Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιοι μπαίνουν στα δωμάτια των μαιευτηρίων??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

jooooo δε σε βλέπω ενημερωμένη, κάνε μια βόλτα στην ενότητα του θηλασμού να τα πουμε! ;):)

Ναι πρεπει να ερθω ασε παιδι μου ανενημερωτη τελειως...αλλα ακουω νοσοκομειακο θηλαστρο και βλεπω και αυτα του εμποριου και αναρωτιεμαι ποια η διαφορα???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια δηλαδη...οκ αντε και νοικιαζω την ζυγαρια...γιατι εχω σκοπο να θηλασω...!!!!Το νοσοκομειακο θηλαστρο μαλλον εχει διαφορες απο αυτα του εμποριου ε???Γιατι εχω δει και εξω που πουλανε αν χρειαστω δηλαδη θηλαστρο δεν κανουν αυτα απο εξω??θα πρεπει να νοικιασω νοσοκομειακο???

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις....αλλα αποριες βλεπετε;);)

Σίγουρα θα βρεις πολλές πληροφορίες στα σχετικά θέματα.

Αυτό που μπορώ εγώ να σου πω πολύ μπακαλιστικα ;) είναι πως το νοσοκομειακό εχει πολύ καλύτερη απόδοση από αυτά που κυκλοφορουν για αγορά. Όμως δεν μπορεις να το πάρεις πχ μαζί σου στην δουλεια και να αντλήσεις εκεί λόγω όγκου

Ααααα μαλιστα ευχαριστω πολυ.....οκ θα μπω εκει και θα ενημερωθω....;););)!!!!!να στε καλα!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Να ρωτησω εγω κατι αλλο γιατι ειδα πως γραφτηκε.....

Θα πρεπει να νοικιασουμε ζυγαρια και θηλαστρο???πως γινεται αυτη η διαδικασια??το θηλαστρο δεν το αγοραζουμε???:rolleyes::rolleyes:

Ζυγαριά θα χρειαστείς για να μπορέσεις να παρακολουθείς τα κιλά του μωρού τους πρώτους μήνες (θηλάσεις δεν θηλάσεις καλό είναι να την έχεις ). Αν δεν θες να νοικιάσεις μπορείς να αγοράσεις μια από τα jumbo για παράδειγμα που είναι φτηνή και θα σου μεινει μετα για επόμενο παιδί .Διαφορετικά αν κρίνεις πως σε συμφέρει η ενοικίαση προχώρησε σε ενοικίαση . Στο μαιευτηριο συνηθως φερνουν φυλλάδια με τετοιες εταιρείες.

Και θηλαστρο μπορείς να νοικιάσεις . Δεν χρειαζεται αναγκαστικά να το αγοράσεις . Εγω ειχα νοικιάσει αρχικα το ιδιο θηλαστρο με αυτό που χρησιμοποιούσα στο νοσοκομείο. Μετα βρηκα μια πιο φτηνη εταιρεια και πηρα ενα αλλο εξισου καλό . Καπου μεσα στο forum αν ψάξεις, θα βρεις πληροφορίες

Θα δεις στην πορεια αν το χρειαστεις ή οχι .

Διαφημίσεις

Ναι πρεπει να ερθω ασε παιδι μου ανενημερωτη τελειως...αλλα ακουω νοσοκομειακο θηλαστρο και βλεπω και αυτα του εμποριου και αναρωτιεμαι ποια η διαφορα???

αχ θα βγούμε οφ τοπικ παλι :oops:

μεχρι να σαραντήσεις, αν χρειαστείς θηλαστρο θα πρεπει να ειναι νοσοκομειακού τύπου, ο τρόπος λειτουργίας του ειναι πιο κοντά στις θηλαστικές κινήσεις που κάνει ενα μωρό

επισης αν αντλείς αποκλειστικά όλα τα γεύματα του μωρού, παλι πρεπει να χρησιμοποιείς νοσοκομειακό θηλαστρο, ασχέτως ηλικίας μωρού

ενα ακατάλληλο θηλαστρο μπορεί να βαλει σε κινδυνο την παραγωγή σου, γι αυτό αν προκειται να χρησιμοποιήσεις, πρεπει να εισαι σιγουρη οτι ο τυπος που θα παρεις ανταποκρινεται στις ανάγκες σου

αυτά σε πολύ γενικές γραμμές

EXXQp3.pngAIzKp2.png

άντε για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα ...

Εγω είχα γεννήσει στο ΓΑΙΑ. Μόνο την κυρία από την pambers είδα και πάλι ηταν πολύ διακριτική . Ηρθε, αφησε , εφυγε.

Α ! και ενας κυριος που ηρθε να αφησει φυλλάδια από εταιρεία που νοικιάζανε θηλαστρα, ζυγαριές κτλ . Και αυτός ηρθε, αφησε, εφυγε .

Δεν ενοχλησε κανενας απο αυτους γιατι ηρθαν και ωρα που υπηρχε επισκεπτηριο και μεσα στην φασαρια , δεν τους πηραμε και πολυ ειδηση .

Πάντως ησυχία δεν περιμενεις να εχεις στο νοσοκομειο. Ισως αν εχεις μονοκλινο, δεν ξερω ....

Αυτο που θυμαμαι ειναι τα καροτσακια που βγαιναν απο τους θαλαμους τα ξημερωματα και καναν τοση φασαρία ...προσπαθουσες να κοιμηθεις κατα τη 1 - οπως σωστα ειπε μια κοπελα παραπανω - και κατα τις 5 ακουγες τα καροτσακια να βγαινουν εξω.....και πεταγοσουνα πανω ! ουτε στο στρατο να ησουν !

Παντως εγω στη δευτερη γεννα , ημουνα ελαχιστες ωρες στο δωματιο , επειδη δεν περιμενα και επισκεψεις την εβγαζα κατω στην καφετερια με το ετερον ημισι . Παντως επειδη ηταν και δευτερο μπεμπε δεν ειχα αναγκη απο ενημερωση ουτε για παμπερ, ουτε για οτιδηποτε αλλο , οποτε δεν με ενδιεφερε ουτε καν τα δειγματακια .

ΣΤο πρωτο που γεννηθηκε στο Διαβαλκανικο με λυπη μου διαπιστωσα οτι εκλαπησαν προσωπικα μου στοιχεια ( δωθηκαν εστω χωρις την εγκριση μου) σε αρκετες εταιριες , μια δε θρασιτατη μανταμ ηρθε μια ωραια πρωϊα και μου χτυπησε το κουδουνι εντελως απροειδοποιητα λεγοντας μου οτι ειναι μαια και θελει να μου δι3ει πως φροντιζουνε το μωρο , εννοειτε επειδη απο παντα μου εκνευριζομαι με τετοια και δεν εμπιστευομαι κανεναν την εδιω3α απο θυροτηλεφωνο μιλοντας πολυ εκνευρισμενα . Αλλες εταιριες με περνανε τηλεφωνο για να μου πουλησουνε διαφορα , τοσο πιεστικα που αναγκαστικα να πω οτι φευγω ε3ωτερικο . Θελει απλα λιγο προσοχη σε ολα αυτα και κυριως μην δεινετε τα στοιχεια σας σε τετοιους ακομα και απο την παμπερ να ειναι ή απο μεγαλες εταιριες , οκ στελνουνε κουπουνια αλλα πιστεψτε με οι πανες απο lidl ειναι καλυτερες και βγαινουνε πολυ φτηνοτερα.

QRyOp2.png

πω πω ...διάβαζα και παλιότερα για αντιστοιχες ιστοριες . Η αλήθεια ειναι πως ποτέ δεν μας ενόχλησε κανένας . Ουτε η pambers μου έστειλε ποτέ κουπόνια.

Τώρα σκέφτομαι μηπως είχα δώσει άλλα στοιχεία ή δεν είχα συμπληρώσει ποτέ τα στοιχεία μου .

Τυχερη ημουν. Με τοσο τρεξιμο με το μωρό στην αρχή , αυτό θα μου έλειπε !

Γέννησα στο Ιασώ πριν ένα χρόνο περίπου και όντως μπαίνανε κοπέλες για να αφήσουν δείγματα..ήταν ευγενέστατες, τα δώρα πολύ χρήσιμα και το πιο καλό από όλα ήταν ένα βαλιτσάκι με ψαλιδάκια, θερμόμετρα, κρέμες, πάνες, πετσετούλα και πολλά πολλά άλλα..εμένα δεν με ενόχλησαν καθόλου και μάλιστα παρακαλάγαμε να έρθουν. Σχετικά με την ζυγαριά, νοικιάσαμε και εμείς και πάλι δεν την χρησιμοποιήσαμε..τον πηγαίναμε στον παιδίατρο και ζυγιζόταν εκεί...οπότε δεν έχει νόημα κατά την γνώμη μου ούτε να νοικιάσεις, ούτε να αγοράσεις (αν κ το κόστος είναι μικρό). Αααα, ερχόντουσαν πάντα ώρες επισκεπτηριου !!!

Διαφημίσεις

στο μητερα που γεννησα πριν 2 βδομαδες ηρθαν μονο απο παμπερς και απο babyline το καταστημα που ειναι μεσα στο Μητερα και μας δωσαν απο ενα διαφημιστικο κ μ αυτο κατεβηκα κ πηρα ενα δωρακι απο το καταστημα,παντως ηρεμια δεν εχεις,εγω ημουν διπλα στα μωρα κ απεναντι απο την κουζινα κ ολη την μερα κ την νυχτα ειχε φασαρια,αλλα οκ κλειναμε την πορτα κ ηρεμουσαμε

Έχω γεννήσει ΙΑΣΩ και ΡΕΑ. Και στα 2 ήρθαν:για δειγματα από λίμπερο και παμπερσ,για ενοικίαση βρεφοζυγών,για ενοικίαση θηλαστρου,για βρεφικά προιοντα από καταστηματα εντός των μαιευτηρίων και δεν θυμάμαι πια τι άλλο..παρέλαση έκαναν,αλλά δεν τους έδινα σημασία..

εγω γεννησα στο λητω...ηρθαν απο τα παμπερς,τα λιμπερο και απο το καταστημα εντος του μαιευτηριου...δεν μπορω να πω, ολοι μας αφησαν το βαλιτσακι τους με διαφορα δειγματακια μεσα...οφειλω να ομολογησω,οτι ηταν πολυ διακριτικες οι κοπελες που ηρθαν

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Γέννησα 21/3 στο Ιασώ.Πραγματική παρέλαση τις ώρες επισκεπτηρίου απο όλους τους παραπάνω.Εμφανίστηκε επίσης μια κυρία που προωθούσε την κρέμα του ΙΑΣΩ και εννοείται οτι απο την πόρτα διέκρινε οτι έχω δέρμα που κάνει ραγάδες....:confused:

Απο οτι βλεπω τελικα -οσον αφορα το Ιασω- τελικα μαλλον η γνωστη μου δεν ηταν και τοσο υπερβολικη...πραγματικη παρελαση ...

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

Γέννησα 21/3 στο Ιασώ.Πραγματική παρέλαση τις ώρες επισκεπτηρίου απο όλους τους παραπάνω.Εμφανίστηκε επίσης μια κυρία που προωθούσε την κρέμα του ΙΑΣΩ και εννοείται οτι απο την πόρτα διέκρινε οτι έχω δέρμα που κάνει ραγάδες....:confused:

Χα χα...να'σαι καλα με κανες και γελασα:P:p:p! Τι ειναι παλι τουτο με την κρεμα? Γιατι εγω ειμαι πιο παλια , γεννησα τον Αυγουστο και δεν ειχαμε τετοια!!!:)

Στο Ιασω που γέννησα πριν 3 χρόνια όχι μόνο έκαναν παρέλαση αλλά φορούσαν όλοι άσπρες μπλούζες οπότε κάπου μπερδευόσουν και τους άκουγες σαν να ήταν γιατροί! Δεν θα ξεχάσω τις "συνταγες" για την παρασκευή του Almiron και για τα διάφορα καλλυντικά! Ευτυχώς οι μέρες περνάνε γρήγορα...

ssttaa

και αν δεν θελεις αυτην την "παρέλαση" υπαρχει τροπος να το πεις στο νοσοκομειο οποτε να μην επιτρεπονται τετοιες επισκεψεις?

Όλα είναι μια ιδέα...

και καλα σου λεω αυτες μπαινοβγαινουν....αμα εισαι σε 3κλινο κ θεσ να θηλασεις κ η "συγκατοικοσ σου" εχει ενα τσουρμο επισκεπτηριο τι γινεται?

εκτος κ την ωρα του θηλασμου-αν συμπεσει με επισκεπτηριο-βγαζουν υποχρεωτικα τον κοσμο εξω--οπως ειχε γινει κ στο μητερα σε μια φιλη που ειχε παει? ο θηλασμος θελει ηρεμια κ ειδικα αν ειναι κ η πρωτη σου φορα....πω! με βλεπω να τσαντιζομαι ασχημα εκει μεσα!!!!καλα, δεν εχω λεφτα για μονοκλινο, αλλα δεν εχει ολος ο κοσμος τακτ να καταλαβει οτι μια κοπελα γεννησε....κ πρεπει να εχεις κ τακτ αν δεις πολυ κοσμο μεσα, να περιμενεις να βγει η να καταλαβουν καποιοι να βγουν για να μπουν οι αλλοι...θα μου πειτε 3-4 μερες θα ειναι....ας εχω εγω το μωρακι μου υγιες κ στην αγκαλια μου κ δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο!!!!( αλλα επιμενω...με βλεπω να τσαντιζομαι κ να βαζω κ καμια φωνη....οι ορμονες γαρ!!!!)

Δεν έχω γεννήσει και δεν ξέρω από κλινικές, αλλά και στα νοσοκομεία ακόμα, το κάτι άλλο είναι.. εκεί στο 424 ΓΣΝ, πήγα για τεστ παπ.. η γυναικολόγος έχει μια γραμματέα, γιαγιά που το παίζει ξερόλα.... η γιατρός ήτανε έξω, εγώ μεσα στο ιατρείο και μπουκάρει αυτή η γιαγιά και μου λέει "γδύσου".... έρχονται και 2 μαντράχαλοι (ειδικευόμενοι αλλά...) εγώ είμαι πίσω από το παραβάν μεν, (ένα κομμάτι πανί) αλλά η πόρτα ανοιχτή και εγώ με τα πόδια ανοιχτά........:(:(

Ξαναμπαίνει αυτή η γιαγιά μέσα (ούτε καν με πανελλήνιες, με μέσο μπήκε στο 424) και κοιτάει το... αυτό μου!!!!:evil::evil:

Η γιατρός ακόμα να μπει... και η γιαγιά το κοιτάει, το κοιτάει.. λες και είναι αξιοθέατο... και φυσικά, η πόρτα ανοιχτή... να σου και ο ιατρικός επισκέπτηςςςς!!!!!! με το κουστουμάκι, τη γραβατούλα του... εγώ τον βλέπω.. μου λέει "α, συγνώμη......."

Ε, συγχωρεμένος, του λέω....:-(:sad:

χαχαχαχαχαχα!!!!οκ!!!κ γω για καρδιογραφημα στο ικα, με ανοιχτο παραθυρο στο δρομο κ οι περαστικοι παραλιγο να δουν το στηθος μου!!!!ελεοσ!!!αλλα να σας πω κοριτσια....να το πω λαικα....δε γουσταρω να δωσω 1500ευρω στο ρεα να θελω--με το καλο---να θηλασω το μωρο μου κ να απολαμβανουν τη θεα του στηθους της μαμας ενα τσουρμο αγνωστοι!!!!!! εγω θα αρχισω να διωχνω σας το λεω!!!!και καλα, ο καθε μπαμπας θα κοιτα τη γυναικα του...ολο το σοι να μην ειναι μεσα η οι ασχετες πωλητριες.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...