Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φοβάμαι την γεννα!!!!! Σε 10 μερες μπαίνω στον μηνα μου !!!!!

Recommended Posts

Φοβάμαι την γεννα και δεν ξερω ακόμα πως θα γεννησω γιατι το μωρακι ειναι ήδη 2650 και ο γιατρός μου λέει οτι αν το αφήσουμε μεχρι τέλος το μωρο θα φτάσει τα 3800 και εγω είμαι 1,60 και μικροκαμομενη σχετικά κ λέει οτι θα ειναι δύσκολος ο τοκετος αν πάμε φυσιολογικα!!! Υπάρχει άλλη κοπέλα που να το αντιμετωπίζει αυτο η να το εχει ήδη αντιμετώπιση ;;;;

Διαφημίσεις

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Είμαι ο άνθρωπός σου! Το βράδυ που έμαθα ότι είμαι έγκυος, το ίδιο βράδυ μαζί με το όνειρο ξεκίνησε ο φόβος! Να μη σου τα πολυλογώ, μου έλεγε τα ίδια, ότι είμαι μικροκαμωμένη κτλ (1.60 κι εγώ, συνάδελφος!) και πήγα στην 38η εβδομάδα και μετά τον υπέρηχο ήθελε να με εξετάσει κολπικά. Την άλλη μέρα γέννησα. Στο δεύτερο γιο μου, γέννησα λίγες ώρες μετά την εν λόγω εξέταση! Μην ανησυχείς. Ολα θα έρθουν στην ώρα τους. Το καλύτερο νέο είναι ότι έκανα επισκληρίδειο (στη δεύτερη γέννα είχα διαστολή 10 οταν πήγα στην κλινική και πάλι έκανα επισκληρίδειο!) και δεν ένιωθα τίποτα Τίποτα όμως! Άδικα ανησυχείς. Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και ο πόνος δεν ήταν το πιο δυνατό, πίστεψέ με! Και σου τα λέω εγώ, η πλέον φοβιτσιάρα! Με το καλό σου εύχομαι!!

Vd4Sp3.png

Καλημέρα κούκλες !!!

Εγώ απο τα 15 μου σκεφτόμουν τη στιγμή που θα γεννήσω και έτρεμα !

Όσο μεγάλωνα, μεγάλωνε και ο φόβος.

Τελικά έχω κάνει 2 γέννες και πάω για τρίτη και δεν με νοιάζει πιά καθόλου.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Το βρισκω απολυτα δικαιολογιμενο και φυσικο που φοβασαι , για την ακριβεια δεν νομιζω οτι υπαρχει γυναικα που δεν το φοβαται , αλλες πολυ (και σε αυτες ειμαι και εγω) αλλες λιγοτερο . Απο τη στιγμη που εμεινα την πρωτη φορα εγκυος ετρεμα σαν το ψαρι με το τι με περιμενει , ειχα μετρια εγκυμοσυνη και πανευκολη γεννα , με διαστολη 2-3 πηγα στην κλινικη και εκει γεννησα χωρις καν , την πρωτη φορα , προκληση μεσα σε 6-7 ωρες χαλαρα . Στη δευτερη παλι με τοσο διαστολη και προκληση μεσα σε 4-5 ωρες και στην τριτη με καισαρικη , εεεεεεε ακομα το σκεφτομαι και τρεμω , πιστευω οτι παντα , μα παντα θα το φοβαμαι , αφου βλεπω βιντεακια με γεννες στο youtube και απορω πως τα καταφερα εγω , αααα στην δευτερη πηρα μονο μια δοση επισκληρηδιου γιατι μου επεσε η πιεση αποτομα και χεστικα πανω μου .Μην ανυσηχεις ομως , ολα θα γινουνε εκεινη τη στιγμη σημασια εχει οτι δεν θα φοβασαι , πριν και μετα οποτε κανενα προβλημα , εγω εκεινη τη στιγμη φοβηθηκα μονο στην καισαρικη .

QRyOp2.png

καλημερα κοντα θα γεννησουμε εχω πητ 5/4.για να σε καθυσηχασω ειναι το δευτερο μωρο μου και τα δυο στην 34 ηταν 2600 ο πρωτος γεννηθηκε 38 κ 6 3300.ο δευτερος θα δουμε!θελω να σου πω πως οι υπερηχοι εχουν αποκλιση και να μην αγχωνεσαι για αυτο,ετσι κ αλλιως το βαρος του μωρου σου ειναι μια χαρα.τωρα κ εγω εχω ενα εγχος για τη γεννα ...περισσοτερο ομως γιατι κανω ενεσεις αντιπηκτικες και αν δεν περασουν 12 ωρες απο την τελευταια bye bye επισκληριδιο!!!και στην πρωτη γεννα ημουν τυχερη !με το καλο σου ευχομαι και να απολαυσεις τον τελευταιο μηνα και να ξεκουραστεις γιατι μετα εχει πολυ κουραση η υποθεση!

Διαφημίσεις

Και εγω μπαινω στον μηνα μου σε 15 μερες!!!!Προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι τρεμω στην ιδεα!

Και εγω ειμαι φοβητσιαρα,ουτε ορο εχω βαλει ποτε μου,ουτε τιποτα και φρικαρω και μονο στην ιδεα!!!

Η επισκληριδιος ποναει?Που γινεται?Στα κοκκαλα?

Για μένα από την εμπειρία μου στις διαδικασίες: εγκυμοσύνη - τοκετός - λοχεία, νομίζω ότι η ευκολότερη ήταν ο τοκετός!

Και εγώ φοβόμουν πάρα πολύ, ειδικά μόλις μπήκα στο μήνα μου, τόσο που μόνη μου ζήτησα από το γιατρό να κάνουμε καισαρική. Αλλά η φύση είχε άλλα σχέδια .... και ενώ είχα μπει στο μαιευτήριο ώστε το επόμενο πρωί να έκανα καισαρική, τελικά τα ξημερώματα μου έσπασαν τα νερά και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, πανεύκολα, μέσα σε 1 ώρα είχα ξεμπερδέψει και τώρα είμαι πολύ περήφανη που μπορώ να λέω ότι κατάφερα να αισθανθώ την πιό δυνατή εμπειρία της ζωής μου!!!

Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά και χαλάρωσε για να το απολαύσεις....

Καλημέρα κι από μένα, από ό,τι βλέπω κοντά θα γεννήσουμε όλες (έχω ΠΗΤ 4/4). Έχω κι εγώ τα άγχη μου, κυρίως επειδή, όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα, είχα μια ένσταση σε σχέση με την προτροπή του γιατρού μου να μπω με πρόκληση αν δεν έχω γεννήσει ακόμη, μια εβδομάδα πριν την ΠΗΤ (φοβούμενος μην μεγαλώσει πολύ το μωρό, το οποίο βέβαια μέχρι στιγμής έχει φυσιολογική ανάπτυξη-2543 γρ. στην 34+6). Το συζήτησα με κοπέλες από το φόρουμ, και βεβαίως με το γιατρό μου, με τον οποίο συμφωνήσαμε ότι εν τέλει θα με περιμένει (αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε) μέχρι και την 40+1. Μάλλον το άγχος μου είναι υπερβολικό, ως πρωτάρα πάντα, ωστόσο με το που έλυσα το θέμα ότι δεν πρόκειται να μπω σε αγώνα δρόμου, η διάθεση καλυτέρεψε, και μιας και έχω καλή εγκυμοσύνη προσπαθώ να χαλαρώσω και να δω φίλους, να ασχοληθώ με το ...νοικοκυριό του μωρού, και τέτοια!

Να πω επίσης ότι τα μεγάλα άγχη με έπιασαν από τις 22-2 και μετά, που σταμάτησα να πηγαίνω στο γραφείο! Η δουλειά μάλλον λειτουργούσε αγχολυτικά για εμένα..

Καλημέρα στα κορίτσια που πλησιάζουν την ΠΗΤ!! ME TO ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ!!

Μην φοβάστε! όταν ξεκινήσει η διαδικασία θα'ρθουν όλα τόσο απλά που δεν θα το καταλάβετε! Δεν θα σκεφτείτε τον φόβο, είναι τόσα άλλα που θα σκέφτεστε! Και φυσικά όταν πρωτοαντικρύσετε το μωρό σας όλα θα γίνουν παρελθόν! Ετσι απλά! Είναι θαύμα της φύσης!!!

Αν βοηθά, μπορείτε να νοικιάσετε από το συνοικιακό σας dvd club ντοκιμαντέρ με γέννες, υπάρχει ένα του bbc και ένα ακόμη - δεν θυμάμαι, όλα όμως βοηθούν πολύ, θα σας κάνουν να δείτε πόσο φυσιολογικό γεγονός είναι και πραγματικά θα χαλαρώσετε τόσο που σχεδόν θα αδημονείτε να έρθει η ώρα!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Φοβάμαι την γεννα και δεν ξερω ακόμα πως θα γεννησω γιατι το μωρακι ειναι ήδη 2650 και ο γιατρός μου λέει οτι αν το αφήσουμε μεχρι τέλος το μωρο θα φτάσει τα 3800 και εγω είμαι 1,60 και μικροκαμομενη σχετικά κ λέει οτι θα ειναι δύσκολος ο τοκετος αν πάμε φυσιολογικα!!! Υπάρχει άλλη κοπέλα που να το αντιμετωπίζει αυτο η να το εχει ήδη αντιμετώπιση ;;;;

κοριτσάκι γέννα καισσαρική να βρείς την υγειά σου!!!!αυτό έκανα και εγώ και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!είχα τις ίδιες φοβίες με εσένα και περισσότερες μπορώ να σου πω!!!βέβαια επέλεξα γιατρό σούπερ στις καισσαρικές και δεν κατάλαβα τίποτα!!!!τώρα περιμένω το 2ο παιδάκι μου για την γέννηση του οποίου δεν έχω καμία απολύτως φοβία!!!με το καλό και μην κάτσεις να φας τους πόνους του φυσιολογικού τοκετού και μετά σε βάλουν καισσαρική!!!!φέρσου έξυπνα από την αρχή!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο κοριτσι μου.να μη φοβασαι καθολου...δεν υπαρχει λογος.Με την επισκληριδιο εξαλλου θα εισαι μια χαρα.Εγω μετα απο 2 γεννες...και μαλιστα δυσκολες μιας και κανενα απο τα 2 μωρακια δεν ειχε κατεβει...ανετα κανω και τριτο.Πιστεψε με η στιγμη που θα κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια ειναι τοσο μαγικη που ουτε πονο θα θυμασαι ουτε τπτ.

Κι εγω πριν αγχωνομουνα και φοβομουνα αλλα τελικα δεν ηταν και κατι τοσο φοβερο κι ας κρατησας 8-9 ωρες και οι 2 τοκετοι.μαλιστα στον πρωτο εκανα επισκηριδιο μονο στο τελος.Να εισαι ηρεμη...χαρουμενη...και να σκεφετσαι οτι πας να φερεις το παιδακι σου στον κοσμο.

Προσωπικα το θεωρω χαζομαρα να κανεις καισαρικη χωρις λογο...εγω τουλαχιστον δε θα καθομουν να με σφαξουν χωρις λογο.

κοριτσάκι γέννα καισσαρική να βρείς την υγειά σου!!!!αυτό έκανα και εγώ και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!είχα τις ίδιες φοβίες με εσένα και περισσότερες μπορώ να σου πω!!!βέβαια επέλεξα γιατρό σούπερ στις καισσαρικές και δεν κατάλαβα τίποτα!!!!τώρα περιμένω το 2ο παιδάκι μου για την γέννηση του οποίου δεν έχω καμία απολύτως φοβία!!!με το καλό και μην κάτσεις να φας τους πόνους του φυσιολογικού τοκετού και μετά σε βάλουν καισσαρική!!!!φέρσου έξυπνα από την αρχή!!!!

Πόσο "έξυπνο" είναι να επιλέξεις μια καισαρική όταν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος;

Δεν έχω καμία δογματική καθήλωση στον φυσιολογικό τοκετό, ωστόσο καλό θα ήταν η καισαρική να αποτελεί την ιατρική λύση όταν υπάρχει πρόβλημα, και όχι να είναι ο κανόνας στην ελληνική πρακτική, για το κομφόρ του γιατρού... Βέβαια, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι οποίες είναι σεβαστές.

Προσωπικα το θεωρω χαζομαρα να κανεις καισαρικη χωρις λογο...εγω τουλαχιστον δε θα καθομουν να με σφαξουν χωρις λογο.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Καισαρική έκανα στο πρώτο μου παιδάκι και πάλι καισαρική θα κάνω διότι στην περίπτωση μου δεν γίνεται διαφορετικά. Θα ήθελα πολύ όμως να γεννήσω φυσιολογικά και να μην μπω χειρουργείο.

Φοβάμαι περισσότερο το μαχαίρι. Ασε που στην καισαρική πονάς για καιρό...

Και πάλι όμως, όποιον τρόπο και να επιλέξεις, όταν γίνεις μανούλα όλα θα'ναι ένα τίποτα μπρος στο θαύμα που θα'χεις στην αγκαλιά σου..

Βρηκα το θεμα μου... σημερα εχω ραντεβου στο γιατρο, κι ενω μεχρι τωρα δεν το σκεφτομουν καθολου, εδω και λιγες μερες μ εχει πιασει πανικος για τον τοκετο! Ειμαστε για μεσα Απρίλη βεβαια, αλλα αρχισα να το σκεφτομαι!

Ολοι βεβαια μου λενε, οτι λετε κι εσεις εδω, αλλα νομιζω για πρωτομανα ό,τι και να της πεις, οσο και να την καθησυχασεις, ενα φοβο θα τον εχει μεχρι να ερθει η ωρα!

Ολα να πανε καλα σε ολες!

Με το καλό σε όσες περιμένετε.Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου και πραγματικά γελάω.Γέννησα με το που μπήκα στην 38η εβδομάδα.Γελάω που θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέχω και να φωνάζω στον άντρα μου ''Εσπασαν τα νερά'' με τρόμο.Μπήκα με 1 διαστολή.Περιμέναμε, περιμέναμε και τίποτα.Γέννησα με πρόκληση 6 ώρες μετά φυσιολογικά.Την τελευταία ώρα ένιωσα ότι πονάω.Πιο πριν είχα ρίξει και έναν υπνάκο.Ελεγα ''αντε να γεννήσω να πιω νερό'' γιατι δεν με άφηναν.Εκανα 2 επισκληριδίους, δεν καταλαβα τίποτα.Αν με ρωτούσε κάποιος τι βρήκα πιο δύσκολο θα έλεγα η λοχεία και όχι η γέννα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Ο φοβος είναι κατι φυσιολογικό αφού οταν είναι το πρωτο παιδάκι όλα είναι πρωτόγνωρα. Ακόμα και στο δεύτερο παντα υπάρχει ένα αγχος, να πανε όλα καλά. Αλλα η φύση έχει προνοήσει. Ειμαστε πιο δυνατες απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Και όλα αρχίζουν μετα τον τοκετό. Κατα καποιο τρόπο είναι μια "δοκιμασία" που μας προετοιμάζει. πλεον όμως με την επισκληρίδιο τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα.

Εγω ήθελα να γεννησω φυσιολογικά με επισκληρίδιο. Στο πρωτο μου παιδάκι τα καταφερα. Στη μικρή μου όμως πήγα στο νοσοκομείο με σπασμενα νερά και 8 διαστολή. Η μαια μου έλεγε ότι δεν θα προλάβω να κανω επισκληρίδιο, εγώ έλεγα δεν γεννάω χωρίς επισκληρίδιο. Φυσικά δεν πρόλαβα να την κάνω αφού από την ώρα που έφτασα στο νοσοκομείο σε μισή ώρα γεννησα. Αν με ρωτήσεις τώρα, στην π΄ρωτη γεννα πονεσα πιο πολύ. Στη δεύτερη δεν καταλαβα τίποτα.

Με το καλό όλες οι μελλουσες μανουλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά. Και όλα τα υπόλοιπα θα τα ξεχασετε αμέσως. Μου το ελεγαν και δεν το πιστευα, αλλα τελικά έτσι είναι.

Σας ευχαριστω όλες κορίτσια για της απαντήσεις σας!!! Θέλω παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα αν και φοβάμαι απίστευτα για το τι με περιμένει απο την στιγμή που ο γιατρός μου λέει οτι θα ειναι δύσκολος ο τοκετος! Τον εμπιστεύομαι τον γιατρο αλλα ο φόβος ειναι φόβος! Επίσης εχω κανει ενα χειρουργείο εκει κατω αφαίρεση βαρθολινειου άδενα κ το κόψιμο που εχω ειναι στο σημείο που ε κόβουνε για την περινεοτομη. Οπότε εκτός απο την στενή λεκάνη και το μωρο που ειναι 10 μερες μεγαλυτερο ειναι κ αυτο πρόβλημα για ενα φυσιολογικό τοκετο. Την καισαρικη την φοβάμαι και αυτη γιατι ειναι που σου κάνουν επισκληριδιο κ δεν νιώθεις καθόλου τα πόδια σου κ αυτο πιστεύω θα με τρομοκράτιση πολυ να μην νιώθω τίποτα!!!! Και για ποσο δεν τα νιώθεις; Σα ευχαριστω που με καταλαβαίνετε κ που υπάρχουν κ άλλες κοπέλες με της ίδιες φοβίες με εμένα!!!!

Βρηκα το θεμα μου... σημερα εχω ραντεβου στο γιατρο, κι ενω μεχρι τωρα δεν το σκεφτομουν καθολου, εδω και λιγες μερες μ εχει πιασει πανικος για τον τοκετο! Ειμαστε για μεσα Απρίλη βεβαια, αλλα αρχισα να το σκεφτομαι!

Ολοι βεβαια μου λενε, οτι λετε κι εσεις εδω, αλλα νομιζω για πρωτομανα ό,τι και να της πεις, οσο και να την καθησυχασεις, ενα φοβο θα τον εχει μεχρι να ερθει η ωρα!

Ολα να πανε καλα σε ολες!

Αυτο ακριβώς οτι κ να λένε ο φόβος παραμένει . Στείλε μας να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός σου !

Και εγω μπαινω στον μηνα μου σε 15 μερες!!!!Προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι τρεμω στην ιδεα!

Και εγω ειμαι φοβητσιαρα,ουτε ορο εχω βαλει ποτε μου,ουτε τιποτα και φρικαρω και μονο στην ιδεα!!!

Η επισκληριδιος ποναει?Που γινεται?Στα κοκκαλα?

Η επισκληριδιος γινεται στην σπονδυλική στήλη στον 4ο σπονδυλο νομίζω ! Και αυτήν την φοβάμαι πολυ!!!!

Σας ευχαριστω όλες κορίτσια για της απαντήσεις σας!!! Θέλω παρα πολυ να γεννησω φυσιολογικα αν και φοβάμαι απίστευτα για το τι με περιμένει απο την στιγμή που ο γιατρός μου λέει οτι θα ειναι δύσκολος ο τοκετος! Τον εμπιστεύομαι τον γιατρο αλλα ο φόβος ειναι φόβος! Επίσης εχω κανει ενα χειρουργείο εκει κατω αφαίρεση βαρθολινειου άδενα κ το κόψιμο που εχω ειναι στο σημείο που ε κόβουνε για την περινεοτομη. Οπότε εκτός απο την στενή λεκάνη και το μωρο που ειναι 10 μερες μεγαλυτερο ειναι κ αυτο πρόβλημα για ενα φυσιολογικό τοκετο. Την καισαρικη την φοβάμαι και αυτη γιατι ειναι που σου κάνουν επισκληριδιο κ δεν νιώθεις καθόλου τα πόδια σου κ αυτο πιστεύω θα με τρομοκράτιση πολυ να μην νιώθω τίποτα!!!! Και για ποσο δεν τα νιώθεις; Σα ευχαριστω που με καταλαβαίνετε κ που υπάρχουν κ άλλες κοπέλες με της ίδιες φοβίες με εμένα!!!!

Δεν είναι ότι δεν νιώθεις τίποτα με την επισκληρίδιο.Την πρώτη μέρα είναι ένα μουδιασμα και μετά πολλές νιώθουν μια ενοχληση άλλες στην μέση, άλλες στα κόκκαλα της λεκάνης.Εγώ πονούσα λίγο στο ένα πόδι.Φοβόμουν κιόλας για τα ράμματα, νόμιζα ότι με την παραμικρή κίνηση που θα έκανα θα κόβονταν αλλά δεν είναι ετσι.Οπως και να γεννησεις καλώς να έρθει το μπεμπάκι.Μην σκεφτεσαι τον τρόπο.Εγώ υπεθετα ότι θα γεννησω με καισαρική γιατί είχε τυλιχτεί ο μπεμπης 3 φορές με τον λώρο αλλά τελικά γεννησα φυσιολογικά.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Με το καλο κοριτσι μου.να μη φοβασαι καθολου...δεν υπαρχει λογος.Με την επισκληριδιο εξαλλου θα εισαι μια χαρα.Εγω μετα απο 2 γεννες...και μαλιστα δυσκολες μιας και κανενα απο τα 2 μωρακια δεν ειχε κατεβει...ανετα κανω και τριτο.Πιστεψε με η στιγμη που θα κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια ειναι τοσο μαγικη που ουτε πονο θα θυμασαι ουτε τπτ.

Κι εγω πριν αγχωνομουνα και φοβομουνα αλλα τελικα δεν ηταν και κατι τοσο φοβερο κι ας κρατησας 8-9 ωρες και οι 2 τοκετοι.μαλιστα στον πρωτο εκανα επισκηριδιο μονο στο τελος.Να εισαι ηρεμη...χαρουμενη...και να σκεφετσαι οτι πας να φερεις το παιδακι σου στον κοσμο.

Σε ευχαριστω εύχομαι ολα να πανε καλα! Θέλω πολυ να γεννησω φυσιολογικα αλλα ειναι διάφοροι λόγοι που μπορει να μην μου το επιτρέψουν ! Την επισκληριο την φοβάμαι πολυ κ αυτη!!!! Ειναι κ το μωρακι λίγο μεγαλουτσικο!! Και ο γιατρός θα με ξαναδεί 1 Απριλίου και τότε θα μου πει τι κ πως !!

Δεν είναι ότι δεν νιώθεις τίποτα με την επισκληρίδιο.Την πρώτη μέρα είναι ένα μουδιασμα και μετά πολλές νιώθουν μια ενοχληση άλλες στην μέση, άλλες στα κόκκαλα της λεκάνης.Εγώ πονούσα λίγο στο ένα πόδι.Φοβόμουν κιόλας για τα ράμματα, νόμιζα ότι με την παραμικρή κίνηση που θα έκανα θα κόβονταν αλλά δεν είναι ετσι.Οπως και να γεννησεις καλώς να έρθει το μπεμπάκι.Μην σκεφτεσαι τον τρόπο.Εγώ υπεθετα ότι θα γεννησω με καισαρική γιατί είχε τυλιχτεί ο μπεμπης 3 φορές με τον λώρο αλλά τελικά γεννησα φυσιολογικά.

Στην καισαρικη όμως δεν λένε οτι σου κάνουν επισκληριδιο κ δεν νιώθεις καθόλου τα πόδια σου;; Φοβάμαι κ τα ράμματα μην μου σπάσουν ! Το μωρο το σηκωνεις απο την πρώτη μέρα ε;

Στην καισαρικη όμως δεν λένε οτι σου κάνουν επισκληριδιο κ δεν νιώθεις καθόλου τα πόδια σου;; Φοβάμαι κ τα ράμματα μην μου σπάσουν ! Το μωρο το σηκωνεις απο την πρώτη μέρα ε;

Στην καισαρική ναι σου κάνουν όπως και να έχει.Στον φυσιολογικό αν μπορείς να αντέξεις τους πόνους και δεν φοβάσαι μπορείς να μην κάνεις.Εγώ δεν ήμουν τόσο γενναία.Εκανα και μάλιστα 2.Τα ράμματα δεν σπάνε.Μην νομιζεις ότι θα το σηκώσεις το μωρό και θα τρέχεις.Πάνω σου απλά θα το ακουμπάς.Θα είναι τόση η χαρά σου μόλις ακούς τα πιρεξάκια με τα μωράκια να έρχονται που θα τα ξεχνάς όλα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Μακάρι να πανε ολα καλα!!!! Πως κ πως περιμένω απο την μια να δω το μωρακι μου κ απο την άλλη εχω έναν φόβο τρομερό!!!!ποσα κιλα γεννήθηκε εσένα;;;;