Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

που πατε για μπανιο???

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

εμείς σκεφτόμαστε για Βουλιαγμέη, οπουδήποτε πιο κοντά είναι βρώμικα. Βέβαια χθες το βράδυ που έκανα βόλτα στο Φάληρο ήταν κάτι φαμίλεις που κολυμπούσαν στις 11 το βράδυ, μωρά, μεγάλοι , μικροί στο Φάληρο. Αλλά είναι πολύ βρώμικα. Βρωμαει και έχει και ποντίκια.

Κάνουμε συνήθως στον Ωρωπό,σε μία παραλία στην πίσω πλευρά.Επίσης,για μπανάκια πήγαμε στην Αίγινα,και μείναμε στην πίσω πλευρά,όπου η παραλία ήταν πεντακάθαρη.Οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες μας κοστίζουν πολύ γιατί με τρία μωρά είναι δεδομένο ότι θα νοικιάσουμε ξαπλώστρες και θα φάμε έξω.Καλύτερα ένα πενταήμερο σε κοντινό προορισμό και χαλάμε λίγα περισσότερα αλλά είμαστε μες στη θάλασσα :)

[/url]

Εγώ ήμουν "νοτιοπροαστιώτης".

Τώρα, έγινα "ανατολικο-βορειοπροαστιώτης", οπότε πηγαίνουμε προς Ν.Μάκρη. Αλλά δεν γουστάρω καθόλου εκεί, χάλια θάλασσα είναι, βράχια, ξέρες κτλ.

Μου 'χουν πει για το "Κόκκινο λιμανάκι" (κάπως έτσι το λένε) ή για τα "Δικαστικά". Ξέρει κανείς ΑΝ είναι ωραία και πως διάολο πας εκεί;

Διαφημίσεις

Εγώ ήμουν "νοτιοπροαστιώτης".

Τώρα, έγινα "ανατολικο-βορειοπροαστιώτης", οπότε πηγαίνουμε προς Ν.Μάκρη. Αλλά δεν γουστάρω καθόλου εκεί, χάλια θάλασσα είναι, βράχια, ξέρες κτλ.

Μου 'χουν πει για το "Κόκκινο λιμανάκι" (κάπως έτσι το λένε) ή για τα "Δικαστικά". Ξέρει κανείς ΑΝ είναι ωραία και πως διάολο πας εκεί;

Για τα Δικαστικά έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, αλλά δεν έχω πάει. Το Κόκκινο Λιμανάκι είναι προς Ραφήνα, γραφική και οικογενειακή παραλία, αλλά δεν είναι πάντα πολύ καθαρή. Εξαρτάται από τον αέρα.

Για τα Δικαστικά έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, αλλά δεν έχω πάει. Το Κόκκινο Λιμανάκι είναι προς Ραφήνα, γραφική και οικογενειακή παραλία, αλλά δεν είναι πάντα πολύ καθαρή. Εξαρτάται από τον αέρα.

Eυχαριστώ, θα το ψάξω. Τί διάολο έχω πέντε πλοηγούς, δεν θα το 'χουν μέσα να με πάει;;;

Διαφημίσεις

• 11 months later...
μου κανει εντυπωση πως η πλαζ της ραφηνας δειχνει εξαιρετικη ενω ειναι τοσο κοντα στο λιμανι? πρεπει να το πιστεψουμε?

τα πλοια αν δεν τηρησουν τους κανονισμους οι εταιρειες θα δεχθουν προστιμα.οι πηγες ρυπανσης ειναι ρεματα και λυματα απο βοθρους.ραφηνα εχει ενα ρεμα αλλα δεν εχει ιδιαιτερα λυματα και απο βοθρους ειναι απο ολη η ανατολικη ακτη της αττικης.βιομηχανιες δεν υπαρχουν

Μου είχε πει μια φίλη μου που είναι δύτρια ότι από τότε που έγινε ο βιολογικός καθαρισμός στην Ψυτάλλεια, τα νερά του Αργοσαρωνικού είναι πολύ καθαρά.

εμείς πάμε σε μια παραλία που είναι μετά το μαύρο λιθάρι. δε φαινεται από το δρόμο. παρκάρεις σε ένα άνοιγμα που κάνει ο δρόμος (έχει και καντίνα από φέτος εκεί) και κατεβαίνεις κάτι σκαλιά. είναι αρκετά συμπαθητικά. δεν είναι οργανωμένη παραλία αλλά το απόγευμα που πάμε πιάνει ίσκιος σε μεγάλο κομμάτι.

Διαφημίσεις

Μου είχε πει μια φίλη μου που είναι δύτρια ότι από τότε που έγινε ο βιολογικός καθαρισμός στην Ψυτάλλεια, τα νερά του Αργοσαρωνικού είναι πολύ καθαρά.

Κι εγω βουτάω και ναι ισχύει, αρκει να ειναι σε πλήρη λειτουργια ο βιολογικός καθαρισμος. Θυμάμαι μια περιοδο που μπλοκαραν όλα (αφου δεν λειτουργούσαν όλα τα σταδια, το τελευταιο δεν ειχε ολοκληρωθεί ακομα) και η παραγομενη βιομαζα/λασπη δεν μπορούσε να διατεθεί πουθενά (εκεινη την περιοδο προσπαθούσαν να την προωθησουν σε ΧΥΤΑ, οι εργαζόμενοι τον εκλεισαν, ακολουθησαν απεργίες κλπ κλπ) και τελικά η βιομαζα κατεληξε στη θαλασσα. Εκεινο το καλοκαίρι λοιπον (νομιζω 2006 ή 2007) όπου και να εκανες μπανιο στον Σαρωνικό εβλεπες μεσα στη θαλασσα (φορωντας μασκα εννοείται) να αιωρούνται καφε σωματίδια (μπλιαχ).

Ελπιζω να εχουν βελτιωθεί τα πραγματα, να εχει ολοκληθωθεί ο βιολογικός και να εχει επανελθει η θαλασσα στην προηγουμενη απο την απορριψη της βιομαζας κατασταση που πραγματι ειχε διαφορά. Τωρα με τα παιδιά εχω καιρό να βουτήξω και εχω χασει επεισόδια.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...