Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οταν ο γονιος αδιαφορει στην απαραδεκτη συμπεριφορα του παιδιου...

Recommended Posts

emmaki...

απίστευτο!!!

Στο μεταξύ θυμήθηκα ένα περιστατικό από τον προηγούμενο χρόνο.

Στο θέατρο, σε παιδική παράσταση, είμαι με τα 4 παιδιά μου (οι ηλικίες τότε από 2 μέχρι 5). Στη μπροστινή σειρά, ένας μπαμπάς με την κόρη του (κάπου 4-5 ετών). ΑΓΝΩΣΤΟΣ!

Σε κάποια στιγμή στο διάλειμμα, ξαφνικά μου λέει... "προσέξτε λίγο τη μικρή", και πριν προλάβω να αντιδράσω έχει φύγει! (Για να πάει να ψωνίσει έξω στο περίπτερο, όπως της έλεγε πριν).

Η μικρή βέβαια μόλις βρέθηκε ΜΟΝΗ της ανάμεσα σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ... φρίκαρε και άρχισε να φωνάζει "μπαμπάααα". Ο εν λόγω μπαμπάς ούτε που την άκουσε και έφυγε. Αρχίζει η μικρή να θέλει να τον ακολουθήσει!

Εγώ από την άλλη.... τι να κάνω?!?!?!

Της λέω περίμενε λίγο το μπαμπά σου στη θέση σου.

Η μικρή φυσικά... τι να ακούσει;; Με κοίταγε με ύφος "ποια είσαι εσύ τώρα;;" και είχε δίκιο το παιδί!

Τελικά σηκώνεται η μικρή να πάει να βρει το μπαμπά της.

Εγώ... αμήχανη. Από τη μια τα 4 δικά μου που δε μπορώ να αφήσω... από την άλλη μια μικρή άγνωστη που πάει να βρει το μπαμπά της και ανακατεύεται με τον κόσμο που πηγαινοερχόταν στο διάδρομο.

Είχα φρικάρει!!

Ανησυχούσα για το παιδί...

ανησυχούσα για τα δικά μου παιδιά...

έβριζα από μέσα μου τον ανεύθυνο πατέρα...

Τελικά, είπα στα δικά μου να μην κουνηθούν από τη θέση τους, και μίλησα με τον ταξιθέτη να προσέχει το παιδί γιατί ο μπαμπάς του το άφησε για να πάει στο περίπτερο. Με κοιτάει άγρια το ταξιθέτης, γιατί νόμιζε πως ήμουν η μαμά του παιδιού!!

Του λέω ΑΥΤΟ το παιδί ΔΕΝ είναι δικό μου. Μπαίνει στο νόημα ο ταξιθέτης... και απέκτησε και την αμηχανία μου...

Λίγο αργότερα, με την ησυχία του, επέστρεψε ο μπαμπάς.... άαααανετοςςςς!! Και λέει στη μικρή "γιατί φώναζες; Δε σου είπα να κάτσεις στη θέση σου;" :shock:

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatoo εάν ανοίγοντας ένα θεμα θέλεις να διαβάζεις τις αρεστές σε εσένα απόψεις τότε δεν έχει νόημα να γράφω εδώ... εμένα με ενόχλησε όλος ο τρόπος γραφής σου για το παιδί καθώς: ανέφερες ότι αντιμετωπίζεις μεγάλο θέμα με ένα παιδάκι 3-4 χρονών... το θέμα σου δεν είναι με το παιδί... το θέμα σου είναι ότι για τους δικούς σου λόγους "ντρέπεσαι" να μιλήσεις σε αυτούς που πρέπει να μιλήσεις δηλ. στους γονείς του παιδιού εφόσον η συγκεκριμένη συμπεριφορά σου δημιουργεί πρόβλημα... άφησες τελείως ασχολίαστα όλα όσα έγραψα για την ασφάλεια του δικού σου παιδιού που σε ένα χώρο όπως αυτός που περιγράφεις δεν κινδυνεύει μόνο από τα παιδάκια αλλά και από άλλους κινδύνους.... anyway... εγώ δεν θα μιλήσω ούτε για τον "μέθυσο" πατέρα ούτε για την "αδιάφορη" μάνα όπως αμέσως χαρακτηρίστηκαν εδώ μέσα... σου έδωσαν αρκετές συμβουλές εδώ μέσα για το πως να χειριστείς την κατάσταση όσες βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ.. η δική μου γνώμη περισσεύει.... και μία υπόδειξη για όλους όσους σχολίασαν αρνητικά την δική μου άποψη θα πρέπει να ξέρουν ότι στην ζωή δεν υπάρχει το άσπρο και το μαύρο.. υπάρχει και το γκρι... δηλ. όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη της tatoo για το συγκεκριμένο θέμα δεν σημαίνει ότι αφήνει τα δικά του παιδιά να αλωνίζουν και να είναι αντάρτες και αδιαφορούν για τους άλλους.... σε όλα χρειάζεται χρυσή τομή.... γι' αυτό και πρέπει να ανοίγουμε λίγο τους ορίζοντές μας και να βλέπουμε και λίγο γύρω γύρω και την άλλη άποψη...

Δεν ξερω ποιες ακριβως εικονες σου ερχονται στο μυαλο οταν λεω οτι παω τη μικρη στο εστιατοριο...δεν προκειται για ταβερνα ουτε υπαρχουν σερβιτοτο να τρεχουν με γεματους δισκους ..ειλικρινα δεν βλεπω καποιο κινδυνο και δεν μπορω να καταλαβω που τον βλεπεις εσυ...δεν ειναι οτι παω το μωρο μεσα στην κουζινα πανω απο τις φωτιες...οσο κινδινευουν τα παιδακια που πανε για φαγητο με τους γονεις τους οπουδηποτε τοσο κινδυνευει και το δικο μου..ισως και λιγοτερο μη σου πω αφου ασχολουμαστε αρκετοι μαζι της..ισως να ηταν λαθος η διατυπωση μου...εχω προβλημα με τον μικρο το οποιο ξεκιναει απο τους γονεις η δεν ξερω κι εγω τι αλλο....και ειλικρινα παρα την αρχικη καλη μου θεληση μετα απο καποιες μερες εχασα την υπομονη μου...οταν υπαρχουν 1-2 ωρες της ημερας στις οποιες μπορεις να χαλαρωσεις λιγο και να βγεις απο το σπιτι δεν ξερω για σενα αλλα εγω το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να ερχομαι αντιμετωπη με τετοιες καταστασεις καθημερινα...και νευριαζω και στεναχωριεμαι και αγανακτω...πιστεψε με αυτο που με πειραξε στα λεγομενα σου ηταν οτι αντι να δωσεις μια συμβουλη αντιμετωπισης μου εκανες τετοια επιθεση βασισμενη σε δικα σου συμπερασματα βγαλμενα δεν ξερω απο που...οτι θελω να χτυπησω το παιδι...οτι με νοιαζουν μονο τα λεφτα και τοσα αλλα..Δεν εχω γνωρισει ενα γονιο που οταν το παιδακι του παει να πλησιασει ενα μωρο δεν του λεει σιγα σιγα με το μαλακο μονο το ποδαρακι κλπ και δεν ερχεται αμεσα εκει...Καλα κανουν οι ανθρωποι και μεγαλωνουν τα παιδια τους οπως γουσταρουν αλλα απο τη στιγμη που η συμπεριφορα τους γινεται επικινδυνη και για τα ιδια και για αλλους τοτε οφειλουν να παρουν θεση και να επιβληθουν...

Χτες τρωγαμε με τον αντρα μου ειχα αγκαλια τη μικρη και θηλαζε...ειδα οτι ηρθαν στο μαγαζι αλλα δεν εδωσα σημασια εκεινη την ωρα..ο μπαμπας πηρε νερο ανθρακουχο!!Καταλαβα οτι δεν τον αφηνε να ερθει σε εμας μαλλον για να μην μας διακοψει....οταν σηκωθηκαμε ηρθε σιγα σιγα..ειχε 3-4 καλαμακια ενωμενα ξερεις και πλησιαζε πολυ με αυτα στο προσωπο της μικρης..του ειπα 3 φορες οχι τοσο κοντα γλυκε μου γτ μπορει να γυρισει αποτομα η Ιζαμπελλα και να χτυπησει το ματι της...Ε!Στην τεταρτη την πηρα να φυγουμε...με πηρε απο πισω μεχρι το αμαξι..γτ φευγεις μου λεει?γτ αν δεν με ακους δεν θα σε αφησω να κανεις παρεα με την Ιζαμπελλα του λεω...θα ερχεσαι εσυ θα φευγουμε εμεις...Ποσες φορες πρεπει να λεμε τα ιδια?Ξερω εγω μου απανταει?Μαλλον πολλες(!!!!!!!!!!)Ενταξει του λεω αν προτιμας να μενεις μονος...εμενα δεν με πειραζει..Οχι οχι μου λεει κατσε και θα ειμαι καλο παιδι αληθεια σε παρακαλω...

Βγαζω τη μικρη απο το αυτοκινητο την ακουμπαω στο καροτσι και ορμαει με το ενα καλαμακι τον επιασα στον αερα απο την μπλουζα λεμε και η Ιζαμπελλα εχει τωρα μια ωραιοτατη γρατσουνια στο μαγουλο...

Του ειπα αποτομα εκεινη την ωρα πηγαινε αμεσως στον μπαμπα σου γιατι θα φυγω και θα κανω οπισθεν μη σε πατησω...ξαναφορτωνω το μωρο βαζω οπισθεν και πεταγεται πισω απο ενα τοιχο κοντεψα να το κοψω...ειχε κρυφτει δεν ειχε παει μεσα(επρεπε να τον παω εγω?λεμε τωρα)

του φωναξα γιατι τρομαξα πιο πολυ" γρηγορα στον πατερα σου !!!"

Το βραδακι που γυρισα μιλησα και με τον αντρα μου και με το συνεταιρο και απλα τους δηλωσα οτι την επομενη φορα θα παω στον μπαμπα του και θα του πω "Αν δεν μπορειτε να ελενξετε το παιδι σας κρατηστε το περιορισμενο στο σπιτι...."Απλα και καθαρα...Εγω με 3 ωρες υπνο και μια μεση κομματια δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με το να μαθω στοιχειωδη συμπεριφορα στο αγορακι αυτο...

Τελιωσε ας κανουν οτι θελουν οι γονεις του..Ειπα να δοκιμασω αλλα δεν εχω ουτε ψυχικα ουτε σωματικα αποθεματα...Τελος!!

Κι ας ακουστω και σκληρη και ακαρδη και δε με νοιαζει και καθολου...Στην τελικη προτιμω να καταναλωνω την οποια ενεργεια μου χει μεινει παιζοντας με το δικο μου το παιδι και οχι προσπαθωντας να αποτρεψω να του κανουν κακο...

Ειλικρινα δεν γυρισα πισω επιτοπου χτες κι εφυγα γτ ημουν τοσο εκτος εαυτου που θα τον προσβαλα ασχημα τον ανθρωπο και ειχε κοσμο...

IZvWp3.png

Για να μην ανοίγω νέο θέμα....

Τι έγινε σήμερα και ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου.....

Ήμουν στην παραλία. Μέσα στη θάλασσα και τσαλαβουτούσα μέχρι να πάω προς τα μέσα για "κανονικό" κολύμπι. Δίπλα μου μια μαμά με 3 παιδάκια (από 3-4 μέχρι 7-8 περίπου, πιτσιρίκια δηλαδή). Άγνωστοι σε μένα. Παίζουν με μια μπάλα. Έρχεται η μπάλα σε μένα και λέω στο ένα έλα να την πάρεις. Έρχεται και μου λέει έλα να παίξουμε. Μπάινω και γω στο παιχνίδι τους και πιάνουμε κουβέντα. Τους λέω είμαι νηπιαγωγός και μπλα μπλα... Μετά από λίγο, λέει η μαμά "Άντε, εγώ βγαίνω έξω, κα΄θιστε να παίξετε με την κυρία". Και μου αφήνει τα 3 παιδιά μέσα στη θάλασσα. Της λέω "Εγώ θα πάω μέσα για κολύμπι και δεν μπορώ να εχω την ευθύνη των παιδιών". "Καλά"μου λέει. χαιρετώ τα παιδιά και γυρνάω και μπαίνω μέσα πιο βαθιά... Μετά από κάποια ώρα βγαίνω από τη θάλασσα και κατευθύνομαι προς την πετσέτα μου. Έρχεται η μαμά μενόμενη και ουρλιάζοντας ότι είμαι ανεύθυνη, ότι δεν πρέπει να λέγομαι άνθρωπος και άλλα τέτοια ωραία.

Όλη η παραλία στο πόδι, και εγώ να κοιτάω γύρω γύρω και να μην καταλαβαίνω τι έγινε...

Τι είχε γίνει; Η μαμά αγνόησε ό,τι της είπα και θεώρησε ότι δεν θα αφήσω τα δικά της παιδιά μόνα και δεν θα πήγαινα πιο μέσα στη θάλασσα. Έτσι, βγήκε εκείνη έξω και άφησε τα παιδιά μόνα τους ή (όπως πίστευε) μαζί μου! Μετά από λίγη ώρα κατάλαβε ότι τα παιδιά ήταν μόνα μέσα στην θάλασσα και φρίκαρε!!!!!!

Όσο φώναζε και τσίριζε, κάλεσε και την αστυνομία!!!!!!!!!!! Ήρθαν οι άνθρωποι στην παραλία και προσπαθούσαμε όλοι μαζί να καταλάβουμε τι έγινε.... Να μην τα πολυλογώ, με απείλησε με μήνυση για προσπάθεια πνιγμού (!!!!!) των παιδιών της!!!!!!!!!!!!!!!! Οι αστυνομικοί της είπαν ότι αν το κάνει, αν καταθέσει δηλαδή μήνυση, μετά εγώ θα μπορούσα να της κάνω επίσης μήνυση για παραμέληση ανηλίκων (επειδή τα εμπιστεύτηκε σε μια άγνωστη μέσα στο νερό) αλλά και για εξύβριση έχοντας ως μάρτυρες όλους του λουόμενους.... Εκεί μαζεύτηκε και σηκώθηκε και έφυγε από την παραλία βρίζοντας με ακόμα!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να συνέλθω!!!!!!!!!!

:shock:Αναυδη που λενε?Αυτο!!

IZvWp3.png

Γνώμη μου, για να μην έχετε πρόβλημα στην επιχείρηση, μην πηγαίνεις για καμια βδομάδα..Να ξελεμπικάρεις λίγο..Γιατί μπορεί να φύγει αυτό και να ρθει άλλο..Χαλάρωσε λίγο, πήγαινε καμιά βόλτα στην θάλασσα με την κόρη σου, ή σε καμια φίλη και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί!

Ψάξε στο net τρόπους να αποφύγεις το παιδί και να του κόψεις τον αέρα, να του βάλεις όρια (μακρυά σας!).Αντι να τους ζητήσεις να φύγουν, να τους κάνεις να φύγουν από μόνοι τους, πιο έξυπνο και πιο αναίμακτο!

Δεν ξερω ποιες ακριβως εικονες σου ερχονται στο μυαλο οταν λεω οτι παω τη μικρη στο εστιατοριο...δεν προκειται για ταβερνα ουτε υπαρχουν σερβιτοτο να τρεχουν με γεματους δισκους ..ειλικρινα δεν βλεπω καποιο κινδυνο και δεν μπορω να καταλαβω που τον βλεπεις εσυ...δεν ειναι οτι παω το μωρο μεσα στην κουζινα πανω απο τις φωτιες...οσο κινδινευουν τα παιδακια που πανε για φαγητο με τους γονεις τους οπουδηποτε τοσο κινδυνευει και το δικο μου..ισως και λιγοτερο μη σου πω αφου ασχολουμαστε αρκετοι μαζι της..ισως να ηταν λαθος η διατυπωση μου...εχω προβλημα με τον μικρο το οποιο ξεκιναει απο τους γονεις η δεν ξερω κι εγω τι αλλο....και ειλικρινα παρα την αρχικη καλη μου θεληση μετα απο καποιες μερες εχασα την υπομονη μου...οταν υπαρχουν 1-2 ωρες της ημερας στις οποιες μπορεις να χαλαρωσεις λιγο και να βγεις απο το σπιτι δεν ξερω για σενα αλλα εγω το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να ερχομαι αντιμετωπη με τετοιες καταστασεις καθημερινα...και νευριαζω και στεναχωριεμαι και αγανακτω...πιστεψε με αυτο που με πειραξε στα λεγομενα σου ηταν οτι αντι να δωσεις μια συμβουλη αντιμετωπισης μου εκανες τετοια επιθεση βασισμενη σε δικα σου συμπερασματα βγαλμενα δεν ξερω απο που...οτι θελω να χτυπησω το παιδι...οτι με νοιαζουν μονο τα λεφτα και τοσα αλλα..Δεν εχω γνωρισει ενα γονιο που οταν το παιδακι του παει να πλησιασει ενα μωρο δεν του λεει σιγα σιγα με το μαλακο μονο το ποδαρακι κλπ και δεν ερχεται αμεσα εκει...Καλα κανουν οι ανθρωποι και μεγαλωνουν τα παιδια τους οπως γουσταρουν αλλα απο τη στιγμη που η συμπεριφορα τους γινεται επικινδυνη και για τα ιδια και για αλλους τοτε οφειλουν να παρουν θεση και να επιβληθουν...

Χτες τρωγαμε με τον αντρα μου ειχα αγκαλια τη μικρη και θηλαζε...ειδα οτι ηρθαν στο μαγαζι αλλα δεν εδωσα σημασια εκεινη την ωρα..ο μπαμπας πηρε νερο ανθρακουχο!!Καταλαβα οτι δεν τον αφηνε να ερθει σε εμας μαλλον για να μην μας διακοψει....οταν σηκωθηκαμε ηρθε σιγα σιγα..ειχε 3-4 καλαμακια ενωμενα ξερεις και πλησιαζε πολυ με αυτα στο προσωπο της μικρης..του ειπα 3 φορες οχι τοσο κοντα γλυκε μου γτ μπορει να γυρισει αποτομα η Ιζαμπελλα και να χτυπησει το ματι της...Ε!Στην τεταρτη την πηρα να φυγουμε...με πηρε απο πισω μεχρι το αμαξι..γτ φευγεις μου λεει?γτ αν δεν με ακους δεν θα σε αφησω να κανεις παρεα με την Ιζαμπελλα του λεω...θα ερχεσαι εσυ θα φευγουμε εμεις...Ποσες φορες πρεπει να λεμε τα ιδια?Ξερω εγω μου απανταει?Μαλλον πολλες(!!!!!!!!!!)Ενταξει του λεω αν προτιμας να μενεις μονος...εμενα δεν με πειραζει..Οχι οχι μου λεει κατσε και θα ειμαι καλο παιδι αληθεια σε παρακαλω...

Βγαζω τη μικρη απο το αυτοκινητο την ακουμπαω στο καροτσι και ορμαει με το ενα καλαμακι τον επιασα στον αερα απο την μπλουζα λεμε και η Ιζαμπελλα εχει τωρα μια ωραιοτατη γρατσουνια στο μαγουλο...

Του ειπα αποτομα εκεινη την ωρα πηγαινε αμεσως στον μπαμπα σου γιατι θα φυγω και θα κανω οπισθεν μη σε πατησω...ξαναφορτωνω το μωρο βαζω οπισθεν και πεταγεται πισω απο ενα τοιχο κοντεψα να το κοψω...ειχε κρυφτει δεν ειχε παει μεσα(επρεπε να τον παω εγω?λεμε τωρα)

του φωναξα γιατι τρομαξα πιο πολυ" γρηγορα στον πατερα σου !!!"

Το βραδακι που γυρισα μιλησα και με τον αντρα μου και με το συνεταιρο και απλα τους δηλωσα οτι την επομενη φορα θα παω στον μπαμπα του και θα του πω "Αν δεν μπορειτε να ελενξετε το παιδι σας κρατηστε το περιορισμενο στο σπιτι...."Απλα και καθαρα...Εγω με 3 ωρες υπνο και μια μεση κομματια δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με το να μαθω στοιχειωδη συμπεριφορα στο αγορακι αυτο...

Τελιωσε ας κανουν οτι θελουν οι γονεις του..Ειπα να δοκιμασω αλλα δεν εχω ουτε ψυχικα ουτε σωματικα αποθεματα...Τελος!!

Κι ας ακουστω και σκληρη και ακαρδη και δε με νοιαζει και καθολου...Στην τελικη προτιμω να καταναλωνω την οποια ενεργεια μου χει μεινει παιζοντας με το δικο μου το παιδι και οχι προσπαθωντας να αποτρεψω να του κανουν κακο...

Ειλικρινα δεν γυρισα πισω επιτοπου χτες κι εφυγα γτ ημουν τοσο εκτος εαυτου που θα τον προσβαλα ασχημα τον ανθρωπο και ειχε κοσμο...

όπως σου έγραψε και μία άλλη κοπέλα ούτε πρόκειται να αλλάξεις τον χαρακτήρα του παιδιού ούτε να του βάλεις όρια ούτε να του μάθεις καλούς τρόπους συμπεριφοράς.. εξακολουθείς να "χαλιέσαι" με ένα πεντάχρονο την στιγμή που από ότι κατάλαβα ζείτε σε μία μικρή κοινωνία και είναι πολύ εύκολο να πεις 2-3 κουβέντες στους γονείς του παιδιού και να τελειώνει εκεί το θέμα... το θέμα σου είναι με τους γονείς του παιδιού και εκεί πρέπει να αναζητήσεις τη λύση.. όχι με το πεντάχρονο.. από την άλλη επειδή η θέση σου όπως λες ειναι λεπτή καθώς υπάρχει και συνέταιρος συζήτα το με τον άντρα σου και πες του ότι καλό θα είναι ο άντρας σου (για να μην χαρακτηριστείς από τον συνέταιρο ότι δεν έχεις καμία δουλειά) να πει κάτι στον πατέρα του παιδιού όταν παρεκτρέπεται....

Διαφημίσεις

Για να μην ανοίγω νέο θέμα....

Τι έγινε σήμερα και ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου.....

Ήμουν στην παραλία. Μέσα στη θάλασσα και τσαλαβουτούσα μέχρι να πάω προς τα μέσα για "κανονικό" κολύμπι. Δίπλα μου μια μαμά με 3 παιδάκια (από 3-4 μέχρι 7-8 περίπου, πιτσιρίκια δηλαδή). Άγνωστοι σε μένα. Παίζουν με μια μπάλα. Έρχεται η μπάλα σε μένα και λέω στο ένα έλα να την πάρεις. Έρχεται και μου λέει έλα να παίξουμε. Μπάινω και γω στο παιχνίδι τους και πιάνουμε κουβέντα. Τους λέω είμαι νηπιαγωγός και μπλα μπλα... Μετά από λίγο, λέει η μαμά "Άντε, εγώ βγαίνω έξω, κα΄θιστε να παίξετε με την κυρία". Και μου αφήνει τα 3 παιδιά μέσα στη θάλασσα. Της λέω "Εγώ θα πάω μέσα για κολύμπι και δεν μπορώ να εχω την ευθύνη των παιδιών". "Καλά"μου λέει. χαιρετώ τα παιδιά και γυρνάω και μπαίνω μέσα πιο βαθιά... Μετά από κάποια ώρα βγαίνω από τη θάλασσα και κατευθύνομαι προς την πετσέτα μου. Έρχεται η μαμά μενόμενη και ουρλιάζοντας ότι είμαι ανεύθυνη, ότι δεν πρέπει να λέγομαι άνθρωπος και άλλα τέτοια ωραία.

Όλη η παραλία στο πόδι, και εγώ να κοιτάω γύρω γύρω και να μην καταλαβαίνω τι έγινε...

Τι είχε γίνει; Η μαμά αγνόησε ό,τι της είπα και θεώρησε ότι δεν θα αφήσω τα δικά της παιδιά μόνα και δεν θα πήγαινα πιο μέσα στη θάλασσα. Έτσι, βγήκε εκείνη έξω και άφησε τα παιδιά μόνα τους ή (όπως πίστευε) μαζί μου! Μετά από λίγη ώρα κατάλαβε ότι τα παιδιά ήταν μόνα μέσα στην θάλασσα και φρίκαρε!!!!!!

Όσο φώναζε και τσίριζε, κάλεσε και την αστυνομία!!!!!!!!!!! Ήρθαν οι άνθρωποι στην παραλία και προσπαθούσαμε όλοι μαζί να καταλάβουμε τι έγινε.... Να μην τα πολυλογώ, με απείλησε με μήνυση για προσπάθεια πνιγμού (!!!!!) των παιδιών της!!!!!!!!!!!!!!!! Οι αστυνομικοί της είπαν ότι αν το κάνει, αν καταθέσει δηλαδή μήνυση, μετά εγώ θα μπορούσα να της κάνω επίσης μήνυση για παραμέληση ανηλίκων (επειδή τα εμπιστεύτηκε σε μια άγνωστη μέσα στο νερό) αλλά και για εξύβριση έχοντας ως μάρτυρες όλους του λουόμενους.... Εκεί μαζεύτηκε και σηκώθηκε και έφυγε από την παραλία βρίζοντας με ακόμα!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να συνέλθω!!!!!!!!!!

Σου έχω απαντήσει ήδη αλλά τώρα διάβασα καλύτερα το θέμα.. η αποχώρησή σας με την μητέρα των παιδιών από το σημείο που ήταν τα παιδιά ήταν ταυτόχρονη? δηλ. εσύ πήγες προς τα μέσα και η μητέρα των παιδιών προς τα έξω? σε ρωτάω γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχεις καμία ευθύνη για τα ξένα παιδιά αλλά αν η μητέρα είχε φύγει και τα παιδιά ήταν εκεί μαζί σου, σου πέρασε από το μυαλό μήπως δεν είχε ακούσει το ότι θα πας προς τα μέσα?

Σου έχω απαντήσει ήδη αλλά τώρα διάβασα καλύτερα το θέμα.. η αποχώρησή σας με την μητέρα των παιδιών από το σημείο που ήταν τα παιδιά ήταν ταυτόχρονη? δηλ. εσύ πήγες προς τα μέσα και η μητέρα των παιδιών προς τα έξω? σε ρωτάω γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχεις καμία ευθύνη για τα ξένα παιδιά αλλά αν η μητέρα είχε φύγει και τα παιδιά ήταν εκεί μαζί σου, σου πέρασε από το μυαλό μήπως δεν είχε ακούσει το ότι θα πας προς τα μέσα?

Kαι να μην άκουσε πάλι απαράδεκτη ήταν.;)

Διάβασα σχεδόν όλες τις απαντήσεις. Ως προς τις λύσεις που προτάθηκαν στην tattoo έχω καλυφθεί, οπότε δεν επαναλαμβάνομαι.

Ως προς το κομμάτι επικυνδινότητας του παιδιού, πολλά από αυτά που διάβασα μαζί με τους χαρακτηρισμους κάποιων μελών τα θεωρώ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.

Ως προς το θέμα αδιάφοροι γονείς που τόσο εύκολα χρησιμοποιείται στο φόρουμ, προσωπικά διαφωνώ. Ναι υπάρχουν αλλά όχι στον βαθμό που νομίζετε οι περισσότερες στο φόρουμ. Έχετε σκεφτεί ότι κάποια πράγματα που για εμάς είναι υπερβολικά για κάποιον άλλον είναι φυσιολογικό ?

υ.γ. η τελευταία παράγραφος είναι κάτι γενικό και όχι στο συγκεκριμένο συμβάν της emmaki και tatoo.

υ.γ1: το περιστατικό της emmaki αν δεν το παρέθετε η emmaki ή που δεν θα το πίστευα ή που θα ήμουν σίγουρη ότι έχουν μπει πολλές σάλτσες.

rQGhp3.png

Kαι να μην άκουσε πάλι απαράδεκτη ήταν.;)

Διάβασα σχεδόν όλες τις απαντήσεις. Ως προς τις λύσεις που προτάθηκαν στην tattoo έχω καλυφθεί, οπότε δεν επαναλαμβάνομαι.

Ως προς το κομμάτι επικυνδινότητας του παιδιού, πολλά από αυτά που διάβασα μαζί με τους χαρακτηρισμους κάποιων μελών τα θεωρώ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.

Ως προς το θέμα αδιάφοροι γονείς που τόσο εύκολα χρησιμοποιείται στο φόρουμ, προσωπικά διαφωνώ. Ναι υπάρχουν αλλά όχι στον βαθμό που νομίζετε οι περισσότερες στο φόρουμ. Έχετε σκεφτεί ότι κάποια πράγματα που για εμάς είναι υπερβολικά για κάποιον άλλον είναι φυσιολογικό ?

υ.γ. η τελευταία παράγραφος είναι κάτι γενικό και όχι στο συγκεκριμένο συμβάν της emmaki και tatoo.

υ.γ1: το περιστατικό της emmaki αν δεν το παρέθετε η emmaki ή που δεν θα το πίστευα ή που θα ήμουν σίγουρη ότι έχουν μπει πολλές σάλτσες.

το να "εμπιστευτείς" τα παιδιά σου σε ένα ξένο, δεν το συζητάμε καν ότι είναι επειικώς απαράδεκτο... απλώς εάν η συγκεκριμένη μητέρα πήγε προς την παραλία έχοντας "ήσυχο" το κεφάλι της ότι τα προσέχει η ξένη, εγώ προσωπικά εάν ήμουν στη θέση της "emmaki" πριν αφήσω τα παιδιά θα έβαζα μία φωνή και θα της έλεγα "μαντάμ εγώ πάω προς τα μέσα, έχε στο νου σου τα παιδιά σου".. όχι γιατί θα είχα καμία υποχρέωση ή καμία ευθύνη αλλά επειδή μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά από 3 χρονών μέχρι 7-8 από ότι είπε η κοπέλα εγώ προσωπικά θα "φοβόμουν" να τα αφήσω έτσι.. γι' αυτό ρώτησα την κοπέλα εάν η αποχωρηση των 2 ενήλικων έγινε ταυτόχρονα..

emmaki, νταξ έχω μείνει χαζή!:D

Αν είναι δυνατόν να αφήσεις τα παιδιά σου σε μια ξένη να στα προσέχει μέσα στη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να καλέσει και την αστυνομία μετά!Απορώ με κάποιους ανθρώπους, πραγματικά απορώ!!!!

Ελένη ακόμα και να πρότεινε η εμμάκι από μόνη της να προσέξει τα παιδιά, να έλεγε ας πούμε ''αφήστε τα παιδιά σε μένα και πηγαίνετε να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας'' και πάλι καμία μάνα με τα σωστά της δεν θα της άφηνε τα παιδιά!!!!!!!Πόσω μάλλον να μην το έχει προτείνει η ξένη, αλλά να τα αφήνει η μάνα από μόνη της!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Μετά από λίγο, λέει η μαμά "Άντε, εγώ βγαίνω έξω, κα΄θιστε να παίξετε με την κυρία". Και μου αφήνει τα 3 παιδιά μέσα στη θάλασσα. Της λέω "Εγώ θα πάω μέσα για κολύμπι και δεν μπορώ να εχω την ευθύνη των παιδιών". "Καλά"μου λέει. χαιρετώ τα παιδιά και γυρνάω και μπαίνω μέσα πιο βαθιά...

Ελένη είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη, μάλλον δεν διάβασες αρκετά προσεκτικά :wink:!Αποκλείεται να μην άκουσε, αφού της απάντησε κιόλας!!!!!

Διαφημίσεις

Ελένη είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη, μάλλον δεν διάβασες αρκετά προσεκτικά :wink:!Αποκλείεται να μην άκουσε, αφού της απάντησε κιόλας!!!!!

δεν διαφωνώ απλώς καμία φορά μπορεί να είμαστε αλλού για αλλού και να πούμε Ok και να μην έχουμε ακούσει καν τι έχει πει ο άλλος.... διαβάζω πολύ καλά τι γράφει η κοπέλα εσύ μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφω εγώ :P ρώτησα μήπως ρε παιδί μου δεν κατάλαβε καλά η άλλη... και όπως είπα πιο πάνω "εγώ προσωπικά εάν ήμουν στη θέση της "emmaki" πριν αφήσω τα παιδιά θα έβαζα μία φωνή και θα της έλεγα "μαντάμ εγώ πάω προς τα μέσα, έχε στο νου σου τα παιδιά σου".. όχι γιατί θα είχα καμία υποχρέωση ή καμία ευθύνη αλλά επειδή μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά από 3 χρονών μέχρι 7-8 από ότι είπε η κοπέλα εγώ προσωπικά θα "φοβόμουν" να τα αφήσω έτσι..

δεν διαφωνώ απλώς καμία φορά μπορεί να είμαστε αλλού για αλλού και να πούμε Ok και να μην έχουμε ακούσει καν τι έχει πει ο άλλος.... διαβάζω πολύ καλά τι γράφει η κοπέλα εσύ μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφω εγώ :P ρώτησα μήπως ρε παιδί μου δεν κατάλαβε καλά η άλλη... και όπως είπα πιο πάνω "εγώ προσωπικά εάν ήμουν στη θέση της "emmaki" πριν αφήσω τα παιδιά θα έβαζα μία φωνή και θα της έλεγα "μαντάμ εγώ πάω προς τα μέσα, έχε στο νου σου τα παιδιά σου".. όχι γιατί θα είχα καμία υποχρέωση ή καμία ευθύνη αλλά επειδή μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά από 3 χρονών μέχρι 7-8 από ότι είπε η κοπέλα εγώ προσωπικά θα "φοβόμουν" να τα αφήσω έτσι..

Μια χαρά το διάβασα, απλώς είχα καταλάβει ότι της το είχε πει, δεν ήξερα ότι έπρεπε να της το φωνάξει κιόλας αν ήταν κοντά-μπορεί και να το έκανε βέβαια!

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν δική της ευθύνη, έχει κάθε μέρα την ευθύνη στη δουλειά της, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να τρέμει το φυλλοκάρδι της και για τα ξένα παιδιά στον ελεύθερο της χρόνο!

Μια χαρά το διάβασα, απλώς είχα καταλάβει ότι της το είχε πει, δεν ήξερα ότι έπρεπε να της το φωνάξει κιόλας αν ήταν κοντά-μπορεί και να το έκανε βέβαια!

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν δική της ευθύνη, έχει κάθε μέρα την ευθύνη στη δουλειά της, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να τρέμει το φυλλοκάρδι της και για τα ξένα παιδιά στον ελεύθερο της χρόνο!

Κοίταξε να δεις ο καθένας έχει την άποψή του... από ότι έχω καταλάβει είσαι παιδαγωγός και μου κάνει εντύπωση η τοποθέτησή σου... επειδή αναφέρθηκαν διάφορα περιστατικά με γονείς που όντως "παρατάνε" την επίβλεψη των παιδιών τους σε ένα ξένο άνθρωπο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ ότι:

ο γονιός θα έπρεπε να πάει μέσα για παραμέληση ανηλίκων

ο "ξένος" δεν έχει καμία υποχρέωση και νομική ευθύνη απέναντι στα παιδιά..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως εάν ήμουν ο "ξένος" πριν παρατήσω τα παιδιά στη μοίρα τους θα έβαζα μία φωνή στο γονιό, δεν θα σηκωνόμουν να φύγω "παρατώντας" ένα ανήλικο παιδάκι.... ούτε μπαίνω στην λογική ότι "αφού το παράτησε ο γονιός του θα το σώσω εγώ?" προσωπικά μιλάω πάντα.. σεβάσου και την δική μου άποψη.... έχω δικαίωμα στην άποψη μου σωστά?

θέλεις να μου πεις εσύ δηλ. ότι εάν εκεί που καθόσουν στο πάρκο ένας γονιός σου έλεγε "κράτα το παιδί μου 2 λεπτά πετάγομαι στο περίπτερο".. και περνάγανε 10 λεπτά και ο γονιός άφαντος τι θα έκανες?? θα την έκανες με ελαφριά να μην σε δούνε? εγώ προσωπικά όχι...

Κοίταξε να δεις ο καθένας έχει την άποψή του... από ότι έχω καταλάβει είσαι παιδαγωγός και μου κάνει εντύπωση η τοποθέτησή σου... επειδή αναφέρθηκαν διάφορα περιστατικά με γονείς που όντως "παρατάνε" την επίβλεψη των παιδιών τους σε ένα ξένο άνθρωπο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ ότι:

ο γονιός θα έπρεπε να πάει μέσα για παραμέληση ανηλίκων

ο "ξένος" δεν έχει καμία υποχρέωση και νομική ευθύνη απέναντι στα παιδιά..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όμως εάν ήμουν ο "ξένος" πριν παρατήσω τα παιδιά στη μοίρα τους θα έβαζα μία φωνή στο γονιό, δεν θα σηκωνόμουν να φύγω "παρατώντας" ένα ανήλικο παιδάκι.... ούτε μπαίνω στην λογική ότι "αφού το παράτησε ο γονιός του θα το σώσω εγώ?" προσωπικά μιλάω πάντα.. σεβάσου και την δική μου άποψη.... έχω δικαίωμα στην άποψη μου σωστά?

θέλεις να μου πεις εσύ δηλ. ότι εάν εκεί που καθόσουν στο πάρκο ένας γονιός σου έλεγε "κράτα το παιδί μου 2 λεπτά πετάγομαι στο περίπτερο".. και περνάγανε 10 λεπτά και ο γονιός άφαντος τι θα έκανες?? θα την έκανες με ελαφριά να μην σε δούνε? εγώ προσωπικά όχι...

Καλέ αφού της μίλησε, δεν σηκώθηκε να φύγει έτσι απλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη κιόλας αλλά μου φαίνεται ότι διαφωνείς για να διαφωνήσεις....Η εμμάκι δεν είπε ότι σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να πει τίποτα!Αντιθέτως όταν απομακρύνθηκε από τα παιδιά η μαμά τους ήταν ακόμα εκεί!!!!!!!!!

Αν μου συνέβαινε αυτό που λες θα τον έπιανα τον γονιό από το μανίκι και θα τον ανάγκαζα να κάτσει εκεί που κάθεται!

Δηλαδή με κάνει λιγότερο καλή παιδαγωγό το ότι δεν αναλαμβάνω την ευθύνη του ξένου παιδιού εκτός τάξης;

Δεν θα σου απαντήσω άλλο, γιατί υποψιάζομαι ότι προσπαθείς να καβγαδίσεις κι εγώ έχω πολύ καλή διάθεση για να μπω στο τριπάκι!Καλή σου μέρα!

Καλέ αφού της μίλησε, δεν σηκώθηκε να φύγει έτσι απλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνώμη κιόλας αλλά μου φαίνεται ότι διαφωνείς για να διαφωνήσεις....Η εμμάκι δεν είπε ότι σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να πει τίποτα!Αντιθέτως όταν απομακρύνθηκε από τα παιδιά η μαμά τους ήταν ακόμα εκεί!!!!!!!!!

Αν μου συνέβαινε αυτό που λες θα τον έπιανα τον γονιό από το μανίκι και θα τον ανάγκαζα να κάτσει εκεί που κάθεται!

Δηλαδή με κάνει λιγότερο καλή παιδαγωγό το ότι δεν αναλαμβάνω την ευθύνη του ξένου παιδιού εκτός τάξης;

Δεν θα σου απαντήσω άλλο, γιατί υποψιάζομαι ότι προσπαθείς να καβγαδίσεις κι εγώ έχω πολύ καλή διάθεση για να μπω στο τριπάκι!Καλή σου μέρα!

Δεν ήξερα ότι με το να λέω την άποψή μου ζητάω και καυγά :P κανείς δεν ζητάει να αναλάβει την ευθύνη κανενός... δεν είπα κάτι τέτοιο και συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται να το κουράζουμε άλλο το θέμα.. έχω καταλάβει τις απόψεις σου περί παιδιών πολύ καλά... προφανώς όταν η φίλη emmaki απομακρύνθηκε από τα παιδιά η μητέρα τους δεν ήταν εκεί αλλιώς για ποιο λόγο να της κάνει τόση φασαρία? ζήτησα μία διευκρίνηση από την φίλη emmaki εάν και οι 2 ενήλικες απομακρύνθηκαν από τα παιδιά ταυτόχρονα.... την άποψή μου την εξέθεσα και δεν αλλάζει...

ο γονιός είναι απόλυτα υπεύθυνος για την ασφάλεια των παιδιών του και τέρμα!!!

από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος εάν τύχαινε κάτι τέτοιο σε μένα θα έκανα αυτό που εγώ νόμιζα σωστά ΓΙΑ ΜΕΝΑ... θες αυτό να ήταν το να ξημεροβραδιαστώ δίπλα στα ξένα παιδιά θες να τα παρατήσω να πνιγούν αφού δεν θα είχα καμία ευθύνη κιόλας... ότι έκανα θα το έκανα για μένα και το πως θα το βίωνα εγω.. προφανώς και η φίλη emmaki έφυγε αφού νόμισε ότι η μητέρα τους κατάλαβε ότι θα έφευγε .. εγώ αυτό που ρώτησα ήταν μήπως η κοπέλα δεν κατάλαβε καλά.. μεχρι εκεί.. το να πιάνουμε το θέμα από τα μαλλιά και να είμαστε απόλυτες δεν νομίζω ότι βοηθά κανένα.. καλή σου ημέρα :-P εγώ έχω καλύτερη διάθεση και δεν είμαι το μαύρο προβατάκι εδώ μέσα :lol:

Διαφημίσεις

Συγνώμη βρε Ελένη..

η φίλη tattoo έφταιγε γιατί "χαλιέται" μ'ενα 5χρονο αντί να το νταντεύει και η φίλη emmaki έφταιγε που δεν φώναξε στη μητέρα των παιδιών οτι πάει για κολύμπι..σε καμία απο τις περιπτώσεις δεν υποστήριξες την ευθύνη των γονιών παρά μόνο κατόπιν εορτής,κι αφού πρώτα έριξες ευθύνη στους άλλους..πως να μην βάλεσαι οτι θες να προκαλέσεις καυγά;

Εγώ τουλάχιστον απο τον τρόπο γραφής σου αυτό κατάλαβα..

Συγνώμη και πάλι..την καλημέρα μου!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Συγνώμη βρε Ελένη..

η φίλη tattoo έφταιγε γιατί "χαλιέται" μ'ενα 5χρονο αντί να το νταντεύει και η φίλη emmaki έφταιγε που δεν φώναξε στη μητέρα των παιδιών οτι πάει για κολύμπι..σε καμία απο τις περιπτώσεις δεν υποστήριξες την ευθύνη των γονιών παρά μόνο κατόπιν εορτής,κι αφού πρώτα έριξες ευθύνη στους άλλους..πως να μην βάλεσαι οτι θες να προκαλέσεις καυγά;

Εγώ τουλάχιστον απο τον τρόπο γραφής σου αυτό κατάλαβα..

Συγνώμη και πάλι..την καλημέρα μου!

Σε ότι αφορά την φίλη tatoo ξεκαθάρισα πολλές φορές ότι εάν είχα την δυνατότητα να μιλήσω στον πατέρα Γερμανό δεν θα του μίλαγα γερμανικά αλλά Γαλλικά.. ο νοών νοείτω... η φίλη tatοο μόνο με τους γονείς μπορεί να βγάλει άκρη γιατί προφανώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει (και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένη) να κάνει την ψυχολόγο στο παιδάκι.. την φίλη tatoo την ενδιαφέρει (και καλά κάνει) το παιδί της και η περιουσία της..

Επίσης δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι η φίλη emmaki φταίει που πήγε η κοπέλα να κάνει το μπάνιο της και βρέθηκε από το πουθενά με 3 παιδιά ξένα!! έχω ζητήσει μία διευκρίνηση από την κοπέλα εάν Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΝΗΛΙΚΩΝ από τα παιδιά ήταν ταυτόχρονη... αυτό που είπα και προφανώς δεν έχει γίνει κατανοητό είναι οτι εγώ προσωπικά εάν "ξέμενα" με 3 παιδιά ξένα πριν αποχωρήσω θα έβαζα μία φωνή ώστε ο γονιός τους να είναι ενημερωμένος ... η φίλη emmaki γραφει ότι είπε στην μητέρα τους ότι θα παει για κολύμπι και δεν μπορει να τα προσέχει και η μητέρα είπε "καλα" .. την διευκρίνηση που ζητάω είναι για το εαν η μητερα έφυγε και τα "παράτησε" στην emmaki.. δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε τοσο θέμα :shock::shock: κακό ειναι που ρώτησα??? είπα εγώ ότι η emmaki έχει καμία ευθύνη????????

συγνωμη αλλα βγαζει καπου ολο αυτο που γινεται βρε παιδια εδω τωρα? επαναλαμβανονται συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες αποψεις και επεξηγουνται τα ιδια και τα ιδια πραγματα. Κυριως εγω βλεπω οτι γινεται "προσπαθεια" διαπλικτισμου . Δεν υπαρχει λογος βρε κοριτσια πραγματικα . Ειπωθηκαν οι αποψεις υποστηριχθηκαν με τον εναν ή τον αλλο τροπο ας ληξει αυτο... Πάμε παρακατω.;):)

Όλα είναι μια ιδέα...

Ηθικό δίδαγμα:

Μην ανακατεύεστε με παιδιά άλλων γιατί θα βρείτε τον μπελά σας.

Emmaki, προφανώς ήταν μουρλή η γυναίκα. Έπρεπε να την απειλήσεις ότι εσύ θα της κάνεις μήνυση.

Tattoo όσο καλές προθέσεις και να έχεις δεν μπορείς εσύ να βάλεις όρια στο παιδί και να του μάθεις να συμπεριφέρεται, ούτε να γίνεις ο διασκεδαστής του.

Προστάτευσε το δικό σου παιδί και όταν η κατάσταση ξεφεύγει να απευθύνεσαι στον πατέρα, όχι σαν σύζυγος του αφεντικού αλλά ώς ο οποιοσδήποτε που θα μπορούσε να ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του παιδιού.

Θυμήθηκα τον πατέρα μου, που όπου πάμε, τρέχει πίσω από τα ξένα "παραμελημένα" παιδιά να τα προσέχει και να τα διασκεδάζει, οι δε γονείς επαναπαύονται και είναι στην κοσμάρα τους και στο τέλος θα βρει τον μπελά του.

εχω δυο μπουμπουκακια

Δεν μπορώ να ξέρω πότε έφυγε η μαμά.

Εγώ είπα ότι φεύγω και δεν μπορώ να τα προσέξω, μου είπε "καλά" και εγώ απλά γύρισα και πήγα μέσα.

Δεν ξέρω -και ούτε με ενδιέφερε για να πω την αλήθεια- αν η μαμά με άκουσε ή δεν με άκουσε, αν έκανε ότι με άκουσε κλπ κλπ

Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να κάνω ξεκάθαρη τη θέση μου (ΔΕΝ αναλαμβάνω ξένα και άγνωστα παιδιά, πόσω μάλλον μέσα στην θάλασσα, απλά γιατί είμαι νηπιαγωγός) και σε δεύτερο επίπεδο να περάσω όμορφα την ημέρα μου (δουλέυω πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλω τον ελέυθερο μου χρόνο να το περνάω όπως εγώ θέλω, είτε στην παραλία, είτε στη θάλασσα, είτε κάπου αλλού χωρίς να κάνω κάτι που μου επιβάλλουν άλλοι).

Δυστυχώς η κυρία κατάφερε να μου χαλάσει τη μέρα ξεκούρασης.....

Απλά ελπίζω να μην την ξανασυνατήσω.....

Εμακι.. η γυναικα απλως ηταν ανευθηνη και τρελη!Ηταν σιγουρη οτι εσυ εισαι παιδαγωγος και απλα παρουσιαζεσαι ετσι για να της αρπαξεις κανενα??Περα απο την ασφαλεια στη θαλασσα δεν δικαιολογειται αυτο που εκανε.. ειτε ακουσε οτι η εμακι θα κατσει εκει ειτε οχι!Μην τρελαθουμε τωρα που κολλαμε σε μια λεπτομερεια μηπως δεν ακουσε και δεν βλεπουμε οτι μια μανα αφησε 3 παιδια σε μια αγνωστη που την γνωρισε 3 λεπτα και την εκανε με ελαφρα !!

Τατου δεν χρειαζεται οπως σου εχω ξαναπει να δικαιολογεισαι που ενοχλεισαι απο το 5αχρονο !Αφου σε ετσι νιωθεις και σε ενοχλει ετσι ειναι τελος!Προσπαθησε να δοκιμασεις μερικα απο αυτα που λενε τα κοριτσια.. αν και η γνωμη μου ειναι οτι σε καθε σκανταλια απο εδω και περα.. να τον πιανεις απο το χερακι και να ενημερωνεις τον μπαμπα του.. και οχι να εξαφανιστεις απο το μαγαζι σου!Δοκιμασε το και μπορει να αρχιζει και να βαζει και ορια ο μπαμπας του.. μολις καταλαβει οτι το παιδι του ενοχλει τον κοσμο.. γτ προφανως δεν το εχει καταλαβει και ισως νομιζει οτι απλα παιζετε και περνατε και ωραια κιολας!

FvxMp3.png

Μην τρελαθουμε τωρα που κολλαμε σε μια λεπτομερεια μηπως δεν ακουσε και δεν βλεπουμε οτι μια μανα αφησε 3 παιδια σε μια αγνωστη που την γνωρισε 3 λεπτα και την εκανε με ελαφρα !!

Και όχι μόνο!

Με θεώρησε υπεύθυνη που έμειναν τα παιδιά μόνα στην θάλασσα, γιατί -σύμφωνα με την ίδια- εγώ έπρεπε να είμαι εκεί, ακόμα και αν την είπα ότι φεύγω.

Με θεώρησε υπεύθυνη για τη διασκέδαση των παιδιών της, απλά και μόνο λόγω επαγγέλματος (αν ήμουν κομμώτρια ίσως θα έπρεπε να βγάλω ψαλίδια και να τους κόψω τα μαλλιά....)

Και τέλος, με έκανε ρεζίλι σε όλη την παραλία και μου έφερε την αστυνομία και με απείλησε με μήνυση................

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!!!!!

Εντελως παρανοια!Το οτι εισαι παιδαγωγος.. κανονικα δεν θα επρεπε να της ελεγε τπτ.. γτ μεσα σε 3 λεπτα σε μια αγνωστη.. ο καθενας θα μπορουσε να της πει οτι θελει!Ουτε αυτο την δικαιολογει!Πως μετα θα μαθει τα παιδια της να μην εμπιστευονται τους αγνωστους οταν η ιδια το κανει?

FvxMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...