Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Σ.

Recommended Posts

Καλα θα φοβομαστε να μιλησουμε με αλλες μαμαδες πια

απλώς δεν θα ξαναμιλήσει καμία,

για γεννητικά όργανα, στο chat.

είναι πολύ απλό.

για όλα τα άλλα θέματα, οτι και να είναι ο οποιοσδήποτε μιλάει,

chat room ειναι, δεν ξέρεις ουτως ή άλλως ποιος ειναι πραγματικά,

αλλα τουλάχιστον θα ξέρεις οτι δεν χάλασε και ο κοσμος.

(εφ όσον τα θέματα που εχουν συζητηθεί δεν αφορούν ένα τόσο λεπτό θέμα).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 254
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως στο τέλος του αποσπάσματος , για όσες δεν αντεξατε, είανι που εγώ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.....από την αρχή αηδιάσα αλλα το τελευταιο....

Πω πω αγχώθηκα πάρα :cry: πολύ τώρα...

eNeap2.pngNziDp2.png

Λυπάμαι πραγματικά που ζούνε τέτοια άτομα...εδώ χρειάζεται ένας χουντικός να παίρνει κεφάλια.....ότι και να πώ είναι πολύ λίγο με την αηδία που ένιωσα....και πάλι λυπάμαι.... :mad:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

εχω πραγματικα φρικαρει ειδικα οσο σκεφτομαι οτι τετοια ατομα ζουν αναμεσα μας.ρε παιδια εχω μια απορια,μηπως δεν θα επρεπε να εχουμε φωτογραφιες απο τα παιδακια μας ?συγνωμη αν παραγινομαι καχυποπτη ,αλλα με τοσα αρρωστημενα μυαλα που υπαρχουν ολα να τα φοβασαι

line_m122_beg_micky_time_1206676800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

εχω πραγματικα φρικαρει ειδικα οσο σκεφτομαι οτι τετοια ατομα ζουν αναμεσα μας.ρε παιδια εχω μια απορια,μηπως δεν θα επρεπε να εχουμε φωτογραφιες απο τα παιδακια μας ?συγνωμη αν παραγινομαι καχυποπτη ,αλλα με τοσα αρρωστημενα μυαλα που υπαρχουν ολα να τα φοβασαι
εγω παντως δεν θα εβαζα ποτε φωτογραφια του παιδιου μου στο διαδυκτιο.

Διαφημίσεις

για τις φωτογραφίες υπάρχει ήδη αντίστοιχη ειδοποιηση στα μέλη,

εδώ στις ανακοινωσεις δες, ενα απο τα υπομνήματα ειναι,

ασφαλεια στο διαδίκτυο νομίζω.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

δεν εχω μεινει ακομα εγκυος και λυπαμαι που ενω το θελω τοσο πολυ μεσα απο την ψυχη μου κατι τετοια περιστατικα με κανουν να εχω δευτερες σκεψεις!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted: σε τι κοσμο θα φερω το παιδακι μου????????? :twisted::twisted::twisted: μηπως να το ξανασκεφτω??????Ε ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Σ"ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Εγώ θα γίνω λίγο σκληρή ....

Δεν ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω πόσο αφελής μπορεί αν έιμαι για να εμπλακώ σε μια συζήτηση σε οποιοδήποτε τσάτ ή ΜΣΝ που αφορά τα γεννητικά όργανα του παιδιού μου.

Αν οποιοσδήποτε τολμουσε να μου κάνει διάλογο ανάλογο μ'αυτά που διάβασα,με το ύφος και την επιμονή αυτή,θα τον είχε πάρει και θα τον έιζε σηκώσει εντός ή εκτός διαδυκτύου.Και αναρωτιέμαι,ο κάθε παιδεραστής και ανώμαλος ψάχνει να βρεί κορόιδα..

Εμέις γιατί το ανεχόμαστε?

Πιστεύει κανείς ότι ο οποιοσδήποτε εδω μέσα...με όποια ιδιότητα ή έμπειρία έχει,μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε παιδίατρο?

Έχετε δεί κανένα γιατρό να κάνει διαγνώσεις χωρίς να έχει ιδέα για τον ασθενή και να δίνει και οδηγίες?

Σε οποιοδήποτε σάιτ.Και δε μιλάμε για διάγνωση τύπου έχεις πονοκέφαλο πάρε ντεπόν...

Μήπως να ξυπνήσουμε λίγο? :roll:

Πες τα χρυσόστομη....

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM (2η ΗΜΕΡΑ)ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Κ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟΨΕ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ......ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟ.

:(:(:(:(

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM (2η ΗΜΕΡΑ)ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Κ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟΨΕ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ......ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟ.

:(:(:(:(

marthagkb mhn tarazese eisai aki egkuoula. nai yparxoun kindunoi kai emeis san goneis prepei na prosexoume kai na prostateuoume ta morakia mas.

Δεν ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω πόσο αφελής μπορεί αν έιμαι για να εμπλακώ σε μια συζήτηση σε οποιοδήποτε τσάτ ή ΜΣΝ που αφορά τα γεννητικά όργανα του παιδιού μου.

Αν οποιοσδήποτε τολμουσε να μου κάνει διάλογο ανάλογο μ'αυτά που διάβασα,με το ύφος και την επιμονή αυτή,θα τον είχε πάρει και θα τον έιζε σηκώσει εντός ή εκτός διαδυκτύου.

Και αναρωτιέμαι,ο κάθε παιδεραστής και ανώμαλος ψάχνει να βρεί κορόιδα..

Πιστεύει κανείς ότι ο οποιοσδήποτε εδω μέσα...με όποια ιδιότητα ή έμπειρία έχει,μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε παιδίατρο?

Έχετε δεί κανένα γιατρό να κάνει διαγνώσεις χωρίς να έχει ιδέα για τον ασθενή και να δίνει και οδηγίες?

Σε οποιοδήποτε σάιτ.Και δε μιλάμε για διάγνωση τύπου έχεις πονοκέφαλο πάρε ντεπόν...

συμφωνώ ...

age.png

Αν οποιοσδήποτε τολμουσε να μου κάνει διάλογο ανάλογο μ'αυτά που διάβασα,με το ύφος και την επιμονή αυτή,θα τον είχε πάρει και θα τον έιζε σηκώσει εντός ή εκτός διαδυκτύου.

Και αναρωτιέμαι,ο κάθε παιδεραστής και ανώμαλος ψάχνει να βρεί κορόιδα..

συμφωνώ ...

Αρχικα συμωνώ με το παραπάνω και στη συνέχεια έχω να δηλώσω πως ξενέρωσα με τη ζωή μας!!!!δεν τα διάβασα όλα γιατί συχάθηκα αλλά τρέμω για τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσει το παιδί μου!! :shock:

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα.Ειμαι σχετικα νεο μελος,παρακολουθω συζητησεις σας εδω και 8-9 μηνες περιπου και με εχετε βοηθησει σε παρα πολλα θεματα.Εχω ενα αγορακι 9 1/2 μηνων και ειναι η πρωτη φορα που γραφω... Δεν πιστευα σε αυτα που διαβασα...τι ανθρωποι υπαρχουν χριστε μου!!!!!Ευτυχως που τον πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις.Απλα δεν ξαναμιλαει καμια και κανενας για τοσο λεπτα θεματα. :(

as1cAcP00360010NDE5NzgxfDIwMTAwMnx0byB6eW1hcmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

0nxv8u4s9yffj271.png

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ?...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟς? Ας ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς.

glitterfy134519T689D30.gif

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ?...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟς? Ας ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς.
Oi δικές μου είναι καλές????

Είμαι της γνώμης ότι δεν πειράζει , αλλά αυτή είναι δική μου γνώμη :wink:

Μια χαρα ειναι almak :D

Εγω παλι ΡΕΝΑΖ, δεν θελω να βαζω το παιδακι μου,πες με φοβιτσιαρα,υπερβολικη..δεν ξερω.Νιωθω αβολα να το βλεπει ο καθενας με οποιαδηποτε ψυχολογικη η αρρωστη κατασταση.

Εγω δειλα-δειλα αρχισα να βαζω την αφεντομουτσουναρα μου,Του παιδιου μου ομως οχι(και αν το βαζω ειναι ετσι που να μην βλεπει καποιος την φατσουλα του :wink: )

Να'μαι και εγω......

glitterfy-flpbk2001384957223334.gif

Τι να πω εχω μεινει αφωνη!!ειχα αρκετο καιρο να μπω στο forum και με το που μπηκα επεσα επανω σ αυτο το θεμα,καθε φορα που ακουω η διαβαζω για τετοια ατομα αηδιαζω με την υπαρξη τους

as1cETf0g410030MzZkfDAwMDIyM2R8aSB4cmlzdGluYSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cHuc0g410000MDAwOGQ0fDAwMDAxNTNqfHRvIHBvbnRpa2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

• Δημιουργία νέου...