Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

ουπσ η 2η είναι 125ml :oops:

και για την 40spf δεν σας έγραψα

6) λοιπόν αντιηλιακή προσώπου 40spf 50ml.

Η αντηλιακή κρέμα Neutral SPF 40 της σειράς Sun sensitiv δημιουργήθηκε ειδικά για άτομα με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Όσες μένετε στην Αθήνα, από πού τα αγοράζετε; Νομίζω στν πωλούνται στα φαρμακεία ή μήπως κάνω λάθος; Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποια καταστήματα;

Jen επειδή το μωράκι σου (να σου ζήσει!!) είναι πολύ μικρό θα έλεγα να πάρετε την σειρά NEUTRAL που είναι για τις πολύ ευαισθητες επιδερμίδες. Βέβαια (έχω ακούσει) ότι τα αντιηλιακά καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται σε μωρά κάτω των 6 μηνών και γι αυτό καλό είναι να ρωτήσεις τον παιδίατρο για πιο σίγουρα. Τώρα με τις κλιματικές αλλαγές αυτό μπορεί να έχει αλλάξει οστόσο τα μωρά κάτω των 6 μηνών δεν πρέπει να εκτίθονται στον ήλιο, θέλουν πάντα σκιά καπέλο και ρούχα ανοιχτόχρωμα μακρυμάνικα

Διαφημίσεις

Εμένα δυστυχώς η κόρη μου παρουσίασε ξαφνικά αλλεργεία στα weleda.Eνώ τα χρησιμοποιούσαμε για μήνες και ήμουν ευχαριστημένη, ξαφνικά όταν παρήγγειλα ξανά (και δυστυχώς μεγάλη ποσότητα για να έχω stock) το αφρόλουτρο-σαμπουάν με το που ερχόταν σε επαφή με το σώμα της στο μπανάκι κοκκίνιζε (έκανε μεγάλες στάμπες) στην πλάτη, στο στήθος, στην κοιλιά και στα χέρια, τα οποίο όταν στέγνωναν μετατρέπονταν σε ξηροδερμία.Τώρα πια χρησιμοποιούμε ένα εντελώς υποαλλεργικό προιόν από το φαρμακείο ύστερα από συμβουλή του γιατρού και έχει συνέλθει. Να υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να άλλαξε κάτι από τη σύνθεση του αφρόλουτρου και να την πείραξε;Γιατί το παρουσίασε μετα από χρήση αρκετών μηνών στα ξαφνικά.

Εμένα δυστυχώς η κόρη μου παρουσίασε ξαφνικά αλλεργεία στα weleda.Eνώ τα χρησιμοποιούσαμε για μήνες και ήμουν ευχαριστημένη, ξαφνικά όταν παρήγγειλα ξανά (και δυστυχώς μεγάλη ποσότητα για να έχω stock) το αφρόλουτρο-σαμπουάν με το που ερχόταν σε επαφή με το σώμα της στο μπανάκι κοκκίνιζε (έκανε μεγάλες στάμπες) στην πλάτη, στο στήθος, στην κοιλιά και στα χέρια, τα οποίο όταν στέγνωναν μετατρέπονταν σε ξηροδερμία.Τώρα πια χρησιμοποιούμε ένα εντελώς υποαλλεργικό προιόν από το φαρμακείο ύστερα από συμβουλή του γιατρού και έχει συνέλθει. Να υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να άλλαξε κάτι από τη σύνθεση του αφρόλουτρου και να την πείραξε;Γιατί το παρουσίασε μετα από χρήση αρκετών μηνών στα ξαφνικά.

Δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξε η σύνθεση απλα το παιδάκι να παρουσίασε ξαφνικά αλλεργία.

Εγω απέκτησα αλλεργια στα μάλλινα 20 χρονών!!! Και ειχα κατι τέλεια μοχεράκια πουλόβερ που πήγαν στις φιλενάδες μου :?

Κρίνα πολύ λυπάμαι που το ακούω.

Να επικοινωνήσεις με την Βάσω και να της πεις τι έγινε αν δεν τα έχεις ανοίξει τα αφρολουτράκια θα τα πάρει πίσω και θα σου δώσει τα λεφτά.

Είναι κρίμα να τα κρατήσεις αφού δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Επίσης υπάρχει της lavera μια σειρά NEUTRAL για βρέφη και μωρά που έχουν πολύ ευαισθητη επιδερμίδα και ταλαιπωρούνται από αλεργίες που έχει ένα αντίστοιχο προιόν που

Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί ειδικά για ήπιο καθαρισμό των μαλλιών και του δέρματος των μωρών. Τα μαλλιά και το δέρμα παραμένουν φυσικά, υγιή και προστατευμένα, ακόμα και με καθημερινό πλύσιμο. Οι φυτικοί παράγοντες ενυδάτωσης παρέχουν φυσική προστασία σε λεπτά μαλλιά και ερεθισμένο δέρμα. Το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα λαμβάνει μακράς διαρκείας ενυδατική φροντίδα, με ένα αίσθημα απαλότητας.

Το ήπιο σαμπουάν έχει αναπτυχθεί για να ελαχιστοποιήσει τις αλλεργικές αντιδράσεις. Για αυτόν τον λόγο, δεν περιέχει καθόλου εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια λουλουδιών ή βοτάνων. Το σαμπουάν προσφέρει φροντίδα με ειδική σύνθεση για μωρά και παιδιά κατά τη διάρκεια ομοιοπαθητικής θεραπείας, δεδομένου ότι η σύνθεσή του είναι χωρίς συστατικά που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν την πορεία της θεραπείας

Kαι εγω το ίδιο έπαθα αλλά δεν ήξερα τι φτάιει...

Και εμείς βάζουμε το αφρόλουτρο σαμπουάν...

Τα Lavera τα έχει η ίδια εταιρία?

Που μπορώ να βρω κατάλογο των προιότων της?

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

Κρίνα πολύ λυπάμαι που το ακούω.

Να επικοινωνήσεις με την Βάσω και να της πεις τι έγινε αν δεν τα έχεις ανοίξει τα αφρολουτράκια θα τα πάρει πίσω και θα σου δώσει τα λεφτά.

Είναι κρίμα να τα κρατήσεις αφού δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Δεν τρέχει τίποτα, τα χρησιμοποιώ εγώ, σιγά-σιγά θα τα καταναλώσω.Απλά το ανέφερα σαν απορία, γιατί μου έβαλε την ιδέα ο φαρμακοποιός σχετικά με την αλλαγή σύνθεσης.

• 2 εβδομάδες μετά...

θα ήθελα να πω,

πως η Weleda σταμάτησε την σειρά των αντιηλιακών με το edelweis και ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάποια νέα σειρά αντιηλιακής προστασίας.

Αντίστοιχη εταιρία με βιολογικά αντιηλιακά είναι η lavera που έχει μεγάλη γκάμα και δείκτες προστασίας από 15 εώς και 40

Γειά σας! παρέλαβα και εγώ σήμερα κάποια προϊόντα της weleda που είχα παραγγείλει

πήρα το waschlotion & shampoo, to calentula λάδι για μωρά, την κρέμα για αλλαγή πάνας, και την κρέμα σώματος και επίσης ένα λάδι σημύδας κατα της κυτταρίτιδας ( όχι για τον μπέμπη ...για μένα!!!:mrgreen:)

όλα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για νεογέννητο σώστα?

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Ναι ...ναι... η βρεφική σειρά της weleda ξεκινάει από 0 μηνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 2 χρονών (ή και πιο πολύ) και από κει και ύστερα όλα τα προιόντα κάνουν για όλη την οικογένεια.

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

το 40 της lavera δεν αποσυρθηκε αλλα εγιναν καποιες αλλαγες στη γερμανια οσο αφορα τους δεικτες προστασιας των αντιλιακων( ενας απο τους λογους που σταματησε και η weleda τα αντιλιακα). Η lavera εχει 40 για το προσωπο και για τα μωρα 30

το 40 της lavera δεν αποσυρθηκε αλλα εγιναν καποιες αλλαγες στη γερμανια οσο αφορα τους δεικτες προστασιας των αντιλιακων( ενας απο τους λογους που σταματησε και η weleda τα αντιλιακα). Η lavera εχει 40 για το προσωπο και για τα μωρα 30

Δε κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις...οτι το 30 πλέον είναι το παλιό 40??:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

καπως ετσι . Απλά η αριθμιση και ο τροπος με τον οποιο θα γινονται απο φετος εχει καπως αλλαξει οποτε η αντιστιχια ειναι αυτη για το συγκεκριμενο αντιλιακο της lavera. Παντως αν θελεις το 40 παρε τηλ στην εταιρια σιγουρα τους θα εχουν απο περυσι

καπως ετσι . Απλά η αριθμιση και ο τροπος με τον οποιο θα γινονται απο φετος εχει καπως αλλαξει οποτε η αντιστιχια ειναι αυτη για το συγκεκριμενο αντιλιακο της lavera. Παντως αν θελεις το 40 παρε τηλ στην εταιρια σιγουρα τους θα εχουν απο περυσι

Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν οτι με δεικτη 40 ειναι για πρόσωπο και οχι για μωρα...για μωρά ειναι αυτη με δεικτη 30...εχω μπερδευτει!!!

Ποια να παρω για ενα βρέφος 6 μηνών? (τοσο θα ειναι όταν θα την βάζουμε...)

gwggp2.png ISWTp2.png

Λοιπόν εγω πηρα ενα απο μαγαζι με βιολογικά, Γερμανικό, με δείκτη 45 και πήρα και αυτο της Lavera με δείκτη 30. Νομιζω οτι ειναι ΟΚ εξάλλου το παιδί δεν κάνει να εκτιθεται στον ήλιο σχεδόν καθολου. Μην πολυ σκοτίζεστε για τους υψηλούς δείκτες γιατι απο ενα σημειο και πάνω ειναι ολα τα ιδια. Αυτα που πήρα δεν εχουν παραβένες ενω ΟΛΑ οσα ειχαν στο φαρμακείο ειχαν τα κερατα τους μέσα! Της Freezyderm ειχε κατι άλλο και τσαντίστικα και δεν το πηρα αλλα δεν θυμάμαι ακριβως τι.

Όσο πιο ψηλός δείκτης τόσο πιο πολλά χημικά. Ακόμα και στα βιολογικά είναι αδύνατον να λένε ότι έχουν δείκτη προστασίας 50 και 60 και να περιλαμβάνουν μόνο αγνά και φυσικά υλικά. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι πολύ επικίνδυνη. Γι αυτό όσο μπορούμε μακριά από τον ήλιο και να μη φορτώνουμε το παιδί με βαριά αντιηλιακά.. Υψηλό δείκτη θα βάλω στο μπέμπη αν τύχει να βρεθούμε καταμεσήμερο στον ήλιο που δεν είναι και ότι καλύτερο..

age.png

• 2 εβδομάδες μετά...

βρε κορίτσια ο δείκτης προστασίας παρατείνει την ώρα που μπορεί να μείνει κάποιος εκτεθειμένος στο ήλιο. Πχ για παραδειγμα στις 12 το μεσημέρι μπορεί κάποιος να μείνει για 10' στο ήλιο με ένα αντιηλιακό με δείκτη spf20 αυτό μεταφράζεται σε 200' δηλ 3 ώρες και 20 λεπτά!!!! Αν βάλεις με δείκτη 50 ή 70 δεν έχει νόημα!!! στην ουσία.

Οι μεγάλοι δείκτες είναι σκέτο marketing και καθόλου ουσία.

Επίσης πολύ καλό είναι αν εκτίθεστε εσείς ή τα παιδιά σας να ανανεώνεται κάθε 1 ώρα το αντιηλιακό όποτε είστε πραγματικά καλυμένοι.

Γι αυτό και οι οργανισμοί πιστοποίησεις των βιολογικών εταιριών (BDIH, ECOCERT)θεώρησαν ότι ο δείκτης 20 είναι πραγματικός και τώρα όλα σχεδόν τα βιολογικά φτάνουν άντε μέχρι 30 max.

Επίσης στην lavera μην ψάξετε τα περυσινά με δείκτη 30 γιατί και τα φετινά με δείκτη 20 έχουν ακριβώς την ίδια σύσταση μα ακριβώς 100%

επίσης η freezyderm δεν είναι βιολογική που σημαίνει το χημικό της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το έχει

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα κορίτσια!

να σας ρωτήσω κάτι...το λάδι συμήδας της weleda το οποίο ειναι για την κυτταρίτιδα επιτρέπεται στην διάρκεια του θηλασμού? με την εγκυμοσύνη εκανα κυτταρίτιδα μέχρι το γόνατο!!!υπάρχει τελος παντων κάποιο προϊόν που μπορώ να χρησιμοποιησω?? καλα για αδυνάτισμα δεν το συζητάω. εχασα μόνο κατα τη γέννα 5μιση κιλά και μου χουν μείνει αμανάτι 7πλεον (6 ήταν αλλα εβαλα και ενα στους 2 μήνες θηλασμου!) και αλλα 4 που ειχα περισσια απο πριν. δεν με βλέπω για θαλασσα φετος...παντως δεν ξέρω τι γίνεται, όσες φίλες εχω που θήλασαν, και είναι αρκετες, οχι μονο δεν χασανε αλλα έβαλαν κιόλας. για βοηθήστε λίγο βρε κορίτσια γιατι λίγο ο θηλασμός, λίγο το τσιγάρο που μου λείπει τρελα εδω και τοσους μήνες, λίγο που καθομαι θα με πάρει η κάτω βόλτα

M6bap3.png

cik1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...