Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λάθος εκτίμηση φύλου μωρού!

Recommended Posts

οι αντιδρασεις συνεχιζονται και εγω εκνευριζομαι φρικτα.να σημειωσω οτι πηγαμε για αμνιο και λογο συσπασεων δεν εγινε γιαυτο καναμε το α τεστ.μας ειπε για τα καλα αποτελεσματα και χαρηκαμε πολυ.βλεπω τον γιο μου και δεν φανταζομαι την ζωη μου χωρις αυτον.το ιδιο αιαθανομαι και για αυτο που εχω στην κοιλια μου.προσευχομαι να ειναι γερο ...Τιποτα αλλο.

Διαφημίσεις

Γιατί ρε παιδιά, και το Παναγιώτα μια χαρά όνομα ειναι...

Καλά, ούτε εμενα μ' αρεσει, αν και εχω αυτο το όνομα. Αλλά εντάξει τι να κάνουμε τώρα. Μπορεις να τη λες Γιώτα ή Πέγκυ ή Πέννυ.

Εμάς ο γιατρός στον 4ο δεν μας έλεγε, γιατί λεει μπορεί να μην εχουν κατεβει οι όρχεις του, αλλά δεν φαίνεται κάτι να εξέχει.

Στη Β' Επιπέδου ο Γενετιστής μας λεει κοριτσάκι.

Εκεί αρχίσαν όλοι οι "γιατροί", και σίγουρα?, και η κοιλιά σου είναι έτσι, και το πρόσωπό σου είναι αλλιώς, και ο πωπός σου είναι κάπως, και μήπως κάνεις αγόρι κλπ...

Στον 6ο ο γιατρός μας λέει και ο ιδιος οτι θα ειναι κορίτσι. Οι υπόλοιποι "γιατροί" και είσαι σίγουρη? και το ενα και το άλλο...

Στον 7ο ο γιατρός ξαναλέει οτι ειναι κορίτσι. Οι υπόλοιποι να επιμένουν.

Φτιάχνω το δωματιο ΡΟΖ, πιο ροζ δεν γίνεται.

Στον 9ο ξαναρωτάω το γιατρό μετά από το πρήξιμο των υπολοίπων μήπως υπαρχει περίπτωση λάθους. Ακούστε τώρα. Μου λέει σήκωσε τη μπλουζα σου. Αν η γραμμή στην κοιλιά, πηγαίνει καρφί στον αφαλό είναι κορίτσι, αν είναι στραβή, είναι αγόρι. Η δικιά μου, καρφί. Ε, ορίστε μου λέει, και με τα παλιά να το πάμε, πάλι κορίτσι είναι.

Παιδιά να μην σας τα πολυλογώ, γένναγα, περναγαν διάφοροι γιατροί από το δωμάτιο, με ρωταγανε τι θα γεννήσω και έλεγα... ΜΑΛΛΟΝ κοριτσάκι.

Όταν γεννήθηκε η μικρή, με το που βγήκε κοίταξα κατευθειαν το ΠΙΠΙ της. Και ναι, φυσικά ήταν κορίτσι, παρά τις γνωματεύσεις των "γιατρών".

CYaip2.png

.πως ειναι να εχεις αγορακι?

Στελλα αν καταλαβα καλα δεν εχεις αλλο παιδακι εισαι 4,5 μηνων εγκυος αρα το πολυ 1,5 μηνα ηξερες οτι ειναι κοριτσακι και εχθες αλλαξαν τα δεδομενα

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι προβληματιζεσαι εχεις αλλους 4,5 μηνες μπροστα σου να ονειρευεσαι στα γαλαζια

Με το καλο να ερθει:wink:

4

Σημερα ειχα τραπεζι τον υποτιθεμενο νονο ο οποιος μας δηλωσε οτι δεν το βαφτιζει επειδη ειναι αγορι και ηθελε φανατικα κοριτσι.βεβαια ο θεος με ευλογησε με πολλους φιλους οι οποιοι ειπαν αμεσως οτι θα ηθελαν να βαφτισουν το παιδι.σαφως δεν του κρατω κακια γιατι το ειχε πει απο νωρις οτι ηθελε κοριτσι.

Ηλιαννα εχεις δικιο σε οτι λες απλα ηταν η πρωτη κρυαδα.σημερα το βλεπω τελειως διαφορετικα.απλα επειδη ειμαστε 2 αδερφες και πολυ δεμενες με τη μαμα μας,φοβαμαι οτι το αγορακι δε θα μου εχει αδυναμια,οτι θα το νοιαζουν ποδοσφαιρα και αυτοκινητακια και εμενα δε θα μου δινει σημασια.ξερω ειναι τελειως χαζες σκεψεις,αλλα αμα δεν δουλευεις και ολη μερα καθεσαι σπιτι κατι τετοιες βλακειες σκεφτεσαι.μαλλον πρεπει να ξεκινησω να βλεπω πρωιναδικα.και μια ερωτηση.απο ποτε ο νονος εχει και προτιμησεις στο φυλο?ειλικρινα πρωτη φορα το ακουω

Διαφημίσεις

Σημερα ειχα τραπεζι τον υποτιθεμενο νονο ο οποιος μας δηλωσε οτι δεν το βαφτιζει επειδη ειναι αγορι και ηθελε φανατικα κοριτσι.βεβαια ο θεος με ευλογησε με πολλους φιλους οι οποιοι ειπαν αμεσως οτι θα ηθελαν να βαφτισουν το παιδι.σαφως δεν του κρατω κακια γιατι το ειχε πει απο νωρις οτι ηθελε κοριτσι.

τοτε καλυτερα που αρνηθηκε να το βαπτισει γιατι ο νονος θεωρειται ο 2ος γονιος...πως μπορει να εχει προτιμηση στο φυλο?εκτος κι αν εχει ξαναβαπτισει κοριτσι οποτε δεν κανει να βαπτισει αγορι!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

smouts,δεν ξερω αν το εχεις ψαξει αλλα αν δεις στο εορτολογιο υπαρχει ηλιανα θηλυκο του ηλια και ηλιανα που γιορταζει το μαρτιο. αλλα μαλλον σιγουρα για την προελευση του ονοματος θα σου πει η ηλιαννα.

Το Μάρτιο? Τι είπες τώρα? Γιατί εγω ο μονος λόγος που σκέφτομαι να μην τη βγάλουμε ετσι, ειναι γιατί του Προφήτη Ηλία ειναι στις 20/7 και η μικρή γεννήθηκε στις 23/7 και λεω να μην τα εχει ολα κοντα. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω πολυ πολυ

CYaip2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάννα, το ονομά σου, είναι συνδιασμός 2 ονομάτων, ή το θηλυκό του Ηλία? Γιατί έτσι σκέφτομαι να βγάλουμε την κόρη μου, από το θηλυκό του Ηλία.

Και οι δυο γιαγιαδες ηταν Μαριες,εβγαλαν την αδελφη μου

Ο ενας παππους Ηλιας,ο αλλος Κωνσταντινος....η μαμα μου ηθελε να κανει την καλη νυφη και αποφασισε με τη νονα μου να βρουν το θυλυκο του Ηλια...και να μαι!

Γιορταζω 20 Ιουλιου αλλα αν μικρη σου ειναι τσαουσα μπορει να λεει στα αγορια της οτι γιορταζει και της Αγιας Αννας που ειναι δυο φορες το χρονο μαλιστα!!

4

Στελλα το αν το αγορακι σου θα ειναι δεμενω μαζι σου εξαρτατε απο εσενα και οχι απο το φυλο του. Εμεις μαθαινουμε στα παιδια μας καποια πραγματα.

Demi το τι εχω ακουσει εγω για το ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΟΡΙ που περιμενω δε λεγεται. Αλλά τους εχω κανονικα γραμμενους και ξερω οτι δε θα το αλλαζα μρ τιποτα. Οταν μου ειπε ο γιατρος στην αμνιο/ση οτι ειναι αγορι χαρηκα τοσο πολυ που με ρωτησε αν ειναι το πρωτο μου αγορι. Οταν του ειπα το τεταρο εμεινε με το στομα ανοιχτο.

Και χθες που το ειπαστην κουνιαδα μου πηρε ενα υφος και αρχισε να με παρηγορει. Καλα, της λεω, χαζεψες; Το μονο που δε σκεφτηκα ποτε ηταν το φυλο του παιδιου.

Ο αντρας μου δε, λες και ειναι το πρωτο του αγορι.

Στελλα το αν το αγορακι σου θα ειναι δεμενω μαζι σου εξαρτατε απο εσενα και οχι απο το φυλο του. Εμεις μαθαινουμε στα παιδια μας καποια πραγματα.

Demi το τι εχω ακουσει εγω για το ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΟΡΙ που περιμενω δε λεγεται. Αλλά τους εχω κανονικα γραμμενους και ξερω οτι δε θα το αλλαζα μρ τιποτα. Οταν μου ειπε ο γιατρος στην αμνιο/ση οτι ειναι αγορι χαρηκα τοσο πολυ που με ρωτησε αν ειναι το πρωτο μου αγορι. Οταν του ειπα το τεταρο εμεινε με το στομα ανοιχτο.

Και χθες που το ειπαστην κουνιαδα μου πηρε ενα υφος και αρχισε να με παρηγορει. Καλα, της λεω, χαζεψες; Το μονο που δε σκεφτηκα ποτε ηταν το φυλο του παιδιου.

Ο αντρας μου δε, λες και ειναι το πρωτο του αγορι.

Μπράβο και στους δύο σας, και για την απόφασή σας να φτιάξετε μια μεγάλη οικογένεια, αλλά και γιατί χαίρεστε τόσο πολύ κι ας είναι το τέταρτο σας παιδάκι. Εδώ βλέπεις άλλους, στο δεύτερο και "βαρυγκομάνε" (και καλά οι παλιοί)

CYaip2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω το εξης:στην β επιπέδου υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος ο γιατρός στην εκτίμηση του φύλου? Εμένα στην 16 εβδομάδα ο γιατρός που με παρακολουθεί είδε ότι είναι κορίτσι και επίσης ο γιατρός που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα τον μεγάλο υπέρηχο μου είπε πάλι για κορίτσι. Το θέμα είναι ότι και η μάνα μου και η πεθερά μου με γεμίζουν συνέχεια αμφιβολίες και λένε για διάφορες περιπτώσεις που έγινε λάθος, εγώ όμως θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω σιγά σιγά το δωμάτιο(ροζ φυσικά). Το μόνο που καταφέρνουν είναι να με αγχώνουν...Φυσικά πάνω από όλα μετράει να μην υπάρχει πρόβλημα υγείας, απλά θα αισθανόμουν πολύ βλάκας αν αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο αυτές ενώ εγώ με τον άντρα μου επιμένουμε ότι αποκλείεται δύο γιατροί να έκαναν λάθος!

Στο β επιπεδου δεν μπορει να γινει λαθος γιατι ειναι σχηματισμενα τα γεννητικα οργανα και μαλιστα ειναι ενα απο τα σημεια που ελεγχουν.

Αν τοσο πολυ αμφιβαλεις περιμενε αλλον εναν μηνα για το δωματιο.

k9Tap3.png

Eμάς ο γιατρός στην αυχενική μας ειπε κορίτσακι σε ποσοστό 80%. Μετά από τρια αγόρια ο συζυγος δεν κρατιοταν. Στον υπέρηχο πριν το β'επιπέδου, τα λόγια ήταν περιττά... το αγοράκι μας δεν μας αφηνε περιθωρια αμφισβήτησης αφού να φανταστείτε εγώ το είπα στο γιατρό.

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω το εξης:στην β επιπέδου υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος ο γιατρός στην εκτίμηση του φύλου? Εμένα στην 16 εβδομάδα ο γιατρός που με παρακολουθεί είδε ότι είναι κορίτσι και επίσης ο γιατρός που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα τον μεγάλο υπέρηχο μου είπε πάλι για κορίτσι. Το θέμα είναι ότι και η μάνα μου και η πεθερά μου με γεμίζουν συνέχεια αμφιβολίες και λένε για διάφορες περιπτώσεις που έγινε λάθος, εγώ όμως θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω σιγά σιγά το δωμάτιο(ροζ φυσικά). Το μόνο που καταφέρνουν είναι να με αγχώνουν...Φυσικά πάνω από όλα μετράει να μην υπάρχει πρόβλημα υγείας, απλά θα αισθανόμουν πολύ βλάκας αν αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο αυτές ενώ εγώ με τον άντρα μου επιμένουμε ότι αποκλείεται δύο γιατροί να έκαναν λάθος!

Κι εμενα αυτό ακριβώς μου κανανε. Το ένστικτό σου, τι σου λεει? Εμενα από την αρχή συμφωνούσε με τους γιατρούς μου.

CYaip2.png

Μπράβο και στους δύο σας, και για την απόφασή σας να φτιάξετε μια μεγάλη οικογένεια, αλλά και γιατί χαίρεστε τόσο πολύ κι ας είναι το τέταρτο σας παιδάκι. Εδώ βλέπεις άλλους, στο δεύτερο και "βαρυγκομάνε" (και καλά οι παλιοί)

εδω εχω να διαφωνησω...

και να εξηγησω γιατι..εργαζομαι (δεν εχω αλλη επιλογη βεβαια)απο τις 6.30 το πρωι ως τις 5 το απογευμα...η αποσταση απο το σπιτι ως την δουλεια ειναι 40 λεπτα ...οταν γυρναω απο την δουλεια εχω να φροντισω το παιδι ,να μαγειρεψω να βαλω πλυντηριο ,να σιδερωσω να κανω μπανιο το παιδι και εμενα και πολλες φορες να τον τρεξω και αγγλικα και κολυμβητηριο αποστασεις αλλα 45 λεπτα απο εκει που μενω...

τωρα στο 2 τα πραγματα θα ειναι παρα πολυ δυσκολα αλλα ηθελα πολυ 2 παιδι και προχωραω γνωριζοντας το ποσο πολυ θα "βαρυγκομαω¨"

σε αντιθεση με συγγενικο μου προσωπο το οποιο εχει 2 παιδια ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και εχει μεσα στην ιδια οικοδομη και την μητερα της και την πεθερα της και τον συζυγο ο οποιος εργαζεται με πολυ χαλαρο ωραριο..(δουλευει 1 μερα καθεται 2)

τωαρ λενε για 3 παιδι και γιατι οχι αφου ουσιαστικα η δουλειες μοιραζονται στα 4..ετσι λοιπον κανω και εγω 4 παιδια που πολυ θα ηθελα αλλα δυστυχως ΑΔΥΝΑΤΩ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ...

εδω εχω να διαφωνησω...

και να εξηγησω γιατι..εργαζομαι (δεν εχω αλλη επιλογη βεβαια)απο τις 6.30 το πρωι ως τις 5 το απογευμα...η αποσταση απο το σπιτι ως την δουλεια ειναι 40 λεπτα ...οταν γυρναω απο την δουλεια εχω να φροντισω το παιδι ,να μαγειρεψω να βαλω πλυντηριο ,να σιδερωσω να κανω μπανιο το παιδι και εμενα και πολλες φορες να τον τρεξω και αγγλικα και κολυμβητηριο αποστασεις αλλα 45 λεπτα απο εκει που μενω...

τωρα στο 2 τα πραγματα θα ειναι παρα πολυ δυσκολα αλλα ηθελα πολυ 2 παιδι και προχωραω γνωριζοντας το ποσο πολυ θα "βαρυγκομαω¨"

σε αντιθεση με συγγενικο μου προσωπο το οποιο εχει 2 παιδια ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και εχει μεσα στην ιδια οικοδομη και την μητερα της και την πεθερα της και τον συζυγο ο οποιος εργαζεται με πολυ χαλαρο ωραριο..(δουλευει 1 μερα καθεται 2)

τωαρ λενε για 3 παιδι και γιατι οχι αφου ουσιαστικα η δουλειες μοιραζονται στα 4..ετσι λοιπον κανω και εγω 4 παιδια που πολυ θα ηθελα αλλα δυστυχως ΑΔΥΝΑΤΩ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ...

Οχι, παρεξήγηση. Δεν εννοώ, να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και να σκεφτεσαι να κανεις δεύτερο. Ειναι απολυτως σεβαστό, και παντα εχει να κανει με το πως τα βγάζει πέρα μια οικογένεια απ' όλες τις απόψεις. Κι εμενα ο άντρας μου το ίδιο μου λέει για 2ο. Και πώς θα τα καταφερνουμε (δουλευουμε και οι δυο πολλες ωρες και οι γονείς μας μενουν μακρυα) και το οικονομικό κλπ.

Εγώ εννοώ οτι κάποιοι δεν δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό στο δεύτερο παιδάκι γιατί και καλά έχουν παλιώσει και τα εχουν ξαναπερασει. Και απλά είπα ότι μου αρεσει μια οικογένεια όπως εδώ, να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό που είχε προφανώς και στο πρώτο ενώ ειναι το τέταρτο παιδάκι της.

CYaip2.png

ετσι συμφωνουμε απολυτα και εμενα μου αρεσε πολυ που ειναι τοσο ενθουσιασμενοι και οι δυο και ομολογω οτι αισθανθηκα ασχημα που επηρεαστηκα απο τις βλακειες των αλλων..λες και δικο τους παιδι ειναι και στεναχωρεθηκαν...

Smouts παντως δεν θα ηθελες και εσυ να μην δουλευεις και ν ααπολαμβανεις κσθε λεπτο απο την ζωη τους?

εγω πολυ το σκεφτομαι γιατι μου επαιρναν οι διαφορες ντανταδες τηλ και μου ελεγαν..εφαγε πρωτη φορα με κουταλι και εκανε γκριματσες...η φωναξε μπαμπα η περπατησε..ολα αυτα τα εχασα και θα τα χασω και για 2 φορα..

Άσε demi μου, εγω γυρνάω αρχές Μαίου στη δουλειά, και δεν ήδη σκέφτομαι τι να κάνω. Να γυρίσω, να μην γυρίσω? Σκέφτομαι οτι θα βλέπω το παιδί μου 4 ωρες την ημερα στην καλύτερη των περιπτωσεων και με πιανει μια στεναχωρια. Εμείς, από το μισθό του άντρα μου και μόνο εχουμε τη δυνατοτητα να μεινω ισως λιγο παραπανω με το παιδί, αλλα δυστηχως οι παγιες υποχρεώσεις (δάνεια κλπ) ειναι αρκετά, οπότε με πιάνει άγχος. Ασε που λεω, κριση εχουμε, μην γινει καμια στραβή με τη δουλειά του άντρα μου και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

CYaip2.png

εδω εχω να διαφωνησω...

Demi μου, χωρις παρεξηγηση, και εγω εργαζόμενη μαμα ημουν και ειμα(απλα για καλη μου τυχη διοριστικα πριν λιγο στο δημοσιο και μπορω να παρω επαπειλουμενη κυηση), ο αντρας μου δουλευει με πληρες ωραριο, εχω λιγη βοηθεια απο τη μαμα μου (απλα περνει τον μικρο απο το σχολειο) και ενα σπιτι ανω κατω με τρεις μπομπιρες να το κανουν αρενα. Δεν ειναι ολα ροδινα και σιγουρα βαρυγκομαω αλλά .... οταν καποιος θελει , μπορει.

μα προς Θεου δεν ειπα οτι ειμαι η μονη εργαζομενη μανα στον πλανητη....ισα ισα λεω τις αντικειμενικες δυσκολιες και τους προβληματισμους μου ..μακαρι να ημουν η σουπερ μανα που θα τα προλαβαινε ολα..

απλα αν ειχα δυνατοτητα επιλογης θα ηθελα τα 2 πρωτα χρονια της ζωης των παιδιων μου να ημουν εκει...τιποτα αλλο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...