Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαρος εμβρυου στην 32 εβδομαδα

Recommended Posts

Κορίτσια έχω αγχωθεί λίγο 34 εβδομάδων και 6 ημερών (πριν μια εβδομάδα ακριβώς) ήταν 2.230. Μου φαίνεται μικρούλα. Τί λέτε??? Εντωμεταξύ, όλοι μου λένε πως έχω μικρή κοιλίτσα και με αγχώνουν. Φοβάμαι πως δεν θα τα φτάσει τα 2.800 στη γέννα και τρομάζω πως θα είναι λιλιπούτεια, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν ανυπομονώ να γεννήσω, αλλά να πάρει όσο δυνατόν περισσότερες μέρες.

Εγώ γεννήθηκα 2.800 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, όμως ήμουνα 37 εβδομάδων.

Ο γιατρός είπε πως θα πάει γύρω στα 3 κιλά. Θα πάει??? Μου φαίνεται αδύνατο, αλλά δεν ξέρω γιατί μ' έπιασε αυτή η βλακεία.

Μην ανησυχείς καθόλου! Από αυτή τη φάση και μέχρι τη γέννα πέρνουν πολύ περισσότερο βάρος απ' ότι ως τώρα :) Ο δικός μου μέσα σε 3 εβδομάδες πήρε πάνω από 700γρ. Τουλάχιστον 3 κιλά θα πρέπει να γεννηθεί η μικρή σου... Με το καλό! :P

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 286
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην ανησυχείς καθόλου! Από αυτή τη φάση και μέχρι τη γέννα πέρνουν πολύ περισσότερο βάρος απ' ότι ως τώρα Ο δικός μου μέσα σε 3 εβδομάδες πήρε πάνω από 700γρ. Τουλάχιστον 3 κιλά θα πρέπει να γεννηθεί η μικρή σου... Με το καλό!

Αχ σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Να σε ρωτήσω κάτι? Είχε να κάνει με το πόσο έτρωγες εσύ?? Γιατί εγώ τρώω φυσιολογικά. Μάλιστα τις τελευταίες δύο τρεις μέρες μου κόπηκε λίγο η όρεξη...Βέβαια, τρώω αρκετά φρούτα, δημητριακά και τέτοια. Ελαφρά δηλαδή, όχι υψηλά θερμιδικά πράγματα.

Αχ σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Να σε ρωτήσω κάτι? Είχε να κάνει με το πόσο έτρωγες εσύ?? Γιατί εγώ τρώω φυσιολογικά. Μάλιστα τις τελευταίες δύο τρεις μέρες μου κόπηκε λίγο η όρεξη...Βέβαια, τρώω αρκετά φρούτα, δημητριακά και τέτοια. Ελαφρά δηλαδή, όχι υψηλά θερμιδικά πράγματα.

μια χαρα ειναι η μπεμπα σου. εμας ο μπεμπης μας στις 33w ηταν 1967gr, κι αγχωθηκαμε πως ειναι μικρος αλλα ο γιατρος μας ειπε πως ειναι μια χαρα και πως θα γεννηθει γυρω στα 3 κιλα. αλλωστε μου ειπε πως ετσι θα γεννησω και πιο ευκολα, απτο να ηταν το μωρο πολυ μεγαλο. μου ειπε πως το βαρος του ειναι φυσιολογικο. κι εγω τον ρωτησα για τη διατροφη, γιατι κι εγω προσεχω πολυ,δεν τρωω πολυ, κανονικα, και μου ειπε πως και τιποτα να μη τρωω το παιδι οτι ειναι να παρει θα το παρει.ειμαι 33w και 5d κι εχω παρει 8 κιλα, εσυ?

μια χαρα ειναι η μπεμπα σου. εμας ο μπεμπης μας στις 33w ηταν 1967gr, κι αγχωθηκαμε πως ειναι μικρος αλλα ο γιατρος μας ειπε πως ειναι μια χαρα και πως θα γεννηθει γυρω στα 3 κιλα. αλλωστε μου ειπε πως ετσι θα γεννησω και πιο ευκολα, απτο να ηταν το μωρο πολυ μεγαλο. μου ειπε πως το βαρος του ειναι φυσιολογικο. κι εγω τον ρωτησα για τη διατροφη, γιατι κι εγω προσεχω πολυ,δεν τρωω πολυ, κανονικα, και μου ειπε πως και τιποτα να μη τρωω το παιδι οτι ειναι να παρει θα το παρει.ειμαι 33w και 5d κι εχω παρει 8 κιλα, εσυ?

Σούπερ!!! Κι εμένα η μαία μου είπε πως για τη λεκάνη μου δεν θα 'θελε να πάει πάνω από 2.800 με 3.

Είμαι 36 και 2 ημερών κι έχω πάει (σύμφωνα με τη μέτρηση του γιατρού προ 9 ημερών περίπου - γιατί η δικιά μου ζυγαριά είναι για τα μπάζα) 59 κιλά. Όταν με πρωτοζύγισε ο γιατρός στο δεύτερο μήνα είχα χάσει λόγω ναυτίας και ήμουν 47. Τα φυσιολογικά μου είναι τα 50 οπότε εγώ θεωρώ πως έχω πάρει 9, ενώ ο γιατρός 12. (χι χι)

Σούπερ είναι τα κιλά που έχεις πάρει νομίζω.

Κοριτσια και εγω εχω παρει 10 κιλα μεχρι τωρα και σε λιγο θα μπω στον 9ο 18/3 το αγχος μου ειναι απειργαπτο πηγα σημερα και ειμαι 34+1w και ο μικρος μου ειναι 2549 κιλα τι λετε κανα κιλο ακομα θα το παρει?

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω εχω παρει 10 κιλα μεχρι τωρα και σε λιγο θα μπω στον 9ο 18/3 το αγχος μου ειναι απειργαπτο πηγα σημερα και ειμαι 34+1w και ο μικρος μου ειναι 2549 κιλα τι λετε κανα κιλο ακομα θα το παρει?

σε δυο μερες που θα ειμαι κι εγω 34w και 1d,θα παω στο γιατρο να δουμε τον μπεμπη μας, οποτε θα σου εχω νεα. αν και το βαρος του το βρισκω super, κι εχει περιθωριο να παρει ακομα.:)

Μου φαινεται ιοαννα 25 μαζι θα τα ανακοινωσουμε τα ευχαριστα τι ωραια? και την ιδια και αγορακια αχ ο θεουλης να μας βοηθησει να πανε ολα καλα και να κραταμε τα παιδακια μας στην αγκαλιτσα μας:):):)

Μου φαινεται ιοαννα 25 μαζι θα τα ανακοινωσουμε τα ευχαριστα τι ωραια? και την ιδια και αγορακια αχ ο θεουλης να μας βοηθησει να πανε ολα καλα και να κραταμε τα παιδακια μας στην αγκαλιτσα μας:):):)

μακαρι να πανε ολα καλα!!λοιπον πηγα σημερα στο γιατρο 34w και 1d και ο μπεμπης μας ειναι 2100gr. μας ειπε ειναι φυσιολογικος, θα γεννηθει μεχρι 3 κιλα. οποτε ο δικος σου που ειναι παραπανω super ειναι, μην ανησυχεις καθολου, μαλλον θα κανεις μεγαλο παιδι!!:)

Διαφημίσεις

Με το καλό σας εύχομαι!!! Εγώ έχω ΠΗΤ 2-4!!!! Τελικά, τζάμπα αγχώθηκα. Σήμερα 36 και 6 είναι 2.900 (εκτίμηση βέβαια πάντα) αλλά μια χαρά μου φάνηκε!!! Θα φτάσει περίπου 3.500 μου είπε ο γιατρός. Καλή συνέχεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!!

Με το καλό σας εύχομαι!!! Εγώ έχω ΠΗΤ 2-4!!!! Τελικά, τζάμπα αγχώθηκα. Σήμερα 36 και 6 είναι 2.900 (εκτίμηση βέβαια πάντα) αλλά μια χαρά μου φάνηκε!!! Θα φτάσει περίπου 3.500 μου είπε ο γιατρός. Καλή συνέχεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!!

Μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!:P:p:p

Αντε πλησιαζει ο καιρος!

Μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!

Αντε πλησιαζει ο καιρος!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Όσο για το πλησιάζει ο καιρός - άσε μου φαίνεται αιώνας - χαζομάρα το ξέρω....

Εσύ??? Έχεις , περιμένεις???

Μην ανησυχεις και εμενα ετσι μου φαινεται!Μετραω τις μερες ...μηνες τωρα!!!

Εχω δυο αγορακια 10χρ και 7χρ σχεδον και περιμενω κοριτσακι,ειμαι 34w κ 2d (ΠΗΤ 20/4)!Θα κανω καισαρικη και μαλλον θα μπω 4/4.

Χι χι χι αχ τί παθαίνουμε!!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι ούτε στο ελάχιστο διαφορετική η αναμονή σε σχέση με το πρώτο σου???

Διαφημίσεις

Αντε να δω εγω ποσο θα εγινε ο δικος μου ο μπομπιρας θα μεγαλωσε πολυ σιγουρα μεγαλος θα βγει θα με............. αχ τι θα τραβηξω καλα να ειναι και οτι θελει ας γινει παρασκευη μπαινω στο μηνα μου αντε να δω ποτε θα θελησει να ξεπηδηξει....... τωρα μια εβδομαδα μετα πιστευω να εφτασε τα 2800 θα δουμε!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλημερα! η μπου μπου μας 31w 4d ειναι 1551g.

Κορίτσια γεια σας!! Εμάς χθες ο υπέρηχος έδειξε 1784γρ στις 31+5. Ο γιατρός είπε ότι είναι λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο. Να ανησυχώ;; Μήπως είναι η μπέμπα πολύ μικρή;;;Εκέινος δεν έδειξε να ανησυχεί για κάτι. Βλέπω όμως και οι δικές σας μετρήσεις είναι παρεμφερείς. Απλά σκέφτομαι ότι ο υπέρηχος δίνει απόκκλιση 268γρ. Δηλαδή παίζει να είναι το μωρό και 1500 μονο γρ. αλλά και σχεδόν 2 κιλά. Αυτό το 1500 όμως δεν είναι λίγο;;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.Εμένα ο μπεμπης μου 32 w ήταν 1900 και μας είπε οτι ήταν μέσα στο μέσο όρο και οτι θα γεννηθεί περιπου 3400.Εσένα είναι -100γρ οπότε όλα καλα μην αγχώνεσαι.Το σημαντικό είναι να πηγαίνουν ολα καλά με τον αμφάλιο λώρο για να τρέφεται σωστά το μωρό απο την στιγμή που δεν δείχνει τίποτα ανησυχιτικό το doppler το μωράκι θα πάρει κανονικά το βάρος του(ετσι μου είπε ο γιατρός μου)

• 2 εβδομάδες μετά...

32 +4 είμαστε 1870! Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί μέχρι τώρα στις μετρήσεις έβγαινε μεγαλύτερος απο την εβδομάδα κύησης, ενώ τώρα είναι λίγο πιο κάτω απ' το κανονικό, αφού όπως είδα στον υπέρηχο αυτό το βάρος ισούται με 31+6 εβδομάδες :?

cN3ep3.png

Εμένα η μπέμπα 31+5 ήταν 1730 και προχθές που πήγα 36+5 ήταν 2622. μικρή μου είπε αλλά στα κατώτερα φυσιολογικά. μην ανησυχείς, το κάθε μωράκι έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης

Εμένα ο μπεμπούλης μου 32+4 ήταν 1915 γραμμάρια. Λίγο πιο μικρούλης από τον μέσο όρο των μωρών από ότι μου είπε ο γιατρός...Ενώ μέχρι τώρα ήταν πάντα λίγο πιο μεγάλος από τον μέσο όρο. Εκεί ξεκίνησε και το τεράστιο άγχος μας, μήπως από εδώ και πέρα αναπτύσσεται λιγότερο από ότι θα έπρεπε, καθώς έχουμε και ένα προβληματάκι με τον ομφάλιο λόρο μας..Έχει κάποιο κοριτσάκι ανάλογη εμπειρία?

Σήμερα πήγαμε ξανά στη γιατρό για μία εξέταση και είπαμε να ξαναμετρήσουμε το ζουζουνάκι επειδή είχα στεναχωρηθεί. 32+4 ζύγιζε 1870 και ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά και σήμερα 33+4 2250 που σημαίνει ακριβώς στο μέσο όρο :D. Ρώτησα τη γιατρό γιατί τόση μεγάλη διαφορά μέσα σε μια βδομάδα και μου απάντησε ότι είναι πάντα κατά προσέγγιση οι μετρήσεις και δεν πρέπει να αγχωνόμαστε γι' αυτά. Αν υποψιαζόταν υπολειπόμενη ανάπτυξη θα ήταν η πρώτη που θα το έψαχνε, γιατί υπάρχει και ένα προβληματάκι με τη μία μου μητριαία αρτηρία. Οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ:D:D:D

cN3ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...