Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

yasemi καλημερα:P

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου με βοηθησες να καταλαβω.

διαβαζα αλλα ειχα μπερδευτει.

ευχομαι για ολα τα παιδακια να βρεθει η καλυτερη λυση.οποτε αναμενουμε:!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια σιτιση που ειχαμε εμεις στο παιδικο μεσω εσπα καλυπτε ολα ,,,δηλαδη πρωινο φρουτα μεσημεριανο,,,,δε καταλβαινω που κολλησατε???αν αρχιζουν και σας ζητανε διαφορα απλα να τους στελνετε στην εεταα,,,,στο καφε απο εκει εγραφε κοπελα τι της ζηταγε μια ιδιοκτητρια (υλικα,εγγραφες,μετακινηση ενω η κοπελα μενει 5 λεπτα με τα ποδια ,αγγλικα,θεατρο κλλπ ) και απο πανω μια βεβαιωση οτι ακομη και εαν το εεταα σταματησει να πληρωνει ο γονιος θα αναλαβει να πληρωνει τα τροφεια,,,ενημερωσε την εεταα της ειπε οτι ειναι παρανομα ολα αυτα που ζηταει και αναμενει εξελιξεις,,,σε οτι ζητανε να μιλατε με την εεταα πρωτα,,,,

Δηλ Yasemi απο σεπτεμβρη που θα ισχυει το προγραμμα γιατι τωρα τους πηγαινω και το γαλα και τα φρουτα και αβγο και γιαουρτι και κρεμα..Δεν θα τα δινω αυτα αν καταλαβα ακομα και το γαλα του παιδιου δηλ?

Δηλ Yasemi απο σεπτεμβρη που θα ισχυει το προγραμμα γιατι τωρα τους πηγαινω και το γαλα και τα φρουτα και αβγο και γιαουρτι και κρεμα..Δεν θα τα δινω αυτα αν καταλαβα ακομα και το γαλα του παιδιου δηλ?

το γαλα του παιδιου δε νομιζω οτι εχει κανενας σταθμος τι δυνατοτητα να το παρεχει.

αλλα γιατι δε το πινει σπιτι;

το γαλα του παιδιου δε νομιζω οτι εχει κανενας σταθμος τι δυνατοτητα να το παρεχει.

αλλα γιατι δε το πινει σπιτι;

Μία σπιτι το πινει μια στον σταθμό περισσοτερο στο σταθμό διοτι συνηθως δεν προλαβαινω:rolleyes: απλα ρωταω να ξερω τι ακριβως πλεον πρεπει να πηγαινω και τι οχι

το γαλα θα συνεχιζεις εσυ να το πηγαινεις.

το φαγητο σε ολα τα γευματα ο σταθμος εκτος αν το μικρο σου δε τρωει κατι καποια συγκεκριμενη μερα και του στελνεις εσυ κατι αλλο.

Διαφημίσεις

για τι κατηγορια σταθμου μιλαμε???σου δινω παραδειγμα στο δικο μας δημοσιο σταθμο για παιδακια ανω των δυομιση,,,δε πηγαινα τιποτα απολυτως απο φαγητο,,,και ειχε γαλα και τους δινανε μαζι με το πρωινο...ασχετα οτι επινε και στο σπιτι μας,,,,,αν ειναι βρεφονηπιακος αυτος που λες δε ξερω τι γινεται ας πει καποια κοπελα που ηδη ξερει,,,,παντως μου κανει εντυπωση που τα πας ολα αυτα,,,δηλαδη παρεχουνε μονο το μεσημεριανο?ειναι δημοσιος??ειναι ιδιωτικος???μπερδευτηκα,,,,συγνωμη ειμαι λιγο ζαλισμενη

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Για πειτε μου βρε κοριτσια τι να κανω? Στο σταθμο μας που εχει μονο 5 θεσεις για τα μωρα κατηγορια Α1 εχει περασει μια μητερα που στα προσωρινα αποτελεσματα φαινεται να εχει δηλωσει αλλους σταθμους. Ητανε με ελλιπη φακελο γιατι της λειπανε καποια χαρτια προφανως εκανε ενσταση και τα προσκομισε ομως εχει δηλωσει αλλους σταθμους και οχι αυτον που μπηκε τελικα.Ετσι και αλλιως στην ενσταση δεν μπορει να αλλαξει σταθμους. Ειμαι στις επιλαχουσες για τον συγκεκριμενο σταθμο, τι μπορω να κανω? Να κανω επιστολη προς την ΕΕΤΑΑ?

Το εγραψα και στο cafe τα γραφω και εδω.

Πηρα τηλεφωνο την ΕΕΤΑΑ για το θεμα μου αλλα ακρη δεν βρηκα. Μου λεει μπορει να εγινε λαθος στην καταχωρηση ή οτι μπορει να αλλαξε δομη αν ειχε βαλει λαθος κατηγορια. Αλλα αυτα υποθετικα, οποτε θα παω απο εκει με τα χαρτια που φαινεται τι εχει γινει μπας και βρω καμμια ακρη. Παντως δεν ηταν ιδιαιτερα προθυμοι να το επιβεβαιωσουν.

Παντως μου ειπε οτι σιγουρα θα παρουν συμπληρωματικο κονδυλι και θα μπουν και αλλα παιδακια αλλα δεν ξερουν ποτε και ποιο θα ειναι το ποσο.Επισης τους ρωτησα αν θα ξανατρεξουν τους πινακες απο την αρχη και επισης δεν ηξεραν.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

για τι κατηγορια σταθμου μιλαμε???σου δινω παραδειγμα στο δικο μας δημοσιο σταθμο για παιδακια ανω των δυομιση,,,δε πηγαινα τιποτα απολυτως απο φαγητο,,,και ειχε γαλα και τους δινανε μαζι με το πρωινο...ασχετα οτι επινε και στο σπιτι μας,,,,,αν ειναι βρεφονηπιακος αυτος που λες δε ξερω τι γινεται ας πει καποια κοπελα που ηδη ξερει,,,,παντως μου κανει εντυπωση που τα πας ολα αυτα,,,δηλαδη παρεχουνε μονο το μεσημεριανο?ειναι δημοσιος??ειναι ιδιωτικος???μπερδευτηκα,,,,συγνωμη ειμαι λιγο ζαλισμενη

Είναι ιδιωτικός πηγαινα γαλα φρουτα γιαουρτι κρεμες και πανες. αυτοι βαζανε τα υπολοιπα δηλ μεσημεριανο φαγητο ο μικρος μου ειναι 14,5 μηνων τωρα

Είναι ιδιωτικός πηγαινα γαλα φρουτα γιαουρτι κρεμες και πανες. αυτοι βαζανε τα υπολοιπα δηλ μεσημεριανο φαγητο ο μικρος μου ειναι 14,5 μηνων τωρα

Λογικα οτι εκανες πριν το ιδιο και τωρα. Δεν θα αλλαξεις κατι. Αν και μου κανει εντυπωση γιατι εμεις στο σταθμο μας, ιδιωτικος, τους δινουν για πρωινο φρουτοκρεμα και αυγο και το μεσημεριανο τους φαγητο. Εσεις δεν εχετε πρωινο?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Λογικα οτι εκανες πριν το ιδιο και τωρα. Δεν θα αλλαξεις κατι. Αν και μου κανει εντυπωση γιατι εμεις στο σταθμο μας, ιδιωτικος, τους δινουν για πρωινο φρουτοκρεμα και αυγο και το μεσημεριανο τους φαγητο. Εσεις δεν εχετε πρωινο?

Πρωι του διναν το γαλα οταν δεν του δινω εγω μετα ειναι το δεκατιανο και μεσημεριανο μετα ειναι κατα τις 4 παρα η κρεμα η το γιαουρτι. που αυτα τους δινω εγω. τωρα τι θα δινω δεν ξερω....Πηρα παντως στην ΕΕτΑΑ γιατι μου λεγε η υπευθυνη του παιδικου σταθμου χαρα εκφραση δημιουργια και λεω τον σταθμο μην τοιχον κ ειναι καποια αλλη μανουλα οτι καλυπτει μονο τα 100 ευρω εγγραφη πηρα τηλ και μου παν οτι ολο το ποσο το καλυπτει και οτι να παρει σαυτους αλλιως θα υπαρξουν κυρωσεις. Οσο για το Σχολικο οντως ισχυει αυτο που πε οτι δεν το καλυπτουν και το ποσο που μου παν ειναι 60 ευρω το μηνα πλαφον σε ολες τις περιοχες.

Λοιπον το απογευμα θα παμε για την εγγραφη στο σταθμο που περασαμε.... μας ζητησαν 100 ευρω εγγραφη για το καθε παιδι γιατι το εσπα καλυπτει μονο 100 ευρω κι εκεινοι εχουν σαν κοστος εγγραφη 200...πηραμε στην ΕΕΤΑΑ κ ειπαν οτι τα 100 που δινουν ειναι για γραφικη υλη κ πως η εγγραφη καλυπτεται πληρως απο το εσπα. και ρωταω εγω τωρα... ο μικρος μου που ειναι 15 μηνων τι σοι γραφικη υλη θα χρησιμοποιησει... κ οκ θα τους πω εγω οσο πιο ευγενικα μπορω αυτο που μου ειπαν κι αν μου πουν ετσι ειναι κι αν σαρεσει? κι αν μεσα στο χρονο μου ζητανε κι αλλα? θα μου δωσουν αποδειξη για αυτα τα χρηματα? δν σκοπευω να τους κανω σκηνη η τπτ γιατι δεν θελω να παρουν στραβα τα παιδια μου απο την αρχη αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω σκασει... τη τεταρτη μας κοψαν το ρευμα, τωρα πρεπει να δωσω κι ενα διακοσαρι στο σταθμο... δεν βγαινει ετσι ρε παιδια...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Eπικοινώνησα σήμερα το πρωί με τον παιδικό στον οποίο γίναμε δεκτοί με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και μου είπαν πως για την ώρα δεν καλύπτεται το πρωινό και περιμένουν ανακοίνωση από βδομάδα.Δηλαδή δεν ισχύει η αρχική ρύθμιση;πότε προέκυψαν οι αλλαγές στο πρωινό;την άλλη βδομάδα θα μας δώσουν και τη λίστα με τη γραφική ύλη...Κι αυτό εμείς το επωμιζόμαστε;

Θα ηθελα να σας κανω δυο ερωτησεις΄

1) οσες εχετε επιλεγει απο το ΕΣΠΑ , ειχατε κανει αιτηση και στους αντιστοιχους παιδικους σταθμους (δημοτικους) μεχρι τις 16 Ιουνιου?

2) Σας εγινε καποια επιπλεον ενημερωση για την επιλογη σας (καποιο τηλεφωνο ισως, επιστολη) απο την ΕΕΤΑΑ η τους σταθμους?

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να σας κανω δυο ερωτησεις΄

1) οσες εχετε επιλεγει απο το ΕΣΠΑ , ειχατε κανει αιτηση και στους αντιστοιχους παιδικους σταθμους (δημοτικους) μεχρι τις 16 Ιουνιου?

2) Σας εγινε καποια επιπλεον ενημερωση για την επιλογη σας (καποιο τηλεφωνο ισως, επιστολη) απο την ΕΕΤΑΑ η τους σταθμους?

Για το πρωτο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειχα κανει αιτηση σε δημοτικο σταθμο.

Στο δευτερο ερωτημα σου ,περισυ με ειχαν παρει τηλεφωνο απο το σταθμο.Φετος ειδα οτι αργουσαν και τους πηρα εγω την τεταρτη.μου ειπαν να περασω να γραφτω και οτι οι εντολες τους ειχαν παει εδω και μερες.Οταν πηγα και υπεγραψα ειδα οτι στην εντολη τοποθετησης δεν ειχαν συμπληρωσει τα τηλεφωνα μου αρα δεν θα με περναν και ποτε τηλεφωνο.Οποτε καλυτερα παρε εσυ ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρη.

UeNTp3.png

Για το πρωτο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειχα κανει αιτηση σε δημοτικο σταθμο.

Στο δευτερο ερωτημα σου ,περισυ με ειχαν παρει τηλεφωνο απο το σταθμο.Φετος ειδα οτι αργουσαν και τους πηρα εγω την τεταρτη.μου ειπαν να περασω να γραφτω και οτι οι εντολες τους ειχαν παει εδω και μερες.Οταν πηγα και υπεγραψα ειδα οτι στην εντολη τοποθετησης δεν ειχαν συμπληρωσει τα τηλεφωνα μου αρα δεν θα με περναν και ποτε τηλεφωνο.Οποτε καλυτερα παρε εσυ ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρη.

Το θεμα ειναι οτι οι υπευθυνοι των δημοτικων παιδικων σταθμων της περιοχης μου, υποστηριζουν οτι ΕΠΡΕΠΕ να ειχα κανει αιτηση ΚΑΙ στους δημοτικους σταθμους μεχρι 15 ιουνιου και κατοπιν στην ΕΕΤΑΑ , αλλιως χανω την θεση στην ΕΕΤΑΑ. Τι κανω λοιπον σε αυτη την περιπτωση?

Μιλα με τον ΕΕΤΑΑ ειμαι σιγουρη οτι δεν ισχυει αυτο.Υπαρχουν δημοι που δεν δεχονται αιτησεις απο ανεργες μητερες και ομως κοπελες περασανε μεσω εεταα.Αλλες προυποθεσεις εχει ο εεταα και δεν μπορουν να σε αποκλεισουν.

UeNTp3.png

βρε κοριτσια πως θα μαθουμε τα ονοματα των παιδιων που θα μπουν επιπλεον στο εσπα?

πως θα το μαθουμε αραγε????:rolleyes:

το λινκ με ους πινακες δεν μου ανοιγει εδω κ μερες κολλαει:evil:

στα τηλεφωνα στην διοικηση δεν το σηκωνουν εδω κ μερες:evil:

σημερα μου εκοψε κ πηρα στον δημοτικο πβρεφικο που πηγαιναμε ως τωρα το σηκωσε η διευθυντρια στι 12.30 το μεσημερακι κ μου ειπε οτι θα πηγαινε σε λίγη ωρα να παρει τους τελικους πινακες απο την δοιικηση κ θα τους αναρτησουν εξω απο τους σταθμους ως το μεσημερι.

στην ερωτηση μου αν εχουν ειδοποιησει τα παιδια που σιγουρα εχουν επιλεγει να ξεκινησουν απο Δευτερα απαντησε οοοχι ακομα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυριο το πρωι θα παω εξω απο τον σταθμο να δω! τετοια αγωνια ουτε στις εξεταστικες δεν ειχα:?

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Το θεμα ειναι οτι οι υπευθυνοι των δημοτικων παιδικων σταθμων της περιοχης μου, υποστηριζουν οτι ΕΠΡΕΠΕ να ειχα κανει αιτηση ΚΑΙ στους δημοτικους σταθμους μεχρι 15 ιουνιου και κατοπιν στην ΕΕΤΑΑ , αλλιως χανω την θεση στην ΕΕΤΑΑ. Τι κανω λοιπον σε αυτη την περιπτωση?

σε ποια περιοχη εισαι???με την εεταα μιλησες δεν μπορει να ισχυει!!!πηγαινε απ το σταθμο κ να δεις θα χει σταλει η εντολη

καμια σχεση πες τους να πανε να κουρευτουνε,,,,,εγω εδω και δυο χρονια παρακαλω ημουνα ωφελουμενη αλλα ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκανα αιτηση απευθειας και στους δημοτικους,,,,αφου ειμαι ανεργη και δε με δεχονταν πχ,,,,,μη μασας,,,μιλα με την εεταα αν εχουνε στειλει τις εντολες τοποθετησης,,,να πας να υπογραψεις στο σταθμο σου,,,,το προγραμμα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τις αιτησεις με τους παιδικους που γινονται απευθειας,,,δεν ειναι πουθενα υποχρεωτικο να γινει αλλιως θα ζηταγανε καποιο χαρτι στ δικαιολογητικα οτι και καλα εκανες και αιτηση στο παιδικο πχ απο την εεταα,,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Τελικά κορίτσια πήραν επιπλέον παιδιά; Βγήκαν νέοι πίνακες;

Στην σελίδα τους που μπήκα δεν έχει κάποια νέα ανακοίνωση..Αν ξέρει καμία να μας πει..

Ευχαριστώ!!

BmA2p2.png

η τελευταια πληροφορηση απο εεταα ειναι δευτερα βραδυ θα αναρτηθουν οι νεοι πινακες,,,τωρα αν κατσει κατι στραβο μεχρι τοτε δε ξερω,,,,αν αρχισουν αν βγαινουν θα σφυριξω εννοειται

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

η τελευταια πληροφορηση απο εεταα ειναι δευτερα βραδυ θα αναρτηθουν οι νεοι πινακες,,,τωρα αν κατσει κατι στραβο μεχρι τοτε δε ξερω,,,,αν αρχισουν αν βγαινουν θα σφυριξω εννοειται

Ευχαριστώ!

BmA2p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...