Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αγαπητές μαμάδες, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι για τον εξόμφαλο και αν έχει τύχει στο μωράκι κάποιου μέλους του φόρουμ αυτή η ιδιαιτερότητα.

Ευχαριστώ ειλικρινά πολύ.

• 6 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολους τους γονεις!

Είμαι σε απελπιστική κατασταση !

Το παιδί μου ειναι 3 μηνών και εχει εξομφαλο,μερος του συκωτιου του ειναι εκτος κοιλιας.

Γενηθηκε 37 εβδομάδων.

Ειναι στο νοσοκομειο σε θερμοκοιτιδα και περιμενουμε να γινει η επεμβαση.

Υπαρχει καποιος γονιος που εχει αναλογη εμπειρια?

Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε παρα πολύ!

Ευχαριστώ

3 ώρες πρίν, katsp είπε:

Το παιδί μου ειναι 3 μηνών και εχει εξομφαλο,μερος του συκωτιου του ειναι εκτος κοιλιας.

Γενηθηκε 37 εβδομάδων.

Ευχαριστώ

Ηθελα μονο να σου ευχηθω να πανε ολα καλα..η παναγια να ειναι μαζι σασ..δεν ξερω κατι σχετικο..

Περαστικα σασ..κ να πατε γρηγορα σπιτι σασ..

δεν γνωριζω κατι σχετικο να σε βοηθησω..

ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχετε το παιδακι σας συντομα στο σπιτι σας γερο και δυνατο!

ευχομαι να μπεις και να μας γραψεις ευχαριστα νεα!

Διαφημίσεις

On 25/1/2019 at 8:21 ΜΜ, katsp είπε:

Γενηθηκε 37 εβδομάδων.

Ευχαριστώ

Ψαξε στο site για τον εξομφαλο καθως και στο parents cafe.σου ευχομαι να πανε ολα καλα για το.μπεμπακι σας και γρηγορα να μας ενημερωσεις.Μια προσευχουλα και απο μενα!!

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Η επεμβαση μπορει να γινει γυρω στον 1.5 μηνα ισώς και παραπανω αλλα δεν το ξερουμε ακομα.

Εχω ψαξει σε ελληνικα site και δεν εχω βρει τιποτα παρα μονο στο εξωτερικο...

7 ώρες πρίν, katsp είπε:

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Η επεμβαση μπορει να γινει γυρω στον 1.5 μηνα ισώς και παραπανω αλλα δεν το ξερουμε ακομα.

Εχω ψαξει σε ελληνικα site και δεν εχω βρει τιποτα παρα μονο στο εξωτερικο...

http://www.paidoourologos.gr/eksomfalos-neogna-therapevetai/ για δεσ αυτο...θα ψαξω κ αλλο

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας κοριτσια!!! Ειμαι 24 ετων και βρισκομαι στην 12+2 εμβομαδα κυησης!!! Πριν 2 μερες εκανα την αυχενικη διαφανεια οπου ολα ηταν τελεια εκτος του οτι το μωρο ειχε ομφαλοκηλη ή αλλιως εξομφαλο..Ο γιατρος μου ειπε οτο συμφωνα με αυτα τo papa-a θα βγει χαλια και οτι μπορει να εχουμε θεμα χρωσωματικων ή αλλων ανωμαλιων. Εχω τρελαθει.Σας παρακαλω οποια εχει καποια εμπειρια καλη ή κακη επι τ θεματος ή να γνωριζει κατι ας μου πει..σας ευχαριστωω

• 1 month later...

Ειμαι εγκυος στην 21η εβδομάδα και το μωρο μου εχει εξομφαλο! Υπαρχει μια ομαδα στο Facebook MOO mothers of ompfalocele    που πραγματικα μπορει να σε βοηθησει στην πορεια(αφου λογικα ηδη θα εχει εγχείρηστη  το μωρο ) 

23 ώρες πρίν, katsp είπε:

καλημερα!!!! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για το ενδιαφερον σας, ο μαχητης μου ειναι εδω διπλα μου και κοιματε,

πριν 3 μερες βγηκαμε απο το νοσοκομειο

Κοριτσι ποσο χαιρομαι!!!

Μπραβο σασ!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 2/4/2019 at 1:56 ΜΜ, katsp είπε:

εφη 94 σου ευχομαι να πανε ολα καλα εαν θεςνα μιλησουμε τηλε.να σε βοηθησω

Εννοειται θα χαιρομουν ιδιαιτερα αν μου εδινες καποιες πληροφοριες ...

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια SOS!  Έκανα αυχενική διαφάνεια και το μωράκι μου έχει εξομφαλο. Χθες έκανα λήψη τροφόβλαστης. Βλέπω ότι είχατε ίδιες  περιπτώσεις και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πήγαν κατ ευχήν. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πως το αντιμετωπίσατε; Έχω τρελαθεί. 

On 2/4/2019 at 1:56 ΜΜ, katsp είπε:

εφη 94 σου ευχομαι να πανε ολα καλα εαν θεςνα μιλησουμε τηλε.να σε βοηθησω

Κορίτσια SOS!  Έκανα αυχενική διαφάνεια και το μωράκι μου έχει εξομφαλο. Χθες έκανα λήψη τροφόβλαστης. Βλέπω ότι είχατε ίδιες  περιπτώσεις και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πήγαν κατ ευχήν. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πως το αντιμετωπίσατε; Έχω τρελαθεί. @katsp μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ;

8 ώρες πρίν, star123 είπε:

Κορίτσια SOS!  Έκανα αυχενική διαφάνεια και το μωράκι μου έχει εξομφαλο. Χθες έκανα λήψη τροφόβλαστης. Βλέπω ότι είχατε ίδιες  περιπτώσεις και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πήγαν κατ ευχήν. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πως το αντιμετωπίσατε; Έχω τρελαθεί. @katsp μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ;

Αχχχχ κορίτσια ξανά γράφω να πάει το θέμα στην αρχή .. μήπως μπορείτε κάποια να βοηθήσετε ; Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτό αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πραγματικά ! 

1 hour ago, Super.mum είπε:

Αχχχχ κορίτσια ξανά γράφω να πάει το θέμα στην αρχή .. μήπως μπορείτε κάποια να βοηθήσετε ; Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτό αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πραγματικά ! 

Κ εγώ δεν ξέρω τπτ για το θέμα.. μακάρι να πάνε όλα καλά στην κοπέλα!

• 2 χρόνια μετά...
On 14/7/2021 at 12:39 ΜΜ, star123 είπε:

star123 έχω το ίδιο θέμα. Μπορείς να με βοηθήσεις ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...