Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μίνι βιογραφικό - ίσως κάποιες να γνωριζόμαστε απο παλιά!

Marilena

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Ακόμα μία στην παρέα από Πειραιά.

Γεννήθηκα το 1970. Τέλειωσα το 1ο λύκειο Πειραιά, συνέχισα με σπουδές στα ΤΕΙ Αθήνας και με μεταπτυχιακό στη Σκωτία.

Αυτή τη στιγμή:

a) Διδάσκω ως ωρομίσθια στα ΤΕΙ

β) Δουλεύω σαν ελεύθερος επαγγελματίας ως προγραμματίστρια

γ) Κάνω διδακτορικό στο πανεπιστήμο Πειραιά

και...

δ) Εχω την μπέμπα μου.

Ουφ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 405
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμα βρω γνωστο ατομο απο τα παλια θα τρελαθω!

Εχουμε και λεμε...γεννηθηκα το 1977 στην Αρτα.Πηγα στον παιδικο σταθμο στην Αρτα και δημοτικο στο Γλυκορριζο Αρτης.Γυμνασιο και Λυκειο πηγα στο 1ο Αρτης.Φροντιστηριο Δεσμης στον Κυκλο.Τελειωσα και περασα στο Τει Κοζανης αλλα δεν με σηκωνε το κλιμα και δεν πηγα.

Το 1996 πηγα στη σχολη της 2ης ΤΕΣ ΑθΗΝΩΝ με ειδικοτητα αυτοματισμο Η/Υ(μοναδικη γυναικα στο τμημα) και εφυγα απο Αθηνα αποφοιτωντας απο τη σχολη το 1998 και ακολουθησα τον καλο μου στο Ηρακλειο οπου και μενω εκτοτε....

VICKY ΜΟΥ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΙΜΑΙ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.ΑΠΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΡΤΑ.

k4lbp3.png

Αμα βρω γνωστο ατομο απο τα παλια θα τρελαθω!

Εχουμε και λεμε...γεννηθηκα το 1977 στην Αρτα.Πηγα στον παιδικο σταθμο στην Αρτα και δημοτικο στο Γλυκορριζο Αρτης.Γυμνασιο και Λυκειο πηγα στο 1ο Αρτης.Φροντιστηριο Δεσμης στον Κυκλο.Τελειωσα και περασα στο Τει Κοζανης αλλα δεν με σηκωνε το κλιμα και δεν πηγα.

Το 1996 πηγα στη σχολη της 2ης ΤΕΣ ΑθΗΝΩΝ με ειδικοτητα αυτοματισμο Η/Υ(μοναδικη γυναικα στο τμημα) και εφυγα απο Αθηνα αποφοιτωντας απο τη σχολη το 1998 και ακολουθησα τον καλο μου στο Ηρακλειο οπου και μενω εκτοτε....

VICKY ΜΟΥ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΙΜΑΙ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.ΑΠΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΡΤΑ.

Καλωστην!!!μεγαλωσες Αρτα;η καταγωγη;

.png.png

ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΣΤΙΣ 25/07/1978

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 102ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΩΣ ΤΗΝ 3η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 28ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.

ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 25 ΜΟΥ...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ! :D

Εγω Γεννηθηκα Μυτιληνη Λεσβου,Περιπου 5 ετων ηλθαμε οικογενειακως στον Πειραια.Μεχρι την τριτη δημοτικου πηγαινα στο σχολειο στην Β.Γεωργιου στην Καστελλα,και μετα απο εκει Αθηνα ,Γκυζη στο 41ο Δημοτικο στον Αγιο Ελευθεριο ,τελειωσα το 3ο Γυμνασιο πισω απο το γηπεδο του Παναθηναικου οπου μυηθηκα και ειμαι γεννημα θρεμμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....Στην περιοχη Γκυζη εμεινα μεχρι το 2000 ,30 χρονια...οσπου παντρευτηκα και απο τοτε μενω Πειραια....

Εχω σπουδασει Μηχ/κος Τηλεπικοινωνιων και ασχολουμαι πολυ με την δουλεια μου αλλα και σαν χομπι..και παρα πολυ με Υπολογιστες ...HARDWARE KAI SOFTWARE.

Εχουμε τελειωσει το ιδιο δημοτικο!!Λες να ειμασταν συμμαθητες???

Πρωτη ταξη πηγα το 1978...

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Δημοτικό πήγα στο 137 Πετραλώνων. Γυμνάσιο στο 62ο Άνω Πετραλώνα. Λύκειο στο 12ο Κάτω Πετράλωνα. Εμενα Πετράλωνα στην Αντιστράτου και μετά τα 15 μου στην Καλλιθέα. :shock:

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Να πω και εγώ ότι γεννήθηκα στον Πειραιά 17/08/1975, φοίτησα στο 36ο ΔημΣχολείο και μετά στο 5ο γυμνάσιο. Κατόπιν πήγα στο ΕΠΛ Περαιά. Απο εκεί πήγα στο St.George Ν.Κηφισιά στο μονοετές τμήμα γραμματέων. Και κατέληξα φοροτεχνικός απο το ΙΕΚ Νικαίας. Για διατημα 1,5 χρόνου έφυγα στο Ηράκλειο Κρήτης στα 20-21 μου χρόνια -είπα να βοηθήσω την αποκέντρωση- αλλά επέστρεψα πίσω στην βάση μου.

Παντρεύτηκα πριν απο δυομιση χρονια και έχω ένα ζουζουνάκι 1,5 χρονών.

• 2 εβδομάδες μετά...

Geia sas..

Eimai h Elena...Fenhthika stis 02/05/1978

Pallia emena sto louro prevezhs,h goneis mou menoun akoma ekei...

o mpampas mou einai gewponos kai exei ena magaji sto louro...

Ta sxoleia mou ta ekana ola sto louro mono to lukeio apo 2 xrono to ekana sto texniko ths filippiadas...

Meta ekata koumpiouter sthn preveza e Italika kai eguga gia thn Italia gia duo xronia...Gnwrisa ton antra mou kai eguga gia elbetia sthn Lwzanh pantrefthka sthn elbetia me politiko gamo stis 28/12/2000

eimaste efta xronia pantremenh kai exoume duo zouzounia....

Xairetismous Elena!

Elena+Giovanni=Giusy&Libero

Giusy 31/03/2004

Libero 11/10/2007

Διαφημίσεις

Εγω Γεννηθηκα Μυτιληνη Λεσβου,Περιπου 5 ετων ηλθαμε οικογενειακως στον Πειραια.Μεχρι την τριτη δημοτικου πηγαινα στο σχολειο στην Β.Γεωργιου στην Καστελλα,και μετα απο εκει Αθηνα ,Γκυζη στο 41ο Δημοτικο στον Αγιο Ελευθεριο ,τελειωσα το 3ο Γυμνασιο πισω απο το γηπεδο του Παναθηναικου οπου μυηθηκα και ειμαι γεννημα θρεμμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....Στην περιοχη Γκυζη εμεινα μεχρι το 2000 ,30 χρονια...οσπου παντρευτηκα και απο τοτε μενω Πειραια....

Εχω σπουδασει Μηχ/κος Τηλεπικοινωνιων και ασχολουμαι πολυ με την δουλεια μου αλλα και σαν χομπι..και παρα πολυ με Υπολογιστες ...HARDWARE KAI SOFTWARE.

Εχουμε τελειωσει το ιδιο δημοτικο!!Λες να ειμασταν συμμαθητες???

Πρωτη ταξη πηγα το 1978...

Ναι,ειμαστε συμμαθητες αλλα με μια διαφορα 10 ετων και....μιας και εγω πηγα σχολειο το 1966!!!

Βλέπεις πολλούς έξυπνους άντρες με ηλίθιες γυναίκες, αλλά ποτέ μια έξυπνη γυναίκα με ηλίθιο άντρα.

Erica Jong,

Δημοτικο 139 (μας φιλοξενουσε το 41 αν θυμαμαι καλα) στον Αγ Ελευθεριο

Γυμνασιο στο 49

Λυκειο στο Ε.Π.Λυκειο Ν.Φιλ/φεια .

Στη αρχη μεναμε στο Αγ.Ελευθεριο (κοντα στην τσουντα) και μετα φυγαμε για μενιδι (παντα ιδιων μενει).Εκει γνωρισα και τον αντρα μου και μετα απο σχεδων 5 χρ εγγ.βιου ηρθαμε επιτελους επαρχια οπου θελαμε για να μεγαλωσουν τα ζουζουνια μας καλυτερα.

• 2 εβδομάδες μετά...

προσθεστε αλλη μια απο πειραια 42 20/4/66

μαμα του μαριου 14ωνχρονων και της χριστιανας 71/2μηνων

συζηγος του γιαννη και βασιλισσα του σπιτιου τρελαμενη με οτι αφορα την

καλοπεραση ολων μας δημοτικο 11ο κερατσινιου μετα ραλλειος και επειτα παπασπυρου [ιδιαιτερα γραμματεας] ποτε δεν εξασκησα 84 γαμος 94 μαριος 2007 χριστιανα πολυ διαβασμα πολυ τηλεωραση πολλες δουλειες πολυ παιχνιδι αννα135

.png

Διαφημίσεις

Είμαι 34. Γεννήθηκα στον Περισσό και έμενα εκεί μέχρι τα 18 μου.

Σπουδες στην καλών τεχνών της Τήνου και κεραμική στο Ν.Ηράκλειο.

Τώρα Θρακομακεδόνες με σκυλιά γατιά, παιδί και ένα παρατημένο εργαστήριο

κεραμικής που περιμένει να πάει η μικρή 3 να ξεκινήσει

παιδικό και εγώ δουλειά. :lol:

μαρια το ονομα μου

γεννηθηκα 12/08/79

δουλευω εδω και 3,5 χρονια σε μια εταιρια ως υπαλληλος γραφειου.

μενω στον κορυδαλλο

καταγομαι απο τη σαμο

ο αντρας μου γεννηθηκε στην αμερικη και μεγαλωσε στη σαμο αλλα η καταγωγη του ειναι απο την ικαρια το ονομα του ειναι γιαννης

αυτα τα λιγα.

.png

Κι εγώ κ ο άντρας μου καταγόμαστε από Λήμνο. Εγώ μεγάλωσα κιόλας εκεί, εκείνος Αθήνα. Μετά από 9 χρόνια διαμονή στου Ζωγράφου [πολύ την αγάπησα την περιοχή], τώρα μένουμε Βριλήσσια. Κανείς από Λήμνο ή Βριλήσσια;

3ig4p2.png 

Φτού έχουμε και λέμε. Μαρία γεννημένη τον Οκτώβρη του 1970. Καλά πολύ θα χαρώ να βρώ συμμαθήτριες απο το δημοτικό και το σχολείο γενικώς. Το περίεργο είναι πως ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είχαμε μετατεθεί ούκ ολίγες φορές. Απο Αργος Ορεστικό. Λήμνο Λαμία Τρίπολη Κύπρο Καστοριά Ιωάννινα Αρτα Ναυπλιο. Ε τι στα κομμάτια δεν θα πετύχω καμία. Τόσες είχα. Αααα νυπιαγωγείο πήγα στο Γαλάτσι στην Λαμπρινή και είχα μια κολλητή που θυμάμαι χαρακτηριστικά την φυσιογνωμία της αλλά δεν θυμάμαι καλά το ονομ ά της μάλλον Ιωάννα την λέγανε. Μας συνδέεει μια πολύ ....γελαδερή ιστορία φαγητού.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1988 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΕΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ ΤΟ 2005. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2004 ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2006 ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΙΜΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Ελενη...Ετος γεννησης 1981...Κατοικω στο Κερατσινι. Μεγαλωσα και πηγα δημοτικο στο

13ο-21ο στη Χαραυγη. Λυκειο 2ο γενικο στην αμφιαλη και μετα

τελειωσα β.βρεφ/κομων στο 1ο τεε Δραπετσωνας. Καταγωγη απο τα

ΒΑΤΙΚΑ(Βελανιδια) στο Ν.Λακωνιας ενω η μαμα μου

απο ΑΓΚΙΣΤΡΙ(απεναντι απο την Αιγινα). :wink:

Πολυ καλησπερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!

Ετοιμοι? 3 2 1 Παμε!!!!!

Βαλλια, γεννημενη 02/10/79, στο Ηρακλειο Κρητης, καρακεντρο λιονταρακια , δημοτικο εκτο Ηρακλειου, μετα μετακομιση για ενα χρονο Χανια στο χωριο της μαμας, δημος Βαμου, κοινοτητα Κεφαλα, μετα παλι επιστροφη παλι πισω Ηρακλειο, δεκατοεβδομο δημοτικο για ενα χρονο και μετα στο τριτο γυμνασιο Ηρακλειου παλι για ενα χρονο, αφου ξαναφευγουμε για Χανια μια και καλη το 1992. Στα Χανια λοιπον, πεμπτο γυμνασιο Χανιων και μετα τεταρτο λυκειο Χανιων , (στο Κουμπε και τα 2), επειτα Αμερικη ενα χρονο για σπουδες, παλι πισω \Χανια , οπου εβγαλα τα ΙΕΚ Μηχανογραφημεςνης Λογιστικης το 2002,

καθως συγκατοικουσα απο τοτε με τον αντρα μου, (πριν γινει αντρας μου!!!)

Εδω και 6 χρονια λοιπον μενουμε στο Ακρωτηρι Χανιων και μετα απο απειρες δοθλειες που εχω περασει ειμαι τωρα σχεδον 3 χρονια στην υποδοχη και στις κρατησεις ενοσ πενταστερου ξενοδοχειου στο Ακρωτηρι!!!!

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Τα'πα!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολους :D:D:D

age.png

age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 23/3/79 ΜΕΓΑΛΩΣΑ Κ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ Ν ΦΑΛΗΡΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Κ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ :lol:

• Δημιουργία νέου...