Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπορείτε να μου συστήσετε παιδο-οφθαλμίατρο στην Αθήνα?

elena73

Recommended Posts

Καλησπερα εχω ενα κοριτσακι 5,5 χρονων κ πηγαμε σημερα σε οφθαλμιατρο του ικα κ μου ειπε οτι χρειαζεται να κλεισω ραντεβου σε καποιο οφθαλμολογικο κεντρο για να της κανουν "σκιασκοπια" κ να μετρηθουν οι βαθμοι της...εχετε κανει κι εσεις αυτην την εξεταση ή εγω την ακουω πρωτη φορα? Θυμαμαι καποτε τα πραγματα πιο απλα...μεχρι κ η παιδιατρος μας δεν την εχει ξανακουσει...

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα

έχω ενα μωρακι 9 μηνων το οποίο φευγει το ένα ματακι του

πηγαμε στην πρωτη οφθαλμιατρο και μας βρηκε στραβισμο λόγω υπερμετρωπιας 3 βαθμοι

η δευτερη μας βρηκε 5 βαθμους

θελω να παω και σε μια τριτη

μηπως καποια γνωριζει καποια καλη παιδοοφθαλμιατρο στην Κρητη

σας παρακαλω θα περιμενω απάντηση

ευχαριστω

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας μανουλες!εχω ενα παιδακι 5 ετων και εχει διαλειπων στραβισμο χρειαζεται να κανει μια επεμβαση.ο γιατρος που μας παρακολουθουσε απο τα δυο δεν μας καλυπτει πια .εχω ακουσει για την κ χρουσου αλλα τα οικονομικα μας δεν ειναι πολυ καλα.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει υποβληθει καποιο παιδακι σε τετοια επεμβαση και τι να περιμενω?και επισης αν μπορειτε να μου συστησετε καποιο γιατρο σε αθηνα η ιωαννινα που να κυμαινεται σε λογικες τιμες.ευχαριστω !:confused:

Γεια σας μανουλες!εχω ενα παιδακι 5 ετων και εχει διαλειπων στραβισμο χρειαζεται να κανει μια επεμβαση.ο γιατρος που μας παρακολουθουσε απο τα δυο δεν μας καλυπτει πια .εχω ακουσει για την κ χρουσου αλλα τα οικονομικα μας δεν ειναι πολυ καλα.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει υποβληθει καποιο παιδακι σε τετοια επεμβαση και τι να περιμενω?και επισης αν μπορειτε να μου συστησετε καποιο γιατρο σε αθηνα η ιωαννινα που να κυμαινεται σε λογικες τιμες.ευχαριστω !:confused:

Εχω μία κόρη με στραβισμό που ευτυχώς θεραπεύτηκε σχεδόν εντελώς μόνο με χρόνια ασκήσεων και κλείσιμο του ματιού. Την κόρη μου την παρακολουθούσαν στο παίδων πεντέλης, και έχω δει και αρκετά παιδάκια χειρουργημένα όλα αυτά τα χρόνια που πηγαινοέρχομαι, και οι γονείς τους μου έχουν πει τα καλύτερα. Ο δικός μας γιατρός ήταν ο κύριος Παρασκευόπουλος, το ραντεβού κοστίζει κάτι σαν 40 ευρώ, αλλά γενικά έχει πολύ καλή φήμη όλο το τμήμα, οπότε και ραντεβού πρωινό να κλείσετε χωρις επιβάρυνση δεν πιστεύω να έχετε πρόβλημα.

Να πω κιόλας ότι η αρχική μας γιατρός και εμάς ήταν η Χρούσου που μας είχαν συστήσει και έκανε λάθος αρχική διάγνωση, οπότε όσο καλη φήμη να έχει κανείς, μία δεύτερη γνώμη σε τέτοια θέματα δεν βλάπτει.

καλημερα κοριτσια έχω αναφερθει ξανα σε αυτό το θεμα

έχω ένα μωρακι με στραβισμο λόγω αυξημενης υπερμετρωπιας

θα ηθελα αν ξέρει καποια να μου πει για την παιδοοφθαλμιατρο στο Ηρακλειο την κα Ηλιάκη.

δυστυχώς ειμαι απο επαρχια και μου ειναι δυσκολο να επισκεφτω την Αθηνα

αν γνωριζει καποια για την κα Ηλιακη θα ηθελα τις δικες σας εμπειριες.

σας ευχαριστω και πάλι

ειναι 10 μηνων τωρα και φοβαμαι μηπως καθυστερω την θεραπεια

Διαφημίσεις

Εχω μία κόρη με στραβισμό που ευτυχώς θεραπεύτηκε σχεδόν εντελώς μόνο με χρόνια ασκήσεων και κλείσιμο του ματιού. Την κόρη μου την παρακολουθούσαν στο παίδων πεντέλης, και έχω δει και αρκετά παιδάκια χειρουργημένα όλα αυτά τα χρόνια που πηγαινοέρχομαι, και οι γονείς τους μου έχουν πει τα καλύτερα. Ο δικός μας γιατρός ήταν ο κύριος Παρασκευόπουλος, το ραντεβού κοστίζει κάτι σαν 40 ευρώ, αλλά γενικά έχει πολύ καλή φήμη όλο το τμήμα, οπότε και ραντεβού πρωινό να κλείσετε χωρις επιβάρυνση δεν πιστεύω να έχετε πρόβλημα.

Να πω κιόλας ότι η αρχική μας γιατρός και εμάς ήταν η Χρούσου που μας είχαν συστήσει και έκανε λάθος αρχική διάγνωση, οπότε όσο καλη φήμη να έχει κανείς, μία δεύτερη γνώμη σε τέτοια θέματα δεν βλάπτει.

Εάν επιτρέπεται τι λάθος διάγνωση σας έκανε η Χρούσου? Έχουμε καταλήξει σε αυτήν για τη 2η επέμβαση που χρειαζόμαστε. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθούσε .

Το κλείσιμο του ματιού είναι καθαρά για ενδυνάμωση της όρασης και όχι για τον στραβισμό. Αυτό μας το έχουν ξεκαθαρίσει όλοι οι γιατροί και μας είχαν αποκλίσει αυτήν την πιθανότητα που γράφεις . Άλλο τεμπέλικο μάτι που θέλει κάλυψη, άλλο στραβισμός, άλλο οι παθήσεις όρασης. Και εμείς τα μπερδέυαμε. Βέβαια εαν τεμπελιάζει το μάτι φεύγει πιο πολύ. Αλλά σημασία έχει που το παιδί σας είναι καλά και μάλιστα χωρίς επέμβαση. Μήπως η κόρη σου είχε και υπερμετρωπεία και καθώς μεγάλωσε της πέρασε? Μόνο αυτή την πιθανότητα μας είχαν αναφέρει που δεν ήμασταν σε αυτή.

Εάν επιτρέπεται τι λάθος διάγνωση σας έκανε η Χρούσου? Έχουμε καταλήξει σε αυτήν για την 2η επέμβαση που χρειαζόμαστε. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθούσε.

Το κλείσιμο του ματιού είναι καθαρά για ενδυνάμωση της όρασης και όχι για τον στραβισμό. Αυτό μας το έχουν ξεκαθαρίσει όλοι οι γιατροί και μας είχαν αποκλίσει αυτήν την πιθανότητα που γράφεις . Βέβαια εαν τεμπελιάζει το μάτι φεύγει πιο πολύ. Αλλά σημασία έχει που το παιδί είναι καλά . Μήπως η κόρη είχε υπερμετρωπεία και καθώς μεγάλωσε της πέρασε?

H κόρη μου είχε αρχή στραβισμού (αρχικά ανεπάρκεια σύγκλισης, στη συνεχεια εξωφορία) όπως και εγώ. Οι ασκήσεις έχουν ακριβως σαν στόχο να δυναμώσουν τους μυς, όχι να βλετιώσουν την όραση, ώστε να μην προχωρήσει ή και να θεραπευτεί ο στραβισμός. Ερχεται ένα σημείο πέρα από το οποίο αυτό δεν είναι πια δυνατό, οπότε κάνεις επέμβαση, η οποία πάλι έχει να κάνει με το να ρυθιστούν οι μύες. Δε θεραπεύονται σίγουρα όλοι οι στραβισμοί με ασκήσεις, μέχρι ένα βαθμό και ευτυχώς το προλάβαμε.

Η Χρούσου έκανε μία διάγνωση κυριολεκτικά άλλα αντ' άλλων: υπερμετρωπία, καμία θεραπεία, και εξετάζουμε για χειρουργείο αργότερα, τη στιγμή που το παιδί είχε μυωπία και ελαφρύ στραβισμό που διορθώθηκε με γυαλιά και ασκήσεις σιγά σιγά σε ένα διάστημα 4-5 χρόνων - άποψη την οποία εξέφρασαν 2 διαφορετικοί οφθαλμίατροι που είδαμε.

Πρώτη φορά ακούω αυτά για ασκήσεις μυών και μου κάνουν πολύ εντύπωση. Εμείς πηγαιναμε στον Δαμανάκη, καθηγητή Πανεπιστημίου που έχει γράψει πολλά βιβλία για τον στραβισμόκαι αυτός μας τα ειχε ξεκαθαρίσει οπως στα γράφω. Ίσως κάποια στιγμή να τον είχε ρωτήσει ο άντρας μου αυτό για ασκήσεις των μυών , αλλά δεν μας είχε πει κάτι σχετικό με αυτά που γραφεις, μάλιστα θεωρούσαμε οτι με το κλείσιμο του ματιού θα βοηθηθεί αλλα μας το ξεκαθάρισε οτι είναι άλλο πράγμα. Τα ίδια μας ειχαν πει βεβαια και άλλοι.

Τελείως διαφορετική θεώρηση. Μπορείς να μου πεις οι ασκήσεις τι είναι?

Τι συμπεριλαμβανουν?

Εντωμεταξύ η Χρούσου δεν μας έχει βρει μυωπία σε αντίθεση με άλλον γιατρό και αυτό λιγο με προβληματίζει. Αλλά πριν πολλά χρόνια , όταν παλι είχαμε διαφορές στις μετρήσεις ενας τριτος στραβισμολόγος θεωρούσε τη Χρουσου κορυφή και στις μετρήσεις της.

Έχουμε ήδη ένα χειρουργείο και οποιαδήποτε πληροφορία θα μας βοηθούσε. Σε ευχαριστώ πολύ. Ο δεύτερος οφθαλμιατρος που τα επιβεβαίωσε αυτά ποιος ήταν?

Οι ασκήσεις γίνονται για ενδυνάμωση των μυών, ώστε να αποφύγεις το χειρουργείο αν γίνεται, ή μετά από το χειρουργείο. Αν το παιδί μπορεί να συνεργαστεί, η απλούστερη άσκηση είναι να κρατά ένα μολύβι με το χέρι τεντωμένο, και να το φέρνει σιγά σιγά προς τη μυτη, παρακολουθώντας και με τα 2 μάτια. Έχει και παραλλαγές με κάποιες τυπωμένες κάρτες ως παιχνίδι, κυρίως για να μη βαριέται.

Αν δεν μπορεί το παιδί λόγω ηλικίας να κάνει ασκήσεις στο σπίτι, πηγαίνεις κάποιες φορές τη βδομάδα σε ορθοπτικό, όπου γίνονται ασκήσεις υπό μορφή παιχνιδιού και ασκήσεις με κάποια μηχανήματα που προβάλουν εικόνες.

Το κλείσιμο του ματιού είναι αν οι ασκήσεις δεν αρκούν.

Από όσο έχω καταλάβει και από διαφορες κουβέντες, η Χρούσου και αρκετοί άλλοι γιατροί είναι της θεωρίας ότι ο αποκλίνων στραβισμός (που έχω εγώ και η κόρη μου) θέλει οπωσδήποτε χειρουργείο. Σε εμένα αν και δεν έγινε ποτέ 100% τέλεια θεραπεία, χωρίς χειριουργείο, το πρόβλημα ούτε φαίνεται ούτε με ενοχλεί, και στην κόρη μου δείχνει να έχει θεραπευτεί σχεδόν πλήρως.

Την κόρη μου την ειχε δει και ο γιατρός που παρακολουθούσε εμενα, αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν σε νοσοκομείο χωρις παιδιατρικη κλινική(στα Πατήσια) και μας έβλεπε σα χάρη, συν ότι δεν κάνει πια ιατρείο.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Έκανα μια αναζήτηση στο internet και είδα μία αναφορά σε ασκήσεις, όταν έχεις πολύ λίγο στραβισμό και για μετά το χειρουργείο, οπως τα περιγράφεις. Εμάς ποτέ δεν μας το ανέφεραν , ενώ ο άντρας μου τους είχε ρωτήσει. Ισως ηταν διαφορετική η δική μας περίπτωση. Aν και οι γιατροί δε θέλουν να περιμένεις πολυ με στραβισμό γιατι ο κύριος σκοπος της άμεσης θεραπείας με επέμβαση είναι η συνεργασία των δύο ματιων, οσο νωρίτερα γίνει σε μικρές ηλικίες. Αλλά και μικρές αποκλίσεις δεν τις χειρουργούν.

Η κόρη σου πόσο χρονών ήταν που το εμφάνησε?

Διαφημίσεις

Έκανα μια αναζήτηση στο internet και είδα μία αναφορά σε ασκήσεις, όταν έχεις πολύ λίγο στραβισμό και για μετά το χειρουργείο, οπως τα περιγράφεις. Εμάς ποτέ δεν μας το ανέφεραν , ενώ ο άντρας μου τους είχε ρωτήσει. Ισως ηταν διαφορετική η δική μας περίπτωση. Aν και οι γιατροί δε θέλουν να περιμένεις πολυ με στραβισμό γιατι ο κύριος σκοπος της άμεσης θεραπείας με επέμβαση είναι η συνεργασία των δύο ματιων, οσο νωρίτερα γίνει σε μικρές ηλικίες. Αλλά και μικρές αποκλίσεις δεν τις χειρουργούν.

Αρχίσαμε να βλέπουμε κάτι από τα 4, καθυστερήσαμε κανένα 6μηνο να καταλήξουμε σε διάγνωση, αρχίσαμε ασκήσεις, κάπου στα 6-7 προχωρήσαμε σε κλείσιμο ματιού και γυαλιά, μετά τα 11 ουσιαστικά είμαστε καλά.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΥ?

Ναι και θα χρειαστεί και δεύτερη.

Έχε υπόψην σου ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον μισού χρόνου για παρακολούθηση των γωνιών πριν την επέμβαση.

Ο Δαμανάκης και η Χρούσου θεωρούνται οι κορυφαίοι . Είναι καθηγητές Πανεπιστημίου . Πολυ καλός και σχολαστικός στον στραβισμό είναι και ο Αρβανίτης.

ΑγγεΚ μπράβο. Είστε από τους τυχερούς.

Ναι και θα χρειαστεί και δεύτερη.

Έχε υπόψην σου ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον μισού χρόνου για παρακολούθηση των γωνιών πριν την επέμβαση.

Ο Δαμανάκης και η Χρούσου θεωρούνται οι κορυφαίοι . Είναι καθηγητές Πανεπιστημίου . Πολυ καλός και σχολαστικός στον στραβισμό είναι και ο Αρβανίτης.

ΑγγεΚ μπράβο. Είστε από τους τυχερούς.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ?ΠΟΝΑΕΙ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ?

Δεν θα ποναγε υποτιθεται, ετσι μας ειχαν πει. Αλλα οι πρωτες ωρες ηταν πολυ δυσκολες. Εαν πρεπει να κανει και απο τα δυο δε θα βλεπει στην αρχη καθολου , τσουζουν τα ματακια τους. Μετα θα τα βλεπει διπλα για μια εβδομαδα περιπου, αλλα αυτο αντιμετωπιζεται πιο ευκολα, σαν παιχνιδι. Θελει δυναμη απο εσας. Εγω πηγα να λυποθυμησω απο την στενοχωρια μου , οταν μου ελεγε δε βλεπει και φωναζε.

Υπαρχει πιθανοτητα 20% σε ολες τις επεμβασεις στραβισμου να μην πετυχει με την πρωτη. Αυτο το γνωριζαμε αλλα ελπιζαμε οτι δεν θα ημασταν σε αυτη την περιπτωση. Εγινε υπερδιορθωση.

Προσεξε πολυ τους χειρουργους. Πισω απο την πιθανοτητα του 20% μπορουν να δικαιολογουν ανετα τυχον λαθη η αμελεια . Και εμεις οικονομικα δεν ειμαστε καλα, αλλα σε δημοσιο δεν θα πηγαιναμε. Προτιμώ να δανειστώ, να χρεωθώ.

Διαφημίσεις

Δεν θα ποναγε υποτιθεται, ετσι μας ειχαν πει. Αλλα οι πρωτες ωρες ηταν πολυ δυσκολες. Εαν πρεπει να κανει και απο τα δυο δε θα βλεπει στην αρχη καθολου , τσουζουν τα ματακια τους. Μετα θα τα βλεπει διπλα για μια εβδομαδα περιπου, αλλα αυτο αντιμετωπιζεται πιο ευκολα, σαν παιχνιδι. Θελει δυναμη απο εσας. Εγω πηγα να λυποθυμησω απο την στενοχωρια μου , οταν μου ελεγε δε βλεπει και φωναζε.

Υπαρχει πιθανοτητα 20% σε ολες τις επεμβασεις στραβισμου να μην πετυχει με την πρωτη. Αυτο το γνωριζαμε αλλα ελπιζαμε οτι δεν θα ημασταν σε αυτη την περιπτωση. Εγινε υπερδιορθωση.

Προσεξε πολυ τους χειρουργους. Πισω απο την πιθανοτητα του 20% μπορουν να δικαιολογουν ανετα τυχον λαθη η αμελεια . Και εμεις οικονομικα δεν ειμαστε καλα, αλλα σε δημοσιο δεν θα πηγαιναμε. Προτιμώ να δανειστώ, να χρεωθώ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΛΑ..ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΗΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?

Εάν κάνει μόνο στο ένα είναι πολύ πιο εύκολα για το παιδί. Κόκκινο μάτι θα έχει για ένα μήνα. Για 2 εβδομάδες θέλει μεγάλη προσοχή. Οχι τρέξιμο, όχι γυμναστική, όχι σκόνη. Μέσα στο σπίτι καλύτερα.

Η αμοιβή του γιατρού ήταν 1500 ευρώ. Η κλινική και αναισθησιολόγος κόστισε 500 ευρώ, πριν 2 χρονια. Το Ιασώ και το Μητέρα είναι αρκετά πιο ακριβά.

Σήμερα το Μητέρα θέλει 750 περίπου. Ο αναισθησιολόγος 450 εκτός την αμοιβή του γιατρού.

Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και θα περιμένω νέα σου.

Εάν κάνει μόνο στο ένα είναι πολύ πιο εύκολα για το παιδί. Κόκκινο μάτι θα έχει για ένα μήνα. Για 2 εβδομάδες θέλει μεγάλη προσοχή. Οχι τρέξιμο, όχι γυμναστική, όχι σκόνη. Μέσα στο σπίτι καλύτερα.

Η αμοιβή του γιατρού ήταν 1500 ευρώ. Η κλινική και αναισθησιολόγος κόστισε 500 ευρώ, πριν 2 χρονια. Το Ιασώ και το Μητέρα είναι αρκετά πιο ακριβά.

Σήμερα το Μητέρα θέλει 750 περίπου. Ο αναισθησιολόγος 450 εκτός την αμοιβή του γιατρού.

Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και θα περιμένω νέα σου.[/quote

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ? ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΗΧΕ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ..ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και θα περιμένω νέα σου.[/quote

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ? ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΗΧΕ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ..ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

Αν δε γνωρίζεις το γιατρό, δεν έχει κάποιο πλεονέκτημα το ιδιωτικό, δεν πας για την ξενοδοχειακή υποδομή. Γενικά στην Αθήνα πιο καλή φήμη έχουν τα δημόσια παιδιατρικά παρά τα ιδιωτικά. Και γενικά, και σε οφθαλμίατρους ειδικά.

Αν δε γνωρίζεις το γιατρό, δεν έχει κάποιο πλεονέκτημα το ιδιωτικό, δεν πας για την ξενοδοχειακή υποδομή. Γενικά στην Αθήνα πιο καλή φήμη έχουν τα δημόσια παιδιατρικά παρά τα ιδιωτικά. Και γενικά, και σε οφθαλμίατρους ειδικά.

και εγω ετσι νομιζω γιαυτο ηθελα και την γνωμη σας..απλα δεν ξερω σε ποιον να παω στο δημοσιο...αν ξερετε καποιον..να μου πειτε μια γνωμη...μην παω ετσι τυχαια.

• 2 months later...

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω αν το θέμα της συζήτησης αυτής είναι μόνο για στραβισμό... αν ναι ζητώ συγνώμη.

Πριν λίγες μέρες η 7,5 ετών κόρη μας διαγνώστηκε με νεανική εκφύλιση ωχράς κηλίδας... η όρασή της είναι στα 5/10 και αναμένεται να πέσει παρακάτω. Περιττό να σας πω σε τι κατάσταση είμαστε... έχουμε ήδη συλλέξει ονόματα για διάφορους γιατρούς αλλά θα ήθελα αν κάποιος/κάποια έχει εμπειρία από τους παρακάτω, να μου γράψει είτε πμ είτε εδώ:

Ραλλάτος Γεράσιμος

Σταύρακας Ιωάννης (είναι μαζί με τη Χρούσου και ειδικεύεται σε αμφιβληστροειδοπάθειες/ωχρά κηλίδα)

Τσίνα Ευθυμία (μας τη σύστησε ο οφθαλμίατρός μας που έκανε τη διάγνωση αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά)

Βώρος Γεράσιμος

Ιδανικά ψάχνουμε για παιδο-οφθαλμίατρο με ειδίκευση στην ωχρά κηλίδα...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Be thankful for what you've got

• 1 χρόνο μετά...

Γειά σας - δείτε και αυτό το θέμα 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα! Επαναφερω το θεμα γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας!

Ο γιος μου (3 χρονων) πριν περιπου απο 3 μηνες εβγαλε ενα εσωτερικο "σπυρακι" σαν καρουμπαλο πολυ πολυ μικρο στο επανω βλεφαρο του ματιου...Βαλαμε tobratex στο ματι του και υποχωρισε μεσα σε μια εβδομαδα με 10 μερες αν θυμαμαι καλα...Πριν απο καμια εβδομαδα κοκκινισε το ματακι του και εμφανιστηκε παλι το καρουμπαλακι αυτο..Εβαλα την αλοιφη tobratex παλι αλλα δεν το βλεπω να υποχωρει...Εχει φυγει η ερυθροτητα αλλα το καρουμπαλο ειναι ακομη εκει και πρησμενο..Εχετε καποιον οφθαλμιατρο να μου προτεινετε? Ειτε ιδιωτη ειτε στο δημοσιο...Οτι θεωρειτε καλυτερο...Ευχαριστω!

Just now, Fenia27 είπε:

Καλησπερα! Επαναφερω το θεμα γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας!

Ο γιος μου (3 χρονων) πριν περιπου απο 3 μηνες εβγαλε ενα εσωτερικο "σπυρακι" σαν καρουμπαλο πολυ πολυ μικρο στο επανω βλεφαρο του ματιου...Βαλαμε tobratex στο ματι του και υποχωρισε μεσα σε μια εβδομαδα με 10 μερες αν θυμαμαι καλα...Πριν απο καμια εβδομαδα κοκκινισε το ματακι του και εμφανιστηκε παλι το καρουμπαλακι αυτο..Εβαλα την αλοιφη tobratex παλι αλλα δεν το βλεπω να υποχωρει...Εχει φυγει η ερυθροτητα αλλα το καρουμπαλο ειναι ακομη εκει και πρησμενο..Εχετε καποιον οφθαλμιατρο να μου προτεινετε? Ειτε ιδιωτη ειτε στο δημοσιο...Οτι θεωρειτε καλυτερο...Ευχαριστω!

Τον Παρασκευόπουλο στο Παίδων Πεντέλης αν θες συγκεκριμένο γιατρό σε απογευματινό ραντβού, αλλιώς οποιονδήποτε γιατρό σε πρωινό ιατρείο του νοσοκομείου, είναι όλοι πολύ έμπειροι, παρακολουθούν τα παιδιά μου χρόνια, και έχω ακούσει από πολλούς άλλους επίσης τα καλύτερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...