Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

koritsia kai mena mia fili prin tris ores itan mesaa tora einai epilaxon...emeis kai stis 2 proigoumenes listes imastan stin anagennisi kai tora alou....tha mas trelanoun entelos..makari na mporousa na alaza me kapia manoula apo anagennisi pou na thelei na paei sto ampe mpa mplom....apla giati i mikri mou ekei pigene mexri tora...xarika pou mas pirane..alla pezoun me tin psixologia ton paidion..kai fisika me to anxos to diko mas...elpizo na vrethei gia olous to kalitero

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που γράφεις που το βλεπεις ? Που βλέπεις δηλαδη ανα δομή σε ποια θεση επειλάχών είσαι?

αντί να πατήσεις το επώνυμο σου , δώσε τον αριθμό της δομής στην αναζήτηση!!!

εγω για να ρωτησω κατι..στη λιστα με τα ονοματα εκει που γραφει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ γιατι σε μερικες γραφει Α και σε μερικες Β;παρατηρησα οτι σαυτες που εχουν πανω απο 60 μορια γραφει Α και σαυτες που εχουν κατω απο 60 Β..λετε να σημαινει κατι αυτο;δηλαδη αυτες των Βμηπως θα ζητησουν να πληρωνουν;

αντί να πατήσεις το επώνυμο σου , δώσε τον αριθμό της δομής στην αναζήτηση!!!

Κοίτα δεν τα ξερω καλα και ορκο δεν παιρνω οτι το καταλαβα αλλα εκανα αυτο που ειπες και ναι βγαζει οσους εχουν δηλωσει το σταθμο αυτο και με βαση τα μορια αλλα σε τι επιλογη ειχες την δομη το βγαζει ανω κατω δηλαδη για παραδειγμα μπορει εσυ να εχεις 5 μορια παρα πανω απο μενα αλλα να το εχεις 4 επιλογη και εγω με 5 μορια λιγοτερα απο σενα να το εχω 1 επιλογη και να εχουμε τις ιδιες πιθανοτητες να μπουμε. Εκτος και αν δεν εκανα κατι σωστα. Παρ΄ολα αυτα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου

Τώρα ποια είναι η διαδικασία- από την εεταα λένε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση μέχρι τις 13/9, στο σταθμό που ρώτησα το πρωί δεν ήξεραν τίποτα;

Τι κάνουμε μετά;

Διαφημίσεις

Εμας από τον σταθμό σήμερα μας είπαν να σταλούν πρώτα οι εντολές τοποθέτησης απο εεταα και ύστερα θα μας πάρουν τηλ να συναντηθούμε όλοι οι γονείς και να μας μιλήσουν για τις χρεώσεις. Οπότε υπολογίζω απο την καινούργια εβδομάδα πια

γραφικη υλη καλυπτεται απο το εσπα....τροφεια θα πληρωσουμε ενα ποσο αφου εγινε μειωση της επιδοτησης...

Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένα πληρωμένο. Χθες, επικοινώνησε η ιδιοκτήτρια του παιδικού που πάω την κόρη μου (και μιλάμε φιλικά) με την ΕΕΤΑΑ της Θεσσαλονίκης, και η απάντηση του υπεύθυνου ήταν η εξής: "Υπήρχε όντως κάλυψη της τάξεως των 100? για γραφική. Αυτά, πριν την μείωση.. Τώρα, βρείτε τα με τους Συλλόγους, γονείς κλπ κλπ". Κοινώς, τους πετάξανε το μπαλάκι, δεν πρόκειται να πάρουν θέση(=ευθύνη) για νέες αποφάσεις που θα επιβαρύνουν επιπλέον την τσέπη των γονέων, μετά από τόσα λάθη και μπρος-πίσω...

Κοριτσια καλη σας ημερα

Επικοινώνησα με ΕΕΤΑΑ για να ρωτήσω για τις χρεώσεις που εντέλει μετα τα νέα δεδομένα θα έχω ως ωφελούμενη μητέρα σε ιδιωτικο σταθμο. μου ειπαν τα ακόλουθα:

1. ο σταθμος δεν πρεπει να ζητήσει ποσό εγγραφής,

2. αν η γραφική ύλη είναι πάνω από 100 ευρώ ετήσια θα πληρώσω τη διαφορά

3. για την τροφή (το μεσημεριανό), αν θέλω, θα πρέπει να πληρώσω μέχρι 35 ευρώ το μήνα, ώστε να καλυφτει το ποσό της μειωσης που ανακοίνωσαν.

Με τον παιδικο σταθμο που επικοινώνησα δεν ήξεραν ακόμα τίποτα....παρα μόνο ότι θα πάρουν επιπλέον παιδιά.

αν κάποια μανούλα έχει επιπλέον πληροφορία ας μας ενημερώσει...

χτες σε φίλη μου, ο ιδιωτικος παιδικος, στον οποίο επιλέγει, της ζήτησε 660 ευρώ για το μεσημεριανό, δηλ. 66 ευρώ το μήνα

Κοίτα δεν τα ξερω καλα και ορκο δεν παιρνω οτι το καταλαβα αλλα εκανα αυτο που ειπες και ναι βγαζει οσους εχουν δηλωσει το σταθμο αυτο και με βαση τα μορια αλλα σε τι επιλογη ειχες την δομη το βγαζει ανω κατω δηλαδη για παραδειγμα μπορει εσυ να εχεις 5 μορια παρα πανω απο μενα αλλα να το εχεις 4 επιλογη και εγω με 5 μορια λιγοτερα απο σενα να το εχω 1 επιλογη και να εχουμε τις ιδιες πιθανοτητες να μπουμε. Εκτος και αν δεν εκανα κατι σωστα. Παρ΄ολα αυτα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου

έχεις δίκαιο!αν γνωρίζει κανείς ας μας απαντήσει!πχ. έχω 50 μόρια και 3η επιλογή, και άλλη μητέρα έχει 46 μόρια και 1η επιλογή! ποια θεωρητικά είναι πρώτη επιλαχούσα και πώς ακριβώς βγαίνει????

έχεις δίκαιο!αν γνωρίζει κανείς ας μας απαντήσει!πχ. έχω 50 μόρια και 3η επιλογή, και άλλη μητέρα έχει 46 μόρια και 1η επιλογή! ποια θεωρητικά είναι πρώτη επιλαχούσα και πώς ακριβώς βγαίνει????

Αν εσένα δεν σε πάρουν στην 1η ή στην 2η επιλογή σου θα πάρουν εσένα στην 3η επιλογή γιατί έχεις περισσότερα μόρια και μετά την άλλη μαμά και ας το έχει 1η επιλογή. Προηγείται όποιος έχει περισσότερα μόρια.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Ψάχνω μαμά που να έχει περάσει το παιδάκι της στον έκτο παιδικό σταθμό πετρουπόλεως και θέλει να αλλάξει και να πάει στον πρώτο σταθμό. Μια φίλη μου, την διαβεβαίωσαν απο το δήμο οτι μπορεί να βάλει διαφορετικούς σταθμούς για τα διδυμάκια της για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες και τώρα της λένε οτι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί. Αμα ξέρετε καμια μαμά που ενδιαφέρεται στείλτε μου πμ please!!!

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες που είτε πέρασαν είτε όχι μέσω ΕΣΠΑ. παρακολουθώ το θέμα ως τρίτη μιας και δεν είμαι στο πρόγραμμα αλλά έχω φίλες είτε ωφελούμενες είτε όχι.

αυτό που παρατηρώ και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο νομό Αττικής η τελευταία ωφελούμενη είναι με 7,45 μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;; έδωσε μόνο το εισόδημά της; πως βγαίνουν τα μόρια το γνωρίζω. αυτό που είναι μεγάλη αδικία είναι ότι σε άλλους νομούς έμειναν έξω μητέρες με 80 -90 100.

και διερωτώμαι ποια μητέρα έχει περισσότερο ανάγκη απο το ΕΣΠΑ;;;

αυτή που έχει εισόδημα περίπου 32.000? (7,45) και προφανώς δεν δουλεύει (άεργη) γιατί αν ήταν άνεργη θα είχε και 10 μόρια παραπάνω. (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος στον υπολογισμό των μορίων) συμφωνώ ότι έγιναν αδικίες στην πρώτη φάση μεταξύ νομών αλλά τέτοια ξεφτίλα!!! κανονικά θα έπρεπε να τηρήσουν κάποιο πλαφόν για τα μόρια ανά Νομό. δεν μπορείς να έχεις μάνα με 100 μόρια, εργαζόμενη και χαμηλό εισόδημα έξω από το πρόγραμμα και την ίδια στιγμή να έχεις μέσα στο πρόγραμμα άτομα με 7 -20 -40 μόρια. απο τη στιγμή που έχουν ηλεκτρονικό σύστημα μπορούν να δουν πως αναλύονται τα μόρια και αναλόγως να πράξουν. δεν γνωρίζω ποια είναι η ΕΕΤΑΑ και τι ρόλο βαράει. να βοηθηθούν όσες περισσότερες μητέρες μπορούν αλλά με βάση κάποια κριτήρια.

Για τα λεφτά που ζητάνε οι παιδικοί για σίτιση κλπ, δεν έχουν κανένα δικαίωμα, τουλάχιστον προς στιγμήν. Ο δικός μας ζητάει 70 το μήνα, γιατί ήρθε λέει μία ενημέρωση από τον σύλλογό τους να ζητάνε 50-70 ευρώ μηνιαίως για να αναπληρώσουν τα 33 ευρώ που χάθηκαν από τη μείωση!! Οι όροι της πρόσκλησης όμως δεν τους δίνουν το δικαίωμα να ζητάνε χρήματα για καμία υποχρεωτική παροχή (όπως το φαγητό). Στο τηλέφωνο από ΕΕΤΑΑ λένε ό,τι θέλουν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τους όρους της πρόσκλησης. Μην δίνετε ούτε 1 λεπτό του ευρώ μέχρι να βγει κάποια απόφαση από ΕΕΤΑΑ. Ούτε για γραφική ύλη..

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες που είτε πέρασαν είτε όχι μέσω ΕΣΠΑ. παρακολουθώ το θέμα ως τρίτη μιας και δεν είμαι στο πρόγραμμα αλλά έχω φίλες είτε ωφελούμενες είτε όχι.

αυτό που παρατηρώ και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο νομό Αττικής η τελευταία ωφελούμενη είναι με 7,45 μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;; έδωσε μόνο το εισόδημά της; πως βγαίνουν τα μόρια το γνωρίζω. αυτό που είναι μεγάλη αδικία είναι ότι σε άλλους νομούς έμειναν έξω μητέρες με 80 -90 100.

και διερωτώμαι ποια μητέρα έχει περισσότερο ανάγκη απο το ΕΣΠΑ;;;

αυτή που έχει εισόδημα περίπου 32.000? (7,45) και προφανώς δεν δουλεύει (άεργη) γιατί αν ήταν άνεργη θα είχε και 10 μόρια παραπάνω. (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος στον υπολογισμό των μορίων) συμφωνώ ότι έγιναν αδικίες στην πρώτη φάση μεταξύ νομών αλλά τέτοια ξεφτίλα!!! κανονικά θα έπρεπε να τηρήσουν κάποιο πλαφόν για τα μόρια ανά Νομό. δεν μπορείς να έχεις μάνα με 100 μόρια, εργαζόμενη και χαμηλό εισόδημα έξω από το πρόγραμμα και την ίδια στιγμή να έχεις μέσα στο πρόγραμμα άτομα με 7 -20 -40 μόρια. απο τη στιγμή που έχουν ηλεκτρονικό σύστημα μπορούν να δουν πως αναλύονται τα μόρια και αναλόγως να πράξουν. δεν γνωρίζω ποια είναι η ΕΕΤΑΑ και τι ρόλο βαράει. να βοηθηθούν όσες περισσότερες μητέρες μπορούν αλλά με βάση κάποια κριτήρια.

απλα γιατι εχει συζητηθει και το θεμα πολυ στην ομαδα στο φβ η απορια για τα 7,45 μορια και πως βγαινουν ειναι οι εξης,,,,εχει μορια απο το εισοδημα της και καθολου μορια γιατι υπαρχει μια κατηγορια εργασιας που δε μοριοδοτειται και σου παραθετω το πινακακι απο την εεταα που γραφει για τα μηδεν μορια,,,,,απο εκει και υστερα κατα αλλα συμφωνουμε

5. Συμμετοχή σε Προγράμματα

Συμμετέχουσες σε Ν.Θ.Ε.

40

Συμμετέχουσες σε Ν.Ε.Ε.

35

Συμμετέχουσες σε Σ.Ε.Κ. και STAGE

0

Επισημαίνεται ότι οι συμμετέχουσες σε Προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) και STAGE δε λαμβάνουν μόρια, διότι είναι σε κατάσταση μαθητείας.

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εκτός από αυτα που γράφει η yasemi παίζουν ρόλο έχουμε πεί και οι θέσεις που θα βγάλει ο κάθε Δήμος ρε παιδιά όσον αφορά τους Δημοτικούς σταθμούς και το ίδιο ισχύει και για τους ιδιωτικούς όπως επίσης και οι επιλογές.Πολλές μαμάδες π.χ. είχαν δηλώσει μόνο ιδιωτικούς με αποτέλεσμα να μείνουν έξω και ας είχαν πολλά μόρια. Αν δήλωναν καποιο δημόσιο που έπαιρνε περισσότερες θέσεις είχαν περισσότερες πιθανότητες. Εμάς στο σταθμό μας (δημόσιος )τα πήραν όλα όσες μαμάδες τον είχαν σε 1η επιλογή και με λίγα μόρια. Και από ότι είδα σχεδόν όλα τα πήραν από το Δήμο μας. Γιατι να μην τα πάρουν αφού έβγαλαν περισσότερες θέσεις που κάλυπταν τις επιλογές!

Διαφημίσεις

Τζίνα εμένα με ενδιαφέρει να κάνω αμοιβαία με καποιον που περασε στον Πασχαλη με εμάς που περάσαμε αναγεννηση διότι πάμε ήδη στον Πασχάλη!!!

koritsia kai mena mia fili prin tris ores itan mesaa tora einai epilaxon...emeis kai stis 2 proigoumenes listes imastan stin anagennisi kai tora alou....tha mas trelanoun entelos..makari na mporousa na alaza me kapia manoula apo anagennisi pou na thelei na paei sto ampe mpa mplom....apla giati i mikri mou ekei pigene mexri tora...xarika pou mas pirane..alla pezoun me tin psixologia ton paidion..kai fisika me to anxos to diko mas...elpizo na vrethei gia olous to kalitero

Τζίνα εμένα με ενδιαφέρει να κάνω αμοιβαία με καποιον που περασε στον Πασχαλη με εμάς που περάσαμε αναγεννηση διότι πάμε ήδη στον Πασχάλη!!!

kalispera ego piga sto espa kai ekena aitisi allagis tha mou apantisoun tin alli triti..gia kanto kai sy?makari na mporousa..pasxali piran tin kouniada mou alla einai vrefaki kai i anagennisi den pernei...makari giati imaste stin anagennisi 3 xronia....pes to kai stin anagennisi oti thes allagi mipos k se voithisoune..oti thes pantos makari na mporo na voithiso

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΝ ΕΓΓΡΕΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΩΦΕΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ 30 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ....ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ..ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Για τα λεφτά που ζητάνε οι παιδικοί για σίτιση κλπ, δεν έχουν κανένα δικαίωμα, τουλάχιστον προς στιγμήν. Ο δικός μας ζητάει 70 το μήνα, γιατί ήρθε λέει μία ενημέρωση από τον σύλλογό τους να ζητάνε 50-70 ευρώ μηνιαίως για να αναπληρώσουν τα 33 ευρώ που χάθηκαν από τη μείωση!! Οι όροι της πρόσκλησης όμως δεν τους δίνουν το δικαίωμα να ζητάνε χρήματα για καμία υποχρεωτική παροχή (όπως το φαγητό). Στο τηλέφωνο από ΕΕΤΑΑ λένε ό,τι θέλουν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τους όρους της πρόσκλησης. Μην δίνετε ούτε 1 λεπτό του ευρώ μέχρι να βγει κάποια απόφαση από ΕΕΤΑΑ. Ούτε για γραφική ύλη..

Για να καταλαβω ΠΟΣΟ με κοροιδευουν .. Οταν διαλεξα τον συγκεκριμενο σταθμο στην καρτελα εγραφε σιτιση. Τωρα μου λενε οτι ειναι προαιρετικη αλλιως πρεπει να δινω 70 ευρω . Εχουν δικιο ή οχι ; Κ δεν ειναι για το φαγητο (το οποιο ειναι μονο μεσημεριανο ενω περισυ στο δημοτικο ειχε και πρωινο ) αλλα γιατι βγαζουν ενα 700σαρι ΕΦΑΠΑΞ χωρις την σιτηση. Ωρε γλεντια που θα χουμε αυριο. Τουρμπο εχω γινει με την κοροιδια !! :evil:

ΑΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 100 ΤΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ..ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΦΕΡΕΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΕΤΣΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.....ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕΤΑ....

ΑΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 100 ΤΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ..ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΦΕΡΕΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΕΤΣΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.....ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕΤΑ....

Και εγώ θα ξαναρωτήσω... Όταν μου λέει ο παιδικός πως χθες, ο υπεύθυνος στην ΕΕΤΑΑ της Θεσσαλονίκης (κ. Τζίκας κάτι) απάντησε πως τα 100? για την γραφική ύλη ίσχυαν ΠΡΙΝ την μείωση των τροφείων... τι πρέπει να κάνω;;; Τον δικηγόρο στο τρίγωνο των Βερμούδων;; Τι να πω.. Και δεν είναι τα λεφτά.. όχι πως δεν πονάνε. 60? μας ζητήσανε τις προηγούμενες χρονιές, φαντάζομαι το ίδιο και φέτος. Επίσης θεωρώ πως δεν μου λένε μπούρδες από τον παιδικό, γιατί με ξέρουν χρόνια. Από την άλλη, όταν δικαιούμαι κάτι θέλω να το παίρνω και όχι να με κοροϊδεύουν (η ΕΕΤΑΑ συγκεκριμένα). Ας βγάλουν μία ανακοίνωση αφού ΤΟΣΟΙ πολλοί παίρνουν και ρωτάνε τι θα γίνει με τα νέα οικονομικά δεδομένα, να ξέρουμε και εμείς οι γονείς τι να απαιτήσουμε, χωρίς να διαπληκτιστούμε με τους ανθρώπους από τους οποίους περιμένουμε να αγκαλιάσουν το παιδί μας..

αυτη την ανακοινωση την εχουμε ζητησει τοσος πολυς κοσμος απο χτες αλλα τιποτα ακομη,,,,,γιατι αν δε την βγαλουνε κανεις δεν εινιακαλυμμενος και ο καθενας κανει οτι θελει και ζηταει οτι θελει

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

kalispera ego piga sto espa kai ekena aitisi allagis tha mou apantisoun tin alli triti..gia kanto kai sy?makari na mporousa..pasxali piran tin kouniada mou alla einai vrefaki kai i anagennisi den pernei...makari giati imaste stin anagennisi 3 xronia....pes to kai stin anagennisi oti thes allagi mipos k se voithisoune..oti thes pantos makari na mporo na voithiso

Τζίνα αν μπορείς πες μας τι σου είπαν οταν έκανες την αιτηση αλλαγής γιατί τη Δευτέρα που κατέβηκα μου είπαν ότι έχουν εντολή ότι δεν αλλάζουν οι δομές. Μου εδωσαν το τηλ της υπεύθυνης αλλά όλη μέρα σημερα βγαίνει κατειλλημενο. Σιγουρα έχει γραφειοκρατία για να αλλάξουν αλλά έτσι όπως ειναι τα πράγματα πιστεύω ότι όλοι ωφελούνται: και το παιδί που δε θα υποστεί πάλι προσαρμογή (αααχ) και οι δομές που δε θα πρέπει να βρούνε θεση και προσωπικο για το επιπλεον παιδάκι.

Προβληματίζομαι πολύ γιατί δε νομίζω ότι θα τακτοποιηθούν τα παιδάκια μας ούτε καν μέσα στο σεπτέμβρη. Από τους σταθμούς μου είπαν πως επειδή έχουν πολλά καινούρια παιδιά δε θα μπορέσουν να τα πάρουν πριν προσλάβουν νέο προσωπικό και δεν ξέρουν ποσο καιρο θα πάρει.(άσχετα με τις εντολές τοποθέτησης). Ενδεικτικά στο σταθμο που είμαστε τώρα δεν έχει ξεκινήσει το τμήμα του 10 γιατί περιμένουν ακομα να πριχωρησουν οι προσλήψεις. και οι δήμοι απεργούν και να δείτε ότι θα ξαναλλαξουν οι πίνακες στο τέλος.

Δεν ξέρω για εσας, με στρεσσαρει παρα πολύ το πως θα αντιδράσει το παιδι κι όσο περνούν οι μέρες και γυριζει κεφάτη από το σχολείο τοσο αγχώνομαι!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...