Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπορείτε να μου συστήσετε παιδο-οφθαλμίατρο στην Αθήνα?

elena73

Recommended Posts

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

• 4 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 5 months later...

Η Χρουσου ειναι πραγματικα κορυφη και εκτος απο το Μητερα ειναι και στο οφθαλμολιγικο κεντρο στους Αμπελοκηπους.

Αλλα σου κλεινουν ραντεβου μετα απο πολυ καιρο η επισκεψη ηταν τον Νοεμβριο 50 €.

Αξιζει τον κοπο η αναμονη του ραντεβου καταπληκτικος ανθρωπος και τρομερη επιστημονας!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
εμεις σε χοντρο προβλημα με τα ματια του ραφαηλ οταν ηταν 5 μηνων ξεκινησε με αδενοειδη υιο και κατεληξε σε ολικη τυφλωση (δοξα το θεο μια χαρα επανηλθε) πηγαμε στον Παϊκο στο παιδων ειναι αρχοντας ο ανθρωπος και γιατρος και ανθρωπος αν θες τηλεφωνο η κατι αλλο στειλε πμ ευχομαι ολα καλα να πανε

Καλησπερα. Ειμαι κανουρια στο forum και δεν ξερω πως να σου στειλω πμ. Θα ηθελα ομως το τηλεφωνο του Παικου. Ο 2χρονος γιος μου εχει υπερμετρωπια. Η πρωτη παιδο-οφθαλμιατρος που τον ειδε μετρησε 3 βαθμους στο αριστερο ματι και 3+ στο δεξι. Πηγαμε και σε δευτερη παιδο-οφθαλμιατρο που μετρησε 6 βαθμους στο αριστερο ματι και 6.75 στο δεξι. Προφανως χρειαζομαστε και τριτη γνωμη!. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.

• 2 months later...

κορίτσια , ζητάω και εγώ παιδο-οφθαλμίατρο για βόρεια προάστια ( Πεύκη- Ν. Ιωνία , Μαρούσι , Κηφισιά , Ηράκλειο κτλ ..) . Ο μικρός μου ( 4 ετών) έχει αστιγματισμό μου είπε μια οφθαλμίατρο αλλά θέλω να τον δει και κάποιος άλλος γιατί η συγκεκριμένη ήταν απαράδεκτη με τον μικρό , καμιά επαφή και δεν μπόρεσε να του βάλει σταγόνες ώστε να ολοκληρωθεί η εξέταση . Ευχαριστώ πολύ .

• 1 month later...
Καλησπερα. Ειμαι κανουρια στο forum και δεν ξερω πως να σου στειλω πμ. Θα ηθελα ομως το τηλεφωνο του Παικου. Ο 2χρονος γιος μου εχει υπερμετρωπια. Η πρωτη παιδο-οφθαλμιατρος που τον ειδε μετρησε 3 βαθμους στο αριστερο ματι και 3+ στο δεξι. Πηγαμε και σε δευτερη παιδο-οφθαλμιατρο που μετρησε 6 βαθμους στο αριστερο ματι και 6.75 στο δεξι. Προφανως χρειαζομαστε και τριτη γνωμη!. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.

Το προσωπικό τηλ. του Πάϊκου είναι 210 6232287, αλλά μπορείς να κλείσεις ραντεβού μαζί του στο 1535, είναι δ/ντης της παιδοοφθαλμιατρικής στο Παίδων "Αγία Σοφία". Είναι πολύ καλός γιατρός και με κατανόηση στην ψυχολογία του παιδιού και του γονιού !

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια και αγορια,

ο μικρος μου ειναι 27 μηνων και μας ειχε πει ο παιδιατρος να παμε σε παιδο-οφθαλμιατρος μετα τα δυο .σημερα ειχα κλεισει ραντεβου σε μια γιατρο στη περιοχη μου νικαια και πηγαμε .

τον εβαλε σε ενα μηχανημα τον ειδε και μου ειπε υπερμετρωπια δηλ αστυγματισμο.τον εβαλε μετα να της ειπε κατι σχεδια και φυσικα δεν ελεγε τιποτα παρα μονο "ασπρο μαυρο" που ηταν τα χρωματα.

ολο αυτο κρατησε περιπου 10 λεπτα και δυστυχως καταλαβα οτι δν ειχε πολυ υπομονη και ο μικρος της ειπε και με θρασσος οταν το ρωτησε για τελευταια φορα ενα σχεδιο "οχι λεει γιωργο εσενα,δε σελω εσενα".

τελικα μου ειπε να τον παω σε ενα εξαμηνο και οτι στα τρια του θα πρεπει να βαλει γυαλια.

τωρα εκλεισα αλλο ενα ραντεβου για μια δευτερη γνωμη στην ευρωκλινικη με το κ.Γκαζώνη.για να δουμε.

αυτο που με προβληματισε ειναι οτι μου ειπε οτι μπορει λεει να μη μας βλεπει καλα.και εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα ειναι δυνατον:(

Διαφημίσεις

• 2 months later...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΑΧΝΟ ΕΠΙΓΟΝ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ( ΣΤΑ ΔΙΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΤΕΣΙΜΟ ΡΑΝΔΕΒΟΥ )

ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΟ.

Η ΜΙΚΡΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ( ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΦΑΚΗ ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Κα Ψαθά

Τηλέφωνο 2104907331, είναι στην Νίκαια στην πλατεία Χαλκηδόνας. Πολύ καλή και την έχει παραδεχτεί στις μετρήσεις της και η Κα Κοίδου του Αγλαία Κυριακού.

Δώσε μου λίγο χρόνο να ψάξω για κινητό.

κοριτσάκι, μία πολύ καλή είναι η Κουφοπούλου, είναι - νομίζω - υποδιευθύντρια στο Παίδων και έχει ιατρείο στο Χολαργό

να ψάξω τα στοιχεία της και θα σου πω

(πριν 2 χρόνια νομίζω μας πήρε 60 ?)

Διαφημίσεις

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΝΑΤΕ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς Η ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ?

Πολύ καλή και είναι και χειρούργος οφθαλμίατρος είναι η Κοίδου.

Κα Κοίδου Αφροδίτη

2106138809

Μεταμορφώσεως Σωτήρος 28 Βριλήσσια.

Είναι και στο Αγλαία Κυριακού αναπληρώτρια.

Δεν ξέρω πόσα παίρνει, είναι όμως πολύ καλή.

Κάναμε εξετάσεις εχθές μόνο που η μικρή (19 μηνών) δεν έκανε τσίσα στο σακουλάκι έως τις 12.30 και μετά φύγαμε γιατί έπρεπε να επιστρέψω στην δουλειά. Μόλις της το έβγαλα στο σπίτι, κατούρησε εννοείται. Ίσως φοβήθηκε γιατί στην αιμοληψία αντιστεκόταν πάρα πολύ, φωνάξανε και μία νοσοκόμα να την κρατάει εκτός από εμένα αλλά και πάλι κουνιόταν και τελικά της έσπασαν την φλέβα και στα 2 χέρια...

Η μεγάλη εντάξει μια χαρά, συνεργάστηκε πολύ καλά μαζί τους.

• 2 months later...

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για έναν καλό παιδοφθαλμίατρο στην Αθήνα. Τον Ιούνιο θα είμαστε Αθήνα και θα ήθελα να δει το κοριτσάκι μας ( 2 ετών) κάποιος ειδικός. Ευχαριστώ.

• 2 months later...

καλησπερα! ocular motor apraxia διεγνωσε η χρουσου για την κορη μου 2 χρονων ειναι πολυ σπανιο και λιγοι γνωριζουν τι εστι.αν καποια μητερα εχει παιδακι με αντιστοιχη περιπτωσει θα ηθελα να μου μεταφερει την εμπειρια της.ευχαριστώ!

καλησπερα! ocular motor apraxia διεγνωσε η χρουσου για την κορη μου 2 χρονων ειναι πολυ σπανιο και λιγοι γνωριζουν τι εστι.αν καποια μητερα εχει παιδακι με αντιστοιχη περιπτωσει θα ηθελα να μου μεταφερει την εμπειρια της.ευχαριστώ!

η Φωτοπύλου ειναι πολύ καλή. δεχεται κόσμο το απογευμα στο ιατρειο τησ και τα πρωινα στο παιδων. πηα τον γιο μ ου οταν ηταν 11 μηνλων και έμεινα ευχαριστημενη

• 3 months later...

kalispera tha ithela na sas rotiso ti akrivos kanei to koritsaki kai diegnose ayto h xrousou??/?

eyxaristo poli

• 3 months later...

ψαχνω.παιδοφθαλμιατρο.στην.αθηνα.δυτικα.προαστια.μπορειτε.να.με.βοηθησετε?

ο.μικρος.μου.ειναι.4.χρονων.και.εχει.τωρα.λιγο.καιρο.που.μου.

παραπονιεται.εντονα.οτι.τον.πονανε.τα.ματια.του!

δεν.εχω.ασφαλεια.αναγκαστικα.θα.παω.ιδιωτικα.

ποσο.ειναι.η.επισκεψη.σε.ιατριο.ξερετε?

• 1 month later...

Baby2 ο παιδικός καταρράκτης από μια γνωστή μου που είχε κάτι παρόμοιο σε νεογέννητο μάλιστα, είναι αντιμετωπίσιμο. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι. Πρέπει να το δει ένας καλός παιδοοφθαλμίατρος.Αν μπορώ να βοηθήσω γιατί το θέμα παιδοοφθαλμίτρος το έχω εξαντλήσει στείλε μου π.μ.Εύχομαι όλα να πανε καλα με το ανηψάκι σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...