Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

εγω τωρα τι να πω???ειμαι 26 κ εχω κανει 2 προσπαθειες εξωσωματικης που απετυχαν κ οι δυο.τον αντρα μου τον παντρευτηκα απο ΕΡΩΤΑ κ αυτος βρηκε σε εμενα αυτα που δεν ειχε βρει σε καμι αλλη κοπελα!!!

οταν καμια φορα σκεφτομαι πως μπορει εγω να μην κανω ποτε παιδια σε καταλαβαινω και λεω''τι νοημα εχει η ζωη μου αραγε?''

ωραια σαββατο βραδυ κ αντι να παμε σε ενα παρκο εμεις οι δυο μας μεσα σε ενα σπιτι κοιταζοντας dvd!και που να παμε ολοι εχουν μωρα ,ακομα κ η αδελφη του αντρα μου ενα κοριτσακι που το λατρευω αλλα εδω κ δυο χρονια ολη μας η ζωη ειναι τι κανει το μωρο!εφαγε?κοιμηθηκε?ειναι καλα?θελω κ εγω!!!

η μαμα μου ισως γιατι φοβαται μηπως με πιασει καταθλιψει μου λεει συνεχεια

''η ζωη δεν ειναι μονο παιδια!!!''ισως ναι κ να εχει δικιο αλλα ποιος καταλαβε ποτε το νοημα της ζωης???

εχασα την πεθερα μου 2 μηνες πριν το γαμο μου 50χρ.μια ξαδελφη κ εναν ξαδελφο 34χρ.την μαμα μιας φιλης 45χρ.,το μωρο ενος φιλου 9μν!!!

τι αλλο θελω για να καταλαβω πως η ζωη ειναι ενα θαυμα κ πρεπει να την υπολογιζουμε!!!

οπως εσενα εχω κ εγω μια πολυ γνωστη κυρια 46χρ. με πολλες κυησεις φυσιολογικες κ ολα τα μωρα της κατεληγαν στον παραδεισο!!!ενα την βοηθησε ο Μεγαλοδυναμος κ την ςκανε να το χαρει να το δει να γιεννιεται κ ομως απο λαθος γιατρου εζησε αλλα 7 μν πηγε κ αυτο μαζι με τα αλλα αδελφακια του!γυναικα απτις λιγες σε ολα της κ παντα να βοηθησει τους παντες,κοντα στην εκκλησια κ σε ολους με ενα χαμογελο ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!μεσα της ομως αραγε???????????

εμαθα πριν 2 μν πως υοθετησαν ενα παιδακι!!!εβαλα τα κλαματα απτην συγκινηση!επιτελους το αξιζαν αυτοι οι τρεις ανθρωποι να ζησουν μαζι!οσο το σκεφτομαι λεω ναι εγιναν γονεις εχουν ενα παιδι δικο τους,να το μεγαλωσουν ,να το χαρουν,να το αγαπησουν κ να τους αγαπησει!!!

φυσικα ειμαι τοσο μικρη που θα γελατε αν πω ''εγω θα μπορεσω να αποκτησω ενα παιδι?''

δεν ξερω αν θα αποκτησω τουλαχιστον εχω χρονια να προσπαθησω!

καμια φορα λεω ''οπως τα φερει ο θεος''

καλη ζωη σε ολους.....................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Michel δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση..και ξερω οτι δεν το εγραψες γι αυτο..

αλλα δωσε μας αν θελεις το ονομα της σελιδας στο face Τοσα ατομα εδω ..θα υπαρξει καποια προωθηση

Ο,τι και να γινει εσυ θα βρεις τις ισορροπιες σου...δεν εισαι το ατομο που θα περιμενει απλα να πεθανει επειδη τελειωσε το ονειρο..

Σε εχω διαβασει πολλες φορες και εισαι στην καρδια μου

Μισελ ξαναποσταρω το ίδιο γιατι με εκφραζει απόλυτα για εσένα και συμφωνω με την πρόταση της marchalina.

Μην τα παρατας ειμαστε ολες εδω, σε καταλαβαίνουμε όλες και οσες παιδευτηκαμε για το ονειρο αλλά και οσες ήταν πιο τυχερες.

michel καλημερα!! εγω ειμαι 41 χρονων και δεν εχω παιδια! θελω και εγω να αποκτησω με πολυ λαχταρα μαλιστα ενα παιδακι.ομως αν δεν μου το δωσει ο θεος δεν θα παραιτηθω! η ζωη ειναι ωραια και χωρις τα παιδια.και η ζωη ειναι πολυτιμη!! εισαι νεος ανθρωπος μην σκεφτεσαι ετσι.και εμεις περναμε δυσκολα οικονομικα,οπως και πολυ κοσμος και χειροτερα και απο εμας..θα βρεις τροπους να κανεις την ζωη σου καλητερη..θα δεις!! φιλια πολλα και καλο μηνα!!:P

Γλυκια μου εχεις ολα τα δίκια του κόσμου να είσαι απογοητευμένη αλλά αφού φαντάζομαι έχεις ψαχτεί για τα πάντα(θρομβοφιλίες και λοιπά αντισώματα που προκαλούν τις καθ'εξιν αποβολές ) βγάλτο οσο μπορείς γρηγορότερα απο το μυαλό σου, κρατησε την πίστη σου στο όνειρό σου ,κανε ένα ταξιδάκι μέχρι την Τήνο, προσπάθησε να βρεις την σχέση σου με τον άντρα σου και απο το πουθενά θα σου καθήσει χωρίς καμία εξωσωματική. Είμαι σίγουρη

Διαφημίσεις

Πάντως Michel, επειδή βαζεις και θέμα οικονομικό για την εξωσωματική στη δική σου περίπτωση θεωρώ ότι δε θα βοηθήσει η εξωσωματική ακόμα και να είχες χρήματα. Αφού έπιασες φυσιολογικά σημαινει ότι μπορει να ξαναπιασεις, η εξωσωματική δεν σου εξασφαλίζει επιτυχία, αλλιώς όλες εδώ μεσα με 1-2 φορές θα είχαμε πετύχει.

Θεωρώ ΄οτι δεν έχει βρεθεί η αιτία των αποβολών σου η οποία βεβαια έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να βρεθεί γιατί στην ιατρική πανε με στατιστικές και τίποτα δεν είναι σίγουρο ότι αυτό ευθυνεται για την αποβολή.

Αυτό που ίσως θα μπορούσε να σου δωσει η εξωσωματική είναι να χρησιμοποιησετε άλλο γενετικό υλικό (η δικό σου ή του άντρα σου) μήπως φταιει αυτό που δεν κρατιώνται τα μωρα σου. Αλλιώς κατα άλλα δεν σου δίνει κάποιο όφελος.

Οι φυσικοί κύκλοι που θες να κανεις αυτοί και αν είναι ψυχοφθοροι και κοστοβόροι και με χαμηλά ποσοστά επιτυχίας σε σχέση με την ivf. Επομένως ακόμα και χρήματα να είχες δεν σου εξασφαλιζε κανεις επιτυχία με φυσικούς.

Το καλύτερο για μενα είναι να το αφήσεις στη τυχη του και να προσπαθείς με τον άντρα σου και ο,τι γίνει.

Σκέψου το και αλλιώς. Αυτά τα όποια χρήματα που θα έχεις από δω και περα θα είναι για παρτη σου και δε θα τα έχεις για να μεγαλώνεις παιδί κανοντας συνεχεια θυσιες.

Στεναχωριέμαι πως μας έχουν κανει έτσι εμας τις γυναικες η επικρατούσα κοινωνική αντίληψη περι μητροτητας. Να αισθανομαστε "αποτυχημενες" αν δεν αποκτήσουμε απογόνους. Πρέπει να αλλαξει σιγα-σιγα αυτό. Για το καλό μας. Εχουμε και σε άλλους τομεις να προσφερουμε εκτός από το να μεγαλώνουμε παιδια.

Πες μας αν θες και την ιστοσελίδα σου στο φβ μήπως μας αρεσει κατι να παρουμε.

εγω θα σου πω ενα πραγμα:ζησε ηρεμα χωρισ αγχοσ και βγαλε τελειωσ το θεμα του παιδιου απ το μυαλο σου...πεσ ενα αντιο αλλα "εικονικο"..εγω προσπαθουσα δεκα χρονια να κανω παιδι μα τον πρωτο μου αντρα..και εξωσωματικεσ εκανα και τρεξιμο σε γιατρουσ αρκετο!!!!!και εξετασεισ!!!!τελικα απ τα πολλα μου ειπαν σετην τελευταια εξωσωματικη(ειχαμε στεγνωσει οικονομικα)οτι μαλλον εχω ενδομητριωση και επρεπε να κανω υστεροσκοπηση λαπαρασκοπηση κ.λ.π...ολα αυτα στην ροδο...ζητουσαν 3000 ευρω τοτε(στην αθηνα 2000)....εκει πλεον τα παρεδωσα ,λεφτα δεν υπηρχαν πια,ουτε δανεια,δανεικα,δουλεια....τιποτα...δε μπορουσαμε...οποτε αποχαιρετησα κι εγω το ονειρο τησ μητροτητασ....καπου στο βαθοσ του μυαλου μου ειχα την λυση τησ υιοθεσιασ αλλα επρεπε να δουλευω,να εχουμε καλο εισοδημα για να κανουμε αιτηση....κι εμεισ εκεινη την εποχη με ολεσ τισ εξετασεισ ειχαμε καταχρεωθει....ετσι λοιπον περνουσε ο καιροσ(εγω τελικα χωρισα για αλλουσ λογουσ,καμμια σχεση με το θεμα παιδιου)και η ζωη κυλουσε ηρεμα....γνωρισα καποια στιγμη το δευτερο συζυγο μου ,τον ενημερωσα πωσ εγω μαλλον δε μπορω να κανω παιδια,πρεπει να κανω ενα χειρουργειο κ.λ.π μου ελεγε δεν πειραζει....αν δε μασ στειλει ο θεοσ ενα παιδι δεν πειραζει...εγω εσενα θελω....κι ετσι το ξεχασα τελειωσ και ηρεμησα .....μεχρι που ξαφνικα περσι παραμονη πρωτοχρονιασ εκανα ενα τεστ γιατι ειχα καθυστερηση 2 μηνεσ(ουτε καν που με ειχε απασχολησει γιατι ειχα συνεχεια καθυστερησεισ μεγαλεσ στο παρελθον με την περιοδο μου και με προετρεψε ο αντρασ μου να κανω το τεστ),τελοσ παντων βγηκε το τεστ θετικο!!!μαλιστα θυμαμαι που γελουσα κι ελεγα βρε αυτα τα τεστ οντωσ κανουν λαθοσ!!!πηρα το γιατρο μου και του το ειπα ...του λεω αποκλειεται εγω δε μπορω να κανω παιδια...τοσα χρονια προσπαθω!!!!να μην γραφω σεντονι ηταν παρασκευη πηγα δευτερα εκανα β χοριακη και ημουν 2μιση μηνων!!αυτα!!!με τον πρωην συζυγο δεν ειχα συχνεσ επαφεσ!!αφεσου ελευθερη απο αγχοσ ,μην αφησετε τισ προσπαθειεσ και....που ξερεισ??????:-)

Στεναχωριέμαι πως μας έχουν κανει έτσι εμας τις γυναικες η επικρατούσα κοινωνική αντίληψη περι μητροτητας. Να αισθανομαστε "αποτυχημενες" αν δεν αποκτήσουμε απογόνους. Πρέπει να αλλαξει σιγα-σιγα αυτό. Για το καλό μας. Εχουμε και σε άλλους τομεις να προσφερουμε εκτός από το να μεγαλώνουμε παιδια.

Συμφωνω ......... ωραιές σκέψεις..... ας γίνουν πραξεις από ολες εμάς που χασαμε το όνειρο

kalo μηνα ειμαι μικροτερη με τρια παιδια.χθες διαβασα οταν εγραψες και σκεφτομουν μια ολοκληρη ημερα τι να σου απαντησω να σου πω τα συν ή πλην το να εχεις παιδια?οχι δε θα πω κατι τετοιο θα σου πω μην απογοητευεσαι και πηγαινε στα διαφορα κεντρα εξωσωματικης και παρακαλεσε τους για καποια προσπαθεια δωρεαν.εχουν βγαλει του κοσμου τα λεφτα πιστευω αν εχουν λιγη ανθρωπια θα καταλαβουν και θα σε βοηθησουν. για διαφημιστικους λόγους και μονο πιστευω θα το κανουν παρε και στην στεφανιδου ειχε βοηθησει αν θυμαμαι καλα ενα ζετγαρι με τον παρασχο αν θυμαμαι.αν πας και σε αυτον συνεχεια εχει τις καμερες στο κεντρο του οποτε ας τις φωναξει αλλη μια φορα αρκει να βοηθησει.πηγαινε!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσπαθησε το τουλαχιστον.και απο εμας ολες καλη επιτυχια

kalo μηνα ειμαι μικροτερη με τρια παιδια.χθες διαβασα οταν εγραψες και σκεφτομουν μια ολοκληρη ημερα τι να σου απαντησω να σου πω τα συν ή πλην το να εχεις παιδια?οχι δε θα πω κατι τετοιο θα σου πω μην απογοητευεσαι και πηγαινε στα διαφορα κεντρα εξωσωματικης και παρακαλεσε τους για καποια προσπαθεια δωρεαν.εχουν βγαλει του κοσμου τα λεφτα πιστευω αν εχουν λιγη ανθρωπια θα καταλαβουν και θα σε βοηθησουν. για διαφημιστικους λόγους και μονο πιστευω θα το κανουν παρε και στην στεφανιδου ειχε βοηθησει αν θυμαμαι καλα ενα ζετγαρι με τον παρασχο αν θυμαμαι.αν πας και σε αυτον συνεχεια εχει τις καμερες στο κεντρο του οποτε ας τις φωναξει αλλη μια φορα αρκει να βοηθησει.πηγαινε!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσπαθησε το τουλαχιστον.και απο εμας ολες καλη επιτυχια

Μα τι λες στην κοπέλα? μήπως να βγει στα φανάρια ή στο κλαρί και να "αμαρτήσει για το παιδί της"?

άντε τώρα, έχουμε ένα laptop και όποιον πάρει ο Χάρος.... το σκέφτηκες κιόλας μια ολόκληρη μέρα, πραγματικά απορώ τι θα έγραφες με την πρώτη :lol::lol:

σαταλάσιιιι

Διαφημίσεις

Μα τι λες στην κοπέλα? μήπως να βγει στα φανάρια ή στο κλαρί και να "αμαρτήσει για το παιδί της"?

άντε τώρα, έχουμε ένα laptop και όποιον πάρει ο Χάρος.... το σκέφτηκες κιόλας μια ολόκληρη μέρα, πραγματικά απορώ τι θα έγραφες με την πρώτη :lol::lol:

Συμφωνω μαζι σου.. βεβαια απο την αλλη μπορει καποια κοπελα να το θεωρησει καλη ιδεα!

Νομιζω το μηνυμα και η ιστορια της γκρετελ ειναι οτι καλυτερο θα ηθελε να ακουσει η θεμοθετρια!Εμενα με γεμιζε ελπιδα και μονο ελπιδα!

FvxMp3.png

Για να το κανει αυτο ο Παρασχος και καθε Παρασχος πρέπει να σε βγάλει στο γυαλί για διαφημιση. Αν συμφωνείτε γιατί όχι; Προσωπικά εμενα δεν θα ήταν το καλύτερο μου να μαθει όλη η Ελλάδα ότι κανω εξωσωματική.

Συμφωνω ......... ωραιές σκέψεις..... ας γίνουν πραξεις από ολες εμάς που χασαμε το όνειρο

Συμφωνώ και εγώ.Καταλαβαίνω την επιθυμία για μητρότητα και εγώ την βιώνω απλά δεν είναι το αλφα και το ωμέγα στην ζωή ενός ζευγαριού.Δεν μας υπέγραψαν οι άντρες μας συμβόλαιο ότι θα μπορέσουν να μας κάνουν παιδιά ουτε εμείς σ'αυτούς.Επίλεξαμε τους συντρόφους μας γιατί θεωρήσαμε ότι θα είμαστε ευτυχισμένες μ'αυτούς.Νιώθεις ότι χάνεις κάτι...αναπλήρωσε το κένο αυτό με κάτι άλλο και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Αν έρθει έχει καλώς αν δεν έρθει παλι καλώς έχει.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Κάτι που ξέχασα να σου πω michel, είναι να πας να γραφτείς στο σωματείο magnamater (μπες στο site τους, είναι σωματείο για την υπογονιμότητα). Τα μέλη αυτού του σωματείου έχουν εκπτώσεις σε κάποια κέντρα εξωσωματικής και υπάρχει οργάνωση ώστε να δοθεί βοήθεια σε όποια το έχει ανάγκη.

it's never too late to start all over again

γιατι ειναι τοσο κατακριτεο?δηλ τοσα ζευγαρια που εχουν βγει και εχουν καταφερει να κανουν καποια ή καποιες προσπαθειες ειναι ασχημο?

δηλ που ανοιγει τη ψυχη της στο φορουμ και εμεις λεμε οτι μας ερθει εχει βγει στο κλαρι?επειδη δε ξερουμε το ονομα της?για εμενα κοπελα μου πηγαινε χτυπησε πορτες μπορει καποιος να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και να σου δωσει την ευκαιρια

οπως βλεπεις στο φορουμ καταφεραν και μεγαλυτερες να τεκνοποιησουν για αυτο μην απογοητευεστε

Διαφημίσεις

Michel, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σου με π.μ. ή σε τσατ, αλλά να ξέρεις ότι εδώ και καιρό παρακολουθώ (με την καλή έννοια) την περίπτωσή σου! Είσαι ένα από τα άτομα που ήλπιζα να δω ότι θα ανοίξουν θέμα όπου θα ανακοινώνουν μία εγκυμοσύνη, γιατί έχω διαβάσει πόσο έχεις ταλαιπωρηθεί και τι αγώνα έχεις κάνει.

Είμαι λίγο νεότερή σου (38,5) και κάνω και εγώ με το σύζυγο μία αντίστοιχη προσπάθεια....μέχρι τώρα μόνο παταγώδεις αποτυχίες είχαμε. Τώρα είμαστε σε φάση που ψαχνόμαστε/σκεφτόμαστε/συζητάμε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά μας. Εγώ είμαι πολύ θετική με την ιδέα της υιοθεσίας, εκείνος όχι και τόσο, θέλει να το παλέψουμε ακόμα. Δεν έχω φτάσει λοιπόν ακόμα στο στάδιο που είσαι εσύ. Να πω δηλαδή, το "φτάνει πια". Δεν θα ήθελα να φτάσω, θα ήθελα να έχω κάποια στιγμή το θετικό αποτέλεσμα, μία καλή εγκυμοσύνη και το παιδάκι μας, όπως θα το ήθελα και για σένα αυτό και για κάθε άλλη κοπέλα που προσπαθεί!

Δεν ξέρω αν σε βοηθάω με αυτά που λέω....απλά θέλω να σου πω ότι δεν είσαι μόνη σου!

Α, σου στέλνω και ένα π.μ.

Φιλη της μητερας μου.....πολλες εξωσωματικες πολυ πονο πολυ δακρυ.....εφτασε τα 43...και τιποτα ειχε απελπιστει εκανε 1 φορα αποπειρα αυτοκτονιας(δεν λεω τραβηγμενο) αλλα φανταστειτε ποσο πολυ ηθελε παιδι...:eek::rolleyes:!!

Εεεε λοιπον μολις αφεθηκε τελειως και σταματησαν εξωσωματικες κτλ και δεν το σκεφτοταν καν γιατι το πηρε αποφαση.....εμεινε εγκυος:D:D!!!

Δεν το πιστευε....Μην απελπιζεσαι λοιπον....Γινονται και θαυματα

Δυσκολο να το κανετε αλλα το παν ειναι η ψυχολογια......βγαλτο λιγο απο το μυαλο σου.....καντε με τον αντρα σου πραγματα μαζι νιωσε ομορφα....βγαλτο για λιγο απο τ μυαλο σου και που ξερεις μπορει να γινει!!!!

Εγω στο ευχομαι ολοψυχα....σε σενα και σε ολες τις γυναικες που θελουν ενα παιδακι.....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

να μην χάσεις ποτέ το κουράγιο σου.

γνωρίζω περίπτωση κοπέλας που είναι 49 κ έχει δίδυμα κοριτσάκια 22μηνών.

(με εξωσωματική εννοείται)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις.....όπως είπαν όμως και πολλές κοπέλες εχεις πολλά χρονικά περιθώρια ακομα για να μείνεις έγκυος με φυσική σύλληψη!!! Κια το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις έναν καλό άντρα δίπλα σου συνοδοιπόρο σε όλα αυτά!

Δεν ξέρω τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις αν όμως είσαι χριστιανή ορθόδοξη και τα πιστεύεις αυτά να ψάξεις για τον κανόνα της Αγίας Άννας. Είναι ενας αυστηρός κανόνας που δίνεται από την σκήτη της Αγίας Άννας στο Άγιο Όρος σε ζευγάρια. Ακολουθούν τον κανόνα για 40 ημέρες (νηστεία, ευχέλαιο, εξομολόγηση). Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που τεκνοποίησαν και σε περίπτωση που είχαν κοριτσακι το έβγαλαν Άννα. η Αγία Άννα ήταν η μητέρα της Παναγίας και δε μπορούσε να κάνει παιδιά...την έκανε σε πολύ μεγάλη ηλίκία. Αν πάει ο άντρας σου στη σκήτη για να πάρει τον κανονα θα δει ποσες φωτογραφίες μωρών υπάρχουν κάτω από την εικόνα της Αγίας.

Απλά ο κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί είναι πολύ αυστηρός δεν μπορούν όλα τα ζευγάρια να τον ακολουθήσουν....

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Michel μου στο ειχα ξαναπει και στο παρελθον μηπως τωρα ειναι πια η ωρα να σκεφτεις την εξωσωματικη με δανεικα ωάρια?

ΥΓ: Σκεψου οτι εχεις την υγεια σου και τον αντρουλη σου αν το εχεις παρει αποφαση τοτε συνεχισε να γλεντας την ζωη σου και να δινεις αγαπη που εχεις μπολικη στα παιδακια που σε χρειαζονται! Μανα δεν ειναι μονο η γυναικα που κουβαλαει μονο το δικο της παιδι , μανα μπορουμε να πουμε και μια γυναικα που μας σταθηκε σαν ΜΑΝΑ . Αυτο να το θυμασαι!

MΙCHEL MOY ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.........ΑΝΤΙΟ!?

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ "ΜΑGNA MATER" ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΕΚΕΙ!

Συμφωνω μαζι σου.. βεβαια απο την αλλη μπορει καποια κοπελα να το θεωρησει καλη ιδεα!

Νομιζω το μηνυμα και η ιστορια της γκρετελ ειναι οτι καλυτερο θα ηθελε να ακουσει η θεμοθετρια!Εμενα με γεμιζε ελπιδα και μονο ελπιδα!

χαιρομαι που σε καποιεσ κοπελεσ εδω εδωσε ελπιδα γιατι πραγματικα για μενα ηταν ΤΟ θαυμα!!!!μην απελπιζεστε!!!:-):smile::-):smile::-):smile:

Και δεν εισαι η μονη γκρετελ, εχω κι εγω ζευγάρι πολύ φιλους μου με την ιδια ακριβώς περίπτωση, 10 χρονια προσπαθούσαν με εξωσωματικές, η κοπέλα εμενε εγκυος αλλά απεβαλε πριν μπει στον 4ο μήνα, ψυχολογία χάλια οπως καταλαβαινετε, εξετάσεις και ξανα-εξετάσεις και συμβατότητες και DNA (και όλα φυσιολογικά ήταν) και κοινώς χρόνια ολόκληρα οι μισθοί τους πηγαιναν στους γιατρούς και στις εξετάσεις. Μεχρι που αποφάσισαν να σταματήσουν, αποδέχθηκαν ότι δεν προκειται να κανουν παιδί και λιγους μήνες ένα πρωινό ανακαλυψαν την απρόσμενη εγκυμοσύνη. Τωρα η μπεμπα τους ειναι ενα μηνα πιο μικρή από τη δική μου. :)

Και όμως συμβαίνουν θαύματα εκει που δεν τα περιμένεις!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Οπως βλεπετε ειμαι παλιο μελος,δεν θα σας κουρασω,θα σας πω πως με την "αρρωστια" μου να μεινω εγκυος,γιατι ειχε γινει εμμονη,ζουσα μονο γιαυτο επαθα νευροπαθεια στην ουροδοχο κυστη στις 6/7/2011.Απο το αγχος και το σφιξιμο μονο.Ζουσα για 8 μηνες στο μπανιο,παρελυσε η ουροδοχος κυστη στην κυριολεξια,καθομουν στην λεκανη την μιση μερα και παραπάνω,σωματοποιηθηκε το αγχος και αρχισε να καταστρεφει τα νευρα,μου εκανε ηλεκτροσοκ 24 ωρες ο πονος!!!Σε 5 ουρολογους πηγα και κυστεοσκοπηση εκανα και δεν βρισκαμε τιποτα,επαιρνα κινολονες με ειδικες συνταγες,σε νευροουρολογο πηγα στο Παπαγεωργιου παλι τιποτα,εφαγα 4 μηνες ετσι,εκανα αξονικη πυελου,μαγνητικη, μεσα στον τομογραφο εκανα τον απολογισμο της ζωης μου σε 35 λεπτα και εκλαιγα οσο δεν εκλαψα ποτε.Παλι δεν βρεθηκε κατι,τελικα πηγα σε νευρολογο και ξεκινησα θεραπεια ψυχουποστηρικτικης και σηκωσα κεφαλι και εγινα καλά εδω και τρεις μηνες.Η μανια μου για το παιδι με σκοτωσε.Εχασα 10 μηνες προσπαθειας απο το χαζο μου μυαλο,ουτε στον εχθρο σου δεν ευχεσε τετοιο πόνο

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Και δεν εισαι η μονη γκρετελ, εχω κι εγω ζευγάρι πολύ φιλους μου με την ιδια ακριβώς περίπτωση, 10 χρονια προσπαθούσαν με εξωσωματικές, η κοπέλα εμενε εγκυος αλλά απεβαλε πριν μπει στον 4ο μήνα, ψυχολογία χάλια οπως καταλαβαινετε, εξετάσεις και ξανα-εξετάσεις και συμβατότητες και DNA (και όλα φυσιολογικά ήταν) και κοινώς χρόνια ολόκληρα οι μισθοί τους πηγαιναν στους γιατρούς και στις εξετάσεις. Μεχρι που αποφάσισαν να σταματήσουν, αποδέχθηκαν ότι δεν προκειται να κανουν παιδί και λιγους μήνες ένα πρωινό ανακαλυψαν την απρόσμενη εγκυμοσύνη. Τωρα η μπεμπα τους ειναι ενα μηνα πιο μικρή από τη δική μου. :)

Και όμως συμβαίνουν θαύματα εκει που δεν τα περιμένεις!

τελικα για να μεινεισ εγκυοσ δε θελει αγχοσ και η εξωσωματικεσ ειναι μια πολυυυυυυυυυυυ αγχωδησ διαδικασια.(χειροτερα δλδ)...συν του οτι οι γιατροι αλλα λεει ο ενασ αλλα ο αλλοσ(εμασ μασ ειχαν τρελανει)!!!αν σου περιγραψω με λεπτομερειεσ την ιστορια μου .......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...