Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....

Recommended Posts

....Και να που ηρθε η ωρα ,να πω αντιο στο ονειρο,που με κραταγε στην ζωη τοσο καιρο....και ομως...εγω,που, ηθελα να δειξω τοσο δυνατη...μετα απο τοσες αποτυχιες...εφτασα τωρα ,να πω ΑΝΤΙΟ,στο ονειρο της μητροτητας!

......

...σε 2 μηνες,κλεινω τα 42.Το πως εφτασα εδω...ουτε που το καταλαβα!!!!οταν ξεκινησαμε προσπαθειες,ημουν 37,και μετα απο την πρωτη παληνδρομη,φωναζα στον γιατρο μου,να παμε κατευθειαν για εξωσωματικη.Εκεινος επεμενε οτι,αφου δεν εχουμε καποιο προβλημα υγειας,δεν υπαρχει λογος,να το κανουμε αυτο.

...εγω τον πιστεψα...και συνεχιζα τις προσπαθειες....και ετσι ηρθε το δευτερο θετικο τεστ....χαθηκε ομως και αυτο...μετα ηρθε και αλλο θετικο τεστ...και πλεον,δεν χαιρομουν,αλλα φοβομουν,και ειχα δικιο,γιατι και αυτο....εκανε φτερα,μετα απο λιγο.....πανω απο 9 εβδομαδες,δεν κρατησε ποτε ,καμια εγκυμοσυνη μου......

....μετα ,ετρεξα αλλου...σε πολλους γιατρους,στην Αθηνα,στα μεγαλα κεντρα,οπου εζησα μεγαλη απογοητευση,καθως ο καθενας τους ειχε διαφορετικη γνωμη,χωρις ομως να υπαρχει καποιο προβλημα υγειας,σε μας!

......

.................μετα ,ειπα να κανω τη διαφορά,και να παω στα δημοσια κεντρα,μηπως....ελεγα ,τοτε..μηπως "θα ειμαι εγω η περιπτωση που διαφερει...και πετυχει η εξωσωματικη!!!"...αλλα ουτε εκει,μου βγηκε κατι σε καλο!

..........και να'μαι τωρα,5 χρονια μετα,να εχω φτασει στο αμιν,αποφασιζοντας μια μερα να ξαναπαω στον παλιο μου γιατρο,εδω στην πολη μου,να του πω,με ειληκρινεια,τι εχω κανει σε ολο αυτο το διαστημα,για να μπορει και αυτος να βγαλει ενα συμπερασμα,και να μου πει,τελος παντων....αν υπαρχουν ελπιδες!!!!

........

............και εκει που ειχα σκεφτει τον φυσικο κυκλο....με επεισε τελικα,κανοντας μου και μια καλη τιμη,να κανω και παλι εξωσωματικη,μαλλον...στο Μητερα,εκει εργαζεται,αν και εχω ακουσει οτι συνεργαζεται και με αλλα κεντρα.......απο τη ζαλαδα μου,δεν ρωτησα καν,που θα την κανουμε.Απλα περιμενα υπομονετικα να ερθουν τα φραμακα που μου ειχε γραψει,για να ξεκινησω!

..........

..............μαζι με την αναμονη ...ηρθε και η μεγαλη κριση...οικονομικη κριση...που μας τα εφερε ολα τουμπα....ποτε δεν φανταζομουν οτι θα φταναμε σε τοσο δυσκολο σημειο.....δεν ειμασταν ποτε πλουσιοι,αλλα ουτε και φτωχοι....εεε,τωρα,πραγματικα,δεν υπαρχει δυνατοτητα,ουτε για ...μιση εξωσωματικη,ποσο μαλλον για μια ολοκληρη!!!!!

.............

.....................αποφασισα να πιασω δουλεια,να μαζεψω λεφτα(γιατι τοσα χρονια δεν βαλαμε ποτε ουτε 100 ευρω στην ακρη,τα τρωγαμε και περναγαμε καλα!..τρομαρα μας...).....αλλα και αυτο ειναι πολυ δυσκολο τωρα,καθως δεν υπαρχουν δουλειες,αλλα μονο απολυσεις...παντου......κανεις δεν προσλαμβανει κανεναν.....

........

................με την φαντασια και την δημιουγικοτητα μου,προσπαθησα να κανω κατι,δουλεια απο το σπιτι,δηλαδη,που σχετιζεται με γαμους ,βαφτισια,εκδηλωσεις,αλλα ακομα και σε αυτο,δεν κινειται τιποτα!

...ο κοσμος παντρευεται με πολιτικο,και ετσι....τα νυφικα,οι στολισμοι,και οι μπομπονιερες....ειναι αχρηστα!

..........

...........ειπα,πιανει το χερι μου,εραψα πολλα ρουχα,μοναδικα,απο διαφορα υφασματα ,και ανοιξα στο φεις-μποοκ,μια σελιδα,με τιμες...μοναδικες και πααααρα πολυ χαμηλες!

...κανοντας το συνολο μια μερα,αν θα τα πουλαγα ολα,πηρα χαρα,γιατι ηταν ακριβως το ποσό που χρειαζομουν για την εξωσωματικη,που ηθελα.

.....αλλα και εκει....ο κοσμος περναει κριση....και πολυ ασχημα,μαλιστα!δεν υπαρχει κινηση....και εγω εφαγα για αλλη μια φορα,γερή σφαλιαρα!

.....μετα,με πηραν και οι φοβοι για τη μητροτητα.....μαλλον δεν θελω να γινω μανα,πλεον...νιωθω τοση ανασφαλεια,με ολα αυτα που συμβαινουν γυρο μας...που,αποφασισα οτι Πρεπει να πω αντιο,σε αυτο το ονειρο,που καποτε,μου εδινε ελπιδες,οτι η ζωη...ειναι ωραια......

.......τελικα....εχασα καθε μου ελπιδα,απογοητευτηκα...εκλαψα...κλαιω ακομα.....και δεν θελω τιποτα αλλο,απο το να πεθανω οσο πιο γρηγορα γινεται.....γιατι δεν αντεχω την ιδεεα οτι η ζωη μας θα ειναι τοσο βαρετη,απο εδω και περα.......

.........να...ειναι σαββατο βραδυ,και εγω ειμαι μεσα,με ενα λαπτοπ στα ποδια,ο ανδρας μου εφυγε...παει να σκοτωσει την ωρα του,στο γηπεδο...αυριο κυριακη...μια απο τα ιδια......την δευτερα,μετα...δεν αλλαζει τιποτα...παλι τα ιδια.......μια ζωη χωρις χρωμα...χωρις γευση...χωρις χαρες.........μια ζωη,που δεν ευχεσαι ουτε στον εχθρο σου..........

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν μπορείς να αντέξεις κι άλλες απογοητεύσεις, αλλά θα σου έλεγα να συνεχίσετε να προσπαθείτε φυσιολογικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αλλά από την άλλη, ακόμα κι αν πράγματι πρέπει να αποχαιρετήσεις αυτό το όνειρο, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι είναι ωραίο να έχεις ένα παιδί, αλλά μπορείς να ζήσεις επίσης πολύ ωραία ακόμα κι αν δεν έχεις. Ξέρεις πόσες φορές νοστάλγησα την προηγούμενη ζωή μου, που ήμουν ελεύθερη, κανόνιζα το πρόγραμμά μου σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και όχι σύμφωνα με το "μαμ, κακά και νάνι" της κόρης μου, που μπορούσα να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και στα ενδιαφέροντά μου, που όλοι οι ορίζοντες για νέες ασχολίες ήταν ανοιχτοί και τώρα έκλεισαν... Δεν είμαι αχάριστη, αλλά στερείσαι τόσα πράγματα όταν γίνεσαι γονιός και χάνεις τόσο πολύ τον εαυτό σου που θα έλεγα ότι σε κάθε δρόμο υπάρχουν ρόδα και αγκάθια. Ζήσε με τα ρόδα...

κι εγω αισθάνομαι οτι πρέπει να πω αντίο το όνειρο ......... .... αστα ...... με κρατάει μια κινέζικη περοιμία.........<<οποιος έχει παιδια να τα χαίρετε και όποιος δεν έχει να χαίρετε>>!!!!..... η ζωη έχει και άλλες χαρές ..... μη τη μαυρίζουμε με κακιες σκέψεις...... φτάνει τόσο μαύρη που ειναι απο μόνη της........ αγωνίσου να ζήσεις με θετικες σκέψεις.......

Αν τα πράγματα έχουν έρθει έτσι που πρέπει να βάλεις στην άκρη το όνειρο να κυοφορήσεις δεν σημαίνει πως σταματά το όνειρο να γίνεις μάνα. Έχετε σκεφτεί την περίπτωση της υιοθεσίας?

σαταλάσιιιι

Διαφημίσεις

με στενοχωρησες πολυ...σε καταλαβαινω αλλα Μην απογοητευεσαι...Νομιζω οτι υπαρχουν λυσεις. καταρχην μπορει να τα καταφερεις και μονη σου. δευτερον, υπαρχει η λυση των δανεικων που δεν υπαρχει στενος περιορισμος στην ηλικια. τριτον υπαρχει η λυση της υιοθεσιας. εαν υπαρχει δυνατοτητα συζητησης με το συζυγο σου, σε κατι απο τα παραπανω θα συμφωνησετε...Σχεδον ολοι που ειμαστε σε αυτο το φορουμ περναμε δυσκολα η καποιες περασαν δυσκολα και καταφεραν το στοχο τους.

Οι "παλαιοί" άνθρωποι ξέρεις τί έλεγαν?

Όταν 'εχεις παιδιά έχεις εκτός απο χαρές, έχεις και πολλά προβλήματα, άγχος, φόβο και ανασφάλειες για την υγεία τους, το μέλλον τους, η καθημερινότητά σου βασίζεται αποκλειστικά απο το δικό τους πρόγραμμα και η δικιά σου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ενω όταν δεν έχεις, απλά νιώθεις έναν καημό οτι δε κατάφερες να αποκτήσεις!

Βέβαια είσαι ακόμη σε γόνιμη ηλικία, οπότε μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο της φυσιολογικής σύλληψης!

Mην το βάζεις κάτω. Έχεις πολλές δυνατότητες αφού πιάνουν τα χέρια σου. Δώσε μας το link του Facebook και δες μήπως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου ηλεκτρονικό μαγαζάκι στο www.etsy.com. Και να ενημερώνεις για να προωθούμε τις δουλειές σου. Α! Και όπως λέει και μια κοπέλα πιο πάνω, συνεχίστε τις προσπάθειες με φυσιολογικό τρόπο!

Κι εγώ είμαι σε φάση για εξωσωματική. Πλησιάζω τα 39, άνεργη, και ό,τι είχα στην άκρη έφυγαν σχεδόν όλα με τις εξετάσεις. Μετά θα βγω στη ζητιανιά! Άντε βρε, μην απογοητεύεσαι!

it's never too late to start all over again

προσπαθησε να ανακτησεις δυναμεις...να εισαι οσο πιο δεμενη με τον αντρα σου...μην χασετε ο ενας τον αλλο...να ειστε οσο πιο κοντα γινεται...βαλτε τα παλι κατω..μιληστε..βρειτε τα..μιληστε καθαρα και ειλιρινα..ανοιχτειτε ο ενας στον αλλο..μην σταματησετε επουδενι την προσπαθεια να συλλαβετε...μπορει να σας ερθει απο κει που δεν το περιμενετε..πεισμωσε...δεν υπαρχει μεγαλυτερο πραγμα απο την μητροτητα..δεν λεω και την πατροτηα..διοτι κατα τη γνωμη μου δεν μπορει να φτασει την αξια της μητροτητας..δεν το λεω εγωιστικα..απλα πιστετω οτι ειναι ασυγκριτα μεγεθη..χωρις να μειωνω την πατροτητα...υπαρχουν παρα πολυ καλοι μπαμπαδες..προς θεου..αλλα ειναι αλλη αξια η μητροτητα..μην το βαζετε κατω...βουρ στο κρεββατι μερα παρα μερα..αντε κ στον καναπε..οπου σας βολευει..και οσο προσπαθειτε να παιρνετε οτι κανει καλο...καντε καλη διατροφη..κοψτε τσιγαρα αν καπνιζετε...ο αντρας σου βιταμινουλα Ε που κακο δεν κανει..ισα ισα..τη δινουν για το σπερμα...ακομα κ αν δεν εχει κατι καπου θα βοηθησει..πορτοκαλακι να πινετε..δεν εισαι και 60 χρονων...δες τι μπορεις να κανεις με το ταλεντο σου..ανοιξε σελιδες...κανε μπλογκ που ειναι δωρεαν..βαλτα κ εδω ολα...ολες θα βοηθησουμε...να ειστε ενωμενοι και δυνατοι..να ειστε ο ενας για τον αλλον...μην το βαζεις κατω...ειναι κριμα...και εν αναγκη ζητα βοηθεια απο κοντινουσ σου ανθρωπους..και εν αναγκη επισης μην κανεις μονο εξωσωματιη..κανε σπερματεγχυση..ειναι κατα πολυ φθηνοτερη..αλλωστε αν δεν εχετε προβλημα δεν χρειαζεστε τη βαρια μεθοδο της εξωσωματικης..ανασκουμπωθειτε..βρειτε τους εαυτους σας και να εισετ οσο πιο ηρεμοι μπορειτε...ξερουμε οτι το αγχος ειναι διαολος για τη συλληψη...φιλια και υπομονη..και εμεις εδω ειμαστε...

Αχ michelaki, αυτή σου την απόφαση μην την βλέπεις με ΄τέτοια απογοητευση. Οπως είπαν οι κοπέλες παραπανω "αν έχει παιδιά να τα χαιρεσαι, αν δεν έχεις να χαιρεσαι". Και δεδομενου την οικονομική κατασταση που βιώνουμε η οποία όσο παει θα χειροτερευει ίσως είναι και καλύτερα κάποιος να μην έχει υποχρεώσεις. Γιατί φαντασου να κάνεις ένα παιδί, να μην έχεις να του προσφερεις τίποτα είναι πιθανό να μεγαλώσει και να σου πει "γιατί με έκανες;".

Εγώ δουλεύω σε ένα περιβαλλον που έχουμε και παντρεμενες με παιδιά και παντρεμενες χωρίς παιδιά και ελευθερες 40άρες. Σε πληροφορώ όλες μα όλες έχουν προβλήματα, κυρίως οικονομικά αλλά και υγείας (η μια έχει παιδί με ειδικές αναγκες), και δεν μπορώ να πω ότι τα προβλήματα των παντρεμενων με παιδιά είναι λιγότερα από αυτές που δεν έχουν καθόλου. Τουναντίον. Γι΄ αυτό απόλαυσε όσα σου έχεις δώσει η ζωή και αν έρθει ένα παιδί ας έρθει αλλιώς ας προσπεράσει. Δε θα πεθάνουμε κιόλας. Παρόλα αυτά αν το θες πολύ υπαρχουν και οι λυσεις που ειπαν παραπανω οι κοπελες (υιοθεσια και δανεικά) αλλα δυστυχώς θέλουν και αυτές λεφτα. Και με τα δανεικά αφού λες ότι αποβαλεις δεν σου εγγυαται κανεις ότι θα τα κρατήσεις.

Ευχομαι να βρεις την ισορροπία σου και να εισαι καλά με ή χωρίς παιδί.

Αι κατι άλλο. Επειδή και εγω στην ηλικία σου είμαι και είχα και γω αποβολή, δε θα το παλεψω για πολύ ακόμα. Και φαντασου ότι εμεις δεν υπάρχει καμία πιθανότητα φυσιολογικης συλληψης λόγω σοβαρης ολιγοσπερμιας συζύγου

Διαφημίσεις

Ξέρω πολλά ζευγάρια συναδέλφους μου που δεν έχουν παιδιά και είναι πολύ αγαπημένοι και τους χαίρομαι παραγματικά. Ζουν όμορφα, ταξιδεύουν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Αγαπούν τη ζωή, είναι κατασταλλαγμένοι και επειδή πλέον κάποιοι είναι ήδη στη σύνταξη γερνούν όμορφα μαζί με συντροφικότητα.

Παρολαυτά μην απογοητεύεσαι! Μην αποκλείεις τίποτε.

Αν τα πράγματα έχουν έρθει έτσι που πρέπει να βάλεις στην άκρη το όνειρο να κυοφορήσεις δεν σημαίνει πως σταματά το όνειρο να γίνεις μάνα. Έχετε σκεφτεί την περίπτωση της υιοθεσίας?

Αυτό θα έλεγα και εγώ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Θα συμφωνήσω και εγώ με την υιοθεσία, ξέρω ζευγάρι που πριν λίγο καιρό υιοθέτησε ένα κοριτσάκι και γίνανε γονείς. Σκέψου θετικά, μπορεί να είναι δύσκολο, όμως κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα. :-D Ασχολήσου με τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θα σε ευχαριστούν και θα σε ανανεώνουν.

s-age.pngs-age.png

Αχ κοριτσι μου η ζωη ειναι πολυ ωραια με η χωρις παιδια με η χωρις λεφτα!Ολοι μας σε παρομοιο σημειο ειμαστε οικονομικα και το παιδακι που τοσο επιθυμεις θα ερθει οταν και εσυ ηρεμησεις ψυχολογικα ,μπορει και φυσιολογικα μπορει και με αλλους τροπους!Εισαι ακομα πολυ νεα και να δεις που στο μελλον θα εχεις πολλους λογους για να εισαι πραγματικα ευτυχισμενη!

Βρε κοπέλα μου....

Γιατί καταδικάζεις τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τον άντρα σου;;

Προσπάθησε να μείνεις ενωμένη με το σύντροφό σου,γιατί ας πούμε απόψε δεν επιλέξατε να κάνετε κάτι μαζί,να βγείτε έξω,με φίλους ή οι δυο σας;;

Μην το κάνεις χειρότερο....

Πέρνα καλά και το θαύμα μπορεί και να βρει το δρόμο,γιατί ίσως πειστεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή,που η μαμά δεν το "κυνηγάει" με ορμόνες και φάρμακα.

Ας υποθέσουμε ότι δεν μείνεις έγκυος.Έχεις την επιλογή της υιοθεσίας.

Και αν πάλι δεν τα καταφέρεις,θυμήσου γιατί παντρεύτηκες,θα είναι σκληρό να χαλάσεις το γάμο σου γιατί υπάρχει αυτή η ψυχολογία!

Πάρε τα πάνω σου,κάνε πράγματα σαν ζευγάρι,χαμογέλα και προχώρα!

Δεν ξέρεις τι μπορεί να υπάρχει πιο κάτω!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Εγω δεν θα σου πω οτι η ζωη ειναι ωραια χωρις παιδια.. γτ και εγω ετσι ακριβως αισθανομουν οπως εσυ!!Μπορει να μην εχουμε την ιδια ηλικα.. ομως και εγω προσπαουσα 4,5 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος και χωρις να εχουμε καποιο προβλημα !4,5 χρονια δεν ειχα μεινει εγκυος ουτε μια φορα!Η ψυχολογια μου ηταν χαλια .. τα λεφτα ειχαν τελειωσει απο εξετασεις .. εξωσωματικες κλπ και φυσικα.. δεν ενιωθα οτι εχει νοημα ο γαμος μου.. η γενικως το να ειμαι παντρεμενη χωρις παιδι!Οταν λοιπον μετα την τελευταια αποτυχια ειπα να το αφησω και για ψυχολογικους αλλα και οικονομικους λογους.. λιγους μηνες μετα εμεινα εγκυος φυσιολογικοτατα!!!

Με ολα αυτα θελω να πω.. οτι εφοσον κιολας μενεις εγκυος.. ασχετα αν δεν προχωρανε.. και εφοσον δεν σας βρισκουν κατι οπως θρομβοφιλια κλπ.. αξιζει τον κοπο να μην το βαζεις κατω!!

Εισαι 42.. εισαι πολυ νεα για να παραιτησε απο τη ζωη!Μιλα με τον αντρα σου.. που θα εχει κουραστει και αυτος εξισου.. και προσπαθειτε φυσιολογικα!

Και καλο στην ψυχολογια σου θα κανει.. και θα δεθεις με τον αντρα σου... και το θαυματακι θα γινει και σε εσενα!

Μην το βαζεις κατω κοπελα μου.. εχει ο Θεος για ολους!

FvxMp3.png

Michel δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση..και ξερω οτι δεν το εγραψες γι αυτο..

αλλα δωσε μας αν θελεις το ονομα της σελιδας στο face Τοσα ατομα εδω ..θα υπαρξει καποια προωθηση

Ο,τι και να γινει εσυ θα βρεις τις ισορροπιες σου...δεν εισαι το ατομο που θα περιμενει απλα να πεθανει επειδη τελειωσε το ονειρο..

Σε εχω διαβασει πολλες φορες και εισαι στην καρδια μου

p7z6p3.pngsQqep3.png

Τίποτα δεν τέλειωσε...θα το δεις!! Αφού έχεις μείνει έγκυος , γιατί πάτε για εξωσωματική και δεν ψάχνετε τον λόγο που λήγουν πρόωρα οι εγκυμοσύνες? Σου εύχομαι πολύ σύντομα να είσαι με ένα μωράκι στην αγκαλιά....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Τι να πω εγω τωρα

τα ειπαν οι προηγουμενες

εγω ειμαι 44 κ προσπαθω 11 χρονια

εχω λυγισει πολλες φορες κ αλλες τοσες ξανασηκωθηκα

εχω κανει οτι περναει απο το χερι μου κ των γιατρων επισης για ενα παιδι

εχω κανει κ αιτηση υιοθεσιας

απο εκει κ περα οτι θελει ο Θεος

τουλαχιστον προσπαθησα

ποτε ομως δεν αφησα να χαθει αυτο που εχω με τον αντρα μου

αυτο που μας ενωσε κ μας εκανε να παντρευτουμε

σκεψου οτι κ αυτος μπορει να αισθανεται ετσι κ δεν στο δειχνει

θυμησου γιατι εισαι μαζι του

δεν εισαι για το παιδι

αλλα για τα αισθηματα που εχεις γι'αυτον

πιασε του το χερι

κ συνεχιστε μαζι

εισαι πολυ νεα για να το βαλεις κατω

αυριο ειναι μια καινουρια μερα

μπορεις ν'αρχισεις να κανεις ονειρα παλι!!!!!

Το χαμογελο σου

ολη η ζωη μου.....

.....μετα,με πηραν και οι φοβοι για τη μητροτητα.....μαλλον δεν θελω να γινω μανα,πλεον...νιωθω τοση ανασφαλεια,με ολα αυτα που συμβαινουν γυρο μας...που,αποφασισα οτι Πρεπει να πω αντιο,σε αυτο το ονειρο,που καποτε,μου εδινε ελπιδες,οτι η ζωη...ειναι ωραια......

.......τελικα....εχασα καθε μου ελπιδα,απογοητευτηκα...εκλαψα...κλαιω ακομα.....και δεν θελω τιποτα αλλο,απο το να πεθανω οσο πιο γρηγορα γινεται.....γιατι δεν αντεχω την ιδεεα οτι η ζωη μας θα ειναι τοσο βαρετη,απο εδω και περα.......

Εμεινα σ αυτά τα λόγια σου και κατάλαβα οτι σ έχει πάρει πολύ απο κάτω.

Σε τίποτα να μην λες αντίο , ακούς ? Ποτέ!

Η ζωή είναι ένας μεγάλος αγώνας κι αν πεις "τέλος" μόνο κακό στον εαυτό σου θα κάνεις και δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Μάζεψε τα κομμάτια σου , βρες τη δύναμη που έχεις μέσα σου (πάντα υπάρχει απόθεμα) , και θα κάνεις παιδάκι , παιδάκια..

Θα σε παρακολουθώ και θα περιμένω να γράψεις σύντομα οτι έγινες μαμά.

Σου στέλνω φιλιά και ελπίδες.

...Μία συμπάσχουσα..;)

Καλησπερα κ απο μενα...πραγματικα συγκινηθηκα με οσα διαβασα απο ολες τις κοπελες...εγω ειμαι στα 29....ναι ξερω, πιο μικρη θα πειτε....ειχα πολυκυστικες απο τα 15 μου...απειρα αντισυλληπτικα, ακμη, πρηξιματα, απειρες ορμονικες εξετασεισ-υποφυση, επινεφριδια, κλπ....και περιοδος γιοκ για μηνες!!!ολοι οι γιατροι λεγανε "θα εχεις καποια δυσκολια να κανεις παιδι!"....τα τελευταια 4 χρονια μενω μαζι με τον αντρα μου( ειμαστε 12 χρονια μαζι, καιπαντρευτηκαμε το 2010)....στα 4 αυτα χρονια πηρα 12 κιλα απο κακη διατροφη---τρελο προγραμμα στη δουλεια κ γυρνωντας επεφτα με τα μουτρα στα γλυκα...παω σε ενδοκρινολογο...κανω καμπυλη=ταση για διαβητη!!!{ ολα σε εμενα ετυχαν δηλαδη}....-κανω διατροφη- παιρνω κ κατι χαπακια για τη ρυθμιση του σακχαρου...αυτους τους 5μηνες που εχασα τα κιλα εφτιαξε κ ο κυκλος μου χωρις αντισυλληπτικα!!! κανω προσπαθειες για παιδι απο το καλοκαιρι κ μετα....δεν αδιαθετω εναν μηνα, παω στο γιατρο=καθυστερημενη ωορρηξια...μου λεει ποτε να κανω σεξ.....ακολουθω πιστα τις ημερομηνιες...και τωρα δοξα τω θεω ειμαι στην 21η βδομαδα!!!!για μενα αυτο ειναι δωρο θεου!!!κ ολοι λεγανε " η Στελλα δεν θα μπορεσει ποτε να κανει παιδια"....και να ξερατε ποσο φοβαμαι κ θελω ολα να πανε καλα...κ προσευχομαι να μην τυχει κατι στραβο...εγραψα αυτην την ιστορια μου,γιατι .μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας μου ετυχε το πιο καλο δωρο!!! προσπαθηστε με καθε τροπο και μην απογοητευεστε!!!αισιοδοξια κ ελπιδα!!!ευχομαι ο,τι καλυτερο σε καθε κοπελα που θελει να γινει μαμα!!!!

Εγώ δεν συμφωνώ για τις επανηλειμμενες προσπάθειες εξωσωματικές με ενέσιμους κύκλους αλλά και με φυσικούς γιατί και κει παιρνεις "χίλια" φαρμακα μετα την εμβρυομεταφορά. Θεωρώ ότι π΄ρεπει κάποια στιγμή να το παιρνουμε απόφαση και να μην ριψοκινδυνευουμε την υγεία μας. Διάβαζα για μία σε άλλο site που έκανε καρκίνο μαστού από τις ορμόνες και τί τραβα η κοπέλα. Χίλιες φορές να μην έκανε καμιά προσπάθεια παρα αυτό που περνα. "Παν μετρον άριστο"

Εντωμεταξύ και η σχεση με τον άντρα δοκιμαζεται παρα πολύ με αυτές τις διαδικασίες. Φαντασου να παντρευτείς για να κανεις παιδιά, να έχει πρόβλημα ο άντρας σου και να πρέπει αναγκαστικά να καταφύγεις σε εξωσωματική, να μην έχετε χρήματα ούτε για τοκετό(γιατί που να βρεθούν τέτοιες εποχές) και στο τέλος να παθεις και τίποτα από τις ορμόνες αν κάνεις εξωσωματική και ούτε παιδί να κάνεις. Δεν παλεύονται όλα αυτά τα θέματα. Το ζευγάρι δέχεται μεγάλους τριγμούς. Εδώ λοιπόν χρειαζεται δυναμη να βαλεις όρια στα θέλω σου.

Αχ, πολύ με στενοχώρησες....

Θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας και θα έρθουν και για σένα.

Όσο ζούμε ελπίζουμε και θα δεις ότι μπορείς να συλλάβεις και φυσιολογικά.

Ποτέ να μην λες αντίο σε ένα όνειρο!

Ξέρω πως όταν η ψυχολογία έχει πέσει στα τάρταρα όλα αυτά τα λόγια ακούγονται ανούσια.

Έχεις ακουστά την Παναγία της Τσαμπίκας στην Ρόδο; Λένε πως έχει βοηθήσει πολλά άτεκνα ζευγάρια.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

εγω τωρα τι να πω???ειμαι 26 κ εχω κανει 2 προσπαθειες εξωσωματικης που απετυχαν κ οι δυο.τον αντρα μου τον παντρευτηκα απο ΕΡΩΤΑ κ αυτος βρηκε σε εμενα αυτα που δεν ειχε βρει σε καμι αλλη κοπελα!!!

οταν καμια φορα σκεφτομαι πως μπορει εγω να μην κανω ποτε παιδια σε καταλαβαινω και λεω''τι νοημα εχει η ζωη μου αραγε?''

ωραια σαββατο βραδυ κ αντι να παμε σε ενα παρκο εμεις οι δυο μας μεσα σε ενα σπιτι κοιταζοντας dvd!και που να παμε ολοι εχουν μωρα ,ακομα κ η αδελφη του αντρα μου ενα κοριτσακι που το λατρευω αλλα εδω κ δυο χρονια ολη μας η ζωη ειναι τι κανει το μωρο!εφαγε?κοιμηθηκε?ειναι καλα?θελω κ εγω!!!

η μαμα μου ισως γιατι φοβαται μηπως με πιασει καταθλιψει μου λεει συνεχεια

''η ζωη δεν ειναι μονο παιδια!!!''ισως ναι κ να εχει δικιο αλλα ποιος καταλαβε ποτε το νοημα της ζωης???

εχασα την πεθερα μου 2 μηνες πριν το γαμο μου 50χρ.μια ξαδελφη κ εναν ξαδελφο 34χρ.την μαμα μιας φιλης 45χρ.,το μωρο ενος φιλου 9μν!!!

τι αλλο θελω για να καταλαβω πως η ζωη ειναι ενα θαυμα κ πρεπει να την υπολογιζουμε!!!

οπως εσενα εχω κ εγω μια πολυ γνωστη κυρια 46χρ. με πολλες κυησεις φυσιολογικες κ ολα τα μωρα της κατεληγαν στον παραδεισο!!!ενα την βοηθησε ο Μεγαλοδυναμος κ την ςκανε να το χαρει να το δει να γιεννιεται κ ομως απο λαθος γιατρου εζησε αλλα 7 μν πηγε κ αυτο μαζι με τα αλλα αδελφακια του!γυναικα απτις λιγες σε ολα της κ παντα να βοηθησει τους παντες,κοντα στην εκκλησια κ σε ολους με ενα χαμογελο ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!μεσα της ομως αραγε???????????

εμαθα πριν 2 μν πως υοθετησαν ενα παιδακι!!!εβαλα τα κλαματα απτην συγκινηση!επιτελους το αξιζαν αυτοι οι τρεις ανθρωποι να ζησουν μαζι!οσο το σκεφτομαι λεω ναι εγιναν γονεις εχουν ενα παιδι δικο τους,να το μεγαλωσουν ,να το χαρουν,να το αγαπησουν κ να τους αγαπησει!!!

φυσικα ειμαι τοσο μικρη που θα γελατε αν πω ''εγω θα μπορεσω να αποκτησω ενα παιδι?''

δεν ξερω αν θα αποκτησω τουλαχιστον εχω χρονια να προσπαθησω!

καμια φορα λεω ''οπως τα φερει ο θεος''

καλη ζωη σε ολους.....................