Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας..

Recommended Posts

Κορίτσια Σήμερα έκανα αυχενικη κ μου βρηκανε ανεπάρκεια τριγλωχινας βαλβιδας. Πιθανών να είναι λένε φύσημα, Αλλά η ανεπάρκεια Αυτή συνδέεται κ με το σύνδρομο down. Οι υπολοιπεσ μετρήσεις είναι καλές κ το ρυνικο οστο κ η αυχενικη πτυχή,όλα, μου δίνει ποσοστά για σύνδρομο 1 προς 347, ο γιατρός μου είπε Ότι μπορω να κάνω λήψη τροφοβλαστη η αργότερα αμνιοπαρακεντηση, Επίσης προτεινε να περιμένουμε 1 μήνα κ να με δει εμβρυοκαρδιολογος κ αν υπάρχει ακομα ανεπάρκεια να κάνουμε τότε αμνιοπαρακεντηση. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Η ψυχολογία μου είναι χάλια. Έχει κάποια κοπέλα αναλογη εμπειρία να μου πει;;;:confused:

pX0wp2.png

97l0p3.png

Διαφημίσεις

Συνήθως χρειάζονται περισσότερα από ένα ευρήματα για να πουν με σιγουριά ότι είναι κάποιο σύνδρομο. Το γεγονός ότι τα άλλα στοιχεία είναι καλά είναι θετικό.

Αν θες να μάθεις σίγουρα τι συμβαίνει (και πιο άμεσα, για να γλιτώσεις την αγωνία για ένα μήνα), καλό θα είναι να κάνεις τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση. Είναι οι μόνες εξετάσεις που θα σου πουν με σιγουριά τι συμβαίνει.

Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η αμφιβολία σου και να είναι όλα καλά!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Συνήθως χρειάζονται περισσότερα από ένα ευρήματα για να πουν με σιγουριά ότι είναι κάποιο σύνδρομο. Το γεγονός ότι τα άλλα στοιχεία είναι καλά είναι θετικό.

Αν θες να μάθεις σίγουρα τι συμβαίνει (και πιο άμεσα, για να γλιτώσεις την αγωνία για ένα μήνα), καλό θα είναι να κάνεις τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση. Είναι οι μόνες εξετάσεις που θα σου πουν με σιγουριά τι συμβαίνει.

Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η αμφιβολία σου και να είναι όλα καλά!

Αχ σε Ευχαριστω για την άμεση απάντηση.. Φοβάμαι να πω την αλήθεια για τρόφοβλ. Κ αμνιο.. Είχα κ μια παλινδρομη το σεπτ κ η ψυχολογία μου χάλια.

pX0wp2.png

97l0p3.png

Δεν ξέρω για την περίπτωση σου θα σου πω μόνο ότι το φυσημα το βρίσκουν σε πολλούς ανθρώπους.Και εγώ έχω μικρου βαθμού ανεπάρκεια τριγλωχίνας βαλβίδας!Και δεν ειναι τιποτα...Σε μια φίλη μου της έλεγαν ότι το παιδί της θα έχει συνδρομο νταουν έκανε την προσευχή της κράτησε το παιδί κανονικά και το παιδάκι της ειναι υγιέστατο και πανέξυπνο! Καλή επιτυχία και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

tEksp3.png?8gzbt5YV

Δεν ξέρω για την περίπτωση σου θα σου πω μόνο ότι το φυσημα το βρίσκουν σε πολλούς ανθρώπους.Και εγώ έχω μικρου βαθμού ανεπάρκεια τριγλωχίνας βαλβίδας!Και δεν ειναι τιποτα...Σε μια φίλη μου της έλεγαν ότι το παιδί της θα έχει συνδρομο νταουν έκανε την προσευχή της κράτησε το παιδί κανονικά και το παιδάκι της ειναι υγιέστατο και πανέξυπνο! Καλή επιτυχία και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Κ εγω έχω φύσημα κ είναι το λιγότερο που με ανησυχεί.. Αυτο που με αγχωνει πιο πολυ είναι Ότι είναι σύμπτωμα για σύνδρομο down. Αν ήταν down δεν θα το βλέπαμε απο το ρυνικο οστο κ αυχενικη πτυχή;τι στο Καλο;;

pX0wp2.png

97l0p3.png

Διαφημίσεις

Της φίλης μου της το έβγαζαν σιγουρα με νταουν και τελικά ήταν υγιέστατο..Αφου έχεις φυσημα εμένα μου φαινεται ότι το πιο πιθανο είναι να το κληρονόμησε απο εσένα και να ειναι ασχετο με το συνδρομο νταουν.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Της φίλης μου της το έβγαζαν σιγουρα με νταουν και τελικά ήταν υγιέστατο..Αφου έχεις φυσημα εμένα μου φαινεται ότι το πιο πιθανο είναι να το κληρονόμησε απο εσένα και να ειναι ασχετο με το συνδρομο νταουν.

Αχ μακάρι να είναι όπως τα λες.. Έχω σκάσει κ δεν ξέρω πως θα περάσει 1 μηνας μέχρι νς Πάω σε καρδιολογο....

pX0wp2.png

97l0p3.png

Αχ μακάρι να είναι όπως τα λες.. Έχω σκάσει κ δεν ξέρω πως θα περάσει 1 μηνας μέχρι νς Πάω σε καρδιολογο....

Να μην σκάς και σκάει και το μωράκι σου, να κάνεις την προσευχή σου και όλα καλά θα πάνε!Η φίλη μου δεν έχασε την πιστη της καθόλου προσευχόταν συνέχεια και να που ο Θεός την άκουσε και ειναι υγιέστατο το κοριτσάκι της..(Δεν θυμάμαι καλά αν ήταν για νταουν άκριβώς πάντως για νοητική υστέρηση ή κατι τέτοιο πάει καιρός που το ειχε αναφέρει, την γνωρισα μετα το γεγονος.)

tEksp3.png?8gzbt5YV

η μοναδικη εξεταση που θα σου δωσει απαντησεις,ειναι η αμνιο η η τροφοβλαστη...ευχομαι να ειναι μια χαρα το μωρακι σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Επειδή στην εποχή μας έχουμε κι άλλα μέσα εκτός από την νηστεία και την προσευχή, κάνε ΟΛΕΣ τις απαραίτητες εξετάσεις για να κρατήσεις στην αγκαλιά σου 1 γερό μωρό!!!Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Επειδή στην εποχή μας έχουμε κι άλλα μέσα εκτός από την νηστεία και την προσευχή, κάνε ΟΛΕΣ τις απαραίτητες εξετάσεις για να κρατήσεις στην αγκαλιά σου 1 γερό μωρό!!!Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Διακρινω ειρωνεία αλλά το προσπερνώ! Συμφωνώ ότι υπάρχουν και άλλα μέσα και ενοειται ότι θα τα χρησιμοποιήσει και η φιλη χρησιμοποιησε ένα απο αυτά, παρόλα αυτά το κράτησε κ το μωρό τα διέψευσε όλα αυτα τα μέσα!!!

tEksp3.png?8gzbt5YV

σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας..αποφασισα να κανω την αμνιοπαρακεντηση σε κανα μηνα..κ ο θεος βοηθος..μακαρι να πανε ολα καλα..κ να ερθει το μωρακι μου υγιες..

pX0wp2.png

97l0p3.png

σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας..αποφασισα να κανω την αμνιοπαρακεντηση σε κανα μηνα..κ ο θεος βοηθος..μακαρι να πανε ολα καλα..κ να ερθει το μωρακι μου υγιες..

Με το καλό να πάρεις καλά αποτελέσματα! Και όσο μπορείς να είσαι ήρεμη μέχρι τότε (λέμε τώρα!).

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αν δε βαριέσαι κάνε και το Α τεστ. Είναι στατιστικό κι αυτό, όχι μεγάλης ακρίβειας (στη δική μου περίπτωση με έβαλε σε μπελάδες) αλλά είναι ένα επιπλέον τεστ μέχρι την αμνιοπαρακέντηση για να μην αγωνιάς έναν ολόκληρο μήνα! Και αποκτάς ακόμα ένα στοιχείο. Είναι απλή αιματολογική χωρίς κίνδυνο για το έμβρυο. Όμως απαντήσεις πραγματικές δίνει μόνο η αμνιοπαρακέντηση... Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα καλή μου!!!

Διαφημίσεις

Αν δε βαριέσαι κάνε και το Α τεστ. Είναι στατιστικό κι αυτό, όχι μεγάλης ακρίβειας (στη δική μου περίπτωση με έβαλε σε μπελάδες) αλλά είναι ένα επιπλέον τεστ μέχρι την αμνιοπαρακέντηση για να μην αγωνιάς έναν ολόκληρο μήνα! Και αποκτάς ακόμα ένα στοιχείο. Είναι απλή αιματολογική χωρίς κίνδυνο για το έμβρυο. Όμως απαντήσεις πραγματικές δίνει μόνο η αμνιοπαρακέντηση... Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα καλή μου!!!

εχει σχεση με pappA?η ειναι αλλο πραγμα?

pX0wp2.png

97l0p3.png

Η papp a δίνει μια στατιστική πιθανότητα. Είναι η αιματολογική εξέταση που κάνεις μαζί με την αυχενική διαφάνεια.

Μη στεναχωριέσαι. Εγώ είχα ποσοστό 1/132 και έκανα αμνιοπαρακέντηση που είχε καλά αποτελέσματα και ησύχασα τουλάχιστον ως προς τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες.

Η διαδικασία είναι τόσο επώδυνη όσο ένα απλό τσίμπημα βελόνας.

Απλώς έχεις μια ένδειξη και θα κάνεις αμνιοπαρακέντηση για να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι καλά. Δες το έτσι.

Η papp a δίνει μια στατιστική πιθανότητα. Είναι η αιματολογική εξέταση που κάνεις μαζί με την αυχενική διαφάνεια.

Μη στεναχωριέσαι. Εγώ είχα ποσοστό 1/132 και έκανα αμνιοπαρακέντηση που είχε καλά αποτελέσματα και ησύχασα τουλάχιστον ως προς τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες.

Η διαδικασία είναι τόσο επώδυνη όσο ένα απλό τσίμπημα βελόνας.

Απλώς έχεις μια ένδειξη και θα κάνεις αμνιοπαρακέντηση για να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι καλά. Δες το έτσι.

rnt σε ευχαριστω.ειχα κανει χθες κ pappa κ απο κει βγηκε το 1 προς 347.να σε ρωτησω,ηθελε ξαπλα μετα την αμνιο κ ποσες μερες.

pX0wp2.png

97l0p3.png

rnt σε ευχαριστω.ειχα κανει χθες κ pappa κ απο κει βγηκε το 1 προς 347.να σε ρωτησω,ηθελε ξαπλα μετα την αμνιο κ ποσες μερες.

3-4 ημερες οχι ξαπλα,απλα ξεκουραση λενε οι γιατροι...καλα αποτελεσματα

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διακρινω ειρωνεία αλλά το προσπερνώ! Συμφωνώ ότι υπάρχουν και άλλα μέσα και ενοειται ότι θα τα χρησιμοποιήσει και η φιλη χρησιμοποιησε ένα απο αυτά, παρόλα αυτά το κράτησε κ το μωρό τα διέψευσε όλα αυτα τα μέσα!!!

Συγνώμη αν φάνηκα ειρωνική, δεν είχα τέτοια πρόθεση..Απλά επειδή η αδερφή μου είναι φυσιοθεραπευτρια παιδιών με νοητική και σωματική υστέρηση, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια θεματα..Γιατί ξέρω το μετά, και για τον γονιό και για το παιδί και για τα αδέρφια...Κι αν όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με μια εξέταση, επιβάλεται να το σκεφτόμαστε σοβαρά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...