Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθυστέρηση είχα και παλι στη 2η εγκυμοσύνη που πάλι δεν της έδωσα σημασία. Η τελευταία επαφή μας ήταν την 6η μέρα του κύκλου μου=πιασ'το αυγό & κούρεψ'το!!! Πού να φανταστώ πως είμαι έγκυος...

Μου λέει ο σύζυγος "Κάνε το ρημαδοτεστ να μου φύγει το άγχος.. Σηκώνεις κάθε μέρα το μωρό αγκαλιά & α είσαι έγκυος θα πάθουμε καμιά πλάκα. Κάν'το να μας φύγει η απορία". Σίγουρη εγώ πως δεν είμαι, πάω στο φαρμακείο, έπειτα στη δουλειά. Κάνω το τεστ σε μία σκοτεινή τουαλέτα ενός δημοτικού σχολείου κάπου στον Έβρο & περιμένω με το κινητό στο χέρι. Το σχέδιο ήταν να βγάλω φώτο το αρνητικό αποτέλεσμα & να του τη στείλω με mms. Μόλις βγήκε θετικό δε με χώραγε ο τόπος....

Με πιάσαν τα κλάματα με λυγμούς..Τον παίρνω τηλ κλαιγοντας "είναι θετικό. Χάρηκες τώρα???" Λες & μου έφταιγε ο άνθρωπος!! με βλέπουν οι συνάδελφοι παθαίνουν πλάκα "τι έγινε? ηρέμησε...Έπαθε κανείς κάτι σοβαρό?" Τι να τους πω? Ντρεπόμουν τόσο για την αντίδρασή μου που έκλαιγα ακόμη περισσότερο.

Ως το μεσημέρι δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω... Από τότε πέρασαν 2,5 μήνες περίπου. Ακόμη δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα, ακόμη μου είναι δύσκολο να το δεχθώ. Επίσης, με κάθε ευκαιρία που κλαίω, θυμάμαι πάλι εκείνες τις στιγμές απόγνωσης που ένιωσα & ρίχνω ένα κλάμα παραπάνω βρε αδελφέ!!

Οπότε αγαπητή evad είχαμε δράματα με κεφαλαία γράμματα & σε 5 διαφορετικές γλώσσες!!! :lol:

εμείς προσπαθούσαμε από Σεπτέμβρη και τελικά έμεινα έγκυος τον Φεβρουάριο..κι επειδή καθυστερούσε (ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΟΤΕ....ΣΑΝ ΧΑΖΗ) τον έβαλα να κάνει τεστ ενώ ήμουν ήδη έγκυος....και Παρασκευή έκανε το τεστ το περιβόητο ο καημένος....τρέχαμε να πάμε το κυπελάκι με το ακριβό περιεχόμενο μιας και ΔΕΝ δεχόταν με τίποτα να το κάνει στο μικροβιολογικό...τεσπα..μας είπαν ότι Δευτέρα θα παίρναμε τα αποτελέσματα....

Εγώ είχα ηδη τρεις μέρες καθυστέρηση..αλλά και τον προηγούμενο μήνα μου είχε τύχει οπότε λέω αποκλείεται να είμαι έγκυος..άσε που ήμουν σίγουρη ότι κάποιο πρόβλημα είχαμε..το είχα δέσει κόμπο...

Και Δευτέρα αφού ήρθαν τα αποτελέσματα και όλα μια χαρά...κάνω το τεστ στην τουαλέτα του γραφείου και μένω με το τεστ στο χέρι το οποίο έτρεμε κανονικά μόλις εμφανίστηκαν οι δυο γραμμές...

Ηθελα να τον πα΄ρω τηλ..και ξέχασα το κινητό του..ξέχασα πως λειτουργούσε το δικό μου..δεν έβρισκα ου΄τε το σταθερό του..τα είχα παίξει τελείως....έφυγα αλαφιασμένη και πήγα στον γιατρό μου απροειδοποιητα και του λέω..κοίτα..δείχνοντας του μία το τεστ που ήταν θετικό και μία τις εξετάσεις του Σωτήρη που ήταν μια χαρά...

Κάνε μου υπέρηχο του λέω...μη χαρω για το τίπτοα και είναι λανθασμένο το τεστ θα αυτοκτονήσω....

Και όλα μια χαράαα...όταν είδα τη μικρή την κουκιδίτσα....

Ηρθα σπίτι...ότι έκανε μπάνιο ο άνρθωπος μετά τη δουλειά....χώθηκε στην μπανιέρα μαζί του και χοροπηδούσα από τη χαρά μου...δεν μπορούσα να το πιστέψω....δηλαδή μερικές φορές ακόμα δεν μπορώ!!!

.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ήταν την ημέρα που είχαμε επέτειο... (3 χρόνια σχέσης δεν είχαμε παντρευτεί ακόμη αλλα τον τελευταίο χρόνο μέναμε μαζί)

Οπότε στις 03/03/08 ημέρα Δευτέρα μετά απο 3 μέρες καθυστέρηση έκανα το τεστ. Το οποίο βγήκε θετικό. Το έβαλα σε ένα κουτάκι με κορδελίτσες κτλ. Πήγα τον βρήκα και του έδωσα το δώρο για την επέτειό μας.... Φυσικά που να πάει το μυαλό του.. Όταν το άνοιξε τρελάθηκε... Ήταν και για τους 2 το ωραιότερο δώρο σε μια τόσο όμορφη μέρα.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, μέχρι και άγχος την είχε πιάσει τον σύζυγο.

Όλο με ρώταγε.

Μετά αποφάσισε πως δεν ήθελε άλλο παιδί. Βλέπεις έχει άλλο ένα από προηγούμενο γάμο και δεν ήθελε τρίτο.

Ελα όμως που εγώ ήθελα και δεύτερο για να έχει παρεούλα ο Αγγελίνος μου... Παρόλα αυτά από λάθος υπολογισμό μας προέκυψε ο Μανωλάκης.

Τώρα τον λατρεύει και παραδέχεται πως είχε άδικο που δεν ήθελε άλλο παιδάκι.

Πώς του είπα τώρα... Απλά ... " έκανα τεστ και βγήκε θετικό " .

Σίγουρα κόντεψε να πάθει αποπληξία...

Πάντως αν είναι να χαρεί, θα χαρεί... Αν όχι ότι και να κάνεις την γκρίνια δεν την γλιτώνεις...

Μια καλή ιδέα είναι να πάρεις ένα φτυαράκι και ένα κουβαδάκι, να τον κουβαλήσεις βράδυ σε μία παραλία και να του τα δείξεις την ώρα που εκείνος θα έχει διάθεση να σου δείξει " τις ομορφιές του βραδινού μπάνιου", λέγοντας του " μωρό μου ... για σένα ... ήρθε η ώρα να κάνεις προπόνηση... πως θα φτιάχνεις καστράκια με το μωράκι μας? ".

Καλή τύχη...

Άγγελος * Μανώλης :) και η μαμά Εύα

Πολύ συγκινητικές όλων σας οι ιστορίες.. να τα χαίρεστε τα ζουζούνια σας και καλώς να τα δεχτείτε οι έγκυες!!

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής:

Παλεύαμε πάνω από ένα χρόνο και ήμασταν ήδη μετά από διακοπές και στη φάση, μετά από τόσες απανωτές απογοητεύσεις, δεν πειράζει θα πάμε αύριο κιόλας να ξεκινήσουμε εξετάσεις. Χωρίς να έχω καθυστέρηση καν, είχα πόνο στο στήθος (όπως και όταν περιμένω περίοδο) αλλά κάτι μου έλεγε μέσα μου, ήμουν σίγουρη. Κι άλλες φορές είχα διάφορα και τελικά απογοητευόμουν αλλά εκείνη τη φορά ήταν διαφορετικό το συναίσθημα. Έτσι βγήκα εκείνο το απόγευμα παγανιά στα φαρμακεία κ πήρα 2 διπλά τεστς. Ε, τα τρία τα έκανα την ίδια μέρα και δεν το πίστευα, έτρεμα ολόκληρη νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Ο άντρας μου δεν ήταν σπίτι και έτσι τον περίμενα να έρθει το βραδάκι για να του το πω, σκεφτόμουν τρόπους αλλά κατέληξα ότι το πιο καλό θα ήταν απλά να του το ανακοινώσω δεδομένου ότι γνώριζε καλύτερα τις μέρες από μένα κάθε φορά και είχε πάντα τρομερή αγωνία.

Τον έπιασα στον "ύπνο" (καθότι δεν υπήρχε ακόμη καθυστέρηση) και του το είπα ήρεμα, κρατούσε το κεφάλι του και μετά ήταν σα χαμένος ώσπου του έδειξα τα τεστς και ξέσπασε σε κλάμματα χαράς εννοείται, με αγκάλιαζε κλπ.

Δυστυχώς δεν κρατιόταν και ήθελε να το πει παντού και σε όλους τους γονείς, αδέρφια φίλους ενώ εγώ ήμουν πιο επιφυλακτική σαν κάτι να με κράταγε. Εννοείται βέβαια ότι όλοι είχαν χαρεί πάρα πολύ (οι γονείς βάλανε τα κλάμματα από τη συγκίνηση). Και όπως χαρήκαμε και χάρηκαν έτσι μέσα σε λίγο διάστημα ήρθαν τα πάνω κάτω και τα δάκρυα χαράς γίνανε θλίψης. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ στη ζωή μου και παρόλο που έχουν περάσει μήνες ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει απόλυτα (και ούτε νομίζω ποτέ).

Οπότε αν ποτέ ξαναέρθει μία τέτοια στιγμή δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω ή τι θα πω...

Σόρυ για το μεγάλο μήνυμα.

dolphinmar,

ειλικρινά λυπάμαι για την περιπέτεια που πέρασες. Μη σε αγχώνει το ότι το είχες ανακοινώσει. Εγώ όταν έμαθα πως είμαι έγκυος δε σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω μυστικό. Σκεφτόμουν πως ακόμη και αν κάτι δεν πήγαινε καλά οι άνθρωποι που θα το ξέρουν θα μου σταθούν και θα με στηρίξουν. Όπως τα ευχάριστα, έτσι και τα ζόρικα καλό είναι να τα μοιραζόμαστε!

Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην το βάλεις κάτω. Από αυτά που λες ο άντρας σου φαίνεται να σε αγαπάει πολύ και να σε στηρίζει. Να συνεχίσετε τις προσπάθειες, με τον ίδιο ενθουσιασμό και προσμονή και ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!

Σε φιλώ!

Εμείς πάλι που λέτε κορίτσια αρχίσαμε να κάνουμε ελεύθερα σχεδόν μετά από ένα χρόνο γάμου.Θέλαμε να κάνουμε παιδάκι αλλά δεν το είχαμε προγραμματίσει κιόλας.

Είμασταν στο ωραίο νησί της Κεφαλονιάς(εκεί συνέλαβα την πρώτη μου κόρη).Όταν το κατάλαβα ήμουν ήδη 14 εβδομάδων έγκυος.Παρόλο που η περίοδος μου είναι σταθερή(πιο σταθερή δεν γίνεται-κάθε 28 μέρες ακριβώς)δεν το κατάλαβα νωρίτερα γιατί ένα μήνα πριν είχα κανονικά περίοδο.

Οπότε στις πρώτες 12 μέρες καθυστέρησης πήρα αμέσως τεστ εγκυμοσύνης(και διπλό κιόλας τρομάρα μου-θαρρείς και δεν μου έφτανε το ένα).

Είμασταν μαζί με τον άντρα μου και έτσι δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη για εκείνον.Πιο πολύ ήταν για μένα γιατί μόλις είχα πιάσει δουλειά(βλέπετε δεν περίμενα να μείνω έγκυος τόσο σύντομα).

Στη δεύτερη δε το συζητώ με μια φορά μόνο!!!!!!

Και στη βδομάδα επάνω έκανα το τεστ.Μετά το μόνο που μου έμενε ήταν να το επιβεβαιώσει και ο γιατρός.

Να φανταστείτε ήταν τόσο μικρό το έμβρυο(7 εβδομάδων μόνο!!!!!) που έπρεπε να τεντωθώ τόσο πολυ γιατί δεν φαινόταν καθαρά στον υπέρηχο.

Ωραίες εποχές που θα τις θυμάμαι για πάντα.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

:lol: Καλημερα σε ολους..

Ειμαι μητερα δυο αγοριων 5 κ 7 ετων κ τη πρωτη φορα που εμεινα εγκυος 28 χρονων τοτε παρολο που καναμε ελευθερα με τον ανδρα μου η στιγμη του θετικου τεστ εργησε 7 μηνες...

Ετσι ηταν πολλες οι φορες που πιστευα πως θα ημουν εγκυος (καθηστερηση εως κ 5 μερες ) τελικα το τεστ ηταν θετικο οταν το εβγαλα απ το μυαλο μου!!!!

Η αληθεια ειναι πως ο ανδρας μου το εμαθε πρωτος ,δηλαδη οταν εκανα το τεστ το εκλεισα χωρις να το κοιταξω κ τον ξυπνησα λεγοντας του ¨Μωρο μου μπορεις να δεις ποσσες γραμμες εχει αυτο εδω?"!!!!κ μισοκοιμισμενος μου απαντα ¨εχει μια στο καθε παραθυρακι τι σημαινει αυτο?¨κ οταν του ειπα θετικο τρελαθηκε!!!

Τη δευτερη φορα η εγκυμοσυνη προεκυψε χωρις προγραμματισμο απο μια κ μονο φορα απο λαθος υπολογισμο των ¨ακινδυνων ημερων!!ετσι μετα απο 10 μερες καθυστερηση εκανα το τεστ κ ηταν θετικο!!Ετσι ηταν κ παλι πρωι-πρωι

σκεφτηκα να του το δωσω κ να υποδυθω πως δε το ηξερα!!!Πραγματι του το εδωσα να το διαβασει και μου λεει"τελικα ειμαι γουρλης καθε φορα που κοιταω ενα τεστ βγαινει θετικο!!!¨

Πριν απο τρεις μερες και μετα απο 16 μερες αδικαιολογητης καθηστερησης

αποφασισα και παλι να κανω το τεστ.Και λεω αδικαιολογητης γιατι δεν ειχαμε κανει ελευθερα καμμια μερα αλλα ειχαμε κανει πολυ πολυ συχνα ....

Αφου το εκανα κ ειδα οτι ηταν θετικο (ακομα δε το πιστευω)τον ξυπνησα κ τον εστειλα στη τουαλετα να δει κατι..Και ενω εκεινος το κοιταξε μου λεει ¨ποσσες γραμμες ειπαμε πρεπει να εχει για να ειναι θετικο δυο?¨¨ναι ¨ του απαντω και μου λεει ¨δεν ειμαι μονο γουρλης αλλα κ καρπερος ο ατιμος!!"

Ακομα δε το εχουμε πει σε κανενα κ ετσι ενοιωσα την αναγκη να το μοιραστω μαζι σας κοριτσια!!!!

.png.png.png

Εγώ είχα καθυστέρηση μόλις 2 μέρες αλλα κάτι μου έλεγε πως η μέθοδος αντισύλληψης δεν θα λειτουργούσε αυτην την φορά. Με τον άντρα μου σκοπεύαμε να αρραβωνιαστούμε σε κανένα εξάμηνο περίπου(καθότι και 12 χρόνια μαζί).Και έτσι έκανα το τεστ και του το ανακοίνωσα δια τηλεφώνου!!!"Αμάν και βλέπω γραμμούλα!!"Ο άντρας μου εκείνο το βράδυ πνιγόταν στη δουλεία (ταβέρνα) και τα είχε τελείως χαμένα!!Την επομένη το μεσημέρι ήρθε μες την αμηχανία και την ντροπη με τα άνθη στο χέρι για να γνωρίσει τους δικούς μου!!Μετα απο 2 εβδομάδες κάναμε τον αρραβώνα (έτσι για να γιορτάσουμε και λίγο βρε αδερφέ) και μετά :D πολιτικό γάμο. Του χρόνου με το καλό θα κάνουμε και τον θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση της κορούλας μας!!

Εγώ είχα καθυστέρηση μόλις 2 μέρες αλλα κάτι μου έλεγε πως η μέθοδος αντισύλληψης δεν θα λειτουργούσε αυτην την φορά. Με τον άντρα μου σκοπεύαμε να αρραβωνιαστούμε σε κανένα εξάμηνο περίπου(καθότι και 12 χρόνια μαζί).Και έτσι έκανα το τεστ και του το ανακοίνωσα δια τηλεφώνου!!!"Αμάν και βλέπω γραμμούλα!!"Ο άντρας μου εκείνο το βράδυ πνιγόταν στη δουλεία (ταβέρνα) και τα είχε τελείως χαμένα!!Την επομένη το μεσημέρι ήρθε μες την αμηχανία και την ντροπη με τα άνθη στο χέρι για να γνωρίσει τους δικούς μου!!Μετα απο 2 εβδομάδες κάναμε τον αρραβώνα (έτσι για να γιορτάσουμε και λίγο βρε αδερφέ) και μετά :D πολιτικό γάμο. Του χρόνου με το καλό θα κάνουμε και τον θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση της κορούλας μας!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΥ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..............ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Εμας κορίτσια η σύλληψη της κορης μας ήταν στημενη απο τον άντρα μου,βλέπετε ακομα δεν είχαμε παντρευτεί.Δεκέμβριο έμεινα εγκυος και ο γαμος θα γινόταν το Μαιο όμως συνεχεια μου εκανε νυξεις για παιδί κι εγω του ελεγα οτι ηταν ακομη νωρίς έτσι επειδη ήξερε οτι ειχα και μια φοβια γενικως με το θεμα ενήργησε υπόγεια.Οταν ειχα καθηστερηση λοιπον τον Δεκεμβριο το μονο πραγμα που δεν σκεφτηκα ηταν μια εγκυμοσύνη γιατι κοιμονουνα και ορθια η εξυπνη εξαλλου ο κυκλος μου δεν ηταν σταθερος.Ανημερα των χριστουγέννων ο κουνιαδος μου εκει που μιλουσαμε ξαφνικα μου λεει:" Εμη εισαι εγκυος"εγω κοκαλο τι λεει ο ανθρωπος σκεφτηκα.Οι μερες περναγαν και περιοδος γιοκ ετσι ενα βραδυ που καθομασταν με τον αντρα μου στο σπιτι αποφασισα να κανω το τεστ.Ηταν θετικο κι εγω εμβροντητη να κοιταω σα στηλη αλατος.Δεν του λεω τιποτα και την επόμενη μέρα λιγο πριν ερθει απο τη δουλειά ειχα παρει καλτσακια μωρουδιστικα και τα εβαλα σε εμφανες σημειο.Όταν τα ειδε με πηρε τηλεφωνο τρελλαμενος στη δουλεια και δεν ήξερε ουτε τι ελεγε.

Στο γιο μου πάλι δεν το περιμενα αν και ειχαμε ξεκινησει προσπαθειες αλλα εγινε σε μερα που υποτιθεται οτι δεν ηταν γονιμη.Εκει τον πήρα τηλεφωνο και οταν με ρωτησε τι κανει το παιδι εγω του ειπα ποιο απο τα δυο?χαζεψε φυσικα και παλι εχασε τα λογια του.Τρελλομπαμπας οπως οι περισσοτεροι αλλωστε.Αξεχαστες στιγμες.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα. Μολις έγινα μέλος και ειπα να μοιραστω μαζί σας τον τρόπο που είπα στον άντρα μου για την δευτερη εγκυμοσύνη. Λοιπον, πρώτα απο όλα να σημειώσω οτι έχουμε μια κόρη, η οποία τώρα είναι 14 μηνών. Αυτή είναι η μεγάλη. Όταν ήταν 5 μηνών αποφασίσαμε να κάνουμε και 2ο παιδί αφού η πρώτη ήταν πολύ ήσυχη οπότε θα μεγάλωναν και μαζί. Μια κυριακή πρώι ξύπνησα και πήγα να κάνω τεστ το οποίο και βγήκε θετικό. Ο συζυγος διάβαζε εφημερίδα στον καναπέ και στον άλλο καναπέ ήταν η κόρη μας. Πήγα λοιπόν, πήρα αγκαλιά την μικρή και την έδωσα στον άντρα μου.Απορημένος μου λεει, γιατι μου την δίνεις, αφού καθεται άνετα και δεν κλαίει. Όχι του λέω να κρατήσεις το παιδί. Αν θεσ, μου λέει, κρατα την εσύ. Δεν μπορώ, του απάντησα :D . Γιατί;;; Ρωτάει. Και απαντώ: Εγώ κρατώ το δευτερο παιδί. Έτσι έμαθε για την αναμενομενη και πολυπόθητη δευτερη εγκυμοσύνη.... Τώρα έχουμε και έναν μικρούλη άντρα μολις 24 ημερών.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, και μετά από μία αποτυχημένη, πήρα τον άντρα μου τηλ ενώ ήταν στη δουλειά και του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούμε και τώρα. Μα τί έγινε με ρώτησε, θα σου πω από κοντά του απάντησα!

Μπαίνουμε και οι δύο στα αυτοκίνητα και συναντιόμαστε στο πάρκιν το ΟΑΚΑ. Θα μου πεις λέει τώρα τι συμβαίνει? Και απλά σήκωσα την μπλούζα μου για να δει μια χαμογελαστή φατσούλα που έκλεινε το μάτι, που είχα ζωγραφίσει στην κοιλιά μου!! Τα λόγια είναι περιττά... τρελάθηκε από την χαρά του!!

Τώρα, στην δεύτερη εγκυμοσύνη, ήμουν στο γραφείο και δεν κρατιόμουν οπότε του το είπα από το τηλέφωνο!!

Εμείς πάλι δεν ξέρω ποιος το ανακοίνωσε σε ποιον...... :roll: Συνέβη στην Έδεσσα... Λίγο οι διακοπές, λίγο η ξεκούραση, η χαλάρωση και τα ζεστά λουτρά της Αριδαίας, δεν ήθελε πολύ... Το έγκλημα ήταν προμελετημένο :wink::wink: Γυρνώντας άρχισαν οι χοροί... Ναυτίες, με ενοχλούσαν οι μυρωδιές και φυσικά η καθυστέρηση. Μήπως θα πρέπει να κάνεις κανένα τέστ, να μου λέει ο αντρόυλης μου; Μπα, θα κρύωσα (καθότι ο κύκλος μου πάει ρολόι)... Να επιμένει, (γιατί οι άντρες πάντα ξέρουν... ) απάντηση: το στρες στη δουλειά θα φταίει... Τι χαζή, Θέε μου!; Μέχρι που έφερε το τέστ σπίτι και αγανακτησμένος μου λέει, σε παρακαλώ απλά κάν'το... Ε, το αποτέλεσμα πλέον είναι φανερό :D:D:D .

0kEJp3.pngCsbXp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Αγαπημένες μου, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς, περίπου 10:00 η ώρα το βράδυ και μετά από μια κουραστική μέρα στην κουζίνα όπου περιμέναμε γονείς και φίλους για τραπέζι και ρεβεγιόν στο σπίτι μας, έρχεται ο σύζυγος με ένα τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι, μπαίνω στο μπάνιο, το κάνω και το κοιτάξαμε μαζί, όπου συνηδειτοποιήσαμε ότι είναι θετικό, παγωμάρα, ποικίλες σκέψεις και φόβους αλλά κυρίως σιωπή και από τους δυο μας. Δεν είχαμε πολλά περιθώρια συζήτησης γιατί άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι, όπου και τους το ανακοίνωσα, πριν καλά καλά το συνηδειτοποιήσουμε εμείς πρώτα, στην πρόποση της σαμπάνιας, με την αλλαγή του χρόνου. Κλάμματα, συγκινήσεις, φιλιά το περιβάλλον, βλέπετε είμαστε παντρεμένοι κοντά 6 χρόνια και δηλώναμε ότι δε θέλουμε παιδί οπότε καταλαβαίνετε χαρά που πήραν οι γονείς για κάτι που είχαν αρχίσει να θεωρούν ξεγραμμένο. Εμείς από την άλλη, σοκαριστήκαμε ακόμα περισσότερο από τη τόσο ένθερμη αντίδραση των γύρω μας και είμασταν λίγο σα ζόμπι. Ε, με τον καιρό, συνηθίσαμε στην ιδέα και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως θα είναι με το μωράκι μας παρέα. Τώρα που πλησιάζει η ώρα να δούμε από κοντά το κοριτσάκι μας, ανυπομονούμε.

.png

Σε εμάς, ο άντρας μου το ήξερε πριν από μένα (ο πονηρός:o , ενώ εγώ έλεγα τα κλασικά περί άγχους κ.τ.λ.)και ήμασταν μαζί όταν έκανα το τεστ και όταν ξεπεταχτηκε η κόκκινη γραμμούλα αμέσως-αμέσως!! Το θέλαμε πάρα πολύ!

Και το καλύτερο: το μάθαμε 2 βδομάδες μετά το γάμο μας και όπως είπε και η φίλη μου, ήταν "δώρο γάμου"-το καλύτερο!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

λοιπον λοιπον...

ηξερε οτι θα κανω χοριακη αλλα του ειχα πει οτι θα παρουμε αργα το απογευμα τα αποτελεσματα...

το Πασχα ειχαμε παρει 3-4 κουτες με μπαλονια με ηλιο..

εεε ενα ειχε μεινει..

σε ενα τραπεζι που εκανα ειπα να τα φουσκωσω..και μου λεει ..οχι αστα οταν μεινεις εγκυος..

εεε τωρα που εμεινα τα εκανα ενα ωραιο μπουκετο απο 30 πολυχρωμα μπαλονια..και εγραψα σε μια καρτα που ειχα παρει πριν 3 χρονια και ελεγε..''εχω παρατηρησει οτι οταν βρισκεις εναν ανθρωπο που πραγματικα αγαπας...μετα απο λιγο σου ερχεται αλλος ενας δωρεαν..''

εεε λοιπον ο δικος μας αργησε να ερθει,δεν ειναι ενας αλλα τουλαχιστον δυο και δεν ηρθε δωρεαν..το αντιθετο μαλιστα..αλλα τουλαχιστον ηρθαν....σ αγαπω...

τα εβαλα στο αδειο παιδικο δωματιο και πηγα στην κουζινα κοψω σαλατα για τα ψαρακια που εστειλε η πεθερα..

εεε οταν ηρθε με φιλησε και ρωτησε ποτε θα εχουμε αποτελεσματα..εεε δεν ξερω του λεω..κανε μια βολτα στο σπιτι..

εεε πιανει το κεφαλι του και αρχιζει να κλαιει...(για οσες δεν το ξερουν ειναι ευαισθητος σαν την καρδια ενος μαρουλιου...)εε παει προς τον διαδρομο..κανει δεξια αριστερα και ενω τα βλεπει σαστιζει..και παει να φυγει..γυρναει ξανα παει μεσα περνει την καρτα..κλαιει πιο πολυ με φιλαει κλαιει με φιλαει...και αυτο γινετε μεχρι τωρα 12 μερες μετα...γελαει ,κλαιει με φιλαει ...αυταααααααααααααααααααα

Τεσσερα χρονια σχεση και τεσσερις μηνες αρραβωνα

Μια εβδομαδα πριν το Πασχα κι εγω εχω καθυστερηση 2-3 μερες(ο κυκλος μου πανρτα ρολοι 28 ημερων)

Εκεινες τις μερες ετρωγα πολλα πατζαρια και εβλεπα λιγο ροζουλι στην τουαλετα

Δεν ειχε παει το μυαλο μου σε εγκυμοσυνη.Πηρα λοιπον τηλεφωνο μια φιλη μου γιατρο και της λεω.."Εχω τρεις μερες καθυστερηση,βλεπω λιγο ροζ και με ποναει το στηθος μου,κανονικη περιοδος ομως δεν μου εχει ερθει" και η απαντηση της "Να μας ζησει ο γιος" :shock:

Τοτε μονο εβαλα στο μυαλο μου τη λεξη εγκυμοσυνη

Εστειλα τον αντρα μου και πηρε ενα διπλο τεστ,κανω το πρωτο θετικο,κλαμα κλαμα,κλαμα

Μου λεει κανε και το δευτερο το κανω αρνητικο,αχ τι καλα!!

Περιοδος ομως γιοκ,μετα απο δυο μερες παω για χοριακη.Θετικο και λεω στην μικροβιολογο με λυγμους "Χωρις να θελω να σας προσβαλω μηπως ειναι λαθος??" Ξανακαω και παλι θετικο,μια βδομαδα εκλεγα και πηγα στο γιατρο με κακο σκοπο,ευτυχως δεν με ακουσε

Στο δευτερο περιμενα Τριτη περιοδο και επειδη γιορταζε ο αντρας μου την Παρασκευη(πριν) πηγα και εκανα χοριακη,ηταν θετικο το αποτελεσμα

Αγοραζω ενα σκουφακι και το βαζω σε ενα φακελο μαζι μετην εξεταση και μια καρτα με τις ευχες μου,του Γιαννη μας και του μωρου μας!

Στο τριτο δεν κρατιομουνα,πηρα την απαντηση και του λεω "Ελα να δεις" και η απαντηση του"πλακα μου κανεις ετσι???"

4

λοιπον λοιπον...

ηξερε οτι θα κανω χοριακη αλλα του ειχα πει οτι θα παρουμε αργα το απογευμα τα αποτελεσματα...

το Πασχα ειχαμε παρει 3-4 κουτες με μπαλονια με ηλιο..

εεε ενα ειχε μεινει..

σε ενα τραπεζι που εκανα ειπα να τα φουσκωσω..και μου λεει ..οχι αστα οταν μεινεις εγκυος..

εεε τωρα που εμεινα τα εκανα ενα ωραιο μπουκετο απο 30 πολυχρωμα μπαλονια..και εγραψα σε μια καρτα που ειχα παρει πριν 3 χρονια και ελεγε..''εχω παρατηρησει οτι οταν βρισκεις εναν ανθρωπο που πραγματικα αγαπας...μετα απο λιγο σου ερχεται αλλος ενας δωρεαν..''

εεε λοιπον ο δικος μας αργησε να ερθει,δεν ειναι ενας αλλα τουλαχιστον δυο και δεν ηρθε δωρεαν..το αντιθετο μαλιστα..αλλα τουλαχιστον ηρθαν....σ αγαπω...

τα εβαλα στο αδειο παιδικο δωματιο και πηγα στην κουζινα κοψω σαλατα για τα ψαρακια που εστειλε η πεθερα..

εεε οταν ηρθε με φιλησε και ρωτησε ποτε θα εχουμε αποτελεσματα..εεε δεν ξερω του λεω..κανε μια βολτα στο σπιτι..

εεε πιανει το κεφαλι του και αρχιζει να κλαιει...(για οσες δεν το ξερουν ειναι ευαισθητος σαν την καρδια ενος μαρουλιου...)εε παει προς τον διαδρομο..κανει δεξια αριστερα και ενω τα βλεπει σαστιζει..και παει να φυγει..γυρναει ξανα παει μεσα περνει την καρτα..κλαιει πιο πολυ με φιλαει κλαιει με φιλαει...και αυτο γινετε μεχρι τωρα 12 μερες μετα...γελαει ,κλαιει με φιλαει ...αυταααααααααααααααααααα

Sofoula με συγκινησες απιστευτα!!!

Συγχαρητηρια και για την εγκυμοσυνη αλλα και για τις αντιδρασεις σας!

Η δικη μου αντιμετωπιση ηταν τελειως διαφορετικη.Με τον αντρα μου γνωριστηκαμε το Μαιο του 2005. Απο την πρωτη ματια καταλαβα οτι ηταν αυτο που λεμε ο αντρας της ζωης μου. Μετα απο ενα διαστημα κυνηγητου(γιατι τον παιδεψα και λιγο) απο το Νοεμβριο του 2005 ειμαστε μαζι,αχωριστοι. Το καλοκαιρι του 2006 στις διακοπες μου εκανε προταση γαμου και τα πραγματα πηρανε το δρομο τους. Κανονισαμε τον αρραβωνα μας την ημερα της πρωτης μας επετειου το Νοεμβριο και το γαμο για το καλοκαιρι μεσα στον Ιουλιο. Απο την ημερα της προτασης γαμου σταματησαμε να παιρνουμε προφυλαξεις μη γνωριζοντας οτι ειναι πολυ ευκολο να πιασεις παιδι με τη μεθοδο του τραβηγματος.Ετσι λοιπον παραμονες του αρραβωνα μας συγκεκριμενα Δευτερα, Σαββατο ηταν ο αρραβωνας κι εχοντας μια καθυστερηση 13 ημερων που δεν με ανυσηχουσε ομως γιατι παντα λογω αγχους ειχα καθυστερηση, πηγαινοντας στη δουλεια ενιωσα εναν περιεργο πονο χαμηλα στην κοιλια την ωρα που φρεναρα καπως αποτομα.

Δεν μπηκα σε υποψιες πιο πολυ νομιζω οτι ηταν το ενστικτο μου που με εκανε να πω στη φιλη μου και μετεπειτα κουμπαρα μου και νονα της κορης μου να παρει ενα τεστ γιατι θα ειχα δουλεια ως αργα.

Το βραδυ πηγα στην κουμπαρα μου και μετα απο ωρα συζητησης για διαφορα θεματα ειπα να κανω και το τεστ ετσι για να μου φυγει το αγχος!!!

Και αντι το τεστ να κανει μια κουκιδα εκανε δυο....Ειχα μεινει στηλη αλατος. Δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη και ειχα και την κουμπαρα μου που ουρλιαζε σαν τρελη απο τη χαρα. Δεν μπορουσα να το πιστεψω με τιποτα οτι μπορει να ειναι δυνατον. Η πρωτη σκεψη ηταν να παρω τον Τασουλη μου ο οποιος γνωριζε για τη καθυστερηση. Κι εκανα το λαθος να του το πω απο το τηλ εντρομη και σχεδον κλαμενη. Ο οποιος ηταν στο δρομο με τη μηχανη και ειχε σταματησει για σηκωσει το τηλ και φωναζε τρελος απο τη χαρα του στους πςεραστικους οτι θα γινει μπαμπας.

Λεω οτι εκανα το λαθος γιατι κι εγω τοτε δεν τη χαρηκα τη στιγμη και ο Τασουλης μου μου ειπε ποσο θα ηθελε ενα διαφορετικο τροπο να το μαθει.

Τελος πριν 1 1/2 μηνα και πριν κλεισει χρονο η κορη μας Ιωαννα ειχα παλι καθυστερηση και ημουν επισης εγκυος.Λεω ημουν γιατι τελικα απεβαλα και ακομα δεν το εχω ξεπερασει. Στεναχωρηθηκα αρχικα γιατι θεωρουσα οτι ηταν πολυ νωρις για 2ο παιδι και δεν εχω ξεκινησει ακομα δουλεια και μεχει φαει η κλεισουρα.

Οταν το εχασα ομως μετανιωσα παρα πολυ σεσημειο που νομιζα οτι εφταιγα εγω η οτι το προκαλεσα με την αρνητικη μου ενεργεια.

Πραγμα που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ισχυει ηατν παλινδρομη κυηση κιαυτο ειναι ολο.

Βγηκα λιγο εκτος θεματος για να καταληξω στο οτι με συγκινησε παρα πολυ η χειρονομια της Σοφουλας και αν θα γυριζα το χρονο πισω θα τα εκανα ολα αλλιως. Τωρα σκεφτομαι να μεινω συνειδητα εγκυος, αν το θελησει κοι ο Θεος βεβαια, μετα τα Χριστουγεννα και νομιζω πως χρωσταω αυτη τη στιγμη και σεμενα αλλα και στον αντρα μου που μαζι με την κορη μου ειναι ολη μου η ζωη!!!

Φιλια!!!1

Αχ!!!! Τι μου θυμισες τωρα!!!!

07-01-1995. Εγω ημουν σχεδον 13 ετων και ο αντρουλης μου ο Γιωργος 18!! Γιορταζε η αδερφη μου και ειχε ερθει στο σπιτι μου ως συμαθητης της. Εκει τον ειδα πρωτη φορα. Φυσικα δεν μιλησαμε. Ποιος να βρει το θαρρος?? περασε ενας μηνας μεχρι να συναντηθουμε ξανα, και χωρις να ειπωθει κατι, ξεραμε και οι δυο που θα καταληγαμε.. Δειλα δειλα τα πρωτα τηλεφωνα... και ακριβως ενα χρονο μετα, στις 07-01-1996 βλεπομαστε ξανα..και να το πρωτο φιλακι... Απο τοτε παντου μαζι... μεχρι που μεγαλωσαμε.. και στις 03-02-2001 αρραβωνιαστηκαμε.. Τι χαρα!! Μεσα στην ευτυχια και την ξεγνοιασια περασαν 4 χρονια και τον Απριλιο του 2005 παντρευτηκαμε με πολιτικο γαμο. Αγορασαμε ενα διαμερισμα και ζησαμε ζωη χαρισαμενη με αποτελεσμα να μεινω εγκυος στο μωρακι μας!!! Το οποιο και μας επισκεφτηκε στις 28-03-2008. Και αφου περασαν τα πρωτα δυσκολα μηνακια.. ξερετε..μεχρι να προσαρμοστουμε στα νεα δεδομενα.. τωρα πια ζουμε την καλυτερη φαση της ζωης μας!! Ετοιμαζομαστε να βαπτισουμε και τον μπεμπη μαςκαι να κανουμε και τον θρησκευτικο γαμο την ιδια μερα. 14-02-2009!!! Δεν διαλεξαμε τυχαια ημερομηνια! Ενα μωρακι, οταν περασει ο πρωτος δυσκολος καιρος..τα κανει ολα καινουρια...

ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.....

Ωραιο τοπικ

λοιπον εγω στα 20 μου πηγα αγγλια για σπουδες. Είμουνα στις εστιες και λιγο πιο δίπλα έμενα και ο αντρουλης μου. Erxotane kai mou milouse alla ego den tou edina simasia...itane kai 18 xronon opote oute na ton koitakso :P..telika mia mera eimastan se ena club me plisiase kai dosame to proto filaki. Apo tote eimaste sunexeia mazi. Ego teleiosa tis spoudes mou kai efuga germania gia douleia...meta apo 1 ebdomada peire ta pragmatakia tou kai me akolouthise...meta apo 2 xronia sthn germania ksanagurname agglia na teleiosei tis spoudes tou. Afou teleiose kai autos peirame thn megali apofasi kai irthame ellada..opou akolouthise kati san thn taineia gamos ala ellinika :lol::lol: Tora eimaste 10 xronia mazi , 4 xronia sthn ellada kai ola pane mia xara...prin 7 mhnes apoktisame thn mikri mas kai eimaste para polu xaroumenoi!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...