nantina3

Inactive Imported Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  332
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον nantina3

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Φαντάσου ότι το πούλησαν για 125 ευρώ!!!!! Έλεος δηλαδή!!!!! Και πάλι καλά που βρέθηκε γιατί στο Μεξικό....... Αλλά να μου πεις εδώ χάνονται παιδιά στην Ελλάδα που υποτίθεται ότι είναι πιο αναπτυγμένη και δεν τα βρίσκουμε ποτέ.
 2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!Συνήθως δεν δίνεις σημασία σε θέματα που έχουν παλιά ημερομηνία και αν είναι και σε άλλη σελίδα από την πρώτη άστα να πάνε. Είναι τόσα πολλά τα θέματα που όντως δεν μπορείς να ξέρεις αν το έχει παραθέσει και κανένας άλλος.

 3. Διαφημίσεις


 4. Koslen μιλάς μέσα στην καρδιά μου!!!!!
 5. Εμένα μου την έστειλαν σήμερα με mail.Ξέρετε είναι από αυτά τα μηνύματα που φέρνουν λένε τύχη αν το προωθήσεις.Το προώθησα και εγώ σε εσάς. Λέτε να μου φέρει τύχη;
 6. Και μετά σου λένε ότι είναι ασφαλή τα παιδικά καθισματάκια. Κρίμα!!!!!!!
 7. Δύο άνδρες, και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Ο ένας άνδρας αφηνόταν να σηκωθεί όρθιος στο κρεβάτι του για μία ώρα κάθε απόγευμα για να κατέβουνε υγρά από τα πνευμόνια του. Το κρεβάτι του βρισκόταν δίπλα στο μοναδικό παράθυρο του δωματίου. Ο άλλος άνδρας έπρεπε να περνάει όλη την ώρα του ξαπλωμένος. Οι άνδρες μιλούσαν για ώρες αδιάκοπα. Μιλούσαν για τις γυναίκες τους και τις οικογένειές τους, τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τη θητεία τους στο στρατό, πού πήγαν διακοπές. Κάθε απόγευμα, όταν ο άνδρας δίπλα στο παράθυρο μπορούσε να σηκωθεί, περνούσε την ώρα του περιγράφοντας στον «συγκάτοικό» του όλα όσα μπορούσε να δει έξω από το παράθυρο. Ο άνδρας στο άλλο κρεβάτι άρχιζε να ζει για αυτές τις περιόδους μίας ώρας όπου μπορούσε να ανοιχτεί και να ζωογονηθεί ο δικός του κόσμος από όλη τη δραστηριότητα και χρώμα από τον κόσμο εκεί έξω. Το παράθυρο έβλεπε ένα πάρκο με μια όμορφη λιμνούλα. Πάπιες και κύκνοι έπαιζαν στα νερά ενώ παιδιά αρμένιζαν τα καραβάκια τους. Ερωτευμένοι νέοι περπατούσαν χέρι-χέρι ανάμεσα σε κάθε χρώματος λουλούδια και μια ωραία θέα του ορίζοντα της πόλης μπορούσε να ειδωθεί στο βάθος. Καθώς ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε όλο αυτό με θεσπέσια λεπτομέρεια, ο άνδρας στο άλλο μέρος του δωματίου έκλεινε τα μάτια του και φανταζόταν αυτό το γραφικό σκηνικό. Ένα ζεστό απόγευμα, ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε μία παρέλαση που περνούσε. Αν και ο άλλος άνδρας δεν μπορούσε να ακούσει τη φιλαρμονική - μπορούσε να τη δει στο μάτι του μυαλού του καθώς ο κύριος δίπλα στο παράθυρο το απεικόνιζε με παραστατικές λέξεις. Μέρες, βδομάδες και μήνες πέρασαν. Ένα πρωί, η πρωινή νοσοκόμα ήρθε να τους φέρει νερά για το μπάνιο τους μόνο για να δει το άψυχο σώμα του άνδρα δίπλα στο παράθυρο, ο οποίος πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του. Ξαφνιάστηκε και κάλεσε τους θεράποντες ιατρούς να πάρουν το νεκρό σώμα. Όταν θεωρήθηκε πρέπον, ο άλλος άνδρας ρώτησε αν θα μπορούσε να μεταφερθεί δίπλα στο παράθυρο. Η νοσοκόμα ευχαρίστως έκανε την αλλαγή, και εφ' όσον σιγουρεύτηκε ότι ο άνδρας αισθανόταν άνετα, τον άφησε μόνο. Σιγά, επώδυνα, στήριξε τον εαυτό του στον ένα του αγκώνα να δει για πρώτη φορά του τον έξω κόσμο. Πάσχισε να γείρει να δει έξω από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι. Αντίκρισε ένα λευκό τοίχο. Ο άνδρας ρώτησε τη νοσοκόμα τι θα μπορούσε να ανάγκασε το συχωρεμένο συγκάτοικό του ο οποίος περιέγραφε τόσο έξοχα πράγματα έξω από το παράθυρο. Η νοσοκόμα αποκρίθηκε πως ο άνδρας ήταν τυφλός και δεν μπορούσε να δει ούτε τον τοίχο. Πρόσθεσε, 'Ίσως ήθελε απλά να σου δώσει θάρρος.' Επίλογος: Υπάρχει πελώρια ευτυχία στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, παρά τις δική μας κατάσταση. Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται. Αν θες να νιώθεις πλούσιος, απλά μέτρα όλα τα πράγματα που έχεις τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα. 'Το σήμερα είναι ένα δώρο, γι' αυτό αποκαλείται ' Το παρόν.'
 8. Υπομονή λίγο ακόμα Ελένη μου.Καλή επιτυχία με την επέμβαση. Φιλιά στα μωρά σου.
 9. Κοριτσάκι μου είσαι αρκετά μικρούλα. Εγώ στην πρώτη μου κόρη έκλεβα τζούρες από τον άντρα μου. Τόσες όσες αντιστοιχούν το πολύ σε ένα τσιγάρο την ημέρα. Στη δεύτερη έκανα γύρω στα 4-5 την ημέρα.Άτιμη συνήθεια!!!!¨ Όταν γεννήθηκε παρουσίασε γαστροισοφαγική παλλινδρόμηση.Εγώ τρομοκρατήθηκα ότι μπορεί να έφταιγε και το τσιγάρο. Ευτυχώς ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι το όλο θέμα ήταν οργανικό. Μπορεί όμως να προκαλέσει αλλεργίες στο μωρό.Εμένα μου είπαν ότι οι αλλεργίες που είχε η μικρή συνεπάγονταν από την παλλινδρόμηση αλλά εγώ φοβάμαι ότι έπαιξε ρόλο και το τσιγάρο. Προς Θεού δε στα λέω για να σε τρομάξω απλά καταθέτω τις σκέψεις που έκανα εγώ τότε που γέννησα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου.
 10. nantina3

  ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

  Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μας. Για αυτό και άνοιξε το θέμα η yls. Επειδή το συγκεκριμένο άτομο είναι προβληματικό.
 11. nantina3

  ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

  Και με αυτό τον τρόπο κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητος. Και δεν αποφεύγει η μια την άλλη. Μάλλον η yls την αποφεύγει. Η άλλη το χαβά της. Μέχρι και στο σπίτι της πάει για να δει αν είναι εκεί.
 12. nantina3

  ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

  Ναι αλλά όταν ο άλλος εφόσον του έχουμε δώσει να καταλάβει ότι θέλουμε το χώρο μας και ασφυκτιούμε και εκείνος συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα τότε πρέπει να κόψουμε κάθε επαφή μαζί του. Εγώ αυτής της άποψης είμαι.
 13. nantina3

  ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

  Και εγώ συμφωνώ.Πονάει αυτί-κόψει αυτί.Αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ yls και ας μην είναι του χαρακτήρα σου.Ούτε εγώ είμαι έτσι αλλά όταν η κουμπάρα μου (που δεν είναι πια) νόμιζε ότι έπρεπε να της πληρώσουμε και με τόκο τα έξοδα του γάμου που έκανε ή να την ξελασπώνουμε κάθε φορά που έμπλεκε και χρώσταγε βγήκε εντελώς γελασμένη.Κόψαμε κάθε σχέση μαζί της μαχαίρι.Και επειδή είχαμε πέσει στην παγίδα και της δώσαμε μερικά είδαμε και πάθαμε να τα πάρουμε πίσω. Άσε που εγώ ήμουν έγκυος τότε και κάθε βράδυ σχεδόν ήθελε να βγαίνουμε παρέα μιας και ο δικός μου δούλευε.Που να πήγαινα καλέ έγκυος γυναίκα;Ούτε που να σκεφτεί τη δική μου ψυχολογία και αντοχή(που ξεραινόμουν για ύπνο με τις κότες). Καλά σου λένε και οι υπόλοιπες.Απομάκρυνε την όσο είναι καιρός.Αν δεν μπορείς εσύ βρες τουλάχιστον κάποιον άλλον να το κάνει.Ο τρίτος θα μιλήσει πιο αντικειμενικά και ελπίζω να το καταλάβει.
 14. Έλα θα πάρουμε μαζί την καλύτερη σουίτα. Έχω και όλες τις ταινίες και περιμένω μανιωδώς και την έκτη. Α!να μην ξεχάσω!Διαβάζω και βλέπω και "Αρχοντα των Δαχτυλιδιών". Μου αρέσει να ονειρεύομαι και όχι να κάθομαι και να κλαίω τη μοίρα μου!!!
 15. Να σου ζήσει η μπεμπούλα.Καλή προσαρμογή στο σπιτάκι σας. Και σύντομα να δούμε και φωτογραφιούλα στο φορουμ.