Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΏΝ 2011-2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ έως ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ώρα : 16.30

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΣΥΖΕΥΞΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΏΝ 2011-2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ έως ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ώρα : 16.30

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΣΥΖΕΥΞΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

σημερα δεν σας προλαβαινω!!!!:lol:

Μολις μπηκα να κανω την ιδια ανακοινωση!

Καλα αποτεσματα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Έπεσε απότομη σιωπή στο θέμα... κρατάμε όλες την ανάσα μας ως τη Δευτέρα; χε

Καλή επιτυχία μανούλες!!!

μαλλον προσπαθουμε να απολαυσουμε οσες μερες μας εμειναν χωρις πικρα....:cool:

καλη επιτυχια σε ολες σας (εγω δεν ξερω αλλα εχω μια σιγουρια ΝΑ οτι ειμαι στην απεξω...χοχοχοχο....)...

despina100- διάβασα προχθές πως Θεσσαλονίκη που είσαι οι αιτήσεις που έγιναν ήταν πολύ λίγες και καλούσαν τον κόσμο να συμμετέχει!

Να είσαι αισιόδοξη λοιπόν.

που το διαβασες αυτο γιατι εγω διαβασα ακριβως το αντιθετο εδω:http://www.makthes.gr/news/reportage/90434/

Διαφημίσεις

Σε κάποια από τις ενημερωτικές σελίδες που μου στέλνουν μηνύματα στο φέις μπουκ- δυστυχώς δε θυμάμαι ποιά να σου πω.

Βέβαια αυτό το είδα όσο γινόταν ακόμα αιτήσεις, μπορεί μέχρι την λήξη της προθεσμίας να είχε συμμετοχή.

Τεσπα, σε λίγες μέρες θα δούμε αν είμαστε τυχερές- οι, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη

Τεσπα, σε λίγες μέρες θα δούμε αν είμαστε τυχερές- οι, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη

Έτσι είναι.. πολύ αρνητισμός έπεσε βρε παιδί μου..

Αν γνωρίζουμε με τόση σιγουριά πως δεν θα μπούμε, ας μην κάνουμε αίτηση.

Ξερετε αν εχουν αναρτηθει στη Μυλλερου τα αποτελεσματα?

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι .... Και στο τηλ. δεν απαντούν.. και στη σελίδα δεν έχουν ανακοινωθεί όπως είχαν πει....!!! Ουφ!!! Αν γνωρίζετε κάτι κορίτσια, πείτε και σε μας...

Διαφημίσεις

παιδια ελατε απο εδω,,,αργα το απογευμα θα αναρτηθουνε,,,και αν θυμαμαι καλα παο περσυ το βραδυ μετα τις δεκα τα ειδαμε στο ιντερνετ

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1661078#post1661078

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μπαινω απο τισ 8:30 τακτικα σημερα και μεχρι τωρα κανενα αποτελεσμα δεν εχει αναρτηθει...!αγωνιααααααα......

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

παιδια ελατε απο εδω,,,αργα το απογευμα θα αναρτηθουνε,,,και αν θυμαμαι καλα παο περσυ το βραδυ μετα τις δεκα τα ειδαμε στο ιντερνετ

παρατεινεται η αγωνιαααααα....

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Έτσι είναι, και θυμάμαι χαρακτηριστικά να μου λένε πως όταν δίνουν μία ημερομηνία, μπορεί να μπούνε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Μην μπαίνετε και πολύ συχνά μέσα.. προτιμήστε το βραδάκι. (αν αντέχετε!)

Σήμερα απ'οσο ξέρω... απο τις πέντε και μετά τα περιμένουμε να αναρτηθούν.

Κι εγώ τα περιμένω πως και πως.

Λογικά αργά το βράδυ θα τα ανεβάσουνε.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

ναι θα αναρτηθουν στην σελιδα...να δουμε βεβαια ποτε εχουν σκοπο να το κανουν..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...