες χρήσεις!

Διαφημίσεις

Ax stellamaria, δεν μας τα ελεγες νωρίτερα για τις φθηνές, να μην ξοδεύουμε τα ευρουλάκια μας! Εγώ όταν το έψαχνα είπα να μην το τολμήσω γιατί φαντάστηκα πως δεν θα αντέχουν στους 60! θα ξέρουμε από εδώ και πέρα για φίλους και γνωστούς!

Πάντως για τις bumgenius organic, θεωρώ πως αξίζουν 100% τα λεφτά τους, γιατί έχουν απίστευτη απορροφητικότητα (θα έλεγα αντίστοιχη των μιας χρήσης) και απίστευτη αντοχή. Σε ξένα φόρουμ που διαβάζω θεωρούνται τα vw των πανών γιατί φημίζονται για την μεταπωλητική τους αξία :lol:

Zaxarenia από όσα έχω διαβάσει, δεν έχει τόσο σημασία το απορρυπαντικό, όσο το να βάζεις μικρή ποσότητα και να μη χρησιμοποιείς μαλακτικό. Για τους καρπούς γιατί με αυτούς πλένω, μπορώ να πω πως είναι πολύ εύκολο και απίστευτα οικονομικό. Αρκεί να σου πω πως είμαστε ενός και τώρα ανοίξαμε το δεύτερο κουτί, έχουν περίπου 13 ευρώ το κιλό, αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους! Και έχουν και πολλές άλλες χρήσεις!

Εγώ πριν πάρω τις κινέζικες στο 2ο μου παιδάκι είχα όπως είπα ξοδέψει ΠΟΛΛΑ λεφτα σε διάφορες μάρκες. Οι μόνες που επιβίωσαν μετά από 2 χρόνια χρήσης στον πρώτο μου γιο είναι κάποιες bumgenius και κάποιες fuzzibunz. Αυτές τις πάνες τις εχω ξεκάνει κυριολεκτικά αφού στα πρώτα στάδια πειραματισμού τις έπλυνα και στους 90 κάποιες φορές και με χλωρίνη κάποιες άλλες, πράγματα ελαφρώς απαράδεκτα που δε θα επαναλάμβανα.

Το PUL υλικό λοιπόν μετά από τρία σχεδόν χρόνια βίαιης χρήσης έχει αρχίσει να μου κάνει διαρροές στις ραφές, δεν έχει αλλοιωθεί στην όψη και στην υφή.

Τις χρησιμοποιώ λοιπόν ακόμα αυτές τις πάνες αλλά δεν τις "στρεσάρω" δηλαδή δεν τις αφήνω πάνω από 2 ώρες..

Οι κινέζικες μοιάζουν πολύ με τις fuzzibunz μόνο που έχουν πιο ωραίο fleece, σαν αυτό που έχουν οι bumgenius το οποίο είναι πολύ απαλό και δεν κομπιάζει.

Θέλει προσοχή το από που θα αγοράσετε - ελέγξτε καλά το feedback του seller και ζητήστε ακριβώς ποια χρώματα στέλνετε γιατί πολλές φορές κάνουν του κεφαλιού τους. Δε γνωρίζουν και πολύ καλά αγγλικά...

Εγώ ξεκίνησα με διαφορες κινέζικές του ebay,στην αρχή ολα καλά και αντέχουν ανετα τους 60 βαθμούς.Μετα απο 2 μήνες ομως αρχισαν οι διαρροές και οι κοκκινήλες στο ποπουδάκι μας,οτι και αν εκανα αυτό δεν άλλαξε.Στην συνέχεια πήρα αυτές ειναι απορροφητικές αλλα πολύ ογκώδη και οταν τις φοράμε η μικρή αντιδράει.Τώρα χρησιμοποιώ Little Lamb και mother ease και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Η αποψή μου ειναι να πάρεις για αρχή διάφορες πάνες και να δεις τη θα σε βολέψει.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

gata21 αλήθεια, οι bambino είναι φουσκωτές;! Και δεν τους φαίνεται!

Έλεγα να πάρω τις miosolo που είναι all in one.Μου φαίνεται θα πάρω λίγο απ' όλα!:lol:

Μερικές κινέζικες, μερικές bambino, μερικές pop-in και ότι άλλο μου'ρθει!:mrgreen:

zouz από που παίρνεις τους καρπούς; Αν κάνουν όντως δουλειά και δεν είναι τόσο ακριβές ας δοκιμάσω κι από αυτά.

Επίσης, είχα διαβάσει ότι αντί για μαλακτικό κάποιες μανούλες βάζουν αιθέριο έλαιο. Αυτό όμως δε μειώνει την απορροφητικότητα;

Γενικά βρε κορίτσια, είναι πολύ μπελάς το πλύσιμο; Και εν τέλει βοηθάμε όντως το περιβάλλον; Γιατί σκέφτομαι, κάθε δεύτερη μέρα, έξτρα πλυντήριο μόνο για πάνες σημαίνει 3-4 έξτρα πλυντήρια/ βδομάδα. Με αυτή την κατανάλωση νερού-ρεύματος είμαστε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον; Να κάνω τουλάχιστον ένα καλό γι' αυτό τον πλανήτη! (μετά την ανακύκλωση:-D)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

gata21 αλήθεια, οι bambino είναι φουσκωτές;! Και δεν τους φαίνεται!

Έλεγα να πάρω τις miosolo που είναι all in one.Μου φαίνεται θα πάρω λίγο απ' όλα!:lol:

Μερικές κινέζικες, μερικές bambino, μερικές pop-in και ότι άλλο μου'ρθει!:mrgreen:

zouz από που παίρνεις τους καρπούς; Αν κάνουν όντως δουλειά και δεν είναι τόσο ακριβές ας δοκιμάσω κι από αυτά.

Επίσης, είχα διαβάσει ότι αντί για μαλακτικό κάποιες μανούλες βάζουν αιθέριο έλαιο. Αυτό όμως δε μειώνει την απορροφητικότητα;

Γενικά βρε κορίτσια, είναι πολύ μπελάς το πλύσιμο; Και εν τέλει βοηθάμε όντως το περιβάλλον; Γιατί σκέφτομαι, κάθε δεύτερη μέρα, έξτρα πλυντήριο μόνο για πάνες σημαίνει 3-4 έξτρα πλυντήρια/ βδομάδα. Με αυτή την κατανάλωση νερού-ρεύματος είμαστε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον; Να κάνω τουλάχιστον ένα καλό γι' αυτό τον πλανήτη! (μετά την ανακύκλωση:-D)

Tους καρπους απο το εκοφαμιλυ.γρ

Επειδη αναρρωτιεσαι για το αν αξιζει, αρκει να γνωρίζεις πως κάθε πάνα μιας χρήσης μένει για 500 χρόνια, ένα μωρό παράγει τουλάχιστον ένα τόνο σκουπίδια από πάνες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά, συν το ότι με τις υφασμάτινες σπάνια έχεις ερεθισμούς, είναι ότι καλύτερο για το μωρό, δεν παράγεις σκουπίδια, δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον με μεταφορές (για κάθε πακέτο μιας χρήσης που αγοράζεις), εξοικονομείς χρήματα (πολύ σημαντικό στις μέρες μας)... ε νομίζω πως αξίζει και με το παραπάνω!!!

Εγώ περνάω από τους διαδρόμους με τα πάμπερς και γελάω που δεν χρειάζεται να φορτώνομαι και να ξοδεύομαι! Το πλυντήριο των πανών δεν είναι τίποτα!

Α, και επειδή χρησιμοποιούμε μόνο το βράδυ μιας χρήσης οικολογικές βιοδιασπώμενες... που μου έρχονται σπίτι από Αγγλία μια φορά στο τρίμηνο, με τιμή φθηνότερη και απο του Λιντλ, η ευχαρίστηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Όταν αποφάσισα για τις υφασμάτινες, ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά που δεν θα γίνω το πιόνι πολυεθνικών, να τρέχω κάθε φορά που έχουν μια προσφορά να στοκάρω πακέτα για να γλυτώσω τα ευρουλάκια μας!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ GROVIA.ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE https://www.bb-cake.com/category-3/category-17.html.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΡΑΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΔΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ GROVIA.ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE https://www.bb-cake.com/category-3/category-17.html.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΡΑΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΔΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Εγω έχω Grovia! Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη! Έχω κι άλλες πάνες αλλα αυτές με βόλεψαν πιο πολυ!

Τις έχει εδώ.

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=645

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=627

Η εξυπηρέτηση απο το e-shop αυτο δεν είναι και η καλύτερη που υπάρχει αλλα δεν πειράζει! :P

Ο,τι άλλη πληροφορία θέλεις για τις πάνες εδώ είμαι!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα! Τα φώτα σας...

Περιμένω το 2ο παιδάκι μου και παρείγγειλα 20 Bumgenius organic all-in-one One size, μετά από πολύκαιρη σκέψη και ανάγνωση κριτικών.

Σχεδιάζω να τις ξεκινήσω από το μαιευτήριο, ή τουλάχιστον από ο πρώτο 15θημερο. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο για διαρροές τον πρώτο μήνα. Το μωρό, σύμφωνα με πρόβλεψη του γιατρού θα γεννηθεί πάνω απο 3.200γρ οπότε φαντάζομαι θα της κάνουν.. Τι λέτε εσείς που έχετε δοκιμάσει τις συγκεκριμένες από νεογέννητο;

Επίσης με απασχολεί το βραδυνό.. τις πρώτες μέρες λογικά θα ξυπνάμε για συχνούς θηλασμούς, οπότε και θα την αλλάζω παράλληλα. Αν όμως σύντομα αποδειχθεί υπναρού; Η αν λόγω κούρασης θηλάζω ξαπλωμένη και μας παίρνει ο ύπνος.. και δεν θέλω να πάρω μιας χρήσης με τίποτα! Τι λέει η εμπειρία σας με νεογέννητο και τα βραδυνά αλλάγματα; Και μπηπως χρειάζομαι να προσθέτω επιθέματα για τον ύπνο ώστε όταν αρχίσει να κοιμάται περισσότερες ώρες να μην ξεχειλίζει; Και για να μένει στεγνή σε αυτό το διάστημα, τα χαρτάκια lollipop αρκούν; Τι να κάνω;

Και ένα τελευταίο. Χρειάζομαι μερικές πάνες ακόμα, για το διάστημα που θα κάνει να στεγνώσουν οι 20 άλλες. Φαντάζομαι 10 θα είναι αρκετές.. Ψάχνω καμιά προσφορά εδώ και μερικές μέρες αλλά δεν βρίσκω κάτι λογικό, ούτε μπορώ να αποφασίσω τι πάνες να πάρω. Καμια γνώμη; Καλές είναι οι Flip; Με τι επιθέματα; Μήπως να πάρω Baba+Boo; Θέλω κάτι οικονομικό και όχι εντελώς συνθετικό..

Α- ξέχασα- για το μεγάλο παιδί που δεν λέει να κόψει τις πάνες, συνιστάται βρακάκια εκμάθησης; Κάτι σε καλή τιμή ή κάποια που να πουλάει τα δικά της;

Συγγνώμη για το κατεβατό!

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Εγω να σου πω την αλήθεια όταν άρχισε να κοιμάται περισσότερο το βράδυ άρχισα να της φοράω μιας χρήσεως! Δεν μπορω να φανταστώ οτι θα κοιμάται βρεγμενη. Γιατι ο,τι χαρτακι και επιθεμα να βάλεις πάλι βρεγμενη θα είναι!

Οι bumgenius είναι πολυ ωραίες πάνες με σχετικά καλη εφαρμογή. Μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα πολυ καλές θα είναι απο 3,5 κιλά και πάνω.

Για οικονομική δεκάδα δεν ξέρω αλλα υπάρχουν κι αυτές:

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=900

Είναι ωραίες πάνες! Βέβαια μπορει να της είναι μεγάλες (οι one size το έχουν αυτο)!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Πάρε τις Baba and Boo. Άλλη φιλοσοφία, άλλη τιμή, άλλος χρόνος στεγνώματος.... Μιά χαρά θα σε βολέψουν...

Μπορείς να διαβάσεις σχετικά εδώ:

edit admin

Ρώτησα για αυτές, έχουν ένα πολύ καλό πακέτο αλλά οι τιμές στα μεταφορικά έχουν ανέβει είπε η κοπέλα.. Αλλά το ψάχνω γιατί έχουν και πολύ ωραία σχέδια. Τα επιθέματα θα ήθελα να είναι μισά μπαμπού και λίγα κάτι άλλο... και για βράδυ δηλαδή, να μην ανησυχώ.

Τις Flip τις χρησιμοποιεί καμιά; Θα ήθελα να δω αν με συμφέρει γιατί θέλω απλά να συμπληρώσω την 20άδα των bumgenius. Από ότι κατάλαβα, με 2-4 βρακάκια και αρκετά (πόσα;;) επιθέματα καλύπτω και τον μεγάλο μου, που δεν λέει να κόψει τις πάνες, και το μωρό όταν θα έχουν τελειώσει οι bumgenius.

Τι λέτε εσείς; Καλά κατάλαβα;

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Ρώτησα για αυτές, έχουν ένα πολύ καλό πακέτο αλλά οι τιμές στα μεταφορικά έχουν ανέβει είπε η κοπέλα.. Αλλά το ψάχνω γιατί έχουν και πολύ ωραία σχέδια. Τα επιθέματα θα ήθελα να είναι μισά μπαμπού και λίγα κάτι άλλο... και για βράδυ δηλαδή, να μην ανησυχώ.

Τις Flip τις χρησιμοποιεί καμιά; Θα ήθελα να δω αν με συμφέρει γιατί θέλω απλά να συμπληρώσω την 20άδα των bumgenius. Από ότι κατάλαβα, με 2-4 βρακάκια και αρκετά (πόσα;;) επιθέματα καλύπτω και τον μεγάλο μου, που δεν λέει να κόψει τις πάνες, και το μωρό όταν θα έχουν τελειώσει οι bumgenius.

Τι λέτε εσείς; Καλά κατάλαβα;

Έχω flip και econobum αλλα εμενα δεν με βολεψαν ιδιαίτερα. Της έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές και κάποιες καθόλου.

Αλλα για back up μέχρι να στεγνωσουν οι άλλες είναι οκ. Αλλα όταν θα αρχίσει να μπούσουλαει-περπατάει δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι σταθερές.

Βέβαια άλλες μαμάδες τις χρησιμοποιούν για καιρο για κανονικές πάνες.

Εμένα κάθονται στο συρτάρι γιατι έχω πολλές πάνες (λάθος μου).

1Xckp3.png

Franz Kafka

Έχω flip και econobum αλλα εμενα δεν με βολεψαν ιδιαίτερα. Της έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές και κάποιες καθόλου.

Αλλα για back up μέχρι να στεγνωσουν οι άλλες είναι οκ. Αλλα όταν θα αρχίσει να μπούσουλαει-περπατάει δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι σταθερές.

Βέβαια άλλες μαμάδες τις χρησιμοποιούν για καιρο για κανονικές πάνες.

Εμένα κάθονται στο συρτάρι γιατι έχω πολλές πάνες (λάθος μου).

Λες να είναι έτσι έ; Έχω στο μυαλό μου είτε 10 baba&boo οπως είπα, ή ενα σετ Flip. To Flip σκέφτομαι πως αφού έχει 2 βρακάκια, και απλά έχεις αρκετά επιθέματα, βγάζεις επίθεμα, σκουπίζεις βρακάκι, βάζεις καθαρό επίθεμα, πράγμα που βολεύει για βόλτα γιατί δεν έχεις μεγάλο όγκο να κουβαλάς. Και για βράδυ, βάζεις περισσότερα επιθέματα και είσαι ήσυχη. Βέβαια θα χρειαστώ άλλο ένα βρακάκι και για τον μεγάλο, μέχρι να κόψει τις πάνες. Αν μου λες ότι δεν είναι σταθερές, τότε πάει ο ενθουσιασμός μου. Καμιά άλλη κριτική;

Από την άλλη, 2 πράγματα αναρρωτιέμαι για τις Baba&boo. Κάνουν καλή δουλειά τα επιθέματα που περιλαμβάνονται ή θα χρειαστώ και μπαμπού επιπλέον; Χωράνε επιθέματα άλλης μάρκας;

Πω πω.. βαρέθηκα να μην μπορώ να βγάλω άκρη, το κάνω πολύ καιρό τώρα και θέλω να τελειώνω με τις ετοιμασίες μου!

Κορίτσια σας ευχαριστώ και πάλι. Συγγνώμη που σας ζαλίζω!

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Για τη σταθερότητα υπόθεση έκανα. Δεν το έχω δοκιμασει. Έχω να βάλω flip απο τότε που ήταν νεογέννητη. Αλλα ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα! Πάντως αυτο που λες για την ευκολία όντως έτσι είναι. Αλλάζεις το επίθεμα κι έτοιμη! Αλλα είναι ογκώδης πάνα!

1Xckp3.png

Franz Kafka

Για τη σταθερότητα υπόθεση έκανα. Δεν το έχω δοκιμασει. Έχω να βάλω flip απο τότε που ήταν νεογέννητη. Αλλα ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα! Πάντως αυτο που λες για την ευκολία όντως έτσι είναι. Αλλάζεις το επίθεμα κι έτοιμη! Αλλα είναι ογκώδης πάνα!

Χμ.. καλά για τον όγκο, φαντάζομαι ότι όταν μεγαλώσει θα είναι οκ. Οι φλιπ είναι της bumgenius, οπότε δεν θα έχει και παρόμοια εφαρμογή; Αλήθεια, αφού τις έχεις και κάθονται, μήπως τις πουλάς; Στείλε μου πμ αν είναι, θα ήθελα να τις δοκίμαζα χωρίς να δώσω τα χρήματα που είδα στο σαιτ. Τελικά αν πάρω και τις bababoo, και μερικά αξεσουάρ όπως τσάντες, καρπούς χαρτάκια κλπ, θα φτάσω τα 600 ευρουλάκια.. ελπίζω να κάνω απόσβεση.

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Καλησπέρα σας...έχω παρακολουθήσει το θέμα και παρόλο που αργώ ακόμη να γεννήσω το ψάχνω αρκετά.Θα ήθελα να ξεκινήσω απ την αρχή με υφασμάτινες. Μήπως έχει δοκιμάσει καμία σας αυτες http://www.huggababy.co.uk/p/the-huggababy-multipack-10-nappies-99.php

, φαίνονται πολύ όμορφες, είναι πολύ οικονομικές κ έχουν καλή κριτική στο cloth diapers

Καλησπέρα σας...έχω παρακολουθήσει το θέμα και παρόλο που αργώ ακόμη να γεννήσω το ψάχνω αρκετά.Θα ήθελα να ξεκινήσω απ την αρχή με υφασμάτινες. Μήπως έχει δοκιμάσει καμία σας αυτες http://www.huggababy.co.uk/p/the-huggababy-multipack-10-nappies-99.php

, φαίνονται πολύ όμορφες, είναι πολύ οικονομικές κ έχουν καλή κριτική στο cloth diapers

Καλημερα. Αυτές που λες δεν τις ξέρω. Και εγώ τώρα θα δοκιμάσω διάφορες, αλλά κυρίως bababoo, flip, και bumgenius. Τις περιμένω από βδομάδα.

Μήπως καμιά κοπέλα αγοράζει χαρτάκια lollipop που είναι απο καλαμπόκι; από που τις παιρνετε; δοκίμασα 2 σαιτ από Αγγλια αλλα δεν στέλνουν Ελλάδα. Μήπως ξέρετε κάποια άλλα χαρτάκια από καλαμπόκι; Θέλω χαρτάκια από φυσικά υλικά, που να κρατούν το δέρμα του μωρού στεγνό, να μην κολλάνε επάνω στο δέρμα του. Είχα ακούσει μόνο για την μάρκα που ανέφερα..

qHzbp2.png

dpwIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...