Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

; Από την Δευτέρα είμαι σε άδεια (και θα έφευγα από Σάββατο) και τώρα είμαι εγκλωβισμένη στην Αθήνα.

Άρα έχεις ελεύθερο χρόνο για να πας να σπάσεις το γραφείο του Δημάρχου.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ μέσα έχει γίνει τεράστια κουβέντα και μάλλον καταλήγουμε στο οτι ο κάθε ένας μας έχει διαφορετική άποψη.

Το ζήτημα είναι πως, αν έκαναν 2000 γυναίκες- μη δικαιούχοι αίτηση, ενώ ήξεραν πως δεν θα τις πάρουν, κοιτάξτε τι γίνεται:

=2000 αιτήσεις χ περίπου 10 λεπτά για να καταχωρηθεί και να ταξινομηθεί= 333 εργατοώρες.

Διαιρώντας με το 8 προκύπτουν επιπλέον πάνω από 40 μέρες εργασίας κάποιου υπαλλήλου που ασχολήθηκε με τις άκυρες εξ αρχής αιτήσεις.

Για ποιο λόγο να ενισχύουμε τέτοια σπατάλη χρόνου (και χρήματος, γιατί δεν δούλεψαν τσάμπα οι άνθρωποι) και από την άλλη να γκρινιάζουμε για τα χρήματα;

Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν πως προκειμένου να απορροφηθούν όλα τα κεφάλαια από τα προγράμματα ωφελεί να βρούμε χαζές απασχολήσεις στους υπαλλήλους,για επιπλέον ημερομίσθια...

Χαζη απασχοληση δεν ειναι η 100% απορροφηση χρηματων απο την ΕΕ, χαζό είναι να βάζεις περιοριστικά κριτήρια για να μειώσεις την ώρα εργασίας των υπαλληλων που ασχολουνται με την απορρόφηση των χρημάτων της ΕΕ.

Ας μου τον πάρουν στον βρεφικό τον μπέμπη και χαλάλι και η ταλαιπωρία. Νομίζω ότι φέτος θα είνια χρονιά μεγάλων ανατροπών - λόγω ενστάσεων - και δεν θα πρέπει να είναι κανείς σίγουρος εκτός κι αν οι παιδικοί που θα έχουν επιλέξει παίρνουν πολλά παιδάκια και η θέση που έχουν πλασαριστεί με βάσει τα μόρια της προσωρινής λίστας είναι πολύ καλή (πχ 10η θέση από 20 θέσεις κλπ).:rolleyes:

και προσωπικα στο παραδειγμα σου αν το εβαψα περσυ το σπιτι θα κοιταζα αν εχω αναγκες αλλου στο ΄΄σπιτι ΄΄ μου και θα πηγαινα εκει τα λεφτα ή εαν ω τι ουτοπικο μια χαρα σπιτι (που η χωρα μας δεν ειναι μια χαρα) θα τα επεστρεφα πισω,,,ναι απο το να πανε σε τσεπες πονηρων,,,,

πονηρων τσεπες ειναι να χρησιμοποιηθει το χρήμα που δινει η ΕΕ απο οικογενεις με εισοδημα ανω των 40000 (που μπορει να ειναι και πολυτεκνοι μεσα σε αυτη τη κατηγορια) ή απο μαμαδες δημοσιους υπαλληλους των 800 ευρω;

Με τετοια μυαλα ειμαστε αξιοι της τροικας και του αφορολογητου στα 5000 ευρω και ακομα λιγοτερα...

Διαφημίσεις

εγω παντως το εγραψα και στο καφε το γραφω και εδω,,,,αν χασω θεση απο μανα που ειχε εισοδημα ανω των 40000 θα κανω ενσταση γιατι τοτε το ολο προγραμμα καταρρεει,,,,,,,,,ασε που δε θα ειναι δικαιο και για οσες εναι δημοσιου και αυτες τοτε θα πρεπει να μπουνε με ενσταση και οσες με ανω των σαραντα που σεβαστηκανε την προκυρηξη και δε μπηκαν στο κοπο να κανουν κατι ,,,τοτε δε μιλαμε για δικαιο αλλα για μπατε σκυλοι αλεστε

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

πονηρων τσεπες ειναι να χρησιμοποιηθει το χρήμα που δινει η ΕΕ απο οικογενεις με εισοδημα ανω των 40000 (που μπορει να ειναι και πολυτεκνοι μεσα σε αυτη τη κατηγορια) ή απο μαμαδες δημοσιους υπαλληλους των 800 ευρω;

Με τετοια μυαλα ειμαστε αξιοι της τροικας και του αφορολογητου στα 5000 ευρω και ακομα λιγοτερα...

γιατι το παιρνεις προσωπικα???εγω αναφερω σε αυτους που χρονια τωρα τρωνε επιχορηγησεις ,,,,,οχι για μαναδες,,,,μη βαζεις λογια στο στομα μου που δε λεω,,,,,και παραδειγματα λαμογιων που εχουνε φαει υπαρχουν πολλα,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ας μου τον πάρουν στον βρεφικό τον μπέμπη και χαλάλι και η ταλαιπωρία. Νομίζω ότι φέτος θα είνια χρονιά μεγάλων ανατροπών - λόγω ενστάσεων - και δεν θα πρέπει να είναι κανείς σίγουρος εκτός κι αν οι παιδικοί που θα έχουν επιλέξει παίρνουν πολλά παιδάκια και η θέση που έχουν πλασαριστεί με βάσει τα μόρια της προσωρινής λίστας είναι πολύ καλή (πχ 10η θέση από 20 θέσεις κλπ).:rolleyes:

κοιτα να διες τωρα,,,στο σταθμο μου οσες τον εχουμε δηλωσει ειμαστε καμια 40αρια αοπ αυτες 18 ειμαστε με πρωτη επιλογη,,,,δινει 74 θεσεις,,,αμα τωρα γινει μεγαλη ανατροπη σε αυτο βραστα,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εγώ που κατέθεσα την ένσταση μου είπαν ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και θα πάρουν και άλλες που απέρριψαν γιατί υπάρχουν κενές θέσεις.

Μακάρι να πάρουν και κάποιες από αυτές, γιατί είναι άδικο να μην πάρουν κάποια που πχ δεν έβαλε υπογραφή. Βέβαια εμένα δεν με συμφέρει κάτι τέτοιο, γιατί είμαι 18η-20η θέση κι ο βρεφικός παίρνει 24 παιδάκια. Ευτυχώς που στην δική μου περίπτωση αυτές που απορρίφθηκαν και είχαν δηλώση τον ίδιο βρεφικό ήταν μόνο 4. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε κι αυτές που ήταν στην λίστα που επιλέχτηκαν και θα κάνουν ένσταση για τα μόρια, οπότε αυτές που μπορεί να είναι κάτω από εμάς θα πλασαριστούν πάνω από μας. Εκεί δεν ξέρουμε τι θα γίνει....

Διαφημίσεις

Εγω αν ξεπερνούσα το εισόδημα κατά 100 ΕΥΡΩ έκανα τα χαρτιά μου όχι γιατί δεν σεβάστηκα την προκύρηξη αλλά γιατί το θεώρησα πολύ άδικο και είδα μητέρες που δεν ξέρουν τι έχουν αλλά δεν δουλεύουν, δεν δηλώνουν κλπ κλπ να έχουν λιγότερο εισόδημα και να κάνουν τα χαρτιά και να κοκορεύονται κιόλας. Για αυτό και μόνο τον λόγο τα έκανα και γιαυτό τον λόγο έκανα και τώρα και την ένσταση.

εγω παντως το εγραψα και στο καφε το γραφω και εδω,,,,αν χασω θεση απο μανα που ειχε εισοδημα ανω των 40000 θα κανω ενσταση γιατι τοτε το ολο προγραμμα καταρρεει,,,,,,,,,ασε που δε θα ειναι δικαιο και για οσες εναι δημοσιου και αυτες τοτε θα πρεπει να μπουνε με ενσταση και οσες με ανω των σαραντα που σεβαστηκανε την προκυρηξη και δε μπηκαν στο κοπο να κανουν κατι ,,,τοτε δε μιλαμε για δικαιο αλλα για μπατε σκυλοι αλεστε

Και πως θα το πάρεις είδηση; Θα κοιτάξεις αν ήταν στις απορριπτέες; Πάντως κάτι μου βρωμάει εδώ. Για να κάνουν τόσες πολλές αίτηση ενώ είχαν εισόδημα πάνω από 40.000, κάπου βασίστηκαν. Ίσως τους ψυθίρισαν να το κάνουν....

Χμμμμμμμμμμμμ έχουν γνώση οι φύλακες τώρα είμαι στην σελίδα των γυναικών με ελλιπή φάκελο και ψάχνω να δω ποιες δήλωσαν τον δικό μας παιδικό και την αιτιολογία………1194348gud8d1mu9g.gif

Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Σάββατο θα λείπω..........

Τελικά δεν έχεις κι άδικο. Το σίγουρο είναι ότι έχεις πολλή υπομονή!

Εγώ προσωπικά το έκανα απο μόνη μου γιατί το θεώρησα πολύ άδικα άλλα όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου στην ΕΕΤΑΑ μου είπαν ότι καλά κάνω γιατί έχει γίνει χαμός και με παρότρυναν να κάνω και ένσταση μετά.

Και πως θα το πάρεις είδηση; Θα κοιτάξεις αν ήταν στις απορριπτέες; Πάντως κάτι μου βρωμάει εδώ. Για να κάνουν τόσες πολλές αίτηση ενώ είχαν εισόδημα πάνω από 40.000, κάπου βασίστηκαν. Ίσως τους ψυθίρισαν να το κάνουν....

ναι κανονικα,,,απο τη στιγμη που ητανε στις απορριπτεες λεει για ποιο λογο ειναι απορριπτεες,,,,,ε θα δω ποιες ειναι αυτες που με βγαζουν εκτος και μπηκανε απο ενσταση θατο ψαξω αμα χρειαστει,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Εγω αν ξεπερνούσα το εισόδημα κατά 100 ΕΥΡΩ έκανα τα χαρτιά μου όχι γιατί δεν σεβάστηκα την προκύρηξη αλλά γιατί το θεώρησα πολύ άδικο και είδα μητέρες που δεν ξέρουν τι έχουν αλλά δεν δουλεύουν, δεν δηλώνουν κλπ κλπ να έχουν λιγότερο εισόδημα και να κάνουν τα χαρτιά και να κοκορεύονται κιόλας. Για αυτό και μόνο τον λόγο τα έκανα και γιαυτό τον λόγο έκανα και τώρα και την ένσταση.

Αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία κι έχει χυθεί πολύ μελάνι. Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει μεγάλο θέμα με αυτό και δεν βρίσκεις άκρη. Πάμε για άλλα τώρα. Ξεκινάμε από την αρχή. Τώρα το θέμα είναι μέσα και οι έξω από το πρόγραμμα...

ναι κανονικα,,,απο τη στιγμη που ητανε στις απορριπτεες λεει για ποιο λογο ειναι απορριπτεες,,,,,ε θα δω ποιες ειναι αυτες που με βγαζουν εκτος και μπηκανε απο ενσταση θατο ψαξω αμα χρειαστει,,,,,

Πολύ καλά θα κάνεις. Άμα μπορείς να το κάνεις, κάντο. Ίσως το κάνω κι εγώ αν χρειασθεί. Και μετά τι; Δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης...

Περίεργο μου φαίνεται αυτό που σου είπαν.

Για κοίτα εδώ http://www.galatsi.gov.gr/web/guest/paidikoi_stathmoi

Στις προϋποθέσεις δεν γράφει πουθενά πως αποκλείονται εκείνοι που μπορούν να κάνουν αίτηση στο ΕΣΠΑ. Μου φαίνεται απίθανο στον δικά σας δήμο να γράφει κάτι τέτοιο η πρόσκληση.

Για μένα αξίζει να διαβάσεις προσεκτικά το έγγραφο του δικού σου δήμου και, αν έχω δίκιι, να τους κάνεις ιστορία.

Μην περιμένεις να έρθει ο Σεπτέμβρης για να σου πουν πως οι θέσεις καλύφθηκαν. (Εκτός και αν σε πήραν στο ΕΣΠΑ, οπότε απλά να το ξέρεις για του χρόνου) :)

μετα θ ατο παω μεσω συνηγορου του πολιτη δε ξερω,,,,γιατι οταν θετεις προυποθεσεις καπου πρεπει να τις τηρεις,,σκεψου ποσες κοπελες δε κανανε αιτηση γιατι ειδανε τα κριτηρια και ειπανε οκ εχω εισοδημα ανω των 40000 δε το κανω,,,,ή ειαμι δημοσιου και δε το κανω,,,,,δεν ειναι απλα δικαιο,,,καταλαβαινεις???και ναι δε το θεωρω ξαφνικα δικαιο να χασω τη θεση μου απο καποιον που δεν πληρει τα κριτηρια βαση προκυρηξης,,,εγω σαν ανεργη που δεν μπορω να κανω αιτηση απευθειας σε δημοσιο γιατι δηλαδη δε το επαιξα εξυπνη να παω να το κανω και να κανω καιο ενσταση???δε ξερω αν με καταλαβαινεις,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Eγώ πάντως που τα έκανα δεν το έκανα γιατί είμαι έξυπνη. Δουλεύω μέχρι το βράδυ και τις περισσότερες φορές τα παιδιά τα παίρνω στην δουλειά μέχρι να σχολάσω. Αυτή την στιγμή και εγώ και ο άντρας μου έχουμε τρομερή μείωση στα λεφτά και καμία βοήθεια απο πουθενά. Για μένα λοιπόν είναι μεγάλη ανάγκη και θα το φτάσω μέχρι εκεί που μπορώ.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό που σου είπαν.

Για κοίτα εδώ http://www.galatsi.gov.gr/web/guest/paidikoi_stathmoi

Στις προϋποθέσεις δεν γράφει πουθενά πως αποκλείονται εκείνοι που μπορούν να κάνουν αίτηση στο ΕΣΠΑ. Μου φαίνεται απίθανο στον δικά σας δήμο να γράφει κάτι τέτοιο η πρόσκληση.

Για μένα αξίζει να διαβάσεις προσεκτικά το έγγραφο του δικού σου δήμου και, αν έχω δίκιι, να τους κάνεις ιστορία.

Μην περιμένεις να έρθει ο Σεπτέμβρης για να σου πουν πως οι θέσεις καλύφθηκαν. (Εκτός και αν σε πήραν στο ΕΣΠΑ, οπότε απλά να το ξέρεις για του χρόνου) :)

Στον δικό μου δήμο (Αγία Βαρβάρα) έτσι μου είπαν. Στην ανακοίνωση που έβγαλαν καλούσαν τις δημόσιες υπαλλήλους κι όσες δεν είχαν τις προϋποθέσεις μέσω ΕΣΠΑ.

οπως μεγαλη αναγκη ειναι και τις μανας που ειναι ανεργη ,,,,μαλλον δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που εκανε η εεταα φετος σου λεει βαζω εισοδηματικο κριτηριο γιατι απο 40000 και πανω πχ μπορεις να καλυψεις μονος σου τα διδακτρα,,,,,για να μπορσουν να βοηθηθουνε αυτες με χαμηλο εισοδημα και για να μη χασουν τη θεση απο καποια με μεγαλο εισοδημα,,,γιατι τοτε χανεται ο στοχος του προγραμματος,,,οπως δυσκολευεσαι και εσυ δυσκολευονται ολοι και ειδικα αυτοι με χαμηλο εισοδημα,,,,για αυτο φετος ειχε τοσο μεγαλη συμμετοχη το προγραμμα,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μπηκα κ γω στους πινακες κ απλα ειδα οτι ειναι πληρης ο φακελος μας οπως επισης κ τα μορια μας..

πως ειδατε αν σας δεχτηκαν στο σταθμο ή οχι??

υπαρχει κατι που δεν βλεπω η μανα?

μετα θ ατο παω μεσω συνηγορου του πολιτη δε ξερω,,,,γιατι οταν θετεις προυποθεσεις καπου πρεπει να τις τηρεις,,σκεψου ποσες κοπελες δε κανανε αιτηση γιατι ειδανε τα κριτηρια και ειπανε οκ εχω εισοδημα ανω των 40000 δε το κανω,,,,ή ειαμι δημοσιου και δε το κανω,,,,,δεν ειναι απλα δικαιο,,,καταλαβαινεις???και ναι δε το θεωρω ξαφνικα δικαιο να χασω τη θεση μου απο καποιον που δεν πληρει τα κριτηρια βαση προκυρηξης,,,εγω σαν ανεργη που δεν μπορω να κανω αιτηση απευθειας σε δημοσιο γιατι δηλαδη δε το επαιξα εξυπνη να παω να το κανω και να κανω καιο ενσταση???δε ξερω αν με καταλαβαινεις,,,

Σε καταλαβαίνω, γι' αυτό είπα πριν ότι κάτι μου βρωμάει εδώ και ότι ίσως τους σφύριξαν να κάνουν κι αυτές αιτήσεις. Να περάσουν αυτές και να μείνουν έξω κάποιες άλλες που δεν έβαλαν λέει υπογραφή στην αίτηση; Σαν να έψαχναν σόνι και καλά να απορρίψουν κάποιες μου φάινεται...

Να σου πω κάτι;40000 βγάζαμε πρόπερσι και πέρσι. Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι φέτος εγώ και άντρας μου βγάζουμε 22000. Έχουμε 2 παιδιά , μένουμε στο ενοίκιο και πολλά έξοδα όπως όλος ο κόσμος. Γιαυτό το θεωρώ άδικο.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...