Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο πονος της μανας που χανει το παιδι της ειναι αβασταχτος

Recommended Posts

εχω ενα μωρο 7μιση μηνων...μετα απο 10 χρονια που προσπαθουσα για παιδι και ενα διαζυγιο και μια εξωσωματικη .....το παιδι ηρθε φυσιολογικα με το δευτερο συζυγο μου...διαβασα το θεμα σου και δε μπορω να σταματησω κι εγω να κλαιω γιατι δε μπορω να διανοηθω πωσ ειναι να χανεισ εναν αγγελο....ειναι δυσκολο οτι και να σου πουμε να το ξεπερασεισ...για την ακριβεια δε θα το ξεχασεισ ποτε...και κουραγιο να σου πω ξερω πωσ ειναι δυσκολο να το βρεισ...στρεψε την προσοχη σου στο γιωργακη σου...εκεινοσ θα σου απαλυνει τον πονο....ο παναγιωτακησ ειναι αστερακι και παντα θα σασ προστατευει...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανεισ γρηγορα ενα αλλο παιδακι.....μια τεραστια αγκαλια και απο μενα....:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολους μεσα απο την καρδια μου! σας μηλαω ηλικρηνα οτι εσεις και οι γωνεις μου ειστε το στηριγμα μας! το ξερω οτι πρεπει να βρω τη δυναμη και να σταθω ξανα στα ποδια μου για των γιωργακη μου γιατι εχει περασει πολλα μεσα σ αυτο το διαστημα εκεινο το βραδυ που μου εσπασαν τα νερα των βαλαμαι για υπνο και φυγαμε κι εκανε να με δει 25 μερες αφου οταν γηρισα σπιτι το βραδυ κοιμοταν με κραταγε απο το χερι και καθε 5 λεπτα ξυπναγε με κοιταγε μου φωναζε μαμα κι οταν των κοιτουσα και του απαντουσα ξανακοιμοταν! του φαινοτανε απιστευτο και τωρα ακομα ξυπναει το βραδυ και με κοιταει!!! ειναι η δυναμη μου, αλλα κι αυτο που ζω ειναι μεγαλο καναλι! ο γολγοθας ειναι ατελειοτος κι ο σταυρος ασηκοτος!! το ξερω πως η ψυχη του παναγιωτακη μου ηταν πολυ δυνατη και η ταν εγκλοβισμενη μεσα σε αυτο το κορμι!!! αλλα ομως οσο πρωετημασμενος κι αν εισαι για κατι παντα ελπιζεις μεχρι την τελευταια στιγμη σ ενα θαυμα!!! τι να πω? το ξερω με το θεο δεν μπωρει να τα βαλει κανεις! αλλα γιατι να γινει ετσι? αφου ηθελε να μου των παρει γιατι μου των ταλεπωρισε τοσο? το ξερω...τι ρωταω? απαντησεις δεν υπαρχουν...

Εγω ζω απο θαυμα, οταν γεννηθικα οι γιατροι ελεγαν πως δεν θα ζησω... γιατι η μανα μου με γενναγε 4 μερες αλλα διαστολη δεν εκανε εγω ειχα στεγνωσει αμνιακο υγρο καθολου ζηγιζα 4800γρμ.ε... μετα απο πολη σκεψη ο γιατρος μ εβγαλε με καισαρικη βγηκα και ημουν μαυρη πρωσπαθουσα να παρω ανασα και δεν μπωρουσα.και ειπαν οι γιατροι αν καταφερει και ζησει θα εχει για μια ζωη προβληματα υγειας η μανα μου συνεχεια ηταν με το ανχως και των φωβο μεχρι να με δει να μεγαλονω κι ακομα και τωρα που με βλεπουν εξω στο δρομο με συνανταναι οι γιατροι απωρουν πως ζω? και πως δεν εχω κανενα κουσουρι? σ ενα τετειο θαυμα ελπιζα κι εγω... αλλα ομως σκευτεσαι τα χειροτερα και παριγοργιεσαι... λεμε τωρα!

κοριτσακι μου απο τη στιγμη που διαβασα το μην. κλαιω δεν εχω λογια:cry: ειναι μεγαλος πονος δεν ξερω τι να πω. σου ευχομαι δυναμη και κουραγιο για το Γιωργακη σου!

8HiKp2.png

Σας ευχαριστω πολυ ολους μεσα απο την καρδια μου! σας μηλαω ηλικρηνα οτι εσεις και οι γωνεις μου ειστε το στηριγμα μας! το ξερω οτι πρεπει να βρω τη δυναμη και να σταθω ξανα στα ποδια μου για των γιωργακη μου γιατι εχει περασει πολλα μεσα σ αυτο το διαστημα εκεινο το βραδυ που μου εσπασαν τα νερα των βαλαμαι για υπνο και φυγαμε κι εκανε να με δει 25 μερες αφου οταν γηρισα σπιτι το βραδυ κοιμοταν με κραταγε απο το χερι και καθε 5 λεπτα ξυπναγε με κοιταγε μου φωναζε μαμα κι οταν των κοιτουσα και του απαντουσα ξανακοιμοταν! του φαινοτανε απιστευτο και τωρα ακομα ξυπναει το βραδυ και με κοιταει!!! ειναι η δυναμη μου, αλλα κι αυτο που ζω ειναι μεγαλο καναλι! ο γολγοθας ειναι ατελειοτος κι ο σταυρος ασηκοτος!! το ξερω πως η ψυχη του παναγιωτακη μου ηταν πολυ δυνατη και η ταν εγκλοβισμενη μεσα σε αυτο το κορμι!!! αλλα ομως οσο πρωετημασμενος κι αν εισαι για κατι παντα ελπιζεις μεχρι την τελευταια στιγμη σ ενα θαυμα!!! τι να πω? το ξερω με το θεο δεν μπωρει να τα βαλει κανεις! αλλα γιατι να γινει ετσι? αφου ηθελε να μου των παρει γιατι μου των ταλεπωρισε τοσο? το ξερω...τι ρωταω? απαντησεις δεν υπαρχουν...

Εγω ζω απο θαυμα, οταν γεννηθικα οι γιατροι ελεγαν πως δεν θα ζησω... γιατι η μανα μου με γενναγε 4 μερες αλλα διαστολη δεν εκανε εγω ειχα στεγνωσει αμνιακο υγρο καθολου ζηγιζα 4800γρμ.ε... μετα απο πολη σκεψη ο γιατρος μ εβγαλε με καισαρικη βγηκα και ημουν μαυρη πρωσπαθουσα να παρω ανασα και δεν μπωρουσα.και ειπαν οι γιατροι αν καταφερει και ζησει θα εχει για μια ζωη προβληματα υγειας η μανα μου συνεχεια ηταν με το ανχως και των φωβο μεχρι να με δει να μεγαλονω κι ακομα και τωρα που με βλεπουν εξω στο δρομο με συνανταναι οι γιατροι απωρουν πως ζω? και πως δεν εχω κανενα κουσουρι? σ ενα τετειο θαυμα ελπιζα κι εγω... αλλα ομως σκευτεσαι τα χειροτερα και παριγοργιεσαι... λεμε τωρα!

δεν υπαρχει απαντηση μαρακι..ολα ειναι δοκιμασιεσ...ενασ ξαδερφοσ μου γεννηθηκε την περιοδο τησ κατοχησ 300 γρ...η θεια μου τοτε (αμορφωτη)νομιζε πωσ το παιδι ηταν πεθαμενο και το εβαλαν σε μια κουτα και την ωρα που το πηγαιναν στα σκουπιδια!εβγαλε μια κραυγη σα γατι και καταλαβαν οτι ζει και το πηγαν στο νοσοκομειο..τοτε πωσ?που?περισσοτερα δε ξερω..αυτο λοιπον το ανθρωπακι εζησε...καθε ανθρωποσ εχει το γραμμενο του..κανε υπομονη .....βρεσ τη δυναμη να συνεχισεισ....φιλια

Πραγματικα κουραγιο σου ευχομαι. Σφιξε την καρδια σου για να δωσεις δυναμη στο αλλο σου παιδι. Ο αγγελος σου σιγουρα θα σας βλεπει απο εκει ψηλα.

Δεν υπαρχουν λογια.

Διαφημίσεις

λυπαμαι παρα πολυ γ αυτα που περασες για τον πονο που εζησες,για τις ασχημες εικονες που σου εγιναν βιωμα...περισσοτερο για τον μικρουλη σου ...ομως σε θαυμαζω ,πώς βρηκες τοση δυναμη κ καταφερες να γραψεις αυτα που εγιναν.ευχομαι να καταφερεις να συνεχισεις τη ζωη σου κ να χαρεις την οικογενεια σου.

πραγματικα δεν εχω λογια...η ιστορια σου με αγγιξε παρα πολυ ισως γιατι τωρα που εχω γινει μανουλα καταλαβαινω καλυτερα ολες τις μανουλες.ευχομαι ο θεος να σου δινει δυναμη και κουραγιο για να συνεχισεις γιατι εχεις ενα ακομα μωρακι που σε χρειαζεται..να εισαι παντα καλα...

• 4 months later...

Κοριτσια, κουραγιο και υπομονη. Εχασα κι εγω την κορη μου καθως ειχα συσπασεις στην 39η εβδομαδα. Δεν θα καταλαβω ποτε μου γιατι. Γιατι να υπαρχει τοσος πονος στον κοσμο αυτο? γιατι να υποφερουμε τοσο? γιατι?? ευχομαι να μας λυπηθει ο θεος και να μην αφησει να ξαναπονεσουμε.

Χρυσα τι σημαινουν οι ισχαιμικες ενδομητριες βλαβες? εμενα η ιστοπαθολογικη του πλακουντα εδειξε ισχαιμικες αλλοιωσεις πλακουντα, αλλα δεν καταφερε κανενας να μου το εξηγησει.

πραγματικα συγκινηθηκα κ εγω...ευχομαι καμια μανουλα στον κοσμο να μην χασει το παιδακι της ποτε...το μονο που εχω να πω ειναι κουραγιο κ υπομονη....ευχομαι ο θεος να δωσει δυναμη σε ολες εσας που περασατε τετοιο μαρτυριο...

ntRCp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟ!!Δεν μπορώ να πω τίποτα αλλό

:confused:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Μαρία μου πως είσαι? Κάνεις προσπάθειες για άλλο παιδάκι? Νομίζω ότι μόνο αυτό θα μας σώσει μετά από αυτά που περάσαμε.... Εγώ ήρθα πίσω στη δουλειά και γέννησαν κάποιες συνάδελφοι λίγο μετά από μένα και μου δώσανε πρόσκληση για να πάω στο πάρτι που θα κάνουν για τη γέννηση των παιδιών τους... Περιττό να σου πω ότι κλειδώθηκα στο γραφείο και κλαίω ασταμάτητα. Δεν είναι ζήλια, πιστεύω όλες όσες το ζήσατε το καταλαβαίνετε, είναι παράπονο, γιατί εγώ να μην έχω το μωρό μου και να χαίρομαι όπως αυτές? Γέννησε επίσης και η γυναίκα του ξάδελφου μου και δεν μπορώ να πάω να τους δω, αν και πέρασαν 4 μήνες από το περιστατικό, ξέρω ότι αν πάω να δω το μωρό τους θα βάλω τα κλάματα και δεν θέλω...

Σπάνια εχω την δυναμη να διαβασω την συγκεκριμμενη ενοτητα του φορουμ, γιατι δεν αντεχω ουτε να σκεφτω κατι τετοιο, γιατι δεν θελω να γραφω λογια που δεν πιστευω οτι θα αλαφρύνουν τον πονο σας αλλα καθε φορα που ανοιγω το φορουμ το πρωτο που ευχομαι ειναι να μην δω καινουργιο μηνυμα σε αυτη την ενοτητα.

δεν ξερω λοιπον τι να σας πω, δεν μπορω ουτε να φανταστω πως μπορει να νιωσει μια μανα, σας ευχομαι ομως απο εδω και εμπρος η ζωή σας να ειναι γεματη στιγμες ευτυχίας που να ξαναφερουν πολλα πραγματικα χαμογελα στα χειλη σας.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Κορίτσι βρίσκομαι μπροστά στην οθόνη πόση ώρα και από τα κλάματα δεν μπορώ να διαβάσω όλα όσα γράφεις...Τι να πω;Ότι και να πω πως θα μπορούσα να γιατρέψω την πονεμένη σου καρδούλα:(;Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ:cry:...Μία μεγάλη ζεστή αγκαλιά απο εμένα ,τίποτα άλλο...

Μαρία μου πως είσαι? Κάνεις προσπάθειες για άλλο παιδάκι? Νομίζω ότι μόνο αυτό θα μας σώσει μετά από αυτά που περάσαμε.... Εγώ ήρθα πίσω στη δουλειά και γέννησαν κάποιες συνάδελφοι λίγο μετά από μένα και μου δώσανε πρόσκληση για να πάω στο πάρτι που θα κάνουν για τη γέννηση των παιδιών τους... Περιττό να σου πω ότι κλειδώθηκα στο γραφείο και κλαίω ασταμάτητα. Δεν είναι ζήλια, πιστεύω όλες όσες το ζήσατε το καταλαβαίνετε, είναι παράπονο, γιατί εγώ να μην έχω το μωρό μου και να χαίρομαι όπως αυτές? Γέννησε επίσης και η γυναίκα του ξάδελφου μου και δεν μπορώ να πάω να τους δω, αν και πέρασαν 4 μήνες από το περιστατικό, ξέρω ότι αν πάω να δω το μωρό τους θα βάλω τα κλάματα και δεν θέλω...

σε νοιοθω απολητα το ιδιο ζω κι εγω!!! προσπαθουμε να πρωχωρισουμε σε μια νεα εγκυμοσηνη αλλα ακομα τπτ ο γιατρος λεει πως ειμαι μια χαρα υπομωνη τπτ αλλο δεν κανω!! παλι καλα εχουμε το γιωργακη μας κι ετσι ολα ερχοντε στην ευθεια τους ειναι η δυναμη το κουραγιο μας η ζωουλα μας!!! θελει λεει μια μπουμπου!!! θα ερθει το νοιοθω σιγα σιγα θα σηνερθουμε!!! ομως η πλιγη δεν σταματαει να αιμοραγει!!! πρεπει στη ζωη να πρωχωραμαι μπρωστα να μαζευουμε τα κοματια μας να σηκωνουμε το σταυρο μας και να συνεχιζουμε!!! υπομωνη κι επημονη κι ολα θα στρωσουν!!!!!!!!!

Μαρία μου καλή μου σου εύχομαι σύντομα να μείνεις έγκυος και όλα να πάνε καλά! Κι εγώ το ίδιο θέλω γιατί με μια νέα εγκυμοσύνη θα κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω πλέον! Να χαίρεσαι τα παιδάκι και τον άντρα σου και να προσεύχεσαι και θα'ρθουν καλύτερες μέρες και για μας, το πιστεύω αυτό που σου λέω! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

Διαφημίσεις

Μαρία μου καλή μου σου εύχομαι σύντομα να μείνεις έγκυος και όλα να πάνε καλά! Κι εγώ το ίδιο θέλω γιατί με μια νέα εγκυμοσύνη θα κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω πλέον! Να χαίρεσαι τα παιδάκι και τον άντρα σου και να προσεύχεσαι και θα'ρθουν καλύτερες μέρες και για μας, το πιστεύω αυτό που σου λέω! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ:P!!! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΕΙΑΣ!!! ΠΕΡΑΣΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΑΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!! ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ Μ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΛΙ!!! ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

κουραγιο...μια λεξη που λεγεται ευκολα και γραφεται το ιδιο ευκολα, στην πραξη ομως ειναι απο τις δυσκολες για να γινει.....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα δεξια, υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου...οτι και να πω ειναι λιγο...ειμαι στην προσπαθεια γαι δευτερο παιδακι...και ενω δεν θα επρεπε να μπαινω στα δυσαρεστα γεγονοτα....το μυαλο μου παιζει περιεργα παιχνιδια...εχω μια κορουλα 25 μηνων...καθε μερα ευλογω και δοξαζω τον θεο, καθε λεπτο....δεν σε καταλαβαινω θα ηταν ψεματα να πω κατι τετοιο...μονο στην σκεψη μου ερχεται τρελλα....να εισαι γερη....ειμαι καινουρια εδω...οτι χρειαστεις ειμαι διπλα σου να ξερεις.....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM OXI ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ.. 03/06/10 Η ΕΥΦΡΑΙΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΜΑΖΙ !ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΑΖΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ!......ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΚΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ....

ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ ,ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM OXI ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ.. 03/06/10 Η ΕΥΦΡΑΙΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΜΑΖΙ !ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΑΖΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ!......ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΚΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ....

δοιάβασα την ιστορία σου και συγκλονίστηκα τολμώ να πω..

τελικά τι έγινε βρήκατε κάποια δικαίωση??

εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδάκι σου καλότυχο και καλοφωτιμσένο να είναι και η αδερφούλα του θα το προσέχει απο εκεί ψηλα..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...................

ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ ,ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...................

ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου ...

η σκέψη μας μαζί σου

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο Forum. Έχω διαβάσει κάποια θέματα τα οποία με έχουν συγκινήσει απίστευτα και αποφάσισα να γράψω σε αυτά. Διάβασα την ιστορία της κοπέλας που άνοιξε αυτό το θέμα καθώς και τις άλλες ιστορίες που ήρθαν ως απάντηση. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρχεται ένα παιδάκι στον κόσμο ή να είναι έτοιμο να γεννηθεί και πριν προλάβει να ζήσει να φεύγει τόσο ξαφνικά...Και μάλλον είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Είμαι σίγουρη όμως ότι τα παιδιά αυτά είναι άγγελοι και προστατεύουν τα αδερφάκια τους και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια...Για μένα ένας γονιός που χάνει το παιδί του είναι ΗΡΩΑΣ και το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι πιο επώδυνο από αυτό και όσοι το βιώνουν είναι για μένα ήρωες. Πραγματικά κουράγιο σε όλους όσους έχουν χάσει ένα παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία.

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ? ΣΤΟΛΙΣΑΤΑΙ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ! ΟΜΩΣ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΞΙΣΕ ΠΛΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΙ ΤΕΤΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΛΙΖΑ ΜΕ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΩΣ ΦΕΤΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ! ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΧΩ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΗΤΑ!!!)

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΕΙΑ!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΙ ΠΩΝΟ ΚΑΙ ΘΛΥΨΗ!!!

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ? ΣΤΟΛΙΣΑΤΑΙ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ! ΟΜΩΣ Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΞΙΣΕ ΠΛΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΙ ΤΕΤΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΛΙΖΑ ΜΕ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΩΣ ΦΕΤΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ! ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΧΩ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΗΤΑ!!!)

ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΕΙΑ!!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΙ ΠΩΝΟ ΚΑΙ ΘΛΥΨΗ!!!

Μαράκι μου γλυκό καλημέρα

έχω διαβάσει την ιστορία σου και έχω συγκλονιστεί!

Είναι τόσο σκληρό, τόσο απάνθρωπο για μια μάνα να χάνει το αγγελούδι της πριν προλάβει να το αγκαλιάσει, να το χαιδέψει, να το ναναουρίσει...

Τέτοιες μέρες και όλες έχουμε κάνει όνειρα, που πολλές φορές έμειναν ανεκλπήρωτα.

Κάνε λίγο ακόμα υπομονή...άναψε ένα κεράκι για το χαμένο αγγελούδι σου, σίγουρα σε βλέπει εκεί ψηλα, πάρε ΞΑΝΑ κουράγιο και κοίτα τον Παναγιωτάκη σου....πάρε δύναμη από το παιδί σου, δες από τα ματάκια του...θέλει να σε βλέπει καλά και δυνατή..

Όλες εμείς που έχουμ χάσει ένα μωράκι είτε αγένητο είτε φέρνοντάς το για λίγο στη ζωή δε θα το ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα έχουμε μια θέση στην καρδιά μας για αυτό. Σίγουρα τα νυνάκια μας, μας κοιτάνε από ψηλά και μας πρεσέχουν......

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα με Αγάπη, Ευτυχία, Χαρά, Δύναμη και Κουράγιο και η καινούρια χρονιά να γεμίσει με ένα άλλο, γερό και τυχερό μωράκι την αγκαλίτσα σου.....

Να σαι καλά αγαπημένη μου εσύ και το παιδάκι σου......

Nα χαιρεσαι τον γιωργακη σου γλυκια μου και να εισαι σιγουρη οτι ο αγγελος σου που πεταξε μακρια θα σου φερει το αδελφακι του ... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...