Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώην εργαζόμενη, νυν νοικοκυρά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 257
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως επειδη σκεφτομαι την ιδεα της ασφαλισης της νοικουρας, μια λυση θα ηταν τη νοικοκυρα να την ασφαλισει ο συζυγος της, ίσως ως οικιακη βοηθο, μπορει αν ψαξετε να βρειτε και καποια αλλη ιδιοτητα, πληρωνοντας τα αναλογα ενσημα καθε μηνα και ετσι να βγαλει καποτε και συνταξη.

τωρα αν αναφερεστε στο κρατος, ειναι εντελως παραλογο και ουτοπικο αυτο ειδικα σε εποχες που δεν υπαρχουν λεφτα να αποδωσει τα κεκτημενα χρονων, βλεπε φαρμακα κα.

Lucy το μήνυμά σου με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ.

Εγώ αυτό κατακρίνω, το να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να χρησιμοποιείται το παιδί σαν δικαιολογία για μακροχρόνια τεμπελιά. Και σε οικογένειες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, να υπάρχει αυτή η κατάσταση και να κλαίγονται όπως λες κι εσύ.

Εγώ στον περίγυρό μου ξέρω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις, όπου υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, τα παιδιά είναι στην εφηβεία και η σύζυγος αρνείται να δουλέψει έστω και part time , έστω και περιστασιακά. Δεν είναι ότι ψάχνουν και δεν βρίσκουν. Δεν ψάχνουν καν.

εχω δυο μπουμπουκακια

Δε συμφωνώ να παίρνει η νοικοκυρά επίδομα ή μισθό ή οτιδήποτε άλλο.Δεν είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες να πληρωνόμαστε απο το κράτος.Μη φτάνουμε στα άκρα.Ο άντρας μπορεί να ασφαλίσει τη γυναίκα του όπως και τα παιδιά του.Επίσης έχουμε πει οτι υπάρχουν και οι τεμπέλες.Αυτό το θέμα δεν αναφέρεται σ'αυτές.Καταλάβετε το.

Εγώ στον περίγυρό μου ξέρω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις, όπου υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, τα παιδιά είναι στην εφηβεία και η σύζυγος αρνείται να δουλέψει έστω και part time , έστω και περιστασιακά. Δεν είναι ότι ψάχνουν και δεν βρίσκουν. Δεν ψάχνουν καν.

Ναι κι εγώ έχω τέτοιες περιπτώσεις. Και αυτές στηλιτεύω. Και δεν θα με πείσει κανείς ότι αυτό δεν γίνεται από τεμπελιά.

Διαφημίσεις

Φυσικα και δεν ειναι...ξερεις εσυ καμια εργασια που να γινεται χωρις μισθο?

ΠΡοφανως με την ιδια λογικη το να βλεπεις ενα παιδι 2-3 ωρες τη μερα δεν ειναι ανατροφη παιδιου αλλα απλη συγκατοικηση.

Έγραψες!!!!!!(μόνο και μόνο για την προκλητικότητα μερικών σχολίων)

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

πραγματικα εχετε ξεφυγει μερικες

η καθε μια εχει την ζωη της

τωρα πια κουραζεται πιο πολυ τ μ νοιαζει εμενα

κ εγω καθομαι κ οχι απο επιλογη αλλα δεν θ παω να την πω σ αυτη που καθεται επειδη γουσταρει ν ειναι σπιτι νοικοκυρα

οκ ολοι εχουμε προβληματα αλλα μην μπαινουμε σ ενα φορουμ κ τ χωνουμε κ κραζουμε γιατι δεν εχουμε ν ξεσπασουμε αλλου

Αν εσύ δεν ανήκεις στην κατηγορία την οποία στηλιτεύω, γιατί αρπάζεσαι?

Γιατί προφανώς καμία κοπέλα εδώ μέσα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά επιμένεις να τις τσουβαλιάζεις...Είναι πολύ κρίμα γιατί όσες έγραψαν εδώ αναγκάστηκαν να μη δουλεύουν είτε λόγω κρίσης είτε λόγω έλλειψης βοήθειας...

Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι για τις γνωστές σου που λες που κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά, έχουν μεγάλα παιδιά και αρνούνται να πάνε να ψάξουν...Οι άντρες τους τι λένε γι'αυτό;Τις πιέζουν να βρουν δουλειά ή τους λένε να κάτσουν σπίτι;

Εν τω μεταξύ έχεις σκεφτεί την ανασφάλεια μιας γυναίκας που έχει μείνει εκτός εργασιακού χώρου για τουλάχιστον 14 χρόνια (αφού λες ότι μία εξ αυτών έχει παιδί 14 χρονών), την απόρριψη που έχει να αντιμετωπίσει σίγουρα αφού θεωρείται μεγάλη πλέον για την αγορά εργασίας (σε οποιαδήποτε δουλειά εκτός ίσως από εσωτερική γηροκόμος), τον τρόμο να ψάχνει για δουλειά σε μια χώρα όπου έχει 1,5 εκατομμύριο ανέργους;Και για μένα αφού έχει να φάει, καλύτερα να κάτσει σπίτι της και τη θέση που δεν θα πιάσει αυτή να την πάρει μια γυναίκα που δεν θα έχει ούτε για ψωμί...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Πλακα εχετε.

Αν εισαι νταντα και προσεχεις παιδια αλλου = δουλεια, μισθος, εισαι παραγωγικη

Αν εισαι καθαριστρια και πασαλειβεις ενα σπιτι= δουλεια, μισθος, εισαι παραγωγικη

Αν εισαι η μητερα του παιδιου που προσεχεις και ειναι δικο σου το σπιτι που προσεχεις και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ= τεμπελα, δεν εχεις μισθο, δεν εισαι παραγωγικη, μας θελεις και ασφαλιση???? Ασφάλιση δικαιουται μονο η Γκαληνα που μας καθαριζει τις σκαλες 4 ωρες το 15 μερο, μας θελεις εσυ για 24ωρο?? :cool:

Εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια....τελικα καλα μας την εχουν φερει. Με καθε παιδι που κανουμε, κερδιζουν 3 χαμηλομισθες θεσεις εργασιας απο εκει που ηταν 1 ηψηλομισθη του συζυγου-και καποιες το θελουμε και φανατικα. Δωσε!!

Γιατί προφανώς καμία κοπέλα εδώ μέσα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά επιμένεις να τις τσουβαλιάζεις...Είναι πολύ κρίμα γιατί όσες έγραψαν εδώ αναγκάστηκαν να μη δουλεύουν είτε λόγω κρίσης είτε λόγω έλλειψης βοήθειας...

Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι για τις γνωστές σου που λες που κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά, έχουν μεγάλα παιδιά και αρνούνται να πάνε να ψάξουν...Οι άντρες τους τι λένε γι'αυτό;Τις πιέζουν να βρουν δουλειά ή τους λένε να κάτσουν σπίτι;

Εν τω μεταξύ έχεις σκεφτεί την ανασφάλεια μιας γυναίκας που έχει μείνει εκτός εργασιακού χώρου για τουλάχιστον 14 χρόνια (αφού λες ότι μία εξ αυτών έχει παιδί 14 χρονών), την απόρριψη που έχει να αντιμετωπίσει σίγουρα αφού θεωρείται μεγάλη πλέον για την αγορά εργασίας (σε οποιαδήποτε δουλειά εκτός ίσως από εσωτερική γηροκόμος), τον τρόμο να ψάχνει για δουλειά σε μια χώρα όπου έχει 1,5 εκατομμύριο ανέργους;Και για μένα αφού έχει να φάει, καλύτερα να κάτσει σπίτι της και τη θέση που δεν θα πιάσει αυτή να την πάρει μια γυναίκα που δεν θα έχει ούτε για ψωμί...

και παλι συμφωνουμε.....ο αδελφος μου εργαζεται στο ΣΕΠΕ. Ξερετε πως γυριζει σπιτι, σε τι κατασταση με τοσους που ερχονται και κλαινε καθε μερα στο γραφειο του? Πώς θα αισθανεται μια γυναικα που δεν βρισκει εργασία εξω αλλα ξεσκιζεται ολο το 24ωρο στο σπιτι και απο πανω την λενε τεμπελα?

εγώ πάλι λέω να αφήσουμε τις κριτικές για το τι αρέσει στον καθένα, εκατέρωθεν, κ να αφιερωθούμε στην εκμάθηση του πώς να βόσκουμε επιτυχώς ντοματούλες/αγγουράκια/μαρουλάκια κλπ σε ταράτσες/πυλωτές/κήπους κ λοιπούς χώρους, επειδή λείαν συντόμως προβλέπω κατάργηση όλων των μισθωτικών προνομίων ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ και φρονώ ότι τα τέκνα μας...τις έννοιες ασφάλιση/ένσημα/μισθός θα τις αγνοούν ολοκληρωτικά...

Συγγνώμη θα έχει ασφάλιση και επίδομα κάποιος επειδή κάθεται σπίτι του και φροντίζει το σπίτι του? Έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι προστατευόμενο μέλος αν δεν κάνω λάθος, αλλά όχι να παίρνει και επίδομα...

έκανα λάθος διατύπωση στη σκέψη μου κι έχεις δίκιο

προστατευόμενο μέλος,ναι..καλύπτεται ασφαλιστικά..δεν μπορεί όμως να συνεισφέρει οικονομικά...αν δε μου έκοβαν το επίδομα ανεργίας αλλά μετά τον πρώτο χρόνο αντί για 453 ευρώ να μου το έκαναν 300 ευρώ θα μπορούσα να συνεισφέρω σε κάποια έξοδα..εντάξει όχι πολλά αλλά σε κάποια ελάχιστα...τώρα ντρέπομαι μερικές φορές να του πω "θέλω φακούς και υγρό φακών"..όχι γιατί δε θα μου δώσει αλλά έχω μάθει με δικό μου κουμάντο για τα δικά μου έξοδα και δε μ'αρέσει να αναγκάζομαι να ζητώ.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

και παλι συμφωνουμε.....ο αδελφος μου εργαζεται στο ΣΕΠΕ. Ξερετε πως γυριζει σπιτι, σε τι κατασταση με τοσους που ερχονται και κλαινε καθε μερα στο γραφειο του? Πώς θα αισθανεται μια γυναικα που δεν βρισκει εργασία εξω αλλα ξεσκιζεται ολο το 24ωρο στο σπιτι και απο πανω την λενε τεμπελα?

Εντάξει, τώρα θα εκφραζόμαστε με υπερβολές?

Δηλαδή μια γυναίκα που εργάζεται 8ωρο και έχει και το σπίτι τί κάνει?

Το ενδεχομενο να ξυνεται 8 ωρες καθισμενη σε ενα γραφειο και να χαζευει στο parents πχ δεν παιζει σαν ενδεχομενο να υποθεσω.Σωστα...γιατι ξεχασα οτι ζουμε σε μια χωρα που ολοι οι εργαζομενοι ξεσκιζονται στη δουλεια...

Αλλα με μπερδεψες...τελικα τεμπελα ειμαι εγω που εχω τον πλουσιο ή η αλλη που εχει το μεροκαματιαρη?Η μήπως τελικα και οι 2 τεμπελες ειμαστε?

Καλά εδώ δεν πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων, θα θεσπίσουμε και ισόβιο επίδομα ανεργίας?

ε,καλά βρε Ιωσηφίνα ο νόμος δεν πέρασε ακόμα..στα χαρτιά είναι!!περιμένουμε (τα τεμπελόσκυλα) να ψηφιστεί η νέα κυβέρνηση κι επιτέλους να περάσει το νομοσχέδιο!!!!!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εκατσα σπιτι με τον μικρο μου μεχρι που εγινε 18 μηνων (με εξαιρεση ενα διμηνο που δουλευα τετραωρο οταν ηταν 11 μηνων εως 13).

Και εγω κανα διμηνο δουλεψα το χειμωνα που μου κρατουσε η γιαγια μου τα παιδια, κ παρολο που σκοτωνομουν, αισθανομουν υπεροχα...δουλευω απο τα 18 μου, κ ναι μου λειπει η δουλεια(οχι οτι δε καλυπτομαο απο τα οικιακα, οικογενεια, μητροτητα, θελω κ τη δουλεια μου

Πιστευω οτι το να εισαι εργαζομενη και νοικοκυρα,μαμα κτλ ειναι το πιο δυσκολο.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες.

ΑΛΛΑ! Ειναι εξισου κουραστικο να εισαι σκετο νοικοκυρα και μωρομανα! Τονιζω το μωρομανα! Παρατηρω οτι οι περισσοτερες που υποστηριζετε οτι ειναι απαιτητικη και πολυ κουραστικη δουλεια τα οικιακα εχετε και μικρα παιδακια. Και ετσι ειναι, συμφωνω μαζι σας.

Ειναι αλλο να εχεις ενα παιδι 6-7 χρονων που καθεται και παιζει μονο του και σου αφηνει εστω μια ωρα να κανεις ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα- μαγειρεμα. Οταν ομως το παιδι ειναι μικρο κουραζεσαι διπλα για να κανεις το οτιδηποτε.

Αχ, οσο για τις μωρομανες....ο μικρος χρονιζει, ειμαστε στη φαση μπουσουλημα, ολα στο στομα κλπ κ ο 4χρονος επαναστατης--τρομερος συνδιασμος...κ μονη μου να προσπαθω να ειναι ολα ετοιμα το μεσημερι, ωστε το απογευμα να περναμε ολοι μαζι το χρονο μας...

Προσωπικα, για μακροχρονια δεν θα μπορουσα ουτε να το σκεφτω, με τιποτα.

Αλλα, καταλαβαινω κ τη θεματοθετρια απολυτα...στην αρχη ειναι ωραια(θυμαμαι κ εγω που στον εβδομο μηνα κυησης ειχα σταματησει απο τη δουλεια...στο πρωτο παιδι...το απολαμβανα, κ ξεκουραστηκα, πηρα δυναμεις για το νεογεννητο κ τη λοχεια.

Τωρα, ανυπομονω να περασει αυτος ο χρονος, κ τον επομενο Σεπτεμβρη που θα παει νηπια ο μεγαλος, ο μικρος θα ειναι 2 ετων κ θα κοιταξω για παιδικο.(ενα παιδι κ 350 να δωσω, αντε να νου μεινουν 200 ευρουλακια, --για 2 παιδικο δεν μας παιρνει με τιποτα)-προσπαθω να μην με παιρνει απο κατω οταν σκεφτομαι την επιστροφη μου στην αγορα εργασιας....ημουν ελευθερη κ εβλεπα την αντιμετωπιση απεναντι στις μητερες, ειδικα με μικρα παιδια:( (ακομα θυμαμαι που ενας εργοδοτης διπλα απο την εργασια μου μου προτεινε να εργαστω γι αυτον αφου η υπαλληλος του ειχε παιδι κ παραπονιωταν ο εργοδοτης πως τη μια αρρωσταινε το [παιδι κλπ:confused:κ αργουσε η υπαλληλος....εφριξα στη σκεψη τι με περιμενει...εννοειται δεν πηγα!

Αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη....φυσικα κ θα εχω προβλημα αν καποιο απο τα παιδια κρυωσει, αλλα θα δω πως θα τα βολεψω...κ ευελπιστω να βρω κ δουλεια...

Με το σπιτι, φυσικα θα μαγειρευω απο την προηγουμενη, το μεσημερι που θα επιστρεφω θα κανω καποια βασικα, απογευματα βολτα ολη η οικογενεια κ σαβ/κα γενικη κ σιδερο.Αλλωστε, οταν εργαζονται κ οι 2 ειναι αλλες οι απαιτησεις, δεν θα κανω κ καθε μερα γενικη, αλλωστε κ τα παιδια θα λειπουν τα πρωινα, κ ολοι μαζι θα επιστρεφουμε, καθαρο θα το αφηνω το σπιτι καθαρο θα το βρισκω...κ δεν μιλαω θεωρητικα, κ με το ενα παιδι εργαζομουν κ ετσι τα βολευα.Φυσικα κ κουραζομουν, κ τωρα κουραζομαι ομως κανοντας τα πρωινα τις ιδιες δουλειες κ προσεχοντας τα παιδια ταυτοχρονα ...

Για να μην παρεξηγηθω, φυσικα κ απολαμβανω τα παιδια μου,αλλωστε εγω θα τα μεγαλωσω, ποιος αλλος?(η μαμα μου δουλευει), αλλα δεν παυω να ανυπομονονω να γυρισω στη δουλιτσα μου.

Εγώ το είπα αυτό. Οι άντρες τους ναι τις πιέζουν να βρουν δουλειά γιατί πράγματι υπάρχει πρόβλημα και οι άλλες κάνουν λες και τους ζητάει ο άντρας τους να βγουν στο κλαρί. Στη μία περίπτωση της έχει βρει και δουλειά κάνα δυο φορές από γνωστούς, αλλά αρνήθηκε να πάει.

Αν εισαι η μητερα του παιδιου που προσεχεις και ειναι δικο σου το σπιτι που προσεχεις και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ= τεμπελα, δεν εχεις μισθο, δεν εισαι παραγωγικη, μας θελεις και ασφαλιση????

Είπε κανείς τεμπέλα την κοπέλα που για τον χ,ψ λόγο δεν βρίσκει δουλειά?

Είπε κανείς τεμπέλα την κοπέλα που κάθεται στο σπίτι με τα μικρά παιδιά της? (και εγώ το έκανα).

Εγώ προσωπικά λέω τεμπέλες τις παραπάνω περιπτώσεις που ανέφερα. Και ναι, καταλαβαίνω την ανασφάλεια που μπορεί να υπάρχει, όταν δεν έχεις προσόντα, ειδικευση, προυπηρεσία κτλ, αλλά άλλο είναι να ανησυχείς για το αν θα τα καταφέρεις και αν θα σε προσλάβει κανείς και άλλο το να αράζεις και να λες εγώ δεν δουλεύω γιατί μεγαλώνω παιδιά (εφήβους). Το πως θα ταίσεις αυτά τα παιδιά το σκέφτηκες?

εχω δυο μπουμπουκακια

Το ενδεχομενο να ξυνεται 8 ωρες καθισμενη σε ενα γραφειο και να χαζευει στο parents πχ δεν παιζει σαν ενδεχομενο να υποθεσω.Σωστα...γιατι ξεχασα οτι ζουμε σε μια χωρα που ολοι οι εργαζομενοι ξεσκιζονται στη δουλεια...

Αλλα με μπερδεψες...τελικα τεμπελα ειμαι εγω που εχω τον πλουσιο ή η αλλη που εχει το μεροκαματιαρη?Η μήπως τελικα και οι 2 τεμπελες ειμαστε?

Τεμπέλα είναι όποια με τη δικαιολογία των παιδιών κάθεται σπίτι αιωνίως και περιμένει από τον άντρα της να την θρέφει εφ' όρου ζωής.

Τουλάχιστον αν είναι πλούσιος μαγκιά της, αλλά με τον μεροκαματιάρη κιόλας.... εκεί κι αν είναι!

Εγώ το είπα αυτό. Οι άντρες τους ναι τις πιέζουν να βρουν δουλειά γιατί πράγματι υπάρχει πρόβλημα και οι άλλες κάνουν λες και τους ζητάει ο άντρας τους να βγουν στο κλαρί. Στη μία περίπτωση της έχει βρει και δουλειά κάνα δυο φορές από γνωστούς, αλλά αρνήθηκε να πάει.

Είπε κανείς τεμπέλα την κοπέλα που για τον χ,ψ λόγο δεν βρίσκει δουλειά?

Είπε κανείς τεμπέλα την κοπέλα που κάθεται στο σπίτι με τα μικρά παιδιά της? (και εγώ το έκανα).

Εγώ προσωπικά λέω τεμπέλες τις παραπάνω περιπτώσεις που ανέφερα. Και ναι, καταλαβαίνω την ανασφάλεια που μπορεί να υπάρχει, όταν δεν έχεις προσόντα, ειδικευση, προυπηρεσία κτλ, αλλά άλλο είναι να ανησυχείς για το αν θα τα καταφέρεις και αν θα σε προσλάβει κανείς και άλλο το να αράζεις και να λες εγώ δεν δουλεύω γιατί μεγαλώνω παιδιά (εφήβους). Το πως θα ταίσεις αυτά τα παιδιά το σκέφτηκες?

+10000000

Αν αυτή με τον άντρα της τα βρίσκουν με αυτή την κατάσταση εσύ τι ζόρι τραβάς?Μπορεί και ο άντρας της να προτιμάει να την έχει στο σπίτι να ξεκουράζεται και να στρώνει επιδερμίδα.Εσένα τι σε χαλάει?:rolleyes:

Γνωριζω πολυ καλα τι κανει γιατι ημουν αυτη η γυναικα πριν απο λιγο καιρο και θα επανελθω στο μελλον μνημονιου επιτρεποντος. Εφοσον μιλαμε για τη γυναικα που εργαζεται και κανει και μονη της το σπιτι και δεν εχει βοηθεια. Ειναι σιγουρα στην χειροτερη κατασταση απο ολες. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι αντιθετα, αν μια γυναικα δεν εχει εργασια 9-5 αλλα εχει να φροντισει μονη της σπιτι και παιδια, δεν ειναι παραγωγικη ουτε οτι ειναι τεμπελα. Εκει διαφωνουμε.

Το επιχειρημα μου ειναι οτι το να προσεχεις παιδια και να καθαριζεις σπιτια ειναι δυο διαφορετικα, ξεκαθαρα και αναγνωρισμενα επαγγελματα.

Αν αυτή με τον άντρα της τα βρίσκουν με αυτή την κατάσταση εσύ τι ζόρι τραβάς?Μπορεί και ο άντρας της να προτιμάει να την έχει στο σπίτι να ξεκουράζεται και να στρώνει επιδερμίδα.Εσένα τι σε χαλάει?:rolleyes:

Εμενα παντως ο αντρας μου πριν παρω την εν λογω αδεια επρεπε να ξυπναει στις 5, γυριζε στις 3 και μαγειρευε , φροντιζε το παιδι, μεχρι τις 7 που ερχομουν, μετα αρχιζα εγω ολες τις αλλες δουλειες του σπιτιου.

Τωρα μου ειπε ποσο καλυτερα αισθανεται, που οταν γυρισει βρισκει ενα σπιτι μια χαρα, μαγειρεμενο φαγητο και κοιμαται για μεσημερι. Το απογευμα μπορουμε και να μιλησουμε και λιγο, να δει ο ενας τον αλλο. Παλια απλα συνυπηρχαμε στον χωρο τρεχοντας πανω κατω να προλαβουμε. ημουν μεσα στα νευρα και οι αντρες δεν το μπορουν αυτο.

Δεν αισθανεται μεροκαματιαρης, αισθανεται αρχοντας σας πληροφορω :lol: και για να σας προλαβω, οχι δεν το εκμεταλλευεται ουτε αισθανομαι χαμηλη αυτοεκτιμηση-τοσα κανω ολη μερα. Μου εχει πει οτι τωρα αισθανεται οτι προσφερω περισσοτερα. Εξαλλου η αξια του ανθρωπου φαινεται πανω απ ολα στον χαρακτηρα και την καλλιεργεια του.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...