ZA25

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    335
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον ZA25

  • Rank
    Νέος Χρήστης

Converted

  • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
    ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Έχει καμια μανούλα εμπειρία από τον κ. Κωνσταντινίδη Ιωάννη ή τον κ. Νικολάου Άγγελο;
  2. Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χειρουργηθεί το παιδάκι κάποιας μαμάς στον κ. Νικολάου Άγγελο ωρλ να μου πει λεπτομέρειες. Κ γενικά για την ωρλ κλινική του συγκεκριμένου νοσοκομείου πληροφορίες .. Ευχαριστώ!

  3. Διαφημίσεις


  4. Καλημέρα θα ήθελα και εγώ με π.μ. γιατρό για vbac και μαία κατά προτίμηση για Θεσσαλονίκη .. Διάβασα ότι κ ο κ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Στέργιος αναλαμβάνει στην Θεσσαλονίκη είχε κάποια κοπέλα εμπειρία μαζί του, αν ναι θα ήθελα πληροφορίες με π.μ.? Και για Αθήνα θα ήθελα να μάθω και εγώ τους 3-4 γιατρούς που αναφέρθηκαν παραπάνω και το κόστος περίπου (φαντάζομαι θα είναι μεγαλύτερο από ότι Θεσσαλονίκη). Ευχαριστώ πολύ..
  5. θα ήθελα κ εγώ να ενημερωθώ για γιατρούς έμπειρους που αναλαμβάνουν vbac, αν υπάρχουν στους νομούς Δράμα, Καβάλα, Θράκη και αν δεν υπάρχουν εκεί Θεσσαλονίκη. Έστω και με π.μ. Ευχαριστώ!
  6. Ευχαριστω για την απαντησή σας!Το spotting με τι αγωγη αντιμετωπιζεται?
  7. Καλησπέρα γιατρέ!Θελω πολυ καιρο να σας γραψω και τωρα χρειαζομαι τη γνωμη σας περισσότερο απο ποτε.... Τελικά τον επόμενο μηνα απο τη μιαμιση μονο μερα σποτινγκ(που σας έγραψα) έμεινα έγκυος.ΤΕΡ ήταν 08-10 Θετικό τεστ ωορηξίας την 24-10, 5-7/10 λίγες καφε εκκρίσεις που σταματησαν, χοριακή 219 και προγετερόνη 32 στις 9-11. Δυστυχώς μέσα στη βδομαδα 13-11 ειχα καφε εκκρίσεις την 14-11 υπέρηχο σακος δεν φανηκε κάνω χοριακη σε αλλο μικροβιολογικά και ηταν 1694 ο γιατρος ειπε να περιμένουμε.Σαββάτο 16-11 χοριακή ξανα 1731 μου λεει ο γιατρό μου πάμε για αποξεση και μπήκαμε την ιδια μερα για απόξεση 16-11.. 18/11 η χοριακή ηταν 573,8 και τότε ησυχασε ο γιατρός μου λεει παλίνδρομη...Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο το οποίο ειναι πολύ μικρο γιατι επεσε καλά η χοριακή να ηταν εξωμητριο και να απορροφήθηκε μόνο του....οι επόμενες χοριακές 20/11 318, 27/11 18... Τον ρωτησα αν πρέπει να κανω σαλπιγγογραφία ή κατι μου λεει όχι τιποτα. Περιμένεις ένα κύκλο και μετα μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις.. Η ιστολογική Το βιοπτικό υλικό αποτελείται από αιματοπήγματα, τμήματα φθαρτού και τμήματα υπερεκκριτικού υλικού ενδομητρίου. Χοριακές λάχνες ή εμβρυικοι κόμβοι δεν ανευρίσκονται στις τομές που εξετάσθηκαν. Στοιχεία κακοήθειας δεν παρατηρούνται στο εξετασθέν υλικό. Η περίοδος μου μετα την απόξεση μου ήρθε την 1-1-2014 αφου προηγουμένως ειχα τρείς μερες σπότινγκ.και μετα είχα καφε εκκρισεις για ακόμα πέντε μερες το οποίο δεν πήρα το γιατρό μου...Και αυτο το μήνα ξεκινησε εδω και 4 μερες το σπότινγκ λογικά θα έρθεις σημερα αυριο... Στις γόνιμες τους τελευταιους κύλου έχω και ελαχιστες καφε εκκρισεις... Επανερχομαι πάλι πιστευτε ότι ήταν παλίνδρομη?χρειάζονται κάποιες εξετάσεις να κάνω? Αυτο με το σπότινγκ δεν ξέρω αν αν ηταν τυχαίο αλλά στους κυκλους που περιορίστηκε είχα αρχισει κολυμβητηριο. Μετα την αποξεση σταματησα θα ξεκινήσω παλι απο τον άλλο μηνα. Ωστόσο οι μερες της ωορηξίας μου ειναι σχεδον στανταρ..22η μέρα του κύκλου από αριστερα 17η μέρα απο δεξιά. Στην κόρη μου είχα ωχρο σωματιο απο αριστερα, τωρα πρεπει να ηταν από δεξιά(απο τα πονακια που ειχα)..Μήπως τελικά θα πρέπει να πάρω καποια αγωγή εν τελει όπως glucophage η κλομιφαίνη? τα κιλά κλπ παραμένουν τα ίδια χαμηλα.... Να σημειώσω πως με την χοριακή έκανα και θυροειδή και η TSH μου ειχε αυξηθεί στο 4,98 και αμεσως μου αυξησε τη δοση η ενδοκρινολόγος, την οποία την ρωτησα μετα την παλίνδρομη για glucophage και μου ειπε όχι διοτι ειναι ο κυκλος εντος των 35 ημερων, τα κιλά μου ειναι οριακα χαμηλα, θα μου κλεισει την ορεξη και υπαρχει κίνδυνος να μου κανει υπογλυκαιμιες στην δική μου περίπτωση παρόλο που ειναι εξαιρετικά σπάνιο..Αν μου λεει ο κυκλος γίνει ανω των 35 ημερων θα το συζυτησουμε. Μου ειπε αν θέλω να παρω το ινοφερτ το οποίο ο γυναικολογος μου λεει δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι βοηθάει. Κατα την γνωμη του γυναικολογου θεωρει οτι θα ξαναμεινω και να μην κανω τιποτα. Ωστοσο εμενα αυτο το σποτινγκ δεν μου φαινεται φυσιολογικο..Εχω απογοητευτεί λίγο μετα από όλα αυτα. Συγγνώμη αν σας κουρασα. Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας!
  8. Καλησπέρα γιατρέ!Δυστυχως δεν μπορω να αισθανθω ασφαλεια στους γιατρούς εδω στην επαρχία και ετσι καταφεύγω σε εσας διότι πάλι ειμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου με εμπειρία για τις πολυκυστικες να με κατευθυνει σωστα και να φύγει το βαρος απο πανω μου. Παντως σε αυτο το κύκλο παρότι ειχα αυτα τα αποτελεσματα, ειχα παλι θετικο τεστ ωορρηξίας, την κατάλαβα πότε εγινε, κάθε μηνα την καταλαβαίνω και Δόξα τω Θεώ τα καφε ξεκίνησαν τη 13η μέρα μετα την ωορηξια για 1,5 μέρα μετα ειχα κανονική ροή... Πιστεύτε πως θα έπρεπε να παρω κάποια αγωγή, όπως προγεστερόνη στο δεύτερο μέρος του κύκλου ή το glucophage? Ξέρω ότι δεν μπορείτε να προτείνετε φάρμακο απτο διαδικτυο και δεν θέλω κάτι τέτοιο απλά πληροφοριακά αν κάποια αγωγή θα βοηθούσε πχ σε μια ωχρινική ανεπαρκεια ή σε ηπιο σπω και ποιες εξετασεις θα έπρεπε να κανω. Σε αυτο το κύκλο πάντως φαινεται να πήγαν όλα καλά με την ωορρηξία και ο κύκλος ηταν 35 ημερων...Γίνεται να ήταν ενταξει ο κύκλος με αναστροφη σχέση? Ολο αυτό το θέμα με εχει στρεσσάρει αρκετά και φοβάμαι μήπως αυτό ειναι το πρόβλημα και απ΄το στρες δημιουργούνται προβληματα στον κύκλο. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  9. Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας γιατρέ..το προβλημα ειναι οτι την 9η μερα μετα την ωορρηξια αρχιζει λιγο λιγο αιμα για 7 ημερες και μετα ακολουθει μια φυσιολογικη περιοδος εξι ημερων..Εγω πήγα την πεμπτη ημερα της ροης αλλά αυτο το λιγο αιμα εχει αρχισει και με αγχωνει και αισθανομαι οτι κατι δεν παει καλα στο δευτερο μισο του κυκλου..Η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειχε αρχισει να ανεβαινει για την επομενη ωορρηξια εφοσον δεν εχω ανδρογονα και γιαυτο το λιγο αιμα 7 ημερες μου ειπε αν συνεχιστει και σε άλλους κυκλους θα παρω προγεστερονη στο δευτερο μισο και μου μιλησε για ανεπαρκεια ωχρου σωματιου που συμβαινει σε κάποιους κυκλους. Η δευτερη γνωμη παλι δεν ειπα για αυτες τις εξετασεις μονο για τα ανδρογονα που ηταν ενταξει και μου ειπε οτι αφου εχω σταθερη περιοδο και αποδειχθηκε ωορρηξια να το αφησω ετσι για ενα τετραμηνο να δουμε. Για την δευτερη γνωμη η περιοδος αρχιζει με το λιγο αιμα οποτε ειναι σαν να τις εκανα 13η μερα. Στο πρωτο μου παιδακι Δόξα τω Θεώ εμεινα αμέσως έγκυος και γλυτωσα αυτην την αβεβαιότητα.. Η αναστροφη σχεση πως διορθωνεται?και με αυτη την κατασταση με το αιμα πότε ειναι η σωστη ημερα να την επαναλάβω?....Με αυτη την αναστροφη σχεση γινεται να έχω καλή ωορρηξία? Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρονο σας.
  10. Βγηκε γιατρε και η Δ4 0,8 ειναι Δόξα τω Θεω γιατι προ εγκυμοσυνης και την δεκαετια αντισυλληπτικών στην εφηβεία δηλ.ηταν λίγο αυξημενη. Ειναι καλές οι εξετασεις μου?(το αρχικο μνμ ειναι λίγο πιο πανω) Ευχαριστω πολύ!
  11. Ευχαριστω γιατρε για την απαντηση σας. Θα ηθελα παλι να σας θεσω ερωτηματα, αρκετα αγχωμενη αυτη τη φορα. Με παροτρυνση ενδοκρινολογου εκανα βιοχημικο ελεγχο για τα ανδρογόνα, τον οποιο εχω ημιτελή εκρεμει η Δ4.Αυτα Δοξα τω Θεω καλά.Ζητησα απο μόνη μου FSH LH και προλακτινη.Οθυροειδη ενταξει ρυθμισμένος.. Στους δύο τελευταίους κυκλους μετα την ωορηξια στις 8 μερες αρχιζει καφε, αυτη τη φορα ξεκινησε με κόκκινο, τη δευτερη μερα λίγο περισσοτερο απτα υγρα μου και μετα έγινε καφε, συνολικά για επτα ημερες και την ογδοη μερα πόνος εντονος και ροη μια κανονικη περιοδος που διηρκεσε 6ημερες. Συγκεκριμένα τελευταια περιοδος (το αιμα 02/8 τα καφε απο 27/07)μετα ωορηξια(χωρις τεστ, ειπα να χαλαρωσω λίγο, την καταλαβα απτα υγρα τα εκτεινομενα πονακια κλπ στις 18/08 και επειτα αυτο που σας περιεγραψα από τις 26/08 και αιμα την 03/09) Τις ορμονικές εξετασεις τις εκανα την 07/09/2013 απτο αιμα 5η μερα απτα καφε-κοκκινα 13η μερα. Οι εξετασεις ειναι εντος των οριων (αλλά δεν ξερω αν εγιναν σωστη μερα) και ειναι οι ακόλουθες: fsh:5,8 LH: 12,1 PLR:4,8 ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗ:0,4 ορια 0,06-0,82 DHEA-S:213 όρια 25-34 ετών 98,8-340 η Δ4 δεν βγηκε ακόμα η γιατρος μου ειχε πει και για την Δολικη αλλά στο μικροβιολογικό ειπαν δεν την κάνουν. Ωορρηξια κάνω την καταλαβαίνω και εχει αποδειχθεί με υπερηχο. μήπως δεν ειναι τόσο καλή η ωορρηξία? Τι προτείνετε δεδομένου ότι προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι? Να σας αναφέρω οτι έχασα βάρος δικαιολογημένα απο γαστρεντεριτιδα το προηγ. μηνα και τωρα εξακολουθω να ειμαι 51,5 κιλά..Στενοχωριέμαι με αυτο το θέμα και δεν τα εχω ξαναπάρει τα κιλά.Βγαίνει συμπέρασμα από τα παραπάνω για το αν έχω το συνδρομο?Ακμή δεν έχω βγάζω απο κανενα κοντα στην περιοδο και εκει αυξανεται λίγο η λιπαροτητα μετα την περιοδο ξανα κανονικά. τριχοφυια δεν θα τολεγα ότι φυσιολογική πιστευω ειναι.Εμένα μου φαινεται σαν να εχω ωχρινικη ανεπαρκεια αλλα ο γυναικολογος μου μου ειπε αμφισβητείται τις εξετασεις μου δεν τις ειδε ακόμα..Ο κύκλος μου ειναι 31-35 μέρες.τελευταια 31ημερες.Στοπρωτο μου παιδάκι έμεινα έγκυος Δόξα τω Θεω στον πρωτο κύκλο διακοπής αντισυλληπτικών.Ειμαι 29 ετων βάρος 51,5 όπως σας ειπα και ύψος 1,68.Αποθηλασα πριν απο 4 μηνες 06/05/2013. Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας!
  12. Σας ευχαριστω πολύ για την απάντησή σας γιατρε. Θα ήθελα να σας ρωτησω κάτι ακόμα. Σε αυτό το κύκλο οι 3 μέρες εγιναν έξι και τελικά σημερα ήρθε αίμα. Λογω στρες υποθέτω καθυστερησε λίγο η ωορηξια μου η οποία μαλλον έγινε 23η μερα (22η μερα ειχα 20,5 χιλ ωοθηλάκιο, με υπερηχογράφημα και ενδομητριο 8,3 χιλ).την 30η ημερα μια βδομάδα μετα εκανα εξεταση προγεστρεόνης η οποία ήταν 17,95... Ο γυναικολόγος μου επιμένει ότι απο τα καφε αρχιζει ο κύκλος και οτι στην τιμη προγεστερονης κλπ δεν δινει σημασία. Τον ρωτησα μηπως εχω ωχρινική ανεπερκεια και μου απαντησε ότι αμφισβητειται .Υπερηχογραφηκα βλέπει πολυκυστικές αλλα δεν του φαινεται για το συνδρομο για δεν εχω ακμη υπερτριχωση κλπ εξετασεις σακχαρου καμπυλης, εξετ ινσουλινης και καμπυλη ινσουλινης φυσιολογικες. Δόξα τω Θεω ο κύκλος μου ειναι συνηθως μεσα στις 35. Σπανια να ξεφυγει μεχρι 3 μερες απο τις 35. Επίσης, μου λεει ειμαι δυο μηνες μετα τον αποθηλασμο να περιμενω ενα εξαμηνο χωρις αγχος κλπ και αν δεν μεινω εγκυος να δουμε και οτι αφου εμεινα την πρωτη φορα Δόξα τω Θεώ αμεσως μετα απο τη διακοπη αντισυλληπτικων και ειμαι 29 ετων θα ξαναμεινω..Για εξετάσεις μου ειπε δεν εχει νοημα σε μια γυναικα που μολις βγηκε απο τη γαλουχια.Δωσε χρόνο.Ωορρηξία μου ειπε κανω και οτι να ανησυχώ μόνο αν δεν ερχεται ουτε καφε μεχρι τις 40 μερες και τοτε να τον παιρνω τηλ. Πηρα ομως και μια δευτερη γνωμη .Βλέπει χαμηλη την προγεστερόνη και απο εκει εξηγειται το καφε πριν την περίοδο και οτι ειναι ανεπαρκεια ωχρου σωματιου αλλά συμφωνει οτι ειναι μονο δυο μηνες που αποθηλασα και να δωσω χρονο στον οργανισμό μου.Επίσης μου ειπε οτι μπορω και ετσι να μεινω εγγυος δεν μου προτεινε θεραπεια κλπ και οτι κανονικά η πρωτη μερα υπολογιζεται οταν ερθει το αιμα... Εμένα τωρα σε αυτο το κυκλο καφε ειχα την 32η μερα εως την 38η μερα και αιμα την 39η.... Η τιμη της προγεστερόνης ειναι φυσιολογική?συμβαινει κατι τέτοιο δυο μηνες μετα τον αποθηλασμο?Αυτο το μηνα που οι μερες των καφε αυξηθηκαν ειναι φυσιολογικο? Σας ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας!
  13. Καλησπέρα γιατρέ!Εχω ένα κοριτσάκι 2 ετων το οποίο αποθήλασε πριν απο εναμιση μήνα. Υπαρχει ηπια διαταραχή στο κυκλο αλλά συνηθως ειναι στις 35 μέρες μεσα. Ειχα προ εγκυμοσυνης πολυκυστικες ωοθηκες (ετσι μου ειχαν πει τελος παντων) και έπαιρνα αντισυλληπτικα από τα 17 έως τα 26 μισο όπου τα έκοψα και Δόξα τω Θεω έμεινα αμεσως εγκυος.Σας εχω γράψει και στο παρελθον το ιστορικο. Επειδη Θεού θέλοντος θα θέλαμε δεύτερο παιδάκι ξεκινησα σε αυτο το κύκλο θερμομέτρηση και τεστ ωορηξίας. Ο γιατρός μου θέλει να κλείσουμε δυο μήνες αποθηλασμου και έπειτα να κάνω εξετάσεις ορμονικές γιατί ηδη του φαίνεται στον υπέρηχο ότι οριακά χαρακτηρίζονται πολυκυστικές και μου ειπε οτι ο θηλασμος δημιουργει ακανονιστο κύλο και επηρρεάζει τις ορμόνες.Στο δίμηνο θα ειναι ξεκάθαρο το τοπίο... Η θερμομέτρηση γινεται στο στομα κατω απο τη γλώσσα το πρωι πριν σηκωθω με ψηφιακό θερμόμετρο γλωσσας το οποίο δειχνει σταθερά 0,2 λιγότερο απο το κλασσικό κλασσικο θερμόμετρο υδραργύρου. Πριν την περιοδο έχω καφε και παρατήρησα οτι παραμένει αυξημένη η θερμοκρασία και τη τρίτη μέρα που πέφτει ξεκινάει το αίμα κανονικά. Ποια θεωρειται πρωτη μέρα του κύκλου? Αν παρω δεδομένο οτι ειναι η ημέρα περιόδου ειναι το καφε στο θερμοδιαγραμμά μου ηταν αυξημένη τις 3 πρωτες μέρες μετα πτωση στο 36,3 έως την 20η ημέρα την 20η ημέρα ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οπου μετα το θετικο τεστ η θερμοκρασία μου αυξήθηκε την 23η μερα και παρέμεινε υψηλή στο 36,8. Το πρόβλημα ειναι ότι την 32η μέρα άρχισε αυτο το καφέ με υψηλή θερμοκρασία έως την 34η και την 35η έπεσε η θεροκρασία και ξεκινησε το αιμα.... Αν δεν περιλαμβάνονται τα καφε στο προηγουμενο κυκλο τοτε έιναι κύλος 31 ημερων με 9 μέρες υπερθερμική φάση. Αν περιληφθούν τοτε ειναι κύκλος πάλι 31 ημερων γιατι θα αφαιρεθουν οι 3 και απο το προηγουμενο με υπερθερμική φαση 12 ημερών..Ποιο ειναι το σωστό? Αν τα καφέ λογίζονται ως πρωτη μερα περιοδου εχω ωχρινική ανεπαρκεια? Αν τα καφε ανηκουν στον ιδιο κυκλο ειναι φυσιολογικό στο τέλος του κυκλου να υπαρχουν? Στην 22η ημέρα περιπου ειχα δει σταγονα γαλα στο ένα στηθος μετα απο καιρο. Επισης εχω υποθυροειδισμο αλλά ρυθμισμένο και στα κιλά ειμαι 53 με υψος 1,69. Είμαι 29 ετων.Καμπύλη σακχαρου φυσιολογική, αντισταση στην ινσουλινη κλπ δεν φαίνεται να έχω απο καμπύλη ινσουλίνης c πεπτιδιο, κλπ όλες οι εξετάσεις φυσιολογικές. Και κατι τελευταίο συγγνωμη για τις πολλές ερωτησεις ολες τις φορες τότε που θηλάζα μου εβρισκε λεπτο ενδομητριο, ρωτησα το γιατρο αν χρειαζομαι θεραπεια κια μου λεει ειναι απο το θηλασμο τωρα που σταματησα σιγα σιγα θα επανέλθω. Εκκρεμούν ορμονικες που θα γίνουν στην επόμενη περίοδο. Το θερμοδιάγραμμα για ευκολία και σε πίνακα: 1η μέρα 36,5 λίγο καφέ 2η μέρα 36, 5 λίγο καφέ 3η μέρα 36,4 λίγο καφε 4η μέρα 36,3 περίοδος πόνοι περιόδου έντονοι 5η μέρα 36,3περίοδος 6η μέρα 36,2περίοδος 7η μέρα 36,0 περίοδος 8η μέρα 36,1 καφέ 9η μέρα 36,3 ελάχιστο καφε 10η μέρα 36,0 11η μέρα 36,1 12η μέρα 36,1 13η μέρα 36,0 14η μέρα 36,0 15η μέρα 36,1 16η μέρα 35,9 17η μέρα 35,9 18η μέρα 36,0 19η μέρα 35,9 20η μέρα 36,0 stick lh θετικό αργα το απογευμα 21η μερα 35,9stick lh θετικό, το βραδυ σχεδον αρνητικό σε επαναληψη 22η μέρα 36,1stick lh αρνητικό 23η μέρα 36,4 24η μερα 36,5 25η μερα 36,6 26η μερα 36,5 27η μερα 36,5 28η μερα 36,5 29η μερα 36,5 30η μερα 36,5 31η μερα 36,6 32η μερα 36,6 ελαχιστο καφε 33η μέρα 36,6 καφε 34η μέρα 36,6 καφέ 35η μέρα 36,1 περιοδος με εντονους πόνους περιόδου
  14. Καλησπέρα γιατρε!Θα ηθελα να την συμβουλήσας, εχει απο 6-11-2012 που μου ηρθε περιοδος μετα τη γεννα (17-05-2011) και θηλαζω ακόμα το κοριτσακι μου ειναι σχεδον 21 μηνων.η απόμενη περιοδος ηρθε στις 06-12-2013 η μεθεπόμενη στις 14-12-2012 αλλά ειχα κυστη στην ωοθήκη η οποία υποχώρησε μόνη της και την 07-02-2012 μου ειπε ο γιατρός με υπέρηχο οτι δεν εχω κύστη πλέον και ειχα ωάριο ετοιμο για γονιμοποίηση.αυτο το μηνα περασα μεγαλο στρες αλλά γενικα παρατηρω οτι κανω ωορηξια γυρω στις 20-25 μερες.στην κόρη μου δοξα τω Θεώ εμεινα εγκυος μετα απο διακοπή μακροχρόνιας λήψης αντισυλληπτικών εκει στην 25 μερα.Το θέμα μου ειναι οτι σημερα 7 μερες μετα την ωορηξία ειχα πόνους περιόδου και ειχα καφε υγρα και τωρα σαν να εγιναν καφε ροζ. δεν ξερω αν ειναι περιοδος, χρονικά ηρθε ενα μηνα μετα αλλά ομως ειναι πολύ συντομα από την ωορηξία.Ειχαμε ελευθερη επαφη και στις 7 και στις 9 γιατι δεν ρωτησα λεπτομερειες τι εννοουσε με το εχω ωάριο αν ηδη εγινε η θα γίνει δεν καταλαβα. Τι εξετάσεις να κάνω? ειναι φυσιολογικό?Το γυναικολόγο μου αλλάξα πρόσφατα και δυστυχως δεν μπορουσε να βρει χρονο να μου μιλήσει...Σαν ιστορικό εχω υποθυροειδισμό απο τη γεννα παλαιότερα μου ειχαν πει οτι ειχα πολυκυστικες και επαιρνα δεκα χρονια αντισυλληπτικα μολις τα διεκοψα εμεινα εγκυος.τωρα εχουν εικονα πολύκυστικων (ποτε εχουν ποτε δεν εχουν αλλά ακομα θηλαζω και δεν βγαζουν συμπερασμα).ο θυροειδης πριν ενα μηνα εκανα εξετασεις ειναι ρυθμισμένος με Τ4 των 62. Ποιες ορμονικές θα πρεπει να κανω σε πρωτη φαση και πότε?Το 24ωρο πριν αρχίσει το καφε η μικρη αυξησε πολύ τους θηλασμους (σαν πιπιλα ομως, πλεον δεν τραβαει πολυ αλλά απο εκει που ηταν δυο τρεις γινανε επτα και ).Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ απλά να προλαβω τις μερες αν ειναι να κανω εξετασεις αυριο πρωι να μη χανω χρονο μεχρι να βρω το γυναικολογο. Δεν μπορω να καταλάβω αν ειναι και περιοδος κανονικη.Τις δυο τελευταιες φορες παντως καπως ετσι ξεκινούσε. Είμαι 29 ετων.Σας ευχαριστω πολύ!
  15. Το neurobion επιτρεπεται στο θηλασμό γιατι ο ορθοπεδικός μου μου λέει όχι.Βιταμίνες ειναι b1, b6 και b12.. Εχω συνδρομο καρπιαιο σωλήνα ισως χρειαστει χειρουργίο και στενοχωριεμαι πολύ δεν θελω να κόψω το θηλασμό, συγγνωμη για το off topic.
  16. Καλησπέρα γιατρε, θα ήθελα να ρωτήσω εχει 5 μέρες που κάθε φορά που θηλάζω πονάω πολύ, πονοι περιόδου αρκετά δυνατοι και μετα το θηλασμό διαρκουν λίγο ακόμα ή μπορει να τους έχω και πριν το θηλασμό και στο θηλασμό να χειροτερευουν ή απλα να παραμένουν. Περίοδο δεν έχω ακόμα γεννησα πριν 13 μηνες. Τι μπορεί να έυθυνεται? Προ εγκυμοσυνης δεν ειχα τόσο εντονο πόνο ουτε όταν ειχα περιοδο και αν πονουσα λίγο την πρωτη μερα. Γεννησα με καισαρική. Ευχαριστώ.