Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

Μπορείς σίγουρα να χρησιμοποιήσεις παράλληλα με το κρεμόλουτρο και το αφρόλουτρο -σαμπουάν. Ειδικά αν έχει αρκέτα μαλλάκια το 2ο θα σε βολέψει πιο πολύ. Επίσης και το αφρόλουτρο-σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 0 μηνών νεογέννητο. Ολη η σειρά αυτή θεωρείται βρεφική δεν έχει συγκεκριμένη ηλίκια που σταματάει το ένα και ξεκινάει το άλλο

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αφρολουτρο- σαμπουαν λαδώνει λιγότερο τα μαλλιά απο το κρεμόλουτρο αλλά θέλει ΠΟΛΥ καλο ξέβγαλμα. Δυστυχως δεν έχει σκέτο σαμπουάν για μαλλιάδες σαν εμάς. Επίσης πολύ καλή είναι η κρεμα προσώπου η χειμερινή (είναι πολύ λιπαρή βέβαια μόνο για περιπτώσεις ξηροδερμιας ή μέρες με πολύ κρύο) εμας μας βοηθησε πολύ στα χιόνια :wink:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Ασπασία για μωρά με πολλά μαλλάκια πολύ καλό είναι το σαμπουάν με αμύγδαλο για βρέφη και παιδιά της lavera που είναι επίσης βιολογική εταιρία 100% αγνό και ασφαλές. Και δεν λαδώνει καθόλου.

Αν στείλεις email στο [email protected] και ζητήσεις κατάλογο θα βρεις όλα τα προιόντα weledα & laverα σε πολύ καλή τιμή.

Διαφημίσεις

Το αφρολουτρο- σαμπουαν λαδώνει λιγότερο τα μαλλιά απο το κρεμόλουτρο αλλά θέλει ΠΟΛΥ καλο ξέβγαλμα. Δυστυχως δεν έχει σκέτο σαμπουάν για μαλλιάδες σαν εμάς. Επίσης πολύ καλή είναι η κρεμα προσώπου η χειμερινή (είναι πολύ λιπαρή βέβαια μόνο για περιπτώσεις ξηροδερμιας ή μέρες με πολύ κρύο) εμας μας βοηθησε πολύ στα χιόνια :wink:

Εμείς είμαστε σχεδόν φαλακροί :D . Την κρέμα προσπωπου την έχω και γω. Όντως κάνει καταπληκτική δουλεία!!

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Καλημέρα!Έχω πάρει την κρέμα calendula pflegecreme της weleda αλλά δεν θυμάμαι που την βάζουμε την συγκεκριμένη. Μήπως ξέρετε εσείς;

Αυτή η είναι η βρεφική κρέμα είναι καλέντουλας και είναι προσώπου/σώματος. Η καλέντουλα δρα καταπραυντικά σε ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επίσης βοηθάει να πέρναν ακόμα και τα τσίμπηματα από κουνουπάκια ή αν έχετε κάποιο ερεθισμό πχ από την πιπίλα ή σε περίπτωση που εμφανίσει κάποια αλλεργία από απορυπαντικό ή από την πάνα κτλ

Εννοεις αυτο το μικρο σωληναριο που ειναι 30ml?

λογικά για αυτήν λέει:

Κρέμα προστασίας από τον χειμωνιάτικο καιρό. Calendula weather protection cream. Φροντίζει την βρεφική και παιδική επιδερμίδα από τον κρύο τον αέρα και τον άσχημο χειμωνιάτικο καιρό. Η εναλλαγή κρύου (έξω) και ζέστης (μέσα στο σπίτι) ξηραίνουν και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Απλώνεται εύκολα και είναι ιδανική ακόμα και για τους ενήλικες που νοιώθουν να τους «τραβάει» το δέρμα τους κατά τους χειμερινούς μήνες (συσκευασία 30ml).

Εννοεις αυτο το μικρο σωληναριο που ειναι 30ml?

Ναι αυτη εννοω! Μοιάζουμε βέβαια με λαδωμένα ποντικάκια (μια μέρα μάλιστα μου λέει μια κυρία στο δρόμο καλέ βγάλε το σκούφο απο το παιδί έχει ιδρώσει δεν το βλέπεις :roll: )αλλά η μουρίτσα μας μένει πολύ απαλή.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Θέλω να αγοράσω ένα λαδάκι για μετά το μπάνιο.

Ποιο από τα δύο θα μου συστήνατε:

το Λάδι σώματος καλέντουλας ή το Extra απαλό λάδι σώματος με Καλέντουλα.

Ποιο μυρίζει πιο ωραία; (εντάξει υποκειμενικό αυτό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας).

Το δεύτερο είναι λεπτόρευστο λέει στην περιγραφή (το οποίο είναι καλό) αλλά το πρώτο δηλαδή πόσο παχύρευστο να είναι;:roll:

Να σημειώσω ότι δεν έχουμε πρόβλημα με αλλεργίες και τέτοια απλά ψάχνω κάτι απαλό για μετά το μπάνιο μας (γιατί μας αρέσει και το μασαζάκι βλέπετε :D )

og1j.jpg.png

Κορίτσια για δείτε λίγο εδώ http://www.bce-europe.com/index.php?cPath=280_24_182

Υπάρχει κρέμα προσώπου 50 ml k κρεμα για τον αέρα κ τον χειμώνα 30 ml. Εσείς αν κατάλαβα τη δευτερη χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο;;; Ποια να προτιμήσω;;

Επίσης το wash lotion and sampoo το βάζουμε μεσα στο νερό όπως το κρεμόλουτρο ή απευθείας πάνω στα μαλλιά κ το σώμα του μωρού;;

Iwz1p2.png 

Καλησπέρα κορίτσια.

Η διαφορά τους είναι στην σύνθεση το δεύτερο έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε εκχύλισμα καλέντουλας και γι'αυτό τα 100ml κοστίζουν 11,50 σε σχέση με το βρεφικό λάδι καλέντουλας που εκτός από καλέντουλα και χαμομήλι περιέχει και σησαμέλαιο και γι αυτό τα 200ml κοστίζουν 13,00€

Ποιο μυρίζει πιο ωραία; (εντάξει υποκειμενικό αυτό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας). Το βρεφικό λάδι καλέντουλας μυρίζει χαμομήλι , το extra απαλό μυρίζει λεμονάτο δεντρολίβανο (περίπου)

Το δεύτερο είναι λεπτόρευστο λέει στην περιγραφή (το οποίο είναι καλό) αλλά το πρώτο δηλαδή πόσο παχύρευστο να είναι;:roll:

Στην υφή είναι ίδια δεν νομίζω πως υπάρχει διαφορά

Να σημειώσω ότι δεν έχουμε πρόβλημα με αλλεργίες και τέτοια απλά ψάχνω κάτι απαλό για μετά το μπάνιο μας (γιατί μας αρέσει και το μασαζάκι βλέπετε :D )

Καλησπέρα κορίτσια.

Η διαφορά τους είναι στην σύνθεση το δεύτερο έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε εκχύλισμα καλέντουλας και γι'αυτό τα 100ml κοστίζουν 11,50 σε σχέση με το βρεφικό λάδι καλέντουλας που εκτός από καλέντουλα και χαμομήλι περιέχει και σησαμέλαιο και γι αυτό τα 200ml κοστίζουν 13,00€

Ποιο μυρίζει πιο ωραία; (εντάξει υποκειμενικό αυτό αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας). Το βρεφικό λάδι καλέντουλας μυρίζει χαμομήλι , το extra απαλό μυρίζει λεμονάτο δεντρολίβανο (περίπου)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Κορίτσια για δείτε λίγο εδώ http://www.bce-europe.com/index.php?cPath=280_24_182

Υπάρχει κρέμα προσώπου 50 ml k κρεμα για τον αέρα κ τον χειμώνα 30 ml. Εσείς αν κατάλαβα τη δευτερη χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο;;; Ποια να προτιμήσω;;

Επίσης το wash lotion and sampoo το βάζουμε μεσα στο νερό όπως το κρεμόλουτρο ή απευθείας πάνω στα μαλλιά κ το σώμα του μωρού;;

Τώρα επειδή καλοκαιριάζει να προτιμήσεις την κρέμα προσώπου γιατί η άλλη είναι πράγματι για προστασία από το κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες και είναι πολύ λιπαρή και βαριά. Το washlotion-shampoo το βάζεις άνετα πάνω στο σωμα και στα μαλλιά. Το ίδιο και το κρεμολουτρο ή βοτανόλουτρο(είναι ίδια και για την ίδια χρήση) και μετά τα ξεπλένεις.

Απλά το κρεμολουτρο/βοτανόλουτρο αν τα διαλύσεις σε μπανιεράκι ή λεκανακι με νερό επειδή είναι πολύ αγνά δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλεις και αυτά είναι σαν να περιβάλλουν σαν μανδύας και ενυδατώνουν το βρεφικό σωματάκι και το προστατεύουν από τυχόν ερεθισμούς. Για τα μαλλάκια αν έχετε πολλά δεν ενδυκνυται γιατί "λαδώνει"

Τώρα επειδή καλοκαιριάζει να προτιμήσεις την κρέμα προσώπου γιατί η άλλη είναι πράγματι για προστασία από το κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες και είναι πολύ λιπαρή και βαριά. Το washlotion-shampoo το βάζεις άνετα πάνω στο σωμα και στα μαλλιά. Το ίδιο και το κρεμολουτρο ή βοτανόλουτρο(είναι ίδια και για την ίδια χρήση) και μετά τα ξεπλένεις.

Απλά το κρεμολουτρο/βοτανόλουτρο αν τα διαλύσεις σε μπανιεράκι ή λεκανακι με νερό επειδή είναι πολύ αγνά δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλεις και αυτά είναι σαν να περιβάλλουν σαν μανδύας και ενυδατώνουν το βρεφικό σωματάκι και το προστατεύουν από τυχόν ερεθισμούς. Για τα μαλλάκια αν έχετε πολλά δεν ενδυκνυται γιατί "λαδώνει"

Ευχαριστώ madreterra!

Κατατοπιστικότατη!

:wink:

Άλλο ένα:

Η Weleda έχει μόνο αυτό για βρέφη;

Αντιηλιακή λοσιόν Edelweiss SPF 12 – Αδιάβροχη

Θα ήθελα κάτι με SPF τουλάχιστον 25

og1j.jpg.png

H weleda δυστυχώς δεν βγάζει πια αντιηλιακά είχε 2 α) μια κρέμα με spf 20 & B) την λοσιόν με spF12. Θα βγάλει νέα σειρά με αντιηλιακά (δεν έχει ανακοινώσει πότε) όποτε περιμένουμε.

Οστόσο σου γράφω μερικά της Lavera που είναι αντίστοιχη βιολογική εταιριά με προιόντα αγνά και 100% ασφαλή.

1)Αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 30 σε σπρέι για βρέφη και παιδιά με εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα. (Συσκευασία 200ml-)

2)Οικογενειακό αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 15. (Συσκευασία 200ml)

3)Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 25. (Συσκευασία 200ml)

4)Αντιηλιακή κρέμα ενισχυμένη αντιρυτιδική με SPF 20. (Συσκευασία 50ml

5)Αντιηλιακή κρέμα προσώπου για βρέφη και παιδιά με δείκτη προστασίας SPF 30. Ιδανική για βρέφη, παιδιά και για ενήλικες που ταλαιπωρούνται με αλλεργίες. (Συσκευασία 125ml)

Εκτός από κατατοπιστικότατη είσαι και γρήγορη :D

Και ξενυχτάς στο parents και συ!

Για να ρωτήσω επιπλέον λοιπόν (εντάξει μη βαράτε το ξέρω ότι σας τα έπρηξα, σόρρυ!)

Με ενδιαφέρουν τα:

- Αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 30 σε σπρέι για βρέφη και παιδιά με εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα

Ερώτηση: μπαίνει και στο πρόσωπο; απορροφάται ή είναι από τα τύπου "στόκος";

- Αντιηλιακή κρέμα προσώπου για βρέφη και παιδιά με δείκτη προστασίας SPF 30

Ερώτηση: Φαντάζομαι κάνει και για τα χεράκια μας ε; τώρα την άνοιξη μόνο χέρια, πρόσωπο βλέπει ο ήλιος

Btw έχω ήδη λάβει τον κατάλογο απο το [email protected] οπότε όπως καταλαβαίνετε προετοιμάζομαι για παραγγελία :D

og1j.jpg.png

Αχ! η μάνα η δόλια, μόνο τώρα έχω λίγο χρόνο για διασκέδαση που οι μικρές μου κοιμούνται του καλού καιρού :D:D:D

- Αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 30 σε σπρέι για βρέφη και παιδιά με εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα

Απάντηση : είναι προσώπου/σώματος και όχι δεν είναι πολύ "στόκος" μμμ τρώγεται :lol:

Ερώτηση: Φαντάζομαι κάνει και για τα χεράκια μας ε; τώρα την άνοιξη μόνο χέρια, πρόσωπο βλέπει ο ήλιος

Απάντηση : αφού κάνει για τόσο μικρά παιδάκια κάνει για όλα χέρια, πόδια, μούτρα :lol: .

citron δυστυχώς ξέρω πως τα κορίτσια στο [email protected] ψάχνουν να βρουν αν υπάρχουν ακόμα κομμάτια από τα αντιηλιακά της weleda στην Γερμανία όποτε και θα ξέρουμε επειδή πολλοι τα ζητούν αλλά περιμένουμε τα νέα να δούμε πότε θα βγούν.

Αχ! η μάνα η δόλια, μόνο τώρα έχω λίγο χρόνο για διασκέδαση που οι μικρές μου κοιμούνται του καλού καιρού :D:D:D

Απάντηση : είναι προσώπου/σώματος και όχι δεν είναι πολύ "στόκος" μμμ τρώγεται :lol:

Απάντηση : αφού κάνει για τόσο μικρά παιδάκια κάνει για όλα χέρια, πόδια, μούτρα :lol: .

Να πεταχτώ και εγώ να πω την ερωτησούλα μου μιας και με ενδιαφέρει και μένα το θέμα του αντιηλιακου...

madreterra τότε ποια η διαφορά των 2 παραπανω κρεμών αφού και οι δυο εχουν τον ίδιο δείκτη και είναι και για σωμα/πρόσωπο? μονο στο οτι η πρωτη είναι σπρέι??

:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

H διαφορά είναι η 1η σπρέι ή 2η σωληνάριο.

Επίσης η 1η είναι συσκευασία 200ml η 2η είναι 50ml. H 1η είναι σχετικά πιο υδαρής η 2η πιο κρεμώδης.Η πρώτη ανήκει στην σειρά NEUTRAL που είναι για άτομα πολύ ευαισθητα που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες και γι' αυτό την συστήνουμε και για το πρόσωπο. Η 2η είναι κυρίως για πρόσωπο (αλλά για τα μωρά τι πρόσωπο τι σώμα). Η αντίστοιχη NEUTRAL για πρόσωπο μόνο είναι με spf 40.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...