Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβάμαι την γεννα!!!!! Σε 10 μερες μπαίνω στον μηνα μου !!!!!

Recommended Posts

εμένα είναι το 2ο μωρό και θα δοκιμάσω τοκετό στο νερό. επειδή όμως ε΄΄ιμαι γενβικά φοβιτσιάρα και καθόλου ανεκτική στον πόνο αυτό που διάβασα και νομίζω πως θα με βοηθήσει είναι ότι η μεγαλύτερη σύσπαση διαρκεί (στο pick της) 20 δευτερόλεπτα. ε για τόσο μπορώ να το αντέξω... φανταζομαι... ελπίζω μόνο να μην περάσω πάλι τις μέρες (όπως στο 1ο) και πάω με ραντεβού για τεχνητούς... εγώ εχω ΠΗΤ 10/4

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 180
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια αν δεν συντρέχει σοβαρός ιατρικός λόγος το γεγονός ότι απλά περάσατε την ΠΗΤ δεν ισοδυναμεί με άμεση ανάγκη πρόκλησης. Για τσεκάρετέ το λίγο παραπάνω, ειδικά οι πρωτότοκες. Η ΠΗΤ είναι μέσος όρος δεν είναι αυτοσκοπός.

Μια καλή μαία μπορεί να σας τα εξηγήσει αυτά αναλυτικά, Άντε μ' ένα πόνο!

FLcUp3.png0BQfp3.png

κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας! μη φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ και κοιτάξτε να απολαύσετε τη γέννα σας! αν έχετε εμπιστοσύνη στο γιατρό σας μην αγχώνεστε, σίγουρα ο πόνος θα υπάρχει ειδικά όσες δεν κάνετε επισκληρίδιο αλλά πραγματικά ξεχνιέται αμέσως, μη χαλάσετε την υπέροχη αυτή μέρα με φόβο! δε λέω, σίγουρα είναι κάτι που δε μας συμβαίνει πολλές φορές για να είμαστε εξοικοιωμένες αλλά αυτός ταυτόχρονα είναι ο λόγος που χρειάζεται η χαλαρότητα!! όταν έμεινα έγκυος είχα τρελό άγχος μέχρι που πήγα 1η φορά στον γιατρό κ μου είπε "Αν σκέφτεσαι μόνο θετικά και όμορφα πράγματα κ κάνεις αυτά που πρέπει όλα θα πάνε καλά. Αν σκέφτεσαι το κακό τότε θα σου έρθει πιο εύκολα" δεν ξέρω αν ακούγεται χαζό αυτό πάντως εγώ από εκείνη τη στιγμή το ακολούθησα σαν οδηγία γιατρού κ όντως όλα τέλεια! τα εμβρυάκια εισπράττουν όλη την ενέργεια της μανούλας,είναι καθοριστική η ψυχολογική της κατάσταση. Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!

Οι άντρες της ζωής μου...

Επειδή βλέπω πως άνοιξε μια κουβέντα σε σχέση με την πρόκληση, να σας πώ κι εγώ ότι θεωρητικώς θα ήθελα να περιμένω παραπάνω (39+3 σήμερα), ωστόσο ο γιατρός μου (και οι άλλοι δυο από τους οποίους πήρα δεύτερη και τρίτη γνώμη) είναι της άποψης πως το θέμα με τις εβδομάδες, πέρα από πραγματικό, είναι και το τι λένε τα πρωτόκολλα (δηλαδή νομικό). Κανένας από τους τρεις με τους οποίους το συζήτησα δεν το ρισκάρει πάνω από μια - δυο μέρες μετά την ΠΗΤ, και αυτό γιατί α) δεν μπορούμε όντως να ξέρουμε αν έχουμε κατά πολύ περισσότερο ήδη ξεπεράσει την 40η εβδομάδα, αν η σύλληψη έγινε νωρίτερα από ό,τι υπολογίζουμε (και στην περίπτωσή μου, εν προκειμενω, δεν έχω ιδέα πότε έγινε η σύλληψη, μιας και οι επαφές εκείνη την περίοδο ήταν καθημερινές) και β ) η παράταση της κύησης αυξάνει ραγδαία την επικινδυνότητά της (εννοώντας ακόμη και τον εμβρυικό θάνατο). Όσο για τις 42 εβδομάδες, οι δυο από τους τρεις γιατρούς που ρώτησα (συμπεριλαμβανομένου του γιατρού μου) αλλά και η μαία μου, μου είπαν ότι αυτό είναι πρωτόκολλο που τηρείται σε Αμερική και Αγγλία, για τη Αγγλία δε, μου είπαν ότι δεν κάνουν καν nst, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Για να μη σας κουράζω, εγώ αποφάσισα να ακούσω και να εμπιστευτώ τον γιατρό μου, παρ΄ότι τον προηγούμενο μήνα είχα ξενερώσει με τυχόν ενδεχόμενο πρόκλησης και το έψαξα πολύ εξονυχιστικά.. Και επειδή γιατρός δεν είμαι, και εξαντλήθηκα διαβάζοντας πάρα πολλά πράγματα στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων και επικίνδυνες μπούρδες, ε, είπα να αφεθώ στην έμπειρη γνώμη του δικού μου γιατρού.

Από χθες βέβαια έχω συχνούς-μικρούς πόνους περιόδου στην πλάτη και σουβλίτσες κάτω χαμηλά, βοήθησαν ενδεχομένως και οι....συστηματικές επαφές με τον άντρα μου, ίσως ο τοκετός ξεκινήσει άμεσα τελικά, από μόνος του.

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ.

Με το καλό όλες να υποδεχτείτε τα μωράκια σας:D:D

Διαφημίσεις

Επειδή βλέπω πως άνοιξε μια κουβέντα σε σχέση με την πρόκληση, να σας πώ κι εγώ ότι θεωρητικώς θα ήθελα να περιμένω παραπάνω (39+3 σήμερα), ωστόσο ο γιατρός μου (και οι άλλοι δυο από τους οποίους πήρα δεύτερη και τρίτη γνώμη) είναι της άποψης πως το θέμα με τις εβδομάδες, πέρα από πραγματικό, είναι και το τι λένε τα πρωτόκολλα (δηλαδή νομικό). Κανένας από τους τρεις με τους οποίους το συζήτησα δεν το ρισκάρει πάνω από μια - δυο μέρες μετά την ΠΗΤ, και αυτό γιατί α) δεν μπορούμε όντως να ξέρουμε αν έχουμε κατά πολύ περισσότερο ήδη ξεπεράσει την 40η εβδομάδα, αν η σύλληψη έγινε νωρίτερα από ό,τι υπολογίζουμε (και στην περίπτωσή μου, εν προκειμενω, δεν έχω ιδέα πότε έγινε η σύλληψη, μιας και οι επαφές εκείνη την περίοδο ήταν καθημερινές) και β ) η παράταση της κύησης αυξάνει ραγδαία την επικινδυνότητά της (εννοώντας ακόμη και τον εμβρυικό θάνατο). Όσο για τις 42 εβδομάδες, οι δυο από τους τρεις γιατρούς που ρώτησα (συμπεριλαμβανομένου του γιατρού μου) αλλά και η μαία μου, μου είπαν ότι αυτό είναι πρωτόκολλο που τηρείται σε Αμερική και Αγγλία, για τη Αγγλία δε, μου είπαν ότι δεν κάνουν καν nst, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Για να μη σας κουράζω, εγώ αποφάσισα να ακούσω και να εμπιστευτώ τον γιατρό μου, παρ΄ότι τον προηγούμενο μήνα είχα ξενερώσει με τυχόν ενδεχόμενο πρόκλησης και το έψαξα πολύ εξονυχιστικά.. Και επειδή γιατρός δεν είμαι, και εξαντλήθηκα διαβάζοντας πάρα πολλά πράγματα στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων και επικίνδυνες μπούρδες, ε, είπα να αφεθώ στην έμπειρη γνώμη του δικού μου γιατρού.

Από χθες βέβαια έχω συχνούς-μικρούς πόνους περιόδου στην πλάτη και σουβλίτσες κάτω χαμηλά, βοήθησαν ενδεχομένως και οι....συστηματικές επαφές με τον άντρα μου, ίσως ο τοκετός ξεκινήσει άμεσα τελικά, από μόνος του.

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ.

Με το καλό όλες να υποδεχτείτε τα μωράκια σας:D:D

ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι!! αφήνουμε στην άκρη το ενδεχόμενο των "λαμόγιων" γιατρών που κοιτάνε πως να ξεπετάνε τις γέννες όπως τους βολεύει,και κρατάμε ότι ας μη το παίζουμε πια σε όλα γιατροί γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! σαφώς και η φύση αποφασίζει πότε είναι καλό να βγει το μπεμπάκι αλλά καμια φορά η φύση κάνει κ λάθη μην ξεχνάμε! κι εγώ είχα κανονίσει για πρόκληση αλλά το μωράκι μου ήταν συνεπέστατο στο ραντεβού κ έσπασαν τα νερά μόνα τους 3 ώρες πριν το ραντεβού. Μία πρόκληση τοκετού δεν μας κάνει λιγότερο μαμάδες! Άλλωστε αν τα θέλουμε όλα τελείως φυσικά ας μην πηγαίνουμε σε γιατρό, να μην κάνουμε υπερήχους, να μην παίρνουμε συμπληρώματα, μην γεννάμε σε νοσοκομεία κλπ κλπ κλπ! Εννοείται πως είναι σεβαστό αν κάποια μαμά δε δέχεται την πρόκληση αλλά ας μην "αποπαίρνουμε" τις μαμάδες που κάνουν είτε πρόκληση είτε καισαρική από επιλογή! Μέλλουσες μανούλες με το καλό τα μωράκια σας, και στις ήδη μανούλες να χαίρεστε τα μωράκια σας!!

δε νομίζω πως τέθηκε θέμα ότι κάποια είναι λιγότερο ή περισσότερο μαμά ανάλογα με το πως θα γεννήσει οπότε μην αερολογούμε (εκτός αν έχουμε τη μύγα την οποία και να κρατήσουμε γιατί έτσι και αλλιώς είναι ενοχλητική).

αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η πρόκληση είναι έτσι και αλλιώς παρέμβαση και όχι άμοιρη "παρενεργειών" ειδικά όταν το σώμα και το μωρό δεν είναι έτοιμοι. στη δική μου περίπτωση (χωρίς να θέλω να πω ότι είναι αντιπροσωπευτική αλλά συμβαίνει)χρειάστηκαν 2 ημέρες να με πιάσουν οι πόνοι της πρόκλησης γιατί το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο και ας ήμουν ήδη 41 εβδομάδες και 2 ημέρες. και η γιατρός μου (ευτυχώς κατ'εμέ) ήταν διατεθειμένη να με περιμένει και να μη με βάλεο γαιο καισαρική που έτσι και αλλιώς φοβάμει τα χειρουργεία.

επίσης ειπώθηκε από εμένα ότι δεν έχω σκοπό να κάνω πρόκληση πριν τις 42 εβδομάδες γιατί κατ'εμέ αυτό είναι πιο επιβαρυντικό και στρεσογόνο από το να περιμένω πότε θα θελήσει ο καλός μου να βγει μόνος του.

το ότι αυτό είναι το πρωτόκολλο της αγγλίας ή της αμερικής προσωπικά δε μου λέει κάτι γιατί στην Ελλάδα αντίστοιχα δεν τηρούν κανένα πρωτόκολλο (που σημαίνει ότι ο κάθε γιατρός δρα ασύδοτα) ή αυτό που τηρούν άτυπα είναι της καισαρικής.και δε νομίζω πως χρειάζεται να είμαι γιατρός (που σαφώς δεν είμαι) για να μπορώ να εκφέρω άποψη ως προς το πως θέλω τη γέννα μου ή το πότε επιτρέπω σε κάποιον να παρέμβει στο σώμα μου εφόσον δεν κινδυνεύει η υγεία μου ή αυτή του μωρού μου.

το όλο θέμα ανοίχτηκε από την θεματοθέτρια ως προς τους φόβους που έχει μια ετοιμόγεννη γυναίκα. στο δικό μου μυαλό, όταν βρίσκεται κάποια σε αυτή την κατάσταση μπορεί να φοβάται ό,τι θέλει χωρίς να έχουμε δικαίωμα οι υπόλοιποι να κρίνουμε αν αυτός ο φόβος είναι λογικός ή παράλογος.

δικαίως λοιπόν (κατά τη γνώμη μου πα΄ντα) η colibri επιλέγει να εμπιστευτεί το γιατρό της και τη μαία της σε αυτά που της λένε και δικαίως και εγώ να λέω ότι η προγραμματισμένη γέννα με φοβίζει και με αγχώνει.

vyLxp3.pngG7Azp3.png

δε νομίζω πως τέθηκε θέμα ότι κάποια είναι λιγότερο ή περισσότερο μαμά ανάλογα με το πως θα γεννήσει οπότε μην αερολογούμε (εκτός αν έχουμε τη μύγα την οποία και να κρατήσουμε γιατί έτσι και αλλιώς είναι ενοχλητική).

αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η πρόκληση είναι έτσι και αλλιώς παρέμβαση και όχι άμοιρη "παρενεργειών" ειδικά όταν το σώμα και το μωρό δεν είναι έτοιμοι. στη δική μου περίπτωση (χωρίς να θέλω να πω ότι είναι αντιπροσωπευτική αλλά συμβαίνει)χρειάστηκαν 2 ημέρες να με πιάσουν οι πόνοι της πρόκλησης γιατί το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο και ας ήμουν ήδη 41 εβδομάδες και 2 ημέρες. και η γιατρός μου (ευτυχώς κατ'εμέ) ήταν διατεθειμένη να με περιμένει και να μη με βάλεο γαιο καισαρική που έτσι και αλλιώς φοβάμει τα χειρουργεία.

επίσης ειπώθηκε από εμένα ότι δεν έχω σκοπό να κάνω πρόκληση πριν τις 42 εβδομάδες γιατί κατ'εμέ αυτό είναι πιο επιβαρυντικό και στρεσογόνο από το να περιμένω πότε θα θελήσει ο καλός μου να βγει μόνος του.

το ότι αυτό είναι το πρωτόκολλο της αγγλίας ή της αμερικής προσωπικά δε μου λέει κάτι γιατί στην Ελλάδα αντίστοιχα δεν τηρούν κανένα πρωτόκολλο (που σημαίνει ότι ο κάθε γιατρός δρα ασύδοτα) ή αυτό που τηρούν άτυπα είναι της καισαρικής.και δε νομίζω πως χρειάζεται να είμαι γιατρός (που σαφώς δεν είμαι) για να μπορώ να εκφέρω άποψη ως προς το πως θέλω τη γέννα μου ή το πότε επιτρέπω σε κάποιον να παρέμβει στο σώμα μου εφόσον δεν κινδυνεύει η υγεία μου ή αυτή του μωρού μου.

το όλο θέμα ανοίχτηκε από την θεματοθέτρια ως προς τους φόβους που έχει μια ετοιμόγεννη γυναίκα. στο δικό μου μυαλό, όταν βρίσκεται κάποια σε αυτή την κατάσταση μπορεί να φοβάται ό,τι θέλει χωρίς να έχουμε δικαίωμα οι υπόλοιποι να κρίνουμε αν αυτός ο φόβος είναι λογικός ή παράλογος.

δικαίως λοιπόν (κατά τη γνώμη μου πα΄ντα) η colibri επιλέγει να εμπιστευτεί το γιατρό της και τη μαία της σε αυτά που της λένε και δικαίως και εγώ να λέω ότι η προγραμματισμένη γέννα με φοβίζει και με αγχώνει.

Συγγνώμη αν σε προσέβαλλα,δεν είχα τέτοιο σκοπό, κι εγώ τη δική μου γνώμη λέω! Απλά αναφέρω μια άποψή μου γενικότερη και δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα, απλά διαβάζω το φόρουμ 2 χρόνια τώρα κ έχουν διαβάσει τα μάτια μου πολλά, μεταξύ αυτών ότι οι μανούλες που γεννούν φυσιολογικά είναι πιο δεμένες με τα παιδιά τους από εκείνες της καισαρικής, γι αυτό και αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο! Δεν αναφέρθηκα σε καμία κοπέλα συγκεκριμένα! Επεσήμανα στο τέλος του μηνύματός μου ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή, εκπροσωπώ τον εαυτό μου κ δεν τίθεται θέμα ποιος έχει δίκιο κ ποιος άδικο! Στην τελική πρόκειται για ένα φόρουμ που ως επί το πλείστον γίνεται συζήτηση κατα την οποία ο καθένας παραθέτει την άποψή του. Συγγγνώμη ειλικρινά, όταν έγραφα το μήνυμα δεν είχα στο μυαλό μου αρνητικό σκοπό για κανέναν!

Kαλημερα Μαρακι!!!!!

Απο πισω και εγω ακολουθω!37η εβδ σημερα!!!!

Καθε εβδομαδα παω για καρδιοτοκογραφημα και κοιταμε συσπασεις μητρας και καρδουλα εμβρυου.

Προφανως τα πονακια που εχεις ειναι συσπασουλες,προετοιμαζεται η μητρα για την ηρωικη εξοδο!!!!

Ολα καλα θα πανε,μην φοβασαι.Εχεις ξεαγχωθει καθολου?

Γεια σου!!!!! Την Πέμπτη μπαίνω εγω για καισαρικη !!!! Το ποσο φοβάμαι άστα!!!! Αχ!!!!!!!! 38 & 3 θα είμαι εγω!!!! Κ το μωρο ειναι. 3649 κιλα!!!!

Μαρία μη φοβάσαι, κι εγώ είμαι σήμερα 39+2.... και ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩ!

Μέχρι την Παρασκευή θα έχω γεννήσει, ή από μόνη μου ή με πρόκληση, όπως έγραψα και στο άλλο post...

Ήμουν κι εγώ αγχωμένη πολύ, είναι το πρώτο μου και δεν έχω εμπειρία, αυτό που κατάλαβα εν τελει είναι μόνο κακό κάνει το άγχος, οπότε εδώ και 2-3 μέρες είμαι .......χαλαρααααα!

Πού γεννάς; Εγώ στο ΙΑΣΩ, και αν δεν γεννήσω αυτές τις μέρες, θα μπω με πρόκληση στις 40+1, δηλαδή στις 5 Απριλίου του πρωί..

Εγω την Πέμπτη μπαίνω για καισαρικη!!! Στο αλεξανδρας εγω θα γεννησω !!!! Κ θα είμαι 38&3 ! Αλλα το μωρακι ειναι ήδη 3649 κιλα! Οπότε δεν νόημα να το κρατάμε άλλο !!!! Αλλα ο φόβος ειναι φόβος!!!!

Διαφημίσεις

Εγω την Πέμπτη μπαίνω για καισαρικη!!! Στο αλεξανδρας εγω θα γεννησω !!!! Κ θα είμαι 38&3 ! Αλλα το μωρακι ειναι ήδη 3649 κιλα! Οπότε δεν νόημα να το κρατάμε άλλο !!!! Αλλα ο φόβος ειναι φόβος!!!!

Μαράκι τελικά καισαρική, ε; Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Θα ξεμπερδέψεις και γρήγορα!

Εγώ 39+5 σήμερα και ακόμη ουδέν νεώτερο....

Μικρά πονάκια σποραδικά, αλλά τίποτα επείγον!

Άντε, όλα να πάνε καλά, και σε λίγες μέρες θα κρατάμε και οι δυο τα μωράκια μας! :P:p

Μαράκι τελικά καισαρική, ε; Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Θα ξεμπερδέψεις και γρήγορα!

Εγώ 39+5 σήμερα και ακόμη ουδέν νεώτερο....

Μικρά πονάκια σποραδικά, αλλά τίποτα επείγον!

Άντε, όλα να πάνε καλά, και σε λίγες μέρες θα κρατάμε και οι δυο τα μωράκια μας! :P:p

Καλημέρα!!! Πήγα τωρα έκανα της εξετάσεις για αύριο κ μόνο που φανταστικά οτι αύριο θα μπω με έπιασε κάτι τρομακτικό!!! Οσο ν ναι χειρουργείο ειναι !!! Αχ να περάσει η αυριανή μέρα!!! Δεν μπορω να ηρεμίσω με τίποτα!!! Εσυ περιμένεις μεχρι να σπάσουν νερά η να ξεκηνισουν οι πονοι ε;;;;

Καλημέρα Μαρία!!! Μη φοβάσαι, εγώ έχω κάνει δύο φορές καισαρική, η δεύτερη πριν έξι μήνες. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη στιγμή που θα δεις το μωράκι σου. Και εγώ γενικά είμαι πολύ φοβιτσιάρα και σκέφτόμουν διάφορα πριν με πάρουν στο χειρουργείο. Με την επισκληρήδιο έχεις και επαφή και μπορείς να μιλάς με το γιατρό σου ή με τις μαίες. Άντε με το καλό και περιμένουμε τα νέα σου!!!!!!!!!

και εγώ αυτό θα σου έλεγα... να σκέφτεσαι ότι έχεις ραντεβού με το μωρό σου. αύριο τέτοια ώρα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το κρατάς στην αγκαλιά σου. με το καλό σου εύχομαι!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Καλημέρα!!! Πήγα τωρα έκανα της εξετάσεις για αύριο κ μόνο που φανταστικά οτι αύριο θα μπω με έπιασε κάτι τρομακτικό!!! Οσο ν ναι χειρουργείο ειναι !!! Αχ να περάσει η αυριανή μέρα!!! Δεν μπορω να ηρεμίσω με τίποτα!!! Εσυ περιμένεις μεχρι να σπάσουν νερά η να ξεκηνισουν οι πονοι ε;;;;

Άντε Μαρία μου με το καλό.......:P

Αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά....

Εγώ περιμένω τους μεγάλους πόνους, αλλά μάταια...κάτι πονάκια περιόδου έχω εδώ και μέρες αλλά δεν αυξάνονται τα άτιμα να πάμε να γεννήσουμε..Όπως σου έχω πει θα μπω με πρόκληση την Παρασκευή(40+1)αν δεν ξεκινήσει ο τοκετός μέχρι τότε.

Έχω τρελαθεί και στη διάρροια από χτες, ίσως αυτό είναι μια ένδειξη, ενημέρωσα το γιατρό και μου είπε να περιμένουμε....Παρεμπιπτόντως, γνωρίζει καμία κοπέλα αν αυτό αποτελεί όντως σημάδι έναρξης τοκετού (θα 'θελα...:confused:)

Η αναμονή είναι χειρότερη από όλα πάντως!

Εσύ να σκέφτεσαι το μωράκι που θα έχεις αύριο επάνω σου και τίποτα άλλο! Όλα θα πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

Εγώ περιμένω τους μεγάλους πόνους, αλλά μάταια...κάτι πονάκια περιόδου έχω εδώ και μέρες αλλά δεν αυξάνονται τα άτιμα να πάμε να γεννήσουμε..Όπως σου έχω πει θα μπω με πρόκληση την Παρασκευή(40+1)αν δεν ξεκινήσει ο τοκετός μέχρι τότε.

Έχω τρελαθεί και στη διάρροια από χτες, ίσως αυτό είναι μια ένδειξη, ενημέρωσα το γιατρό και μου είπε να περιμένουμε....Παρεμπιπτόντως, γνωρίζει καμία κοπέλα αν αυτό αποτελεί όντως σημάδι έναρξης τοκετού (θα 'θελα...:confused:)

Εσύ να σκέφτεσαι το μωράκι που θα έχεις αύριο επάνω σου και τίποτα άλλο! Όλα θα πάνε καλά!!!

με το καλό μανούλες, και χορτάστε ύπνο τις ημέρες που σας μένουν πριν υποδεχτείτε τα μωράκια σας! :P colibri1979, για 5 μέρες πριν τελικά γεννήσω με έπιαναν τέτοια πονάκια κάθε απόγευμα κ κάθε βράδυ για 5 λεπτά, και κάποιες φορές μαζί με σύσπαση. δεν είχα άλλο σύμπτωμα αν εξαιρέσεις ότι τη νύχτα πριν σπάσουν τα νερά κάθε μισή ώρα πήγαινα τουαλέτα γιατί το κεφαλάκι πίεζε την κύστη!

Εγώ τρεις μέρες πριν γεννήσω πάντως είχα ξεκινήσει διάρροια και είχα και τα πονάκια που περιγράφεις! Μπορεί και να σας προλάβει το μπεμπάκι σου!

8hwQp3.png

Εγώ τρεις μέρες πριν γεννήσω πάντως είχα ξεκινήσει διάρροια και είχα και τα πονάκια που περιγράφεις! Μπορεί και να σας προλάβει το μπεμπάκι σου!

Γεννησααααααααααα!!!!! Είμαι στο μαιευτήριο τωρα!!! Έκανα καισαρικη χθες κ τωρα πρέπει να σηκώθω αλλα ποναωωωωωω !!! Εχω όμως το μωρακι μου!!!!!! Είμαι φουλ ευτυχισμένη!!!!!!!!

Γεννησααααααααααα!!!!! Είμαι στο μαιευτήριο τωρα!!! Έκανα καισαρικη χθες κ τωρα πρέπει να σηκώθω αλλα ποναωωωωωω !!! Εχω όμως το μωρακι μου!!!!!! Είμαι φουλ ευτυχισμένη!!!!!!!!

Να σου ζήσει το μωράκι σου και να το χαίρεσαι όσο μπορείς!!!!

Να είναι πάντα γερό και τυχερό !!!!!

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και τέρμα ο φόβος .. αρχίζεις τη σημαντικότερη δουλειά, οπότε σου εύχομαι Καλή Δύναμη!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Μαρακι να σου ζησει,γερο και καλοτυχο!!!!

Εγω εχω ΠΗΤ το Σαββατο αλλα δεν λεει να κατεβει η μπεμπα.Ειναι ακομα σχετικα ψηλα,παρολο το περπατημα που εχω ριξει.Αν δεν γεννησω μεχρι το Σαββατο,την Δευτερα παμε για τεχνικους πονους.Ωχ,Παναγια μου....θα βελαξω!

Για να δουμε,τι θα αποφασισει να κανει η κυρα.Εντωμεταξυ πριν 17 μερες εχασα και τον πατερα μου και η ψυχολογια μου ειναι...αστα να πανε!Χαμενη στο διαστημα ειμαι....!

Κορίτσια κι εγώ γέννησα, στις 5 Απριλίου, στις 40+1 εβδομάδες, όπου θα εμπαινα για πρόκληση, αλλά τελικά υπέστην επείγουσα καισαρική, αφού με τον πρώτο έλεγχο είδαμε ότι παλμοί του μωρού είχα πέσει στους 90....παρά τη χορήγηση οξυγόνου, δεν ανέβαιναν με τίποτα....Τέλοσπάντων, το πόσο γρήγορα μπήκα χειρουργείο δεν λέγεται, σε 15' μου είχαν κάνει ήδη την επισκληρίδιο.....

Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς και ο μπέμπης υγιέστατος και τέλειος....(αν και λωροδεμένος σε πόδι και λαιμό, εξ'ου και οι χαμηλοί παλμοί, ζοριζόταν το ψυχάκι μου).

Από τεχνητούς πόνους λοιπόν δεν βίωσα τίποτα.....δεν πρόλαβα!

Θέλω μόνο να πω κορίτσια ότι μετανιώνω που επέμενα και έπρηζα το γιατρό μου να με περιμένει άλλη μια εβδομάδα (να κλείσω και τις 41 δηλαδη), και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν με περίμενε, γιατί δεν θέλω ούτε για αστείο να φανταστώ πόσες μέρες ήδη οι παλμοί του μωρού μου ήταν χαμηλοι....

Κορίτσια να σας ζήσουν και καλή ανατροφή.

Μαρία από περιέργεια πόσο βάρος είχε το μωράκι σου τελικά όταν γεννήθηκε;

Κολιμπρι τι εννοείς δεν σου έκανε nst ο γιατρός σου τακτικά; Φαντάζομαι λαχτάρα....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κορίτσια να σας ζήσουν και καλή ανατροφή.

Μαρία από περιέργεια πόσο βάρος είχε το μωράκι σου τελικά όταν γεννήθηκε;

Κολιμπρι τι εννοείς δεν σου έκανε nst ο γιατρός σου τακτικά; Φαντάζομαι λαχτάρα....

Nst είχα κάνει τρεις μέρες πριν το ραντεβού για την πρόκλησηκαι οι παλμοί ήταν 125-130, δηλαδή κανονικότατοι.

Ασε, η λαχτάρα δεν περιγράφεται....ευτυχώς όλα πήγαν κατ'ευχήν και ο μπόμπιρας ξεμύτισε.....ατσαλάκωτος και 3480 gr!:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...