Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπορείτε να μου συστήσετε παιδο-οφθαλμίατρο στην Αθήνα?

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια...

ειμαι η ελενα κι εχω 2 διδυμα αγορακια 9 1/2 μηνων.

παρατηρω απο μηνες οτι τα ματακια μας δεν ειναι πολυ ''ευθυγραμμισμενα''............:roll::roll:

μπορει να ειμαι και υπερβολικη.....

η παιδιατρος μας μιλησε για τον ψευδοστραβισμο που συνανταμε σε πολλα μωρα...και οτι ξεπερνιεται με τον καιρο.....

ομως εμενα μου εχει μπει η ιδεα.

πηρα λοιπον στο ''αγια σοφια'' να κλεισω ραντεβου και μετα βασανων και κοπων, επειτα απο 2 μηνες!!, σηκωσαν το τηλεφωνο και μου ειπαν να ξαναπαρω μετα τις 4/2 μηπως μπορεσουν να με βαλουν ραντεβου μεσα στο μαρτιο!!

οπως καταλαβαινετε δεν με ενδιαφερει πια να παω εκει....

μηπως εχετε καποιον καλο οφθαλμιατρο για τα μωρακια μου???? :lol::lol:

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.......

Διαφημίσεις

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τι εννοεις γλυκια μου, σας πεταξε εξω???

επειδη φοβαταν ενα κοριτσακι 7 ετων???? :twisted::twisted:

δεν ειμαστε καλα!!(καλα καταλαβα??!!)

....κι εχω ορεξη να δειρω...... :twisted::twisted::twisted:

ορισμενοι που δεν ειναι για αυτα τα επαγγελματα , πρεπει να αποσυρονται.....

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ, ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

τι εννοεις γλυκια μου, σας πεταξε εξω???

επειδη φοβαταν ενα κοριτσακι 7 ετων???? :twisted::twisted:

δεν ειμαστε καλα!!(καλα καταλαβα??!!)

....κι εχω ορεξη να δειρω...... :twisted::twisted::twisted:

ορισμενοι που δεν ειναι για αυτα τα επαγγελματα , πρεπει να αποσυρονται.....

Έλενα έτσι ακριβώς! Πήγαμε οικογενειακώς και είχα και τον Βασιλάκη στο καρότσι και έγκυος εγώ! Εν τω μεταξύ πριν μπούμε μέσα είχε μία γιαγιά η οποία φώναζε και βογκούσε. Εγώ εξήγησα στην κόρη μου να μη φοβάται απλά είναι γιαγιά και είναι άρρωστη, σε εσένα θα κοιτάξει απλά τα ματάκια (άλλωστε δεν είχε και κανένα πρόβλημα) και ήταν φοβισμένο το κοριτσάκι μου!

Μόλις μπήκαμε μέσα λοιπόν της ήρθαν κλάμματα. Εγώ προσπάθησα να την ηρεμήσω ότι δεν θα πονέσει καθόλου και δεν θα καταλάβει τίποτα και αυτός εξοργίστηκε και μου είπε να φύγουμε και όταν ηρεμήσει το παιδί να το ξαναπάω! Του απάντησα και γω ότι φεύγουμε πολύ ευχαριστως αλλά να αναφέρει κάπου τηλεφωνικώς ή στην κάρτα του ότι δεν κάνει δεκτά παιδιά κάτω των 10 ετών!

Διαφημίσεις

Ο δικός μου παιδιατρος μουσύστησε την κυρία Χρούσου στο οφθαλμολογικό κέντρο COSMOS, Κηφισίας 125-127 (στο κτήριο της Νομαρχίας Αθηνών).

Πολύ καλή, δέχεται με ραντεβού στα τηλ. 210 6984838 και 210 6990556.

Αλλά έχει ένα ελαττωματάκι, παίρνει 90 ευρώ την επίσκεψη :roll:

καλημερα κοριτσια!! :lol::lol::lol:

πηγαμε στην παιδιατρο εχθες και φυσικα της ειπα οτι ειναι αδυνατο να παμε στο ''αγια σοφια''...

τελος παντων, μας συστησε καποια κυρια φωτοπουλου μαρια στο χολαργο -μας εδωσε και το τηλ. και θα κλεισω ραντεβου να παμε.

αντε να δουμε......

αν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω..φιλια...

παντως στον δευτερο-τον γιωργακη-μαλλον κατι υπαρχει στο ματακι μας ειπε...προβληματακι... :cry::cry::cry:

Για την Χρούσου μου είπε και εμένα ο παιδίατρός μου, αλλά επειδή την χρειάστηκα καλοκαίρι και δεν την βρήκα, μου σύστησαν την Βλάχου Κων/να στο Αγλαϊα Κυριακού η οποία είναι και αναπληρώτρια διευθύντρια και προσωπικά μου άρεσε πολύ. Μπορείς να πάρεις στο 4ψήφιο 1535 να κλείσεις απογευματινό ραντεβού αλλά νομίζω και κατευθείαν σε εκείνη στο 6974107836.

καλημερα κοριτσια!! :lol::lol::lol:

πηγαμε στην παιδιατρο εχθες και φυσικα της ειπα οτι ειναι αδυνατο να παμε στο ''αγια σοφια''...

τελος παντων, μας συστησε καποια κυρια φωτοπουλου μαρια στο χολαργο -μας εδωσε και το τηλ. και θα κλεισω ραντεβου να παμε.

αντε να δουμε......

αν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω..φιλια...

παντως στον δευτερο-τον γιωργακη-μαλλον κατι υπαρχει στο ματακι μας ειπε...προβληματακι... :cry::cry::cry:

Σε αυτήν πηγαίνω και εγώ τον Ιωακείμ. Εχει στραβισμό (εχω γράψει και σχετικό ποστ) και του έχει κάνει εγχείριση. Τώρα πηγαίνουμε για παρακολούθηση ανά εξάμηνο. Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου πμ!!

Μην ανησυχείς πάντως, οσο είναι μικρά όλα αντιμετωπίζονται! :D

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

polina....καλημερα!!

δεν θελω να σκεφτομαι οτι εχει στραβισμο.... :cry::cry::cry:

δεν ειναι θεμα κληρονομικοτητας????ετσι εχω ακουσει....

σε εμας, κανενας απο τους 2 μας -συζυγου κι εμενα ,γονεις, αδελφια κλπ κλπ...δεν υπαρχει κατι τετοιο....

το αγορακι σου ποτε την εκανε την επεμβαση???

το διεγνωσε ο παιδιατρος σου νωρις???

εχω ακουσει οτι σε ''ελαφριες'' περιπτωσεις , απλα του κανεις καποιες ασκησεις....γαι να μην τεμπελιαζει το ματακι............ :cry::cry::cry:

σε επρηξα..συγνωμη......

εισαι ευχαριστημενη δηλ απο την συγκεκριμενη γιατρο??? :roll::roll:

Διαφημίσεις

Κορίτσια και αγόρια (δεν θυμάμαι πόσοι τελικά γράφουν!!) μια πολύ καλή και παιδική μου φίλη είναι Οφθαλμίατρος και ειδικευμένη στην παιδοφθαλμολογία. Είναι στον Πειραιά στην Αγία Σοφία, επί της οδού Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου 58, τηλ. 2104205623 - κ. Παρασκευή Παπανδρίκου.

Δέχεται κάθε Δευτέρα - Τρίτη και Πέμπτη 5.30 - 8.00 μ.μ.

Είναι πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και με μεγάλη κατανόηση σε όλες τις ηλικίες. Δεν γνωρίζω άν σας βολεύει η περιοχή. Δέχεται όλα τα Ταμεία και επειδή συνεργάζεται το πρωί με το ΙΚΑ Τερψιθέας στον Πειραιά θα σας εξυπηρετήσει και για θέματα του ΙΚΑ.

cRGo.jpg.png

polina....καλημερα!!

δεν θελω να σκεφτομαι οτι εχει στραβισμο.... :cry::cry::cry:

δεν ειναι θεμα κληρονομικοτητας????ετσι εχω ακουσει....

σε εμας, κανενας απο τους 2 μας -συζυγου κι εμενα ,γονεις, αδελφια κλπ κλπ...δεν υπαρχει κατι τετοιο....

το αγορακι σου ποτε την εκανε την επεμβαση???

το διεγνωσε ο παιδιατρος σου νωρις???

εχω ακουσει οτι σε ''ελαφριες'' περιπτωσεις , απλα του κανεις καποιες ασκησεις....γαι να μην τεμπελιαζει το ματακι............ :cry::cry::cry:

σε επρηξα..συγνωμη......

εισαι ευχαριστημενη δηλ απο την συγκεκριμενη γιατρο??? :roll::roll:

Elena ο στραβισμός οπως μας είπε η φωτοπούλου είναι θέμα τύχης. Κάποιοι λένε για κληρονομικότητα (ο μπαμπάς του Ιωακείμ είχε, αλλά κανένας άλλος συγγενής δεν είχε).

Να σου πώ όμως ο στραβισμός δεν είναι το ζήτημα γιατί θεραπεύεται, το θέμα είναι να βρεθεί η αιτία που τον προκαλεί.

Ανάλογα με την περίπτωση υπάρχει η κατάλληλη αντιμετώπιση. Δηλ μπορεί με ασκησούλες να περάσει ή με αποκλεισμό του καλού ματιού (για να μην τεμπελιάσει το άλλο). Αν όμως υπάρχει μυωπία, υπερμετρωπία (είναι συνηθισμένη στα παιδιά), αστιγματισμός κλπ, μπορεί να οφείλεται σε αυτά, οπότε να χρειαστεί γυαλάκια ή και επέμβαση.

Εμείς κλείναμε το μάτι 1 χρόνο περιπου, μετά έκανε επέμβαση και τώρα φοράει γυαλάκια. Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη.

Στην αρχή και εγώ στεναχωριόμουν πολύ, μου φαίνονταν βουνό, αλλά τελικά μετά το πρώτο σόκ, έλεγα ας είναι αυτά τα πιό σοβαρά που περνάει.

Για τη γιατρό τώρα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, έχει μεγάλη εμπειρία και γενικά ως γιατρός ενημερώνεται (πηγαίνει σε συνέδρια κλπ).

Αυτά!! αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο στη διαθεσή σου!

Η γιατρός που τον πήγαμε εμείς τον μικρό είναι η κ Χρούσσου

χειρουργεί στο Ιατρικό Κέντρο

'εχουμε κλείσει ραντεβού για επέμβαση όταν ο μικρός θα είναι 10μηνών

στις 27 Μαρτίου.

• 3 weeks later...

αχ κοριτσια σημερα παμε οφθαλμιατρο..... :?:?

εχω μια αγωνια.......

λες και παω να γεννησω ...παρεπιπτοντως ετσι δεν εκανα!!

ειμαι υπερβολικη!!

αλλα φοβαμαι για το τι θα ακουσω....... :oops::oops::oops:

θα σας ενημερωσω αυριο..... :roll::roll::roll::roll:

καλημερα polina μου!!

λοιπον, εχω πολυ καλα νεα!!!

και οι δυο εχουν ακομα ψευδοστραβισμο! :shock::shock:

μου εκανε εντυπωση , γιατι καπου ειχα διαβασει οτι μετα τους 6 με 8 μηνες ζωης του μωρου ,ψευδοστραβισμος δεν υφισταται. :shock::shock:

γι αυτο κιολας ειχα ανησυχησει....

η γιατρος (εκπληκτικη πραγματικα polina), μας απεκλεισε καθε ενδεχομενο στραβισμου. :lol::lol::lol::lol:

θα μας ξαναδει σε 2 με 2 1/2 χρονια περιπου, που ουτως η αλλως πρεπει να γινεται ελεγχος στα παιδια!! :lol::lol::lol: (εκτος αν συνεχιζω και ''βλεπω'' κατι μετα απο ενα 6μηνο μου ειπε.εκει θα γινει επανελεγχος)

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

ευχαριστω πολυ polina!!! :wink:

Διαφημίσεις

• 3 months later...
Κορίτσια και αγόρια (δεν θυμάμαι πόσοι τελικά γράφουν!!) μια πολύ καλή και παιδική μου φίλη είναι Οφθαλμίατρος και ειδικευμένη στην παιδοφθαλμολογία. Είναι στον Πειραιά στην Αγία Σοφία, επί της οδού Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου 58, τηλ. 2104205623 - κ. Παρασκευή Παπανδρίκου.

Είναι πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και με μεγάλη κατανόηση σε όλες τις ηλικίες. Δεν γνωρίζω άν σας βολεύει η περιοχή. Δέχεται όλα τα Ταμεία και επειδή συνεργάζεται το πρωί με το ΙΚΑ Τερψιθέας στον Πειραιά θα σας εξυπηρετήσει και για θέματα του ΙΚΑ.

Επαναφέρω το θέμα μιας και μόλις εμαθα από τον οφθαλμίατρο που πηγαίνουμε ότι η μικρή 23 μηνων έχει ανεβασμένη μυωπία... Μένω στην παραπάνω περιοχή και μάλλον θα επισκεφθώ και τη γιατρό αυτή για μια 2η γνώμη, μιας και μου φάνηκαν μεγάλοι οι βαθμοί που εδωσε (4 & 2).... Ίσως την πάω και στο Παίδων... Ματια είναι αυτά δεν πάιζεις...

Γνωρίζει κανείς σε δημόσιο νοσοκομείο καποιον καλό παιδοφθαλμίατρο (εκτος της προαναφερθείσας κ. Βλάχου)??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Έχει πολύ καλό παιδικό τμήμα το γενικό κρατικό :)

Ήξερα εκεί τον κ. Δαμανάκη -πάνε μερικά χρόνια όμως, ελπίζω να τον βρείτε ακόμη εκεί.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Επαναφέρω το θέμα μιας και μόλις εμαθα από τον οφθαλμίατρο που πηγαίνουμε ότι η μικρή 23 μηνων έχει ανεβασμένη μυωπία... Μένω στην παραπάνω περιοχή και μάλλον θα επισκεφθώ και τη γιατρό αυτή για μια 2η γνώμη, μιας και μου φάνηκαν μεγάλοι οι βαθμοί που εδωσε (4 & 2).... Ίσως την πάω και στο Παίδων... Ματια είναι αυτά δεν πάιζεις...

Γνωρίζει κανείς σε δημόσιο νοσοκομείο καποιον καλό παιδοφθαλμίατρο (εκτος της προαναφερθείσας κ. Βλάχου)??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

και η κα Φωτοπούλου που ανέρθηκε παραπάνω είναι στο Αγία Σοφία.

• 3 months later...

Τεση εγώ πήγα τον Βασίλη σε μία στη Ν.Σμύρνη που είναι οφθαλμίατρος για μικρους και για μεγάλους! Εχει μηχανηματα και είναι γλυκητατη!

Ονομάζεται Λαμπότη και το τηλεφωνο της είναι 210 9373361 και βρίσκεται στην Πλατεία Ν.Σμύρνης πάνω από τον Αδωνη!

Υπάρχει και η κορυφή η κα Χρούσου! Ειναι όμως πανάκριβη και για αυτό δεν πήγα εκεί τα παιδιά μου άσε που είναι και μακριά για μένα

Αθηναϊκό Οφθαλμολογικό Κέντρο Κηφισίας 125 - 127, στάση μετρό Πανόρμου τηλ: 210 69 14300, 210 69 90556

http://www.eyes.gr/ [/url]

Εχω κ εγω εναν πολυ καλο παιδοοφθαλμιατρο λεγεται Βασιλακης Γεωργιος ειναι στην πλ.Νεας Σμυρνης Ελευθεριου Βενιζελου 33,το τηλ ειναι 2109370663,ειναι στρατιωτικος γιατρος κ εχει ειδικευση στον στραβισμο

Εχω κ εγω εναν πολυ καλο παιδοοφθαλμιατρο λεγεται Βασιλακης Γεωργιος ειναι στην πλ.Νεας Σμυρνης Ελευθεριου Βενιζελου 33,το τηλ ειναι 2109370663,ειναι στρατιωτικος γιατρος κ εχει ειδικευση στον στραβισμο

Εχω πάει εγώ προσωπικα σ'αυτόν.. για το δίπλωμα αυτοκινητου...

Παμ δεν ειναι καλος?εμενα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις,κ ειναι απο τους λιγους γιατρους που εχουν μηχανηματα που μπορει να εξετασει απο 6μηνων μωρο

• 1 month later...
Τεση εγώ πήγα τον Βασίλη σε μία στη Ν.Σμύρνη που είναι οφθαλμίατρος για μικρους και για μεγάλους! Εχει μηχανηματα και είναι γλυκητατη!

Ονομάζεται Λαμπότη και το τηλεφωνο της είναι 210 9373361 και βρίσκεται στην Πλατεία Ν.Σμύρνης πάνω από τον Αδωνη!

Υπάρχει και η κορυφή η κα Χρούσου! Ειναι όμως πανάκριβη και για αυτό δεν πήγα εκεί τα παιδιά μου άσε που είναι και μακριά για μένα

Αθηναϊκό Οφθαλμολογικό Κέντρο Κηφισίας 125 - 127, στάση μετρό Πανόρμου τηλ: 210 69 14300, 210 69 90556

http://www.eyes.gr/ [/url]

Τα ραντεβού της είναι κοντά στις γιορτές αυτή τη στιγμή (πήρα εχθές)

εμβόλιμα επειδή είπα οτι επείγομαι μου είπε σε 20 ημέρες . Δεν συνεργάζεται με ταμεία (λογικό) η επίσκεψη απο 80 εως 100€ μου είπε η γραμματέας . Καλό ε?

politimi γειαααα

για την Χρούσου λες ?

και εμείς έχουμε ραντεβού 8 Δεκεμβρίου

ούτε οι ώρες με βολεύουν θα πάρω άδεια από την δουλειά..

αλλά ..

μια φορά θα γίνει να γίνει καλά!!!

όχι ότι είναι φθηνή ή μου περισσεύουν..

μη τρελαθούμε κιόλας !!!!!!

τι έπαθε πάλι το στικεράκι μου ? τα νεύρα μου !!!!