Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΓΟΡΆΖΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΊ ΜΕ ΧΑΡΤΙΚΆ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΊΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ 100-ΔΕΣ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΈΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ ΝΑΝΥ΄S ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 0,13-0,14 Η ΠΑΝΑ!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ..

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ 0,18-0,19 ΛΕΠΤΑ Η ΠΑΝΑ.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 100-ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.

Διαφημίσεις

Και οι LIDL πάνες για τις οποίες λένε πολλές μαμάδες σε αντίστοιχο thread, είναι πολύ φθηνές. Δεν ξέρω τι μέγεθος είστε παντώς αν είναι να τις παίρνεις 0,18, τόσο βγαίνουν και οι LIDL. Εχουν το ΝΟ5 9,xxx δεν θυμάμαι ακριβώς οι 54!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Επειδή έχω δύο μικρούλια και το κόστος είναι πολύ μεγάλο, το έψαξα πολύ. Τελικά κατέληξα στα pampers HUGGIES που τα παραγγέλνω από το amazon.co.uk. Από εκεί παραγγέλνω ενίοτε και PAMPERS. Αυτές τις δύο μάρκες μόνο βρίσκεις. Η τιμή (με αντιστοίχιση της λίρας με το Ευρώ και συνυπολογιζόμενων των εξόδων μεταφοράς) βγαίνει περίπου στα 15-16 λεπτά ανά πάνα.

Έρχονται στο σπίτι με τα ΕΛΤΑ σε 9-10 εργάσιμες μέρες.

Aimee για ποιο νούμερο μιλάς;

Εγώ έχω το kill deal που με ενημερώνει διαρκώς για τις πάνες, όταν βρω λίμπερο ή μπεϊμπιλίνο στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ πάω και φορτώνω καρότσια. Παίρνω ενίοτε και στην ΜΕΓΑ και τους ζητάω κουπόνια, οπότε σε συνδιασμό με προσφορά σούπερ μάρκετ βγαίνει κάπου 0,14 η πάνα. Με τη μισή τιμή μονο βγαίνει 0,16 η πάνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα των δύο παραπάνω. Μιλάω για νούμερο 4 & 4+

Και για μεγαλύτερη οικονομία, αγόρασα 6 υφασμάτινες πάνες με ένθετα (πλέονται στο πλυντήριο) από το ebay με κόστος συνολικά περίπου 15 ευρώ και τις φοράω όταν ξέρω πως δεν θα κάνει κακά (για να μην μπλέκω). 1 τέτοια να χρησιμοποιείς την ημέρα, κάνεις οικονομία περίπου 140 ευρώ το χρόνο.

Νάνυς είναι αυτές που προσφέρει το ικεα, ε; παιδιά δεν είναι και πολύ καλές.... νύχτα με δαύτες εμείς (15 μηνών) δε νομίζω να βγάλουμε..

Aimee για ποιο νούμερο μιλάς;

Καλημέρα Xena!

Αγοράζω τα μεγέθη 3 και 4/4+. Μπαίνω και εγώ συχνά στο AMAZON και τσεκάρω τις τιμές και αγοράζω όταν η τιμή είναι 0,14 ώστε με την αντιστοιχία τιμή να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά (Ευρώ) ανά πάνα.

Αν γραφτείς, η τιμή πέφτει ακόμη περισσότερο.

Σου στέλνω, για παράδειγμα, την προσφορά που μου ήρθε σήμερα στο mail μου.

Get 10% off your next purchase of Pampers Simply Dry Size 4 (15-40 lbs/7-18 kg) Nappies - 2 x Economy Packs of 50 (100 Nappies) through Subscribe & Save.

51CRKF7BllL._SL500_SS110_.jpg Pampers Simply Dry Size 4 (15-40 lbs/7-18 kg) Nappies - 2 x Economy Packs of 50 (100 Nappies)

by Pampers

Price: £14.58

Subscribe & Save Price: £13.12

learn-more._V187266753_.gif add-wishlist._V187266753_.gif

51cnCMhWXiL._SL500_SS110_.jpg Pampers Active Fit Size 3 (9-20 lbs/4-9 kg) Nappies - Jumbo Pack of 84 Nappies

by Pampers

RRP: £12.99

Price: £10.00

Subscribe & Save Price: £9.00

Επίσης, η SUDOCREM βγαίνει οικονομική (20 στερλίνες/23 Ευρώ το κιλό). Στην Ελλάδα, τα 250 γρ. έχουν περίπου 9,9 Ε.

Διαφημίσεις

Ναι, συμφέρει, και μάλιστα με δεδομένο ότι τα pampers είναι πολύ ποιοτικά. Η σουντοκρίμ δε με πολυαπασχολεί, σπάνια βάζουμε και ένα βαζάκι 200άρι με βγάζει 8 μήνες. Τα μεταφορικά δεν χρεώνονται;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...